Butlletí n23. Novembre 2017

Page 1

22/11/21 18:38

Butlletí informatiu novembre 2017

Subscribe

Past Issues

Translate

Sumari: Estudi sobre fertilitat, accions solidàries, Dia Internacional Discapacitat

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

Primer estudi sobre fertilitat en persones amb síndrome de Down

La Fundación Margen MendozaTesarik, en col·laboració amb la Clínica Margen de Granada, ha posat en marxa un programa d'investigació sobre la fertilitat en homes i dones amb síndrome de Down. Aquest estudi entra en un terreny fins ara força desconegut, ja que és pioner a l'hora d'investigar si les persones amb síndrome de Down tenen la possibilitat de tenir fills. Més informació a la web de Down España.

Solidaritat per tancar l'any: calendaris, rifes

i #GivingTuesday

Com cada any per aquestes dates us podem donar molts consells per tancar l'any de la millor manera possible, que és repartint una mica de solidaritat. A Aura Fundació han aprofitat el #GivingTuesday per demanar diners per la sala de noves tecnologies que estan muntant a la seva nova seu. A fi de recaptar fons per al funcionament de les respectives entitats, Down Lleida, Down Tarragona i la Fundació Astrid 21 us proposen que pengeu de la vostra paret un preciós calendari solidari de 2018, i per cinquè any consecutiu Andi-Down Sabadell tornarà a organitzar la rifa de l'Art-i-Quinto a finals de desembre.

https://mailchi.mp/867d13d68bb3/nxu78v31ao-1799161?e=[UNIQID]

1/3


22/11/21 18:38

Butlletí informatiu novembre 2017

Subscribe

Així és un dia d'entrenament del rugby inclusiu del BUC

Past Issues

Translate

Desencallats els ajuts al tercer sector i la convocatòria SIOAS

Novembre va començar amb molts mals auguris i afortunadament acaba força bé. A mitjans de mes encara no se sabia si les entitats del tercer sector podrien cobrar les subvencions corresponents als projectes presentats al Departament de Treball i Afers Socials de 2017. Tampoc se sabia si hi hauria temps de convocar el programa SIOAS, que és bàsic per a totes les entitats que fan inserció de persones amb discapacitat al mercat labroal ordinari. A Down Catalunya vam emetre una nota de premsa alertant de la situació que va aparèixer a diversos mitjans i vam adreçar una carta a la ministra Fátima Báñez, juntament amb

El rugby s’està consolidant com un dels esports més inclusius que hi ha. Ho demostra la secció de rugby inclusiu del Barcelona Universitari Club, que arrenca la seva tercera temporada amb més dinamisme que mai i que, com recorda el seu impulsor, Diego Dunjó, té sempre la matrícula oberta. Per animar-vos, hem volgut mostrar en un vídeo molt curt com és un entrenament de l'inclusiu del BUC. Actualment, tres nois amb síndrome de Down pertanyen a l'equip sub14 del BUC, un al sub12 i dos més al d'Habilitats Mixtes.

Down España. Afortunadament a hores d'ara totes dues línies d'ajuda estan desbloquejades.

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Amb motiu del Dia Internacional, que aquest any cau en diumenge (3/12), aquest dijous 30 de novembre el Cocarmi organitza una jornada sobre resiliència i inclusió. El manifest el llegirà un jove amb síndrome de Down, David Matas, d'Aura Fundació.

https://mailchi.mp/867d13d68bb3/nxu78v31ao-1799161?e=[UNIQID]

A

t

2/3


22/11/21 18:38

Subscribe

Butlletí informatiu novembre 2017

Aquest mes no us recomanem un vídeo Translate sinó dos. El primer l'ha editat Down Tarragona, i es tracta d'un preciós vídeo corporatiu de poc més d'un minut amb el que l'entitat explica els programes que desenvolupa, a través de les paraules del Cristian, un dels seus socis més antics.

Past Issues

El segon és de fabricació casolana nostra. Es tracta d'un vídeo-resum de la trobada d'autogestors que vam el mes de maig fer a Collbató. Ja ha passat un temps i volíem que aquell record perdurés. En menys de quatre minuts es sintetitza tot un cap de setmana.

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat

Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

This email was sent to <<Email Address>>

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya · Pere Vergès, 1 · Barcelona, 08020 · Spain

https://mailchi.mp/867d13d68bb3/nxu78v31ao-1799161?e=[UNIQID]

3/3