Page 1

Programma Koningsdag 2019

© RVD / Albert Nieboer

Gemeente Lopik


Het Oranjegevoel is meer dan het eten van Oranjetompoezen! Op 27 april 2019 is het feest! Koning Willem-Alexander viert dan zijn 52e verjaardag. Heel Nederland viert dat mee. Dit jaar bezoekt het koningspaar en de koninklijke familie onze provincie Utrecht. De koning viert zijn verjaardag namelijk in Amersfoort! Dat kunt u live (via live stream of op televisie) volgen. Amersfoort en haar buurgemeenten presenteren zich met als motto: ‘Wij, Amersfoort’. Maar u hoeft niet helemaal af te reizen naar de Keistad, want wij gaan in onze dorpen zijn verjaardag ook groots vieren. Het is hét uitgelezen moment om een Oranjetompoes te nuttigen, spelletjes te doen, spulletjes te (ver)kopen op de vrijmarkt, muziek te maken, te dansen, elkaar te ontmoeten, gezellig een bakkie te doen, maar ook stil te staan bij hoe mooi het is om samen feest te vieren. Maar het Oranjegevoel is meer dan alleen het eten van Oranjetompoezen. Het laat zien wie wij als Nederlanders zijn, hoe we verbonden zijn met ons verleden, het koningshuis en met elkaar. Het Oranjegevoel kennen we vaak ook in sportief opzicht. Als het Nederlands Elftal of Olympische sporters goed presteren, dossen we ons in oranje uit om hen aan te moedigen. We zijn (dan) vooral trots op Oranje. Ik heb de organiserende comités gesproken en ook in dit Oranjeboekje kunnen we lezen dat onze Oranjeverenigingen, muziekverenigingen en de vele andere enthousiaste vrijwilligers weer flink in touw zijn geweest om van Koningsdag een vorstelijke dag te maken. Daar wil ik iedereen die zich hiervoor inzet bij voorbaat hartelijk voor danken. Ik durf nu al te stellen dat we er met elkaar een mooi feest van zullen maken. Een Oranjefeest waar we van jong tot oud(er) van kunnen genieten. Op Koningsdag ga ik mij samen met mijn vrouw Jantine en onze dochters Lieke en Janne onderdompelen in de Oranjegebruiken van de gemeente Lopik. Daar kijken we zeer naar uit! Ik wens u allen een feestelijke en zonnige dag en veel plezier op 27 april. Het belooft een prachtige dag te worden! Met vorstelijke groet, De burgemeester van Lopik Laurens de Graaf

1


KONINGSDAG 2018 IN WILLIGE 27 april 2018 zal Koningsdag gevierd LANGERAK worden

Koningsdag2018 2019 KONINGSDAG Op vrijdag 27 april 2018 zal Koningsdag gevierd worden INWillige WILLIGE ur de aubade met het hijsen van Langerak deLANGERAK vlag,

Langerak.

in Willige Langerak.

Wilhelmus en het Willige Langerakse vrijdag 2018 zalKoningsdag Koningsdag gevierd worden ullenOp worden gezongen. Op zaterdag 27april april zal gevierd worden in Om 10.0027 uur de 2019 aubade met het hijsen van de vlag, inWillige Willige Langerak. Langerak met om 10:00 uur de aubade en het hijsen

waarbij het Wilhelmus en het Willige Langerakse van de vlag, waarbij het Wilhelmus en het Willige Langerakse volkslied zullenaubade worden gezongen. Om 10.00worden uur degezongen. met het hijsen van de vlag, volkslied waarbij het Wilhelmus en het Willige Langerakse volkslied zullen worden gezongen.

de is er een kopje koffie of thee met een njegebakje voor iedereen. Na de is eris de Na deaubade aubade ergelegenheid een kopjeom koffie of thee met een elkaar te ontmoeten onder het genot van

heerlijk oranjegebakje voor iedereen. Na de aubade is er een kopje koffie of thee met een een kopje koffie of thee met een heerlijk heerlijk oranjegebakje voor iedereen. stukje oranjegebak.

