Page 43

van

DE

10

Maurice Engel voorzitter ondernemersvereniging Nesselande

Vertel in 2 zinnen wie u bent.

in business

Favorieten in het kort Gerecht: biefstuk met brood

Boek: Andy Macnab

Automerk: Mercedes Muziek: TOP 40

Vakantieland: Spanje en Italie

Vrijetijdsbesteding: voetbal, golfen, Wellness, fietsen

Mijn naam is Maurice Engel. Ik heb een relatie met Saskia van Straten en ben vader van 3 fantastische kinderen. Ik ben ondernemer; mijn bedrijf heet Soccer Promotions en ik doe alles op het gebied van marketing , premiums en sport­ artikelen.

Wat vindt u het mooiste plekje in Nesselande? Er zijn meerdere mooie plekjes in Nesselande: mijn eigen achtertuin, het park dat van voor tot achter door Nesselande loopt. Ook de randweg tussen de Wollefoppenweg en het bedrijvenpark Nesselande. Deze loopt parallel aan het water dat van Zevenhuizen naar Nieuwerkerk loopt. Waarmee verdiende u uw eerste geld? Met een krantenwijk. Wat zou u absoluut nooit meer doen?

Wat is het beste advies dat u ooit kreeg?

Welke mensen inspireren u?

Wat zou u veranderen als u 1 dag burgemeester bent? Wie zou u helpen als u een week lang Secret Millionaire bent? Hoe zou u willen dat uw leven eruit ziet over 5 jaar?

Ik heb gezegd de Nijmeegse Vierdaagse maar daar ben ik inmiddels op terug­ gekomen. Ik ga die echt weer een keer lopen, zo’n geweldig leuk evenement.

Moet waarschijnlijk nog komen.

Annemarie van Gaal – Linda de Mol – Rafael van der Vaart – Louis van Gaal – mijn vriendin Saskia. Op zondag de winkels gesloten houden en een vergunning afgeven voor de renovatie of nieuwbouw van het Feyenoord stadion. De ouderen die hun even lang gewerkt hebben en financiële steun echt hard kunnen gebruiken. Nog wonen waar ik nu woon, heerlijk genieten van mijn gezin, en ook de kleine dingen kunnen blijven waarderen. Together - 43 -

Together business & lifestyle  

Together business & lifestyle magazine is een nieuw magazine over business en lifestyle voor Zuid-­Holland waarbij de ondernemer centraal st...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you