Page 1

e -MAGAZINE by LR Ηλεκτρονική Έκδοση 2011

e-Magazine 2011

1


Πε ριε χό με να • 2nd S.E. European Leader

Convention - Romania ................................. 04

Ralf Moeller ................................................. 2nd Day.......................................................... The Future Starts Now! ................................ Nέοι Τίτλοι.................................................... Double Bonus............................................... Η 1η Παράδοση LR Polo.................................

10 16 18 22 24 26• 2nd Global Leader Convention

Frankfurt...................................................... 28

• Ρωσία : Η Χώρα

LR: Η Εταιρία των Ευκαιριών......................... 32

• Ταξίδι στο Bodrum........................................ 34 • Παραδόσεις LR Polo ..................................... 38 • Παραδόσεις LR Mercedes.............................. 46 • Bruce Willis................................................... 48 • Νέοι Τίτλοι Καριέρας.................................... 50

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ e-Magazine by LR 2011 Εκδότης: LR Health & Beauty Systems Ε.Π.Ε Ερμού 50, 14452 Μεταμόρφωση, Αθήνα Ευχαριστούμε όλους όσους έστειλαν φωτογραφίες και κείμενα. Επιφυλασσόμεθα για τη δημοσίευση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της επιλογής κειμένων ή μέρους κειμένων & φωτογραφιών προς δημοσίευση. Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.LRworld.com.gr

2

e-Magazine 2011


WELCOME ON BOARD

FLY TO SUCCESS e-Magazine 2011

3


W E LC O M E

ON BOARD H LR στο ταξίδι του 2ου South East European Leader Convention μάς απογείωσε για άλλη μια φορά μέχρι την Κορυφή. Από την πρώτη στιγμή που επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος της Επιτυχίας γνωρίζαμε όλοι ότι θα πετάξουμε ακόμη πιο ψηλά με τις Αξίες που μας χαρακτηρίζουν: το Πάθος, την Εμπιστοσύνη, την Υπευθυνότητα. Κάθε όνομα στην κάρτα Επιβίβασης συμβόλιζε την επαγγελματική καταξίωση.

01

01

ader Convention 2nd S.E. European Le

2nd S.E. European Leader Convention Romania

Success

01

Romania

Business/24.6

LR/2011

-

01

Now

NO

Η πρωτοποριακή Επιχειρηματική ιδέα είχε εξασφαλίσει θέση Business σε όλους τους επιβάτες του αεροσκάφους που είχαν επιλέξει ως προορισμό την κορυφή του κόσμου. Οι αεροσυνοδοί της LR καλωσόρισαν τα Στελέχη στο 2nd Convention Νοτιοανατολικής Ευρώπης και αμέσως μετά έλεγξαν τα Boarding Pass για να επιβιβαστούν. Τα φώτα χαμήλωσαν για να ξεκινήσει η απογείωση. Η θέα από τα παράθυρα

4

e-Magazine 2011


Ταξίδι στην Επιτυχία του αεροσκάφους ήταν μαγευτική όσο ανέβαινε πόδια, ενώ το αεροσκάφος της LR βρέθηκε γρήγορα ανάμεσα στα σύννεφα του πεντακάθαρου ουρανού πάνω από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας που σχημάτιζαν τη λέξη Επιτυχία. Αφού είδαμε όλοι στις οθόνες του αεροπλάνου τις οδηγίες από την αεροσυνοδό, ακούσαμε από το πιλοτήριο τον πιλότο του αεροσκάφους, S.E. European Director Δημήτριο Μπελίτσο να μας καλωσορίζει με την σειρά του σε ένα μοναδικό ταξίδι που θα μας οδηγούσε με ασφάλεια στην κορυφή της καριέρας μας.

“Η συνάντηση αυτή τη φορά των 6 χωρών ήταν μία συνάντηση ηγετών. “

Μόλις ο πιλότος Δημήτριος Μπελίτσος εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή, οι επιβάτες του αεροσκάφους τον αποθέωσαν με τον ενθουσιασμό τους. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι για να αποθανατίσουν μία στιγμή που έγραψε ιστορία στο τιμόνι της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο κάθε ηγέτης της LR που καλείται καθημερινά να οδηγήσει το δικό του αεροπλάνο και να πάει πιο ψηλά στη σκάλα καριέρας, βρέθηκε άλλη μία φορά αντιμέτωπος με μία ακόμη πιο σημαντική πρόκληση: να οδηγήσει το αεροπλάνο με όλες τις δυνάμεις του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα στις εταιρίες άμεσης προώθησης.

e-Magazine 2011

5


“Οι αιθέρες της Επιτυχίας μας ανήκουν και το έχουμε αποδείξει.” Γιατί το ταξίδι με την κορυφαία εταιρία εδώ και 26 χρόνια ακολουθεί συνεχή ανοδική πορεία. Κάθε πτήση με την εταιρία που εκφράζει όλο και περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μία πτήση στην Πρωτοπορία, την Καινοτομία, την Υψηλή Ποιότητα. Οι ουρανοί άνοιξαν μπροστά στη δυναμική του λόγου του S.E. European Director, ο οποίος καλωσόρισε τους ηγέτες του 21ου αιώνα στο Convention της Προοπτικής, της Ανάπτυξης.

Η αίσθηση μέσα στο αεροπλάνο δημιουργούσε μόνο συναισθήματα ευφορίας και ψυχικής ανάτασης. Κάποιοι που επέλεξαν λίγα χρόνια πριν να χρησιμοποιήσουν την έξοδο κινδύνου για να βρεθούν σε εταιρία του ανταγωνισμού αντιλήφθηκαν αργά ότι δεν εξασφαλίζουν όλα τα αεροπλάνα σίγουρο δρόμο προς την Επιτυχία. Γι’ αυτό πρόσφατα είδαν να καταστρέφονται τόσο η καριέρα τους, όσο και η ζωή τους. Γιατί απ’ ότι φαίνεται ορισμένοι δεν είχαν καταλάβει ότι ένα ταξίδι Επιτυχίας στο διηνεκές θα πρέπει να έχει ως όχημα σημαντικές αξίες που μας κρατάνε δεμένους όπως συμβαίνει σε μία μεγάλη οικογένεια. Έτσι νιώθαμε όλοι όσοι παρακολουθούσαμε τον Πιλότο-οδηγητή μας όταν μας ανακοίνωνε το νέο πλάνο της σημαντικής χρονιάς που έρχεται.

Η Manuela Cornelius, Εκπαιδεύτρια (trainer) Πωλήσεων και Προϊόντων της LR Health & Beauty Systems, προέβη σε Αναλυτική Παρουσίαση των νέων προϊόντων Nova Pure, προέβαλε τα σημαντικά πλεονεκτήματα της σειράς Beauty Diamonds, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επανα-λανσάρισμα της ανανεωμένης σειράς Microsilver PLUS. O Απόστολος Ελευθερίου, S.E. Sales Development Director, ανέλυσε διεξοδικά τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και τις στρατηγικές ενδεδειγμένης επιχειρηματικής ανάπτυξης και επέκτασης δικτύων στην Ν.Α. Ευρώπη.

6

e-Magazine Magazine2011 2011


Η Ιωάννα Βλαχογιάννη, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος MSc, παρουσίασε εκτενώς τα υποκατάστατα γεύματος καθώς και τον ρόλο τους στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Επίσης, μίλησε για τα προϊόντα Figuactiv και τους πιθανούς λόγους στους οποίους οφείλονται τα ευεργετικά τους αποτελέσματα. Ο Ιωάννης Κωτσής, Διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Figuactiv, ανέλυσε διεξοδικά το σκεπτικό με το οποίο δημιούργησε το Figuactiv book και παρουσίασε τους τρόπους για την ορθή χρήση του. Αμέσως μετά προέβη σε ενδελεχή ανάλυση των ωφελειών που προκύπτουν στην υγεία του ανθρώπου από τη χρήση του πρωτογάλατος (colostrum). Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μετά τις ομιλίες να διατυπώσουν απορίες και σκέψεις και να λάβουν σημαντικές απαντήσεις από τους ομιλητές, που ήταν πλήρως διαφωτιστικές για την LR δραστηριότητά τους.

Ταξίδι στην Επιτυχία

“ Ένα ταξίδι Επιτυχίας στο διηνεκές θα πρέπει να έχει ως όχημα σημαντικές αξίες.” Στην σημαντική αυτή πτήση επιβαίνοντες ήταν και οι νέοι Country Managers της Τουρκίας και της Αλβανίας, τους οποίους κάλεσε πάνω στη σκηνή ο S.E. European Director για να παρουσιάσουν τη νέα δυναμική ανάπτυξης σε δύο σημαντικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι Leaders της Τουρκίας και της Αλβανίας μίλησαν με την καρδιά τους και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εταιρία των απεριόριστων προοπτικών. Μάλιστα η ζωντανή σύνδεση με τα νέα κτήρια της LR Αλβανίας και το προσωπικό εγκαινίασαν μία νέα εποχή Ανάπτυξης, την οποία επισφράγισαν οι Leaders της Αλβανίας που έδωσαν το δυναμικό παρόν τους σε μία πτήση με συνεχομένη ανοδική πορεία. Αφού ο κ. Δημήτριος Μπελίτσος ανέλυσε διεξοδικά την πορεία των 6 χωρών, προχώρησε στην παρουσίαση σημαντικών Project που δημιούργησαν ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό.

e-Magazine 2011

7


Το πρόγραμμα Στήριξης Ανέργων στην Ελλάδα και την Κύπρο μία δύσκολη στιγμή για τις γειτονικές χώρες υπογράμμισε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρίας που έχει το πιο αγαπημένο brand στον κόσμο. Ακολούθησε η ανακοίνωση της δημιουργίας του PowerClub, του Club των Πετυχημένων για ακόμη περισσότερα κίνητρα σε όσους επιτυγχάνουν τους υψηλούς στόχους που θέτει η εταιρία είτε σε επίπεδο PW είτε σε Σπονσαρίσματα.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Ένα ειδικό Pre-education πρόγραμμα για εκπαίδευση της νέας γενιάς που έρχεται την τελευταία τάξη του λυκείου σε συγκεκριμένα σχολεία με την Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα είναι πλέον γεγονός.

