Np videojoc solidari

Page 1

Arriba el primer campionat de videojocs solidari amb les persones amb síndrome de Down 

Del 25 de maig al 3 de juny tothom qui vulgui podrà jugar a Trysome, un videojoc online creat per la firma tecnològica Sinblink a benefici de Down Catalunya

Barcelona 22 de maig de 2015. El proper dilluns, 25 de maig, arriba Trysome, un videojoc online que és inclusiu, perquè qualsevol persona hi pot jugar, i solidari, ja que es presenta en forma de campionat obert i l’import que generin les inscripcions durant els 10 dies que duri el torneig es destinarà als programes de suport a les persones amb síndrome de Down de Down Catalunya. Així doncs, Trysome és una invitació a intentar-ho (try some en anglès) per la trisomia; és a dir, a passar una estona divertida intentant guanyar el campionat i de passada donar un cop de mà a les persones amb trisomia 21. La mecànica de Trysome és molt senzilla: es tracta del clàssic joc de córrer, saltar i ajupir-se per esquivar obstacles, a velocitat creixent, en el que suma més punts qui és capaç de superar més obstacles. Quan es falla es torna a començar. El que distingeix Trysome és la seva finalitat solidària: per jugar només cal tenir internet i inscriure’s online fent un petit donatiu mínim de 5 euros. La inscripció donarà dret a una persona a fer tantes partides com vulgui durant deu dies, mentre podrà veure com evolucionen les puntuacions que fan altres inscrits. Al final, qui aconsegueixi la màxima puntuació obtindrà un premi d’una estada d’una setmana en pensió complerta per a quatre persones a l’hotel Bahía Príncipe de Tenerife, gentilesa de Soltour. Trysome és una creació expressa que l’empresa tecnològica catalana Sinblink ha realitzat a benefici de Down Catalunya, amb el grafisme del dibuixant Manel Cruz, germà d’una jove amb síndrome de Down i autor de la tira còmica Andrea Down, i amb la col·laboració d’onlinechampion.com, plataforma digital especialitzada en lligues i competicions de videojocs. Tots tres participen en aquesta iniciativa desinteressadament.

Empreses col·laboradores


Important: 

La proclamació del guanyador i entrega de premi es farà la segona setmana de juny. Down Catalunya convocarà als mitjans a assistir a l’acte i a un mini-campionat presencial amb joves amb síndrome de Down. Si algú hi està interessat ja ens ho pot fer saber escrivint a info@sindromedown.cat.

Es prega als mitjans digitals que es vulguin fer ressò d’aquesta informació que hi adjuntin el següent enllaç (que estarà operatiu a partir de dilluns)

http://www.onlinechampion.com/partidas/120636/Down-Catalunya

Més informació: Directora Down Catalunya Úrsula Reales Tel: 648 523 170 direccio@sindromedown.cat Comunicació Down Catalunya Víctor Saura Tel: 676 029 937 comunicacio@sindromedown.cat

Down Catalunya es va crear l’any 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya. Formen part de Down Catalunya les associacions Andi-Down Sabadell, Aura Fundació, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona, Fundació Astrid 21 de Girona i Fundación Reto. Presideix la coordinadora Pilar Sanjuán, presidenta de Down Lleida.