Page 1

Convocatòria de Premsa

Seixanta joves amb síndrome de Down de tot Catalunya es troben aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú •

Rècord de participació a la quarta trobada de joves autogestors, en la que per primer cop no només assistiran a tallers sinó que també n’impartiran

(Barcelona, 25 de novembre de 2014). Seixanta joves amb síndrome de Down de tot Catalunya es troben aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú per posar en comú allò que més els interessa o preocupa i gaudir d’unes jornades formatives i lúdiques. Serà la quarta trobada de joves autogestors que organitza Down Catalunya, en la que participen també voluntaris de les entitats de Down Catalunya i de l’Associació de Voluntaris de La Caixa, i que en aquesta ocasió tindrà lloc a l’Hotel Cèsar de la capital del Garraf. L’acte de benvinguda comptarà a la presència de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i de l’assessor de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Josep Sicart, a més de la presidenta de Down Catalunya, Pilar Sanjuán. Cadascun dels participants, joves d'entre 18 i 40 anys, pertany a alguna de les set entitats que formen part de Down Catalunya. Per tant, la major part no es coneixen entre ells o no es veuen habitualment, circumstància que permet dur a terme un intercanvi d’impressions i experiències molt enriquidor, tal com s’ha constatat en les tres anteriors edicions. Al llarg dels dos dies, els joves es repartiran entre els diversos tallers que s’han organitzat (risoteràpia, sexualitat, twitter, relaxació, fotografia, astronomia i chi kung), faran també dues sortides culturals per la localitat, i per primera vegada alguns dels joves impartiran tallers a la resta (balls de saló, música i cooperació internacional). Els periodistes que ho desitgin poden assistir a qualsevol de les diferents sessions (veure programa adjunt), però es prega avisar-ho amb antelació.

Més informació: Directora Down Catalunya Úrsula Reales Tel: 648 523 170 direccio@sindromedown.cat

Comunicació Down Catalunya Víctor Saura Tel: 676 029 937 comunicacio@sindromedown.cat

Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down. Formen part de Down Catalunya les associacions Andi Sabadell, Aura Fundació, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona, Fundació Astrid 21 de Girona i Fundación Reto. Presideix la coordinadora Pilar Sanjuán, presidenta de Down Lleida.

Profile for Down Catalunya

Convocatòria de premsa (jornada joves 2015)  

Seixanta joves amb síndrome de Down es troben a Vilanoa i la Geltrú el novembre de 2015

Convocatòria de premsa (jornada joves 2015)  

Seixanta joves amb síndrome de Down es troben a Vilanoa i la Geltrú el novembre de 2015