Issuu on Google+

Fødselsdagstilbud

terhåndværk g a l s t d o g g o d e h dig Kød, trovær Spicy vikingekøller Se side 2

Oksesteg "Royal" Se side 4

Friskhakket oksekød Se side 7

Fedtfattigt nordisk farsbrød Pr. stk. kr. 45,Ta’ 2 stk. for KUN

80,-

www.madmedmere.dk


Spicy

Vikingekøller på vinterbund

Ta' 2 stk. KUN

89,-

Kalvekoteletter

Efter en lang arbejdsdag har du sikkert lyst til en god bøf! Slagteren står inde for den bedste og smørmøre kvalitet – og samtidig bliver du måske inspireret af lækkert tilbehør i butikken. Prøv evt. en lækker rødbede- og æblesalat til. Kalvekoteletter med rødbede- og æblesalat til 2 personer: 2 stk. kalvekoteletter 3 æbler 50 g soltørrede tranebær 2 stk. lange rødbeder 100 g feta ½ dl olivenolie 1 spsk. vineddike Salt og peber Rødbederne skrælles og snittes i tynde strimler på et råkostjern. Æblerne skæres i 1 cm tykke bjælker og der marineres med vineddike og olivenolie. Feta brækkes i mindre stykker og vendes sammen med tranebær, rødbeder og æbler. Der smages til med salt og peber. Kalvekoteletterne steges i lidt neutral olie i 3-4 minutter på hver side på en varm pande. Der krydres med salt og peber. Koteletterne trækker 5 minutter før severing.

Måske skal det være nem mad i aften? Prøv vores vikingekøller på en bund af vinterens sunde og nærende grøntsager. Der er saft og kraft i de velkrydrede vikingekøller – både børn og voksne elsker dem!

Til 2 personer

69,Italiensk Skåret af svinefilet Svinefileten er fyldt med soltørrede tomater, syltede hvidløg og frisk basilikum. Steg den i ovnen ved 190°C til en kernetemperatur på 70°C.

Til 4 personer Pr. stk. KUN

119,2


Årstidens Smag Gæstemad når det er bedst

Vinterbuffet • Dampede rødspætteruller med spicy dressing og havtornkompot • Langtidsstegt nakkefilet, pulled pork-style • Okseculotte med krølfedt og bagte løg samt sherrysauce • Vintersalat med kål, granatæbler og nødder • Pommes anna med timian og rosmarin • Brød og smør

198,-

Pr. person kr.

steg

Min. 10 kuverter

Dessert • Kraftig chokoladekage med vaniljeis og baileycreme

Pr. person kr. Min. 10 kuverter

35,-

Hent folderen i butikken Menuerne er gældende i december 2015, januar og februar 2016. Hvis vinterens gæstemad bestilles uden for sæsonen, pålægges et tillæg på kr. 30,00 pr. person.

Årstidens Smag Mad ud a Forår, somm

f huset

er, efterår

og vinter

3


Oksegryde Skåret af oksetykkam

Oksegryde med vinterurter til 2 personer: 500 g oksegryde 5 dl oksebouillon ¼ dl piskefløde 4 stk. forårsløg 100 g frisk spinat 2 stk. gulerødder 2 stk. persillerødder Salt og peber 4 kviste frisk timian "Oksegryden" brunes godt af på en pande, og der krydres med salt og peber. Hæld oksebouillon på, og så skal retten simre under låg i 45 minutter. Til sidst rundes retten af med piskefløden. I mellemtiden klargøres grøntsagerne, som skæres i mundrette bider. De ristes godt af på en pande og smages til med salt og peber samt den friske timian. De friske spinatblade skylles og vendes sammen med de ristede grøntsager.

Oksesteg "Royal" Fyldt med trøffelchampignoner og bacon

1,2 kg Pr. stk. KUN

129,4


Glæd dig til en gryderet deluxe? Din slagter har skåret, snittet og gjort det nemt for dig at servere gryderetten. Magert og lækkert skært oksekød mikset med årstidens grøntsager – lige til at servere med f.eks. bagt kartoffelmos, ris eller fuldkornspasta.

