Page 1

DSMKeukenmagazine Nationale editie

te Nevele Open op 1 mei!

Gratis uitgave Donderdag

26 april

van 10u - 18u

April 2012

Vrijdag

27 april

van 10u - 18u

Zaterdag

28 april

van 10u - 18u

Zondag

29 april

van 10u - 18u

Maandag

Dinsdag

van 10u - 18u

van 10u - 18u

30 april

1 mei

Familie De Block uit Zwijndrecht lees binnenin hun verhaal.

Toon mij uw keuken en ik zal u zeggen wie u bent ... Nee, bovenstaande titel is geen quote geplukt uit het zoveelste kookprogramma op televisie. Het is gewoon de realiteit! Uw keuken is uw visitekaartje, nog meer dan de andere ruimtes van uw huis. Zowel het uitzicht van uw keuken als wat uw keuken voortbrengt, zijn allebei uitgesproken graadmeters van levenskwaliteit. En willen we niet allemaal het beste ervan maken op deze aardbol? Eten doen we in dit land gemiddeld drie keer per dag. U kunt natuurlijk permanent op restaurant gaan, maar dat went snel en valt vooral duur uit. U kunt net zo goed op lange termijn denken en investeren in een (ver)nieuw(d)e keuken. Het valt allemaal best mee, tenminste toch als u prijs/kwaliteitsgericht weet te kiezen en tegelijk een keuken naar uw eigen smaak en persoonlijkheid kunt ontwerpen.

Composiet: the very best! De naam suggereert het al ergens: composietsteen is een kunstmatig gecreĂŤerde soort. Al dat intens proefondervindelijk ingenieurswerk is echter gestoeld op een samengang van zeer resistente elementen uit de natuur (zoals graniet, silica zand en bepaalde harsen) en dat leverde enorme resultaten op. Composiet is uit vergelijkende studies naar voor gekomen zowel als de meest krasvaste en de waterdichtste van allemaal, als de topper inzake kleur- en maatvastheid en de steen die de grootste bestendigheid tegen vocht en vlekken heeft. Composiet beschikt over een bijzondere mechanische sterkte en laat zich makkelijk verwerken in een zo goed als oneindig aantal toepassingen. De platen bestaan in een pak verschillende kleuren (hoewel grijs, zwart en wit voorlopig het meest populair blijken te zijn), in drie verschillende diktes (van 12 tot 30 mm) en in drie verschillende afwerkingen (van blinkend, getrommeld tot mat). En misschien nog het meest belangrijke: composietsteen is heel esthetisch. De steen gaat perfect samen met andere materialen (andere steensoorten, roestvrij staal, hout, laminaat, glas, enz.).

En zo kwam familie De Block uit Zwijndrecht automatisch terecht bij DSM KEUKENS en deelt met plezier binnenin hun verhaal met u.

In de hiernavolgende bladzijden wordt het bedrijf en de troeven van DSM keukens naar voor gebracht. We beginnen alvast met een KNALACTIE!

+ !

Tijdens deze unieke keukendagen:

GRATIS DSM COMPOSIET

werkblad

t.w.v. de DSM standaardopstelling & bij aankoop van een keuken

Ontdek binnenin uw kortingcheque t.w.v.

250EURO

kijk eens wat een keukens

Doordacht Stijlvol Modieus


Doordacht Stijlvol Modieus Vier generaties op een rij! De familieslogan is: “Onze medewerkers zijn als het ware coaches die de klant helpen in hun zoektocht naar de perfecte keuken.”

DSM KEUKENS Nevele

DSM KEUKENS Erembodegem In het midden Koen & Fabienne De Schepper-Martens, rechts Sofie en Wouter Blanchaert-De Schepper en links Tim De Schepper

De roots van DSM KEUKENS liggen in Nevele. Het verhaal van DSM begon na de Eerste Wereldoorlog in 1919 met de zaak in ijzerwaren en keukengerei die Honoré De Geetere toen in een bescheiden winkel op de Markt in Nevele opstartte. Dertig jaar later (in 1949) nam dochter Antoinette De Geetere de verkoop op zich. Onder haar impuls breidde het productaanbod keukengerei gevoelig uit. Ze huwde in 1958 met André De Schepper. De business bleef uitstekend aantrekken onder deze tweede generatie. Antoinette en André kregen twee zonen Hervé De Schepper en Koen De Schepper. Zoon Koen nam het familiebedrijf over samen met zijn echtgenote Fabienne Martens in 1982. Zo werden de verwarmingstoestellen een veelgevraagd product en ook huwelijkslijsten waren ‘in’. In scharnierjaar 1991 verhuisde het familiebedrijf naar De Graaf Van Hoornestraat.