Η αναφορά του S.E. European Director στο σημαντικό Πρόγραμμα Αρωγής για παιδιά της LR, το LR Global Kids Fund, συνοδευόταν αυτή τη φορά από μία σημαντική καμπάνια που έλαβε χώρα από 1η Ιουλίου με ένα ρολόι LR Branded σε 7 διαφορετικά χρώματα, από την πώληση των οποίων τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν αποκλειστικά στο LR Global Kids Fund. Η καμπάνια θα διαρκέσει έως το τέλος του Αυγούστου και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί σε στοχευμένες ενέργειες που στηρίζουν τα παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη. Η συγκίνηση του κόσμου ήταν διάχυτη όταν ο Δημήτριος Μπελίτσος ανακοίνωσε την σημαντική βοήθεια που προσέφερε η εταιρία στη μικρή Ιωάννα από τη Ρουμανία, όταν η τελευταία είχε την ατυχία να γεννηθεί με την ανάγκη ενός πρόσθετου τεχνητού μέλους. Σήμερα η Ιωάννα από η Ρουμανία που ζει το μισό χρόνο στην Ελλάδα και τον άλλο μισό στη γενέτειρά της Ρουμανία έχει φθάσει αισίως στα 6 της χρόνια και έχει ανάγκη από την αντικατάσταση του πρόσθετου μέλους της λόγω της ανάπτυξης της. Η LR βρίσκεται δίπλα της την στιγμή αυτή, προσφέροντας τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το τεχνητό μέλος που της είναι πλέον μικρό με ένα ολοκαίνουριο σε άριστες προδιαγραφές.

8

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι στην Επιτυχία

O λόγος του μας ταξίδεψε σε νέους δρόμους Επιτυχίας και ολοκληρώθηκε με μία εντυπωσιακή άνοδο του αεροσκάφους στον αέρα…

… Ένας νέος διαγωνισμός για την επιβεβαίωση του τίτλου Αρχηγού Οργάνωσης μας πήγε ακόμη πιο ψηλά για την κατάκτηση του τίτλου του Αρχηγού Οργάνωσης με προϋποθέσεις μόνο για τρεις μήνες για όσους επιβεβαιώσουν τα κριτήρια τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη. Το χειροκρότημα συνηθίζεται να δίνεται στην ομαλή προσγείωση, αλλά αυτή τη φορά δόθηκε απ’ όλους και στη σημαντική απογείωση με την ανακοίνωση ενός τόσο σημαντικού Διαγωνισμού που επιφυλάσσει γρήγορη άνοδο στη σκάλα καριέρας για ένα πολύ μεγάλο αριθμό Συνεργατών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο πιλότος παρέδωσε την σκυτάλη στο σημαντικό πλήρωμα της πτήσης για να συνεχίσει η πτήση στο 2ο S.E. European Leader Convention.

e-Magazine 2011

9


Ralf Moeller

01 2nd

01 tion ader Conven e L n a e p o r u S.E. E

r Ralf Moelle

10

e-Magazine 2011

pean 2nd S.E. Euro ention Leader Conv Romania Success 6 Business/24.

LR/2011

01

-

01

Now

NO


Ταξίδι στην Επιτυχία

Ο Ralf Moeller μπήκε στην αίθουσα, η οποία γέμισε με ενθουσιασμό από τον ερχομό του.

Όλοι αποβιβαστήκαμε από το αεροσκάφος, αλλά η διαίσθηση ότι θα απογειωθούμε πάλι σύντομα ήταν διάχυτη στα βλέμματα όλων. Ο 13ος όροφος αποδείχθηκε πολύ τυχερός με το πολυτελές γεύμα που ετοίμασε για όλους η εταιρία που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες μας. Για άλλη μια φορά είχε αποδειχτεί ότι γνωρίζαμε πολύ καλά να συνδυάζουμε τη δουλειά με τη διασκέδαση, γιατί η LR είναι πάνω απ’ όλα τρόπος ζωής. Με καλή διάθεση ξεκινήσαμε να βγάζουμε φωτογραφίες για να αποτυπώσουμε τις γεμάτες στιγμές που ζούμε όλοι με την κορυφαία εταιρία.

e-Magazine 2011

11


Ralf Moeller

To ενεργό μέλος της Κοινωνίας της LR σήκωσε τα χέρια του ψηλά για να μας χαιρετήσει με τον ιδιαίτερο τρόπο του με αποτέλεσμα να μη μείνει κανείς καθιστός. Μέχρι που ακούσαμε ένα τραγούδι γνώριμο για τους περισσότερους. Η δυναμική μουσική από την ταινία “The Gladiator” σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό video που προβαλλόταν στις οθόνες μας τράβηξε την προσοχή όλων που ξαφνικά παρακολουθούσαν live στον προτζέκτορα της αίθουσας τον ερχομό του S.E. European Director Δημήτριου Μπελίτσου που συνοδευόταν από τον Ralf Moeller, ενεργό μέλος της Κοινωνίας της LR για να εισβάλλουν μαζί στην αίθουσα.

Η σκηνή τον περίμενε για να μας δηλώσει ότι ήταν ευτυχισμένος και περήφανος που βρισκόταν για άλλη μια φορά ανάμεσά μας, ενώ δήλωσε ότι η σχέση με τους ανθρώπους της LR είναι πιο πραγματική από ποτέ. Το δέσιμο γίνεται καθημερινά πιο δυνατό μέσα από σημαντικές στιγμές που μοιραζόμαστε που μας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά.

Ο διάδρομος μπορεί να ήταν σύντομος, αλλά η ανυπομονησία να αντικρίσουμε από κοντά τον Ralf Moeller μας έκανε να νομίζουμε ότι ήταν ιδιαίτερα μακρύς.

“H σχέση με τους ανθρώπους της LR είναι πιο πραγματική από ποτέ.” 12

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι στη Συνεργασία

O Ralf Moeller, ο δικός μας Ralf Moeller, βρέθηκε αγκαλιά με τα Στελέχη σε όλα τα τραπέζια για μία φωτογραφία που επιβεβαιώνει ότι η LR κάνει πράξη τις υποσχέσεις της.

e-Magazine 2011

13


Ralf Moeller “O δικός μας Ralf Moeller, βρέθηκε αγκαλιά με τα Στελέχη”

ωνία που “Αποτελούμε μία Κοιν βρεθεί.” ξεχωρίζει όπου και αν 14

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι στη Συνεργασία

Το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα από τη Ρουμανία έκανε την εντυπωσιακή είσοδό του λίγο μετά για να μας θυμίσει ότι στην LR έχουμε κάνει παράδοση την Επιτυχία. Όσο χορεύαμε με το Focklor συγκρότημα ευγνωμονούσαμε την ίδια τη ζωή που μας έφερε κοντά στην εταιρία που μας κάνει να νιώθουμε πραγματικά ευτυχισμένοι. Την είσοδό του έκανε στην αίθουσα και ο CEO της εταιρίας Jens Abend, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του που βρισκόταν και πάλι ανάμεσα στον κόσμο που θεωρεί οικογένειά του, με την οποία μοιράζεται το πιο σημαντικό: τις αξίες

που δείχνουν το δρόμο στη ζωή και την καρδιά του. Ο χορός και το τραγούδι συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου η αίθουσα άδειασε από τους ανθρώπους, αφήνοντας την όμως γεμάτη από πολύτιμες στιγμές που υπογράφουν ότι αποτελούμε μία Κοινωνία που ξεχωρίζει όπου και αν βρεθεί.

e-Magazine 2011

15


2 DAY nd

01

01

vention 2nd S.E. European Leader Con

2nd Day

2nd S.E. European Leader Convention Romania

Success Business/24.6

LR/2011

01

-

01

Now

NO

Η επόμενη μέρα ήταν καθοριστική για την πολιτιστική κληρονομιά μας.

Γι’ άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι παράγουμε πραγματικό επαγγελματικό πολιτισμό που προάγει τις ζωές καθημερινών ανθρώπων που αναζητούν την ευκαιρία που απλόχερα παραδίδει η εταιρία που δεν κάνει εξαιρέσεις σε όσους κοιτάζουν το μέλλον με όραμα.

16

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι στην Επιτυχία

Ο λόγος του CEO Jens Abend αμέσως μετά την παρουσία του Ralf Moeller ανέδειξε το πιο σημαντικό: τον άνθρωπο και μία πολιτική που υπηρετεί με τον ιδανικό τρόπο τις ανάγκες του. Μαζί μας μοιράστηκε λόγια που απεδείκνυαν ότι στην LR βρήκε μία πραγματική οικογένεια. Γι’ αυτό και αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρίας για το μέλλον πριν ανακοινωθούν σε ολόκληρο τον κόσμο, γιατί η Εμπιστοσύνη είναι η πρωταρχική αξία που μας κάνει να επιλέγουμε με κλειστά μάτια την πτήση με την LR Health & Beauty Systems.

Νιώσαμε όλοι περήφανοι που ανήκουμε σε μία εταιρία που λαμβάνει αποφάσεις που υπηρετούν πρώτα τον άνθρωπο και μετά τους αριθμούς και γι’ αυτό αποθεώσαμε με το χειροκρότημά μας τον CEO Jens Abend.

H Εμπιστοσύνη είναι η πρωταρχική αξία

e-Magazine 2011

17


THE FUTURE STARTS NOW!

Μία πτήση με την LR Health & Beauty Systems δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηρίζεται από την Ύψιστη Αρετή της LR: την Συνεργασία. Γι’ αυτό κυριάρχησε για άλλη μια φορά το Ομαδικό Πνεύμα της Κορυφαίας Εταιρίας με έναν εντυπωσιακό τρόπο που έφερε 6 χώρες ακόμη πιο κοντά στην κοινή γλώσσα της ψυχής. Ένα απλό A4 χαρτί στάθηκε αρκετό για να παρακινήσει όλους μας να σηκώσουμε μαζί το βάρος της ευθύνης που θα πρέπει να συναισθάνεται κάθε Συνεργάτης που βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής μας και αντιπροσωπεύει το όνομαορόσημο της Υψηλής Ποιότητας. Με τις πολύτιμες οδηγίες του Απόστολου Ελευθερίου δημιουργήσαμε όλοι την Σαΐτα μας για να την πετάξουμε μαζί στον αέρα, χωρίς να ξεχάσουμε ποτέ τα λόγια του S.E. European Director, ο οποίος ανέδειξε με την συμβολική κίνηση ότι το μέλλον της διαδρομής μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Όλοι είμαστε πιλότοι του δικού μας δικτύου και οφείλουμε να απογειώσουμε ο καθένας το αεροσκάφος του. Αυτό είναι και το νόημα της Ανεξαρτησίας της LR δραστηριότητας που προσφέρει η Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα που αλλάζει τις ζωές όλο και περισσότερων ανθρώπων καθημερινά.

