Page 61

Lifestyle

“Eigenlijk ben je gek als je het niet doet�

20 Juni begint een driedaagse fietstocht door Nederland met als doel geld ophalen voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Een transparante organisatie waar de opbrengst in zijn geheel wordt ingezet voor onderzoek tegen kanker.

De mooiste lus van Nederland Voor de deelnemers die vaak direct of indirect te maken hebben gehad met kanker in hun omgeving is het zowel een sportieve uitdaging (750km in drie dagen!) als een kans om iets terug te doen in de strijd tegen deze ziekte. De route wordt gereden in de vorm van de beroemde ribbon met de start in Zeeland en dan via alle provincies van Nederland eindigend op de Cauberg in Zuid-Limburg.

Investeren in de toekomst Hoe ouder we worden hoe groter de kans is dat we zelf of iemand in onze omgeving te maken krijgt met kanker. Een van de meest kwetsbare organen van ons lichaam is helaas ook een doelwit van deze ziekte. Dagelijks sterven in Nederland 4 mensen aan een hersentumor, wekelijks 2 kinderen. Dat kunnen we niet zomaar accepteren en daarom zamelt RideForHope geld in voor Stichting STOPhersentumoren.nl zodat zij knappe koppen aan het werk kunnen zetten die onderzoek doen tegen deze ziekte. Zij krijgen hierbij steun van een

wetenschappelijke adviesraad hoe zij het geld het beste kunnen verdelen over de vele subsidieaanvragen. Geld geven is dus letterlijk investeren in de toekomst.

Buitenkans Als ondernemer of als bedrijf kan je hier ook kansen in zien. En dat is niet verkeerd denken, je steunt tenslotte het goede doel. In het geval van RideforHope kan je wellicht vragen voor een plek op het shirt, de site op Facebook/ Twitter , een vlag of sticker op de auto etc. De steun die je geeft kan je zelf weer naar buiten communiceren wat bijdraagt aan de eigen uitstraling van je bedrijf. Draagvlak om te doneren is er altijd, zelfs bij de staat die je (een deel) van het gedoneerde geld af laat trekken van de belasting. Daarnaast en zeker niet onbelangrijk geeft geld geven je een goed gevoel. Eigenlijk ben je gek als je het niet doet. Meedoen kan natuurlijk ook! Om de drempel wellicht te verlagen: je kan ook kortere etappes rijden. Kijk op www.rideforhope.nl voor meer informatie of stuur een email naar info@rideforhope.nl.

Together - 61 -

Together business & lifestyle  

Together business & lifestyle magazine is een nieuw magazine over business en lifestyle voor Zuid-­Holland waarbij de ondernemer centraal st...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you