In het midden Mhr. Honoré De Geetere grootvader van Koen De Schepper voor zijn smidse aan het marktplein van Nevele

Kachels, huwelijkslijsten en keukengerei bleven in het productaanbod maar er was een plaatsje over. Koen en Fabienne wisten niet wat een keukenaanbod zou bieden, maar waagden de stap en plaatsten enkele modellen in hun nagelnieuwe showroom. Met succes want er was op dat moment wel degelijk een marktbehoefte aan keukens. Dit initatief was er één met verstrekkende gevolgen. Van dan af ging het met DSM in een echte stroomversnelling: opening van een toonzaal in St.-Niklaas in 1993 en nog een toonzaal in Ardooie in 1995! De DSM kwaliteitskeukens werden almaar belangrijker. In 2002 werd volledig afgestapt van de kachels. Passie voor keukens nam de bovenhand. Er volgde in 2006 andermaal een schaalvergroting, en wat voor één! Met de bouw van de hoofdzetel en een toonzaal langs Vaart Links te Nevele stelde DSM KEUKENS maar liefst 48 showroommodellen tentoon. Dat record hield echter niet lang stand, want het was DSM zelf dat begin 2008 een nog grotere keukentoonzaal in Erembodegem presenteerde met maar liefst 68 showroommodellen opgesteld. Hiermee was op dat moment de grootste toonzaal van België geopend. Fabienne bleef gepassioneerd om de komende jaren DSM toonzalen nog fraaier en aantrekkelijker te maken en Koen zijn ambities bleven groeien. In 2009 volgden nieuwe toonzalen resp. in Zandhoven en in Aartselaar. Daarmee hield de expansie zeker niet op, want in 2011 werden toonzalen in Beveren-Leie en Olen de nieuwste aanwinsten en in het lopende jaar werd de verhuis van Ardooie naar Gits als voorlopig jongste aanwinst officieel opengesteld. Olen is vandaag de dag de ruimste showroom met maar liefst 2000 m² keukenplezier. Wat brengt de toekomst? De verdere groei van DSM KEUKENS is de resultante van de vereende krachten van twee generaties, nl. de derde en de vierde. Koen en Fabienne De Schepper – Martens staan nu al ruim 35 jaar op met DSM KEUKENS en gaan ermee slapen. Wouter en Sofie Blanchaert – De Schepper, de vierde generatie, getuigen dag in dag uit van dezelfde heel sterke bevlogenheid. “Dat wij mensen mogen helpen in het keuzeproces van één van de belangrijkste en sociaalste ruimtes in hun huis, dit is een ware droom voor ons. ” De verdere ontwikkeling van DSM KEUKENS is hoe dan ook verzekerd!

DSM KEUKENS Aartselaar

DSM KEUKENS Gits

DSM KEUKENS Olen

DSM KEUKENS Beveren-Leie

DSM KEUKENS Sint-Niklaas

Grootmoeder Mevr. Honoré De Geetere met links Antoinette moeder van Koen De Schepper en rechts Roger De Geetere.

Mhr. & Mevr. André De Schepper-De Geetere Antoinette, ouders van Koen De Schepper.


DSM Keukenmagazine

Nationale editie - April 2012

Het milieu is van nature primordiaal bij DSM KEUKENS DSM KEUKENS investeert in de allernieuwste trends op keukengebied. Daarom bezoeken wij jaarlijks wereldwijd beurzen om actief en innovatief te blijven op de keukenmarkt. Op deze manier volgen wij alle trends en halen wij de allernieuwste snufjes en technologische hoogstandjes in huis. Op deze manier willen wij aan de spits staan van de (r)evolutie in de keukensector. DSM KEUKENS rekent het tot hun absolute plicht om het milieu te behoeden van alle mogelijke buitensporigheden. Milieubewust wonen is bovendien een onmiskenbare trend aan het worden naar de komende decennia toe.

