Butlletí n0. Especial. Maig 2015

Page 1

22/11/21 14:41

Trysome, el videojoc solidari amb la síndrome de Down

Subscribe

Past Issues

Down Catalunya és la coordinadora d'entitats que donen suport a les persones amb síndrome de Down que viuen a Catalunya

Translate

View this email in your browser

Trysome, el videjoc solidari amb la síndrome de Down Fins el 3 de juny qui sumi més punts guanya una setmana en un hotel de Tenerife per a 4 persones. La inscripció costa 5€ i tots els ingressos es destinen als programes de Down Catalunya

Trysome és una invitació a intentar-ho (try some en anglès) per la trisomia; és a dir, a passar una estona divertida intentant guanyar el campionat i de passada donar un cop de mà a les persones amb trisomia 21.

Trysome és una creació expressa de l’empresa tecnològica Sinblink a benefici de Down Catalunya, amb el grafisme del dibuixant Manel Cruz i amb la col·laboració d’onlinechampion.com, plataforma digital especialitzada en competicions de videojocs. El premi per al guanyador és una estada d’una setmana en pensió complerta per a quatre persones a l’hotel Bahía Príncipe de Tenerife, gentilesa de Soltour.

Per a més informació, clicka aquí.

Per anar directament al joc, clicka aquí. https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=2b175aee6e

1/2


22/11/21 14:41

Trysome, el videojoc solidari amb la síndrome de Down

Subscribe

Past Issues

Translate

Sortegem cursos d'iniciació al rugbi per a nois i noies amb síndrome de Down de l'àrea de Barcelona

El rugbi és un esport apte per a tothom, on no només es treballa el físic, sinó també les relacions humanes. Ho vam viure el passat 9 de maig, en la jornada de rugbi inclusiu que vam organitzar junt amb el BUC. Fruit d'aquesta jornada, entre setembre i desembre es faran uns cursos d'iniciació al Camp de la Foixarda. Ja hi ha 6 inscrits, però ens queden 4 places gratuites que sortejarem entre tots aquells que hi estiguin interessats. Més informació aquí.

La nostra intenció és seguir envian-te correus (que no seran sempre per demanar ajut, sinó per informar-te del que fem). Si els vols seguir rebent no facis res, si vols que no ho fem dona't de baixa de la llista. Gràcies.

unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down. Formen part de Down Catalunya les associacions Andi Sabadell, Aura Fundació, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona, Fundació Astrid 21 de Girona i Fundación Reto. Presideix la coordinadora Pilar Sanjuán, presidenta de Down Lleida.

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=2b175aee6e

2/2