Page 1

APRIL / MEI 2016

NUMMER 4

Het magazine van DrieGasthuizenGroep Extra Services

Kom voor een exclusief kijkspektakel Giro d’Italia en culinair genieten naar een van onze woonzorglocaties

1


CV-KETEL CV-KETEL

ONDERHOUD & SERVICE

ZONNEPANELEN

ISOLATIE

Inhoudsopgave

KEUKENS SPECIAAL VOOR DE ZORG

HOOGWAARDIGE MAATWERKKEUKENS VOOR DE ZORG Bribus biedt diverse maatwerkkeukens voor de zorg: van ergonomisch vormgegeven Ergoline keukens – speciaal ontwikkeld voor mensen met een

5 7 9

Culinair genieten én exclusief uitzicht op de Giro op twee van onze locaties

Zorgeloos en voordelig warmtecomfort met Kemkens.

lichamelijke beperking – tot pantry’s en speciale keukens voor woongroepen. Deze keukens leveren we op maat, voorzien van speciale apparatuur die zeer eenvoudig te bedienen én te beveiligen is.

WWW.BRIBUS.NL

VENTILATIE

tel. 088 50 50 300 www.kemkens.nl

Onze droom? Langer thuis kunnen blijven wonen.

Woonzorgstudio’s: mooie woonruimte en zorg op maat Particuliere thuiszorg biedt uitkomst

Bij DrieGasthuizenGroep vindt u een woning voor elke portemonnee

11

Colofon Lekker Makkelijk is het magazine van DrieGasthuizenGroep Extra Services en wordt in een oplage van 55.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid onder inwoners van de gemeente Arnhem. Lekker Makkelijk is een uitgave van Romeo Delta. Redactie: Afdeling Communicatie en Extra Services DrieGasthuizenGroep. Fotografie: Actorion Communicatie, David Jagersma, archief DrieGasthuizenGroep, provincie Gelderland Productie: www.romeodelta.nl Vormgeving: Chris Nijhof Coördinatie: Daniël Schmitz

Bij Giesbers snappen we dat je onafhankelijk wilt zijn, ook als je ouder wordt. Bijvoorbeeld in een levensloopbestendige woning met extra hulp wanneer dat nodig is. Lees meer over onze projecten in seniorenhuisvesting op www.giesberswijchen.nl. Wat is uw droom?

Ruimte creëren, dromen realiseren

Voorwoord Tijdens Giro attracties en amusement bij DrieGasthuizenGroep

Seniorenzorg en Giro d’Italia beide topsport De Giro d’Italia komt in de stad. Dat wil DrieGasthuizenGroep niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar wat heeft wielrennen nu met wonen en zorg voor ouderen te maken, zult u vragen. Welnu, meer dan u denkt. In de Giro fietsen mannen (en vrouwen) mee die op en top getraind en voorbereid zijn op zware inspanningen. Gefocust, toegewijd en met ambitie om de beste te willen zijn. De kenners zullen beamen: wielrennen is ook een teamsport. Allemaal kenmerken die ook voor de medewerkers van DrieGasthuizenGroep en Thuiszorg Groot Gelre gelden. Ook zij staan dag en nacht klaar voor hun cliënten en collega’s, willen optimale zorg en de beste service leveren. Dat is hard werken, maar altijd met een glimlach. De Giro lijkt mij een mooie gelegenheid u nader kennis te laten maken met onze organisatie. Vandaar dat wij diverse leuke activiteiten organiseren bij twee (woonzorg)locaties, die direct aan de wedstrijdroute liggen en dus een eersterangs kijkplek bieden. Op 7 mei is vanaf 11.00 uur bij Huis en Haard (Utrechtseweg) live muziek met horecaterras, wijnproeverij, Rad van Fortuin en nog veel meer. Op 8 mei kunt u vanaf 13.00 uur een vergelijkbaar programma meemaken op locatie Drie Gasthuizen (Rozendaalseweg). Het volledige programma vindt u verderop in deze Lekker Makkelijk. Verder leest u in deze uitgave over aantrekkelijke en betaalbare huurappartementen voor 55+ bij DrieGasthuizenGroep. Met speciale aandacht voor de mooi verbouwde locatie Drie Gasthuizen, de Paasberg en de prachtige nieuwbouw Westerkade aan de Westervoortsedijk, die in oktober wordt opgeleverd. Uiteraard ontbreekt het niet aan nieuws over Extra Services en Thuiszorg Groot Gelre. Zo ziet u maar weer: DrieGasthuizenGroep blijft in beweging. Met elan, met creativiteit en veel energie. Ik ontmoet u graag tijdens de Giro. Ciao! Angela Jansen Directeur-bestuurder DrieGasthuizenGroep

