Page 1


Diamond

NYHED: Ny serie!

Trinity

DEN NYE REFERENCE!

TILBLIVELSEN

Efter lange udviklings- og testfaser er Anatolian nu klar med deres nye topserie Diamond. Med Diamondserien har Anatolian endnu engang vist, at de kan andet og mere end at lave traditionelle tyrkiske bækkener.

Fremstillingen af Diamond-serien er ekstrem kompleks. Bækkenernes udseende alene afslører, at der ikke er tale om helt almindelige bækkener. Der er således væsentligt flere trin i fremstillingsprocessen af disse bækkener, end på de resterende bækkener i Anatolians sortiment.

DIAMOND TRINITY

Diamond Trinity er den primære serie forstået på den måde, at det er her man finder hi-hat, ride, crash, splash og china. Bækkenerne har relativt store klokker, og er ikke afdrejet/poleret ved og omkring klokken. Resten af bækkenet er afdrejet, hvilket giver dem mindre masse, og mere liv, dog hele tiden kontrolleret af den større klokke. DIAMOND IMPACT

Diamond Impact består udelukkende af alternative crashbækkener. Disse er lidt voldsommere hamret, hvilket giver en mere aggressiv klang - i ordets bedste forstand.

Impact

NYHED: 21" Medium Ride OM SERIEN

Ultimate-serien har altid været meget populær. Serien har da også det hele: Varme, mørke, sprødhed og evnen til at crashe ved selv lette berøringer; alt sammen ting der gør Ultimate til en serie bækkener du holder af at spille på.

KLANGEGENSKABER

Diamond-serien giver dig en visuel- såvel som klanglig oplevelse ud over det sædvanlige. Seriens større klokker kombineret med den dobbelte overfladebearbejdning, giver denne serie nogle sublime klangmæssige egenskaber at byde på. Klangmæssigt har bækkenerne en lys, finkornet og transparent lyd, med en fyldig, varm og kontant klang. Bækkenernes anslag projicerer fantastisk, og lyden kommer virkelig ud. Bækkenerne egner sig til alle typer moderne musik, men har deres force i de elektriske genrer.

Ultimate byder på et stort dynamikområde, og er i kraft af sine alsidige klangegenskaber bækkener man kan bruge til hvad som helst. Varmen og musikaliteten i disse karakterfulde bækkener overbeviser de fleste, og Ultimate-serien bliver da også anvendt til alt fra jazz til hardcore metal!

KLANGEGENSKABER

Ultimate-serien er lydmæssigt meget all-round,

NYHED: 21" Medium Ride OM SERIEN

Anatolians Expression-serie kan følge med - også når der skal spilles rigtig højt. KLANGEGENSKABER

Serien har en kraftfuld, fyldig og klar lyd, der evner en fantastisk lydmæssig gennemslagskraft.

Expression efterklang og en meget veldefineret tone, samt evnen til at spille med stor volumen. Bækkenerne er meget ekspressive og har et stort dynamisk område. Bækkenerne egner sig derfor rigtig godt til pop, rock og metal!

Expression-serien er kendetegnet ved en kontrolleret

NYHED: 21" Medium Ride OM SERIEN

Baris-serien fra Anatolian er lidt af en genistreg. Serien har sin helt egen friske klang, til en pris hvor alle kan være med. Dette gør dog på ingen måde bækkenet til et “discountbækken”, og Baris-seriens popularitet skyldes da også primært dens unikke lyd. KLANGEGENSKABER

Serien har en meget klar, lys og transparent lyd som

2

A N AT O L I A N C Y MB A L S

w w w.dr ums q ua d.d k

Baris går igen i alle dynamikområder. Bækkenerne har et bredt klangspekter med en frisk og fokuseret klang. Bækkenerne har en hurtig reaktionsevne, og egner sig derfor godt til alt fra rock til latin. Et stort dynamisk område, hurtige reaktionsevner samt en lys og varm klang former tilsammen karakteren af disse meget populære bækkener.


Emotion

NYHED: 21" Medium Ride

OM SERIEN

KLANGEGENSKABER

Emotion-serien er for dig der kan lide tynde, mørke vintageagtige varme bækkener. Serien byder på såvel light crashes som 14” og 15” hihats i både regular og light, så her er lagt op til lidt mere old-school setups. Endvidere byder Emotion-serien på Anatolians eneste flatride.

Bækkenerne har fået mange til at udbryde “De lyder jo som om de er gamle!”. Og det fortæller meget godt hvordan Emotion-serien klinger. Serien henvender sig primært til allround- og jazztrommeslagere, da bækkenerne er forholdsvis tynde, meget levende og mørke.

Traditional OM SERIEN

KLANGEGENSKABER

Traditional serien har været med i Anatolians program fra begyndelsen. Serien er lidt af en klassiker, med sin karakteristiske varme klang.

Traditional-serien er det mest “normale” tyrkiske bækken Anatolian fremstiller, uden at det af den grund bliver kedeligt.

