Butlletí n37. Març 2019

Page 1

22/11/21 17:06

Subscribe

📩 Butlletí informatiu març 2019

Past Issues

Translate Sumari: Aura a NNUU, Dona i discapacitat, Jesús Soldevila,

RSS

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

Aura Fundació, convidada a la seu de Nacions Unides de Ginebra pel Dia Mundial

Amb el títol de “No deixeu ningú enrere”, el passat dia 21 de març va tenir lloc a la seu de les Nacions Unides de Ginebra una nova edició del World Down Syndrome Day Conference. Enguany, la Presidenta d’Aura Fundació, Glòria Canals i la responsable de formació Mar Escolà, van acompanyar la Montse i en Rafa. En aquest enllaç podeu recuperar la intervenció que va fer el Rafa en anglès.

Dona amb discapacitat i mercat laboral, una situació 'desoladora'

Properes activitats

de les entitats de

Down Catalunya

Diada de Sant Jordi

De cara a la Diada de Sant Jordi, Andi Down Sabadell instal·larà parada de roses i llibres davant la seva seu (carrer de la República, 39) i al Passeig de la Plaça Major. Aura Fundació, vendrà roses a la Plaça Joaquim Folguera, 3 i al Starsbucks de Consell de Cent 343.

El passat dijous dia 21 de març es va celebrar al Ministeri de Treball,

Fundación Reto

Migracions Seguretat Social la 3ª conferencia sectorial sobre dones i discapacitat. Hi van assistir la tècnica de projectes de Down Catalunya, Montse Martínez i la Irene, en representació del col·lectiu https://mailchi.mp/9f87e052ab76/n7xk6i8ak0-2926341?e=[UNIQID]

1/4


22/11/21 17:06

Subscribe

📩 Butlletí informatiu març 2019

Past Issues

de dones amb síndrome de Down

Translate

d’Aura Fundació. Es van oferir dades força impactants, com, per

RSS

exemple, que el 65% de les dones amb discapacitat estan inactives laboralment i que és especialment preocupant a l’hora de trobar feina la combinació de factors com edat, gènere i discapacitat. Més informació a la Fundació Cermi Mujeres.

El professor de la UVic Jesús Soldevila assessorarà Down Catalunya

7 d'abril: Dins del programa “Passem el diumenge junts?”, Fundación RETO ens proposa una sortida al Tibidabo | Contacte: ocio@retofundacion.org

Família AMIC

Jesús Soldevila, professor, investigador i doctor en pedagogia de la Universitat de Vic, ha arribat aquest mes de març a un acord de col·laboració amb Down Catalunya per assessorar la nostra entitat en matèria d’educació. Soldevila és expert en escola inclusiva i

10 d'abril: Família AMIC col·labora en una taula rodona amb la jornada sobre escola inclusiva que organitza la Fundació ASPASIM, amb motiu del seu 80è aniversari.

aprenentatge cooperatiu.

Tastant les novetats del Mobile World Congress

27 d'abril: Tindrà lloc una jornada d’equitació a l'hípica “Can Caldes” de Sant Cugat del Vallès

Astrid 21

En Lluc i la Judith, dos joves d’Aura Fundació, van ser presents els passats 27 i 28 de febrer al Mobile World Congress en representació de Down Catalunya. Amb ells vam tastar les novetats tecnològiques més destacades del congrés d’enguany. Més informació aquí. https://mailchi.mp/9f87e052ab76/n7xk6i8ak0-2926341?e=[UNIQID]

2/4


22/11/21 17:06

Subscribe

📩 Butlletí informatiu març 2019

Past Issues

Translate

RSS

Comunicat sobre

la Junta Electoral Central i el vot de les persones amb discapacitat Down Catalunya rebutja la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) que permet a les meses electorals “jutjar” si el vot que emeten les persones amb discapacitat és “lliure”. Aquesta decisió vulnera greument els drets que atorga la Llei Orgànica a les persones amb discapacitat, i dóna unes competències de diagnosi a persones sense cap mena de formació social ni psicopedagògica. Considerem també que és una decisió arbitrària que vulnera la Convenció Internacional de Drets de les persones amb Discapacitat. Comunicat íntegre.

26 de maig / Cursa de les Gavarres: La 8a Cursa de les Gavarres tindrà lloc el 26 de maig i, com cada any, els beneficis aniran íntegrament destinats a serveis que ofereix la Fundació Astrid 21 per a les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. Com sempre, la cursa constarà de 3 recorreguts: 4 Km, 10 km i 20 km. Aquí teniu l’enllaç per a fer la vostra inscripció.

4/5: Expo de pintura i fotos als Cellers Carol Vallès (Subirats)

Fruit de la col·laboració amb l’agència Giny Comunicació, el 4 de maig inaugurem una exposició de fotografia i pintura als cellers Carol Vallès (Alt Penedès). Al proper butlletí tindreu tota la informació, però reserveu-vos la data del 4 de maig perquè esperem comptar amb la vostra presència.

Ens feliciten

I a Down Catalunya ens segueixen arribant felicitacions per l'aniversari. Aquest mes en tenim de Vador Lladó, Mara Dierssen, Carmen Conesa... i una colla de Diables! Les podeu veure en aquest vídeo.

https://mailchi.mp/9f87e052ab76/n7xk6i8ak0-2926341?e=[UNIQID]

3/4


22/11/21 17:06

Subscribe

📩 Butlletí informatiu març 2019

Past Issues

Translate

RSS

"Quan hi ha alguna cosa que no va bé

també te la dic" Fruit de la col·laboració entre Down Catalunya i la Fundació PIMEC, us presentem l’entrevista que Marta Álvarez, de Down Tarragona, ha fet a l’empresària Violeta Singla de Mediterrània Menjars. "Com és per tu que jo sigui la teva companya?", li pregunta la Marta. "Crec que tenim una relació molt cordial. Quan hi ha alguna cosa que no va bé també te la dic i tu em respons bé i ho acceptes".

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat downcatalunya

Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

This email was sent to <<Email Address>>

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya · Pere Vergès, 1 · Barcelona, 08020 · Spain

https://mailchi.mp/9f87e052ab76/n7xk6i8ak0-2926341?e=[UNIQID]

4/4