vindtDeplaats in hetplaats buurthuis ’t Wilgegat in buurthuis Wilgegat en’ten wordt De viering vieringvindt vindt plaats in het ‘tbuurthuis Wilgegat en viering vindt plaats in hetWillige buurthuis ’t Wilgegat en verzorgd door buurtvereniging Langerak. orgdDe door de buurtvereniging Willige Langerak. wordt verzorgd door de buurtvereniging Willige Langera wordt verzorgd door de buurtvereniging Willige Langerak. nomKoningsdag ook en beginfeestelijk! Koningsdag feestelijk!

2 om ook en begin Koningsdag feestelijk!


Benschop Benschop Koningsdag 2018 2019 Benschop Koningsdag Koningsdag 2018

donderdag 26 april 14:30u Seniorenmiddag in Dorpshuis XXL

donderdag 26 april 14:30u Seniorenmiddag in Dorpshuis XXL

vrijdag 27 april Koningsdag vrijdag 27 april Koningsdag 10:00u De traditionele Aubade met vlag hijsen op het Dorpsplein 10:30u Koffiedrinken voor iedereen in het Dorpshuis 10:00u De traditionele Aubade met vlag hijsen op het Dorpsplein v.a. 10:30u Activiteiten voor kinderen bij de voetbal 10:30u Koffiedrinken voor iedereen in het Dorpshuis ‘s middags zeskamp! v.a. 10:30u Activiteiten voor kinderen bij de voetbal ‘s middags zeskamp!

's middags wandeling vanaf Masmik, route van ± 8 km gaat ook over de kaai wandeling en door weilanden. Catering verzorgd Masmik. 's middags vanaf Masmik, routewordt van ± 8 km gaat door ook over de kaai en door weilanden. Catering wordt verzorgd door Masmik.

's avonds Heel Benschop Drijft!

's avonds Heel Benschop Een activiteit voor hetDrijft! hele gezin! Een activiteit voor het hele gezin! Met als thema Kunst! Met als thema Kunst!

Het complete programma krijgt u in Benschop begin april in uw brievenbus

Het complete programma krijgt u in Benschop begin april in uw brievenbus

www.oranjebenschop.nl

www.oranjebenschop.nl

op Facebook VolgVolg ons ons ook ook op Facebook

3


Cabauw Koningsdag 2019 Programma van de Oranjevereniging Cabauw, KPJ Cabauw en “In ’t Witte Paard”. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico !

Vrijdag 26 april V.a 15.00 uur: In ’t Witte Paard geopend met “U vraagt wij draaien!” V.a. 21.00 uur:

Tentfeest met Da Tweekaz / Mr. Polska Leeftijd vanaf 16 +, alcohol vanaf 18 +

Zaterdag 27 april (Koningsdag) 10.00 – 13.00 Kolfclub Keerniet Cabauw opent de kolfbaan in ‘t Gossie (op het parkeerterrein van “In ‘t Witte Paard”). Belangstellenden kunnen onder het genot van een drankje kennis maken met het oer-hollandse kolfspel, en kunnen zelf ook een balletje slaan. Mensen die voor het eerst deze sport beoefenen worden al snel enthousiast, het proberen waard dus! Een sport van vroeger, voor mensen van nu en geschikt voor jong en oud. 13.00 uur:

Boerengolf parcours gecombineerd met diverse leuke spelletjes. Rondom de tent kunnen de kinderen in kleine groepjes een Boerengolf parcours spelen. Tussen de diverse holes door zijn leuke spelletjes toegevoegd om extra punten te verdienen. Voor iedere deelnemer is er een leuke attentie! Want meedoen is belangrijker dan winnen!

Let op: Kinderen onder de 6 jaar alleen onder begeleiding van volwassene V.a. 13:00 uur:

In ’t Witte Paard geopend voor een hapje en een drankje.

