Page 27

Lifestyle

“De klant staat echt centraal dus alle tijd voor een gesprek, kleuradvies, een kopje koffie of het aanbrengen van make-up.”

Bijzondere service De service van Coiffirst Hairstyling gaat heel ver. Van Straten neemt niet alleen de tijd om een praatje te ma­ ken met de klant. Voordat zij met haar schaar en verf aan de slag gaat, wil zij eerst weten wat de wensen van de klant zijn. En wat zij zeker niet willen. Zij luistert goed naar de klant en probeert voor zichzelf een beeld te vormen, hoe de klant eruit komt te zien na de behandeling. Hierop baseert zij niet alleen het kleuradvies maar ook welk kapsel het beste past bij de vorm en uitstraling van het gezicht en kleding van de klant. Vooraf geeft zij altijd een prijsopgave zodat de klant weet waar hij of zij aan toe is. “Ik heb veel dames in mijn kapsalon en vaak komen die voor een volledige behandeling. Wassen, kleuren, knippen, modelleren en om het helemaal af te maken, een gratis make-up advies dat past bij hun nieuwe kapsel. Deze make-up van het merk PUPA heb ik ook in de verkoop zodat je eenmaal thuis dezelfde look kunt creëren” vertelt zij vol enthousiasme. “ Het is ook niet zo dat je dan eventjes naar de kapper gaat. Sommige klanten zitten meer dan drie uur bij mij in de stoel.

Dan is het prettig dat ik alle tijd en ruimte voor mijn klanten heb”. Uiteraard knipt Van Straten ook mannen. Deze worden altijd met de hand geknipt; een tondeuse zal zij niet gebruiken. Wel heeft ze voor de mannen een speciale service. Zij vervolgt: “Mannen en zeker zakenmannen, hebben vaak weinig tijd en willen als ze bellen voor een afspraak eigenlijk direct geholpen worden. Ik heb dat anders opgelost. Ik bel ze zelf op, als het weer tijd wordt voor een nieuwe afspraak. Die is dan vaak nog goed in hun en mijn agenda in te passen. Door deze service worden ze tijdig geknipt en is hun kapsel altijd netjes verzorgd”. Tot slot wil Saskia van Straten nog het volgende zeggen: ”Het allerbelangrijkste voor mij is, dat iedereen zich welkom voelt bij mij. Of je nu trots bent op je haar of heel onzeker, of je nu lang, kort, dik, of dun haar hebt, voor mij maakt dat niets uit. Ik wil er voor zorgen dat je, als je bij mij de deur uitgaat kunt zeggen: wat Saskia met mij gedaan heeft, maakt mij mooier”.

Coiffirst Hairstyling is te vinden op de Laan van Avant-Garde 511 in Rotterdam-Nesselande. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.coiffirsthairstyling.nl Together - 27 -

Together business & lifestyle  
Together business & lifestyle  

Together business & lifestyle magazine is een nieuw magazine over business en lifestyle voor Zuid-­Holland waarbij de ondernemer centraal st...

Advertisement