Butlletí n3. Novembre 2015

Page 1

22/11/21 18:03

Subscribe

Butlletí informatiu novembre 2015

Past Issues

Translate Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

RSS

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per als qui confien en les capacitats

de les persones amb síndrome de Down de Catalunya

L'1 de desembre, practica el #GivingTuesday: tablets per la inclusió El proper 1 de desembre tindrà lloc el #GivingTuesday, jornada solidària mundial que des de fa uns anys es ve celebrant al món anglosaxó com a contraposició al consumista #BlackFriday. És el dia mundial per ser generós amb les causes socials!

A Down Catalunya demanem fons per comprar tablets per a les nostres entitats que fan programes de formació a petits, joves i grans amb síndrome de Down. Són eines molt útils i ens fan molta falta! Penseu que se'n beneficiaran més de 200 persones!

Una bona notícia: gràcies a un acord amb la fabricant catalana Sunstech les tablets ens sortiran a preu de cost! Qualsevol cop de mà és benvingut!

Down Lleida lliura els premis INTEGRA XXI "Cracs 8x10", el nou CD d'Els Cracs d'Andi Els Cracs d'Andi han tret un nou cd: "Cracs 8x10", en referència als 10 anys del grup i a vuit nous temes que han incorporat al seu repertori, entre els quals País petit, de Lluís Llach, Bicicletes de Blaumut i Mensajes del agua de Macaco, així com barreges de musicals o de polkes. El disc ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'estudi Music Lab de Molins de Rei. El cd està a la venda a l'associació

El 27 de Novembre Down Lleida us convida a la 10a edició del sopar i lliurament dels premis INTEGRA XXI! Un any més reconeixeran la tasca d'inserció laboral que realitzen les empreses ordinàries oferint oportunitats als joves amb síndrome de Down, i a més enguany també celebren el 20è aniversari de Down Lleida! Per més detalls adreceu-vos a: info@downlleida.org/973 22 50 40.

Art i Quinto amb Andi Sabadell el 19/12

Andi-Down Sabadell per un preu de 5€.

Encara et preguntes si la síndrome de Down és una malaltia?

El 19 de desembre l'associació AndiDown Sabadell celebrarà la III

Et recomanem que llegeixis aquest https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=82c38e5628

1/3


22/11/21 18:03

Subscribe

Butlletí informatiu novembre 2015

Past Issues

article que ha escrit recentment pel

trobada d'Art i Quinto oberta a tota

doctor José Borrel, assessor en

la ciutadania. Aquesta trobada nadalenca es farà a partir de les 5 de

temes de salud de Down España i pare d'un jove de 27 anys amb síndrome de Down. Excel·lent!

Tot a punt per la 4a trobada de joves! (28/11)

Translate

RSS

la tarda a l'Institut Pau Vila de Sabadell. Consisteix en partides de quinto cantades pel grup d'autogestors Carai i actuacions entre partides de les colles artístiques d'Andi (balls, teatre, expressió, BatukAndi i Els Cracs). Hi haurà un servei de bar gestionat per la colla de voluntaris VolA.

Els calendaris solidaris, a punt de sortir del forn! Diverses de les nostres entitats ja estan enllestint els calendaris solidaris de 2016 que posaran a la venda en poques setmanes. En el proper butlletí ampliarem la informació, però per anar fent boca us deixem el making off del calendari solidari de Down Tarragona. No us el perdeu! Els propers dies 28 i 29 de novembre tindrà lloc a l'hotel Cesar de Vilanova i la Geltrú la quarta trobada d'autogestors. Tenim apuntats una setantena de joves provinents de tot Catalunya (més que mai!), que com en les anteriors ocasions podran intercanviar experiències i pensaments mentre passen un gran cap de setmana amb els tallers i activitats que hem preparat.

En aquest enllaç podeu veure un vídeo-resum de la trobada de l'any passat.

3/12 Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Els impagaments que pateixen moltes entitats del sector seran l'eix del manifest que aquest any prepara el Cocarmi, comitè de representants de les persones amb discapacitat, del qual forma part Down Catalunya. A més, una representació del Cocarmi mantindrà una entrevista amb la presidenta del Parlament.

Vacances de Nadal amb la Fundació Reto

Aquest any la Fundació Reto vol acomiadar l'any des de la platja. Proposen 5 dies de vacances a la localitat de la Costa Brava de Lloret de Mar. S’allotjaran a l'Hotel Royal Star i tenen moltes activitats preparades. Podeu apuntar-vos enviant un correu a ocio@retofundacion.org. El preu es de 450€ i inclou el transport (autocar d'anada i tornada), allotjament en règim de pensió complerta, les activitats de lleure, l’assegurança i l’acompanyament.

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=82c38e5628

2/3


22/11/21 18:03

Subscribe

Butlletí informatiu novembre 2015

Past Issues

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat

Translate

RSS

unsubscribe from this list update subscription preferences

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=82c38e5628

3/3