Pr. stk. 65,Ta' 2 stk. KUN

125,Pr. 1/2 kg KUN

59,Når frosten bider i næsen, og varmen indendørs gør dig godt, er vores oksesteg royal et perfekt valg. Vi har flækket stegen og fyldt den med vores egen bacon, trøffelchampignon og rosmarin. En oksesteg tager tid at tilberede – det er ægte simremad, hvor saft og kraft fra kødet bliver tilbage i gryden. Læg den i et ildfast fad med lidt urter samt fond, og braiser den ved 170°C i 3 timer.

Spegepølse Slagteren er berømt for sine hjemmelavede spegepølser. Hver enkelt butik har sin egen opskrift, som har fulgt butikken i mange år. Spegepølserne er lig med godt slagterhåndværk – tilsat de bedste råvarer og omhyggelig forarbejdning.

Hamburgerryg Pr. stk. KUN

129,En hamburgerryg er ikke bare en hamburgerryg! Og det er faktisk ingen hemmelighed, hvad slagteren tilsætter: Kød af bedste kvalitet, godt håndværk og slagtertraditioner. Dertil kommer en tilpas mængde salt og røg. Hamburgerryggen koges eller serveres glaseret. Er der en rest tilbage, så har du populært pålæg i køleskabet – men nok ikke ret længe…

5


Hotte kødboller "Andalus-style"

Til 2 personer

69,-

4 lag pålæg Juleferien er forbi. Familiens rutiner findes frem igen og madpakkerne er en del af hverdagen. Pålægget må gerne være lækkert og af god kvalitet. Slagteren giver dig fire lag afskåret pålæg til en rigtig god pris.

Ta' 4 lag KUN. . . . . . . . . . . . . . . kr.

65,-


Vores hotte og spicy kødboller ”Andalus-style” fortæller historien om et sundt og varieret spansk landkøkken. Den bedste kødkvalitet mødes med peberfrugter, tomater, friske krydderier og en lækker sovs. Retten er lige til at varme i ovnen – nem og billig hverdagsmad for to personer.

Wienerschnitzler

Ta' 2 stk. KUN

89,Prøv et par wienerschnitzler fra en rigtig håndværksslagter. De er skåret af kalveinderlår som det skal være – det smelter på tungen.

Skarp pris!

Friskhakket oksekød Januar er måske sparetid hjemme hos dig? Har jul og nytår været lidt for dyr eller ej – slagteren har et godt tilbud til dig. Friskhakket oksekød til en rigtig fornuftig pris. Favoritopskriften kender du helt sikkert – hakket oksekød er altid populært.

Ta' 2 kg KUN

129,Maks. 8% fedt

7


Månedens

Bestil senest 6. februar og få 2 bøffer med i købet

kødbox

Billedet viser et eksempel på en kødpakke

Slagteren tilbyder 14 gode måltider og opskrifterne følger med i kassen. Sværere er det ikke, når du handler hos din lokale mad med mere slagter. Køb månedens kødbox og få familiens husholdningsbudget til at nå sammen. Månedens kødboks for Februar 2016: 1 stk. kalvesteg med bacon 4 stk. møre bøffer 4 stk. kyllingebryster med umami 4 stk. slow cook koteletter 4 stk. kalkunschnitzler 1 stk. røget ribbenssteg 500 g skinkekød i strimler 1 stk. revelsben ”Italy style” 600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt 600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt 750 g simreret 1 stk. svinemørbrad 1 kg nordisk farsbrød 8 stk. pølser

Pr. kødbox

995,-

Bestil i god tid

Du får opskrifter med hjem

slagterhåndværk t d o g g o d e h g i d Kød, trovær

Find os på Facebook Tilbuddene er gældende fra den 27. januar t.o.m. den 6. februar 2016. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer samt udsolgte varer.


Mad med mere fødselsdagskampagne