DrieGasthuizenGroep Extra Services Postbus 2023 6802 CA Arnhem communicatie@driegasthuizengroep.nl www.driegasthuizengroep.nl www.wonenmetzorginarnhem.nl

3


EXTRA SERVICES

GIRO D’ITALIA

Extra Services maakt de dagelijkse dingen makkelijk Gemak dient de mens. Vanuit die gedachte nemen wij u huishoudelijke taken uit handen. Zo kunt u uw tijd en energie aan andere zaken besteden. Dit doen wij met een uitgebreid aanbod aan services die het leven gemakkelijker maken. Denk aan de maaltijdservice, wasservice, linnenservice, schoonmaakservice en klusservice.

Twee toplocaties

DrieGasthuizenGroep met uitzicht op Giro De DrieGasthuizenGroep verkeert in de gelukkige omstandigheid dat twee van haar prachtige woonzorglocaties aan de route van de Giro liggen. Op 7 mei gaat de 2e etappe langs woonzorgcentrum Huis en Haard / Klingelpoort, een dag later komt het peloton via de Posbank in het slot van de etappe langs woonzorgcentrum Drie Gasthuizen.

DrieGasthuizenGroep is van plan er een mooi wielerfeest van te maken, zegt hospitalitymanager Maikel Stolte: “Voor onze bewoners is het uniek om zo’n groot evenement bij wijze van spreken vanuit hun voortuin mee te maken. Wij willen onze bewoners een onvergetelijke dag bezorgen. Ook familie, personeel en buurtbewoners zijn hierbij van harte welkom. We bieden op beide locaties een gevarieerd programma aan, met natuurlijk de sfeer van Italiaanse gezelligheid, onder het genot van eten en drinken. Je hebt bij ons gegarandeerd een mooie plek langs de route en voor de wijnliefhebbers is er een speciale wijnproeverij.”

‘wij maken er een mooi wielerfeest van’

Kijk voor meer informatie op www.driegasthuizengroep.nl/extraservices

Locaties en tijden

‘Kan niet’ bestaat niet

Zaterdag 7 mei van 11:00 tot 16:00 uur

www.lopital.nl

Woonzorgcentrum Huis en Haard / Klingelpoort Utrechtseweg 265

Zondag 8 mei van 13.00 tot 18.00 uur

Giro de DGG arrangement & wijnproeverij Infozorg helpt met veel plezier DGG met het optimaliseren van informatisering en daarmee van de zorg!

Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen Rosendaalseweg 485

Speciaal voor familie en omwonenden is het Giro de DGG arrangement samengesteld. Voor € 25 p.p. bent u voorzien van onder meer een mooie plek langs de route, een Italiaans buffet inclusief drank en Italiaanse live muziek. Bel of mail ons gerust voor meer info of een vrijblijvende afspraak.

Infozorg B.V. St. Bernulphusstraat 13c 6861 GS Oosterbeek

Lopital Nederland B.V. Laarakkerweg 9, 5061 JR Oisterwijk, Tel +31 (0)13 5239300, Fax +31 (0)13 5239301, E-mail info@lopital.nl, www.lopital.nl

Voor de wijnliefhebbers is er op beide dagen van 14.00 tot 15.00 uur een speciale wijnproeverij onder begeleiding van een vinoloog. Voor € 9,95 p.p proeft u een selectie heerlijke Italiaanse wijnen. Aanmelden voor het ‘Giro de DGG’ arrangement of de wijnproeverij kan via www.driegasthuizengroep.nl/ giro. Voor meer informatie mail naar extra.services@ driegasthuizengroep.nl. 5


