Page 1


KLOMPPOP 2014 DONDERDAG 29 MEI OVEZANDE De line-up van de 34e editie is compleet. Breder vermaak en meer ruimte voor ontdekkingen. Kraantje Pappie rechtvaardigt met zijn tweede album zijn status als headliner en John Coffey komt voor één van de weinige Nederlandse festivalshows van 2014 naar Ovezande. Laatste toevoeging was de Goese hardrock/metal band Harbour Of Souls. Samen met Jett Rebel, Town Of Saints, Afterpartees en het wonderschone Antwerpse Flying Horseman maken zij het programma van de Mainstage compleet. De Spectra-stage opent met de finale van de gelijknamige competitie voor jong Zeeuws talent. Achtereenvolgens strijden The Shore Cries Attic, Square Four, Willy The Poet, Keaton, Giant Diamond Sea Turtle en Hatred Defined om een dik prijzenpakket met o.a. 4 dagen studiotijd mede mogelijk gemaakt door Gebouw-T. Na de prijsuitreiking biedt de Spectra-stage ruimte aan Wolf In Loveland, La Ventura, Psycho44, The Silverfaces en The Don’t Touche My Croque Monsieurs, tegenwoordig kortweg TDTMCM. De nieuwe derde tent werd “Oâlles Loco?” gedoopt en herbergt bijna 12 uur flauwekul en gezelligheid. De hosts van Loco Loco Discoshow nodigden gangmakers Tony Banks, Keessie en DJ Tony Terrific uit. Er is plek voor Rock ’n Roll Bingo en Heavy Metal Disco en de mannen schrikken ook niet terug voor een uurtje Una Paloma Blanca.

MAIN STAGE 13:30 15:15 17:00 18:45 20:30 22:00 23:45

HARBOUR OF SOULS TOWN OF SAINTS AFTERPARTEES FLYING HORSEMAN JETT REBEL KRAANTJE PAPPIE JOHN COFFEY

SPECTRA STAGE

12:30 13:00 14:15 14:45 16:00 16:30 17:45 18:00 19:45 21:15 23:00 00:45

THE SHORE CRIES ATTIC SQUARE FOUR WILLY THE POET KEATON GIANT DIAMOND SEA TURTLE HATRED DEFINED PRIJSUITREIKING SPECTRA WOLF IN LOVELAND LA VENTURA PSYCHO44 THE SILVERFACES THE DON’T TOUCH MY CROQUE MONSIEURS

OÂLLES LOCO? 14:00 16:00 16:30 17:00 17:30 18:30 19:00 19:30 20:30 21:00 21:30 22:00 23:00

LOCO LOCO ROCK ‘N ROLL BINGO LOCO LOCO TONY BANKS HEAVY METAL DISCO LOCO LOCO KEESSIE LOCO LOCO DRAAIT UURTJE UNA PALOMA BLANCA TONY BANKS LOCO LOCO KEESSIE LOCO LOCO DJ TONY TERRIFIC


DE TIP VAN SANDER: Mijn tip voor Klomppop? Ga John Coffey Zien! Kwart voor twaalf ‘s-avonds op het grote podium. Deze band heeft alles: goeie liedjes, charisma, interactie met het publiek en vooral veel rock ‘n roll wat er door de aderen stroomt. Sander Hoogendoorn (3FM DJ - BNN - CroisSanderShow Freaknacht)

PRIJZEN KLOMPPOP

Voorverkoop: 18 euro Online via www.klomppop.nl In de winkel bij Primera en Kreahoek Ovezande Aan de kassa: 20 euro Onder 12 jaar gratis entree mits onder begeleiding

PENDELBUS

Tijdens Klomppop rijdt een pendelbus tussen Goes NS en het festivalterrein. Er is elke rit een tussenstop in ‘s-Gravenpolder, halte Goesestraatweg. 2 euro p.p./per rit. Op donderdag vertrekt de bus vanaf 11:30 op het halve uur vanuit Goes NS en op het hele uur terug vanuit Ovezande. De laatste bus gaat om 02:00uur.

