Page 1

Lente opendeurdagen te Erembodegem

SUPERLENTEACTIE GRATIS 4 luxe toestellen bij aankoop van een keuken tijdens de opendeurdagen

BE3003001M

DK4390-M

SKS58800S0

HK634030FB

Brusselbaan 132 | 9320 Erembodegem | Tel. 053/21 50 99 | Fax 053/21 35 50 donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

maandag

juni

juni

juni

juni

juni

van 10-18u

van 10-18u

van 10-18u

van 10-18u

van 10-18u

2

3

Generatielijn Grootmoeder Mevr. Honoré De Geetere met links Antoinette moeder van Koenraad De Schepper en rechts Roger De Geetere In het midden Mr. Honoré De Geetere grootvader van Koenraad De Schepper voor zijn smidse aan het marktplein van Nevele, de overvorige generatie.

4

5

6

Mr. & Mevr. André De Schepper De Geetere Antoinette ouders van Koenraad De Schepper, de vorige generatie. Koenraad, Fabienne, Sofie en Tim DE SCHEPPER-MARTENS. Wij proberen u het ruimste aanbod in keukens aan te bieden aan de beste prijs. de huidige generatie.

Ardooie

Erembodegem

Sint-Niklaas

Beveren-Leie

Nevele

Zandhoven

93 jaar ervaring verdien je niet zomaar

Aartselaar


gloednieuw

Een glijdend werkblad en schuifkast verbergen uw toestellen wanneer u niet aan het koken bent.

massief

Gratis 4 AEG toestellen Gratis 4 AEG toestellen

Functionele architectuur in samenspel met de natuurlijke oorsprong.

Prijs van de DSM opstelling

Doordacht gebracht. Prijs van de DSM opstelling

8.430

Massieve looks met de voordelen van kunststof; gebruiksvriendelijkheid staat op de eerste plaats bij DSM Keukens.

16.240

Gratis 4 AEG toestellen

SUPERLENTEACTIE GRATIS 4 luxe toestellen

D

Abstract.

bij aankoop van een keuken tijdens de opendeurdagen

Close-up.

Een handige opbergruimte nodig? Bij DSM Keukens kunnen we iedere ruimte praktisch inrichten. Prijs van de DSM opstelling

Gratis 4 AEG toestellen

oordacht

gloednieuw

Familie Peeters • St. Katharina Lombeek

Dit is een voorbeeld van hoe een keukenadviseur met zijn klant omgaat. Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam. Een klant komt voor DSM keukens op de eerste plaats. Is er een probleem? Wat altijd kan, dan moet dit direct opgelost worden. Daarvoor hebben we 25 gegradueerde binnenhuisarchitecten effectief in loondienst die u bijstaan met raad en daad qua vormgeving en technische oplossingen. Deze klantenreportage is niet fake maar een greep uit één van onze 3000 jaarlijkse tevreden klanten. De klant is helemaal niet betaald om mee te werken met deze reportage maar ze waren zo tevreden dat ze spontaan hun mening wilden geven.

Familie Peeters - maurice.peeters@telenet.be Keukenadviseur Jan.

- Hoe bent u bij DSM terechtgekomen ? We hadden al wat reclame gezien op TV en een folder in de brievenbus gekregen. Daarin stonden wel modellen van keukens die ons aanspraken. We hadden geen gemakkelijke ruimte. Waar nu de koelkast staat was vroeger een deur naar de berging. Tevens hebben we ramen tot op de vloer die uitzicht bieden op de tuin. Mijn man en ik vreesden dat we niet genoeg opbergruimte zouden hebben in een nieuwe keuken. We zijn dus naar DSM getrokken om de mogelijkheden te zien en te bespreken. - Wat vond u bij uw aankomst van mijn ontvangst in de toonzaal ? Echt uitstekend, zeer vriendelijk en hulpvaardig. We hebben er een tijdje rondgelopen en gekeken waarna jij toen kwam vragen of je ons kon helpen. We gaven een omschrijving van ons probleem, lieten een schets zien van de ruimte en je kwam prompt met een aantal ideeën voor de dag, waar wij nog nooit aan gedacht hadden. We zijn daar nochtans wel selectief in. Zo hebben we 3 zaken afgelopen om onze badkamermeubelen te kopen. In twee van deze zaken liet men ons aan ons lot over. Nadat we een half uur in de toonzaal hadden rondgelopen gingen we daar uiteindelijk zelf aan de balie om informatie vragen. We kregen als antwoord dat we de kastjes moesten open trekken, daar lagen de foldertjes in met alle mogelijke informatie. Mijn man zei meteen dat staat mij hier niet aan, we zijn weg’. Dat was dus heel anders bij jou Jan. De sfeer was totaal anders, je hebt ons met veel enthousiasme en heel vriendelijk geholpen.