V.a. 15.00 uur:

Fiets ‘m erin 2.0! Weet jij de overkant droog te bereiken? En dat ook nog in de snelste tijd? Dan ga jij misschien wel met de hoofdprijs naar huis! Het parcours zal net weer even anders zijn dan afgelopen jaar vandaar de naam 2.0. Deelname v.a. 6 jaar (in bezit van Zwemdiploma) 1e prijs jeugd (6 t/m 12) - PlayStation store tegoedkaart t.w.v. €30,00 1e prijs jeugd (12 t/m 18) - Geldprijs €50,00 cash!! 1e prijs 18+ - Geldprijs van €150,00 cash!! Ook zullen er troostprijzen worden uitgereikt. Opgeven kan ter plaatse!

4


V.a. 17:00 – 22:00 uur: Bungeejumpen! (bij de Tent) Staat bungeejumpen nog steeds op uw Bucket List, dan is dit de uitgelezen kans om hem eindelijk af te kunnen vinken! Durf jij vanaf 60 meter hoogte de sprong in het diepe te maken?! (Uiteraard geheel onder professionele begeleiding) Kosten sprong: € 27,50 boeking vooraf (opgeven in de Geste) € 30,00 ter plaatse Minimum leeftijd 16 jaar! (onder de 18 jaar, alleen met toestemming van ouder/verzorger)

V.a. 17.00 uur:

Feest in de tent met DJ Borrelteam / Lange Frans Alcohol vanaf 18 +

Zondag 28 april V.a. 16:00 uur: Besloten feest “30 jaar Myway Drive in Show”. (Alleen voor genodigden)

Voor meer informatie kpjcabauw.nl of like ons op facebook. Ook aan de innerlijke mens is gedacht, er zal op alle dagen voldoende lekkers te verkrijgen zijn. Met elkaar gaan we er weer een geweldige Koningsdag van maken! Tot dan!?

5


Koningsdag Koningsdag 20192019 Polsbroek Polsbroek Ochtendprogramma: Ochtendprogramma: 09.30 uur 09.30 uur Aubade Aubade op hetop Dorpsplein het Dorpsplein o.l.v. Kees o.l.v.de Kees Bruin. de Bruin. 10.00 uur 10.00 uur Ochtendspelen Ochtendspelen Ophalen Ophalen scoreformulier scoreformulier en aanvang en aanvang voor kinderen voor kinderen van 3 van t/m 12 3 t/m jaar.12 jaar. Neem Neem een pen een mee! pen mee! Alle deelnemers Alle deelnemers krijgenkrijgen een leuke een attentie. leuke attentie. ± 12.00± uur 12.00 uurRad van Rad Avontuur van Avontuur met speciale met speciale KINDERRONDE KINDERRONDE TijdensTijdens het ochtendprogramma het ochtendprogramma worden worden er loten erverkocht loten verkocht voor het voor Rad het van Rad Avontuur van Avontuur van 12.00 van uur. 12.00Met uur.mooie Met mooie prijzen!prijzen! ± 12.30± uur 12.30 uurPrijsuitreiking Prijsuitreiking ochtendspelen ochtendspelen voor kinderen. voor kinderen.

6


Koningsdag 2019 Polsbroek Middagprogramma: 14.00 uur

Polsbroekse TOBBEDANSRACE Bij de “Waterpomp” in Polsbroek! Door de polder ploeteren ligt in de Polsbroekse natuur. We houden daarom een “TOBBEDANSRACE” Natuurlijk is er ook een speciale juniorrace voor onder de 12 jaar, en de Koningsversie voor 12 jaar en ouder. Durf jij het aan? Er zijn prijzen voor de SNELSTE JONGERE, SNELSTE DAME, en de SNELSTE HEER. En er is een ORIGINALITEITSPRIJS. Oftewel…ga je niet winnen op snelheid, dan kun je altijd nog met het mooiste of origineelste vaartuig/tobbe op de proppen komen en beslag leggen op een van de prijzen. Inschrijven is mogelijk tot 2 uur voordat het startschot klinkt. Inschrijven: d.m.v. APP 06- 41943222 / naberman71@hotmail.com. Of mondeling bij 1 van de bestuursleden. Stevige (sport of water) schoenen en zwemdiploma zijn verplicht bij deelname .