“6 χώρες ακόμη πιο κοντά στην κοινή γλώσσα της ψυχής.”

18

e-Magazine Magazine2011 2011

Ο ενθουσιασμός έγινε εντονότερος. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ξαναπέταξαν την σαΐτα τους, αντάλλαξαν τη δική τους με ανθρώπους από διαφορετική χώρα ή την παρέδωσαν στο κ. Δημήτριο Μπελίτσο για να βάλει την υπογραφή του. Μέσα από άλλη μία οργανωμένη δραστηριότητα συνειδητοποιήσαμε την ευθύνη μας απέναντι στη μακροχρόνια Ιστορία Επιτυχίας, τις απεριόριστες προοπτικές εξέλιξης, τις δυνατότητες απογείωσης της επαγγελματικής μας καριέρας, αλλά και κάτι που μόνο η LR μπορεί να μας το προσφέρει:

“ξανανιώσαμε και πάλι παιδιά”


Ταξίδι στην Εκπαίδευση

“Το μέλλον της διαδρομής μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια.”

e-Magazine 2011

19


ά και ρ ο φ ε θ ά κ ι ία, είνα φιάς, χ ρ υ ο τ μ ι π Ο Ε ι α ν κ η τ ς ία ισ “ Ένα ταξίδ ο δικό μας κόσμο Υγε ς τις δυνάμεις.” τ α ένα ταξίδι σ κάθε σ τιγμή με όλες μ όπου ζούμε

Στο 2ο S.E. European Leader Convention ταξιδέψαμε όσο ποτέ στο συναίσθημα, το οποίο μας κυρίευε συνεχώς. Ένα χαρακτηριστικό του ταξιδίου ήταν ότι νομίζαμε ότι είχαμε κατακτήσει όλες τις κορυφές. Η ζωή όμως με την LR μας επιφύλασσε στο 2ο S.E. European Leader Convention συνεχώς και άλλα κορυφαία συναισθήματα. Ο κ. Δημήτριος Μπελίτσος κάλεσε στη σκηνή απροειδοποίητα Στελέχη από το δίκτυο των χωρών για να μοιραστούν μαζί μας την γρήγορη ανοδική πορεία που σημείωσαν σε εντυπωσιακά μικρό χρονικό διάστημα. Στη σκηνή κάλεσε τον Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο ο οποίος κατόρθωσε μέσα μόλις σε ένα χρόνο να αποκτήσει το εισόδημα των 2.305€ από την Κύπρο

Αμέσως μετά κάλεσε στη σκηνή τους Τζίβα Ηλία και Σούφρα Μαρία από την Ελλάδα, οι οποίοι μέσα σε περίπου 2 χρόνια εξασφάλισαν το εκπληκτικό εισόδημα των 4.169,32€.

20

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι στην Επιτυχία

Σειρά αμέσως μετά είχε ο Αλεξίου Κυριάκος από την Κύπρο με πρώτη ημερομηνία εγγραφής τον Ιούλιο του 2010. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο κατόρθωσε να εξασφαλίσει μηνιαίο εισόδημα 1332€. Η Dhima Renata από την Αλβανία καθήλωσε όλους με τον αποκαλυπτικό της λόγο και την προσπάθειά της που της απέφερε σημαντικά κέρδη της τάξεως των 1631,36€ μηνιαίως στην Αλβανία. Τέλος, κάλεσε στη σκηνή ο S.E. European Director τον Anton Balkandzhiev από τη Βουλγαρία που σήμερα κερδίζει μηνιαίως 1.502,87€ για να μας περιγράψει τη μοναδική εμπειρία με την κορυφαία εταιρία που του άλλαξε τη ζωή.

Τα παραδείγματα ζωής έδωσαν σε όλους δύναμη και απέδειξαν εμπράκτως ότι είμαστε μία όλο και πιο ανερχόμενη Κοινωνία που σημειώνει καθημερινά όλο και μεγαλύτερες Επιτυχίες που μας κάνουν να αποκτούμε τη ζωή που ονειρευόμαστε.

e-Magazine 2011

21


01

01

ader Convention 2nd S.E. European Le

ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

22

e-Magazine 2011

2nd S.E. European Leader Convention Romania

Success Business/24.6

LR/2011

01

-

01

Now

NO


Ταξίδι στην Αναγνώριση

e-Magazine 2011

23


Do ub le

Bonus

H δεύτερη σημαντική ημέρα του 2ου Convention Νοτιοανατολικής Ευρώπης έφτανε προς το τέλος με την παράδοση των Double Bonus στους Συνεργάτες που σήκωσαν όλοι μαζί τις επιταγές ψηλά για να δηλώσουν ενθουσιασμένοι που απολαμβάνουν Lifestyle, Χρήματα και Αναγνωρισιμότητα.

24

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι στην Επιβράβευση

e-Magazine 2011

25


LR Polo

The World Drives LR!

01

01

ader Convention 2nd S.E. European Le

lo στη Ρουμανία Η 1 Παράδοση LR Po η

26

e-Magazine Magazine2011 2011

2nd S.E. European Leader Convention Romania

Success Business/24.6

LR/2011

01

-

01

Now

NO


Ταξίδι στην Πρωτοπορία

Με δυσκολία εγκαταλείψαμε την αίθουσα που ζήσαμε τόσο σημαντικές στιγμές. Υπήρχε όμως ένας πολύ σημαντικός λόγος: η πρώτη Παράδοση LR Polo στη Ρουμανία. Ο S.E. European Director Δημήτριος Μπελίτσος παρέδωσε μαζί με τον Country Manager της Ρουμανίας Adrian Cojocaru τα κλειδιά για τα δύο LR Polo με τις Ρουμανικές πινακίδες.

Η Margareta Alupoaie και η Dl Petru Hociung παρέλαβαν το κλειδί της Επιτυχίας και το σήκωσαν ψηλά για να παροτρύνουν και άλλους παρευρισκομένους που ήρθαν στο πολυτελές ξενοδοχείο ειδικά για την πρώτη παράδοση να αποκτήσουν το δικό τους αυτοκίνητο που θα σηματοδοτεί την Επιτυχία και την Καταξίωση με την Κορυφαία εταιρία.

e-Magazine 2011

27


2 Global nd

Leader Convention

in Frankfurt

01

01

nvention 2nd Global Leader Co Frankfurt

ention 2nd Global Leader Conv Frankfurt Success Business/24.6

LR/2011

01

-

01

Now

NO

Πάνω από 2.000 διεθνή Στελέχη συγκεντρώθηκαν στο Global Leader Convention του 2011 για να γιορτάσουν την Επιτυχία άλλης μιας δυναμικής χρονιάς στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης.

Οι παρατεταγμένες Porsche των προέδρων αναδείκνυαν τόσο τη μεγάλη δυναμική της εταιρίας με το πιο πρωτοποριακό Concept αυτοκινήτων, όσο και τις απεριόριστες προοπτικές εξέλιξης.

28

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι στην Ιστορία

Η έναρξη του Global Leader Convention πραγματοποιήθηκε από τον CEO της εταιρίας Jens Abend που ξεσήκωσε τα πλήθη με μία σημαντική δήλωσή του: «Η LR είναι δυνατότερη από ποτέ, αντιμετωπίζει με Επιτυχία όλες τις προκλήσεις. Το ρεκόρ ανάπτυξης 11% μέσα στο 2010 βάζει ψηλά τον πήχη και για το 2011». Αμέσως μετά παρουσίασε το πλάνο των επόμενων χρόνων με ορίζοντα δεκαετίας συνεχούς ανάπτυξης που δημιούργησε σε όλους τους παρευρισκομένους περισσότερες προσδοκίες. Η παρουσίαση των προοπτικών από τον CEO Jens Abend για το ξεκίνημα στη Ρωσία, τη χώρα με τις αμέτρητες προοπτικές, το άνοιγμα σε μία νέα αγορά,

αυτή των κοσμημάτων, τα διατροφικά για τα ζώα, δημιούργησαν μέσα στο εκθεσιακό κέντρο στην Φρανκφούρτη ηγετικό κλίμα που ταιριάζει απόλυτα στην πιο φιλόδοξη εταιρία στον κόσμο. Επιπλέον, ο Dr. Jens Abend αναφέρθηκε στον στρατηγικό προσανατολισμό της εταιρείας στο στόχο, στο όραμα μιας διεθνούς κορυφαίας εταιρίας Άμεσης Προώθησης και στη συνεχή βελτίωση των μοναδικών παραγόντων επιτυχίας της LR δραστηριότητας: τις Γερμανικές Αξιώσεις Ποιότητας, το Διεθνές Star Concept, το Ασύγκριτο Marketing plan, το Μοναδικό Concept Αυτοκινήτων, η Άριστη Εκπαίδευση και Εξυπηρέτηση.

e-Magazine 2011

29


Τη βάση για όλα αυτά θέτουν οι αξίες της LR: το Πάθος, η Εμπιστοσύνη, η Υπευθυνότητα. Αυτές αντικατοπτρίζονται και στο νέο και αποτελεσματικό Marketing - Plan που προσφέρει αρκετά εκατομμύρια επιπλέον απόδοση Bonus σε όλα τα επίπεδα καριέρας. Ο Thomas Heursen, LR Global Sales Director στη συνέχεια ανέλυσε διεξοδικά το Πλάνο Προώθησης του 2011.

Μόλις εμφανίστηκε στις γιγαντοοθόνες της αίθουσας το τεράστιο ποσό των 6,1 εκατομμυρίων ευρώ από τα ετήσια Bonus των Συνεργατών ο ενθουσιασμός σε όλη την αίθουσα ήταν διάχυτος. Όλοι ζητωκραύγασαν, σήκωσαν τις επιταγές της Επιτυχίας στον αέρα “live on stage” και ένιωσαν έναν εκρηκτικό ενθουσιασμό που βρίσκονταν σε μία τόσο δυναμική εταιρία που τους προσφέρει τη ζωή που ονειρεύτηκαν.