CAMPING

De ruime maar gezellige festivalcamping wordt beheerd door Scouting Heinkenszand. Campingbandjes zijn alleen ter plaatse verkrijgbaar. Voor meer info kun je je alvast wel aanmelden via camping@ klomppop.nl

PRIJZEN CAMPING

7 euro - per persoon overnachting 9 euro - per persoon overnachting + ontbijt

OPENINGSTIJDEN CAMPING van donderdag 29 mei 10:00 uur tot vrijdag 30 mei 12:00 uur.

3


TOWN OF SAINTS

MAINSTAGE

Nederlands/Finse folkband met een puntig punkrandje. 3FM Serious Talent met de veelgedraaide single “Carroussel” en heeft met “Stand Up” al een tweede radiohitje te pakken.

HARBOUR OF SOULS

Hard Rock/Heavy Metal uit Goes. De ruime ervaring van de bandleden (o.a. Hollow Men en A Generation After) druipt van het podium af. Deden het voorprogramma van Peter Pan Speedrock.

AFTERPARTEES

3FM Serious Talent en een plek op Pinkpop in hun eigen Limburg. De single First/ Last bracht het allemaal te weeg. Eigenwijs genoeg voor festivals als Incubate en tegelijk catchy genoeg voor de radio. Na jarenlang de recalcitrante punkertjes uit te hebben gehangen komen de jongens er op latere leeftijd eerlijk voor uit dat ze eigenlijk ook heel veel van popmuziek houden. Ook van jaren ’60 garage en wat surf hier en daar. Live een feestje.

DE TIP VAN WILLEM 1: TOWN OF SAINTS Het leek een soort sprookje: Hollandse straatmuzikant met gitaar ontmoette Finse straatmuzikante met viool. Samen gingen Harmen Ridderhof en Heta Salkolahti muziek maken en alvast lang en gelukkig leven en toeren. Als duo maakten ze een soort folkpunk. Denk aan Flogging Molly, maar dan akoestisch. Vorig jaar verscheen hun debuut en bleek er plots ook een drummer: Sietse Ros. Die geeft hun liedjes nog meer ballen en swung. Hij tilde de strijdbare folkliedjes zo van de straat overtuigend het popcircuit in en de festivalpodia op. Folk is sinds Mumford & Sons geen vies woord meer, maar in Town Of Saints huizen ook nog minstens evenveel alternatieve indierockers als traditionele folkies. Willem Jongeneelen (o.a. OOR - BN/De Stem - voorliefde voor muziek uit België)


FLYING HORSEMAN

Wellicht geen materiaal voor de hitlijsten maar laat je bij een live-optreden inpakken door deze band en je bent voor eeuwig fan. Herinneringen komen boven aan andere volstrekt unieke muziekmakers zoals het vroege Fleetwood Mac, het late Talk Talk en Joy Division. De Antwerpse band rond Bert Dockx (Dans Dans) is donker, drijvend en eigenwijs speels. Dockx zijn stem klinkt soms dwingend als een Nick Cave of David Eugene Edwards.

JETT REBEL

Winnaar van twee 3FM Awards, een plek op Pinkpop en vrijwel dagelijks present op radio of TV. Jett Rebel is de artiest van dit moment. Zijn laatste hit “On Top Of The World� is de soundtrack van de nieuwe Spiderman-film. Jelte Tuinstra is een rasartiest die zoveel muziekstijlen in zich heeft dat hij niet in een hokje te vangen is. Vergelijkingen met Bowie en Prince komen vaak boven. Supercatchy hits maken dat zijn show op klomppop nu al niet mis kan!

