Page 1

REDBULL ROMANIACS - 2011 Mapa Prezentare © VELOX ENDURO RACING


CUPRINS

Cadru General Concurs Expunere Media Concurs Prezentare Echipa Buget si Costuri Estimate Oportunitate Sponsorizare Editia 2011


CUPRINS

Cadru General Concurs Expunere Media Concurs Prezentare Echipa Buget si Costuri Estimate Oportunitate Sponsorizare Editia 2011


CADRU GENERAL CONCURS Organizare si desfasurare

Concursul se desfasoara in centrul Romaniei, in orasul Sibiu. El este organizat de Martin Freinadametz, fost sportiv olimpic, implicat in numeroase activitati sportive.

Amploarea concursului este una de nivel mondial, fiind implicate peste 100 de persoane in organizarea si desfasurarea acestuia. Printre organizatori se numara rideri experimentati care aleg si marcheaza traseele, persoane care asista concurentii si reprezentatii media, persoane care coordoneaza concursul s.a.m.d. Prima editie a competitiei a fost organizata in anul 2004, devenind de atunci “ the world’s toughest Hardest Enduro Rally “.


CADRU GENERAL CONCURS Participanti

Pe parcursul a celor 6 editii desfasurate pana in prezent, numarul partici-pantilor a evoluat de la doar 30 in 2004, pana la 210 in 2008. In 2010, au participat aproximativ 170, din 30 de tari din intreaga lume. Datorita prestigiului acestui concurs, pe lista de start s-au aflat, de-a lungul timpului participanti de renume, castigatori ai celor mai importante competitii mondiale precum Erzberg, Hell’s Gate, Roof of Africa, Dakar, Trial World Championship, Last Man Standing, The Tough One, Indoor World Enduro Championship. Incepand cu anul 2011, noul format al World Extreme Enduro Championship va include cele mai grele curse de hard enduro din lume, printre care si RedBull Romaniacs. In consecinta, lista concurentilor va include toate numele mari din Enduro-ul Mondial.

www.wxec.info/


CADRU GENERAL CONCURS Raliu

Raliul este conceput pentru a atinge 2 scopuri: sa testeze concurentii pe cele mai grele si tehnice trasee si sa incante spectatorii pentru care au conceput numeroase puncte de vizionare. Concursul se desfasoara in doua parti:

1.

Prologul   

2.

Traseu spectaculos, format din obstacole artificiale, organizat in centrul orasului Sibiu Mii de spectatori veniti din toata lumea pentru a vedea spectacolul Ceremonie de premiere separata

Concursul propriu-zis   

Trasee off-road cu distante ce variaza intre 150 si 200 km/ zi Contine atat pasaje tehnice, cat si portiuni de legatura Strabate zone impadurite, presarate cu rauri, pietre, stanci


CUPRINS

Cadru General Concurs Expunere Media Concurs Prezentare Echipa Buget si Costuri Estimate Oportunitate Sponsorizare Editia 2011


EXPUNERE MEDIA CONCURS Web Site si Retele de Socializare

Concursul are un site dedicat: www.redbullromaniacs.com, in permanenta actualizat cu informatii legate de organizarea si desfasurarea concursului si are un cont de Facebook cu peste 5 000 de prieteni. Site-ul a avut un numar record de 2.993 vizitatori pe zi in timpul editiei din 2008. Inaintea competitiilor, mii de vizitatori (5 345 in 2009) cauta informatii despre concurs (editia curenta si cele anterioare). Printre cele mai vizualizate informatii cautate pe website se numara lista de start, programul competitiei, sectiunea de fotografii, sectiunea rezultate si blog-ul curent. In timpul competitiei, toate informatiile sunt actualizate in permanenta si sunt insotite de poze si filme uploadate pe site si in celelalte retele de socializare. Site-ul este prezentat in 3 limbi (Romana, Engleza si Germana).


EXPUNERE MEDIA CONCURS Televiziune

Informatii si imagini din concurs sunt furnizate de importante canale de stiri sportive si nu numai din toata lumea.

In Romania, concursul este prezentat si promovat sub forma stirilor si rezumatelor concursului pe principalele posturi de televiziune.

In anul 2010, TVR, ProTV si Antena1 au realizate emisiuni integrale cu imagini din concurs. Emisiunile au fost difuzate inainte evenimentului, oferind imagini din anii anteriori, si dupa acesta, pentru a prezenta amploarea si rezultatele editiei curente.


EXPUNERE MEDIA CONCURS Online si Presa Scrisa

Televiziunile care difuzeaza imagini legate de concurs ofera aceste informatii si pe suporturile online, la sectiunea sport. In Romania, cele mai importante web site-uri auto si de sport tin la curent cititorii cu evolutia concursului.

Informatii despre concurs apar si in ziarele online si tiparite.

Alte canale de promovare online sunt prin intermediul forumurilor, al blogurilor si al revistelor de specializate.


EXPUNERE MEDIA CONCURS DVD

La finalul fiecarei editii se realizeaza un DVD ce contine o scurta prezentare a concursului si cele mai importante momente din editia ce tocmai s-a incheiat. Datorita interesului acestui concurs in tara noastra, n ultimii ani s-a pus un accent mai mare pe prezentarea participantilor romani, a pregatirii si evolutiei acestora in timpul concursului. DVD-ul editiei 2007 a primit premiul pentru “best outdoor enduro� din partea US Extremly. Realizarea DVD-ului se face in colaborare cu cei mai mari parteneri media in domeniu, precum Throttle Enterainment.

test  

testtesttesttesttesttesttest

test  

testtesttesttesttesttesttest

Advertisement