Issuu on Google+

Efterårstilbud Ossobuco

39

Pr. 1/2 kg

50

Læs mere på side 6

Skært kød - med spændende opskrifter

Spegepølser - dem med kød og smag

Skinke- og oksefars - altid friskhakket

Se mere på side 2-3

Se mere på side 5

Se mere på side 7

Slagter Stiller Tlf. 98 12 53 52

1


”Skært kød”

Gullasch

Bankekød Stroganoff 2

Magert og velsmagende med mange forskellige muligheder for tilberedning

Gullasch, bankekød eller stroganoff. 1 kg kr. 120,00 eller ta' 2 kg for KUN kr.

200

00


Gullasch med grov mos Opskrift til 4 personer: 800 g gullasch 2 løg 200 g champignoner ¼ dl piskefløde 200 g bacon i tern 8 store bagekartofler 100 g smør 3 dl mælk På en varm pande brunes gullaschen, hvorefter løg i tern og champignon i skiver ristes med. Fløden hældes på, og der krydres med salt og peber. Det småsimrer i 20 minutter, tilsæt evt. lidt vand undervejs. Bacon i tern steges sprødt, og lægges på fedtsugende papir. Bagekartoflerne skrælles og koges møre i vand. Dernæst moses de groft med et piskeris og smages til med smør og mælk samt salt og peber.

Bankekød med grønkålssalat Opskrift til 4 personer: 800 g bankekød 2 liter oksebouillon 400 g grønkål 2 spsk. æbleeddike 2 æbler

Stroganoff med et asiatisk twist Opskrift til 4 personer: 800 g stroganoff 2 pakker frisk pasta 2 gulerødder 1 porre 80 g cashewnødder 1 knold ingefær 1 lille rød chili 1 stang citrongræs 4 dl whiskysauce Stroganoffen brunes ved høj varme på en varm pande. Dernæst tilsættes whiskysaucen sammen med finthakket ingefær og citrongræs. Lad det småsimre i 10 minutter. I mellemtiden koges den friske pasta al dente – de sidste 20 sekunder tilsættes gulerødder samt porre, der er skåret i tynde strimler. Pynt retten med fintsnittet chili og cashewnødder.

½ granatæble Revet peberrod 600 g aspargeskartofler 6 dl brun sauce

Start med at vende bankekødet i mel tilsat salt og peber. Bankekødet brunes i en stegegryde i smør af flere omgange. Skiverne lægges til side efterhånden som de er brunede. Alle skiverne lægges i stegegryden og simrer møre i bouillon i ca. en time. Sæt aspargeskartoflerne over i saltet vand og kog dem møre. Grønkålen ribbes i mindre stykker, der får et kort opkog. Mariner derefter grønkålen med æbleeddike og skær æbler i både og vend dem sammen med grønkålen, granatæblekerner samt friskrevet peberrod. Serveres med en dejlig brun sauce og aspargeskartofler.

3


”Hverdagsfristelser - hurtigt og nemt”

Panderet 4

Skåret af skært svinekød, der er vendt med årstidens rodfrugter og en dejlig slagtermarinade. Lige klar til at ryge på panden. Server panderetten med en grov kartoffelmos og en lækker salat til.

Pr. ½ kg kr.

49

50


Spegepølser Her kan du virkelig smage, at du er kommet til en fagmand med de helt rigtige kvalifikationer. Spegepølsen bliver produceret i butikkens eget pølsemageri af de bedste råvarer. Det er den viden omkring fremstilling, modning, rygning osv., der er håndværk i verdensklasse.

Pr. stk. 65,00 Ta’ 2 stk. KUN kr.

125

00

Kalv sauté marengo En klassisk ret hjemmelavet af slagteren fra bunden. Retten består af kalvekød, der er braiseret i sky med hvidvin, løg, hvidløg, og tomatpuré. Kødet bliver serveret i en sauce af fonden tilsat ristede champignoner og hakket persille.

Til 2 pers. Pr. glas kr.

89

00 5


Ossobuco Osso buco er skiver skåret af kalveskank. Kødet passer perfekt til efterårets simremad, og det er fyldt med god smag. Det er et stykke kød, der skal braiseres – det vil sige, at det tilberedes i et ildfast fad med fond/ mørk øl og sammen med en masse rodfrugter samt krydderurter. Det simrer i 2-3 timer ved 160°C.

Pr. ½ kg kr.

39

50

Kalvegrydesteg En rigtig simresteg, der passer godt til efteråret. Kød, der er tilberedt i lang tid ved lave grader, får en helt fantastisk smag og mørhed. Hvis der er rester tilbage kan man lave en klassiker som kalvefrikasse dagen efter.

Skåret af tykkam eller bov 6

Pr. ½ kg kr.

45

00


Hakket dansk

skinke- og oksekød Hakkekød er ikke bare hakkekød! Din mad med mere slagter tager det seriøst, og hakker kun af det bedste kød, med lav fedtprocent. Det er altid friskhakket samme dag – den helt naturlige måde at gøre det på.

Maks 8% fedt Ta’ 1 kg af hver kr.

130

00

Kalvelever i flødesauce med bacon, bløde løg og kartoffelmos.

En rigtig hofret – alt er lavet fra bunden af råvarer fra sæsonen. Retten er lige klar til at sætte i ovnen og varme op ved 180°C i 20 minutter.

Til 2 pers. Pr. bakke kr.

79

00

Fyldt svinemørbrad I svinemørbraden er der skåret en lomme, som er fyldt med champignon duxelles og sauterede løg. Til sidst er den toppet med en flødeostecreme med krydderurter. Sæt den i ovnen ved 180°C i 30 minutter.

Pr. stk. kr.

99

00 7


Månedens

Kødbox November 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Pr. kødbox

995

00

1,2 kg kamsteg 1,2 kg oksesteg 1 stk. hverdagssteg 700 g stegeflæsk i skiver 1 kg medister 1 stk. farsbrød 1 stk. landkylling 700 g oksekød i tern 600 g hakket oksekød (maks. 8% fedt)

10. 600 g hakket skinkekød

Hent opskrifter på hjemmesiden

11. 12. 13. 14.

Billedet viser et eksempel på en kødpakke.

(maks. 8% fedt)

4 stk. svinemedaljoner 4 stk. skinke gordon bleu 750 g vildtgryde 4 stk. løgsteaks

Bestil senest 5. november og få 2 lækre bøffer med i købet.

Mortensaften

Pr. pers.

Sælges kun torsdag den 10. november. Husk at forudbestille.

110,-

Det er let og lækkert

135,-

Med dessert

Mortensaften står der and på menuen. Duften og stemningen er noget ganske særligt - for ikke at tale om smagen. Hos mad med mere kan du bestille sprødstegt and og lækkert tilbehør: Rødkål, hvide og brunede kartofler samt en kraftig andesauce. Til dessert vil der være risalamande. Billedet viser et eksempel på en kødpakke. Vi har lavet alt det forberedende arbejde, så anden skal blot i ovnen og varmes godt igennem. Og mens du nyder anden, kan du samtidig glæde dig over et rent køkken.

Tilbuddene er gældende fra onsdag den 26. okt. t.o.m. lørdag den 5. nov. 2016.

Slagter Stiller A/S Samsøgade 10 · 9000 Aalborg · Tlf. 98 12 53 52 info@slagter-stiller.dk · slagter-stiller.dk Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer samt udsolgte varer.

Slagtermester Thomas K. Nielsen


Efterårskampagne 2016 mmm aalborg