Page 53

Lifestyle

NEX STUDIO

HEEFT U ALS ONDERNEMER AL NAGEDACHT OVER UW ONLINE STRATEGIE? Een duidelijke marketingstrategie is in de huidige tijdgeest van groot belang om uw bedrijf te onderscheiden, klanten te binden en om het bestaansrecht van uw bedrijf te garanderen. In de meeste branches is een hoop concurrentie. Als u zich niet onderscheidt met een goede strategie, dan loopt u de kans dat uw bedrijf het verliest ten opzichte van uw concurrentie die wel investeren in een goede marketing en promotie campagnes. Zet uw bedrijf in de etalage en investeer in een professionele online strategie dat uw bedrijf de juiste profilering op het internet geeft.

HOE STAAT UW ORGANISATIE ER VOOR? Laat u niet verrassen en zorg er voor dat uw bedrijf gereed wordt gemaakt voor de veranderende economie en koopgedrag van uw klanten. Zoek een sparringpartner die met u meedenkt, u adviseert en samen met u maatwerkgerichte marketingtools kan inzetten om uw bedrijf de beste online presentatie op het internet te geven! U wilt toch ook boven uw concurrenten uitspringen?

3. Laat niet alleen uw bedrijf maar ook het 'gezicht' achter het bedrijf zien. Klanten stellen meer vertrouwen in bedrijven die persoonlijke relaties met hun klanten aangaan en delen dit ook met hun netwerk. 4. Zorg dat uw website niet achterblijft op uw concurrenten en houdt deze altijd up to date met de technieken en tools die van een moderne website verwacht worden. Dit is uw eerste visitekaartje op het internet.

"Nu meegaan in uw internetontwikkeling betekent voor blijven op uw concurrenten!" Hieronder staan een paar concrete tips om uw online positie op het internet te verbeteren: 1. Weet uw bedrijf, diensten of producten te onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten. Zorg dat uw Unique Selling Points uniek, aantrekkelijk en overtuigend zijn. 2. Maak van uw onderneming een merk dat herkenbaar is. Uniformiteit in uw uitstraling en eenduidige communicatie zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden.

5. Zorg ervoor dat u een interactieve website heeft die uw doelgroep aanspreekt met de juiste uitstraling en boodschap. 6. Zorg dat uw website goed vindbaar is en verdiep u in zoekmachinemarketing zodat u hiermee ook kosten kunt besparen. 7. Voeg strategische onderdelen aan uw website toe om er een leadgenerator van te maken a. Blog b. Nieuwsbrief inschrijving

c. Strategisch geautomatiseerd nieuwsbrieven versturen d. Korte video boodschappen met een overtuigende en aan trekkelijke presentatie e. Social Media om o.a. meer traffic naar uw website te genereren f. Call to actions 8. Wees niet de goedkoopste, maar zorg juist voor hoge kwaliteit en meerwaarde. Op de lange termijn levert dit de juiste klanten en omzet op. Wilt u uw bedrijf een betere online positie op het internet geven? Neem vrijblijvend eens contact op met Nex Studio, als sparringpartner voor een lange termijn strategie waar u echt van kunt profiteren!

Manoj Soekhoe - CEO Nex Studio Contact gegevens Nex Studio Veraartlaan 8 2288 GM Rijswijk E: info@nexstudio.nl T: 070 - 262 91 71 W: www.nexstudio.nl Together - 53 -

Together business & lifestyle  

Together business & lifestyle magazine is een nieuw magazine over business en lifestyle voor Zuid-­Holland waarbij de ondernemer centraal st...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you