Butlletí n13. Novembre 2016

Page 1

22/11/21 19:13

Butlletí informatiu novembre

Subscribe

Past Issues

Translate

Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

Pel #GivingTuesday,

us recomanem

la 'Operació David'

Fantàstica cinquena trobada de joves amb síndrome de Down

El cap de setmana del 12 i 13 de novembre va tenir lloc la cinquena trobada de joves autogestors amb síndrome de Down de Catalunya. En aquesta ocasió la vam fer a El Prat del Llobregat, i hi van assistir 50 joves de cinc de les nostres entitats (AndiDown Sabadell, Aura Fundació, Down Lleida, Down Tarragona i Fundació Astrid-21 de Girona). Els joves van fer tota mena d'activitats i tallers, a més d'una festa i una excursió al Parc del Delta del Llobregat, però com sempre el millor va ser la convivència i l'intercanvi d'experiències. Entre altres autoritats, ens va acompanyar la consellera Dolors Bassa.

Amics de l'Hospital del Mar segueix en la seva incansable recerca de fons perquè continui endavant l'estudi del té verd i els seus efectes sobre el rendiment cognitiu de les persones amb síndrome de Down. Amb motiu del #GivingTuesday, el dia per donar, que es celebra el proper 29 de novembre, han engegat la 'Operació David', de la que trobareu més informació aquí. Aquesta és una causa que mereix el nostre suport, perquè volem que tots els Davids puguin desenvolupar al màxim tot el seu potencial al llarg de la seva vida.

Font Up ja es pot

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=d6a6b16975

1/4


22/11/21 19:13

Butlletí informatiu novembre

Subscribe

comprar per internet

Past Issues

Translate

Per fer-vos-en una idea, us convidem a repassar alguns dels impactes que vam tenir a mitjans de comunicació:

1. Reportatge a 8TV (a partir minut 18)

2. Reportatge a ElPratTV

3. Entrevista a Pilar Sanjuán

a Ràdio El Prat

4. Notícia de l'Agència Efe reproduïda per La Vanguardia Digital

Novena temporada

de 'La Nostra Tarda'

a Cope Lleida

FontUp, el primer producte amb Epigalocatequina Galato (la substància del té verd que ajuda a millorar el rendiment cognitiu de les persones amb SD) ja es pot comprar a través d'internet, gràcies a una nova plataforma creada per Laboratoris Grand Fontaine. L'enviament és gratuït. Trobareu més informació a la web de Down España.

Les ponències de la trobada de famílies de Còrdova, en vídeo

A finals d'octubre va tenir lloc a

Còrdova la XVI Trobada de Famílies de Persones amb Síndrome de Down. Pels qui no hi

El programa La Nostra Tarda ha

vau anar, podeu recuperar les principals ponències, ja que Down

arrencat la seva 9a temporada, la qual cosa demostra l'èxit d'aquesta iniciativa

España les ha penjat en vídeo. Aquests són els títols: La transición de la escuela al mundo joven-

compartida entre Down Lleida i COPE Lleida. El programa el preparen un grup de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals durant tot un mes i després l’emeten en antena per les freqüències 1224 OM i 97.4 FM. Moltes felicitats a tots els que feu i escolteu La Nostra Tarda! Més informació a la web de Down Lleida.

adulto; La nueva perspectiva terapéutica; Rebelión en las aulasEducacion inclusiva; Hermanos como figura de apoyo; Cuál es la forma natural atender al niño con síndrome de Down; i La atención a los adultos con síndrome de Down ante el duelo.

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=d6a6b16975

2/4


22/11/21 19:13

Butlletí informatiu novembre

Subscribe

Past Issues

Translate

Torna Trysome, el campionat de

videojocs inclusiu i solidari

Entre el 10 i el 23 de desembre comptem amb la col·laboració d'Online Champion i Sinblink per tirar endavant un nou campionat de Trysome, com el que vam fer l'any 2015. La novetat és que ara el premi serà una consola XBox One S, gentilesa de Microsoft, i que el preu per participar serà d'entre 1 i 5 euros en funció de les partides que es vulguin jugar. Quan s'apropi el dia 10 donarem tots els detalls per tal que aquells que vulgueu participar pogueu fer-ho.

El 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Down Catalunya s'afegirà, com sempre, als actes organitzats pel Cocarmi, que en aquesta ocasió estaran molt lligats a la campanya de TMB "Moute per les persones amb discapacitat" (atenció a la expo fotogràfica que es farà a l'intercanviador del metro de Diagonal!). Però si aquell dia teniu la sort de passar per Reus no deixeu d'anar a veure

I si sou per Girona, sobretot passeu-vos per l'Hospital Santa Caterina per veure aquesta exposició de treballs dels nois i

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=d6a6b16975

3/4


22/11/21 19:13

Butlletí informatiu novembre

l'exhibició de balls de saló del Down Subscribe Past Issues Wapacha Team. Quedareu bocabadats!

noies del servei de teràpia ocupacional Translate d'Astrid21, on mostren la seva forma d'entendre el món. Més informació aquí.

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat

This email was sent to <<Email Address>>

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya · Pere Vergès, 1 · Barcelona, 08020 · Spain

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=d6a6b16975

4/4