Dr. Herz Katalógus 2022

Page 1

DÍJAZOTT

DÍJAZOTT

A SZÍVBŐL JÖVŐ EGÉSZSÉG!

CSONT ÉS PORC

BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK

GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMEK

IMMUNRENDSZER

FOGYÓKÚRA

SZÍV ÉS ÉRRENDSZER

100 % TERMÉSZETES ILLÓOLAJOK

IDEGRENDSZER

WWW.DRHERZ.HU

HAJ, BŐR, KÖRÖM

MULTIVITAMINOK


2022 TARTALOM Immunrendszer Multivitaminok Vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak Idegrendszer Szív és érrendszer Emésztés, anyagcsere Csont, porc, ízület, mozgás Férfi-női egészség Haj, bőr, köröm, szépség Fogyókúra, méregtelenítés, testsúly-kontroll Belsőleges oldatos cseppek Hidegen sajtolt magolajok, bázisolajok 100 % Természetes illóolajok Prémium gyógynövényes krémek Tesztek Lázmérő, kiegészítők Újdonságok

2.

4-9 9-11 12-14 14-18 18-21 22-23 24-27 28 29-30 31-35 36-37 37-43 43-49 49-51 52 53 54


MIÉRT ÉRDEMES A DR. HERZ TERMÉKCSALÁDOT VÁLASZTANIA?

A Dr. Herz termékekkel egészségesnek, fittnek érezheti magát testileg és szellemileg egyaránt. Jó közérzetben, kiegyensúlyozottan élvezheti életét, ha elegendő mozgás és megfelelő táplálkozás mellett kellő mennyiségű vitaminnal és ásványi anyaggal jutalmazza szervezetét. Ebben segíti Önt a kiváló minőségű Dr. Herz termékcsalád.

• IMMUNERŐSÍTÉS • MULTIVITAMINOK • VITAMINOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK, AMINOSAVAK • IDEGRENDSZER • SZÍV ÉS ÉRRENDSZER • EMÉSZTÉS, ANYAGCSERE • CSONT, PORC, ÍZÜLET, MOZGÁS • FÉRFI-NŐI EGÉSZSÉG • HAJ, BŐR, KÖRÖM, SZÉPSÉG • FOGYÓKÚRA, MÉREGTELENÍTÉS, TESTSÚLY-KONTROLL • BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK • HIDEGEN SAJTOLT MAGOLAJOK, BÁZISOLAJOK • 100 % TERMÉSZETES ILLÓOLAJOK • PRÉMIUM GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMEK • TESZTEK, KIEGÉSZÍTŐK

Keresse termékeinket a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban.

3.


IMMUNRENDSZER

Béta - glükán + C-vitamin + Szerves cink + Szerves szelén kapszula A termék komplex összetevői révén elősegítheti az immunrendszer megfelelő működését és ezen keresztül a különféle kórokozók (baktériumok, vírusok, gombák) okozta fertőzések hatékonyabb leküzdését. A szelén, cink, C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Élesztőgomba (Saccharomyces cerevisiae) kivonat -Ebből: Béta-glükán C-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) Szelén

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

2 kapszula 571,6 mg 400 mg 250 mg 5 mg 120 µg

NRV %* ** ** 313 % 50 % 218 %

100% természetes C-vitamin Acerolából rágótabletta Természetes növényi alapú, kellemes narancsos ízű, kiváló minőségű rágótabletta gyermekeknek, Acerola porral és hozzáadott C-vitaminnal. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, így az egészség megőrzéséhez. Hatékony antioxidáns, mely többek között segíti a vas felszívódását a szervezetben és részt vesz az érrendszer épségének fenntartásában. Szükséges az idegrendszer normál működéséhez, szerepet játszik az íny, a bőr, a csontok és a porcok egészségének megőrzésében.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Acerola-kivonat -Ebből C-vitamin

180 db

2

3

tabletta

tabletta/nap

havi adag

4.

2 tabletta 588 mg 100 mg

NRV %* ** 125 %


C-vitamin 1000 mg + D3-vitamin 1000 NE kapszula C-vitamint és D3-vitamint tartalmazó komplex készítmény az immunrendszer erősítésére. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok C-vitamin D3-vitamin

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

1 kapszula 1000 mg 25 μg (1000 NE***)

NRV %* 1250 % 500 %

C-vitamin 1050 mg Pure kapszula A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a kollagénképződéshez, az erek normál állapotának, működésének, normál csontozat és porcok állapotának fenntartásához. Támogathatja a fogínyt és ezáltal a fogak védelmét.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok C-vitamin

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

1 kapszula 1050 mg

NRV %* 1313 %

C-vitamin 1500 mg + D3 + Zn csipkebogyóval és acerola kivonattal filmtabletta A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, a vér normál kalcium szintjének fenntartásához, az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok C-vitamin D3-vitamin Cink Csipkebogyó Acerola kivonat

60 db

1

2

tabletta

tabletta/nap

havi adag

1 tabletta 1500 mg 10 µg (400 NE**) 15 mg 10 mg 10 mg

NRV %* 1875 % 200 % 150 % ** **

5.


C-vitamin + Szerves cink nyújtott felszívódású kapszula A C-vitamint, illetve a cinket a legtöbben az immunrendszer erősítőjeként, a betegségek ellen védő fontos mikrotápanyagokként vagy a szép és egészséges bőr felelőseiként ismerik. A cink és C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működéshez, valamint hozzájárulhat a bőr, kollagén képződéséhez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

C-vitamin Cink szerves kötésű cink-glükonátból

300 mg 5 mg

375 % 50 %

D3-vitamin 2000 NE + Szerves Cink kapszula Koncentrált, kapszulánként 2000 NE bioaktív D-vitamin hozzáadott jól hasznosuló szerves cinkkel. A zsírban oldódó D-vitamin egy része a bőrünket érő napfény hatására termelődik. Így késő ősztől kora tavaszig egészséges embereknek is szükségük lehet megelőzés céljából a D-vitamin pótlására. A szerves cink hozzájárul a bőr, a köröm, a haj és az egészséges csontozat normál állapotának fenntartásához. Az egészséges izomfunkció szintentartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

D3-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

50 µg (2000 NE) 10 mg

1000 % 100 %

D3-vitamin 4000 NE + Szerves Cink kapszula Koncentrált, kapszulánként 4000 NE bioaktív D-vitamin hozzáadott jól hasznosuló szerves cinkkel. A zsírban oldódó D-vitamin egy része a bőrünket érő napfény hatására termelődik. Így késő ősztől kora tavaszig egészséges embereknek is szükségük lehet megelőzés céljából a D-vitamin pótlására. A szerves cink hozzájárul a bőr, a köröm, a haj és az egészséges csontozat normál állapotának fenntartásához. Az egészséges izomfunkció szintentartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok D3-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

6.

1 kapszula 100 µg (4000 NE) 10 mg

NRV %* 2000 % 100 %


Echinacea 500 mg + C-vitamin + Szerves Cink kapszula Az Echinacea természetes antibiotikumot tartalmazó, fertőzésgátló és gyulladáscsökkentő gyógynövény. Leggyakrabban nátha és influenza megelőzésére és kezelésére alkalmazzák. Rövid idő alatt megszüntetheti a kellemetlen tüneteket, javíthatja a közérzetet, és gyorsíthatja a betegség lefolyását. Belsőleg használva megfázás, középfül- és mandulagyulladás, légúti, szájüregi, húgyúti és nőgyógyászati fertőzések kiegészítő és megelőző kezelésre alkalmas. A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. 60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok Echinacea kivonat C-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

1 kapszula 500 mg 160 mg 10 mg

NRV %* ** 200 % 100 %

Feketekömény olaj 500 mg lágyzselatin kapszula E-vitaminnal Biológiailag aktív, többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó 100% tisztaságú hidegen sajtolt egyiptomi feketekömény olaj hozzáadott természetes E-vitaminnal. A feketeköménymag nagymértékben csökkentheti az allergiás reakciókat, különösen szénanátha, pollen, por és állatszőr allergia esetén. Kiválóan serkentheti az emésztési folyamatokat, puffadásgátló és egyben szélhajtó tulajdonságú. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Feketekömény magolaj E-vitamin

90 db

2

45

kapszula

kapszula/nap

napi adag

2 kapszula 1000 mg 10 mg

NRV %* ** 83 %

Immun Komplex + Szerves Cink kapszula Komplex készítmény az immunrendszer erősítésére olyan értékes koncentrált növényi gyógynövény kivonatokkal, mint az Echinacea és a homoktövis. Az élesztőből kivont bétaglükánt (1,3 /1,6 D) extra magas, 70 %-os biológiai hasznosulás jellemzi. Hozzáadott jól hasznosuló, bioaktív szerves cinket, szelént tartalmaz, valamint a szervezetünk számára elengedhetetlen D-vitamint. A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, és az idegrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok C-vitamin Béta-glükán Echinacea kivonat 10:1 Homoktövis kivonat 10:1 Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) Szelén D3-vitamin

1 kapszula 300 mg 100 mg 100 mg 100 mg 10 mg 55 µg 25 µg (1000 NE)

NRV %* 375 % ** ** ** 100 % 100 % 500 %

7.


Lysine-HCL 1000 mg + C-vitamin tabletta 100 % tisztaságú, magas hatóanyag tartalmú L-Lysine-HCL hozzáadott C-vitaminnal. Étrend-kiegészítő tabletta esszenciális aminosav tartalommal. A Lysine az egyik legfontosabb öregedési folyamatot előzheti meg a szervezetben, ez pedig a test fehérjéinek átcsoportosítása. A Lysine megfelelő adagban „herpesz stop” hatású, azaz abban a fázisban állíthatja meg a betegség kifejlődését, amikor elkezdjük a szedését. 1-2 g Lysine bevételével az égető érzés perceken belül elmúlhat, s 2-3 napos kúra napi 6-9 g Lysine bevételével megakadályozhatja a herpesz tüneteinek megjelenését.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. 120 db

2

2

tabletta

tabletta/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 tabletta

NRV %*

L-Lizin C-vitamin

1000 mg 50 mg

** 63 %

Reishi Pecsétviaszgomba 350 mg + C-vitamin + Szerves Cink kapszula A kapszula komplett értékes összetevői révén erősítheti az immunrendszert, és serkentheti a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását. A hozzáadott C-vitamin és szerves cink erősíti az immunrendszert, hozzájárul a normál kollagénképződéshez, valamint a porcok normál állapotának fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Pecsétviaszgomba kivonat (Ganoderma lucidium) C-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

1 kapszula 350 mg 300 mg 10 mg

NRV %* ** 375 % 100 %

Szerves Szelén 100 µg tabletta Organikus, jól hasznosuló szerves szelén (L-szeleno-metionin), tablettánként 100 µg hatóanyag tartalommal. Létfontosságú nyomelem, erős antioxidáns, amely a szervezetben lévő káros szabadgyökök megkötéséért is felelős. A szelén hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. Emellett az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Szelén (Szerves kötésű L-szeleno-metionin)

120 db

1

4

tabletta

tabletta/nap

havi adag

8.

1 tabletta 100 μg

NRV %* 182 %


Szerves Vas Komplex + C-vitamin + Szerves Cink + Folát kapszula Kiváló minőségű, jól hasznosuló szerves kötésű vasat (vas-fumarát), folsavat, C-vitamint, cinket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A vas hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. Jótékony hatással lehet az immunrendszer működésére és a szellemi teljesítőképességre. A hozzáadott folsav hozzájárul a normál vérképzéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Vas (szerves kötésű Vas-fumarátból) C-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) Folsav -Ebből: L-metil-folát

25 mg 80 mg 5 mg 400 μg 200 μg

179 % 100 % 50 % 200 % 100 %

MULTIVITAMINOK

A-Z Multivitamin Komplex kapszula Az egészség megőrzéséhez és a teljesítőképesség növeléséhez elengedhetetlen a megfelelő tápanyagok fogyasztása. Napi egy szem Dr. Herz A-Z multivitamin kapszula tartalmazza mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyre egy felnőtt szervezetének szüksége van.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok C-vitamin Magnézium Kalcium Kálium B3-vitamin (Niacin) E-vitamin B5-vitamin (Pantoténsav) Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) Vas (szerves kötésű Vas-fumarátból) B6-vitamin (Piridoxin) B2-vitamin (Riboflavin) B1-vitamin (Tiamin) Réz (szerves kötésű Réz-glükonátból) A-vitamin Folsav -Ebből: L-metil-folát B7-vitamin (Biotin) Jód K1-vitamin (menakinon MK-7) Króm (szerves kötésű króm-pikolinátból)

1 kapszula 80 mg 75 mg 41 mg 40 mg 18 mg 10 mg 6 mg 5 mg 2,79 mg 2 mg 1,6 mg 1,4 mg 1 mg 800 μg 200 μg 100 μg 150 μg 100 μg 30 μg 25 μg

NRV %* 100 % 20 % 5% 2% 113 % 83 % 100 % 50 % 20 % 143 % 114 % 127 % 100 % 100 % 100 % 50 % 300 % 67 % 40 % 63 %

Molibdén Szelén D3-vitamin (kolekalciferol) B12-vitamin (Cianokobalamin)

25 μg 25 μg 5 μg 1 μg

50 % 45 % 100 % 40 %

9.