U hoeft echt geen groene keuken uit te kiezen om uw verbondenheid met de natuur aan te geven. Nu reeds presenteert DSM KEUKENS met de Greenteckitchen een milieuvriendelijke keuken, waarvan de kwaliteit vergelijkbaar is met de andere keukens en waaraan bovendien een prijskaartje hangt dat heel democratisch kan genoemd worden. Het grote verschil met de klassieke keuken zit in de samenstelling van de platen die als basiselementen gebruikt worden in de vervaardiging van de keuken. De middenlaag is in dit geval afkomstig uit éénjarige planten. Het gaat om snelgroeiende bomen. Op deze wijze is de ontbossing veel

beperkter. De bewuste platen wegen ook lichter, waardoor het energieverbruik en de CO2-uitstoot tot 30% lager zijn bij het transport en het productieproces. DSM KEUKENS stimuleert tevens het gebruik van LED-verlichting, dat energiebesparend en duurzaam werkt.

DSM goes green! Greenteckitchen, nieuw, natuurlijk en duurzaam. De nieuwe keuken voor de komende generaties. Waarom DSM KEUKENS zich hiervoor engageert: Milieubewust wonen wordt steeds belangrijker, daarom wil DSM KEUKENS ook zijn steentje bijdragen om het milieu te sparen. Met trots stelt zij U dan ook als eerste een milieuvriendelijke keuken voor met dezelfde kwaliteit als de andere keukens en dit aan een heel democratische prijs. Wat is het verschil met de huidige keukenplaten? De samenstelling van de platen waaruit de keuken vervaardigd wordt zijn anders samengesteld. De middelste laag van het plaatmateriaal wordt vervangen door hoogwaardig materiaal gemaakt uit éénjarige planten. Deze snelgroeiende gewassen resulteren in minder ontbossing. Een bijkomend voordeel is dat met deze nieuwe techniek, de platen ook beduidend minder wegen wat dan terug zijn impact heeft op een lager energieverbruik bij productie en transport. Dit leidt tot zomaar 30% minder CO2 uitstoot. DSM KEUKENS denkt aan het milieu,

U ook?

Original Resopal® Original Resopal is wereldwijd de oudste laminaat fabrikant. Original Resopal is opgebouwd uit diverse lagen dun papier, die in phenolhars worden gedrenkt en in verschillende laagjes worden gelegd. Dit is nog steeds Duitse handenarbeid want het papier wordt met de hand in de harsen gedrenkt. In de afwerking van de toplaag wordt Korund of Aluminium Oxide toegevoegd waardoor een intense hardheid en krasbestendigheid ontstaat. Dit speciaal chemisch recept is anders dan dat van andere laminaatfabrikanten. De toplaag is 1 mm, dit in tegenstelling tot andere laminaatfabrikanten waar dit slechts 0.8 mm is. Resopal fronten worden gemaakt in standpersen, die een oppervlak hebben in titaan en uniek zijn in de wereld. Hierdoor hebben de fronten een langere standtijd en hogere glansgraad. Resopal wordt al sinds 1930 geproduceerd en gepatenteerd.

Gekleurde binnenkasten enkel bij DSM KEUKENS !

Wist u dat…. De toplaag van DSM keukenwerkbladen termopal en duropal laminaat zijn.

48 soorten gekleurde binnenkasten! Legboorden van 19 mm dik, metalen legborddragers!

D

oordacht

Verkrijgbaar in 48 kleuren!


Doordacht Stijlvol Modieus Donderdag

26 apri18ul van 10u -

Vrijdag

27 apri18ul van 10u -

Zaterdag

28 apri18ul van 10u -

Zondag

29 apri18ul van 10u -

Maandag

30 apri18ul van 10u -

Dinsdag

1 mei

van 10u - 18u

Tijdens deze unie nog nooit gezien i

GRATIS

t.w.v. de DSM s

Waarom kiezen voor DSM KEUKENS?