DE TIPS VAN SARAH: Wees vooral op tijd bij Klomppop 2014 want het feest begint al vroeg, bijvoorbeeld bij Town Of Saints op mainstage. De Groningse band wist dit jaar flinke potten te breken en werd onder andere genomineerd voor een 3FM Award. Meteen erachteraan pogo je al je frustratie eruit bij Afterpartees, en dan loop je rustig door naar het onovertroffen Wolf In Loveland, incluis een Zeeuwse achtergrondzangeres annex lekker wijf. Meer dan genoeg te zien en te horen dus, en vergeet vooral nieuwste sensatie The Silverfaces niet te checken (ook geschikt om je vader mee naartoe te nemen). Sarah Oranje (Twittermeisje - DJ in Aardbeienpak - Promo/Communicatie voor velen)

www.klomppop.nl facebook.com/klomppop twitter: @Klomppop


KRAANTJE PAPPIE

De zegetocht van Kraantje Pappie blijft maar duren. 2014 is weer al zo’n geweldig jaar. Zijn zoveelste hit “Met Z’n Tweeën” draaide op alle stations en het vette album “Crane 2” ontplofte. Ook Pinkpop moet gaan geloven aan festivalanthem “Feesttent”. De Kraanhang kan afreizen naar Klomppop want de mainstage zal op zijn kop staan met knallers van hits als “Waar Is Kraan?”, “Semi-Bekend” en die dikke beats van Noisia.

DE TIP VAN WILLEM 2: FLYING HORSEMAN De formatie van zanger/gitarist Bert Dockx bracht vorig jaar een machtig dubbelalbum uit. Dat deed hij overigens ook met zijn andere band, het instrumentale improvisatietrio Dans Dans. In Flying Horseman draait het om andere spanning en onheil. Het is stadsblues, letterlijk en figuurlijk, want in een deel van de songs baseert Dockx zich op de vorige verkiezingsuitslag in zijn stad Antwerpen. Hij spreekt zich niet specifiek uit, maar blij was hij allerminst met de winst van de man die Vlaanderen het liefst onafhankelijk ziet worden. Als rode draad zigzagt tevens een onbeantwoorde verliefdheid door zijn werk. Dockx weet uit al zijn stemmingen en gevoelens broeierig mooie, maar grillige songs (met elementen uit de postpunk, folk en blues) vol onderhuidse spanning te kneden. Willem Jongeneelen (o.a. OOR - BN/De Stem - voorliefde voor muziek uit België)

JOHN COFFEY

Ze sloopten elke tent waar ze afgelopen jaar stonden. Op Noorderslag werd de kelder van onder de Oosterpoort gebeukt, De Spot was goed voor armen uit de kom en een gescheurde wenkbrauw. De X-Ray op Lowlands was na de show twee meter breder en de uitverkochte clubshows waren legendarisch. 2014 staat in het teken van opnames en een handvol festivalshows. Check je zorgverzekering en zorg dat je er bij bent op Klomppop.


THE SHORE CRIES ATTIC

SPECTRA STAGE

WILLY THE POET

Door de Zeeuwse podia gekozen als PopAanZeeact en daardoor gecoacht door John Coffey. Hun facebookpagina kopt “Just a kickass fucking rockband”. Het kan maar duidelijk zijn!

Dichtende hiphopper en verhalenverteller. Deze eigenwijze entertainer bracht in april zijn mixtape ‘Food For Thought: All You Can Eat’ uit en noemt Kendrick Lamar als één van zijn voorbeelden.

SQUARE FOUR

Deze band heeft een hoop energie in zich en het kwartet straalt dat uit in hun rockshow. Eigen nummers die met bloed, zweet en tranen zijn geschreven en een dis naar de geirriteerde overbuurman.

KEATON

HATRED DEFINED

Wonnen voorrondes bij Podium-Z, Steenworp, RegioRuis en Spectra! Niet de enige band Keaton wel de enige uit Middelburg. Gitarist Daniël Lokerse kom je ook wel eens solo tegen.

Deathmetal, zoals die nog niet bestond in de lokale scene. De band uit ervaren leden van o.a. Legija, Remains en Raptured werd aangevuld met een nieuwe zanger en won overtuigend de metalronde.

GIANT DIAMOND SEA TURTLE

Een terechte wildcard van de jury bracht deze metalcore/ postrockband in de finale . Ooh ja, de bandnaam is een referentie naar het werk van “Au Rebours” van Huysmans.