D oordacht

Klantenreportage

5.961


prijstopper Zelfde kleur binnenkasten als front.

De mooie strakke uitlijning in combinatie met de warme kasteeleik maken van deze keuken een uitdrukking van tijdloze elegantie. Ook greeploos verkrijgbaar. Robuust en oerdegelijk. Prijs van de DSM opstelling

Gratis 4 AEG toestellen

Massief gelakte keuken die klasse uitstraalt. Let op de verschillende opbergsystemen en details van de afwerkingen, een tijdloze stijl. Verkrijgbaar in 32 lakkleuren.

Prijs van de DSM opstelling

8.350

Gracieus en tijdloos.

Gratis 4 AEG toestellen Prijs van de DSM opstelling

13.397

De cottage keuken bij uitstek, praktisch ingericht en uitgerust met Miele toestellen.

13.810

Gratis 4 AEG toestellen

DSM Keukens maakt ook uw bureau in de ruimte die aanleunt aan uw keuken.

tijlvol

- Zijn er u nog bepaalde dingen opgevallen aan de toonzaal zelf ? Een klant ziet dat soms anders dan ikzelf. Ik loop hier tenslotte altijd rond. Vooral de keuze en de manier waarop alles zo verzorgd is. Zoveel mooie keukens die allemaal tot in de puntjes verzorgd en gepresenteerd zijn en zoals ik al eerder zei ... de sfeer en de vriendelijkheid. - Bedankt, onze eerste kennismaking verliep inderdaad heel vlot, hoe ging het verder ? Je nodigde ons uit aan je bureau en gaf ons een aantal ideeën. Zo stelde je ook voor om in het eiland ook kasten te voorzien langs de zijde van de woonruimte zodat we nog meer bergruimte hadden. Ideaal voor ons servies. - Weet je nog hoe het ontwerp en de samenstelling van de keuken tot stand is gekomen ? Ja, je luisterde naar onze wensen en bekeek het plannetje dat we bij hadden. We wilden graag een eiland en minstens evenveel of liefst meer opbergruimte dan in onze oude keuken. Weet je nog Jan, mijn man wou absoluut een tv in de keuken terwijl ik daar nu niet zo voor te vinden was. Je stelde ons dan echter de ideale compromis voor ... een tv die ingebouwd werd zoals de andere toestellen. Je hebt bij het ontwerp echt met al onze vragen en wensen rekening gehouden.

gloednieuw - Dat probeer ik inderdaad steeds te doen. Het ontwerp was natuurlijk niet het enige, ... Nee inderdaad, ook de materialen heb je goed besproken. Je hebt verschillende fronten en materialen besproken. Initieel wou ik eigenlijk een cottage stijl maar dat paste niet zo goed bij de stijl van ons huis. Na jouw informatie is onze keuze op dit model gevallen. Het extra dikke werkblad hebben we in graniet genomen. Een bewuste keuze. - Na het ontwerp heb ik de prijs van uw keuken berekend. U bent direct erna tot de aankoop over gegaan. Hoe kwam dat eigenlijk? Het plaatje klopte gewoon dus waarom niet ? Het ontwerp was prima, al onze wensen waren ingevuld. Ook de kwaliteit was prima, daar konden we ons ter plaatse van overtuigen en uiteindelijk viel de prijs ook binnen onze verwachtingen. Tevens konden we op de koop toe ook nog rekenen op mooie extra voorwaarden. Dus waren we allebei zeker van ons stuk. We voelden ook van meet af aan dat alles heel professioneel was. Weet je Jan... het gevoel zat gewoon goed en dat is het belangrijkste. - Dank u wel, daar doe ik het tenslotte voor. Was dit ook zo bij de binnenhuisarchitect die na de opmeting de keuken met u nog eens heeft overlopen. Dat is echt super ... de binnenhuisarchitect had nog een paar voorstellen waar we gebruik van gemaakt hebben. Zo stelde hij voor om de klassieke eilanddampkap die het zicht naar de tuin belemmerde te vervangen door een dampkapconstructie met een ingebouwde Novy groep met externe motor. Een prima idee want het zicht is nu veel opener. Qua prijs kwam dat op ongeveer hetzelfde neer, maar het resultaat véél mooier.

S tijlvol

S

Alle gadgets zijn mogelijk.


gloednieuw

gloednieuw Schuifkast van, zoals u ziet, topkwaliteit.

Inox look. Industrieel hoogstandje van lijnen. Hier wordt met echt inox materiaal gewerkt, ook voor het werkblad. De achterzijde is multifunctioneel en kan alle gadgets aan. Dit inox front heeft de perfecte harmonie met de inox toestellen.

