Page 1

TT Business Run

Toegang tot de Business Area! Lunch voor de start! 1 or 2 laps!

VA N A S K A R T S J I J T R A T S

F

? N O I T I S O P E L O P

l n . n u r t t . w w w 4 april 2010


Entrepreneur TT Business Run Uw organisatie kan zich inschrijven voor deelname aan het meest sportieve en belevenisvolle loopevenement van Midden en Noord Nederland. Een unieke en éénmalige kans om het TT Circuit met uw hardloopschoenen te betreden. De DvhN TT-Run is een loopevenement van formaat, en verwelkomt u graag in een ware loopbeleving op het TT Circuit. Meedoen aan de Entrepreneur TT Business Run is het sportiefste en meest gezellige bedrijfsuitje.

Informatie voor bedrijven Als Business Runner kunt u vertoeven in een van de Business Area’s zoals onder andere de VIP boxen en de Gold Club. Business Runners genieten van een toplocatie en uitstekende verzorging van TT Horeca, die u van de benodigde hapjes en drankjes voorziet. Wilt u voorafgaand aan de start gezellig bijeenkomen? Geen probleem, u bent van harte welkom in de Business Area waar u kunt genieten van een speciaal voor u bereide lunch. Organisaties die deelnemen aan de Entrepreneur TT Business Run krijgen de beschikking over exclusieve startnummers. Business Runners starten direct na een selecte groep van wedstrijdlopers.

Eenmaal gefinisht staat er een heerlijke Vitamine shot voor u klaar. En terwijl u herstelt kunt u gezellig nagenieten van uw prestatie(s) en is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken. Na afloop van een dag vol beleving, gezelligheid en teamprestaties ontvangen alle Business Runners een aandenken en gaan zo voldaan naar huis.

Enterpreneur TT Business Run pakket bestaat uit:

• exclusieve toegang tot de Business Area • per team vijf exclusieve startnummers (ChampionChip inbegrepen) • hapjes en drankjes voor het team (3 consumpties p/p) • Vitamineshot • Netwerken en teambuilding op een uniek locatie • Fotocertificaat per deelnemer • Herinnering aan de DvhN TT-Run • Optioneel: lunch en overige wensen

Prijs: 295 euro (excl. btw) Hoofdsponsor:

Partners:

Sper iD


GRATIS NewComm IT loopclinic:

meer informatie op onze website

Gezondheid Gezond in bedrijf is steeds vaker onderwerp van gesprek binnen organisaties. Steeds meer organisaties hebben de gezondheid van werknemers in de top drie op de agenda staan. Logisch, omdat mens en middelen de belangrijkste succesfactoren in een organisatie zijn. Gezonde werknemers bieden nogal wat voordelen die steeds vaker zichtbaar worden. Niet alleen verzuimreductie, maar ook teambuilding, werkprestaties, en functioneren worden steeds vaker wetenschappelijk in verband gebracht met de gezondheid (rendement) van werknemers.

Energy4All De DvhN TT-Run ondersteunt graag een goed doel. Onze keuze is dit jaar gevallen op Stichting Energy4All. Door aandacht te vragen voor dit goede doel wil de organisatie duidelijk maken dat het belangrijk is om de kinderen die aan deze ziekte lijden te helpen. De organisatie ondersteunt Energy4All alleen bij het vergroten van de bekendheid van deze ziekte. Hiervoor worden alle communicatie uitingen van de DvhN TT-Run gebruikt. Daarnaast probeert de organisatie zoveel mogelijk mensen te bewegen om geld te doneren, of via de website van Energy4All een aankoop te doen. De opbrengsten van de stichting komen ten goede aan het onderzoek naar een medicijn van Prof. Smeitink en zijn team. Dit onderzoek is van levensbelang om de simpele reden dat er op dit moment werkelijk niks voor deze zieke kinderen kan worden gedaan.

Zonder medicijn geen energie.

Inschrijven Via de website www.tt-run.nl kunnen organisaties zich inschrijven voor de Entrepreneur TT Business Run. Meldt u snel aan voor de laagste startnummers en start vooraan! Deelnemersgegevens kunnen nog tot 1 april worden ingevoerd en gewijzigd.


Blijf op de hoogte van het sportnieuws met Dagblad van het Noorden Bel voor een (proef)abonnement: 088-8002000 (lokaal tarief)

Mijn regio - Mijn nieuws

Entrepreneur TT Business Brochure  
Entrepreneur TT Business Brochure  

Zondag 4 april geen oliedruk maar bloeddruk op het TT Circuit in Assen. Meedoen als bedrijf kan via de Entrepreneur TT Business Run.

Advertisement