WOONZORGSTUDIO

Eigen baas in een woonzorgstudio Mevrouw van Boxtel woonde jarenlang prettig in Presikhaaf, waar ze dagelijks een wandeling door de buurt maakte. Totdat ze slecht ter been werd en ook haar dagelijkse wandeling niet meer ging. Het werd voor haar tijd om iets anders te zoeken: “Ik was in het begin bang om veel van mijn vrijheid en zelfstandigheid in te moeten leveren, maar dat viel reuze mee!” Een woonzorgstudio in woonzorgcentrum Drie Gasthuizen bood haar uitkomst. In haar ruime studio met uitzicht op het park vertelt ze over haar ervaringen: Eigen baas “Ik ben alleen wat slecht ter been en wil daardoor niet te afhankelijk zijn van anderen. Alleen voor het douchen komt er iemand langs van Thuiszorg Groot Gelre. Ik vind het fijn dat ik mijn ritme hier niet op aan hoef te passen. Anders dan de meeste bewoners hier, ga ik laat naar bed en slaap ik graag uit. Maar dat is hier geen enkel probleem. Met Thuiszorg Groot Gelre maak ik hier goede afspraken over. Zo kan ik uitslapen, en toch mijn zorg ontvangen. Daardoor voel ik me eigen baas.”

Mevrouw Van Boxtel: Baas in huis, regie over eigen leven….

Servicewinkel Sint Petersgasthuis van DrieGasthuizenGroep heet u van harte welkom. Kom eens kijken. Sint Petersgasthuis is een prachtig rijksmonument aan de Rijnstraat 71 en een van de oudste gebouwen van Arnhem. Hier zijn de Servicewinkel en het Klant Contactcentrum van DrieGasthuizenGroep gehuisvest. U kunt er met alle vragen over wonen en zorg voor senioren terecht. Ook zijn er hulpmiddelen en artikelen te koop en ligt er veel informatiemateriaal over de (woonzorg)locaties en andere diensten van DrieGasthuizenGroep. Maar u kunt ook gewoon een kijkje nemen in het historische pand. Er is een permanente tentoonstelling over de ontwikkeling van (ouderen)zorg in Arnhem en de koffie staat klaar.

Rondleidingen

Wilt u kennismaken met een van de woonzorgcentra of zorgvriendelijke appartementencomplexen van DrieGasthuizenGroep? Of met Thuiszorg Groot Gelre en Extra Services? Bel of mail dan met ons Klant Contact Centrum T (026) 354 94 15 E klantcontactcentrum@driegasthuizengroep.nl Kijk ook op onze actiewebsite www.wonenmetzorginarnhem.nl of www.driegasthuizengroep.nl

In Sint Petersgasthuis zijn elke vrijdag- en zaterdagmiddag rondleidingen. Het maakt deel uit van de Historische Kelderroute. Aanmelden kan via www.wandeleninarnhem.nl. De Servicewinkel is altijd toegankelijk.

Tot DrieGasthuizenGroep behoren woonzorgcentra Drie Gasthuizen, Heijendaal, Huis en Haard, Klingelpoort, Op de Beek en Paasberg, zes appartementencomplexen, Extra Services en Thuiszorg Groot Gelre.

Krijgt u geen indicatie voor een verblijf in een verzorgingshuis, maar komt u wel in aanmerking voor thuiszorg? Of heeft u een persoonsgebonden budget? Dan kunt u terecht in een woonzorgstudio van DrieGasthuizenGroep. En die is er voor ieder budget. Vanaf € 350 huurt u een zorgvriendelijk appartement in een van onze gastvrije woonzorgcentra. Aanvullende diensten kunt u afnemen tegen een extra vergoeding. Voor de thuiszorg van Thuiszorg Groot Gelre betaalt u een eigen bijdrage, afhankelijk van uw inkomen.

Alles onder één dak Mevrouw van Boxtel woont sinds 2014 in de woonzorgstudio. Zo woont ze zonder indicatie toch in de veilige omgeving van een woonzorgcentrum, met alle gemakken van dien. Naast het reguliere aanbod van wonen, zorg en thuiszorg, maakt ze ook gebruik van extra voorzieningen zoals de wasservice en het restaurant. Allemaal onder één dak. “Ik voel me vrij hier. Ik koop zelf mijn ontbijt in het winkeltje hier en ’s avonds eet ik gezellig met medebewoners in het restaurant. Het is fijn om elkaar dan weer te zien. Maar mocht ik me een keer niet lekker voelen, dan brengen ze m’n eten op mijn kamer. Ook kan ik deelnemen aan allerlei activiteiten die voor bewoners worden georganiseerd.” De Woonzorgstudio’s van locatie Drie Gasthuizen