30

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι Ταξίδι στο στηνΌνειρο Ιστορία

Ακολούθησε η παρουσίαση του Παγκόσμιου Αρχηγού Οργάνωσης της χρονιάς Fabienne Andro και η παρουσίαση του νέου POL M. Kacirec. Για το ελληνικό δίκτυο η αποκορύφωση έγινε με την παρουσίαση των 1ων Προέδρων εκτός Γερμανίας Χρήστου Βουλγαρίδη και Πέννυς Νικολοπούλου, τους οποίους ανέβασε στη σκηνή ο S.E. European Director Δημήτριος Μπελίτσος. Οι Πρόεδροι ξεσήκωσαν όλο το ελληνικό δίκτυο με το ήθος και την Συνέπεια στις Αξίες της Εταιρίας, αλλά και τα συγκινητικά λόγια για τον οραματιστή-καθοδηγητή τους στη μακροχρόνια πορεία τους Δημήτριο Μπελίτσο, ο οποίος βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Μπορεί οι Πρόεδροι Χρήστος Βουλγαρίδης και Πέννυ Νικολοπούλου να έχουν φθάσει στην Κορυφή της καριέρας τους, να έχουν το δικό τους αστέρι στο Walk of fame, αλλά στην LR η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ. Βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με την πιο σημαντική πρόκληση της καριέρας τους ως Επαγγελματίες και ως άνθρωποι: να δημιουργήσουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ανοίξουν και σε άλλους ανθρώπους του δικτύου τους το δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου του Προέδρου.

e-Magazine 2011

31


α ρ ώ Χ η : α ί σ Ρω α ί ρ ι α τ Ε η : LR

ν ώ ι ρ ι α κ υ Ε τ ων

RUSSIA η LR το Μέ λ λον τη Ρωσία! και σ

29/05/2011

Όσοι βρέθηκαν στη Μόσχα ήρθαν σε επαφή με τις απεριόριστες προοπτικές που επιφυλάσσει η LR Health & Beauty Systems για κάθε Συνεργάτη που αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί στη χώρα των ευκαιριών: τη Ρωσία.

01 LR New Opening

01

LR New Opening Russia Success

01

Russia

Business/24.6

LR/2011

-

01

Now

NO

Αρωγός στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε μία χώρα-πρόκληση είναι η σημαντική θέση των κεντρικών γραφείων μας στη Μόσχα μαζί με το νέο Κέντρο Διανομής (Distribution Center, DSC) στο Tulskaja Business Center, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο ώστε να εξασφαλίζει άριστα την αποστολή και παραλαβή προϊόντων. Η εταιρία εκεί διατηρεί κεντρικά γραφεία, αίθουσα συνεδριάσεων και αποθήκη για να καλύπτει πλήρως και άμεσα όλες τις ανάγκες των Συνεργατών. Σε αυτό το σημαντικό ταξίδι επιβεβαιώσαμε ότι το μέλλον ανήκει στον κόσμο της Υγείας και της Ομορφιάς που υπερασπίζεται στη μακροχρόνια πορεία Επιτυχίας της η LR. Για άλλη μια φορά κατορθώσαμε να ξεχωρίσουμε με τη δυναμική ανάπτυξης που μας οδηγεί καθημερινά όλο και πιο κοντά στο στόχο ζωής μας: να δούμε την LR να κατακτά την πρώτη θέση στον κόσμο ανάμεσα στις εταιρίες Άμεσης Προώθησης.

32

e-Magazine Magazine2011 2011


Ταξίδι σε μια Νέα Χώρα

Η Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα έχει αρχίσει να διαδίδεται σημαντικά στη Ρωσία με ασταμάτητες εγγραφές νέων Ρώσων Συνεργατών που αναζητούν ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές. Το εκπαιδευτικό υλικό και το Marketing Plan είναι αντίστοιχο με της Ελλάδας, ενώ γίνονται ήδη σημαντικές κινήσεις για την εφαρμογή του πρωτοποριακού Concept Αυτοκινήτου της LR και στη Ρωσία. Η μόνη διαφορά είναι ότι εξετάζονται νέα μοντέλα που ταιριάζουν περισσότερο με τα κοινωνιολογικά χαρακτηριστικά της Ρωσικής Οικογένειας και του τρόπου ζωής της. Για άλλη μια φορά δε θα υπάρξει ανταγωνισμός για την LR στη νέα χώρα δραστηριοποίησης, εφόσον οι εταιρίες που βρίσκονται εγκατεστημένες δεν είναι MLM αλλά Direct Sales. Η διαφορά θα αποδειχθεί στη Ρωσία πολύ σημαντική από την στιγμή που η MLM φιλοσοφία συμβαδίζει με έναν όγκου εισόδου μικρότερο, αλλά μεγαλύτερο σε βάθος χρόνου. Ένας από τους στόχους παραμένει η επιχειρηματική μας δραστηριότητα να φέρει στους Συνεργάτες ακόμη μεγαλύτερο εισόδημα. Μία χώρα σαν την Ρωσία απαιτεί από όλους μας μεγαλύτερη δραστηριοποίηση εάν θέλουμε να φέρουμε μεγαλύτερα αποτελέσματα. Ήδη μετά την επίσημη έναρξη της LR Ρωσίας αρκετοί Συνεργάτες πέτυχαν στο πρόγραμμα Γρήγορης

Επιβεβαίωσης ενώ σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στα Στελέχη 15 Junior Managers, 2 Managers, 5 Junior Teamleaders, 1 που θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του Teamleader, 2 που θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο του Orgaleader και 2 που θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο του Bold Orgaleader. Στο μέλλον προβλέπεται να ακολουθήσουν γραφεία της LR και σε άλλα στρατηγικά σημεία που θα διευκολύνουν την εξάπλωση της κορυφαίας εταιρίας σταδιακά στους πιο σημαντικούς κόμβους της Ρωσίας. Η Ρωσία αποτελεί αναμφισβήτητα μία ιδιαίτερα σημαντική αγορά ανάπτυξης την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν όλοι οι Συνεργάτες. Μπορεί η Ρωσία να είναι μακριά, αλλά όσοι βρέθηκαν στη Μόσχα αντιλήφθηκαν ότι σύντομα θα έχουμε κοινό κάτι πολύ σημαντικό: το όραμα να διαδώσουμε τις Αξίες μας, το Πάθος, την Εμπιστοσύνη και την Υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν τις πράξεις μας κάθε στιγμή. e-Magazine 2011

33


ι δ ί ξ Τα σ το

Bodrum Οι Συνεργάτες μας σ το Bodrum, τ ο S t . Tr o p e z τ η ς Το υ ρ κ ί α ς

11/05/2011 Ά λ λος ένας προορισμός με την LR έ γινε δικός μας. 5 ημέρες, 4 νύχτες, 1 αεροπλάνο LR branded για τους Συνεργάτες που αναχώρησαν από Φρανκφούρτη, 202 Συνεργάτες από 16 χώρες, 2 διάσημες προσωπικότητες και πολύ Action & διασκέδαση – “on the road” με την LR. Ο προορισμός του φετινού ταξιδιού των Αρχηγών Οργάνωσης ήταν το Bodrum στo Αιγαίο της νοτιοδυτικής Τουρκίας, και συγκεκριμένα στο “Club Med”, ένα μαγευτικό Club-χωριό, μέσα σε ένα πευκόδασος. Ολόκληρη η εγκατάσταση βρισκόταν στη διάθεση της LR από 11 έως 15 Μαΐου 2011.

34

e-Magazine 2011


Ταξίδι στο Όνειρο

Ο Σταρ του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης Ralf Moeller όπως και το Top model Marcus Schenkenberg, ενεργά μέλη της Κοινωνίας της LR, βρίσκονταν μαζί με τους Συνεργάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του μαγευτικού ταξιδίου. Oι Αρχηγοί Οργάνωσης όλων των χωρών είχαν τη δυνατότητα να κάνουν την πρωινή τους άσκηση με τον Marcus Schenkenberg και τον Ralf Moeller, να απολαύσουν ποικίλες επαγγελματικές και αθλητικές δραστηριότητες όπως το Mountainbike Tour.

e-Magazine 2011

35


Τ α ξ ίσδτ οι B o d r u m

Τα βράδια το πρόγραμμα περιείχε τα πάντα – από Τουρκική βραδιά με παραδοσιακούς χορούς έως Hippie Show της δεκαετίες του ’70. Η γιορτή κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το αποκορύφωμα την τέταρτη και τελευταία βραδιά πριν επιστρέψουν όλοι την Κυριακή αποτέλεσε το αξέχαστο “White Night Farewell Dinner”. Το φετινό ταξίδι πραγματοποιήθηκε με το σύνθημα “LR Club ”.

36

e-Magazine Magazine2011 2011

Άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι το ταξίδι με την LR δεν τελειώνει ποτέ!


Ταξίδι στο Όνειρο

Γιατί είμαστε το Club της Υψηλής Ποιότητας, της Αξιοπιστίας, των Διασημοτήτων, της Καινοτομίας, της Πρωτοπορίας, των κινήτρων.

Συμμετέχοντες στο ταξίδι στο Bodrum: Ελλάδα:

Χρήστος Βουλγαρίδης & Πέννυ Νικολοπούλου, Γεώργιος Αργυράκης & Άρτεμις Μηνασίδου, Ευστάθιος Καντεράκης & Ευαγγελία Γιαννουλάκη, Αναστάσιος Θεοδωρίδης & Άννα Μαβινέ, Βιργινία Φωκά Συντηλά & Στυλιανή Συντηλά, Αναστασία Χατζηγεωργάκη, Αντώνης Μοσαλίδης & Μαρία Κωλέττα, Γρηγόρης Καλαμπάκας & Αναστασία Χατζημιχαήλ, Τζομπανάκη Παρασκευή & Δεληνικόλας Θεόδωρος, Άννα Μαρία Κοπανάκη, Δημήτριος Δουδούμης & Ευθυμία Δουδούμη, Νικόλαος Νήμας & Δέσποινα Πετράκη, Θεοδώρα Ζουμπά & Στέλιος Νύκτας, Θανάσης Μάλλιος & Φλωρεντία Μάλλιου.

Κύπρος:

Γιάννος & Μαρία Κωνσταντινίδου, Ανδρέας Ποταμίτης & Χρυσταλά Παναγιώτου.

e-Magazine 2011

37


LR Polo The World Drives LR!

