Page 1

https://www.flickr.com/photos/drhenkenstein/48241 20828


Kuharska delavnica z veseljem vas vabimo na kuharsko delavnico – božično večerjo. Pripravili bomo: - pesino juho, - zelenjavni curry, - smuti. Kdaj: sreda, 1 1 . december, ob 1 8.00. Kje: Ženska svetovalnica. Ljubljana. Prijave do ponedeljka, 9. december, na info@dih.si. Prispevek za sestavine: od 2,5-3,5 €. Dober tek!

https://www.flickr.com/photos/johnnystiletto/8388678509/

Dihovo praznično obdarovanje Na pobudo decembra najaktivnejših DIHovih sodelavcev – Miklavža, Božička in dedka Mraza, tudi v letošnjem letu za vse pripravljamo prav posebno presenečenje. DIHovke in DIHovce bomo obdarovali z majhno praznično pozornostjo. Razkrijemo lahko, da darilni paket vsebuje še od tiska toplo knjigo dr. Boštjana Mlakarja “Kratke zgodbe brez nagobčnika”, ki je po našem prepričanju ravno pravšnje pikantno-izobraževalno čtivo za pod vsako slovensko smrekico, prav tako bomo priložili najnovejšo in zelo prisrčno majčko projekta Pamet v roke, kondom na glavo! (velikosti, ki so na voljo so S, M, L, XL) ter nekaj presenečenj za varno in zaščite polno novo leto 201 4. Vse, kar morate storiti, da prejmete lično zapakirano darilce, je, da nam pošljete e-pošto z vašimi podatki (ime, priimek, naslov, velikost majice) na info@dih.si, s pripisom “DIHovo praznično obdarovanje”. Lahko pa darilo prevzamete osebno, če se oglasite v naši pisarni, vsak delavnik, med 1 0. in 1 3. ali 1 5. in 1 7. uro. Pri tem si dodatno prislužite še topel čaj ali kavo ;-) Pa srečno! Za Glavco Iztok K

https://www.flickr.com/photos/dominicspics/57052


Sovražil je celofan. Pretvarjanje. Neskončno zapeljevanje. Odlašanje. Zavlačevanje. Besedičenje, da zabiješ čas. Je seks bolj spodoben, če se prej tri dni mučiš z neumnimi zmenki, kot če v treh urah predebatiraš bistvo, najdeš dovolj skupnih točk in se še isto noč pofukaš, kot si želiš?

Ob novi knjižni izdaji izdaji v sklopu projekta Pamet v roke, kondom na glavo! vas vabimo na predstavitev literarnega eksperimenta preventivne medicine avtorja dr. Boštjana Mlakarja KRATKE ZGODBE BREZ NAGOBČNIKA. Izbrane odlomke bo bral dramski igralec Milan Štefe. Pogovor bo povezoval Iztok Konc. Predstavitev knjige ob druženju z avtorjem bo potekala v sredo, 1 1 . 1 2. 201 3, ob 20. uri, v Klubu Tiffany Knjižna izdaja je brezplačna. Slednje so omogočili: Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za zdravje in ŠOU v Ljubljani.


www.dih.si Projekte Društva DIH podpirajo:

KOLOFON DIHki 47 (december 201 4) Datum izida: 30.1 . 201 3. Avtorji besedil: Andrej Habjan, Iztok K... Urednik: Andrej Habjan. Oblikovanje: Andrej Habjan. Fotografije: avtorji so navedeni na fotografijah ali pa so iz arhiva DIHa. Kontakt: info@dih.si, 041 562375, www.dih.si Stališča, izražena v prispevkih, so izključno mnenja njihovih avtorjev in ne odražajo mnenja Društva DIH.

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

DIHki so del projekta Zadihajmo skupaj, ki ga podpira Mestna občina Ljubljana, Urad za mladino.


NAPOVEDNIK DOGODKOV DRUŠTVA DIH DECEMBER 201 3 1. D a n b o j a p ro ti AI D S u (glej DIHke 46)

2.

3.

M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si)

9.

1 0.

M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si)

1 6.

1 7.

6.

S ve to va l n i ca SPO (več na www.dih.si)

P a k i ra n j e ko n d o m o v (DIH, 1 7-1 9h)

M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si) P l e s n i ve če r (glej mail vabila)

11.

1 2.

1 3.

1 8.

24.

25. S ve to va l n i ca SPO (več na www.dih.si)

7.

8.

1 4.

1 5.

21 .

22.

28.

29.

M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si) P l e s n i ve če r (glej mail vabila)

1 9.

20. M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si) P l e s n i ve če r (glej mail vabila)

S ve to va l n i ca SPO (več na www.dih.si)

M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si)

30.

5.

Ku h a r s k a d e l a vn i ca (glej vabilo) P re d s ta vi te v kn j i g e (glej vabilo)

M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si)

23.

4.

26.

27. M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si)

31 .

M a v ri č n a s ve to va l n i ca (več na www.dih.si) https://www.flickr.com/photos/mattimattila/409 1 742881

Dihki47  

DIHki 47, interno glasilo Društva DIH

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you