Doordacht Stijlvol Modieus Familiebedrijf reeds 4 generaties lang

Gekleurde binnenkasten

De grootste en mooiste toonzalen van Benelux tot 2000 m2

directe korting

b

Naam:...................................................................................................................................................

Voornaam:.......................................................................................................................................

Straat & nr:....................................................................................................................................

Postcode & woonplaats:................................................................................................

Tel. of GSM:....................................................................................................................................

Emailadres:....................................................................................................................................

11545 EURO

5663 EURO

DSM OPSTELLING GRATIS COMPOSIET WERKBLAD + 250 EURO DIRECTE KORTING

$

DSM standaardopstelling

DSM OPSTELLING GRATIS COMPOSIET WERKBLAD + 250 EURO DIRECTE KORTING


DSM Keukenmagazine

Nationale editie - April 2012

eke keukendagen in België!

S werkblad DSM COMPOSIET

standaardopstelling & bij aankoop van een keuken

g t.w.v.

+

250EURO

bij aankoop van een keuken tijdens deze opendeurdagen

......................................................................................................................................................................

......................................................................................................................................................................

......................................................................................................................................................................

......................................................................................................................................................................

......................................................................................................................................................................

......................................................................................................................................................................

13810 EURO DSM OPSTELLING GRATIS COMPOSIET WERKBLAD + 250 EURO DIRECTE KORTING

16240 EURO DSM OPSTELLING GRATIS COMPOSIET WERKBLAD + 250 EURO DIRECTE KORTING


Doordacht Stijlvol Modieus Safety first!

Ontwerp van deze keuken door DSM KEUKENS!

DSM KEUKENS zijn prachtige en functionele, maar vooral ook veilige keukens. Het hele gamma van keukenmeubelen wordt onderworpen aan een diepgaande veiligheidskeuring. Het GS-keurteken – GS is de afkorting van het Duitse ‘geprüfte Sicherheit’ – waarborgt dat de meubelen buiten veiligheid ook voldoen aan alle vereisten qua belastbaarheid, materiaalconstantheid en bedieningscomfort. Het GS-keurteken impliceert regelmatig toezicht van een externe controle-instantie. DSM KEUKENS voldoen bovendien moeiteloos aan alle voorschriften van de EU-Commissie inzake productveiligheid en –aansprakelijkheid. Voor het keukentoebehoren, zoals de apparaten en spoelbakken, geldt een aparte veiligheidswetgeving. Voor kookplaat onderkasten wordt een metalen beschermplaat voorzien om zo de aansluitkabel te gaan beschermen. De montage van DSM KEUKENS gebeurt vanzelfsprekend uitsluitend door bekwaam en ervaren vakpersoneel. Ook bij de aansluiting van apparaten op gas, elektriciteit of water bij de installatie ter plaatse thuis gelden de strengste voorzorgen en houdt het vakpersoneel zich imperatief aan alle bestaande veiligheidsvoorschriften Legborddragers zijn volledig uit metaal, bovendien hebben de voorste legborddragers een geïntegreerde uitrekbeveiliging. De binnenkasten zijn volledig gekleurd en bestaan uit een ultra hygiënische toplaag. Alle DSM KEUKENS zijn uitgerust met gelabelde Blum-scharnieren.

Ontwerp zelf uw hoogstpersoonlijke DSM KEUKEN Houdt u van eigentijds, retro of futuristisch? Hebt u het meer op een urban kitchen of op een landelijke vormgeving begrepen? Kiest u voor een blitse blikvanger of wilt u uw keuken eerder neutraal en tijdloos houden? Het modebeeld van de keukenwereld is gelukkig niet zo grillig en veranderlijk als dat van de kledij. Momenteel zou men kunnen stellen dat als stijl en moderne look, hoogglans, inox look, warm en tijdloos en old cottage het meest trendy zijn. U vindt er alvast foto’s van op onze website www.dsmkeukens.be, of beter nog: u ziet deze en nog vele andere stijlen ‘live’ in hun volle glorie opgesteld in onze toonzalen. Maar waarom niet uw eigen keuken ontwerpen? Dat kan! U hoeft echt geen onverbeterlijke doe-het-zelver te zijn daarvoor, noch een gevorderde computerliefhebber. Tintelen uw vingers reeds om er aan te beginnen? Neem dan contact op via de website. Met onze Keukenplanner kunt u zelfs meteen aan de slag!