38

e-Magazine 2011


Ταξίδι στην Πρωτοπορία

Η εταιρία που πριν λίγα χρόνια σχημάτισε το Logo της από LR Polo και κέρδισε μία θέση στο βιβλίο Guinness, συνεχίζει σήμερα απτόητη να παραδίδει αυτοκίνητα με το Πρωτοποριακό Concept Αυτοκινήτων σε χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά. Τα χιλιόμετρα Επιτυχίας που γράφονται στους δρόμους μάς φέρουν ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον κόσμο ανάμεσα στις εταιρίες Άμεσης Προώθησης. Το LR Polo συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα σημαντικά εργαλεία δουλειάς που βοηθούν σημαντικά στην ανέλιξη της επαγγελματικής καριέρας.

Ελλάδα Σεπτέμβριος 2010

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (JM)

Δεκέμβριος 2010

SOKRAT MALO (JM)

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (M) e-Magazine 2011

39


The World Drives LR! Ελλάδα

Ιανουάριος 2011

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΜΕΤΟΧΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ (JM)

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (JM)

ΛΟΡΘΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (M)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (JM)

ΠΙΤΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ & ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (JM)

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ (M)

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (JM)

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (JTL)

Μάϊος 2011

ΠΑΓΚΟΥΙΛΑ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ & ΤΡΑΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (M)

40

e-Magazine Magazine2011 2011


The World Drives LR! Ελλάδα Μάϊος 2011

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ & ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ (JM)

ΠΑΥΛΙΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΑ (JM)

ΔΙΚΟΝΙΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΝΑΧΤΣΙΔΗΣ (JM)

ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (M)

ΜΩΡΑΙΤΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (JM)

ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (JM)

ΜΠΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (JM)

ΔΟΥΒΕΝΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (JM)

ΜΠΙΖΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (M)

e-Magazine 2011

41


The World Drives LR! Ελλάδα

Ιούνιος 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΥΒΑΛΑΚΗΣ (M)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΤΑΡΑΚΟΣ & ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΥ (JM)

ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΟΝΙΡΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ (M)

ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (JM)

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΟΣ (TL)

ΣΜΑΡΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΟΥ & ΠΕΤΡΟΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ ( JM)

Ιούλιος 2011

42

e-Magazine Magazine2011 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΥΡΟΥ & ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΟΓΙΩΡΓΗ (JM)


The World Drives LR! Ελλάδα

ΣΤΟΑΝΤΖΙΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ & ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (M)

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΚΑΣΙΔΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (JTL)

Αύγουστος 2011

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ & ΜΕΤΑΞΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (JM)

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ & ΜΕΤΑΞΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (JM)

Αύγουστος 2011

ΡΕΙΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ( JTL)

Σεπτέμβριος 2011

ΣΑΡΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (JM)

e-Magazine 2011

43


The World Drives LR! Κύπρος Ιανουάριος 2011

44

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ (JM)

EΛENA ΑΝΔΡΕΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΔΡΕΟΥ (JM)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ & ΑΝΝΑ ΣΙΑΚΑΛΛΗ (JM)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (JM)

KΟΥΣΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ (M)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (TL)

ΝΗΣΙΦΟΡΟΥ ΣΟΥΛΑ & ΑΝΤΡΕΑΣ (M)

ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ & AΝΔΡΕΑΣ (JM)

e-Magazine Magazine2011 2011


The World Drives LR! Κύπρος Απρίλιος 2011

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (TL)

ΠΕΠΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (JM)

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ (TL)

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ (JM)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ & ΡΕΒΕΚΑ ΛΟΙΖΟΥ (JM)

ΧΑΤΖΗΡΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ (JM)

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ (JM)

e-Magazine 2011

45


The World Drives LR! Κύπρος Ιούνιος 2011

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΕΝΟΥ & ΚΑΛΛΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (JM)

ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΑ (JM)

ΜΟΝΙΚΑ ΤΟΥΡΣΙΑΔΟΥ (M)

46

e-Magazine Magazine2011 2011


The World Drives LR! Κύπρος Ιούνιος 2011

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΥΔΙΑ & ΙΩΑΝΝΗΣ (TL)

ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΣΟΦΙΑ (TL)

ΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΤΟΣ& ΑΝΤΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ (JM)

ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΝΟΚΟΔΗΜΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (JM)

... χιλιόμετρα Επιτυχίας!

e-Magazine 2011

47


LR Mercedes The World Drives LR! Το Δίκαιο και Διαφανές σύστημα της Κορυφαίας Εταιρίας επιβραβεύει τα Στελέχη όλο και περισσότερο, όσο ανεβαίνουν στη σκάλα καριέρας της LR. Οι LR Mercedes γίνονται περισσότερες στους δρόμους όλου του κόσμου και προσφέρουν ξεχωριστό Lifestyle σε όσους έχουν επιλέξει να οδηγούν το τιμόνι της Επιτυχίας. Άλλη μία απόδειξη ότι στην LR τα όνειρα των ανθρώπων γίνονται πραγματικότητα.

Το Πρωτοποριακό Concept Αυτοκινήτων δεν σταματάει εδώ. Οι κάτοχοι των εντυπωσιακών LR Mercedes θέτουν τον επόμενο στόχο τους που δεν είναι άλλος από την απόκτηση μιας LR Porsche.

Your Chance to Change! 48

Αύγουστος eMagazine Magazine2011 2011 2011


Ταξίδι στην Πρωτοπορία

ΑΧΛΑΔΑΣ ΖΗΣΗΣ (SOL)

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (SOL)

ΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (BOL)

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΑΒΒΑΣ & ΡΙΤΣΑ (OL)

ee-Αύγουστος Magazine 2011

49


LR Mercedes The World Drives LR!

Your Chance to Change! 50

Αύγουστος eMagazine Magazine2011 2011 2011


Ταξίδι στην Πρωτοπορία

ΚΑΣΣΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ( BOL)

ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ- ΡΑΠΤΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ (BOL)

ΓΑΙΤΑΝΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( OL )

ΤΖΙΒΑΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΟΥΦΡΑ ΜΑΡΙΑ (ΒOL)

ee-Αύγουστος Magazine 2011

51


Το άρωμα του Bruce Willis by LR

στην κορυφή του κόσμου!

Στις 27 Μαΐου 2011, μια ημερομηνία - ορόσημο στο Βερολίνο, στα πλαίσια ενός λαμπερού Gala, η Fragrance Foundation (Ίδρυμα Αρωμάτων) βράβευσε τους νικητές του Γερμανικού Βραβείου Αρώματος «Αρωματικοί Stars». Η Emma Heming-Willis, μοντέλο και σύζυγος του Bruce Willis, διορίστηκε ως Αρωματική Πρέσβειρα του 2011 από τον Γερμανικό Σύλλογο Καλλυντικών VKE και έπλεξε ένα ιδιαίτερο εγκώμιο. Είμαστε περήφανοι για την υποψηφιότητα και την υψηλή θέση του αντρικού Αρώματός μας “Bruce Willis” by LR, ανάμεσα σε αρώματα Dior, Hermes και Giorgio Armani. Άλλο ένα γεγονός που πιστοποιεί ότι η LR είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρωματοποιούς στον κόσμο.

52

e-Magazine Magazine2011 2011


Smart guys live forever Ταξίδι στην Κορυφή

Το άρωμα του Bruce Willis που έκανε το γύρο του κόσμου έχει δημιουργηθεί χάρη στο μοναδικό concept Διάσημων προσωπικοτήτων, αλλά και στην ουσιαστική Συνεργασία με τον ίδιο τον Bruce Willis για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό που επιβεβαιώνει ότι οι Διάσημες Προσωπικότητες αποτελούν ενεργά μέλη της Κοινωνίας της LR και συμμετέχουν σε κάθε στάδιο της παραγωγής του αρώματός τους για να αντιπροσωπεύουν πλήρως τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους. Η επιλογή μιας τόσο σημαντικής Συνεργασίας όμως δεν χαρακτηρίζει μόνο την LR, αλλά και τον ίδιο τον Bruce Willis: η σύζυγός του Emma Heming-Willis, το πασίγνωστο μοντέλο, αποκάλυψε ξεκάθαρα σε συνέντευξη με Γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ότι το Άρωμά του την έπεισε και γι’ αυτό κατέκτησε την καρδιά της.

ee-Magazine 2011

53


New Leaders New Leaders

54

e-Magazine Magazine2011 2011


s

New

Silver Orgaleader H Συνεργασία μας με την LR ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2007 παρόλο που λόγω μιας αρνητικής εμπειρίαςVerkäufer δεν είμαστε και οι δύο θετικοί στο να ξεκινήσουμε. Όμως τελικά μία πρώην λογίστρια και ένας καθηγητής γυμναστικής αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους. Αυτό που μας έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή ήταν το Μαrketing Plan της Εταιρίας, ενώ σύντομα αντιληφθήκαμε την τεράστια προοπτική που άνοιγε μπροστά μας. Έτσι αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το δρόμο Verkäufer της LR, είχαμε θέσει έναν ξεκάθαρο στόχο ζωής: θα εξασκούσαμε την Πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα της LR όχι απλά για ένα extra εισόδημα, αλλά ως μία ολοκληρωμένη επαγγελματική ευκαιρία πλήρως αφοσιωμένοι. Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου στο Νότο της Αλβανίας . Τα τελευταία 14 χρόνια ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Ανήκουμε σε μια γενιά που έπρεπε να αντιμετωπίσει Verkäufer πολλά. Πάντα όμως είχαμε όνειρα για μας, τα παιδιά μας και όχι μόνο. Πάντα θέλαμε να ζήσουμε καλύτερα και γι’ αυτό παλεύαμε. Η δίψα για καλύτερη ζωή μάς έκανε να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι δικό μας. Έχουμε αρκετή πείρα πάνω στο κλασικό εμπόριο. Όμως γρήγορα αντιληφθήκαμε πως ο χώρος του ΜLM έχει πολύ μεγάλα Verkäufer περιθώρια Επιτυχίας και σου δίνει τη δυνατότητα να χτίσεις κάτι δικό σου, χωρίς το ατέλειωτο stress, την ανασφάλεια και το ρίσκο που μπορεί και να σε γονατίσει πραγματικά.