De voordelen van een woonzorgstudio in een woonzorgcentrum op een rijtje: • Geen verblijfsindicatie nodig • Veiligheid van het woonzorgcentrum • Eigen studio met douche, toilet en keukentje • Mogelijkheid om medebewoners te ontmoeten • Zorg via DrieGasthuizenGroep of Thuiszorg Groot Gelre • Huurtoeslag mogelijk • Meedoen met activiteitenprogramma • Aanwezigheid van winkel, kapsalon, restaurant en andere voorzieningen • Extra voorzieningen bij de hand, zoals maaltijd- of wasservice 7


PARTICULIERE HULP

PARTICULIERE HULP

Particuliere hulp biedt uitkomst Extra hulp kan het leven leuker en makkelijker maken. Maar soms is het ook noodzakelijk, bijvoorbeeld als uw vader of moeder anders niet meer zelfstandig kan wonen. Met particuliere zorg en ondersteuning aan huis kunnen zij in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Een ideale oplossing wanneer kinderen, buren, vrienden, of mantelzorgers even niet in de gelegenheid zijn om iemand te vergezellen of te begeleiden. Een goede oplossing was het ook voor Moniek Ploeg, wiens moeder vorig jaar werd opgenomen in een zorginstelling. “Mijn broers en ik gaan vaak bij haar op visite, maar er is niet altijd tijd om haar te helpen met haar maaltijden. Het inkopen van particuliere hulp bood uitkomst. Een aantal dagen in de week komt iemand haar tussen de middag gezelschap houden. Ze kletsen en helpen haar in alle rust met haar maaltijd. Mijn moeder ging beter eten, kwam aan in gewicht en haar algehele conditie verbeterde.”

BEWAARDER VAN DE AKTEN EN OVERIGE CLIËNTGEGEVENS VAN MR. R.E. NAGTZAAM DE LA REIJSTRAAT 14, 6814 AE ARNHEM 026 333 50 48 INFO@026NOTARIAAT.NL WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST VOOR O.A.: - TESTAMENTEN - NOTARIËLE VOLMACHTEN - LEVENSTESTAMENTEN - ADVIEZEN WIJ KOMEN OOK AAN HUIS ZONDER EXTRA KOSTEN WWW.026NOTARIAAT.NL

Meer zin in de dag Dat particuliere zorg en ondersteuning steeds populairder wordt, merkt Lotje Panken, coördinator Advies en Bemiddeling Thuiszorg op Maat. Deze dienstverleningsorganisatie is een onderdeel van Thuiszorg Groot Gelre. Door de veranderingen in de zorg, neemt de vraag naar particulier betaalde ondersteuning toe. “Wij leveren veel meer dan alleen zorg en verpleging. We ondersteunen mensen bij bepaalde activiteiten of het regelen van dagelijkse dingen. We bereiden samen met iemand het eten of we houden iemand gezelschap en maken een leuk uitstapje. Voor veel mensen is dat een extra steuntje in de rug waardoor ze meer zin krijgen in de dag.”

Op de foto staat niet Mevrouw Ploeg maar een andere cliënt

Opgebloeid Dat extra steuntje in de rug was het ook voor Agnes de Jong: “Toen mijn vader kwam te overlijden, merkte we dat mijn moeder snel vereenzaamde. Door de grote afstand konden mijn broer en ik niet zo vaak bij mijn moeder zijn als we zouden willen. We wilden iets extra’s doen om haar een leukere oude dag te bezorgen. Nu komt er twee keer per week iemand langs die waarmee ze samen in alle rust gaat koken of boodschappen gaat doen. Bovendien helpt ze haar met haar tablet, waardoor we nu dagelijks via Skype contact kunnen hebben. Ze is er helemaal van opgebloeid.” Eigen regie Lotje Panken merkt dat mensen in hun eigen vertrouwde omgeving willen blijven wonen. “Mensen die geen indicatie krijgen, of behoefte hebben aan meer zorg en ondersteuning buiten de toegekende indicatie, kunnen hun zorg zelf regisseren. Zij kunnen dit dan particulier bij ons inkopen voor € 12,50 per uur. Wij helpen mensen graag bij het zoeken naar de juiste hulp en financiering hiervan.”

Autobelettering - Bewegwijzering - Full Colour prints - Gevelreclame - Ontwerp - Projectborden

T +31(0)26 325 97 06 • info@bordbusters.nl • www.bordbusters.nl • VCA** • ISO 9001/2008

Contact Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, neem dan vrijblijvend contact op met Lotje Panken van A&BT Thuiszorg op Maat, via 026-3639223 of info@aenbt.nl.