SPECTRA FINALE

Deze 6 deelnemers strijden om de winst van dit seizoen en een dikke prijzenpot: 4 dagen studiotijd in Gebouw-T t.w.v. 1200 euro, een spot op Southpark en deelname aan Zeeuwse Belofte en T-Strijd.

QEEOXZIMPMKZIVERX[SSVHIIPIOXVMGMXIMX )4>MWKVSSXWXIIPIOXVMGMXIMXWTVSHYGIRXZER >IIPERHIRQEEOXWGLSRIFIXVSY[FEVIWXVSSQ ZSSV^S«RQMPNSIRKI^MRRIR )IRYRMIOFIHVMNJMRIIRFMN^SRHIVISQKIZMRK 2EEWXHIIRMKIOIVRGIRXVEPIZER2IHIVPERH I\TPSMXIIVX)4>IIROSPIRGIRXVEPIQIXFMSQEWWE QIIWXSSOMRWXEPPEXMIIRIIR[MRHTEVO (IOIVRGIRXVEPIFILSSVXXSXHI[IVIPHXST 1IIV[IXIR# %PKIQIIR[[[IT^RP :EGEXYVIW[[[[IVOIRFMNIT^RP

&MNRE1IKE;EXXOIVRQYPXMJYIPIR[MRHIRIVKMI 2:)4>`>IIHMNO41&SVWWIPI`8IPIJSSR`IT^RP`[IVOIRFMNIT^RP


WOLF IN LOVELAND

TDTMCM

Voorheen The Don’t Touche My Croque Monsieurs. In thuisbasis Amsterdam-Noord kortweg bekend als de Tosti’s. Er is geen enkele band zo echt als TDTMCM. Ze spelen eigenwijze rock en punkhop in het Nederlands. Hun tweede album “BESTE. STUURLUI. OOIT.” is een klassieker. De nuchtere instelling zorgt samen met hun we-doen-het-lekker-zelf-wel-houding voor iets wat je nergens anders hoort. Beste. Afsluiter. Ooit.

Rotterdamse band gebouwd rond de Zeeuwse singersongwriter Jan Minnaard. Uitgegroeid tot een volwaardig samenspel met 4 vocalisten. “We Set Out In The Naked Dawn” is een topalbum.

LA VENTURA

Female fronted melodic metal uit Zeeland. De band had een lange adem nodig maar oogst met album “White Crow” nu eindelijk haar verdiende lof. Vocalist Carla van Huizen maakt het plaatje compleet.

PSYCHO44

DE TIP VAN WILLEM 3: JOHN COFFEY

Garage/stoner rockband uit Antwerpen. Invloeden van o.a. QOTSA en Team America. Voorprogramma’s voor John Coffey en Palma Violets. “No Methaphor” blonk in De Afrekening op Studio Brussel.

THE SILVERFACES

Met 2e show winnaar A’dam popprijs. 8e show op Noorderslag. De beloftevolle jonge band uit Amsterdam/ Utrecht speelt zeer aanstekelijke rock met een vleugje psychedelica. Tip!

In 2012 braken deze vijf Utrechters tijdens Eurosonic een Gronings kroegje spreekwoordelijk af tot op de grond. Het leverde ze een Duitse platendeal op en een ticket voor een tour door Europa. Gefinancierd door fans en geproduceerd door de Zweedse Pelle Gunnerfeldt (o.a. Refused, The Hives) brachten ze dat jaar hun tweede album uit. De destijds met opvallende borstelsnorren getooide twintigers (zijn er helaas even af geweest) maken het type schreeuwmuziek dat hardcore, skatepunk en garagerock vermengt tot een pakkend geheel. De beste harde plaat in jaren, volgens velen. Een heuse wervelstorm, volgens anderen. Ze hebben allemaal gelijk. Zoals het een goede punkband betaamd, vliegen ouderen voor zoveel screamo vaak hoog de gordijnen in. Jammer, want het zijn zulke brave, gelovige jongens. Gil mee met de heren en de liederen uit hun eigen punkbijbel. Willem Jongeneelen (o.a. OOR - BN/De Stem - voorliefde voor muziek uit België)

