Butlletí n10. Juny 2016

Page 1

22/11/21 19:24

Subscribe

Butlletí informatiu juny

Past Issues

Translate Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

RSS

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

Ens ajudes a definir l'estratègia 20162020 de Down Catalunya?

Dissabte 18 de juny una vintena de persones de dins i fora de Down Catalunya es van reunir a Barcelona per debatre sobre la coordinadora i analitzar conjuntament les seves fortaleses i febleses, els seus encerts i errors, les oportunitats i les amenaces. Aquesta posada en comú, convocada i dinamitzada per la consultora Momentum&Co, ha de servir per orientar el camí que seguirà Down Catalunya durant els propers quatre anys.

Us volem convidar a participar en aquest procés de reflexió col·lectiva enviantnos propostes, idees i crítiques a info@sindromedown.cat, posant a l’assumpte “Estratègia 2016-2020”. Trobareu més informació, a la nostra web.

'The Lancet

Neurology' publica l'estudi del té verd

El 8 d'octubre hem d'omplir Port Aventura!

La prestigiosa revista científica The Lancet Neurology ha publicat l’anomenat estudi del té verd, realitzat per un equip d’investigadors del Centre de Regulació Genòmica i l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, i que ha demostrat que la combinació d'estimulació cognitiva i un compost del té verd (la epigalocatequina galato) pot millorar el rendiment cognitiu de les persones https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=e51a413a80

L'any passat vam ser 5.500 persones a Port Aventura, i aquest any volem superar aquesta xifra! Al llarg del mes de juliol ja es posaran a la venda les 1/3


22/11/21 19:24

Subscribe

Butlletí informatiu juny

Past Issues

amb síndrome de Down. L'estudi ara

entrades pel 8 d'octubre; de seguida

hauria d'acometre noves fases, però li falta finançament.

que puguem informarem del quan i el com, però ja us podem avançar que

Notícia publicada per Down Catalunya

Notícia publicada per Down España

seguim comptant amb el suport de la Fundació MRW i la cadena de

Translate

RSS

sabateries Querol per a la distribució.

Darreres places per a la trobada de futbol sala del Masnou

Aprofitant aquesta fita, hem penjat al nostre canal de Youtube un resum de la xerrada-col·loqui amb Mara Dierssen que vam organitzar el març de 2015, amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Down, en el que la investigadora del CRG va explicar les principals fites d'aquest estudi.

Down España presenta tres estudis sobre 'la primera notícia' i el suport als nous pares Us recordem que dissabte 9 de juliol tenim la trobada de futbol sala d'El Masnou, que arriba a la seva cinquena edició. Ja hi ha una colla de persones inscrites, amb i sense discapacitat, però encara en podrien entrar algunes més. Si us vé de gust escriviu-nos a Aquest dimecres 29 de juny Down

info@sindromedown.cat... però no ho deixeu per demà!

España organitza a Madrid la jornada ‘Primera noticia y apoyo a nuevos padres de niños con síndrome de Down’. Al llarg d'aquesta jornada es presentaran per primer cop els resultats de tres estudis realitzats a Espanya que, segons explica la federació en el seu web, "revelaran dades sorprenents sobre com reben els pares la notícia de que el seu fill ha nascut o naixerà amb la síndrome de Down". Un d'aquests estudis és el realitzat per la investigadora dels EUA Marcia Van Riper, a qui Down Catalunya va acompanyar durant una estada que va fer a Barcelona.

Aquesta jornada es podrà seguir per streaming a través d'aquest enllaç.

Per cert, a la trobada de futbol solidari de Cornellà es van recaptar 550€ a benefici de Down Catalunya, però sobretot va ser una tarda molt maca i divertida. Des d'aquí, moltes gràcies a tots els que van participar, i en especial a IB Immobiliaria per organitzar-la!

Apunteu-vos també la data del 8 de setembre. La Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva (de la qual forma part Down Catalunya), juntament amb ACPO (Associació Catalana de Professionals de l'Orientació), organitzen aquesta interessant jornada tècnica dies abans que comenci el nou curs.

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=e51a413a80

2/3


22/11/21 19:24

Subscribe

Butlletí informatiu juny

Past Issues

El proper butlletí, al setembre

Translate

RSS

Aquest butlletí informatiu no es tornarà a enviar als subscriptors fins el mes de setembre. Mentrestant, us animem a seguir-nos a través de les xarxes socials de Down Catalunya, que es mantindran actives durant tot l'estiu.

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat

unsubscribe from this list update subscription preferences

This email was sent to <<Email Address>>

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya · Pere Vergès, 1 · Barcelona, 08020 · Spain

https://us9.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=0ef6406f1fc1a2575ec6515ca&id=e51a413a80

3/3