9


55-PLUSSER

Ook wanneer u ergens anders bent verzekerd kunnen wij u voor een uitvaart van dienst zijn.

woning voor elke portemonnee Een

Ieder is vrij om een uitvaartonderneming te kiezen die bij hen past, persoonlijk, integer en betaalbaar is.

Uiteenlopend aanbod Paasberg, Drie Gasthuizen en Westerkade

Een onderneming zoals:

Siska Caneel Uitvaartverzorging

DrieGasthuizenGroep heeft voor elke 55-plusser een passende woning. Zij beschikt over maar liefst zes woonzorgcentra en zes zorgvriendelijke appartementcomplexen. In deze Lekker Makkelijk stellen we drie complexen nader aan u voor. Het gaat om de bestaande locaties Paasberg en Drie Gasthuizen en het nieuwbouwcomplex Westerkade, waarvan de inschrijving onlangs is opengesteld.

Al ruim 10,5 jaar een vertrouwd en gewaardeerd adres in Arnhem en omgeving. Wat kunnen wij zoal voor u doen? Wat zijn de mogelijkheden?  Een informatief gesprek geheel vrijblijvend  Een offerte bij uw persoonlijke wensen samenstellen  Een persoonlijk uitvaartdraaiboek om in te vullen  Samen naar locaties voor opbaren en afscheid kijken  Een uitvaart regelen van A tot Z  Uw verzekeraar op de hoogte brengen  De financiële afhandeling met uw verzekeraar regelen

Volop gelegenheid om te genieten in de tuin van Paasberg

Bel 06 52 68 87 06 Bekijk www.caneeluitvaarten voor alle informatie

Vrij en blij wonen voor 55-plussers op Westerkade Vanaf oktober kunt u een nieuwbouw appartement op het Westerkade complex betrekken. DrieGasthuizenGroep bouwt daar voor 55-plussers drie verdiepingen met prachtige en ruime appartementen in de vrije verhuur op een unieke locatie in Arnhem. U kunt zich nu al inschrijven. Neem voor meer info contact op met ons Klantcontactcentrum, of kijk op de website. Op Westerkade komen ook woonzorgstudio’s (zonder verblijfsindicatie) en woonzorgappartementen voor kortdurend en langdurig wonen met zorg of verpleging (met verblijfsindicatie). U kunt er ook kortdurend logeren.

Wilt u kennismaken met een van de woonzorgcentra of zorgvriendelijke appartementencomplexen van DrieGasthuizenGroep? Of met Thuiszorg Groot Gelre en Extra Services? Bel of mail dan met ons Klant Contact Centrum T (026) 354 94 15 E klantcontactcentrum driegasthuizengroep.nl Kijk op www.driegasthuizengroep.nl/wonen/ zorgvriendelijke-appartementen

Tot DrieGasthuizenGroep behoren woonzorgcentra Drie Gasthuizen, Heijendaal, Huis en Haard, Klingelpoort, Op de Beek en Paasberg, zes appartementencomplexen, Extra Services en Thuiszorg Groot Gelre.

Paasberg, is een complex uit de zestiger jaren, waar 55-plussers goed en goedkoop kunnen wonen. We noemen dat met een oppervlakte van 25m2 en een maandhuur van €375,- onze ‘instapwoning’. Wilt u iets meer luxe en ruimte, dan kunt u goed terecht in het onlangs gerenoveerde Drie Gasthuizen aan de Rozendaalseweg. Hier vindt u appartementen met oppervlakten, variërend van 30 tot circa 40 vierkante meter en een huurprijs tussen €379 en €459,-. In Drie Gasthuizen zijn ook verscheidene appartementen beschikbaar voor twee personen. Het gaat om units met gescheiden Ruime en gezellige kamers in Drie Gasthuizen

woon- en slaapkamers, samen ter grootte van ongeveer 50 vierkante meter. De tweepersoonsappartementen kosten €469,- per maand. Paasberg en Drie Gasthuizen zijn beide royaal omgeven met groen en parken en bieden volop wandelgelegenheid. Ze zijn per openbaar vervoer goed bereikbaar en liggen op korte afstand van stedelijke voorzieningen.