Baba-Mama Vital Komplex Multivitamin kapszula Vegán komplex készítmény B-vitaminokkal, értékes szerves vitaminokkal, biológiailag aktív folsavval (kalcium-L-Metil-folát), és jól hasznosuló szerves vassal a baba és a mama egészségért.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok Kalcium C-vitamin Magnézium Vas (szerves kötésű vas-fumarátból) E-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) B3-vitamin (Niacin) B5-vitamin (Pantoténsav) B6-vitamin (Piridoxin) Mangán B2-vitamin (Riboflavin) B1-vitamin (Tiamin) Réz (szerves kötésű réz-glükonátból) A-vitamin B9-vitamin (Folsav) (szerves kötésű kalcium-L-metil-folátból) D3-vitamin Szelén B7-vitamin (Biotin) B12-vitamin

1 kapszula 150 mg 100 mg 100 mg 30 mg 15 mg Alfa-TE (22,35 NE***) 11 mg 10 mg NE (niacin ekvivalens) 6 mg 2,6 mg 2 mg 1,8 mg 1,4 mg 1 mg 800 μg RE (2667 NE***) 800 μg

NRV %* 19 % 125 % 27 % 214 % 125 % 110 % 63 % 100 % 186 % 100 % 129 % 127 % 100 % 100 % 400 %

75 μg (3000 NE***) 60 μg 40 μg 3 μg

1500 % 109 % 80 % 120 %

Multivitamin Gyermekeknek + D3 vitamin rágótabletta A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Az A, B12, C, D-vitamin, cink, szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A fejlődő szervezetnek szüksége van a vitaminokra. Hiányában különböző tünetek alakulhatnak ki: fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, kimerültség, étvágytalanság, csökkent fizikai és szellemi teljesítmény, az ellenálló képesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

tabletta

tabletta/nap

havi adag

10.

Hatóanyagok

1 rágótabletta

NRV %*

A-vitamin -Ebből béta -karotin B1-vitamin B2-vitamin B3-vitamin (Niacin) B12-vitamin C-vitamin D3-vitamin E-vitamin (a-TE) B9-vitamin (Folsav) Cink Jód Króm Szelén

384 μg 195 μg 1,20 mg 1,20 mg 5,00 mg 6,00 μg 60,00 mg 10 μg 10,00 mg 150,00 μg 7,00 mg 90,00 μg 45,00 μg 30,00 μg

48 % 109 % 86 % 31 % 240 % 75 % 200 % 83 % 75 % 70 % 60 % 113 % 55 %


Senior Multivitamin 50+ Lutein tabletta A Senior Multivitamin 50+ Lutein tabletta létfontosságú vitaminokat, esszenciális ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó komplex készítmény hozzáadott Ginkgo biloba kivonattal, antioxidánsokkal (Likopin, Lutein). Kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított multivitamin készítmény ásványi anyagokkal és nyomelemekkel az egészségesebb életért.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

tabletta

tabletta/nap

havi adag

Hatóanyagok A1-vitamin B1-vitamin B2-vitamin Niacin (B3-vitamin) B5-vitamin B6-vitamin B12-vitamin Biotin C-vitamin D3-vitamin E-vitaminh Folsav Bór Cink Jód Kalcium Króm Magnézium Mangán Molibdén Réz Szelén Szilícium Ginkgo Biloba kivonat 24/6 Likopin Lutein

1 tabletta 1050 μg 1,5 mg 1,7 mg 20 mg 10 mg 3 mg 6 μg 30 μg 60 mg 10 μg 10 mg 400 μg 150 μg 15 mg 150 μg 200 mg 150 μg 100 mg 2 mg 75 μg 2 mg 20 μg 2 mg 30 mg 500 μg 300 μg

NRV %* 131 % 136 % 121 % 125 % 167 % 214 % 240 % 60 % 75 % 200 % 83 % 200 % ** 150 % 100 % 25 % 375 % 27 % 100 % 150 % 200 % 36 % ** ** ** **

Vegan Multivitamin Komplex kapszula VEGAN komplex multivitamin készítmény értékes bioaktív, jól felszívódó vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A vegán étrendből számos tápanyag hiányozhat. A megnövelt B2-, B12-vitamin és szelén tartalma révén járul hozzá a vegán igények támogatásához. A termékben található folsav mellett az A-, D-, C-, B6- és B12-vitaminok, valamint a cink, a vas és a szelén is hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok C-vitamin B3-vitamin (Niacin) Vas (szerves kötésű vas-fumarátból) E-vitamin B5-vitamin (Pantoténsav) Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) B2-vitamin (Riboflavin) B1-vitamin (Tiamin) B6-vitamin (Piridoxin) Mangán A-vitamin Folsav (szerves kötésű kalcium-L-metil-folátból) Jód

1 kapszula 120 mg 32 mg 21 mg 12 mg 12 mg 5 mg 4,2 mg 3,3 mg 2,8 mg 2 mg 1600 μg 400 μg 150 μg

NRV %* 150 % 200 % 150 % 100 % 200 % 50 % 300 % 300 % 200 % 100 % 200 % 200 % 100 %

B12-vitamin (Cianokobalamin) Szelén B7-vitamin (Biotin) Króm (szerves kötésű króm-pikolinátból) D3-vitamin

125 μg 55 μg 50 μg 40 μg 10 μg

5000 % 100 % 100 % 100 % 200 %

11.


VITAMINOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK, AMINOSAVAK

A-vitamin 10000 NE + Szerves Cink kapszula A-vitamint és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó komplex készítmény a szem egészségének megőrzéséhez és a bőr rugalmasságának, egészségének fenntartásához. Az A-vitamin és a cink hozzájárul a normál látáshoz. A cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

A-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

3000 µg (10000 NE***) 10 mg

375 % 100 %

Amino Komplex kapszula Aminosav komplex készítményünk 17 fajta esszenciális aminosavat tartalmaz, melyek létfontosságúak a szervezetünk megfelelő működéséhez. Az aminosavak a fehérjék építőelemei, ezért fontos a megfelelő pótlásuk minden olyan állapotban, amikor normális táplálkozással nem biztosítható a szükséges bevitelük. Hozzájárulhatnak a sportoláshoz, fizikai munkához, és a legyengült szervezet felerősítéséhez. Az esszenciális aminosavakat az emberi szervezet nem tudja előállítani, ezeket táplálékból vitaminokból kell biztosítani.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

3

20

kapszula

kapszula/nap

napi adag

12.

Hatóanyagok L-Lysin L-Leucin L-Phenylalanin L-Arginin L-Glutamin L-Isoleucin L-Valin L-Threonin L-Carnitin L-Tryptophan L-Hisztidin Taurin Glicin L-Tyrosin L-Serin L-Alanin L-Prolin

3 kapszula 124,95 mg 120 mg 99,99 mg 96,75 mg 81 mg 80,01 mg 80,01 mg 60 mg 60 mg 39,99 mg 39,99 mg 39,99 mg 39,99 mg 20,01 mg 20,01 mg 20,01 mg 20,01 mg

NRV %* ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **


E-vitamin 400 IU lágyzselatin kapszula Természetes E-vitamin készítmény, magas, kapszulánként 400IU (268,4 mg) hatóanyag tartalommal. Az E-vitamint nagyon erős antioxidánsként tartjuk számon, amely ezáltal hozzájárul a szervezetünk természetes ellenálló képességéhez és az egészségmegőrzéshez. Legfontosabb szerepe a sejtek védelme, megakadályozza károsodásukat, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Alfa-TE (E-vitamin)

268,4 mg (400 IU**)

2237 %

L-Arginin 500 mg + C-vitamin kapszula Kiváló minőségű, jól felszívódó, magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 500 mg L-Arginin HCL-t tartalmazó készítmény hozzáadott amla gyümölcs extraktummal, B-vitaminokkal, értékes ásványi anyagokkal. Az L-arginin az alfa-aminosavak közé tartozik, úgynevezett feltételesen esszenciális aminosav, azaz bár a test természetes úton is képes előállítani, csak bizonyos körülmények között, bizonyos anyagok jelenlétében. Ha ezek hiányoznak, vagy arányuk nem megfelelő, akkor az L-arginin pótlásra szorul.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

50 db

1

50

kapszula

kapszula/nap

napi adag

Hatóanyagok L-Arginin C-vitamin B1-vitamin B2-vitamin B6-vitamin B12-vitamin Folsav Cink

1 kapszula 500 mg 140 mg 0,5 mg 0,5 mg 0,5 mg 1 µg 70 µg 1,5 mg

NRV %* ** 175 % 45 % 36 % 36 % 40 % 35 % 15 %

L-Tryptophan + B-vitaminok kapszula Esszenciális aminosav hozzáadott értékes B-vitaminokkal. L-Tryptophan a 20 alapvető fehérjealkotó aminosav és a nyolc esszenciális aminosav egyike. A triptofán nem csak a fehérjék termeléséhez elengedhetetlen, hanem a niacin (B3-vitamin) előállításához is. A fehérjeépítésen túl számos anyag termelődéséhez is elengedhetetlen, ilyen például a szerotonin is, mely az alvást szabályozó hormon, a melatonin prekurzora. A triptofán hozzájárul a mentális egészség, a pozitív kedélyállapot és a jó kognitív funkciók fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok L-Tryptophan B1-vitamin B2-vitamin B6-vitamin Folsav B12-vitamin

1 kapszula 300 mg 0,275 mg 0,35 mg 2 mg 70 μg 0,625 μg

NRV %* ** 25 % 25 % 143 % 35 % 25 %

13.


Szem-vitamin kapszula Kiváló minőségű Luteint, Áfonya kivonatot, Zeaxantin, Cinket, A- és B2-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő a szem egészségének megőrzéséért. A komplex készítmény hozzájárul a szembetegségek megelőzéséhez, a normál látás fenntartásához és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. Az A-vitamin és a Cink hozzájárulhat a normál látás fenntartásához. A C-vitamin pedig hozzájárulhat az E-vitamin redukált formájának regenerálásához. A C és E-vitamin a sejtek védekező rendszerének fontos részei, valamint a szemlencsék megfelelő működésénél van jelentőségük. A lutein és a zeaxantint erősítheti a szemeket.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok Fekete áfonya kivonat (5:1) Lutein Zeaxantin Cink Béta-karotin E-vitamin B2-vitamin Szelén A-vitamin

1 kapszula 100 mg 12 mg 0,6 mg 4 mg 2 mg 10 mg (15 I.E.) 2,8 mg 20 μg 409,5 μg

NRV %* ** ** ** 40 % ** 83,3 % 200 % 36,4 % 51 %

IDEGRENDSZER

Aranygyökér + B-vitamin kapszula Serkentheti az állóképességet, a fizikai és a mentális funkciókat. Hozzájárulhat a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban van az agy teljesítményével és reakcióképességével, továbbá hozzájárulhat az optimális szellemi és kognitív teljesítményhez is. Az Aranygyökér egy adaptogén gyógynövény, amely jelentős antioxidáns hatása mellett az energiaszintet is növeli a szervezetben, továbbá stressz és depresszió ellenes hatású. A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

14.

Hatóanyagok Aranygyökér Fekete berkenye koncentrátum B6-vitamin B1-vitamin

1 kapszula 200 mg 100 mg 2 mg 1,4 mg

NRV %* ** ** 143 % 127 %


B-vitamin-komplex kapszula B-komplex készítmény 7 fajta kiváló minőségű magas hatóanyag tartalmú B-vitaminnal az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséért. Ezek a vitaminok szolgáltatják a sejtek számára az energiát. Segítenek fenntartani az idegek, a máj, a bőr, a szem és a haj egészségét, az izmok megfelelő mozgását, a gyomor- és bélrendszer szabályos működését, valamint a normál agyműködést.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Nikotinamid D-pantoténsav B6-vitamin B1-vitamin B2-vitamin Folsav B12-vitamin

54 mg 18 mg 5,4 mg 3,9 mg 5,1 mg 450 μg 9 μg

338 % 300 % 386 % 355 % 364 % 225 % 360 %

B - Komplex Max + C-vitamin + Inozitol + Szerves Cink B-komplex készítmény 9 fajta kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú B-vitaminnal az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséért. Ezek a vitaminok szolgáltatják a sejtek számára az energiát. Segítenek fenntartani az idegek, a máj, a bőr, a szem és a haj egészségét, az izmok megfelelő mozgását.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok C-vitamin B1-vitamin (Tiamin) B2-vitamin (Riboflavin) B3-vitamin (Niacinamid) B5-vitamin (Pantoténsav) B6-vitamin (Piridoxin) B10-vitamin (Paba) Inozitol Kolin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) B9-vitamin (Folsav) B12-vitamin (Cianokobalamin) B7-vitamin (Biotin)

1 kapszula 500 mg 100 mg 25 mg 25 mg 25 mg 25 mg 25 mg 25 mg 25 mg 10 mg 400 µg 25 µg 25 µg

NRV %* 625 % 9091 % 1786 % 156 % 417 % 1786 % ** ** ** 100 % 200 % 1000 % 50 %

B12-vitamin 1000 µg + Szerves Cink kapszula Bioaktív, magas, kapszulánként 1000 µg B12-vitamint tartalmazó vegán készítmény hozzáadott jól felszívódó szerves cinkkel. A testünk számára létfontosságú, hogy a B12-vitamin elegendő mennyiségben álljon rendelkezésre: a sejtmegújulástól az idegek megfelelő működésén át a vérképzésig számos kulcsfontosságú, a szervezet egészét érintő folyamatban részt vesz. Sokan nem tudják napi B12-vitamin szükségletüket csupán a táplálkozással fedezni, ezért B12-vitamin szedésére lehet szükségük. A B12-vitamin nélkülözhetetlen a jó mentális és fizikális állapothoz. Mivel a normál anyagcsere fontos résztvevője, hozzájárul a fáradtságérzés csökkentéséhez is.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok B12-vitamin (Cianokobalamin)

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

1 kapszula

NRV %*

1000 μg 10 mg

40.000 % 100 %

15.


