Page 1

Za moje najdraze itรกt Ztzt


Za moju Cicu

Nemoj plakati ti si jedno preslatko bice svaka tvoja suza i mene se tice svaka tvoja boli mene jos vise boli i znaj da te tvoja Gaga najvise voli.I znaj da ti ja zelim najvecu srecu jer si drug kojeg nikad u zaborav dati necu.Ti si osoba koja zna sve o meni kada ti pricam tajne drugi su nemi.Nijedna tvoja tajna nije javna niti ce je ko znati tvoja ti GaGa zeli da te sreca prati. Ako ti ikad gorko zaplace oko, ako te neko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti dusa, ako nema ko da te slusa, ako ikad vrisnes u snu, nazovi me i ja bit cu tu!!


Za moju Kiki

Meni mozes reci sve,tajne i strahove,ljubavi bolne i srusene,meni mozes priznati sve,i kada si sretna i tuzna i kada te boli,znaj da te tvoja Gaga voli. Na ovom svetu mnogi ljudi su zli,zapamti da ti prijatelji ne mogu biti svi. Mnoga ce prijateljstva puci i goreti ali ce te samo pravi prijatelj uvek voleti bez obzira kakvi bili drugi.


Za moju Gocu

Ako jednom budes sama,ostavljena i slomljena zivotom,ako ti suze poteku niz lice, ako se u svemu razocaras, uvek cu biti uz tebe, jer moje je ime prijatelj pravi!!!..Zelim da kod tebe tuga ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zakuca, da ti se ispune sve zelje i da nikada ne zaboravis prave prijatelje.


Za moju Maru

Drugarstvo je krho kao latica ruze, za oslonac u zivotu prijatelji sluze, zato hrabro i odlucno kroz zivot gazi jer te tvoja drugarica sa strane pazi!!!Ako ti u zivotu tesko bude i sretnes zle ljude, ako ti srce duboko rane, ja necu dati da ono stane, necu ti reci zbogom, bicu drug i plakacu sa tobom!Hvala ti za srecu, radost i smeh, hvala ti za svaki sakriveni greh. Hvala ti za rec sto suze brise,takav se prijatelj ne radja vise!


Za moju Suzu

Mi smo frendice i neznamo za zlo. mi smo vjestice koje smijehom pomicu hoo. Mi smo frendice koje znaju sta ljubav znaci. S ovim frendicama niko nesmije da se kaci!


Za moju Tanju

Posadila sam dvije ruĹže,neka cvatu nek se druĹže,u znak naĹĄeg prijateljstva,nek cvjetaju godinama!! Jedna munja ne znaci nista na nebu,u kojem su urezane godine,snovi i druzenja,jer ljubavi dolaze,bivaju i gube se,a prijatelji traju kao i vjecnost


Za moju Kevu

Za svaku grubu rec NE LJUTI SE! Svake nase gluposti SJETI SE! Jednom kad prode sve NE ZABORAVI ME! I samo zadnja zelja kad trebas prijatelja POZOVI ME!!!


Za Kacu TI SI ZVEZDA, PLAVO NEBO KRASIS, ANDJELI TE CUVAJU DA SE NE UGASIS, ZATO NIKAD NEMOJ DA PADNES SA NEBA JER POSTOJI NEKO KOME TVOJ SJAJ TREBA


I Baneta KATARINA ZIVKOVIC I NJENI ANDJELI

U ovom surovom svjetu iskrenih je malo, iznevjerit ce te mnogi do kojih ti je stalo,ali uvjek vjeruj u boga i bolje vrjeme i sta god da se desi racunaj namene.

Za Moje Najdraze  

VOLIM VAS!!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you