Np kap i artinpocket cedeixen el seu talent a down catalunya

Page 1

El ninotaire KAP i el portal Artinpocket cedeixen el seu talent a Down Catalunya •

En KAP ha creat i donat a Down Catalunya una obra inspirada el seu lema (“Especials com tothom”), de la que s’ha fet una edició limitada de 100 còpies que es pot adquirir de forma exclusiva a través del portal d'Artinpocket.

A més, Artinpocket donarà a Down Catalunya el 10% de l’import de totes les altres obres que vengui durant la campanya de Nadal i Reis.

#DoblementSensible és una proposta que té com a objectiu finançar els programes de la Coordinadora Síndrome de Down de Catalunya i fomentar la compra d'art com a regal alternatiu i sensible amb la creació artística

Barcelona 4 de desembre de 2014. Down Catalunya i Artinpocket uneixen esforços i creen la campanya Aquest Nadal sigues #DoblementSensible, que té com a objectiu finançar les activitats que porta a terme la Coordinadora Síndrome de Down de Catalunya i, a la vegada, fomentar la compra d'art com a regal alternatiu i sensible amb la creació artística. En aquest sentit, han acordat que el 10% de l’import de totes les vendes que es facin durant tota la campanya de Nadal i Reis a través d’Artinpocket es destinaran a Down Catalunya. Al mateix temps, el portal Artinpocket cedeix la seva plataforma per vendre i distribuir una obra que el conegut ninotaire KAP ha creat per a l’ocasió i ha donat a Down Catalunya. Aquesta obra té una edició limitada de 100 exemplars a un preu de 40€ l’exemplar; el 100% d’aquest import es destinarà a Down Catalunya. Aquest matí el KAP ha firmat les 100 còpies del seu dibuix, impreses a tamany DIN A3 i amb un paper d’alt gramatge. L’han acompanyat el Miquel, un jove participant d’Aura Fundació (on s’ha fet l’acte), el director d’Artinpocket, Josep Marès, i la presidenta d’Aura Fundació i secretària de la junta de Down Catalunya, Rosa Boada. Artinpocket és una comunitat que posa en contacte artistes i compradors d’art, amb la vocació de fer de l’art un objecte a l’abast del consumidor mitjà. Proporciona una plataforma especialitzada que reuneix la promoció de l'art, els artistes i les galeries amb un canal directe de venda i compra d'obres d'art. La seva missió és transformar i renovar el canal de projecció tradicional de l'art utilitzant les noves tecnologies per a fomentar i estimular la compra d'art. Recentment, Artinpocket ha obtingut el premi al Millor Projecte pel Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell i també va ser triada el passat mes de juliol entre els projectes més innovadors pel 1er Congrès Catalunya Emprèn. En KAP (nascut a Berga el 1974 amb el nom de Jaume Capdevila) és avui un dels ninotaires catalans més prolífics i punyents. Els seus gargots es deixen veure assíduament a les pàgines de La Vanguardia, El Mundo Deportivo o Regió 7, entre d’altres. Ha publicat mitja dotzena de llibres amb els seus dibuixos i és a més un estudiós i expert en la història de l’humor gràfic a Catalunya.