Butlletí n38. Abril 2019

Page 1

22/11/21 17:04

Subscribe

📩 Butlletí informatiu abril 2019

Past Issues

Translate Sumari: Presentació oficial de la webteca inclusiva, nou president a Tarragona, Aura viatja a Amsterdam

RSS

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

Presentació oficial de la webteca inclusiva

Properes activitats

de les entitats de

Down Catalunya

Andi-Down Sabadell

El passat dia 27 d’abril va tenir lloc la presentació oficial de la Webteca Inclusiva de Down Catalunya, en el marc de la 8ª Jornada d'Inclusió Digital que organitza anualment la Conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Les nostres companyes de Down Lleida, Eva Betbesé i Maria Miret van ser les encarregades de fer-ne la presentació.

Exposició de pintura

i fotografia als Cellers Carol-Vallès

4 de maig: sortida de lleure a Comaruga.

17, 18 i 19 de maig: Podreu gaudir d'una nova edició del TOT MODA. S'hi faran desfilades inclusives, un outlet solidari de primeres marques, tallers per a infants i adults, i molt més! Tindrà lloc a l’antic Mercat de Sant Joan (Pl. Sant Joan, s/n, Sabadell).

30 de maig: presentació de “Virtual Job”, un programa d’inserció laboral elaborat per Down España.

31 de maig: a la Sala d'Actes del Casal Pere Quart de Sabadell es lliuren els premis de la 3a edició del Concurs de Contes sobre discapacitat intel·lectual.

Fundación Reto

Dins els actes del 15è aniversari de Down Catalunya, del 4 al 19 de maig la nostra entitat organitza, conjuntament amb els Cellers CarolVallès i l’agència Giny Comunicació, una exposició de pintura i fotografia. Veniu a gaudir de l’obra Mari Paz Valero (Aura Fundació) i Xavier Bataller (Astrid 21). Inauguració i visita a les caves el 4 de maig. Confirmacions al següent enllaç.

https://mailchi.mp/5eca31bf691a/n7xk6i8ak0-2937721?e=[UNIQID]

5 de maig: excursió al Delta del Llobregat

19 de maig: Festa Major de Nou Barris| 1/4


22/11/21 17:04

Subscribe

📩 Butlletí informatiu abril 2019

Past Issues

Contacte: ocio@retofundacion.org

Xavier Sanmiguel, nou president de Down Tarragona

La darrera Assemblea Extraordinària

9 de maig: Xerrada a càrrec d’Emilio

de socis/es realitzada a Down Tarragona va aprovar el canvi en la

Pérez Pombo sobre el tema

presidència de l’entitat, a proposta de la junta directiva sortint. Després de

persones amb discapacitat”.

Auditori del Col·legi d’Economistes de

6 anys com a president, Josep Maria Álvarez (a l'esquerra de la

Barcelona

imatge) passa el relleu a Xavier Sanmiguel (dreta). Per la seva banda, Juan Carlos Martínez va ser escollit vicepresident de l’entitat.

Translate

RSS

Família AMIC

“Planificació patrimonial i fiscal de les

Catalunya. Plaça Gal·la Placidia, 32. 4 i 18 de maig: L’entitat segueix la seva programació de Pàdel Inclusiu. De 10 a 12h al Club Bellaterra. Inscripcions a: www.familiaamic.cat

25 de maig: de 16 a 18h organitzen una jornada d’Equitació Inclusiva a la Hípica Can Caldes de Sant Cugat. Inscripcions a la web de l'entitat.

Astrid 21

Aura Fundació parla a Amsterdam sobre els nous reptes del treball amb suport Aura Fundació serà present els dies 27 i 29 de maig com a ponent a Amsterdam a The 13th EUSE Conference on Supported Employment. EUSE es l'organització que aplega les entitats de la Unió Europea que fan treball amb suport. En concret, serà la gerent de la fundació, Maria Cabré, qui presentarà dues ponències:

1.New Challenges and Needs: New Job Programme and Retirement

2.Emotional Intelligence Training With Biofeedback and Virtual Reality. A digital future for Supported Employment.

26 de maig / Cursa de les Gavarres: Com cada any, els beneficis aniran íntegrament destinats a serveis que ofereix la Fundació Astrid 21 per a les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. Com sempre, la cursa constarà de 3 recorreguts: 4 Km, 10 km i 20 km. Aquí teniu l’enllaç per a fer la vostra inscripció.

11 al 19 de maig: Girona torna a acollir la mostra “Girona, temps de flors”, esdeveniment que compta un any més amb la col·laboració d'Astrid 21.

Fundació Cromosuma

https://mailchi.mp/5eca31bf691a/n7xk6i8ak0-2937721?e=[UNIQID]

2/4


22/11/21 17:04

Subscribe

📩 Butlletí informatiu abril 2019

Past Issues

Translate

Tot a punt per la 8a trobada d'autogestors, aquest any a Sabadell El cap de setmana del 25 i 26 de maig tindrà lloc a Sabadell la trobada de Joves Autogestors i Empoderats, que enguany arriba a la vuitena edició. Com en anys anteriors, una cinquantena de joves de tot Catalunya es trobaran per a

RSS

12 de maig: Fundación Cromosuma convida les seves famílies a compartir plegats un dia de convivència en família a la granja “Can Bosc” (Parc Natural del Montseny). Podreu visitar la granja, gaudir dels animals i de l’entorn, fer un pic-nic i activitats per als més petits. Un bon dia per a conèixer altres famílies i compartir experiències. Inscripcions (abans de l’1 de maig) a: info@cromosuma.org

presentar les seves exposicions. Aquest any, el tema principal versa sobre com veuen ells i elles el futur de les persones amb discapacitat.

Nou acord de col·laboració Down Catalunya ha arribat aquest mes d’abril a un nou acord de col·laboració amb Sunomono Films, una productora amb seu a Barcelona, per tal d’elaborar alguns del treballs audiovisuals de la nostra entitat. Moltíssimes gracies per la vostra empenta!

Ens segueixen felicitant

Aquest mes d’abril ens han volgut felicitar pel nostre aniversari la periodista Núria Ribó, el ciclista 'Purito' Rodríguez, el grup musical Buhos (imatge), l’escriptor Martí Gironell i la presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català, Isona Passola. Moltíssimes gràcies pel vostre suport!!!

Podeu veure les felicitacions en aquest vídeo.

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat downcatalunya

Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya. https://mailchi.mp/5eca31bf691a/n7xk6i8ak0-2937721?e=[UNIQID]

3/4


22/11/21 17:04

Subscribe

📩 Butlletí informatiu abril 2019

Past Issues

Translate

RSS

This email was sent to <<Email Address>>

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya · Pere Vergès, 1 · Barcelona, 08020 · Spain

https://mailchi.mp/5eca31bf691a/n7xk6i8ak0-2937721?e=[UNIQID]

4/4