INKOOP

VERKOOP

VERHUUR

Techno West Services B.V. Weihoek 6 4416 PX Kruiningen (Holland)

SERVICE

ONDERHOUD

Telefoon +31 (0)113-312186 info@technowestservices.nl www.technowestservices.nl


DE TIPS VAN BART: Flying Horseman is een persoonlijke favoriet. Sfeervolle, dreigende muziek, waar de climax net even ergens anders ligt. Niet te missen voor liefhebbers van Woven Hand of Nick Cave. Town of Saints is een toffe Nederlandse band, folkpop met een bite. En aan het einde van de dag het bier er even uitzweten in de pit bij de vette rockshow van John Coffey!

Oâlles Loco? TONY BANKS

Bart Gabrielse (Spinbookings - De Drvkkery - Programmeur Kloveniersdoelen - DJ Bartcore )

Verlepte maar briljante nachtclubzanger, de hit ‘hup hup hup naar de Parenclub’ en de klassieker ‘Brasil, van jou krijg ik een dikke piel brachten hem zelfs tot op Lowlands.

LOCO LOCO DISCOSHOW

Hosts van de Oâlles Loco?, de nieuwste en mafste tent van Klomppop. Naast de beste foute hits van jullie favoriete vrolijke drietal heel veel gezelligheid met interactieve onderdelen zoals de De Bakplaat, Gamma Drummen, PingPongPong en niet te vergeten Een uurtje Una Paloma Blanca.

KEESSIE

De ongekroonde kroonprins van het Levenslied had op het oog de zoon van wijlen Willy Alberti of de broer van de te jong gestorven André Hazes kunnen zijn. Maar dat is ‘ie dus niet, laten we blij zijn!

DJ TONY TERRIFIC

Met zijn ongekende charmes, zijn neus voor gezelligheid en een primadeluxe mix van muziek & entertainment zet de altijd energieke DJ Tony Terrific een onvergetelijke show neer die garant staat voor een super aanstekelijke feestsfeer. Onder het genot van de lekkerste disco, pop, dance en rock ’n roll van de afgelopen 50 jaar (en de hits van nu!) is het weer goed toeven op de dansvloer. Tovert lachend verzoeknummers uit zijn koffer!

Heavy Metal Disco

Dit is zowel een trip down memory lane als lekker losgaan op de vetste dikke heavy tracks! Bizarre show met een groot meezing en headbang gehalte en spelletjes als Iron meedoen.


STRAATFESTIVAL - ZONDAG 1 JUNI OVEZANDE

Straatfestival Ovezande is al decennia lang hĂŠt familiefestival van Zeeland waar je voor alle leeftijden vermaak vindt. De gezellige braderie en kindermarkt dienen als decor voor veel (inter)nationaal straattheater, dit jaar onder andere uit AustraliĂŤ en ArgentiniĂŤ. Het beste op gebied van acrobatische clowns, jongleurs, absurditeiten en een heuse poppenkast. Daarnaast is er een muzikaal programma op straat, in ‘t kerkje en in de drie tenten op het sportveld. In de vernieuwde opstelling op het festivalterrein vind je het vertrouwde gazon en terras, compleet met springkussen voor de kleintjes. Maar er is ook plek ingericht voor een kapsalon en de zogenaamde bek-seatlounge van gehalveerde autowrakken. Entree: 3 euro (onder 8 jaar gratis)

%'$"" "  $%+$"  

 &)(!()')'!$'(   

BRADERIE KINDERMARKT Vanaf 11:00uur Vanaf 13:00uur CRAPPYDOG

STRAATTHEATER Vanaf 13:00uur op 10 speelvlakken in de dorpskern van Ovezande. Blokkenschema verkrijgbaar bij entree

KERKJE ‘T WIT ARJAENTJE

11:00uur CLASSIC!FEVER SPECTRASTAGE

MAINSTAGE

16:00uur MEZIEKMENEER RONALD

17:00uur

18:15uur SMALL TIME CROOKS

19:15uur MAMILLA

20:15uur ROLR

21:30uur WEEKEND WARRIORS

LIPTEASE & BACKSTREET CRACKBANGERS

         %%! $ %%!(#"*'*.,'+ (""%.,'+ (#*( $""  