Ginkgo Biloba Forte 120 mg + Szerves Magnézium + Szerves Cink kapszula A Ginkgo Biloba egészséges vérkeringés és a kiegyensúlyozott idegrendszer gyógynövénye. Kiváló értágító, javítja az agy vérellátását és a keringési problémákat. Gyakran alkalmazzák emlékezetzavarok, szédülés, fülzúgás, hallásgyengülés, a szellemi teljesítőképesség gyengülése ellen, illetve vérrögök és agyi infarktus kialakulásának megelőzésére. Levelének kivonata flavonoidokat és terpenoideket tartalmaz, melyek segítenek megkötni a szervezetben a szabadgyököket, javítják az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, növelik az erek rugalmasságát, biztosítják az agy és a végtagok egészséges vérellátását, továbbá lassítják az öregedési folyamatokat. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok Ginkgo biloba levél kivonat Magnézium (szerves kötésű Magnézium-laktátból ) Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

1 kapszula 120 mg 50 mg 5 mg

NRV %* ** 13 % 50 %

Magnézium Supra Szerves Magnéziummal 400 mg + Szerves Cink kapszula A magnézium létfontosságú az izmok főleg a szívizomzat kiegyensúlyozott működéséhez. Ezen felül a magnézium befolyásolja a kalcium és foszfor anyagcseréjét, emiatt szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében is. Összesítve, a magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához és megőrzéséhez, valamint részt vesz a fehérjeszintézisben is. Ezen kívül szerepet játszhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében és a normál izomműködés kialakításában. Nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez, valamint hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához. A cink hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, az influenza, megfázás, fertőzés megelőzéséhez, a bőr és haj egészségéhez, a normál vércukorszint fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok Magnézium Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

1 kapszula 400 mg 5 mg

NRV %* 107 % 50 %

Magnézium + B6 kapszula Magnézium, B1, B6, B12-vitamin és folsav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A magnézium és B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában. A B vitaminok az enzimek fontos alkotóelemei, amelyek a sejtek, de főleg az idegsejtek anyagcseréjében létfontosságú szerepet töltenek be. A B1, B6, B12-vitamin és folsav kedvezően befolyásolhatja a vér homocisztein szintjét. A folsav B csoporthoz tartozó vitamin. Központi szerepet tölt be a sejt-újraképződésben, fontos a fehérje anyagcsere folyamataiban, és alapvető része a növekedési és fejlődési folyamatoknak.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

16.

Hatóanyagok Magnézium B6-vitamin B2-vitamin B1-vitamin Folsav

1 kapszula 375 mg 2,47 mg 0,35 mg 0,275 mg 70 μg

NRV %* 100 % 176 % 25 % 25 % 35 %


Relax & Sleep Komplex + Melatonin + Szerves Cink kapszula Étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal, értékes növényi kivonatokkal jól hasznosuló szerves cinkkel és melatoninnal. A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a megfelelő relaxációhoz és a pihentető alváshoz. A macskagyökér hatékony természetes feszültségoldó, szorongásgátló hatását elsősorban alvási zavarokra ajánljuk. A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, amely hatása úgy érhető el, ha 1 mg melatonint fogyaszt a lefekvéshez közeli időben. A komló természetes anxiolitikum, azaz feszültségoldó gyógynövény.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Macskagyökér kivonat Citomfű kivonat Komló kivonat Golgotavirág kivonat Álombogyó kivonat Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) Melatonin B12-vitamin (Cianokobalamin)

240 mg 80 mg 80 mg 80 mg 25 mg 10 mg 1 mg 25 μg

** ** ** ** ** 100 % ** 1000 %

Szerves Magnézium + B6 + D3 tabletta Organikus, jól hasznosuló, magas minőségű szerves magnézium (magnézium-citrát) tablettánként 100 mg hatóanyag tartalommal, hozzáadott B6-vitaminnal és 400 NE bioaktív D3-vitaminnal. A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A Magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

tabletta

tabletta/nap

havi adag

Hatóanyagok Magnézium (szerves kötésű magnézium-citrátból)

1 tabletta 100 mg

NRV %* 26,67 %

B6-vitamin D3-vitamin

2 mg 10 mg (400 NE**)

142,86 % 200 %

Szerves Magnézium + B6-vitamin + Szerves Cink kapszula A kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A Magnézium részt vesz az energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, a megfelelő csontozat, fogazat fenntartásában. A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A cink hozzájárul a kiegyensúlyozott szellemi működés fenntartá­sához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Magnézium-laktát -Ebből: Magnézium B6-vitamin Nikotinamid Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) B5-vitamin B2-vitamin B1-vitamin Folsav

500 mg 60 mg 20 mg 18 mg 10 mg 6 mg 1,6 mg 1 mg 200 μg

** 16 % 1429 % ** 100 % 100 % 114 % 91 % 100 %

17.


Valeriana Forte + Golgotavirág + Komló kapszula Magas hatóanyag tartalmú Valeriana (macskagyökér), golgotavirág és komlótoboz kivonatot tartalmazó készítmény. A készítmény komplex hatóanyagai (macskagyökér, komlótoboz, golgotavirág) révén hozzájárulhat a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához és az egészséges alváshoz. A növényi nyugtatók és altatók rendkívüli előnye, hogy fogyasztásuknál nem alakul ki függőség és hosszú távon is biztonságosan szedhetők.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Macskagyökér kivonat Golgotavirág virágos hajtás Komló toboz

120 mg 90 mg 90 mg

** ** **

SZÍV ÉS ÉRRENDSZER

Cardio Fokhagyma, Galagonya, Olajfalevél kapszula Komplex készítmény a szív egészségének védelmében 3 szívbarát gyógynövény koncentrált kivonatával. A fokhagyma az egyik legrégebb óta használt gyógynövény, nemcsak az emésztés javítására, hanem megfázásos betegségek, bőrproblémák gyógyítására is ajánlják. A fokhagyma vérnyomáscsökkentő, baktérium- vírusés gombaölő, emésztést elősegítő, bélfertőtlenítő, bélféregűző, epe- és májműködést elősegítő hatású lehet. A galagonya a szív- és érrendszer legjobb barátja, mely segítheti egészségesen tartani annak működését, a benne lévő flavonoidoknak köszönhetően fokozza a szívizom teherbírását, jótékonyan hathat az elmeszesedő vérerekre. Az olajfalevél kivonat antioxidáns hatással rendelkezhet.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

18.

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Fokhagyma kivonat Galagonya kivonat Olajfalevél kivonat

90 mg 90 mg 50 mg

** ** **


Diosmin Hesperidin 500 mg kapszula Természetes komplex flavonoid kivonat az érrendszer megfelelő működéséhez, magas hatóanyag tartalmú, kiváló felszívódású Diosminnal, Hesperidinnel, Vadgesztenye és Vörös szőlőlevél kivonattal, hozzáadott szerves Cinkkel. A diozmin heszperidin bizonyítottan jól gátolja a vénák kitágulását, javítja a vénafal-tónust, csökkenti a vénás pangást. Védi a mikrokeringést a gyulladásoktól, csökkenti a hajszálerek átjárhatóságát. Javítja a klinikai tüneteket krónikus vénás elégtelenség (visszérbetegség) esetén, illetőleg aranyeres panaszok krízisek esetén. A vénás eredetű lábszárfekély esetén is jótékony hatású.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok Diosmin Hesperidin Vadgesztenye kivonat Vörösszőlőlevél kivonat Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

2 kapszula 450 mg 50 mg 50 mg 50 mg 10 mg

NRV %* ** ** ** ** 100 %

Fekete Áfonya 500 mg + Szerves Cink kapszula Komplex készítmény értékes fekete áfonyával és jól hasznosuló szerves cinkkel a szem egészségének megőrzéséért. A Fekete áfonya termése antocianidin vegyületekben gazdag, ezek a színanyagok segíthetik szemünket a szabadgyökök elleni védekezésben. Szerepe van a szem kollagén szintjének stabilizálásában, támogatja a szem vérkeringését, ezzel hozzájárul a retina megfelelő működéséhez, az éles látás megőrzéséhez. Hasznos segítség lehet szemfáradtság esetén (számítógépes munkavégzés, fényviszonyokhoz való alkalmazkodás nehézségei esetén). Részt vesz továbbá a normál vérkeringés, a megfelelő hajszáleres véráramlás fenntartásában, így csökkentheti a nehézlábérzést. A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához és részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjéhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Fekete áfonya kivonat (10:1) Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

500 mg 10 mg

** 100 %

Gránátalma Kivonat 500 mg kapszula A Gránátalma az egyik legértékesebb antioxidáns hatású gyümölcs. Hatóanyagai segítenek kivédeni a stresszel és a szervezet öregedésével járó káros hatásokat. Védheti a prosztata, az emlő és a tüdő sejtjeit hozzájárulhat a koleszterinszint normál értéken tartásához, a vérnyomás normalizálásához, elősegítheti az érfalak épségét és rugalmasságának megőrzését. Elsősorban érelmeszesedés és magas vérnyomás megelőzésére ajánlják fogyasztását, mert megakadályozhatja az érfali lerakódásokat, csökkentheti a koleszterinszintet.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Gránátalma kivonat -Ebből ellagsav C-vitamin

1000 mg 400 mg 60 mg

** ** 75 %

19.


Koenzim Q10 100 mg kapszula Természetes bioaktív Q10 (Ubiquinone) hozzáadott E-vitaminnal és szerves kötésű cinkkel. A Q10 a szervezetünkben előforduló természetes antioxidáns koenzim. Mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, ezért a kiegyensúlyozott beviteléről gondoskodni kell. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárul a szív egészséges működéséhez, a normális vérnyomás fenntartásához, a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a sejteket az öregedést okozó oxidatív stressz ellen. A készítményt sportolóknak, aktív életmódot követőknek, valamint idősek számára ajánljuk a fizikai aktivitás, és a szív megfelelő energiaellátásának biztosítására.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Koenzim Q10 (Ubiquinone) E-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

1 kapszula 100 mg 35 mg 10 mg

NRV %* ** 292 % 100 %

Krill Olaj 625 mg + Astaxanthin kapszula A Krill-olaj napjainkban az egyik legértékesebb Omega-3 forrás. Fogyasztását azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a szív- és vérkeringés egészségének támogatására a megfelelő koleszterinszint és agyi működés fenntartására. Csaknem 50-szer erősebb antioxidáns a halolajnál, kiváló minőségű Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, melyek fokozottan védik az agysejteket és élesítik a memóriát. A rákolaj astaxhantin tartalma segít megkötni a szervezetben a betegségeket kiváltó és az öregedést gyorsító szabadgyököket. Rendszeres fogyasztása tisztán tartja az artériákat, csökkenti a koleszterinszintet, megelőzheti az érelmeszesedést, az agyvérzést és a szívritmuszavarokat.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok Krill olaj -Ebből Foszfolipid Omega-3 zsírsav -Ebből EPA DHA Astaxanthin

1 kapszula 625 mg

NRV %* **

262,5 mg 150 mg

** **

75 mg 40 mg 125 μg

** ** **

Omega-3 Gyerek lágyzselatin kapszula A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a tengeri halak rendszeres fogyasztása, amelyek a kedvező, többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavak forrásai. Ezeket a zsírsavakat szervezetünk sem képes előállítani, miközben nélkülözhetetlenek az ideg- és immunrendszernek. A DHA Omega-3 zsírsav tartalmának köszönhetően hozzájárul a normál agyműködés és látás fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

20.