Wie een ruimere portemonnee heeft en graag naar een nieuwe woning wil, kan terecht op ons nieuwbouwcomplex Westerkade aan de Westervoortsedijk. Westerkade wordt in oktober 2016 opgeleverd. Het zijn riante, duurzame en luxe uitgevoerde woningen van ongeveer 55 vierkante meter en een maandhuur vanaf €600,-. Westerkade heeft een prachtige architectuur en biedt uitzicht op de Rijn. Er is volop parkeergelegenheid en het centrum van Arnhem is op loopafstand. ’t Mooie van Westerkade is dat het om levensbestendige woningen gaat. In het complex zijn alle zorgdiensten aanwezig, die het u mogelijk maken tot op zeer hoge leeftijd zo zelfstandig mogelijk te blijven wonen. Ook al bent u nu nog goed gezond en mobiel. Mocht u later toch zorg1 nodig hebben, dan kunt u gewoon in uw woning blijven. De zorg komt naar u toe. Los hiervan is het mogelijk om altijd gebruik te maken van Extra Services van DrieGasthuizenGroep, die u gemaksdiensten levert. Denk hierbij aan warme maaltijd en linnenservice. Of een boodschappen- en klussendienst. Er is van alles mogelijk. Uiteraard kunt u ook in de andere complexen gebruik maken van Extra Services. Voor alle woningen geldt dat u een inkomen hebt van minimaal €22.100,- en maximaal €35.739,-. Alle huurprijzen zitten onder de huurtoeslaggrens. Belangstelling? Ons KlantContactCentrum helpt u graag verder met nadere informatie of regelt een kennismakingsafspraak. Bel met 026-354 9415, of mail naar: klantcontactcentrum@ driegasthuizengroep.nl. Op www.driegasthuizengroep.nl vindt u ook meer info en foto’s. 1 Voor psychogeriatrische zorg kunt u alleen in locatie Heijendaal van DrieGasthuizenGroep terecht.

11


eer N og m eer Nogllm Riveellaa eenn Riv naturel net zzoo naturel net

Rivella heeft een lange, rijke historie om trots een lange, rijke historie trots opRivella te zijn.heeft Rivella is van oorsprong een om Zwitsers op te zijn. Rivella is van oorsprong een Zwitsers merk en is in 1957 naar Nederland gehaald als merkcaloriearme en is in 1957frisdrank naar Nederland gehaald als eerste van Europa. eerste caloriearme frisdrank van Europa. Rivella is dé frisdrank voor iedereen die graag Rivellazijn is dé frisdrank iedereen die graag bewust eigen keuze voor maakt. De wereld is al bewust zijn eigen keuze maakt. De gewoon wereld is al schreeuwerig en druk genoeg. Wees schreeuwerig druk genoeg. En Wees gewoon lekker jezelf. Da’sen wel zo naturel. naturel, lekker jezelf. Da’s wel zo naturel. En naturel, da’s wel zo lekker. da’s wel zo lekker. Steeds meer mensen kiezen voor de bewuste Steeds meer mensen kiezen voor de bewuste verfrissing die Rivella te bieden heeft. verfrissing die Rivella te bieden heeft.

Als consumenten de vrije keus hebben, Als consumenten de vrije keuskiest hebben, bijvoorbeeld in de supermarkt, bijvoorbeeld in de supermarkt, gemiddeld 1 op de 5 mensen voorkiest Rivella. gemiddeld 1 op 5 mensen voor Rivella. Het is een van dede snelst groeiende Het is een van de snelst groeiende frisdrankmerken. frisdrankmerken. Om dat te vieren, is er naast Rivella Original te vieren, is er naast Rivella Original nuOm ookdat Rivella Cranberry in de horecafles: nuisook Rivella Cranberry in demaar horecafles: dat al het goede van Rivella, dan dat is al het goede van Rivella, maar dan met de frisfruitige smaak van cranberry. met smaakbevat van cranberry. Net alsde defrisfruitige andere smaken ook deze Net als de andere ook deze variant slechts 5 kcalsmaken per 100bevat ml. Lekker jezelf variant 5 kcalverleidelijk. per 100 ml. Lekker jezelf zijn wordtslechts zo wel héél zijn wordt zo wel héél verleidelijk.

Magazine 'Lekker Makkelijk' nr.4 - DrieGasthuizenGroep  

In deze Lekker Makkelijk leest u over het Giro evenement van DrieGastuizenGroep, de voordelen van een woonzorgstudio en de uitkomsten die pa...

Magazine 'Lekker Makkelijk' nr.4 - DrieGasthuizenGroep  

In deze Lekker Makkelijk leest u over het Giro evenement van DrieGastuizenGroep, de voordelen van een woonzorgstudio en de uitkomsten die pa...

Advertisement