 % " ,,," &)($" ,,,%%!%#&( &)($)!()')'!$'(   ,,,), ))'%#" &)(( ,,,-%*)*%#" &)(% " 


ODDLINGS

KARTJE KILO (B)

Oddlings speelt in “Double X” een aflevering van de gelijknamige serie. De agenten binden de strijd aan met een gevaarlijke organisatie met snode plannen.”Double X”is een visuele act vol acrobatiek, actiek, geluidseffecten en lekkere muziek. In een spetterende eindscene worden alle acrobatische wapens uit de kast gehaald.

KAREL CASIER

Red de heldhaftige brandweerman de kat van de stelling? Je ontdekt het in ‘Red the Cat’ door Karel Casier. Een voorstelling vol slapstick acrobatiek en stuntelig stuntwerk op grote hoogte. Hou je adem in en duimen maar!

GRAFISCHE VORMGEVING EN WEBDESIGN

Deze belgen brengen rondtrekkend “guerrillatheater”. Ze zetten het publiek op het verkeerde been met absurde acts. “De Harmonie van Avekapelle” treedt eindelijk op buiten hun dorp. Ook de nonnetjes “Hortensia en Neoteria” brengen hun onvoorwaardelijke liefde voor Onze Lieve Heer. U komt dit duo vast wel tegen.

BENNY B (AUS)

De Benny B Show is een unieke combinatie van jongleren, bizarre fysieke comedy en hilarische deelname van het publiek. Bovendien met ongelooflijke en gevaarlijke evenwichtstunts op een vrijstaande ladder! Al in meer dan 25 landen was deze Australiër te zien met zijn successhow.


MAURANGA (ARG)

Dit karakter brengt circus, theater, comedy en muziek in zijn show. Je weet nooit wat er uit zijn koffer komt. Een fietsje? Hoeden? Toeters? Met hulp van het publiek gebeuren er fascinerende improvisaties.

BONPARDON

Dit is een komisch Belgisch straattheatergezelschap. Met hun act ‘The love and peace police’ moedigen ze de liefde aan en op hun luidronkende politiebrommer treden ze liefdevol op tegen de verzuring. Love is in the air met de grappigste en meest sexy armen der wet!!

PAUL TOLHURST (AUS)

“The Pauldini Show” is een zeer boeiende act. Deze Australische Houdini gaat al jonglerend in een dwangbuis met kettingen. Kom daar nog maar eens uit! Was niet eerder te zien in ons land.

MR. FISH (AUS)

De Australische Mr. Fish jongleert fietsend op een hoge eenwieler, met zijn goudvissenkom op zijn hoofd. Het is circus, komedie en acrobatisch stuntwerk ineen.


STENZEL EN KIVITS

Stenzel en Kivits brengen in de comedy show “The Impossible Concert” op ongeëvenaarde wijze muzikale en theatrale improvisaties op genres als jazz, pop en folk. Virtuoos spel op eigenzinnige muziekinstrumenten. Oerkomisch muzikaal virtuoos cabaret.

POPPENTHEATER NOORDEGRAAF

Een grote, hoge poppenkast geschikt voor leuke straatvoorstellingen. Wim Noordegraaf speelt veel in Rotterdam. Leuke poppen en moderne verhaaltjes: Ik ben Eng - Deborah kookt kippensoep - Drs. Zaadje. Drie aanraders voor de kleintjes!

Pascal Noordijk Vrouwenweg 7 4433 RT Hoedekenskerke 06-12044870 pascalnoordijk@hotmail.com

CRAPPYDOG

Ontsnappen van de milieubelastende files? Erik Vandenberge alias Crappydog waagt deze zomer een poging. Met een omgevingsvriendelijke, door wind-, zon- en trapenergie aangedreven electrische bakfiets uit 1949 gaat hij op tour, met in de bak uiteraard de nodige muziekinstrumenten zoals banjo, bandoneon, voetdrums , klompen, en een batterij-versterker om zo onderweg de (pollution-)blues van zich af te kunnen spelen.