Glas! Standaard glas in de pottenlades

U kan al beginnen met tekenen zonder concrete afmetingen van uw beschikbare keukenruimte. De plaats van de deuren en de ramen en de volledige ruimte meten wij nadien met veel plezier voor u op om dan uw DSM KEUKEN te finaliseren. Wij helpen u met raad en daad bij de keuzes die u zelf kan maken. Twijfelt u nog even over de kleur en materiaalkeuze, dan is dit perfect normaal, want de keuzemogelijkheden bij DSM KEUKENS zijn zo goed als oneindig. Welke kastmodellen? Welke elektrische toestellen en waar ze inplannen? Wilt u een open keuken of opteert u voor een kookeiland? Welke tinten dragen uw voorkeur weg, zowel buiten als binnen de kasten? Enzovoort. Het inlevingsvermorgen wordt heel aardig geholpen door het 3D model dat onze ervaren adviseurs in onze showroom met u maken. Uw verlangens worden digitaal verwerkt.

Uw keuken functioneel benutten! Bij DSM KEUKENS heeft u een waaier aan gebruiksvriendelijke en ergonomische opbergsystemen zoals een apotheekkast, geïntegreerde vuilnisbakken, flessenrekken, kruidenkastje, binnenlades, hoekoplossingen, enz...

19 mm

Legborden van 19 mm dik en metalen legborddragers

10 jaar garantie!

DSM Blum-scharnieren

Uiterst stevig!

Ingebouwde metalen beschermplaat


DSM Keukenmagazine

Nationale editie - April 2012

Stappenplan: zo wordt uw keukendroom werkelijkheid ! 1. U brengt een bezoek aan één van onze DSM toonzalen. De bezoekers mogen rustig hun gang gaan. Ze worden vriendelijk onthaald en er wordt hoegenaamd niet opdringerig gedaan.

6. Alle elementen zijn nu voorhanden om uw DSM KEUKEN te finaliseren. Misschien wilt u hier en daar nog wat elementjes bijsleutelen aan uw oorspronkelijk concept. Geen probleem. Wij willen net als u dat uw keuken er fantastisch uitziet.

9. Uw keuken wordt bij u thuis geïnstalleerd. Ruim 40 montageteams zijn operationeel voor DSM KEUKENS. Stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerde polyvalente vaklui. Bij het einde van de plaatsing laten ze uw keukenruimte netjes achter.

7. De tijd is aangebroken om uw DSM KEUKEN te vervaardigen. Ook hier zijn wij op en top professioneel en maken gebruik van het meest geavanceerde machinepark. Werkelijk geen enkel detail wordt onverlet gelaten.

2. U bent van oordeel dat enige deskundige uitleg of professioneel advies nodig is? U wordt op uw wenken bediend. Er zijn voldoende mensen aanwezig om u te woord te staan. Vakbewame mensen vanzelfsprekend, want DSM KEUKENS beschikt over een heel team keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten.

10. U geniet van uw DSM KEUKEN. Vele jaren lang! Net als zovele andere zeer tevreden klanten. Open alvast een flesje bubbels op uw nieuwe DSM KEUKEN. 3. Na het advies op maat volgt het opmaken van een keukenplan op maat. We doen alles om uw wensen waar te maken. Onze goedgeschoolde mensen kennen hun vak door en door en blijven permanent up-to-date via ons eigen opleidingscentrum.

8. Op het afgesproken tijdstip wordt uw DSM KEUKEN bij u thuis geleverd. Wij beschikken over eigen transport en eigen chauffeurs. We respecteren absoluut de afgesproken timing. Een woord is een woord!

Wist u dat: Niet enkel het Vlaamse publiek DSM KEUKENS kent. Zo hebben klan en vanuit Nederland, Frankrijk en Wallonië de weg naar DSM KEUKENS reeds gevonden.