Tijdens de TOBBEDANSRACE kunt u loten kopen voor het Rad van Avontuur. 17.00 uur

Prijsuitreiking TOBBEDANSRACE. Gezellig samen met zijn allen in en rond “Ons

Dorpshuis”

17.45 uur

Grote rad van avontuur.

19:00 uur

>NIEUW >KONINGS FEESTAVOND<

Deelname aan onze activiteiten is geheel op eigen risico.

Informatie:

“Stichting Oranjefeesten Polsbroek” 7


8


Buurthuis d’Ouwe School Lopikerweg Oost 181 3412 KE Lopikerkapel Tel: 030-2690604 www.buurtvereniginglopikerkapel.nl info@buurtvereniginglopikerkapel.nl

Koningsdag Lopikerkapel Koningsdag 2018 2019 Lopikerkapel

Koningsdag zal in Lopikerkapel gevierd worden in en rondom het Buurthuis D‛Ouwe School aan de Lopikerweg Oost 181.

Kinderen ontvangen vooraf (op school of via vrienden/vriendinnen) een kleurplaat die ze tijdens Koningsdag in het Buurthuis D‛Ouwe School kunnen inleveren bij Conny of Monique. Bij het inleveren krijg je al wat leuks omdat je zo je best gedaan hebt. Vanaf 10.00 uur worden er meerdere activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Gedurende de dag kan iedereen een lekker bakje koffie of thee nuttigen met de traditionele Tompouce! Er staat ook limonade klaar voor wie wil. De hele dag zal er personeel beschikbaar zijn in het Buurthuis (achter de bar) voor wie andere drankjes wil nuttigen. De keuken zal gedurende de dag gesloten zijn. Koningsdag wordt gevierd in en om het buurthuis D’Ouwe School in Lopikerkapel. Het buurthuis is geopend vanaf 10:00. Het programma voor deze dag:

Programma

10.00 uur – 11.30 uur ->

Vrijmarkt

10:00: Vlag hijsen en aubade Spelletjes in en rondom het Buurthuis 10:15: Rommelmarkt om het buurthuis. (bij slecht weer binnen) 10:00-13:30: Spellen voor jongBingo en oud. 10.15 uur -> Eerste ronde (afhankelijk van de animo O.a. zaklopen, bibberspiraal zal hetreuzen aantal Jenga, rondeskaasgatenspel, bepaald worden) en sjoelen. 10.45 uur -> hijsen & Aubade onder begeleiding van Crescendo Voor de Vlag kinderen is er schminken en een kleurwedstrijd. 11:00: Bingo ronde 11.15 uur -> Start Foto Speurtocht 12:30: Bingo ronde (ouders lopen met hun kinderen mee) 13:30: Prijsuitreiking kleurwedstrijd 14:00: Start fietspuzzeltocht en springkussen 13.00 – 14.00 uur -> Start Fietspuzzeltocht 15:30 laatste start mogelijkheid fietspuzzeltocht 18:00: prijsuitreiking fietspuzzeltocht Vanaf 16.00 uur kan je in het Buurthuis ook eten. We zijn een aangepast menu aan

10.00 uur – 11.00 uur ->

het opstellen, het standaard assortiment is ook te verkrijgen voor de liefhebber.