CLASSIC!FEVER IN ‘T KERKJE

Een verrassend programma met jonge muzikale talenten uit de regio die in verschillende samenstelling moderne en oudere klassiekers spelen. Wellicht krijgen we een voorproefje van het toekomstig klassiek podium in het prachtig gerestaureerde kerkje met de naam ‘t Wit Arjaentje

LIPTEASE AND THE BACKSTREET CRACKBANGERS

MAINSTAGE

De hang naar alles wat vroeger niet meer dan normaal was; Rock & Roll, vrouwen, goede muziek, zweetlucht, peukenrook en whisky, was genoeg reden om een band als Liptease bij elkaar te schreeuwen. De drie zoetgevooisde zangeressen in pin-upstijl en hun gevetkuifde live band steken de muziek van tegenwoordig in dat oude lievelingsjasje om roemruchte tijden te doen herleven.


WEEKEND WARRIORS

MAMILLA

Deze Zeeuwse band bestaat 20 jaar en deed voorprogramma’s voor de grootste rockbands van deze aardbol. ZZ-top, Wishbone Ash, Uriah Heep en ondanks nog in een afgeladen IJsselhal bij Deep Purple. Met eigen werk, lichtelijk beïnvloed door gitaarwerk uit de jaren ‘70 en ‘80 spreken ze een grote groep rockliefhebbers aan.

Dit is de nieuwste sensatie op festivalgebied. Met militaire precisie vuren deze podiumdieren een explosieve show op je af. Een staakthet-feesten is uitgesloten! Rock, house, hiphop of happy hardcore: floorfillers en guilty pleasures van begin tot eind, naadloos aan elkaar gesmeed. Met drie leadzangers, een rockende snarenafdeling, een klassieke pianist én een jazzpianist is de muzikaal meest verwarrende avond van je leven gegarandeerd.

SPECTRA STAGE MEZIEKMENEER RONALD

Deze muziekleraar is van alle markten thuis en maakt kindermuziek op maat. Van een les op de basisschool tot een grote theatervoorstelling. Door zijn shows in de plaatselijke schouwburg werd hij wereldberoemd in Roosendaal en omstreken en nu is het hoog tijd voor Straatfestival om mee te zingen met zijn zelfgeschreven hitsongs als “Koetjeloe!” en “Wat Een Lekker Weer, Weer!”

15
ROLR

Het programma van Straatfestival bevat al een stevige portie rock maar ROLR knalt daar nog even overheen. Voluit RAIDERS OF THE LOST ROCK, misschien wel dé rockcoverband van Nederland. Op de klanken van o.a. AC/DC, Alice Cooper, Guns ’n Roses, Van Halen, Led Zeppelin, Wolfmother en ZZTOP gaan ze beestachtig tekeer! Vuig, vet en bruut!

SMALL TIME CROOKS

Small Time Crooks is een old-timey skiffle band met een ruig charakter. Hot, racious, swingy ragtime elementen gepaard met tin pan alley en een aardige portie in whisky verdronken bluegrass zijn tekenend voor hun muziek. Ze werden geadopteerd door de barbiers van Schorem en namen met hen de videoclip “Never Argue With Your Barber” op.

HE ILEU T 40 J MBOEK DE K AAR LOM NU P TE K OOP ! JUB

Verkrijgbaar bij de Ovezandse middenstand, uw Zeeuwse boekhandel of via www.podiumdeklomp.nl

KLEURRIJKE CULTUUR SEIZOENA FSLUITER

THE PINE BOX BOY S

VRIJDAG

Beestenmarkt 3

20 JUNI

U 4461 CS Goes U 0113-228142Festivalkrant Klomppop & Straatfestival 2014  

Festivalkrant voor Klomppop op 29 mei 2014 en Straatfestival Ovezande op 1 juni 2014

Festivalkrant Klomppop & Straatfestival 2014  

Festivalkrant voor Klomppop op 29 mei 2014 en Straatfestival Ovezande op 1 juni 2014