Butlletí n36. Febrer 2019

Page 1

22/11/21 17:08

Subscribe

📩 Butlletí informatiu febrer 2019

Past Issues

Translate Sumari: Tres aniversaris, Pascal Comelade, Pressupostos, Agenda

RSS

Llegeix aquest correu a la pantalla

Informacions d'interès per a tothom que se senti sensibilitzat amb les persones amb síndrome de Down de Catalunya

La Fundació Astrid 21 compleix 30 anys

Aquest 2019 és un any de celebracions. A part dels 15 anys de Down Catalunya, dels 30 d’Aura Fundació i dels 25 d’Andi Down Sabadell, aquest febrer, la Fundació Astrid 21 de Girona celebra els 30 anys. Al llarg d’aquest temps, l’entitat ha apostat per diferents línies de treball i serveis en àrees com la

formació, la inserció laboral ordinària, la teràpia ocupacional, la vida independent i el lleure, entre d’altres. S’han inserit prop de 300 persones amb discapacitat intel·lectual en un centenar d’empreses gironines que col·laboren amb la Fundació. Us deixem la notícia publicada pel Diari de Girona. Moltes felicitats!

Ens feliciten

I a Down Catalunya ens van arribant felicitacions per l'aniversari. De moment, de Carlos Latre, Xavier Graset, Aina Clotet, Mireia Ros, Carlos Olaya, Betsy Túrnez... Les hem juntat totes en aquest vídeo.

Properes activitats

de les entitats de

Down Catalunya

Aura presenta al Congrés un manifest sobre el dret

a un treball digne

El 21 de Març se celebra el Dia Mundial de les Persones amb Síndrome de Down

El passat 18 de febrer, i amb motiu del seu 30è aniversari, Gloria Canals, María Cabré i un grup de persones amb discapacitat intel·lectual d’Aura Fundació van presentar a la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, un manifest sobre el dret a un treball https://mailchi.mp/3b70ca1181d9/n7xk6i8ak0-2913393?e=[UNIQID]

1/4


22/11/21 17:08

Subscribe

📩 Butlletí informatiu febrer 2019

Past Issues

digne per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Glòria Canals va apuntar que “hem de seguir treballant per a no defraudar a tantes persones que esperen una oportunitat laboral, ni a les empreses que ens han obert les seves portes per acollir-los”.

Down Lleida

Translate

RSS

Dijous 21: Lectura del manifest del Dia Mundial a la Biblioteca Pública de Lleida coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia.

Dissabte 23 de març: Activitat de zumba participativa al Club Natació Lleida dinamitzada pel grup de ball de l'associació Down Lleida i Shaqua

Pla de xoc per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat

Families en Moviment.

Dissabte 30 de març: Jornada "Canvia la teva mirada" oberta a tota la ciutadania i amb activitats per a petits i grans en diferents espais de la ciutat. L'objectiu és sensibilitzar la població sobre les capacitats de tothom.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Cocarmi han signat un acord per impulsar un pla de xoc que faciliti la inserció laboral de les persones amb discapacitat. Amb aquest nou acord s’incrementen els recursos per finançar la inserció laboral de les persones amb discapacitat. Concretament, s’aporten 14,5 milions d’euros per a la inserció en l’empresa ordinària, dels quals 5 es destinaran al manteniment de llocs de treball de les persones amb especials dificultats. Més informació a la nota de premsa del Cocarmi.

Acord de col·laboració amb l’agencia Giny Comunicació

Fundación Reto

Dins del programa “Passem el diumenge junts?”, Fundación RETO ens proposa de cara al mes de març reservar-nos les següents dates:

10 de març: Carnavalada de la Barceloneta i passeig vora el mar

31 de març: Visita a la Barcelona Romana i picnic a la Ciutadella

Contacte: ocio@retofundacion.org

Seguint amb els actes del 15è aniversari, Down Catalunya ha arribat a un acord amb l’agència Giny Comunicació per a participar en el nostre curs de periodisme. A més a més, han impartit un taller creatiu amb joves i adults amb discapacitat https://mailchi.mp/3b70ca1181d9/n7xk6i8ak0-2913393?e=[UNIQID]

Andi-Down Sabadell

10 de març: Com cada any, l'entitat 2/4


22/11/21 17:08

Subscribe

📩 Butlletí informatiu febrer 2019

Past Issues

intel·lectual, del qual sortirà com a

organitza una matinal de bàsquet

producte final un disseny per al nostre aniversari. Ambdues accions

inclusiu a la plaça García Lorca de Barberà del Vallès, sota el nom Apunta't al 21. Se celebraran partides

han tingut lloc aquest mes de febrer i tots els que hi hem participat estem molt agraïts a l’agència per la seva feina i amabilitat. De cara al mes de maig, estem preparant una exposició de pintura i fotografia de la qual us

Translate

RSS

al 21 i al 3x3, i Andi oferirà un esmorzar gratuït per a tots els inscrits. A més, instal·larà un punt informatiu on es donarà a conèixer el treball de l’entitat.

informarem més endavant, també amb Giny Comunicació.

Arran de l’enorme polèmica que han generat les paraules d’un periodista sobre les persones amb síndrome de Down al programa de Cuatro Chester Scandal, el targarí Quim Vilamajó va decidir fer pública la seva opinió a les xarxes socials. Us recomanem molt la resposta en vídeo que va penjar a Twitter. En el moment d’escriure aquestes línies, ja compta amb 224.000 reproduccions, 6.000 repiulades i 12.000 “m’agrada”. Res més a dir. Gracies Quim!!

Àngela i Marta, dues gimnastes

a punt de fer història L’Àngela Mora (13 anys) i la Marta Jové (23 anys), dues atletes amb síndrome de Down del Club Gimnàstic FEDAC i membres de Down Lleida, participaran per primera vegada a la Copa Catalana de Gimnàstica que es celebrarà el març a Salt. Fins ara, només havien participat als Specials Olympics, però la seva entrenadora, Maribel Moncasí, va decidir que ho fessin també a competicions federades: “Les veig preparades per fer més coses”. La Sexta ha parlat amb elles.

https://mailchi.mp/3b70ca1181d9/n7xk6i8ak0-2913393?e=[UNIQID]

3/4


22/11/21 17:08

Subscribe

📩 Butlletí informatiu febrer 2019

sindromedowncatalunya @DownCatalunya www.sindromedown.cat downcatalunya

Past Issues

Translate

RSS

Down Catalunya es va crear el 2004 per coordinar la tasca que porten a terme diverses entitats que treballen a favor de la inclusió social i la plena autonomia de les persones amb síndrome de Down a Catalunya.

This email was sent to <<Email Address>>

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

Down Catalunya · Pere Vergès, 1 · Barcelona, 08020 · Spain

https://mailchi.mp/3b70ca1181d9/n7xk6i8ak0-2913393?e=[UNIQID]

4/4