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

3 év%

4-6 év%

7-10 év%

11-14 év%

Halolaj -Ebből Omega-3 zsírsav -Ebből EPA DHA E-vitamin

500 mg

**

**

**

**

**

150 mg

**

**

**

**

**

90 mg 60 mg 5 mg

** ** 42 %

** ** 83,3 %

** ** 71,7 %

** ** 55 %

** ** 46,7 %


Omega-3 Halolaj 1000 mg lágyzselatin kapszula Az Omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a vér és koleszterin triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez, valamint a véralvadás fenntartásához. Az Omega-3 zsírsavak elősegítik az optimális vérnyomás megőrzését. Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Halolaj -Ebből Omega-3 -Ebből EPA DHA

1000 mg

**

300 mg

**

160 mg 100 mg

** **

Resveratrol + Kurkumin kapszula A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület. Főleg a gyümölcsök, termések héjában a héj második, harmadik sorában fordul elő. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található meg. A készítmény hatóanyagai (polifenol, flavonoid, rezveratrol) hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer normál működéséhez, a sejtek öregedésének gátlásához. A hozzáadott kurkumin segíti a szervezetet a gyulladásos folyamatok leküzdésében, szerepet játszhat az ízületek védelmében.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

C-vitamin Resveratrol Kurkumin Quercetin E-vitamin B6-vitamin Folsav B12-vitamin

25 mg 25 mg 23,7 mg 5 mg 4 mg 0,7 mg 70 μg 1 μg

31 % ** ** ** 33 % 50 % 35 % 40 %

21.


EMÉSZTÉS, ANYAGCSERE

Fahéj Extraktum + C-vitamin kapszula A fahéj hozzájárulhat a vércukor értékek megfelelő szinten tartásához, az emésztéshez, a normál gyomorműködés fenntartásához, részt vesz a jó koleszterin (HDL) képződésében. A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere - folyamatokhoz, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

90 db

1

3

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Fahéj extraktum C-vitamin

200 mg 100 mg

** 125 %

Gymnema Sylvestre + Szerves Króm tabletta Gymnema sylvestre levél kivonat (5:1) 25% gymneminsav tartalommal, hozzáadott szerves kötésű, jól hasznosuló bioaktív krómmal. A növényben lévő gimneminsav természetes úton segíthet normalizálni a vércukorszintet. A termékben található króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A króm-pikolinátból származó szerves króm jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen króm (króm-III-klorid) vegyületek.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

90 db

1

3

tabletta

tabletta/nap

havi adag

22.

Hatóanyagok

1 tabletta

NRV %*

Gymnema Sylvestre kivonat (5:1) Króm (Szerves kötésű króm pikolinátból)

80 mg

**

40 µg

100 %


Máriatövismag Olaj 500 mg lágyzselatin kapszula A Máriatövis kivonata hozzájárulhat a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkciók fenntartásához, a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához. A készítmény hatóanyaga (silymarin) elősegíti a máj egészséges működését és a májszövet, illetve a májsejtek normális regenerációját. Májvédő szerepe mellett hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Máriatövismag olaj E-vitamin

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

1 kapszula 500 mg 5 mg

NRV %* ** 42 %

Szerves Króm-pikolinát 250 µg tabletta A króm aktív szerepet játszhat a szervezet szénhidrát anyagcseréjében és a cukorháztartás szabályozásában. Megfelelő mennyiségű és rendszeres fogyasztása számos olyan betegség megelőzésében és kezelésében segíthet, amelyet az inzulinrezisztencia okoz vagy súlyosbít. Segíthet stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, segíthet a magas vérnyomásban, gyomor- illetve bélfekélyekben szenvedőknek. Emellett hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

tabletta

tabletta/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 tabletta

NRV %*

Króm (szerves kötésű króm-pikolinátból)

250 µg

625 %

23.


CSONT, PORC, IZÜLET, MOZGÁS

Glükozamin + Kondroitin-szulfát + MSM kapszula Komplex izületi készítmény 3 kiváló, magas hatóanyag tartalmú jól felszívódó értékes tápanyaggal ( Glükozamin-szulfát, MSM, Kondroitin-szulfát) hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű, jó biológiai hasznosulású cinkkel. Javasolt izületi betegség, vagy a fokozott izületi terhelés következtében kialakuló porc, valamint izületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére. A glükozamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában. A kondroitin-szulfát fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, így fontos szerepet tölt be a porcok eredeti rugalmasságának visszaállításában is.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok Glükozamin-szulfát MSM Kondroitin-szulfát C-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

2 kapszula 500 mg 300 mg 200 mg 80 mg 10 mg

NRV %* ** ** ** 100 % 100 %

Hialuron Forte 250 mg + C-vitamin + Szerves Cink kapszula Magas, kapszulánként 250 mg hialuront tartalmazó készítmény hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű cinkkel. A hialuronsav vízmegkötő adottsága révén egyedülálló és fontos szerepet tölt be az ízületek mozgathatóságának fenntartásában. Hozzájárul az ízületek között található folyadék normális állapotának kialakításához. Kettős hatása révén szerepe van bőrünk rugalmasságának, feszességének megörzésében is. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a bőr normál állapotának fenntartásához illetve a porcok normál állapotánának megtartásában.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

24.

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Hialuron C-vitamin Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

250 mg 80 mg 10 mg

** 100 % 100 %


K2-vitamin + D3-vitamin + Kalcium kapszula A K-vitamin legfontosabb feladata a véralvadás megfelelő elősegítése és az ásványi anyagok csontokba való beépülésének biztosítása. A D-vitaminnal együtt gondoskodik róla, hogy a fehérjék beépülhessenek a csontokba, és megkössék a létfontosságú ásványi anyagokat, különösen a kalciumot és a foszfort. A K-vitamin kiemelten segítheti a csontritkulás és a gyakori csonttörések megelőzését, illetve a fogszuvasodás elkerülését. A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szívés érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségekhez vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat. Lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, emellett hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

K2-vitamin D3-vitamin Kalcium

50 μg 20 μg 500 mg

67 % 400 % 62,5 %

Kalcium + Magnézium + Cink + D3-vitamin tabletta A készítmény komplex összetevői révén hozzájárulhat a csontok és fogak egészségéhez, az idegrendszer normál működéséhez és a haj-, bőr-, köröm szépségéhez. A kalcium és a magnézium szükséges a normál fogazat, csontozat fenntartásához és hozzájárul a normál izomműködéshez. A magnézium részt vesz az idegrendszer megfelelő működéséhez. A cink hozzájárul a csontozat, a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához és az immunrendszer megfelelő működéséhez. A D-vitamin lehetővé teszi a kalcium és a foszfor normál felszívódását, hasznosulását, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

90 db

1

3

tabletta

tabletta/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 tabletta

NRV %*

Kalcium Magnézium Cink D3-vitamin

500 mg 150 mg 15 mg 10 μg

62,5 % 40 % 150 % 200 %

Kollagén Forte Hialuronnal filmtabletta Nagy tisztaságú, igazoltan magas hatásfokkal hasznosuló kollagén (Marha eredetű kollagén (Peptan®) és hialuronsav kivonat. A kollagén egy vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje, a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A hialuronsav a porcok építőanyaga. A készítmény a szervezet számára könnyen hasznosuló kollagén és hialuronsav mellett C-vitamint is tartalmaz, amely hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A hozzáadott jól hasznosuló szerves cink hozzájárul a haj, bőr és köröm normál állapotának megőrzéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

tabletta

tabletta/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 tabletta

NRV %*

Kollagén C-vitamin Nátrium-hialuronát Niacin Cink (szerves kötésű cink-glükonátból) Riboflavin Biotin

600 mg 300 mg 60 mg 20 mg 10 mg 1,7 mg 125 μg

** 375 % ** 125 % 100 % 121,4 % 250 %

25.


Kurkuma + C-vitamin kapszula Kiváló minőségű, kapszulánként 400 mg kurkuma (Curcuma longa) kivonatot tartalmazó készítmény hozzáadott C-vitaminnal. A kurkuma az emésztőrendszerre gyakorol jótékony hatást, beindítja az emésztőnedvek termelését, serkentheti a máj- és epeműködést, megakadályozhatja a zsírok felhalmozódását és megkönnyítheti azok a máj és epe által történő lebontását. Ezen kívül a kurkuma (Curcuma longa) segítheti az ízületek védelmét, az ízületek rugalmasságának megtartását. Részt vehet a máj egészséges állapotának megőrzésében is. A C-vitamin hozzájárulhat a kollagén képződéshez, ezen keresztül a csontozat és a porcok normál állapotának fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Kurkuma C-vitamin

400 mg 60 mg

** 75 %

Macskakarom + Szerves Cink + Szelén + C-vitamin kapszula 100 % természetes, magas hatóanyag tartalmú macskakarom gyökér kivonat hozzáadott C-vitaminnal, szelénnel valamint szerves kötésű jól hasznosuló cinkkel. Mozgásszervi megbetegedések, ízületi gyulladás, reuma, artritisz kezelésére önmagában, illetve gyógyszeres kezelések kiegészítésére, az immunrendszer erősítésére, a szervezet védekező képességének javítására használható. A macskakarom hatását a hozzáadott szerves cink, szelén, és C-vitamin is segítheti, így támogatva az immunrendszer normál működését. A macskakarom több mint 17 különböző fontos alkaloidot tartalmaz, emellett oxindolokat, triterpéneket, polifenolokat, fitoszterolokat, nitrogén-oxidot és rinkofillint. Ezeket a hatóanyagokat különböző betegségek megelőzésére és kezelésére használják, de a vese egészséges működését, a szív- és érrendszer megerősítését is támogatják. A macskakarom értágító hatásával csökkenti a magas vérnyomást, vízhajtóként pedig kiválasztja a szervezetből a felesleges folyadékot.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

26.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Macskakarom gyökér kivonat C-vitamin Cink (szerves kötésű cink-citrátból) Szelén

500 mg 400 mg 10 mg 100 µg

** 500% 100% 182%


Új-Zélandi Zöldkagyló koncentrátum 500 mg kapszula Gazdaságos kiszerelésű, prémium minőségű zöldkagyló kivonatot (5:1) és Glükozaminglikánt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben (több mint 13 %) tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A zöldkagyló a glükozamin mellett nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, hialuronsavat, dermatán-szulfátot, keratán-szulfátot, melyek szintén hozzájárulnak a ízületek épüléséhez, regenerálódásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

170 db

3

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

3 kapszula

NRV %*

Zöldkagyló kivonat (5:1) -Ebből: Glükozaminoglikán (GAG)

1500 mg 36 mg

** **

Zöldkagyló Kivonat 500 mg kapszula Prémium minőségű zöldkagyló kivonatot (5:1) és Glükozaminglikánt tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben (több mint 13 %) tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A zöldkagyló a glükozamin mellett nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, hialuronsavat, dermatán-szulfátot, keratán-szulfátot, melyek szintén hozzájárulnak a ízületek épüléséhez, regenerálódásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

3

20

kapszula

kapszula/nap

napi adag

Hatóanyagok

3 kapszula

NRV %*

Zöldkagyló koncentrátum (5:1) -Ebből Glükozaminoglikán (GAG)

1500 mg 36 mg

** **

27.


FÉRFI - NŐI EGÉSZSÉG

Prostavit Tökmag + Csalán + Fűrészpálma kapszula A Fűrészpálma/Szabalpálma különösen hatékony a jóindulatú prosztatamegnagyobbodásban szenvedőknél, csökkenti a panaszokat, javítja a vizelési nehézségeket. Olyan enzimeket és speciális poliszacharidokat tartalmaz, amelyek hatékony gyulladásgátlók, görcsoldók, egyben az immunrendszert is megerősítik a megfelelő védekezéshez, az ellenálló képesség növeléséhez. A tökmagolajnak kiemelkedően pozitív hatása van a hormonháztartásra: nőknél segíthet a változókori problémák csökkentésében, a férfiaknál pedig a prosztata jóindulatú megnagyobbodásával járó panaszok mérséklésében. Természetes gyulladáscsökkentőként a húgyúti fertőzések kezelésében is eredményes.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Csalángyökér por C-vitamin Tökmag kivonat Fűrészpálma kivonat

420 mg 200 mg 200 mg 180 mg

** 250 % ** **

Tőzegáfonya kivonat 500 mg + C-vitamin + D-mannóz + Medveszőlőlevél kapszula Tőzegáfonya kivonatot, C-vitamint, D-mannózt, Medveszőlőlevél kivonatot valamint jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a húgyutak védelmében. A tőzegáfonya a húgyúti fertőzések, visszatérő felfázások természetes kezelésének fontos eleme. Megelőzésre és már kialakult fertőzésre is kiemelten hatékony. Növényi kivonatai olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gátolhatják a kórokozók megtapadását, így azok nem képesek megmaradni a húgyutakban és a húgyhólyag falán és fertőzést okozni. A Tőzegáfonya hozzájárulhat a húgyutak normál működéséhez. A C-vitamin és cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

28.