4. De input op het speciaal ontworpen softwareprogramma zorgt voor een spectaculaire output: u ziet op het scherm uw keuken driedimensioneel alsof die keuken er eigenlijk al staat! 5. Perfectie is belangrijk. Wij werken millimetergericht in alle onderdelen. Daarom dient uw keukenruimte heel vakkundig opgemeten te worden. De muren zijn vaak niet altijd zo kaarsrecht als verondersteld. Ook dit is belangrijk vakwerk!

M

odieus

DSM KEUKENS scoort echt internationaal! kijk eens wat een keukens

11450 EURO DSM OPSTELLING GRATIS COMPOSIET WERKBLAD + 250 EURO DIRECTE KORTING

Inox look. Industrieel hoogstandje van lijnen.


Doordacht Stijlvol Modieus Troeven waarmee DSM KEUKENS scoren!

Dacht u dat zo’n toonzaal niks is voor een gezinsuitstap? Toch wel! Een aparte speelruimte is voorhanden voor de kids. Stel dat mijnheer er met z’n gedachten niet echt bij is, dan is er een leuke barruimte om te verwijlen bij een glas en up-todate te blijven van de voetbalmatch van die dag. Niets belet het hele gezin om naderhand de keuken te bespreken en te genieten van de gastvrijheid van DSM KEUKENS. Op bepaalde dagen, vooral zondagen, kan de animatie van DSM KEUKENS ook culinaire vormen aannemen. Huiskok Wesley is dan paraat om live cooking te demonstreren in de DSM demo keuken. Het spreekt bijna voor zich dat de aangename geur van bereide hapjes gevolgd wordt door heerlijke proevertjes. Op deze manier beroert DSM KEUKENS inderdaad alle zintuigen… Ook deinst Wesley niet terug om u enige uitleg te geven over de aangesloten stoomoven en kookplaten.

DSM KEUKENS presenteert zowat alle denkbare stijlen. Uiteraard zijn eigen combinaties en persoonlijke toetsen perfect mogelijk. Daarom heeft DSM KEUKENS een ruime stalenhoek waar u maar liefst 420 staalfronten kan zien.

Achter DSM KEUKENS staat een uitgebreid gekwalificeerd team. Vanuit ons eigen opleidingscentrum is elke functie 100% uitgewerkt dankzij permanente bijscholing: van het vriendelijk onthaal aan de receptie van onze toonzalen tot de bubbels om de nieuw geïnstalleerde DSM KEUKENS te vieren. Dit betekent dat ook de menselijke factor een serieuze troef is bij DSM KEUKENS: wij dragen onze klanten een warm hart toe.

DSM KEUKENS biedt garantie op zijn keukens en daarvoor hebben we een perfect opgeleide opvolging en service dienst die elke dag paraat staat.

Klantenreportage Familie De Block uit Zwijndrecht vertelt: Hoe bent u bij DSM terecht gekomen voor de aankoop van uw keuken ? In eerste instantie waren we verplicht om naar een andere keukenzaak te gaan omdat dit zo in het pakket van de nieuwbouw voorzien was. We waren niet echt tevreden over het ontwerp en de service. We vonden ook dat er onvoldoende geluisterd werd naar onze specifieke wensen en men bood weinig oplossingen voor concrete problemen. We hadden jullie folder gekregen en besloten om een kijkje te gaan nemen. Was u bij de aankoop tevreden over uw keukenadviseur ? Zeker, in tegenstelling tot onze eerdere ervaring had men bij DSM wel oor voor onze wensen en kregen we de informatie waar we naar vroegen. We hadden immers een vrij goed beeld van onze toekomstige keuken en die werd perfect ingevuld door jullie adviseur. De adviseur wees ons tevens op eventuele problemen in ons initieel ontwerp en stelde proactief oplossingen voor. Hoe is de verdere opvolging verlopen na jullie aankoop ? Eens onze nieuwbouw voldoende gevorderd was is men komen opmeten. Toen viel eigenlijk al op dat ons eiland te groot zou uitvallen. Gelukkig was dat helemaal geen probleem. Na de opmeting werd de keuken opnieuw overlopen en het eiland aangepast, dit werd correct verrekend in de prijs zodat onze keuken ook nog iets voordeliger werd.