Vanaf 10:00 tot 23:30 Buurthuis open. Buiten de activiteiten om kunt U natuurlijk

Gedurende dag is volop gelegenheid voor een praatje metgezellig je buurtgenoten. onder hetde genot vanerkoffie, thee met oranjegebak of iets fris samenzijn in Wijhet hopen dat iedereen het ook leukopen vindt langs te komen en gaan er een buurthuis. De keuken enom speciaal voor koningsdag deze dag reuze Shoarma. gezellige dag van maken! OP=OP! Iedereen een hele fijne Koningsdag toegewenst vanuit Lopikerkapel!

9


Het wordt een Koningsdag om nooit meer te vergeten! In het dorp met de oudste bewoningsgeschiedenis van de Lopikerwaard start de dag met de oude traditie van het hijsen van de vlag en de aubade. Daarna is het gezellig koffie drinken met versnaperingen en leuke activiteiten voor de kinderen; zoals een springkussen en diverse leuke spelletjes. In de Zwarte Schuur is onze aloude strijd met het water tastbaar en is er een puzzeltocht voor de kinderen. Ook kan je een kijkje nemen in het Dijkhuis, waar de zetel van de voormalige waterschappen teruggaat tot het jaar 1328! Je kunt deze dag laten vastleggen door een professionele fotograaf. De deuren van de hervormde kerk staan open. Je kunt namelijk de toren beklimmen en genieten van het uitzicht over het dorp en de rivier de Lek. Als glazuur op een oranje tompouce heeft het oranje comité een zeer befaamd Jaarsveldse activiteit in ere hersteld, dé zeephelling! Maar dan in een modern jasje (2.0). In de avond is er een gezellige Oranje Bingo in het Verenigingsgebouw (Kerkstraat 7). De zaal gaat open om 19:00 uur en de Bingo zal beginnen om 20:00 uur. Er worden 26 (inclusief 1 extra gratis) rondes gespeeld. Na afloop is er een speciale (gratis) oranjeverloting! Er zijn zeer mooie prijzen te winnen. Natuurlijk zorgen wij naast de gratis koffie en thee voor een luxe oranjetraktatie. Beleef jij deze dag met ons mee?

10


Het programma: 9:15 uur:

Verzamelen op het schoolplein en hijsen van de vlag.

9:30 uur:

Aubade onder leiding van CRESCENDO op het terrein van de Zwarte Schuur achter het Dijkhuis.

9:45 uur:

Koffie, thee, limonade en iets lekkers in de Zwarte Schuur.

10:00-13:00 uur: Spelactiviteiten, springkussen en dé zeephelling Rondleidingen de Wereld van het Dijkleger en Dijkhuis. Kinderpuzzeltocht in de Zwarte Schuur. Een professionele foto maken door Jacky’s dreampictures. Bezoeken van de hervormde kerk en beklimmen van de toren. 19:00-23:30 uur: Deelnemen aan de Oranje Bingo in het Verenigingsgebouw

11


LOPIK - LOPIK dorp- dorp Koningsdag 2019 Koningsdag 2019 Stichting Oranje en Lopik Stichting Oranje en Lopik

LOPIK - dorp KoningsdagVrijdag 201926 april, Koningsavond Koningsdiner met Livemuziek en DJ op het plein, De Manebrug Stichting Oranje en Lopik Vrijdag 26 april, Koningsavond

Koningsdiner Livemuziek enopDJ op verzorgd het plein, De Manebrug  19.00met uur Koningsdiner met livemuziek het plein, door “Best of Five” afgewisseld met DJ. Bij mooi weer ook terras op het plein.

bekijken of reserveren? Ga livemuziek naar www.manebrug.nl • 19.00  MenuKoningsdiner met op het plein, www.Facebook.com/bestoffiveband verzorgd door “Best of Five” afgewisseld met DJ. Vrijdag 26 april, Koningsavond Bij mooi weer terras opDe hetManebrug plein. Koningsdiner met Livemuziek en DJook op het plein,

Zaterdag 27 april Menumet bekijken Ga door naar“Best www.manebrug.nl 19.00 uur Koningsdiner livemuziekof opreserveren? het plein, verzorgd of Five” Koningsdag www.Facebook.com/bestoffi veband 9.00DJ. Bij mooi Aubade het terras Koning Willem-Alexanderplein afgewisseld met weeropook op het plein.