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Tőzegáfonya kivonat (4:1) C-vitamin (L-aszkorbinsav) D-mannóz Medveszőlőlevél kivonat Cink (szerves kötésű Cink-citrátból)

500 mg 80 mg 25 mg 25 mg 10 mg

** 100 % ** ** 100 %


HAJ, BŐR, KÖRÖM, SZÉPSÉG

Hair Multivitamin Komplex + L-metionin + L-cisztin + Búzacsíra kivonat kapszula Búzacsíra kivonatot, köles port, L-cisztint, L-metionint, és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó komplex készítmény a haj egészségéért. A készítmény komplex hatóanyagai elősegíthetik a haj és fejbőr egészségének megőrzését. Az aranyköles kivonat értékes erősítő és tápláló tulajdonsága révén megállíthatja a hajhullást. A metionin fontos szerepet játszik a kreatin képződésben, amely a hajszálak és a köröm szaruvegyületének alapja. A cisztein pedig a hajszálak átmérőjét alakítja ki, és elősegíti a hajszálak újraképződését, ha azok normális életciklusuk végén kihulltak. A B6-vitamin szabályozza a cisztein-cisztin átalakulást és metionin cisztinné válását is. A cink a szaruképződésben is szerepet játszik. A biotin serkentheti a hajtüszők működését és szabályozza a faggyútermelést.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok L-metionin L-cisztin B5-vitamin (Pantoténsav) Köles por Búzacsíra kivonat Sörélesztő kivonat B10-vitaminv (Paba) B6-vitamin Vas (szerves kötésű vas-fumarátból) Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) B1-vitamin (Tiamin) Réz (szerves kötésű réz-glükonátból) B7-vitamin (Biotin) D3-vitamin

1 kapszula 150 mg 100 mg 60 mg 50 mg 50 mg 50 mg 40 mg 16 mg 14 mg 10 mg 3 mg 1 mg 300 μg 10 μg

NRV %* ** ** 1000 % ** ** ** ** ** 100 % 100 % 273 % 100 % 600 % 200 %

Kovaföld + Kalcium + C-vitamin kapszula A kovaföld egy természetes anyag, mely sokféle jelentős mennyiségű ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, köztük a legkiemelkedőbb a szilícium tartalma. Fontos szerepet játszik a haj a bőr és a köröm állapotának javításában. Hatására a törékeny haj erős és dús lesz, a repedezett köröm pedig rugalmas. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

3

20

kapszula

kapszula/nap

napi adag

Hatóanyagok

3 kapszula

NRV %*

Kalcium C-vitamin Kovaföld

120 mg 75 mg 750 mg

15 % 94 % **

29.


Ligetszépe olaj + E vitamin kapszula Kiváló minőségű étrend-kiegészítő biológiailag aktív, többszörösen telítetlen zsírsavakkal. Minden kapszula 500 mg 100 %-os tisztaságú, esszenciális ligetszépe olajat tartalmaz min. 9% gamma-linolénsavval és hozzáadott természetes E-vitaminnal. A bőr rugalmasságának, a haj és a körmök egészségének megőrzése mellett egyensúlyban tartja a hormonháztartást. Enyhítheti a premenstruációs tüneteket, a migrénes fejfájást, segíthet a fogyókúrában, a koleszterinszint csökkentésében és a reumás ízületi gyulladások kezelésében.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Ligetszépe olaj

1000 mg

**

Szerves Cink tabletta Organikus, jól hasznosuló szerves cink (cink-glükonát) tablettánként 25 mg hatóanyag tartalommal. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében. A cink szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. A cink hozzájárulhat az immunrendszer egészséges működéséhez, a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

tabletta

tabletta/nap

havi adag

30.

Hatóanyagok

1 tabletta

NRV %*

Cink (szerves kötésű cink-glükonátból)

25 mg

250 %


FOGYÓKÚRA, MÉREGTELENÍTÉS, TESTSÚLY - KONTROLL

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK Fogyókúra, méregtelenítés, testsúly-kontroll Almaecet por kapszula Kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 350 mg almaecet port tartalmazó készítmény hozzáadott értékes B-vitaminokkal és folsavval. Az almaecet segítheti az emésztést, közreműködik a bélrendszer szabályozásában, javíthatja annak aktivitását. Az almaecet segítheti a testsúly kontrollálását. A B12-vitamin és a biotin az energiatermelő anyagcserében vesz részt, míg a B6-vitamin és a folsav az immunrendszer normál működését támogatja.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

3

20

kapszula

kapszula/nap

napi adag

Hatóanyagok

3 kapszula

NRV %*

Almaecet B6-vitamin Folsav Biotin B12-vitamin

1050 mg 6 mg 600 μg 450 μg 3 μg

** 429 % 300 % 900 % 120 %

Almapektin Extraktum 400 mg kapszula Kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 400 mg almapektin extraktumot tartalmazó készítmény hozzáadott 200 µg értékes szerves krómmal. Kizárólag növényi alapanyagokból készült, tartósítószer-, színezék-, és adalékanyag mentes természetes kapszula. Az almapektin és általában a pektinek vízoldékony rostok, vízzel keverve gélesítő hatással rendelkeznek. Mivel étkezési rost jó hatással van az emésztésre és elősegítheti a fogyókúrát. Az élelmi rostok hatására a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből, hiszen megnövelik a béltartalomban a víz mennyiségét és gátolják a székrekedés kialakulását.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Almapektin Króm

400 mg 200 μg

** 500 %

31.


Ananász és Papaya enzim kapszula Az ananász a bromelain nevű természetes enzimet magas koncentrátumban tartalmazza, amelynek a fehérje emésztésében van szerepe és segítséget nyújthat a zsír elégetésében. A papaya hatóanyaga nyugtathatja az emésztőrendszert, elősegítheti a fehérjék, a zsírok és a cukrok emésztését.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Ananász gyümölcs por -Ebből: Bromelin Tejsavópor Bambuszrost Almapektin C-vitamin Papain (papaya gyümölcsből) Niacin E-vitamin Szójalecitin B6-vitamin B2-vitamin Folsav

600 mg 40 mg 200 mg 100 mg 100 mg 60 mg 20 mg 18 mg 15 mg 10 mg 2 mg 1,6 mg 200 μg

** ** ** ** ** 75 % ** 113 % 125 % ** 143 % 114 % 100 %

CLA 1000 mg + E-vitamin kapszula A konjugált linolsavak (CLA) a természetben előforduló zsírsavak. A CLA hozzájárulhat a szervezet zsírraktár-sovány izomszövet optimális arányának kialakításához. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

CLA (konjugált linolsav) E-vitamin

1000 mg 5 mg

** 42 %

Forskolin 250 mg + Króm kapszula A Forskolin egy természetes készítmény, amit az indiai csalánból (Coleus forskohlii) állítanak elő. Fő hatóanyaga a Forskolin, amely hatással van a zsírszövet állapotára és mennyiségére. A Coleus forskohlii szerepet játszhat a normál zsíranyagcserében, hozzájárulhat a testtömeg-kontrollhoz. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, emellett hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

32.

Hatóanyagok

1 kapszula

NRV %*

Coleus Forskohlii kivonat -Ebből Forskolina Króm

250 mg 25 mg 100 μg

** ** 250 %


Fügekaktusz + C-vitamin kapszula A fügekaktusz támogathatja a zsírok megkötését és kiürülését, emellett az éhségérzet csökkentését. Rosttartalma vízzel keveredve eltelíti a gyomrot, csökkentheti az étvágyat, képes megkötni az étkezés során elfogyasztott zsírok és cukrok nagy részét. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a túlsúly és a cukorbetegség kialakulásának esélyét, mérsékelheti a koleszterin és vércukorszintet.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Fügekaktusz

1000 mg

**

C-vitamin B1-vitamin B2-vitamin B6-vitamin Folsav B12-vitamin

50 mg 1 mg 1 mg 1 mg 140 μg 2 μg

62 % 91 % 71 % 71 % 70 % 80 %

Garcinia Cambogia + Króm tabletta Alkalmazása javasolt a testsúlycsökkenés eléréséhez. Elősegítheti a zsírok energiává történő átalakulását. A króm részt vesz a fehérje és zsíranyagcseréjében, továbbá a normál vércukorszint fenntartásában. A króm hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez és a normál vércukorszint fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Garcinia Cambogia kivonat -Ebből hidroxi-citromsav (HCA) Króm

30 db

1

1

tabletta

tabletta/nap

havi adag

1 tabletta 1000 mg 600 mg 70 μg

NRV %* ** ** 175 %

Glücomannán “Ördögnyelv” Forte 500 mg kapszula Az ördögnyelv-kivonat (glükomannán, konjak mannán) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárulhat a testsúlycsökkentéshez. A glükomannán egy vízben oldódó rost, mely a gyomorban megduzzadva intenzív teltségérzetet okoz, így az ördögnyelv hatékonyan segíthet a fogyókúrában. A kivonat ezen kívül segítségül lehet a méregtelenítésben és a béltisztításban, valamint a koleszterinszint és a vércukorszint csökkentésében. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A termék alkalmazása mellett kiemelten fontos odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre, mely legalább napi 2-2,5 liter.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Ördögnyelv por -Ebből glükomannán Króm

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

2 kapszula 1052 mg 1000 mg 140 μg

NRV %* ** ** 350 %

33.


Káposztaleves + Almaecet + Króm kapszula A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét és a zsírlebontás folyamatát. A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

50 db

2

25

kapszula

kapszula/nap

napi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Káposzta por Almaecet por Sárgarépa por Zeller por Paprika por C-vitamin E-vitamin Béta-karotin B6-vitamin B2-vitamin B1-vitamin Folsav Króm B12-vitamin

600 mg 240 mg 100 mg 100 mg 100 mg 60 mg 6,6 mg 1,4 mg 1 mg 1 mg 1 mg 140 μg 40 μg 0,6 μg

** ** ** ** ** 75 % 55 % ** 71 % 71 % 91 % 70 % 100 % 24 %

Kóladió Kivonat + Króm kapszula Komplex növényi készítmény, magas, kapszulánként 300 mg kóladió kivonattal (10:1), hozzáadott értékes kollagénnel, cickafarkfűvel, C-vitaminnal és krómmal. Kóladió mag kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, ami a testsúlycsökkentő program kiegészítéséhez ajánlott. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

90 db

3

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

3 kapszula

NRV %*

Kóladió kivonat (10:1) -Ebből koffein Kollagén C-vitamin Cickafarkfű kivonat (4:1) Króm

900 mg 90 mg 60 36 mg 30 mg 180 μg

** ** ** 45 % ** 450 %

L-Karnitin kapszula A karnitint a szervezetünk képes előállítani, amennyiben elegendő mennyiségű vas, B1- és B6-vitamin, valamint két aminosav a lizin és a metionin jelen van a táplálékunkban. A karnitin szintézise függ ezen kívül a C-vitamin ellátottságunktól is. Ezek bármelyikének hiánya karnitin hiányhoz vezethet. Azonban sportolóknak vagy nehéz fizikai munkát végzőknek nagyobb mennyiségre lehet szükségük belőle, így érdemes a pótlásról gondoskodniuk.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok L-Karnitin

60 db

1

2

kapszula

kapszula/nap

havi adag

34.

1 kapszula 300 mg

NRV %* **


Spirulina kapszula Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegségmegelőző hatású. A spirulina alga értékes vitaminok és ásványi anyagok forrása, jelentős része tiszta fehérje. B12-vitamin tartalma befolyásolja a homocisztein szintet, ezáltal hozzájárulhat a szív és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

90 db

2

1,5

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Spirulina kivonat B12-vitamin

600 mg 1,98 μg

** 79 %

Zöld Kávé Forte + Glükomannán + C-vitamin + Szerves Cink, Króm kapszula A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav összetevőnek köszönhetően csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását. A zöld kávé a zsírsejtek méretét is csökkentheti, így kiválóan javíthatja a zsír-izom arányt, és segíthet elérni az ideális testtömegindexet. Felpörgetheti a lassú anyagcserét, meggátolhatja a zsírok felszívódását, és serkentheti az emésztést. A készítmény másik értékes komponense a króm, mely hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében is.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

60 db

2

1

kapszula

kapszula/nap

havi adag

Hatóanyagok

2 kapszula

NRV %*

Zöld kávé kivonat -Ebből: klorogénsav C-vitamin Glükomannán Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) Króm (szerves kötésű Króm-pikolinátból)

600 mg 270 mg 40 mg 20 mg 5 mg 60 µg

** ** 50 % ** 50 % 150 %

35.


BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK

D3-vitamin csepp C-vitaminnal 50 ml A D3-vitamin szedése ajánlott az intenzív növekedés, fejlődés időszakában lévő fiataloknak, várandós és szoptatós anyáknak, a változó kor idején és azt követően, valamint a tartósan napfénytől elzártan élőknek. A zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. Jelentős szerepe lehet a kalcium megtartásában. Jó hatással bírhat a csontok és izmok fejlődése, működése és egészségünk megőrzésében. Adagolás: Gyerekeknek (4-14 éves): 4 csepp naponta Felnőtteknek: naponta egyszer 4 csepp

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok

0,2 ml (4 csepp) oldatban

NRV %*

C-vitamin D3-vitamin

10 mg 100 μg

12,5 % 2000 %

Echinacea csepp C-vitaminnal 50 ml Az Echinacea cseppek hatóanyagai segíthetik a természetes védekezőrendszer működését és hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez. Megelőzésre kúraszerű használata javasolható ősz elejétől tél végéig. A népgyógyászatban régóta használatos nátha és herpesz elleni megelőzésre és különböző fertőzések esetén. Adagolás: Gyerekeknek (4-14 éves): naponta 3x20 csepp 2dl folyadékban hígítva. Felnőtteknek: naponta 3x20 csepp 2dl folyadékban hígítva.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok Echinacea kivonat Polifenol C-vitamin

36.

3 ml (60 csepp) oldatban 150 mg 6 mg 150 mg

NRV %* ** ** 187,5 %


Grapefruitmag csepp C-vitaminnal 20 ml A grapefruit mag kivonat segítheti az immunrendszert, kedvező hatásai lehetnek lábadozás alatt, valamint a téli, megfázásos időszakban is. Hozzájárulhat a szervezet egészséges működésének fenntartásához, stresszes életmódot élőknek fizikai és szellemi igénybevétel esetén kimerültség, gyengeség, tavaszi fáradtság esetén kedvező hatással rendelkezhet. Adagolás: Gyerekeknek (4-14 éves): naponta 3x3 csepp, 2 dl folyadékban hígítva. Felnőtteknek: naponta 3x6 csepp, 2 dl folyadékban hígítva.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Hatóanyagok

Mennyiség

NRV %*

C-vitamin Citrus bioflavonoid

45 mg 8,6 mg

56,25 % **

HIDEGEN SAJTOLT MAGOLAJOK

100 % hidegen sajtolt Argán olaj 50 ml Magas alfa-tokoferol tartalmának köszönhetően (természetes E-vitamin) felhasználása igen sokoldalú és értékes a szépségápolásban. Külső-belső használatra egyaránt használható. Általános hatásai: Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, revitalizáló, gombaölő, baktériumölő, sejtfalvédő és immunrendszer erősítő. Felhasználási területe: Pattanásokra, ekcémára, érzékeny- száraz bőrre, hajhullásra, száraz, törékeny hajra és narancsbőr ellen. Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve. Kiszerelés: 50 ml/üveg

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92g 18g 43g 31g 31g

1 adag – 2 ml termékben 68kJ/17 kcal 1,84g 0,36g 0,86g 0,62g 0,62g

37.


100 % hidegen sajtolt Barackmag olaj 50 ml Kifejezetten hatékony az érett, száraz, illetve az érzékeny és gyulladt bőr kezelésére. A kozmetikai ipar kiváló bőrregeneráló hatása miatt szívesen alkalmazza. A- és E-vitamin tartalmának köszönhetően erőteljes antioxidáns, így öregedésgátló és sejtmegújító hatással is bír. A benne található fitoszterinek is lassíthatják az öregedési folyamatokat és javíthatják a bőr rugalmasságát. Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve. Kiszerelés: 50 ml/üveg

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 6g 63 g 23 g 23 g

1 adag – 2 ml termékben 68kJ/17 kcal 1,85 g 0,12 g 1,26 g 0,46 g 0,46 g

100 % hidegen sajtolt Búzacsíra olaj 50 ml Ásványi anyagokban gazdag, magas vas, kalcium, kálium, foszfor és magnézium tartalmú olaj. Az E-vitaminban leggazdagabb olaj, ezért kevésbé avasodik, jó tartósítószere a masszázs és bőrápoló készítményeknek, kb. 10-15%-os hígításban. Használatával csökkenthető a linolsav hiány okozta egyes bőrbetegségek (pl. ekcémás bőrfolyamatok, pikkelysömör) kockázatát, valamint a bőr öregedési folyamatának lassításában is szerepet játszhat. Bőrünk is profitál belőle: karbantartja a kötőszöveteket, a bőr sima és rugalmas lesz tőle, valamint serkentheti a sejtek megújulását. Kiszerelés: 50 ml/üveg Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 12 g 25 g 55 g 55 g

1 adag – 2 ml termékben 68kJ/17 kcal 1,85 g 0,24 g 0,5 g 1,1 g 1,1 g

100 % hidegen sajtolt Dióbél olaj 50 ml A dióolaj linolsav-tartalmának immunrendszer erősítő hatást tulajdonítanak. A dióolajban fokozottan érvényesül a dióbél egészségmegőrző, szív-és érrendszeri betegségeket megelőző hatása. Csökkentheti a koleszterinszintet, a vérrögképződést és a trombózisveszélyt. Magas az Omega-3 és Omega-6 zsírsav tartalma, aminek köszönhetően alkalmas lehet enyhe depressziós tünetek kezelésére, valamint a megváltozott élethelyzetekhez való alkalmazkodás segítésére felnőttek és gyermekek esetében is. Kiszerelés: 50 ml/üveg Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

38.

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 8g 18 g 66 g 66 g

1 adag – 2 ml termékben 68kJ/17 kcal 1,85 g 0,16 g 0,36 g 1,32 g 1,32 g


100 % hidegen sajtolt Feketekömény magolaj 50 ml A feketekömény-olaj a benne található telítetlen zsírsavak miatt különösen értékes. Ezek mellékhatások nélkül, képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat. A mindennapi táplálkozásban magas linolsav tartalma teszi különösen jelentőssé. Illóolaj komponenseinek köszönhetően alkalmazása különösen a virágporban gazdag (pollenallergén) és hideg levegőjű évszakokban ajánlott az arra érzékenyeknek. Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve. Kiszerelés: 50 ml/üveg

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav -Ebből omega-9 zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 14 g 22 g 20,5 g 54 g

1 adag – 2 ml termékben 68 kJ/17 kcal 1,84 g 0,28 g 0,44 g 0,41 g 1,08 g

-Ebből omega-6 zsírsav -Ebből omega-3 zsírsav

49,4 g 4,6 g

0,98 g 0,1 g

100 % hidegen sajtolt Homoktövismag olaj 50 ml A C-vitamin egyik legjobb természetes forrása, különösen a meghűléses, influenzás időszakban segíthet a fertőzésekkel szembeni védekezésben, illetve a gyógyulás felgyorsításában. A homoktövis bogyóból előállított készítmények javíthatják a szervezet védekezőképességét, gyógyíthatják a gyomor- és nyombélfekélyt, az égési- és fagyási sebeket, a bőrfertőzéseket és a fogínygyulladást. Emellett meggátolhatják a kezdődő hajhullást, segíthetnek a szív- és érrendszeri betegségek orvoslásában. Kiszerelés: 50 ml/üveg Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. 100 ml

1 adag – 2 ml termékben

Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

3404kJ/828 kcal 92 g 11 g 25 g 56 g 46,5 g

68 kJ/17 kcal 1,85 g 0,22 g 0,5 g 1,12 g 0,93 g

-Ebből omega-3 zsírsav

9,5 g

0,19 g

100 % hidegen sajtolt Kapormag olaj 50 ml A kapormag olaj több mint 50 %-ban tartalmaz egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavat. A kapormag olaj az emésztőrendszer sima izmainak megnyugtatásával segítheti elő az emésztést és gázhajtó hatású. Jótékony hatású lehet a hasnyálmirigy működésére is, így cukorbetegség esetén segítheti a normális vércukorszint elérését. Kiszerelés: 50 ml/üveg Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 23 g 33 g 36 g 35,6 g

1 adag – 2 ml termékben 68 kJ/17 kcal 1,85 g 0,46 g 0,66 g 0,72 g 0,71 g

-Ebből omega-3 zsírsav

0,4 g

0,008 g

39.


100 % hidegen sajtolt Kendermag olaj 50 ml A kendermagból magas tápértékű olaj sajtolható ki, amely a növényvilágban a legnagyobb mennyiségben tartalmaz olyan, esszenciális zsírsavakat, amelyeket a test nem képes önmaga előállítani, a táplálkozás során kell felvennie. Ezek az esszenciális zsírsavak felelősek az immunválaszunkért, emellett megtisztítják érrendszerünket a koleszterintől és a lerakódásoktól. Csökkentheti a vérnyomást, támogathatja fogyókúránkat, erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az agyműködést, növelve ezzel a szellemi teljesítőképességünket. Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve. Kiszerelés: 50 ml/üveg

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 10 g 14 g 68 g 53,04 g

1 adag – 2 ml termékben 68 kJ/17 kcal 1,85 g 0,20 g 0,28 g 1,36 g 1,07 g

-Ebből omega-3 zsírsav

14,96 g

0,29 g

100 % hidegen sajtolt Lenmag olaj 50 ml A lenmagolaj gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban. Ásványi anyagok közül pedig nagy mennyiségben tartalmaz többek között káliumot, foszfort, magnéziumot, kalciumot, vasat, cinket, nátriumot, mangánt, rezet, fluort és jódot. A lenmagolaj hatásos védelmet nyújthat a szív-és érrendszer számára azzal, hogy javíthatja az artériás keringést, az artériák működését és az energiatermelést, emellett csökkentheti a koleszterinszintet. Kiszerelés: 50 ml/üveg Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál ( 2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 18 g 22 g 64 g 48,5 g

1 adag – 2 ml termékben 68 kJ/17 kcal 1,85 g 0,36 g 0,44 g 1,28 g 0,97 g

-Ebből omega-3 zsírsav

4,6 g

0,1 g

100 % hidegen sajtolt Ligetszépemag-olaj 50 ml Elsősorban a kozmetikai és gyógyászati iparban használják. Az emberi szervezet számára nagyon fontos bőrápoló zsírsavakat és Y-linolénsavakat tartalmaz, amely enyhítheti a menstruációs panaszokat, az allergiás eredetű ekcémát és csökkentheti a vércukorszintet. A ligetszépe nagy, élénksárga csak este kinyíló virágairól kapta a nevét. Az érett mag zsíros olaja gazdag értékes esszenciális zsírsavakban. Kiszerelés: 50 ml/üveg Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban.

40.

Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 8g 6g 78 g 70 g

1 adag – 2 ml termékben 68 kJ/17 kcal 1,85 g 0,16 g 0,12 g 1,56 g 1,40 g

-Ebből omega-3 zsírsav

8g

0,16 g


100 % hidegen sajtolt Mákmagolaj 50 ml A 100%-os, hidegen sajtolt mákolaj a mák telítetlen zsírsavjai (főleg olajsav és linolsav) mellett nagy arányban tartalmaz a csontok számára alapvető kalciumot, a többek között a körmök és a haj egészségéért is felelős vasat, és a szervezetben igen összetett szerepet betöltő magnéziumot. A mákolaj E-vitamin tartalma szintén jelentősnek mondható. Az E-vitamin önmagában véve antioxidáns hatású, a szépségápolás, és a bőr egészségének egyik alapvető vitaminjaként ismert. Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve. Kiszerelés: 50 ml/üveg

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 10 g 14 g 68 g 68 g

1 adag – 2 ml termékben 68 kJ/17 kcal 1,85 g 0,20 g 0,28 g 1,36 g 1,36 g

100 % hidegen sajtolt Máriatövismag olaj 50 ml A máriatövismag olaj hozzájárulhat a máj egészségének megőrzéséhez, és a megfelelő májfunkciók fenntartásához. Támogathatja az egészséges májműködést, a májszövet, illetve a májsejtek normál regenerációját, hozzájárulhat és az emésztőrendszer egészséges működéséhez. Serkentheti az epe termelődését és áramlását, csökkentheti a koleszterinés vérzsír értékeket megelőzve ezzel az az érelmeszesedést. Kiszerelés: 50 ml/üveg Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 14 g 25 g 53 g 52 g

1 adag – 2 ml termékben 68 kJ/17 kcal 1,85 g 0,28 g 0,50 g 1,06 g 1,04 g

-Ebből omega-3 zsírsav

0,9 g

0,18 g

100 % hidegen sajtolt Szőlőmag olaj 50 ml Csodálatos bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően ideális bőrvédő kozmetikai alapanyag, amely masszázsolajként és az aromaterápiában is kedvelt. Lágy összehúzó tulajdonságának köszönhetően segítheti a bőr feszességének és természetes nedvességtartalmának megőrzésében és a sebek gyógyulásában. Nagy százalékban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, is emellett tartalmaz E és C-vitamint, valamint Béta-karotint. Kedvezően befolyásolhatja a vér koleszterin tartalmát, erősen antioxidáns hatású, védheti a sejtek genetikai anyagát. Kiszerelés: 50 ml/üveg Felhasználási javaslat: Ajánlott naponta 1 teáskanál (2 ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban. Energia tartalom Zsír Telített zsírsav Egyszeresen telítetlen zsírsav Többszörösen telítetlen zsírsav -Ebből omega-6 zsírsav

100 ml 3404kJ/828 kcal 92 g 10 g 17 g 65 g 64 g

1 adag – 2 ml termékben 68 kJ/17 kcal 1,85 g 0,20 g 0,34 g 1,30 g 1,28 g

-Ebből omega-3 zsírsav

1g

0,02 g

41.