Wij stellen u met trots de fabriek voor waar de DSM KEUKENS vervaardigd worden.

NEVELE

Vaart Links 7 9850 Nevele Tel. 09/222 20 30 Fax 09/222 20 32

Open op 1 mei!

Openingsuren: ma, di, do, vrij, za en zo: open van 10u tot 12u & van 13u tot 18u woe gesloten.

Jullie kozen ervoor om de keuken zelf te plaatsen. Kregen jullie daarbij de nodige begeleiding van DSM ? We hebben de keuken niet helemaal zelf geplaatst, dat heeft een bevriende schrijnwerker voor ons gedaan. We kregen daarvoor alle informatie van DSM, plannen van de keuken met aanzichten en exacte afmetingen, leidingplannen … kortom al het nodige. De montage liep dan ook vlot.

www.dsmkeukens.be

Mocht u de aanschaf van keuken overdoen ? Zou u dingen wijzigen ? Nee, zoals ik zei hadden we een vrij duidelijk beeld van onze keuken voor we ze bij jullie hebben besteld. Naast het functionele aspect vonden we de look ook heel belangrijk vermits onze keuken doorloopt in onze woonruimte. Onze keuken mocht dus gerust een blikvanger zijn en dat is ze naar onze mening ook geworden. Bij jullie vielen we voor de kwaliteit en het vertrouwen dat jullie uitstraalden. Terwijl ook de prijs binnen onze verwachtingen lag. Bent u ook tevreden over de bergruimte die u in uw nieuwe keuken hebt ? Absoluut. We komen van een appartement en daar was de bergen werkruimte eerder beperkt. We hadden in onze nieuwbouw meer plaats dus was die extra werkruimte van essentieel belang. Een slotvraagje … Vindt u dat DSM KEUKENS een aanrader is ? Ja hoor en dat hebben we ook al gedaan. Mijn broer heeft ook een keuken van bij jullie evenals de ouders van vrienden van ons. Wij zijn zeer tevreden, de service die we kregen en de kwaliteit van de keuken zijn echt super.

U bent de keuken nu al een tijdje aan het gebruiken, voldoet ze aan de verwachtingen ? Zonder enige twijfel. We hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Iedereen verklaarde me voor gek toen ik zei dat ik absoluut een hoogglans keuken wou. Bij DSM hebben ze ons uitgelegd dat het onderhoud van een hoogglanskeuken bijzonder makkelijk is en dat klopt. Toegegeven, je ziet er misschien sneller iets op maar dat gaat er dan ook supermakkelijk weer af. Waarvan hebt u het meeste plezier in uw nieuwe keuken ? Mijn man is de kok des huizes en die had dan ook heel specifieke wensen naar de toestellen toe. Zo was de gaskookplaat een vereiste, evenals een goede oven en vaatwasser. Dat zijn in de eerste plaats de dingen waar we het meeste plezier aan hebben. Evenals de werkhoogte, die was ook van cruciaal belang. En ja, bijna vergeten, de powerport in het eiland. Ook al gebruiken we deze niet elke dag.

kijk eens wat een keukens

Naar welke keuken gaat jullie voorkeur uit ? De Franse, Italiaanse of nog andere ? Daar lopen onze meningen nogal uiteen. Voor mij is dat zonder twijfel de Italiaanse maar voor mijn man is dat minder het geval. Hij houdt meer van de traditionele keuken. Vanavond eten we toch zelfgemaakte pizza … lekker.

Meneer is dus de kok des huizes ? Ja inderdaad. Christophe is meer dan een hobbykok en daar heb ik zeker geen bezwaar tegen. Hij kan echt genieten van het koken, en ik op mijn beurt van het samen op te eten.

Wenst u nog meer tevreden klanten te horen surf dan naar www.dsmkeukens.be

Bekijk ook zeker de DSM bedrijfsfilm!

Folder DSMKeukens opendeurdagen Nevele week 17  

Folder DSMKeukens opendeurdagen Nevele week 17

Folder DSMKeukens opendeurdagen Nevele week 17  

Folder DSMKeukens opendeurdagen Nevele week 17

Advertisement