Menu bekijken of reserveren? Ga naar www.manebrug.nl Aansluitend een gratis Oranje drankje en mogelijkheid de gedecoreerden te

m.m.v. muziekvereniging Crescendo en de scouting

Zaterdag 27 april feliciteren. www.Facebook.com/bestoffiveband

Koningsdag 

9.00

Zaterdag 27 april • 09.00  9.30

Koningsdag 

9.00

• 09.00

9.00

Aubade opgeopend het Koning Willem-Alexanderplein Terrassen voor een hapje en een drankje m.m.v. muziekvereniging Crescendo en de scouting Aubade op het Koning Willem-Alexanderplein Aansluitend een gratis Oranje drankje en mogelijkheid de 9.30 - 14.30muziekvereniging Liveoptreden vanCrescendo de Kingsday Band m.m.v. en deLopik scouting gedecoreerden te feliciteren. Dansoptreden ExpresZie Aansluitend een gratis Oranje drankje en mogelijkheid de gedecoreerden te Locati e: TentFranky Ideaal Catering Volkszanger Stardust feliciteren.

9.30

Kindervrijmarkt (locatie plein)

10.30 Diverse activiteiten voor alle leeftijden met mooie prijzen, Kindervrijmarkt (locatie plein) Rodeostier, Snoepkraam, Auto Schilderen, Schminken, Springkussen etc.

Terrassen geopend voor een hapje en een drankje

Terrassen geopend voor een hapje en een drankje

11.30

• 09.30 - 14.30 

9.30 - 14.30

• 10.30 

10.30

• 11.30 11.30

Kindervrijmarkt (locatie plein)

Rad van Fortuin (locatie plein) Locatie: Tent Ideaal Catering

• 09.30

Locatie: Tent Ideaal Catering

Kratje van het Latje (alle leeftijden)

Liveoptreden van het deKratje Kingsday Band Lopik Probeer in 5 pogingen van het Latje te schieten. Leuke prijzen te verdienen. Dansoptreden ExpresZie Liveoptreden van de Kingsday Band Lopik Franky Stardust Volkszanger Dansoptreden ExpresZie Rad van Fortuin (locatie plein) Volkszanger Franky Stardust

Rad van Fortuin (locatie plein)

Diverse activiteiten voor alle leeftijden met mooie

prijzen, Rodeosti Snoepkraam, Diverse activiteiten voor alleer, leeftijden met mooie Auto prijzen,Schilderen, Rodeostier, Snoepkraam, Auto Schilderen, Schminken, Springkussen etc. Schminken, Springkussen etc.

van (alle het leeftijden) Latje (alle leeftijden) Kratje Kratje van het Latje Probeer in 5 pogingen Kratje van hetLeuke Latje te schieten. Probeer in 5 pogingen het Kratje vanhet het Latje te schieten. prijzen te Leuke prijzen te verdienen. verdienen. 12


10.30

9.00

feliciteren. Locatie: Tent Ideaal Catering Stempelkaart halen in de kraam. Bij een v Diverse activiteiten voor alle leeftijden met mooie prijzen, Rodeostier, Snoepkraam, Auto lootje Schilderen, Schminken, Springkussen voor de loterij bij deetc. Kinder Konings Kindervrijmarkt (locatie plein)

Schouw.

