Butlletí n12. Octubre 2016

Page 1

22/11/21 19:16

Subscribe

Butlletí informatiu octubre 🍂 🎃

Past Issues

Translate Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

RSS

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

#DownLleidaestrena aquest dimarts l'ampliació del seu local

Cinc joves més d'Andi troben feina al mercat laboral ordinari

Aquest dimarts 25 Down Lleida celebra amb una gran festa l'ampliació i reforma de la seva seu social. Les activitats començaran a les 17:00 hores a la Plaça Sant Pere, si bé l’acte d’inauguració serà a les 18:30 i tot seguit hi haurà visites guiades i berenar per a tots els assistents.

Andi-Down Sabadell informa que en els darrers mesos cinc joves de l'entitat han aconseguit feina. Es tracta de la Sara, a qui han renovat el contracte a la residència La Font de Sabadell; el Jordi, que després d'un període de pràctiques ha aconseguit un contracte a Kiabi, de Barberà del Vallès; el Sergi, al comerç La Campa de Sabadell també desprès d'unes pràctiques; el Javier, a Segupro, de

I no és l'única bona notícia per Down

Moncada Reixac; i l'Adrià, contractat per Càrniques Porquet.

Lleida, ja que fa uns dies la cantant lleidetana Lorena Gómez, guanyadora

Moltes felicitats a tots ells i a les empreses que han fet el pas!

de la segona gala del programa "Tu cara me suena" d'Antena3TV, va anunciar que donava els 3.000 euros del premi a l'associació. Lorena ja havia col·laborat en el concert de celebració dels 20 anys de Down Lleida. Des d'aquí volem aplaudir aquest gest de la cantant i felicitar doblement Down Lleida!

A PortAventura vam trobar més de 7.000 amics, rècord absolut

14/11: Xerrada sobre patrimoni protegit organitzada per Amics d'Aura

Amics d'Aura organitza el dilluns 14 de novembre una xerrada sobre la figura legal del Patrimoni Protegit per a les persones amb discapacitat, des de la seva doble vessant del dret civil i el benefici fiscal. La impartirà l'advocat Albert Rodríguez. La xerrada tindrà lloc de 18 a 20 hores a la sala d'actes de la Direcció General de Joventut (Calàbria, 145) i per inscriure's cal escriure a amics@aurafundacio.org

Estudi sobre els patrons de salut de les persones amb síndrome de Down Aquest any la trobada "Fent Amics amb Down Catalunya" a Port Aventura ha batut totes les marques de https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=0b88d371bc

1/3


22/11/21 19:16

Subscribe

Butlletí informatiu octubre 🍂 🎃

Past Issues

públic de totes les edicions anteriors.

Translate

Volem donar les gràcies als 7.200 assistents, a la Fundació Port

RSS

Aventura, a totes les empreses i entitats col·laboradores, als voluntaris, al Down Wapacha Team, que com sempre va estar espectacular, i a la Laura Mitjans i el Xavier Graset (foto), que van conduir la gala de meravella. Aquí podeu llegir la notícia publicada al portal Tarragona21.

Down Lleida

presenta un equip d'Inclusive Football

Un equip de científics de l'Hospital La Princesa de Madrid (que compta amb un servei especialitzat en síndrome de Down) ha obert un estudi per avaluar el comportament dels ronyons, ossos i vasos sanguinis de les persones amb síndrome de Down, amb l'objectiu d'esbrinar per què a les persones amb SD presenten envelliment prematur dels ossos i en canvi tinguin un índex molt baix d'infarts i ictus. Han obert una campanya de micromecenatge per finançar aquesta recerca. Més informació a la web de Down España.

Joves de Down Lleida han format un equip d’Inclusive Football, metodologia creada per la Fundació Itinerarium on

D'altra banda, fa uns dies la doctora Mara Dierssen va oferir un concert amb el seu

nois i noies amb i sense discapacitat entrenen i juguen a futbol junts dins la

grup de rock a la sala Sidecar a fi de recaptar fons per seguir amb l'estudi sobre

mateixa estructura d’un club esportiu. En el seu cas, a les instal·lacions de

els efectes del té verd en el desenvolupament cognitiu de les persones

l’AEM Lleida. Més informació a la web de Down Lleida.

amb SD. El concert va ser un èxit! Pels qui no vau poder-hi anar i voleu donar suport, a la web del Programa d'Investigació de l'IMIM hi ha una finestra permanentment oberta per realitzar donatius.

Tot a punt per la

5a trobada de joves autogestors

Fins a finals d'any metros i autobusos de Barcelona dedicaran molts espais i actes a sensibilitzar la població envers la realitat de les persones amb discapacitat. Aquesta campanya de la Fundació TMB es fa en col·laboració amb el Cocarmi, federació de la qual és membre Down Catalunya.

Ja ho tenim tot a punt (o gairebé) per a la cinquena trobada de joves autogestors i voluntaris, que en aquesta ocasió celebrarem el cap de setmana del 12 i 13 de novembre, a l'alberg de Fundesplai a El Prat de Llobregat. Com sempre, tindrem estones de xerrades, tallers, festa i de molta convivència, i aprofitarem per fer una visita pel Parc Natural del Delta del Llobregat.

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=0b88d371bc

2/3


22/11/21 19:16

Subscribe

Butlletí informatiu octubre 🍂 🎃

Past Issues

Translate

RSS

Aura Fundació, de la mà de A Contracorriente Films i Cines Verdi, projecta en exclusiva la preestrena de la pel·lícula de comèdia francesa "Vuelta a casa de mi madre". Serà el proper dimecres 2 de novembre a les 20.15 al cinema Verdi Park. L'entrada donatiu és de 10€.

1,2 Gravant!

La Jordina i la Montse, alumnes del nostre curs de periodisme, han entrevistat els responsables d'IBInmobiliaria, empresa que ha donat suport a Down Catalunya en diversos projectes i que al Barcelona Meeting Point ha tingut joves amb síndrome de Down fent pràctiques laborals. Podeu veure l'entrevista aquí.

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat

unsubscribe from this list update subscription preferences

This email was sent to <<Email Address>>

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya · Pere Vergès, 1 · Barcelona, 08020 · Spain

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=0b88d371bc

3/3