Page 1

Schele si solutii de acces

AlpAccess

INDUSTRIAL SERVICES

www.harsco-i.ro www.alpaccess.com


Prezentare AlpAccess s.r.l. este o societate specializată în lucrări cu probleme de acces, tehnica folosită este îmbinarea într-un mod cât mai eficient a alpinismului utilitar şi a metodelor tradiţionale de lucru la înălţime (scări, schele, nacele, etc.). . “Societatea noastra a fost infiintata in anul 2003, cu scopul de a oferi serviciide inalta calitate in alpinism utilitar, in domeniul industrial unde efectuamsablari, vopsitorii si alte servicii. Inca de la inceput am investit in echipamentesi in pregatirea angajatilor, pentru cresterea gradului de siguranta si calitate.Echipa noastra este formata din profesionisti cu o experienta cumulata depeste 30 de ani in alpinism utilitar. Am lucrat intai ca echipa de alpinisti utilitariin colaborare cu diverse firme din tara si am hotarat sa infiintam o societatenoua cu un colectiv tanar deosebita de restul societatilor de pe piata princalitatea serviciilor, siguranta si conditiile de munca.” . Echipa AlpAccess - servicii industriale

Harsco Infrastructure este o componentă majoră a uneia dintre cele mai mari companii furnizoare de servicii industriale, Harsco Corporation. Cu peste 150 de ani de experienţă, incluzând rolul de pionierat la nivel mondial în industria metalurgică, infrastructură şi căi ferate, Harsco ocupă un loc fruntaş în piaţă în ceea ce priveşte serviciile şi produsele oferite. . Harsco Infrastructure este o companie nou creată, care înglobează tradiţia şi experienţa a trei firme Harsco: SGB şi Hünnebeck în Europa, Orientul Mijlociu şi Îndepărtat, Patent în America de Nord, Centrală şi de Sud. Suntem specializaţi în produse industriale, cofraje, eşafodaje, accesorii şi servicii în construcţii şi mentenanţă industrială. .

AlpAccess

INDUSTRIAL SERVICES

www.harsco-i.ro www.alpaccess.com


Produse si servicii

- Schele de fatada - Schele modulare - Schele mobile - Schele suspendate - Turnuri de scara - Accesorii schele - Verificare schele - Inretinere schele si componente - Proiectare schele - Consultanta - Sisteme de acces - Sisteme de siguranta - Echipament (EIP)

AlpAccess

INDUSTRIAL SERVICES

www.harsco-i.ro www.alpaccess.com


Portofoliu Am fost implicati in proiecte industriale de mare amploare ca Centrala in Ciclu Combinat (CCPP) Brazi, Revizia Petromidia Navodari 2010, Stadionul National Lia Manoliu, etc, . Am lucrat pentru beneficiari ca Octagon Contracting & Engineering, Industrial Montaj Grup, Pegamont, Rominserv - Rompetrol. .

AlpAccess

INDUSTRIAL SERVICES

www.harsco-i.ro www.alpaccess.com


Contact A lp A c c e s s - s e rv ic ii in d u s tria le Ploiesti, str. I.L. Caragiale, nr. 21 cod postal 100015, judet Prahova, Romania Telefon : +40 374 048 587 Fax : +40 344 815 614 Mobil : +40 722 140 858, +40 721 720 016 office @ alpaccess.com H a rs c o - in fra s tru c tu re R o m a n ia Str. Crişeni F.N. 407039 Dezmir, judeţul Cluj Tel: +40 758 070 557 Fax: +40 264 504 269 cmusuroi@harsco.com

AlpAccess

INDUSTRIAL SERVICES

www.harsco-i.ro www.alpaccess.com


AlpAccess

INDUSTRIAL SERVICES

www.harsco-i.ro www.alpaccess.com

Schele industriale  

Schele industriale, montaj si servicii. Parteneriat Harsco - AlpAccess

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you