11.30 • 11.30 9.30 • 

Bubbel/Shumi voetbal tegen 4 (alle leeftijden) Terrassen hapje en4een drankje Kratje van geopend het Latjevoor (alle een leeftijden) Eén Probeer in 5 pogingen het Kratje van kaart het Latjep.p. te schieten. Leuke prijzen te www.lopiki 11:30 - 13:00 Doelgroep 5-12 jaar Stempelkaart met diverse verdienen. 11.30 Shumi voetbal 4 tegen 4 kan (alle leeftijden) actiBubbel/ viteiten. Inschrijven tussen 11.00 en 12.00 uur. 9.30 - 14.30 Liveoptreden Band Lopik 11.30 van de Kingsday Bubbel/ Shumi voetbal 4 tegen 4 (alle leeftijden) Dansoptreden ExpresZie Stempelkaart halen in demet kraam.  11:30 – 13:00 Doelgroep 5-12 jaar Stempelkaart diverse Volkszanger Franky Stardust een volle kaartkan een lootje voor activiteiten. Inschrijven tussen 11.00 en 12.00 uur.met diverse  Bij 11:30 – 13:00 Doelgroep 5-12 jaar Stempelkaart Rad van (locatie plein) Stempelkaart in de kraam. Bij een volle een 11.00 en 12.00 uur. deFortuin loterij bijhalen de Kinder Koningsbingo activiteiten. Inschrijven kankaart tussen lootje voor de loterij bij de Kinder Koningsbingo in De in De Schouw. Stempelkaart halen in de kraam. Bij een volle kaart een Schouw. Diverse activiteiten voor alle leeftijden metbij mooie prijzen, Eén kaart p.p. loterij de Kinder Koningsbingo in De Eén kaart p.p. lootje voor dewww.lopikinbeweging.nl

13.30

10.30

13.30 Kratje van het Latje Finale (alle leeft Hoofdprijzen voor kinderen /volwassenen

2 x 2p. Univé Eredvisie VIP-arran van (alle het leeftijden) Latjerondleiding Finale (alle leeftvoor ijden) thuiswedstrijd H KratjeKratje van het Latje 13.30 Kratje van het Latjekinderen/volwassenen Finale (alle leeftijden) Hoofdprijzen voor aangeboden tegenstander naar keuze Probeer in13.30 5 pogingen het Kratje van het Latje te schieten. Leuke prijzen te Hoofdprijzen voor kinderen /volwassenen aangeboden door Univé Lopik: Rodeostier, Snoepkraam, Auto Schilderen, Schminken, Springkussen etc. www.lopikinbeweging.nl Schouw. Eén kaart p.p. www.lopikinbeweging.nl

• 11.30 13.30

door Univé Lopik: verdienen. 2 x 2p. Univé Eredvisie VIP-arrangement met eten en 13.30 Kratje van het Latje Finale (alle leeftijden) 213.30 xrondleiding 2p. Univé VIP-arrangement voor Eredivisie thuiswedstrijd Heerenveen tegen  17.00 Diverse zangers en DJ inaangeboden Café Bonje. Hoofdprijzen voor kinderen /volwassenen door Univé Lo tegenstander naar keuze

17.00

• 17.00 

18.00

• 18.00 

• 20.30

20.30

met eten en rondleiding voor thuiswedstrijd 2 x 2p. Univé Eredvisie VIP-arrangement met eten en Heerenveen tegen tegenstander naar keuze. Diverse zangersrondleiding en DJ in Café Bonje. voor thuiswedstrijd Heerenveen tegen

 Diverse 18.00 zangers Kinder Koningsbingo (5 rondes voor € 2.50 tegenstander naar keuze DJ in Café Bonje. Kinder Koningsbingo en (5 rondes voor € 2.50) Locatie: De Schouw Hoofdprijs: Prama bij Hoofdprijs: Kinderfeestje Prama Fit  17.00 Diverse zangers en DJbijinLopik Café Kinderfeestje Bonje. Kinder Koningsbingo (5 rondes voor € 2,50) Locati e: De (10 Schouw Koningsbingo rondes voor € 12,50 incl. superronde)