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

Silber-Orgaleiter

ΜΑΛΛΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ & ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Gold-Orgaleiter

Συνεργάτης από: 08 / 2007 Junior Team Leader( JTM) από: 06 / 2008 Team Leader (TM) από: 08 / 2008 Orgaleader (OL) από: 07 / 2009 Platin-Orgaleiter Bronze Orgaleader (BOL) από: 06 / 2010 Silver Orgaleader (SOL) από: 05 / 2011

Οι εμπειρίες και οι επιτυχίες απλών ανθρώπων ήταν για μας το καλύτερο Junior κίνητρο. Manager παράδειγμα και το πιο σημαντικό Πιστέψαμε πως η LR ήρθε για να δώσει μια μεγάλη αλλαγή και άλλη προοπτική στη ζωή μας. Η LR, τα σεμινάρια, τα στελέχη του δικτύου ‘Way of Life’ μας οδήγησαν χωρίς να το καταλάβουμε στο δρόμο τον ονείρων μας. Τεράστια δύναμη ξύπνησε μέσα μας. Αρχίσαμε να το κάνουμε έτσι όπως είχαμε διδαχθεί. Γρήγορα και δυναμικά, ακολουθώντας τους ηγέτες του Δικτύου μας, τους ανθρώπους που ήξεραν να μας οδηγήσουν. Ξεκινήσαμε την πορεία μας από την αρχή με τη δική τους στήριξη και καθοδήγηση. Manager Vice-President Αναλάβαμε ευθύνες, βγήκαμε μπροστά και πολλές φορές για πράγματα που δεν ανήκαν στις αρμοδιότητες μας. Και για όλα τα εμπόδια βρίσκαμε λύσεις γιατί γνωρίζαμε ή προβλέπαμε πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Είχαμε πίσω μας μια Εταιρία, πραγματικό γίγαντα και ηγέτες που φώτιζαν το δρόμο τον οποίο ανοίγαμε κάθε φορά. Κάθε επιτυχία ήταν για μας πηγή χαράς, έμπνευσης, πηγή που παράγει αρκετή ενέργεια κάθε φορά για να θέσουμε ακόμη Junior μεγαλύτερους στόχους στο άμεσο Teamleiter μέλλον. President Ο τίτλος του SOL είναι ένα πολύ σημαντικό σκαλοπάτι προς τους στόχους και τα όνειρά μας. Κατακτώντας τον τίτλο αυτόν καταλάβαμε ότι για να ηγηθείς πρέπει να είσαι Αληθινός, Ειλικρινής και Συνεπής, να εξελίσσεσαι καθημερινά χτίζοντας το δικό σου προφίλ και άλλων ανθρώπων με υπομονή και πίστη, να δημιουργείς στη ζωή σου αυτό που λέμε σωστή Νοοτροπία. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια βιώσαμε πάρα πολλά όπως ταξίδια, Μπόνους, αυτοκίνητα, γνωριμίες με πολλούς ανθρώπους. Ξεχωρίζουμε σε όλα αυτά το γεγονός ότι ο Θεός έφερε στο δρόμο μας τους ηγέτες μας, τον κύριο Χρήστο Βουλγαρίδη και την Teamleiter Senior-President κυρία Πέννυ Νικολοπούλου. Ο τίτλος του SOL ήρθε καθαρά με την δική τους καθοδήγηση και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό! Επιτυχία για μας σημαίνει να παίρνεις γρήγορα στροφές και αν χρειαστεί να αλλάξεις και πορεία, να πιστεύεις σε σένα και στους άλλους, να πορεύεσαι με πολλούς πετυχημένους γύρω σου, να πετυχαίνεις στόχους, όχι όμως μια φορά, αλλά συνέχεια στη ζωή σου. Σήμερα πολλοί Συνεργάτες μας καθημερινά εκπληρώνουν τα όνειρά τους με Ταξίδια, Χρήματα, Επιτυχίες. Στο 2ο S.E. European Leader Convention στη Ρουμανία ζήσαμε της πιο όμορφες στιγμές στα τελευταία χρόνια. Είδαμε πολλούς Συνεργάτες μας να βραβεύονται πάνω στη σκηνή. Όμως πάντοτε ταπεινά, με σεμνότητα και διάθεση για περισσότερη εκπαίδευση. Ο τίτλος του SOL μας γεμίζει χαρά αλλά και μεγαλύτερες ευθύνες. Η συνεχής δράση, με Στόχο, Όραμα και Πάθος για τη δημιουργία και την εξέλιξη τον Συνεργατών και τη δική μας είναι το δικό μας μυστικό. Ευχόμαστε μεγαλύτερες Επιτυχίες στην Εταιρία μας και καλή συνέχεια σε όλους αυτούς που ακολουθούν το δρόμο της LR! Με εκτίμηση, Μάλλιος Θανάσης & Φλωρεντία

e-Magazine 2011

55


New

Bronze Orgaleader Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter ΚΑΣΣΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Silber-Orgaleiter Συνεργάτης από: 12 / 2008 Junior Team Leader( JTM) από: 11 / 2009 Team Leader (TM) από: 12 / 2009 Orgaleader (OL) από: 05 / 2010 Bronze Orgaleader (BOL) από: 05 / 2011 Gold-Orgaleiter

Το Δεκέμβριο του 2008 κάποιος άγνωστος μου Junior ζήτησε να τον ακούσω για μια Teamleiter καλή ιδέα που είχε να μου προτείνει κι εγώ , λόγω χαρακτήρα δέχτηκα αμέσως. Η Γενική αλλά και ειδική μου Μόρφωση (Σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού και Χορό) μου επέτρεψαν σε ενάμιση λεπτό να καταλάβω ότι με ενδιέφέρει και ζήτησα να υπογράψω αλλά τότε έπρεπε να τον πείσω ότι το εννοούσα , μιας και του φάνηκε πολύ εύκολο να κάνει συνεργάτη τόσο γρήγορα. Manager Τα πράγματα ήταν απλά. Σίγουρα με ενδιέφεραν τα προϊόντα και θα εξέταζα κ την επιχειρηματικότητα. Έτσι, περίπου ένα μήνα αργότερα παρακολούθησα Σεμινάριο και μόνος μου ζήτησα παραπέρα ανάλυση. Junior Manager - Τρομερό για εμένα ήταν ότι δεν είχα κάποιον να με πιέζει, δεν κινδύνευα από κάτι και.... θα δούλευα σήμερα με σωστό τρόπο αλλά θα πληρωνόμουν για μία ζωή!! Stufe 25

Πήρα την ιδέα και Μόνος ξεκίνησα να την υλοποιήσω. Τα πήγα πολύ καλά και σε 2,5 μήνες δουλειάς μπορούσα να ζητήσω και ένα αυτοκίνητο.

Για κάποιο λόγο για τους επόμενους 6 μήνες δεν έκανα κάτι σημαντικό αλλά έλαβα την 5η θέση Top Sponsor 2009 για την Stufe 12 Ελλάδα.

St

St

Platin-Orgaleiter

Είχα όμως καταλάβει πλέον ότι με ενδιέφερε, έψαξα μόνος να ενημερωθώ ακόμα καλύτερα, κατάλαβα λίγο περισσότερο το σύστημα και με πυγμή διέγραψα μία όμορφη πορεία ανάπτυξης. 6 - Δεν κινδυνεύει κανένας από εμένα αλλά ούτε κι εγώ από κάποιον. Δεν κινδυνεύω ούτε καν απόStufe το Δικό μου κακό εαυτό, Vice-President αν θελήσει να εμφανιστεί.. (όλοι έχουμε) - Πληρώνομαι Πάντα για ό,τι έχω δουλέψει και όποτε τα υπολογίζω πάντα τελικά παίρνω περισσότερα από αυτό το υπέροχο MLM της Δικής μας LR. - Με ευχαριστεί ότι όλα εξαρτώνται από εμένα, τις αποφάσεις και τις ενέργειές μου, άρα θα τα καταφέρω..!! Stufe 3 Δεν υπάρχουν δικαιολογίες .. President Η επιτυχία είναι προβλέψιμη κ προγραμματιζόμενη.!! - Έπραξα....Θα πετύχω...!! Έπραξα περισσότερα και με μεγαλύτερη Συνέπεια ;; Θα πετύχω περισσότερα και συντομότερα...!!

St

St

Τώρα γεύομαι σιγά-σιγά και το Life Style που προσφέρει η LR επιχειρηματικότητα κι έτσι θα έχω ακόμα περισσότερα να πω από τα βιώματά μου ......στους πιο σημαντικούς αυτής της Επιχειρηματικότητας.....ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ.........!!!!!! Senior-President Και αμέσως μετά να τρέξω να βοηθήσω εκείνον που θα μου ζητήσει βοήθεια ώστε να τα πετύχει κι εκείνος και μάλιστα να του μάθω ότι έχω ώστε να πετάξει στο ύψος που εκείνος επιθυμεί !

Größen unters

- Πληρώνομαι πολύ καλά και αυτό εξαρτάται από το πόσο βοήθησα άλλους σε θέματα Οικονομικά, Γνώσης, Υγείας, Οικιακής Οικονομίας , Σχεδιασμό Και Επιτυχία Και Χαρά !! Αυτό όμως είναι και ο Δικός μου Χαρακτήρας και τώρα μπορώ να κάνω Πραγματικά ό,τι μου αρέσει περισσότερο..!! Να εκπαιδεύω κόσμο να είναι καλά και ευτυχισμένος!! Νιώθω πολύ έξυπνος και δυνατός, συνεργαζόμενος με ένα τόσο καλοστημένο, τίμιο, έξυπνο οικονομικό σχέδιο. Το σχέδιο της LR. Πάντα εκπαίδευα κόσμο...Τώρα όμως μόνο με χαμόγελα και Καθόλου Ρίσκο..!!

17 mm

Με την LR Ζούμε και νιώθουμε... ....... Fly High With This Idea….. ……………Shiny Happy People…!!!!

