Butlletí n4. Desembre 2015

Page 1

22/11/21 18:05

Subscribe

Butlletí informatiu desembre

Past Issues

Translate Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

RSS

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

Èxit de la trobada d'autogestors a Vilanova!

Cinquè lloc pel Down Wapacha Team en un concurs de ball ordinari El 7 de desembre es va celebrar a Salou el XVII Spanish Open Salou, on l'equip Down Wapacha Team, integrat per joves de l'associació Down Tarragona, va participar en la categoria Show Dance Junior amb la representació de "El Circ". Down Wapacha Team va quedar cinqué entre els 9 grups de ball de tota Espanya que van participar en la competició, però de tots aquests grups era l'únic amb ballarins amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. Aquí podràs saber més coses de la fulgurant trajectòria d'aquest grup.

Banasegur, Consell del Segrià i Mon Ermitage, premis INTEGRA XXI Down Lleida ha guardonat Banasegur, el Consell Comarcal del Segrià i Mon Ermitage en la X edició del Sopar

La quarta trobada d'autogestors, amb presència de més de 60 joves de cinc entitats de Down Catalunya, va tenir lloc el darrer cap de setmana de novembre a l'Hotel Cèsar de Vilanova i la Geltrú. Va ser una trobada fantàstica i carregada d'energia, tallers i activitats. Com a mostra, podeu veure el reportatge emès per Canal Blau, la tv pública del Garraf, o, encara més recomenable, l'apunt que va deixar al seu blog Joan Anton Català, qui va impartir el taller d'astronomia.

'Focus group' amb nens de 7 a 16 per treballar el videojoc d'estimulació L'equip d'investigadors de l'IMIM i el CRG que treballen per fer un prototip de videojoc orientat al desenvolupament cognitiu de les persones amb SD (complement del tractament del té verd) ha previst unes sessions de discussió (focus group) amb futurs usuaris. Les primeres es duran a terme aquesta setmana i hi ha quatre nois/es d'entre 7 i 16 anys apuntats. Es busquen més voluntaris per unes altres sessions que tindran lloc el 13 i 14 de gener. Més informació en aquest document.

INTEGRA XXI, que va tenir lloc el 27/11 a la Fonda del Nastasi, en reconeixement a la seva tasca en la inserció laboral de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. L’acte https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=6c45cde408

Un estudi permetrà millorar la parla dels nens i nens amb SD 1/3


22/11/21 18:05

Subscribe

Butlletí informatiu desembre

Past Issues

també va voler apropar el projecte als assistents a través d'un bonic videoreportatge sobre la inserció laboral de dues joves del programa INTEGRA XXI. Clicant aquest enllaç pots conèixer les seves experiències.

L'alcalde de Sabadell visita els habitatges dels joves d'Andi

Un estudi pioner de la Universitat

Translate

RSS

d'Oviedo ha permès traçar la radiografía lingüística de tres síndromes genètics: Down, Williams i X Frágil. A partir de les seves conclusions es podran realitzar tractaments logopèdics adaptats específicament a cada un dels síndromes per tractar de millorar la capacitat de la parla.

Llegeix-ne més a la pàgina web de Down España.

Regals solidaris per aquestes festes: calendaris i fundes d'Ipad o Iphone

Dissabte 21 de novembre Andi Down Sabadell va fer una orginal jornada de portes obertes als habitatges del projecte La Nostra Llar, on viuen alguns joves de l’entitat amb suports puntuals, així com al pis de formació per als qui es preparen per la vida independent. Entre els visitants d'aquell dia, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez. Més informació a la nota publicada per Andi Down Sabadell..

Pròximament...

Luis Enrique! La Jordina, alumne del curs de periodisme, ha entrevistat fa uns dies l'entrenador del Barça, Luis Enrique. Estem acabant d'editar el vídeo... paciència!

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=6c45cde408

Si aquestes festes us heu de comprar una funda d'Ipad o d'Iphone, o si la penseu regalar, la Casa de Carlota n'ha posat unes a la venda molt maques on el 10% del seu preu es destina a Down Catalunya. Aquí en teniu dues mostres, visitant la botiga online de la Casa de Carlota en trobareu més.

També podeu donar un cop de mà comprant algun dels calendaris solidaris que posen a la venda les entitats de Down Catalunya. Si en l'anterior butlletí parlavem del de Down Tarragona, ara us convidem a veure el making of del calendari de Down Lleida, que ha fet amb la col·laboració dels Bombers de Lleida.

2/3


22/11/21 18:05

Subscribe

Butlletí informatiu desembre

Past Issues

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat

Translate

RSS

unsubscribe from this list update subscription preferences

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=6c45cde408

3/3