 18.00 Kinder Koningsbingo (5 rondes voor € 2.50) Locatie: De Schouw Locatie: De Schouw Kinderfeestje Prama bijbijLopik Fit  Hoofdprijs: 20.30 Koningsbingo (10 rondes voor Hoofdprijs: Prama Lopik Fit € 12,50 incl. Hoofdprijs: 1 minuut gratisKinderfeestje winkelen bij Plus Van Velzen 

Locatie: De€Schouw Koningsbingo (10 rondes voor 12,50 incl. superronde) 20.30 Koningsbingo (10 rondes voor € 12,50 incl. superronde) Locatie: De SchouwHoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen

De Schouw Hoofdprijs:Locatie: 1 minuut gratis winkelen Hoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen bij Plus Van Velzen bij Plus Van Velzen

oranjelopik@gmail.com Bezoek ons op facebook

Zin om als vrijwilliger je steentje bij te dragen? Laat het ons weten.

oranjelopik@gmail.com oranjelopik@gmail.com

Deelname aan deoranjelopik@gmail.com diverse activiteiten is op eigen risico.

Bezoek ons op facebook

Bezoek op facebook Bezoek onsons op facebook Zin om als vrijwilliger je steentje bij te dragen? Laat het ons weten.

vrijwilliger je steentje bij te dragen? Laat het ons Deelname aan de diverse activiteiten is op bij eigen ZinZin omom alsals vrijwilliger je steentje terisico. dragen? Laat het ons weten. Deelname aan de diverse activiteiten is op eigen risico. Deelname aan de diverse activiteiten is op eigen risico. 13


KONINGSDAG 2018! KONINGSDAG 2018! Hox 11.00uur uur Hoxgeopend geopend vanaf vanaf 11.00

KONINGSDAG 2019! Je kunt filmkijken, kijken, er er is Je kunt film is een eenspringkussen, springkussen, enveloppen trekken, KONINGSDAG 2018! enveloppen trekken, Hox is geopend vanaf 11.00 uur. je kan je Hox latengeopend schminken en nog meer! vanaf 11.00 uurveel je kanJejekunt laten schminken en nog veel meer! lm kijken, erzal is een springkussen, Ook de ďŹ schiettent weer geopend zijn ! enveloppen trekken en nogspringkussen, veel meer! OokJede schiettent zal weer geopend zijn ! kunt film kijken, er is een enveloppen trekken, je kan je laten schminken en nog veel meer! Ook de schiettent zal weer geopend zijn !

De catering zal worden verzorgd door De Vuurtoren: broodjes hotdog, hamburgers, shoarma endoor pulled pork. De catering zal weer worden verzorgd

De catering zal worden verzorgd door De Vuurtoren: Catering De Vuurtoren. De catering zal worden verzorgd door De en Vuurtoren: broodjes hotdog, hamburgers, shoarma pulled pork. broodjes hotdog, hamburgers, shoarma en pulled pork.

Kom dus allemaal weer naar Hoxemacoa toe voor een gezellige Koningsdag!

Kom dus allemaal weer naar Hoxemacoa toe voor gezellige Kom duseen allemaal weer Koningsdag! naar Hoxemacoa toe www.hoxemacoa.nl voor een gezellige Koningsdag! www.hoxemacoa.nl 14

Kom duswww.hoxemacoa.nl allemaal weer naar Hoxemacoa toe


SPRINGKUSSEN VOOR DE JEUGD! ER IS EEN BUITEN BAR AANWEZIG !

15


Kijk voor alle recreatiemogelijkheden, uitjes, bezienswaardigheden, wandelingen, fietstochten, streekproducten, overnachtingen en evenementen op

www.lopiknatuurlek.nl 16


Wij wensen iedereen een Wij zonnige en vreugdevolle wensen iedereen Koningsdag! een zonnige en vreugdevolle Koningsdag!

Gemeente Lopik Gemeente Lopik

Profile for drukkerijvanmidden

Programma Koningsdag 2019 - Gemeente Lopik  

Programma Koningsdag 2019 - Gemeente Lopik  

Advertisement