Concert Mara Dierssen

Page 1

22/11/21 19:19

Campaign Overview | Mailchimp

Concert Mara Dierssen (Copy 01) Campaigns

Campaign Preview

HTML Source

Plain-Text Email

Details

All campaigns Email templates

Concert de rock de Mara Dierssen per Reports seguir fent recerca en síndrome de Down From Lost To The River, el grup on canta la impulsora de l'estudi del té verd, actúa aquest dissabte a la sala Sidecar de Barcelona

Us animem a assistir, aquest dissabte 15 d'octubre, al concert que fa el grup de rock de la Mara Dierssen a la sala Sidecar de Barcelona. Pels qui no ho sabeu, a més de ser la científica que va impulsar l'estudi del té verd, la Dra. Dierssen canta en un grup de rock, From Lost To The River.

El concert és a les 22 hores i l'entrada té un cost de 7 euros si es compra anticipadament i de 10 euros en taquilla. A més del grup de Dierssen, actúa també un altre, Segundo Asalto.

Es tracta d'una excel·lent oportunitat de donar suport a la recerca científica en millora de la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down, ja que tota la recaptació d'aquest concert es destinarà a aquest propòsit. Com sabeu, a l'equip del Centre de Regulació Genòmica i l'IMIM els costa molt trobar els fons per continuar amb l'estudi del té verd, malgrat que els resultats sobre l'efecte de la epigalocatequina galato en el rendiment cognitiu de les persones amb SD han estat molt esperançadors.

Fa un any i mig, Down Catalunya va convidar la Dra. Dierssen a explicar aquest estudi en una xerrada que podeu recuperar aquí.

Upgrade

I pels qui no podeu assistir-hi, sempre podeu fer una aportació comprant una entrada de fila zero. Moltes gràcies. Ens veiem al Sidecar!!!

https://us9.admin.mailchimp.com/campaigns/show?id=1610789

1/1