Prijs van de DSM opstelling

Prijs van de DSM opstelling Prijs van de DSM opstelling

11.450

Gratis 4 AEG toestellen

Een moderne trendy keuken in hoogglans uitvoering voor wie van kleur houdt.

9.230

Gratis 4 AEG toestellen

7.930

DSM Keukens houdt rekening met iedereen, getuige hiervan de werkhoogte op maat. Een strakke moderne keuken rekening houdend met ieders budget. Let op de witte greeplijst.

Gratis 4 AEG toestellen

Bij DSM Keukens combineren we degelijkheid met design in deze met Resopal afgewerkte deurfronten.

14.320

Gratis 4 AEG toestellen

Showkoken voor de ganse familie in deze open moderne DSM keuken.

Prijs van de DSM opstelling

8.820

Gratis 4 AEG toestellen

odieus

- U werd dus duidelijk voldoende geïnformeerd over de keuken zelf, was dat ook het geval over de toestellen ? Absoluut, we hadden niet echt een voorkeur van merk maar na het overlopen van de mogelijkheden is onze keuze op Kuppersbusch gevallen. Behalve dan de dampkap. - Hoe is de montage verlopen, was dit zoals verwacht ? Zonder problemen, in eerste instantie dacht de monteur een probleem te hebben met de lade onder de kookplaat. Hij vreesde dat die niet zou opengaan. Er werd even overlegd met de binnenhuisarchitect en toen bleek dat de monteur niet gemerkt had dat het werkblad 6 cm dik zou worden. Geen probleem om de lade onder de kookplaat open te krijgen dus. Verder werd alles na de montage netjes opgekuist. We waren echt tevreden. - Wat geeft u nu eigenlijk het meeste voldoening in uw nieuwe keuken ? Vooral het onderhoud en de indeling. Zo gemakkelijk, zalig gewoon. De bergruimte ook. Ik heb nu dingen in de kasten zitten die vroeger op zolder lagen omdat ik er geen plaats voor had. Ik heb zelfs nog plaats over. - Mocht u de aanschaf van de keuken overdoen, zijn er dan zaken die je mij zou aanraden om te veranderen of dingen die je anders zou doen? Nee, helemaal niks. Misschien alleen de stoomoven want daar kunnen we niet zo goed met overweg. Zoveel mogelijkheden. Vroeger waren de toestellen veel eenvoudiger maar nu kunnen ze zodanig veel dat het er niet makkelijker op geworden is. Voor jongere mensen misschien wel ...

gloednieuw - Wel Mevr. Peeters, ik zal dat voor u oplossen. Ik bel zo dadelijk de klantenservice van Kuppersbush, zodat dit snel opgelost kan worden. Dank u Jan, het zou nog zoveel leuker zijn, als ik die stoomoven optimaal kan gebruiken. - Zou u mij en DSM keukens, een aanrader voor uw familie en kennissen noemen? Zeker en vast, dat hebben we zelfs al gedaan. Familie van ons heeft ook al een keuken gekocht bij jullie. Nadat ze een aantal andere keukenzaken hadden bezocht hebben ze uiteindelijk ook bij DSM besteld. Hun keuken wordt één van de komende weken geplaatst. Het verschil zit niet alleen in de keukens zelf maar ook in de vriendelijkheid, het enthousiasme. - Dat hoor ik graag. Een slotvraagje .... Wij vinden goeie klantenrelaties heel belangrijk. Mag ik uw email vermelden, zodat nieuwe klanten u kunnen contacteren als ze dit willen? Ja zeker, ons email is maurice.peeters@telenet.be. - Hartelijk dank voor ons aangenaam gesprek. U bent voor mij een klant voor het leven. Ik wens u verder nog heel veel plezier in uw schitterende nieuwe keuken.

Modieus

M

Prijs van de DSM opstelling


Lente opendeurdagen te Erembodegem

SUPERLENTEACTIE GRATIS 4 luxe toestellen bij aankoop van een keuken tijdens de opendeurdagen

BE3003001M

DK4390-M

HK634030FB

SKS58800S0

DSM opstelling

Keuze uit 200 keukens

Van E40: afrit Aalst, richting Aalst aan rondpunt (“Haring”) richting Asse Opwijk. Oude baan Aalst-Brussel - Vanuit andere richtingen: Steeds richting Aalst nemen en aan rondpunt richting Brussel.

t raa sst be r e st Lij

rth

Be

aD

e eD

ke

nla

an

www.dsmkeukens.be | info@dsmkeukens.be

eg

ew

oll

sh Vo

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele druk- en of afbeeldingsfouten.

Brusselbaan 132 | 9320 Erembodegem Tel. 053/21 50 99 | Fax 053/21 35 50

Folder DSMKeukens Erembodegem week 22  

Folder DSMKeukens Erembodegem week 22