BÁZISOLAJOK

100 % hidegen sajtolt Csipkebogyó olaj 20 ml Táplálja a bőrt és védi a környezeti tényezők káros hatásától, visszaállítja a nedvesség-egyensúlyát, tonizáló és bőrnyugtató hatású. Használatával a bőr visszanyeri fényét és egészséges megjelenését. Minden bőrtípus számára ajánljuk. Felhasználási javaslat: Önmagában vagy más bázisolajakkal keverve bőr és testápoló készítményekhez mintegy 3-10 %-os mennyiségben használhatjuk. Kiszerelés: 20 ml/üveg

100 % hidegen sajtolt Gránátalma magolaj 20 ml A gránátalma olaj különleges, zsírsav-összetétele egyedülálló tápértéket és hidratálást biztosít a bőrnek hozzájárulva a rugalmasságának megőrzéséhez. Revitalizálja az öregedő bőrt, segítséget nyújt a ráncok ellen, serkenti a bőrregenerálódást és növeli a rugalmasságát. Felhasználási javaslat: Önmagában vagy más bázisolajakkal keverve bőr és testápoló készítményekhez mintegy 3-10 %-os mennyiségben használhatjuk. Kiszerelés: 20 ml/üveg

100 % hidegen sajtolt Jojobaolaj 50 ml Az olaj egyik jó tulajdonsága, hogy nehezen avasodik, így előszeretettel alkalmazzák kozmetikai, bőrápoló- és masszázsolaj alkotóelemeként. Természetes parfümök hígítószereként is használják. Gyorsan beszívódik a bőrbe, jó hidratáló hatású. Bázisolajként is alkalmazható. Valamennyi bőrtípus ápolására ajánljuk. A jojobaolajat felhasználhatjuk a szemsmink, a pirosító, a rúzs és az alapozó eltávolításához is. Felhasználási javaslat: Testápoló olaj készítésére: cseppentsünk pár csepp citromfű-, 5-10 csepp levendula-, 5 csepp teafaolajat 100ml jojoba olajban és egész testünkön használva bőrünk friss, kellemes illatúvá válik. Fáradt, visszeres lábak ápolására: 10 csepp grapefruit-, 5 csepp levendula-, 2 csepp citrom illóolajat keverjünk el 50 ml jojoba olajban és vigyük fel a kívánt felületre. Kiszerelés: 50 ml/üveg

42.


100 % hidegen sajtolt Mandulaolaj 50 ml A mandula olaj a leggyakrabban használt bázisolaj, mely többszörösen telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, és fehérjékben gazdag. Önmagában is használható valamennyi bőrtípusra. Kiváló bőrápoló, bőrnyugtató hatású, száraz, ekcémás és érzékeny bőr kezelésére. Hidratáló tulajdonságait nagyszerűen kihasználhatjuk napozás-és szoláriumozás után is. Használata hidratált, puha, lágy tapintást és üdeséget kölcsönöz. Kiszerelés: 50 ml/üveg

100 % TERMÉSZETES ILLÓOLAJOK

100 % természetes Ánizs illóolaj 10 ml Az ánizsolaj kellemesen édeskés illata felfrissíti a levegőt, javítja a közérzetet és a koncentrációs képességet. Aromamécseben alkalmazva enyhítheti a nátha tüneteit és felszabadíthatja a légutakat. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp ánizsolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Ausztrál teafa illóolaj 10 ml A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb, természetes - több mint 80 szerves alkotóelemből álló kivonat. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum. Az Ausztrália őslakói által évezredek óta ismert teafaolaj valóságos minipatika, legyen állandó kísérője ha üdül, kirándul, sátorozik, strandol, úszik, szaunázik, szállodát, vagy idegen illemhelyet vesz igénybe. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp teafaolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

43.


100 % természetes Borsosmenta illóolaj 10 ml Friss, tiszta, élénk illata fokozza az éberséget, és segíti a koncentrációt. Különböző légúti megbetegedések esetén kedvező hatással bír. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp borsosmentaolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Ciprus Illóolaj 10 ml A ciprus illóolajat a ciprusfafélék családjába tartozó, a Földközi-tenger környékén elterjedt ciprusfa pikkelyleveles hajtásaiból vízgőz-desztillációval nyerik ki, mintegy 1-1,2%-os hozammal. A ciprusolaj halványsárga vagy enyhén zöldes színű, édeskés, a fenyőkre emlékeztetően balzsamos, de kissé füstös illatú. Az olaj illatában citromos, vagy ámbrára emlékeztető mellékillat is felfedezhető. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp ciprusolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Citrom illóolaj 10 ml Frissít, élénkít, csökkenti a szellemi fáradtságot, fokozhatja a koncentrációképességet és a teljesítményt. Vizsgára készüléskor, tanuláskor érdemes felhasználni. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp citromolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Citromfű illóolaj 10 ml Erős, friss, citromos illata otthonunk légtereinek frissítésére ideális. Rovarriasztó hatása miatt előszeretettel használják szúnyogok és moszkitók ellen. Hatásos lehet nyugtalanság, és szorongás esetén is. A felsorolt panaszok kezelésére aromalámpából elpárologtatva is alkalmazhatjuk. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-2 csepp citrom- és citromfűolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik, segíti a szellemi tevékenységet. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

44.


100 % természetes Citromos-eukaliptusz illóolaj 10 ml Szúnyogok és más rovarok távoltartására alkalmas készítmények összetevőjeként használják. Parfümök fő alkotóelemeként is akalmazzák, mert nyugalmat, ellazulást és pihentség érzetet előidéző friss citromos illata van. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp citromos-eukaliptuszolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Édesnarancs illóolaj 10 ml Az édesnarancs savanykás, mégis friss, gyümölcsös illatú, jó hangulatot árasztó olaj. A házi- és natúrkozmetika is előszeretettel használja arcápolók és krémek hatóanyagaként bázisolajjal keverve. Az édesnarancs illóolajat a narancsfélék családjába (Rutaceae) tartozó, Kínában őshonos édesnarancsafa (Citrus Sinensis) gyümölcsének külső terméshéjából nyerik ki hidegen sajtolással, majd ezt követően szűréssel és centrifugálással, mintegy 0,5-1% mennyiségben. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp édesnarancsolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Erdeifenyő illóolaj 10 ml Frissítő, élénkítő hatású illóolaj. Az illóolaj az örökzöld fenyőerdő illatát idézi otthonunkba. A testre és a lélekre frissítő hatással rendelkezik. A fenyő olajokat sokféleképpen használják légúti betegségek megelőzésére, kezelésére pl.: párologtatva, aromafürdő készítményként. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp erdeifenyőolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Eukaliptusz illóolaj 10 ml Az eukaliptuszfa (eucalyptus globulus) leveleiből és fiatal ágaiból vízgőz- vagy gőzdesztillációval kinyert olaj. Az eukaliptuszolaj aromaterápiás alkalmazásai közül elsősorban a légzőszervi betegségek kapcsán történő alkalmazása a legelterjetebb. Mindezek mellett frissítő és hangulatjavító hatással rendelkezik. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp eukaliptuszolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és a helység levegője tisztává és üdévé válik. Párologta táshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

45.


100 % természetes Fahéj illóolaj 10 ml A fahéj illóolaj édes illata nyugtató és stresszoldó hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Használata nyugalmat, kiegyensúlyozottságot kölcsönöz és jobban tudunk koncentrálni a ránk váró feladatokra. A fahéj olaja jó eredménnyel alkalmazható meghűléses betegségeknél és légúti fertőzéseknél. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp fahéjoajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Fodormenta illóolaj 10 ml A fodormenta a borsosmentához hasonló évelő növény. A virágzó földfeletti részéből vízgőz desztillációval előállított illóolaj. A mentákra jellemző, fűszeres-gyógynövényes illatú. Külsőleg alkalmazva zsíroldó hatású, érdemes kipróbálni bázisolajba keverve a zsíros bőr tisztítására. Hígítás nélkül nem szabad használni! Megfázás esetén inhalálásra ideális. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp fodormentaolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Geránium illóolaj 10 ml A geránium, más néven rózsamuskátli, könnyed, lágyan rózsás, édes illata enyhíti a szorongást, feszültségeket. A geránium a leghatásosabb harmónia teremtő illóolaj. Párologtatása a lélekre is kedvezően hat: biztonságérzetet, kényelemérzetet teremt otthonunkban. Fontos szerepet tölthet be a lelki egészség megörzésében. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp gerániumolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Grapefruit illóolaj 10 ml A grapefruit olajat gyakran használják az aromaterápiában, mivel illata élénkít és harmonizál, továbbá oldja a feszültséget és a szorongást. Párologtatásnál előszeretettel alkalmazzák légzéskönnyítésre. A grapefruit olaj fertőtlenítő hatásának köszönhetően elpusztítja a kórokozókat a különböző felületekről, ezért jól használható természetes fertőtlenítőszerként is. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp grapefruitolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

46.


100 % természetes Ilang-ilang illóolaj 10 ml Az intenzív, édes virágillatú olajat előszeretettel alkalmazzák párologtatásra. Az illóolaj nyugtató és ellazulást elősegítő, lelki kiegyensúlyozó, illetve frissítő hatással bír. Felhasználhatjuk aromalámpából elpárologtatva, vagy bázisolajhoz keverve bőrápoló krémek alapanyagaként. Használata aromafürdő és parfüm készítéséhez ajánlott. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp ilang-ilang olajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Kakukkfű illóolaj 10 ml A kerti kakukkfű (Thymus vulgaris) virágos hajtásából vízgőz– vagy gőzdesztillációval előállított olaj erős antimikrobiális, szagtalanító, gyulladáscsökkentő, általános erősítő, köhögéscsillapító hatású. A kakukkfű olaj alkalmazásának főbb területei: különböző eredetű légúti fertőzések-, köhögéssel járó krónikus légzőszervi bántalmak. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp kakukkfű olajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Kubebabors illóolaj 10 ml Nyugtató, antidepresszáns hatású illóolaj, mely párologtatóba cseppentve jótékony hatással bírhat az olyan negatív érzelmi állapotokra, mint a depresszió, a szorongás, a szomorúság vagy a stressz, emellett alvászavar esetén is sikerrel alkalmazható. Édes, fűszeres, gyümölcsös illata citrusos jegyeivel nyugtat, felfrissít és harmóniát teremt. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp kubebabors olajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Levendula illóolaj 10 ml Alkalmazásának egyik kiemelt fontosságú területe az alvászavarok, szorongás és az idegesség, illetve légzőszervi bántalmak kezelésére, amelyeknél aromalámpából elpárologtatva, vagy alvópárnák, masszázs- és fürdőolajok, ill. fürdősók alkotórészeként kerülhet felhasználásra. Antiszeptikus tulajdonságának köszönhetően alkalmas a levegő fertőtlenítésére, ami a téli időszakban kifejezetten hasznos az otthonokban. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp levendulaolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

47.


100 % természetes Mandarin illóolaj 10 ml A Kelet-Ázsiából származó mandarinfa terméshéjából többnyire préseléssel nyerik ki a mandarin-illóolajat. Fő alkotórészei a limonén (70-80%) és az illatért felelős metil-antranilsav-metilészter. Illatösszetevőként és szagtalanító (dezodoráló) alkotórészként hasznosítják a kozmetikum- és parfümiparban. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp mandarinolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Muskotályzsálya illóolaj 10 ml Az illóolajban rendszerint világossárga – sárga színű, illetve fűszeres muskotályos borra emlékeztett. A muskotályzsálya olaj nyugtató hatású, elősegíti az ellazulást. Egy kimerítő nap után az olajos fürdő segít visszanyerni belső nyugalmunkat és önbizalmunkat. Főképp illatszer összetevőként alkalmazzák. Párologtatásra, aromafürdő és testápoló olaj készítéséhez ajánlott. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp muskotályzsályaoalajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Narancs illóolaj 10 ml A terméshéjból kinyert illóolaj a citrus-félék olajára jellemző édeskés illat. A narancs illóolaj nem csak a testre, hanem a lélekre is jótékony hatással lehet. A kellemes illatok pozitívan hathatnak hangulatunkra, lelkiállapotunkra és viselkedésünkre. A narancs illóolajat elsősorban légtér-illatosításra, valamint masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként alkalmazzák. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp narancsolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

100 % természetes Rozmaring illóolaj 10 ml A rozmaring (Rosmarinus officinalis) leveleiből és virágos – leveles ágvégeiből vízgőzdesztillációval kinyert olaj frissítő illatú, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású. Párologtatásra: a rozmaringolajból kiváló párologtató készíthető. Zárt helyek levegőjét frissítheti. A szellemi tevékenységet fokozhatja pár csepp rozmaring-és borsosmentaolaj elpárologtatása. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp rozmaringolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

48.