Bækkenerne er utroligt velegnede som allround bækkener, og kan opfylde de fleste trommeslageres behov. Seriens crashbækkener har desuden fået ry for at være meget eksplosive og varme - uanset lydniveau.

Serien byder ud over splashes, crashes, rides og hihats også på tre størrelser bells. Disse kan selvfølgelig fungere som klokker, men er også anvendelige som hihat-bunde i et funky “aux-hihat-setup” på hhv. 8”, 10" eller 12”.

Passion OM SERIEN

Anatolians Passion-serie blev skabt med én specifik målgruppe for øje: jazztrommeslagere. Således består Passion-serien kun af bækkener fra det klassiske bebop-setup: 14” hihat, 20” ride og 20” light ride.

serien lyder sprød og lækker, og passer perfekt ind i ethvert bækkensetup, hvor lydidealet er varm, sprød og mørk bækkenlyd.

KLANGEGENSKABER

Bækkenerne er meget jazzede, og blander fantastisk med især andre bækkener fra Emotion- og Traditionalserierne.

Man skal dog ikke tro at dette er en begrænsning for disse bækkeners anvendelsemuligheder. Passion-

Snyd ikke dig selv for at tjekke disse bækkener ud!

Natural OM SERIEN

Anatolians Natural-serie er lidt af en særling. Der er kun to modeller i serien, men bækkenerne lyder så godt, at det har været et ”must” at føre dem i Danmark. KLANGEGENSKABER

Bækkenerne har en fantastisk evne til trænge igennem når der virkelig er brug for det. Samtidig lyder

Signature OM SERIEN

Anatolians Signature Groove Ride er fremstillet specielt med tanke på trommeslagere, der leder efter et 20” ride med en ekstra stor klokke. KLANGEGENSKABER

Bækkenet er klangmæssigt i familie med Naturalserien, dog lidt tyndere. Signature-serien har derved større tilbøjelighed til at crashe, og fungerer derfor

bækkenerne rigtig godt i situationer, hvor man ikke nødvendigvis spiller højt. Bækkenerne har en varm og overtonerig klang, med et lyst og veldefineret stikanslag der aldrig forsvinder i musikken. Den hamrede klokke giver dig flere overtoner og en varmere klang end man typisk oplever på så kraftige bækkener.

NYHED: Ny serie! også rigtig godt som crash/ride. Dog sørger den store klokke for, at bækkenet aldrig løber løbsk. Signaturebækkenet er finishmæssigt som et Naturalbækken - dvs. brilliant. Den eneste forskel er, at Signaturebækkenet er afdrejet på de yderste centimeter, hvilket er med til at gøre det en anelse mere levende.

A N AT O L I A N CY MB A L S w w w.d r u ms q u a d.d k

3


modeloversigt DIAMOND TRINITY

DIAMOND IMPACT

BARIS

EXPRESSION

ULTIMATE

splash

8”, 10”, 12”

-

8”, 10”, 12”

8”, 10”, 12”

8”, 10”, 12”

crash

16”, 17”, 18”, 19”

16”, 17”, 18”, 19”

14”, 15”, 16”, 17”, 18”, 19”, 20”

14”, 15”, 16”, 17”, 18”, 19”, 20”

14”, 15”, 16”, 17”, 18”, 19”, 20”

20”, 21”

-

20”, 22”

20”, 22”

20”, 22”

medium ride

-

-

21”

21”

21”

light ride

-

-

-

-

20”

12”, 13”, 14”

-

13”, 14”

13”, 14”

13”, 14”

-

-

-

-

-

16”, 18”

-

14”, 16”, 18”, 20”

14”, 16”, 18”, 20”

14”, 16”, 18”, 20”

TRADITIONAL

EMOTION

PASSION

NATURAL

SIGNATURE

splash

8”, 10”, 12”

-

-

-

-

crash

16”, 17”, 18”, 19”, 20”

-

-

-

-

-

16”, 17”, 18”, 19”

-

-

-

20”

20”, 22”

20”

20”, 22”

20”

-

21”

-

-

-

light ride

20”

20”, 22”

20”

-

-

flat ride

-

20”

-

-

-

13”, 14”, 15”

14”, 15”

14”

-

-

-

14”, 15”

-

-

-

8”, 10”, 12”

-

-

-

-

ride

hihat regular hihat light china

light crash ride medium ride

hihat regular hihat light bell

endorsers Peter Düring aqua hej matematik nik & jay

Jon Larsen volbeat Dennis Buhl hatesphere

nsen Kim Je e f demis daw n o

Anders Meinhardt burhan g johnson

Jens Daugaard mek pek partyband åh abe

Asger Møller super fuzz mads langer

Jakob Hvitnov barr a head shelby wolf

Tobias Høs t the burning

Dennis Buhl Hatesphere

For yderligere information besøg www.drumsquad.dk

4

A N AT O L I A N C Y MB A L S

w w w.dr ums q ua d.d k

Anatolian 2008/2009 Katalog  

Dansk katalog over alle Anatolians serier og modeller i Danmark.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you