14 mm

Με εκτίμηση, Μιχαήλ Κασσαπάκης

56

e-Magazine Magazine2011 2011


New

Bronze Orgaleader Πολλές φορές μας συμβαίνουν πράγματα που περνούν απαρατήρητα. Έτσι εμφανίζονται και οι ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου, ή θα τις δεις και θα τις αρπάξεις ή θα τις αφήσεις να χαθούν. Συνεχώς σκεφτόμουν ότι δεν θα ήθελα να πεθάνω υπάλληλος, αλλά το οικονομικό ρίσκο μιας δικής μου επιχείρησης με απομάκρυνε από την επιλογή αυτή, έτσι συνέχιζα να βρίσκομαι Verkäufer στον ίδιο εργασιακό χώρο ως τεχνολόγος γεωπόνος. Για εμένα αυτή η ευκαιρία ήρθε μέσα από ένα δώρο που έγινε στην μητέρα μου, ήταν η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσω τα προϊόντα της LR, να εμπιστευτώ την εταιρεία και στην πορεία να δω τον τρόπο να τα προμηθεύομαι μέσα από την Verkäufer πηγή. Η αλλαγή όμως ήρθε μετά από ένα σεμινάριο, την γνωριμία μου με τον Ζήση Αχλαδά και την παρουσίαση του επιχειρηματικού πλάνου που δεν είχα δει ποτέ πριν.Αναρωτήθηκα αν αυτά γίνονται και με αρκετή δυσπιστία αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία και να ακολουθήσω τις «οδηγίες χρήσης», να δω αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξω τις καταστάσεις για το μέλλον μου. Verkäufer Εκεί κατάλαβα ότι υπήρχε η δυνατότητα να αναπτύξω μια επιχείρηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο και με μεγαλύτερη προοπτική.

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter

ΛΙΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Silber-Orgaleiter Συνεργάτης από: 10 / 2005 Junior Team Leader( JTM) από: 10 / 2006 Team Leader (TM) από: 12 / 2006 Orgaleader (OL) από: 07 / 2009 Bronze Orgaleader (BOL) από: 03 / 2011 Gold-Orgaleiter

Τελικά υπάρχει κανείς άλλος πέρα από εμάς τους ίδιους που θα ορίσουν τον τρόπο που επιλέγουμε να ζήσουμε; Verkäufer Μέσα σε αυτή την εμπειρία των 5,5 χρόνων περίπου κατάλαβα ότι αυτό που έχει την σημασία είναι να αντιληφθείς ότι εσύ ο ίδιος βάζεις τον πήχη εκεί που θες ανάλογα με το τι επιζητάς για την ζωή σου. Το ταξίδι με την LR είναι ελεύθερο για όλους. Σίγουρα χρειάζεται να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να το ζήσεις και αυτό δεν είναι άλλο από το να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο που μπορείς να εμπιστευτείς για να σε καθοδηγήσει, να είναι το Junior Manager Platin-Orgaleiter πρότυπό σου και να έχει περάσει από τα δικά σου στάδια, για εμένα αυτό έγινε και συνεχίζει μέσα από την συνεργασία μου με τους Ζήση Αχλαδά & Παρασκευή Κατσανάκη. Επίσης να ξεθάψεις τα όνειρα που είχες, να θυμηθείς πως ήθελες να είναι οι συνθήκες της ζωής σου, χωρίς κανένας να σε βάζει στα δικά του «πρέπει» και βέβαια να είσαι διατεθειμένος να εκπαιδευτείς γιατί κανείς δεν έχει γεννηθεί με τις γνώσεις του MLM. Να διακατέχεσαι από ομαδικό πνεύμα, να σου αρέσει η προσφορά και αυτό βέβαια σημαίνει ότι το «ισχύς εν τη ένωση» εδώ βρίσκει εφαρμογή, ποτέ το «εγώ» δεν οδήγησε κανένα ψηλά. Manager

Vice-President

Επειδή όμως σε αυτή την διαδρομή το ζήτημα δεν είναι μόνο ποιος σε καθοδηγεί αλλά και το γεγονός ότι το ίδιο θα καλεστείς να το κάνεις και εσύ μετά. Έτσι έχοντας ως πρότυπο κορυφαία στελέχη (Χρ. Βουλγαρίδη – Ζ. Αχλαδά) ανέλαβα και εγώ την ευθύνη να καθοδηγήσω και να στηρίξω όσους με ακολουθούν, γιατί το όνομα προηγείται της παρουσίας και αυτό που με δίδαξαν απλά το μεταδίδω. Αυτό που μπορώ να πω είναι «I love my Company» γιατί μου προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικώ την ζωή των Teamleiter President ονείρων μου, να μην ρουτινιάζω ποτέ, ναJunior έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους και μέσα από όλη αυτή την δυνατότητα γνωρίζω πρώτα τον εαυτό μου και να προσπαθώ να γίνομαι συνεχώς καλύτερος άνθρωπος και να μεταδίδω χαρά και αισιοδοξία. Και βέβαια να συνειδητοποιώ καθημερινά ότι κάθε άνθρωπος έχει 2 επιλογές, να παράγει αποτελέσματα ή δικαιολογίες. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με αρνητικές πληροφορίες, αλλά αν δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή πότε είναι; Teamleiter Αν δεν είναι αυτή η κατάλληλη εταιρεία με 25 χρόνια εμπειρία και αποδείξεων όσων λέει, τότε ποιαSenior-President είναι; Όλα εξαρτώνται από εμάς, την συνέπεια στα λόγια και στις πράξεις και την δέσμευση στα όνειρά μας. Γιατί τελικά δεν είναι δυνατό να πετάξεις αν δεν έχεις την τόλμη να σηκώσεις τα πόδια από την γη. Καλή πορεία σε όλους! Με εκτίμηση, Ελευθερία Λιγίου

e-Magazine 2011

57


New

Bronze Orgaleader Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες με την LR το Μάϊο του 2010.

Junior Teamleiter

Orgaleiter

Bronze-Orgaleiter ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΑ & ΚΩΝΣ/ΝΟΣ

ΚΑΡΙΕΡΑ Silber-Orgaleiter Συνεργάτης από: 05 / 2010 Junior Team Leader( JTM) από: 09 / 2010 Team Leader (TM) από: 10 / 2010 Orgaleader (OL) από: 03 / 2011 Bronze Orgaleader (BOL) από: 04 / 2011 Gold-Orgaleiter

Ξεκινήσαμε μετά από παρότρυνση των φίλων μας Γιάννου Ιωάννου και Μέλπως Αβραάμ και αφού μας έγινε πλήρης ενημέρωση σχετικά με το Marketing Plan της εταιρείας και αφού είχαμε καταλάβει ότι δεν θα είμασταν <Dealers> και να πουλούμε προϊόντα με ένα κατάλογο ,αλλά, να μεταφέρουμε την ιδέα σε όσο Manager πιο πολύ κόσμο γνωρίζουμε. Ιούνιο του 2010 είχαμε κλείσει στην κλίμακα 14% (Junior Manager), Ιούλιο 16% (Manager) και φτάσαμε τον Αύγουστο στο πολυπόθυτο αποτέλεσμα του 21% (Team Leader). Συνεχίσαμε εντατικά και από τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα Junior Manager είμαστε Χάλκινοι Αρχηγοί Οργάνωσης. Για την επίτευξη του στόχου αυτού σημαντικός ήταν ο ρόλος των ακόλουθων παραγόντων : Stufe 25 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ – Ακολουθούσαμε και συνεχίζουμε να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες τους. Είναι οι άνθρωποι που έχουν τη γνώση και την επιτυχία . Εμπνεόμασταν από τις επιτυχίες τους και τις προβάλαμε στο Δίκτυο μας.

S

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ –Παρακολουθούσαμε ανελλιπώς όλα τα σεμινάρια που έγιναν από την ημέρα που ξεκινήσαμε αυτή την διαδικασία Stufe 12 και εφαρμόζαμε αυτά που μαθαίναμε.

S

Platin-Orgaleiter

ΤΑΧΥΤΗΤΑ – Αφου είχαμε βάλει τους στόχους μας ξεκινήσαμε αμέσως δράση και δεν αφήσαμε μέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη. Παρουσιάσεις ιδεας καθημερινά καθώς επίσης παρουσιάσεις προϊόντων τουλάχιστον δύο την εβδομάδα. Stufe 6

Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι μέσα απο αυτή την διαδικασία γνωρίζεις και έρχεσαι σε επαφή με νέο κόσμο, Vice-President κοινωνικοποιείσαι και γενικά νιώθεις πολύ ευχάριστα, γιατί έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις στον κόσμο μία ευκαιρία που θα μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΟΔΗΓΟ Κ. ΖΗΣΗ Stufe ΑΧΛΑΔΑ ΚΑΙ Κα. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 President ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.....

S

S

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους και να ξέρετε ότι όταν έχετε στοχους, θέληση και πάνω απ’ όλα αγάπη γι’ αυτό που κάνετε σίγουρα θα πετύχετε. Senior-President

Größen unters Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος και Αγγέλα Κωνσταντίνου