100 % természetes Szegfűszeg illóolaj 10 ml A mirtuszfélék családjába (Myrtaceae) tartozó szegfűszeg (Eugenia caryophyllata) ki nem nyílott megszárított virágbimbóiból vízgőz-desztillációval kinyert olaj. Kellemes közérzetet biztosít és frissítő hatású lehet. Kiszerelés: 10 ml/üveg Felhasználási javaslat: Tegyünk 2-3 csepp szegfűszegolajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba és élvezzük frissítő hatását. Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

Mentol kristály 25g A mentol kristály intenzív, hűs, mentolos illatú kellemes frissíti, élénkíti a testet és a szellemet. A mentol pillanatok alatt kitisztítja az elzáródott légutakat. A mentol kristály egy teljesen organikus képződménye a természetnek. Kiszerelés: 25 g Felhasználási javaslat: Műanyag palackba tegyen 2-3 mentolkristályt, majd adjon hozzá meleg vizet és jól rázza össze, míg fel nem oldódik teljesen. Szaunázás közben tetszőleges mennyiséget locsoljon a szaunakövekre.

PRÉMIUM GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMEK

Mesterbalzsam + Glükozamin 250 ml A MesterBalzsamot úgy alkottuk meg, hogy kombinált összetevőivel a legjobb eredményeket érje el a használat során. Ajánljuk sportolóknak, időseknek, fiataloknak, akut és krónikus mozgásszervi panaszok kezelésére, visszeres panaszok, és gyógyszeres terápia kiegészítőjeként. Használható még az alábbi tünetek esetén: ízületi-, reumás fájdalom, zúzódások, hát-, derék-, izom-, gerincfájdalom, bokaficam, visszér, izomláz, izomgörcsök, sérülés okozta duzzanatok és ütődések. Színezéket és állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Kiszerelés: 250 ml Felhasználási javaslat: A készítménnyel a tiszta bőrfelületet bekenjük, majd a bőrbe masszírozzuk.

49.


Árnika krém 125 ml Az árnika a legismertebb és legnépszerűbb gyógynövények közé tartozik. Hatóanyagai tágítják a hajszálereket és vérbőséget okoznak, így gyors gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással rendelkeznek. Krémünk különösen hatásos különféle rándulások, ficamok és zúzódások esetén. Enyhíti a rovarcsípések okozta viszketést is. Színezéket és állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Kiszerelés: 125 ml Felhasználási javaslat: Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

Fekete nadálytő krém 125 ml Gyulladáscsökkentő, és regeneráló hatású komponensei révén a mozgásfunkciók javítására, különböző zárt baleseti sérülések, visszér- és bőrgyulladások kezelésére alkalmazható készítmény. A bőrbe masszírozva lazítja az izmokat. Könnyen felszívódik és gyorsan fejti ki hatását. Színezéket és állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Kiszerelés: 125 ml Felhasználási javaslat: Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

Körömvirág krém 125 ml Különböző speciális eljárásokkal készült, körömvirág kivonatokat tartalmazó, magas hatóanyag tartalmú gyógynövény készítmény. Gyulladt bőr kezelésére, hámosodás elősegítésére, visszérgyulladásra, repedezett bőr hidratálására, bőrfelszín megújítására, bőrnyugtatásra, erősen igénybe vett kéz és láb ápolására ajánlott. A teljes bőrfelszínen használható a környezeti ártalmak kivédésére. Színezéket és állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Kiszerelés: 125 ml Felhasználási javaslat: Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

Kurkuma krém 125 ml A kurkumát az ayurvédikus gyógyászatban emésztésserkentőként, fertőzések, ízületi panaszok és májbetegségek esetén használják. A kurkuma tartalmú krém csökkentheti az ízületi gyulladás és a ruma jellegű ízületi gyulladás tüneteit. Használata javíthatja a vérkeringést is. A kurkumában található antioxidáns (kurkumin) megvédheti a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól. Kiszerelés: 125 ml Felhasználási javaslat: Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

50.


Ördögkarom gél 125 ml Jó hatással van a vérkeringésre, a fájó ízületekre (pl. ízületi kopásnál) és reumás panaszokra (reumás gyulladás). Az elfáradt izmok ellazítására, regenerálására, a mozgékonyság visszanyerésére és fájdalomcsillapításra is kiválóan alkalmas. Elősegítheti a balesetes és műtött végtagok mielőbbi regenerálódását. Könnyen felszívódik és gyorsan fejti ki hatását. Színezéket és állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Kiszerelés: 125 ml Felhasználási javaslat: Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

Rozmaring krém 125 ml Reumatikus jellegű ízületi gyulladások és végtagfájdalmak kezelésére ajánlott. A rozmaringolaj gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása mellett, használható bemelegítésre, izomláz, izomfájdalmak és kisebb duzzanatok megszüntetésére. Könnyen felszívódik és gyorsan fejti ki hatását. Színezéket és állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Kiszerelés: 125 ml Felhasználási javaslat: Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

Vadgesztenye gél 125 ml A vadgesztenye kivonata alkalmas visszérgyulladás, véraláfutás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására. Alkalmas a lábakban az egészséges keringés helyreállításának támogatására, segítheti a vérfalak rugalmasságának megőrzését és enyhítheti a gyulladásos tünetek kialakulását. A vadgesztenye hatóanyagai kedvezően hatnak a bőrfelületi erek rugalmasságára. Könnyen felszívódik és gyorsan fejti ki hatását. Színezéket és állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Kiszerelés: 125 ml Felhasználási javaslat: Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

Zöldkagyló krém 125 ml A Zöldkagyló krém értékes hatóanyagai révén elősegítheti a mozgékonyságot izomfeszülés és izommerevség esetén. A zöldkagyló hatékonyságát biológiailag aktív összetevőinek egyedi kombinációja adja. A legfontosabb közülük a porcok alapállományát felépítő glükózaminoglikán (GAG). Speciális feldolgozási eljárása garancia arra, hogy ezek a hatóanyagok aktívak maradnak a kivonatban. Színezéket nem tartalmaz. Kiszerelés: 125 ml Felhasználási javaslat: Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

51.


TERHESSÉGI TESZTEK

Egylépéses (10 mIU/ml hcG) terhességi tesztcsík 1 db A nap bármely szakaszában használható, 99 % -os megbízhatóságú, gyors, egylépéses terhességi tesztcsík. A magasabb (10 mIU/ml) érzékenységű teszt előnye, hogy előbb jelzi a terhességet, a terhességi hCG hormon a terhesség elején másfél-kétnaponta megduplázódik. • • • • • •

10mIU/ml hCG hormon érzékenység Gyors, 3 percen belüli eredmény Egyszerű használat, egy lépésben elvégezhető A nap bármely szakaszában használható 99% feletti megbízhatóság A tesztcsík használatakor egy tartóban felfogott vizeletbe kell belemártani az eszközt • Egészségpénztárra elszámolható

Ovulációs immunkromatográfiás (LH) gyorsteszt 6 db Dr. Herz Ovulációs immunkromatográfiás (LH) gyorsteszt segít az optimális fogamzási idő meghatározásában: egy lépésben elvégezhető, egyszerű használni, gyors, 5 percen belüli eredményt nyújt, és magas, 99,8 % feletti a megbízhatósága. • • • • • •

A peteérést – az optimális termékenységi időszakot állapítja meg 25 mIU/ml érzékenységű LH (luteinizáló hormon) gyorsteszt Gyors, 10 percen belüli eredmény 6 db-os kiszerelés 99% feletti megbízhatóság Egészségpénztárra elszámolható

Vizeletsugaras (10 mIU/ml hcG) terhességi teszt 1 db A nap bármely szakaszában használható, 99 % -os megbízhatóságú, gyors, egylépéses terhességi tesztcsík. A magasabb (10 mIU/ml) érzékenységű teszt előnye, hogy előbb jelzi a terhességet, a terhességi hCG hormon a terhesség elején másfél-kétnaponta megduplázódik. • • • • • •

52.

10 mIU/ml hCG hormon érzékenység Gyors, 3 percen belüli eredmény Egyszerű használat, egy lépésben elvégezhető A nap bármely szakaszában használható 99% feletti megbízhatóság Vizeletsugaras teszt esetében közvetlenül a vizeletsugárba kell tartani az eszközt • Egészségpénztárra elszámolható


LÁZMÉRŐ, KIEGÉSZÍTŐK

Digitális Flexibilis Lázmérő Gyors segítséget nyújt a baba lázának mérésénél. Megbízható digitális hőmérő, mely nagyon gyorsan mutatja az eredményt. Szájban, hónaljban, rektálisan is használható flexibilis végű lázmérő. • Digitális flexibilis Lázmérő vízálló fejjel • Gyors, 10 mp-es mérés, melynek végét hangjelzés jelzi • LCD kijelző a könnyebb és gyorsabb leolvasás érdekében • Tároló tok a biztonságos és higiénikus tárolás érdekében • Memória funkció • Mérési pontosság: +/- 0,1 °C • Mérési módok: Axilláris, orális, rektális

Shaker zöld 600 ml A zöld shaker tökéletesen zárható, csavaros tetővel. A benne lévő rács garantálja, hogy a fehérje shake sima, csomómentes legyen. Használható otthon, munkahelyen, edzőteremben vagy útközben. Gyorsan és könnyen tisztítható. BPA mentes. Kiszerelés: 600 ml/shaker

Shaker kék 600 ml A kék shaker tökéletesen zárható, csavaros tetővel. A benne lévő rács garantálja, hogy a fehérje shake sima, csomómentes legyen. Használható otthon, munkahelyen, edzőteremben vagy útközben. Gyorsan és könnyen tisztítható. BPA mentes. Kiszerelés: 600 ml/shaker

53.


ÚJDONSÁGAINK!

54.


AIR MEDICAL TÜDŐT TÁMOGATÓ VITAMIN KAPSZULA 60 db

A tüdőt támogató vitamin, VEGÁN, komplex készítmény értékes, magas hatóanyag tartalmú gyógynövény kivonattal (Cordyceps, rutin, borsmenta, eukaliptusz) valamint nélkülözhetetlen vitaminokkal. A készítmény összetevői révén hozzájárulhat a tüdő normál működéséhez, a tüdő oxigén felvevő képességének javításához így hozzájárulva a szervezet kiegyensúlyozott oxigén ellátásához. A készítményben található rutin, flavonoid tartalmának köszönhetően az érfalat erősíti, az eukaliptusz és a borsmenta pedig hurutoldó hatású.

HAIR MEDICAL ANTI GREY KAPSZULA 60 DB Komplex készítmény értékes összetevőkkel az őszülés ellen. A kataláz enzim mellett olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint a köles por, L-lisztin, és L-metionin, melyek hozzájárulnak az egészséges fejbőrhöz és az élettel teli hajhoz. A kataláz enzim pótlásával az egyensúly visszaállítható és a hajhagymák melanin termelése újra beindulhat. A kataláz antioxidáns tulajdonságának köszönhetően a haj dúsabb és fényesebb lehet.

HAIR MEDICAL HAIR MULTIVITAMIN COMPLEX KAPSZULA 60 DB

A készítmény komplex hatóanyagai elősegíthetik a haj és fejbőr egészségének megőrzését. Az aranyköles kivonat értékes erősítő és tápláló tulajdonsága révén megállíthatja a hajhullást. A metionin fontos szerepet játszik a kreatinképződésben, amely a hajszálak és a köröm szaruvegyületének alapja. A cisztein a hajszálak átmérőjét alakítja ki, és elősegítheti a hajszálak újraképződését, ha azok normális életciklusuk végén kihulltak. A B6-vitamin a haj két fontos aminosavának, a ciszteinnek és a metioninnak az anyagcseréjében is részt vesz. Szabályozza a cisztein-cisztin átalakulást és a metionin cisztinné válását is. Hiányában a cisztein nem tud felszívódni és cisztinné alakulni, ezért bőrproblémák, hajelváltozások, hajhullás is jelentkezhet.

55.


A SZÍVBŐL JÖVŐ EGÉSZSÉG! A Dr. Herz termékekkel egészségesnek, fittnek érezheti magát testileg-szellemileg egyaránt. Jó közérzetben, kiegyensúlyozottan élvezheti életét, ha elegendő mozgás és megfelelő táplálkozás mellett kellő mennyiségű vitaminnal és ásványi anyaggal jutalmazza szervezetét. Ebben segíti Önt a kiváló minőségű Dr. Herz termékcsalád.

Termékeinket keresse:

Forgalmazza: ODP Vital Kft 7630 Pécs, Basamalom út 31/A

WWW.DRHERZ.HU

Termékeinket keresse országosan a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban.