Butlletí n8. Abril 2016

Page 1

22/11/21 19:30

Subscribe

Butlletí informatiu abril

Past Issues

Translate Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

RSS

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

Xerrada sobre planificació de futur (23 de maig) Amics d'Aura organitza aquesta xerrada, a càrrec d'Albert Rodríguez (advocat de la Fundació Catalana Tutelar Aspanias), per donar a conèixer a les famílies com poden planificar el futur dels seus fills per si arriba el moment que ja no puguin tenir-ne cura. La cita és de 18.30 a 20.30 a la sala d'actes de la Direcció General de Joventut (Calabria, 145, Barcelona). Per inscripcions: amics@aurafundacio.org

El Cocarmi demana a Puigdemont que posi en marxa el Consell de la Discapacitat

El Cocarmi (Comitè de Representants de les Persones amb Discapacitat de Catalunya) es va reunir el passat dia 22 amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a qui li van demanar la constitució urgent del Consell de la Discapacitat de Catalunya (CODISCAT), un espai de treball conjunt entre el sector i l'administració. En representació de Down Catalunya hi va assistir la nostra presidenta, Pilar Sanjuán. Més informació a la web del Cocarmi.

Concert benèfic

(5 de maig)

A més, Amics d'Aura també us conviden al concert que el grup PorFinViernes celebra a la sala Luz de Gas el dia 5 a les 21 hores. L'entrada costa 15€ i tots els beneficis es destinaran a Aura Fundació. Més informació i venda d'entrades: info@aurafundacio.org

Curses solidàries a

Les Gavarres (8 maig) i Port Aventura (28 maig)

Els alumnes del curs

de periodisme entrevisten Ada Colau

La Jordina, la Montse i l'Òscar, tres alumnes del curs de periodisme de Down Catalunya, van entrevistar el 21 de març l'alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, que els va explicar com veu la realitat de les persones amb discapacitat i el que la ciutat ha de fer per adaptar-s'hi. Si encara no has vist l'entrevista, ho pots fer al nostre canal de Youtube.

Crowdfunding del Down Wapacha Team per poder anar a una competició a Holanda https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=6363f246f8

1/3


22/11/21 19:30

Subscribe

Butlletí informatiu abril

Past Issues

Translate

RSS

Down Tarragona ha obert una campanya de micromecenatge a la plataforma migranodearena per poder repetir el viatge que els joves del grup Aquest mes tenen lloc dues curses solidàries relacionades amb entitats de Down Catalunya. Com ja vam informar al butlletí de març, diumenge 8 tindrà lloc la 5ª Cursa de les Gavarres, organitzada per la Fundació Astrid21, amb les modalitats de 20, 10 i 4 km.

de ball inclusiu Down Wapacha Team van fer l'any passat a Holanda. Aleshores tots els costos (viatge, trasllats, allotjaments, inscripcions, etc) el van assumir les famílies, i ara us demanen un cop de mà per fer front a aquest esforç econòmic.

Informació i inscripcions, aquí.

Per la seva banda, dissabte 28 se celebra la Fun Run Port Aventura, un circuit de 7 km per l'interior del parc. Tots els beneficis d'aquesta cursa es destinen a Down Tarragona. Info i inscripcions, aquí.

Trobada d'Espai21 a Sant Pere de Torelló

(21 i 22 de maig) La trobada de famílies d'Espai21 arriba a la seva 12a edició, aquest cop sota el títol: "Pels nostres fills i filles, volem drets o... solucions?", amb la participació, entre d'altres, de Glòria Canals, directora d'Aura. En aquests enllaços podreu trobar el programa complet i el formulari per fer la inscripció. A banda, aquest any Espai 21 organitza dues xerrades prèvies els divendres 6 de maig (sobre la parla) i 20 de maig (sobre formació a partir dels 16 anys) a l'Ajuntament de Gurb.

Un llibre dedicat als germans de nens amb discapacitat

Per que ser "el germà" no sempre és fàcil, la Fundació MRW acaba de presentar "Què li passa al teu germà", escrit per Àngels Ponce i il·lustrat per Miguel Gallardo. Es troba en català i castellà, i es pot descarregar en pdf o demanar a través d'aquest enllaç.

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat

unsubscribe from this list update subscription preferences

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=6363f246f8

2/3


22/11/21 19:30

Subscribe

Butlletí informatiu abril

Past Issues

Translate

RSS

This email was sent to <<Email Address>>

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya · Pere Vergès, 1 · Barcelona, 08020 · Spain

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=6363f246f8

3/3