17 mm

14 mm 58

e-Magazine Magazine2011 2011


New

Bronze Orgaleader Είναι καλοκαίρι του 2011 και συνειδητοποιώ ότι έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από την ημέρα που συνάντησα τον άνθρωπο που έφερε στην ζωή μου την LR HEALTH AND BEAYTY SYSTEMS. Μία ερώτηση «κάπου σας γνωρίζω;» έμελε να με φέρει πάλι κοντά με τον κ. Κοπανάκη, τον άνθρωπο που πρωτογνώρισα το 1984 σαν συνάδελφο στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας. Verkäufer Orgaleiter Και αυτός άδραξε την ευκαιρία να μου μιλήσει για την εταιρεία που αγαπούσε, για την Αλόη, το φυτό που θα με βοηθούσε στην υγεία μου, αλλά και για την επιχειρηματική πρόταση που θα άλλαζε την ζωή μου. Εμπιστεύτηκα τον άνθρωπο που εκτιμούσα από παλιά, αγγίξαμε οικογενειακώς Bronze-Orgaleiter τα προϊόντα, και μας άγγιξαν και αυτά. Το ταξίδιVerkäufer με την LR ήταν θέμα χρόνου ΤΖΙΒΑΣ ΗΛΙΑΣ πλέον και μόλις ξεκινούσε. & ΣΟΥΦΡΑ ΜΑΡΙΑ Πήγα στα πρώτα σεμινάρια, όπου κατάλαβα ότι τούτη η καινούργια οικογένεια μ΄ αρέσει, γιατί είχε ανθρώπους φιλικούς, με ζεστασιά, που μιλούσαν μέσα απ΄ την ΚΑΡΙΕΡΑ καρδιά τους. Verkäufer Silber-Orgaleiter Συνεργάτης από: 10 / 2008 Άνοιξα τα αυτιά μου και τα μάτια μου προκειμένου να γίνω εκπαιδεύσιμος , Junior Team Leader( JTM) από: 05 / 2009 έμαθα για τα προϊόντα, κατανόησα το σύστημα αμοιβών, και άρχισα να γνωρίζω Team Leader (TM) από: 02 / 2010 καλύτερα την εταιρεία. Orgaleader (OL) από: 06 / 2010 Στην αρχή χέρι-χέρι με τον σπόνσορα, αργότερα με τα δικά μου φτερά, άρχισα Bronze Orgaleader (BOL) από: 03 / 2011 Verkäufer για το πώς η φύση Gold-Orgaleiter να μιλώ στους ανθρώπους με πάθος και αυτοπεποίθηση, μπορεί να αγγίξει την υγεία τους, αλλά και για μια έξυπνη επιχειρηματική ιδέα, με προοπτική. Σωστές επιλογές στους πρώτους συνεργάτες, δημιουργία και υποστήριξη της πρώτης μικρής ομάδας, φέρνει μέσα σε οκτώ μήνες (06/2009) την επιβεβαίωση (J MANAGER-MANAGER) 700€/μήνα. Junior Manager και έρχεται στη ζωή μας ένα POLO καιPlatin-Orgaleiter Εκείνο το φθινόπωρο τέθηκε ο στόχος: ‘’εισόδημα από την LR όσο και ο μισθός του δημοσίου σε 28 έτη’’. Μα καλά γίνονται αυτά; Όταν κανείς το θέλει ναι. Το κεφάλι κάτω, ραντεβού, υπομονή, επιμονή, πειθαρχία, πείσμα και τον 12/09 J. TEAM LEADER. Τον επόμενο μήνα TEAM LEADER και το πρώτο όνειρο γίνεται πραγματικότητα, όταν έρχεται η πρόσκληση να επισκεφθώ το εργοστάσιο στη Γερμανία. Manager Η εμπειρία καταλυτική, με κάνει να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της εταιρείας, την ποιότητα των ανθρώπων που την απαρτίζουν, Vice-President καθώς και τις απίστευτες προοπτικές της LR επιχείρησης. Επιστρέφω άλλος άνθρωπος, είναι η ώρα για αποφάσεις ζωής, η σύζυγος και όλη η οικογένεια με στηρίζουν, η επιλογή συγκεκριμένη: από τούδε και στο εξής ‘’κάνουμε μόνο LR, όχι και LR’’ Την άνοιξη του 2010 επιβεβαιώνεται ο στόχος: ‘’εισόδημα από την LR όσο και ο μισθός του δημοσίου σε 28 έτη’ ’ και η απόφαση Teamleiter President ζωής υλοποιείται με την αποχώρηση μουJunior από την υπηρεσία. 2010 χρόνια σταθμός για την εταιρεία μας, γιορτάζει τα 25 χρόνια της και θέλει να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της. Κρουαζιέρα με το ΑIDA και DOUBLE BONUS για τους νέους ORGALEADERS. H πρόκληση μεγάλη, ο στόχος εφικτός; Γιατί όχι, αν τα καταφέραμε ως εδώ τι μπορεί να μας σταματήσει; Μα η χώρα διέρχεται σοβαρή οικονομική κρίση ,έτσι λέει η τηλεόραση. Κανένα πρόβλημα, μιας και τέτοιες περίοδοι αποτελούν ευκαιρία για το MLM, αρκεί ναSenior-President μην βλέπεις τηλεόραση. Teamleiter Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο τίτλος του Ο.L είναι γεγονός, δυο εισιτήρια μας περιμένουν πλέον στο AIDA. Είναι η εποχή που ενώ στο δημόσιο αρχίζουν οι περικοπές, στην LR το ΒΟΝUS αυξάνεται αντιστρόφως ανάλογα. Κόντρα στην κρίση, που μαστίζει πρώτα τις ψυχές και το νου των ανθρώπων στην χώρα μας και μετά την τσέπη τους, εμείς αγγίζουμε τον επόμενο μήνα τον τίτλο του Β.Ο.L και βάζουμε πλώρη για το DOUBLE BONUS το Μάρτιο του 2011. Ο Μάρτης φέτος μαζί με την άνοιξη στις καρδιές μας έφερε και την επιβεβαίωση του τίτλου του Β.Ο.L. Αυτό μεταξύ των άλλων σήμανε για μας ένα ταξίδι στην Ιορδανία το 2012, καθώς και την καταβολή του DOUBLE BONUS, αποδεικνύοντας περίτρανα, πως η συγκεκριμένη εταιρεία, ότι υπόσχεται το πραγματοποιεί. Και τα καλά νέα δεν έχουν τέλος μιας και μια καινούργια ΜΕRCEDES C200 σύντομα θα μας εξυπηρετεί στα επαγγελματικά και οικογενειακά μας ταξίδια. Όλα τούτα κάνουν τους γύρω μας να αναρωτιούνται καλά μήπως εσείς στην LR ζείτε σε άλλο κόσμο τέτοια εποχή; Όσοι από εμάς ανήκουμε στην κοινωνία LR απλά απαντούμε: ελατέ μαζί μας για να διαπιστώσετε, πως πορευόμαστε επαγγελματικά, αλλά και να γνωρίσετε την θέση της εταιρείας μας παγκοσμίως, τα οικονομικά μεγέθη της, την αξιοπιστία της, το όραμα της. Σε ότι μας αφορά το ταξίδι με την LR είναι μαγικό και μόλις ξεκίνησε. Παρέα με τους συνεργάτες μας, σαν μια οικογένεια, με πάθος, με αγάπη, με υπευθυνότητα, τηρώντας την δεοντολογία, αλλά κυρίως με ανθρωπιά ,θα συνεχίσουμε να διαδίδουμε την κουλτούρα της LR, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να πετύχουν και να αλλάξουν την ζωή τους, όπως εμείς. Με εκτίμηση, Τζίβας Ηλίας-Σούφρα Μαρία e-Magazine 2011

59


Orgaleiter Manager

Bronze-Orgaleiter Νέοι Χάλκινοι Αρχηγοί Οργάνωσης BOL Junior Manager

Silber-Orgaleiter Stufe 25

Stufe 25

Gold-Orgaleiter Junior Teamleiter

Verkäufer

Λιγίου Ελευθερία

Τζίβας Ηλίας & Σουφρά Μαρία

Platin-Orgaleiter

Orgaleiter

Junior Stufe 12 Teamleiter

Κωνσταντίνου Αγγέλα & Κωνσταντίνος

Stufe 12

Θωμά Αικατερίνη & Ανθούλα

Μιχαήλ Κασσαπάκης Manager

Νέοι Αρχηγοί Οργάνωσης OL Orgaleiter

Verkäufer

Vice-President

Stufe 6 Manager

Stufe 6

Bronze-Orgaleiter Junior Manager

Bronze-Orgaleiter

Verkäufer

President

Stufe 3 Junior Manager

Silber-Orgaleiter

Stufe 3

Stufe 25

Silber-Orgaleiter

Verkäufer

Senior-President

Μανώλη Σοφία & Μαντζίλας Ιωάννης

Gold-Orgaleiter

Manager

Gold-Orgaleiter

Τσάτσιου Βασιλική & Μπάκας Αντώνιος

Stufe 25

Stufe 25

Größen unterschiedlic

Γεωργαντά Φανή & Δημήτριος

Μαρκετάκης Ευάγγελος & Nικολάου Kαλλιόπη

Stufe 12

Manager

Stufe 12

17 mm x 17 m

Platin-Orgaleiter

Stufe 6

Vice-President Stufe 6

Vice-President

Μέλλιος Κωνσταντίνος & Αλημπέρτη Θεοδώρα

Χριστοφή Πανίκος & President Γεωργίου Γεωργία

Κωστάρη Ιωάννου Γεωργία & Ανδρέου Στέφανος

Senior-President Νέοι Αρχηγοί Ομάδας TL

Senior-President

Zούρου Κασσιανή & Μηταλάκης Χρήστος

Λυσάνδρου Μυρώ & Πανίκος

Πορπόδα Ειρήνη & Δημήτριος

Stufe

Stufe 6

14 mm x 14 m

Πιτσιλίδης Kυριάκος & Αικατερίνη Τσιμπίδη Stufe 3

President

eamleiter

Stufe

Platin-Orgaleiter Stufe 12

eamleiter

Stufe

Stufe 3

Stufe

Stufe 3

Größen untersc Größen unterschiedl 17 mm 17 mm x 17 14 mm Αλεξίου Κυριάκος & Σοφία

Σταματίου Αποστολία & Τζαβέλλος Ιωάννης

14 mm x 14 Κοκολάκης Μάρκος & Φραγκιαδουλάκη Μαρία

60

e-Magazine Magazine2011 2011

Χαρίτος Κώστας

Γεωργιάδη Παναγιώτα & Φώτης Βασίλειος

Γεωργίου Λυδία & Γιάννης

Σαρικάκη Παρασκευή


Verkäufer

Junior Manager

Manager

Junior Teamleiter

Teamleiter Νέοι Αρχηγοί Ομάδας ΤL

Verushe Kurtesi

Ευσταθίου Κεράσω

Τσακιρίδης Θεόδωρος & Παπαδόπουλος Ηλίας

Κακάρης Κωνσταντίνος & Παπαδοπούλου Μαρία

Γκέρτσου Ελένη

Ρεΐση Καλλιόπη

Φιλίππου Κωνσταντίνος & Χριστίνα

Γεωργοπούλου Κωνσταντίνα & Ψωνόπουλος Στυλιανός

Θεοφίλου Βασιλική & Μαργαρίτης Αθανάσιος

Λίλη Νίκη & Νίκος

Φασουλάκη Κρυστάλλη

Κουκούζη Τόνια & Τζέλλα Βασίλη

Πονίρη Μαρία & Χατζηνικολάου Ιωάννη

Ανεστοπούλου Ανδρομάχη & Σπυρόπουλος Δημήτριος

Καμασσά Γρηγορία & Μανώλης

Κακάρης Κωνσταντίνος & Παπαδημητρίου Ελένη

Αϊβαλιώτη Ειρήνη & Ζούρος Γεώργιος

Βαρνάβα Δήμητρα

Χρήστος Στεργίου & Όλγα Καρατζά

Ράσπα Μαρία & Mιχάλης Παρπέρης

e-Magazine 2011

61


THE FUTURE STARTS NOW! www.LRworld.com.gr

62

e-Magazine 2011

LR MAGAZINE  

News and everything about LR!!

LR MAGAZINE  

News and everything about LR!!

Advertisement