Page 1

KOLLEKSJON 2019/2020

VERNESKO OG ARBEIDSFOTTØY

SIKA  / BRYNJE / ELTEN / COFRA / DUNLOP / TRETORN


Slik bruker du katalogen Produktinformasjon Hvert produkt beskrives ved hjelp av godkjenninger, symboler og fakta om produktets spesielle egenskaper, yttersåle, overlær, innerfôr, innleggssåle og bransjer. Guide til godkjenninger og symboler Alle godkjenninger og symboler er forklart på klaffen på side 2. Slå ut klaffen når du blar i katalogen, så har du hjelpen lett tilgjengelig. Hvilken sko til hvilken bransje? Fottøyet skal passe til både føttene og type arbeid som utføres! For hvert produkt kan du alltid se hvilke bransjer fottøyet egner seg spesielt for. Finn produkt via artikkelnummer Bakerst i katalogen finner du en indeks i numerisk rekkefølge. En enkel og rask måte å finne frem til det produkt du søker.

LUKK OPP


INNHOLD

Hos Sika Footwear finner du vernesko og arbeidsfottøy til en lang rekke bransjer, brukere og behov. Vårt sortiment dekker bredt og inneholder alt fra tresko, sko og sandaler til støvler og tilbehør.

VERDT Å VITE

MERKER OG PRODUKTER

4

Om Sika Footwear

18

6

Gode råd før du velger vernesko og arbeidsfottøy

8

Oppbygging  av en SIKA arbeidssko

50

Den sklihemmende sålens DNA 10  82 12

Komfort – Kom på god fot med føttene dine

14

Shoefinder

16

SIKA fottøy i forskjellige farger

52

Oppbygging av en BRYNJE vernesko

55

Boa® Fit System

61

BRYNJE Ultimate Footfit

67

ESD-godkjent fottøy

108

122

136

75 Gode råd om pleie og vedlikehold av arbeidsfottøy 135

Om sikafootwear.no

142

Arbeidssokker

140

TILBEHØR

147

INDEX

FINN HELE SORTIMENTET PÅ WWW.SIKAFOOTWEAR.NO


OM SIKA FOOTWEAR

Fottøy skapt til arbeid Arbeidssko er en tillitssak! Brukernes sikkerhet og arbeidsevne er direkte avhengig av vår evne til å levere. Og med snart 150 års erfaring kan du sove rolig om natten vel vitende om at du har bransjens fremste fagfolk på saken.


Hos Sika Footwear utvikler, produserer og leverer vi fottøy til arbeidende folk. Fra sykepleiere som arbeider tolvtimersvakter, til entreprenører som bygger veier og broer. Behovene varierer, men det samme gjelder for alle: Fottøyet skal passe til både føttene og type arbeid som utføres!

Sika Footwear er en dansk bedrift som tok sine første spede skritt i 1870. Det er ikke slik at alder automatisk er lik kvalitet, men det er vanskelig å argumentere mot snart 150 års kunnskap og finpussing. I dag bruker vi den kunnskapen til å utvikle våre egne produkter fra bunnen av, og til å velge ut og markedsføre de desidert beste merkene på markedet. Ja, vi vet en god del om fottøy hos Sika Footwear. Men for oss er det like viktig å lytte til dem som faktisk skal bruke skoene i hverdagen. Derfor utvikler vi våre egne produkter i nært samarbeid med brukerne, for til syvende og sist er det deres mening som teller. Så uansett om det betyr en ekstra sklihemmende såle eller enda bedre komfort, gir vi alltid det lille ekstra. Felles utgangspunkt skaper nemlig de beste resultatene. Når du velger Sika Footwear, får du med andre ord hele pakken, og du er også garantert service som strekker seg lenger. Rask og sikker levering, kompetent rådgivning og salgsfremmende markedsføringsstøtte er bare et par av fordelene som gjør at du kan være ett skritt foran og få fornøyde kunder og medarbeidere.


DET RIKTIGE VALGET

Gode råd før du velger vernesko og arbeidsfottøy 6


1 VELG FOTTØY SOM PASSER TIL ARBEIDET DITT! » Bruk fottøy med tåbeskyttelse hvis arbeidet ditt krever det »  Bruk fottøy med spikertrampvern hvis arbeidet ditt krever det »  Bruk fottøy som gir ekstra beskyttelse hvis arbeidet ditt krever det. Eksempler på ekstra beskyttelse: SLITASJE VED KNELENDE ARBEID: Velg fottøy med ekstra tåforsterkning av overlæret (ProNose). VARME: Velg fottøy som er HI- eller HRO-godkjent KULDE: Velg fottøy som er CI-godkjent og/eller har vinterfór

2 MINIMER RISIKOEN FOR VRIDNINGSSKADER, FORSTUINGER OG KNOKKELBRUDD RUNDT ANKELEN » Bruk fottøy som støtter godt rundt ankelen » Skoene skal snøres godt »  Hælkappen skal være fast og passe rundt hælen »  En god innleggssåle kan stabilisere foten og hindre vridningsskader

FUKTIGHET: Velg fottøy med vanntett membran STATISK ELEKTRISITET: Velg fottøy som er ESD-godkjent

4 3 MINIMER RISIKOEN FOR FORSTUINGER, SÅRSKADER OG KNOKKELBRUDD RUNDT FØTTENE » » » »

UNNGÅ ØMME FØTTER » Bruk fottøy med støtdempende såler » Velg fottøy som sitter godt fast på foten »  Innleggssåler med buestøtte må passe til foten din » Husk! Sko skal passe – ikke gåes inn!

Bruk fottøy med tåbeskyttelse Bruk fottøy med spikertrampvern Hælkappen skal passe rundt hælen  En god innleggssåle kan stabilisere foten og hindre vridningsskader

7


Oppbygging av en arbeidssko PUSTENDE OG SVETTEABSORBERENDE INNERFÓR AV TEKSTIL

SLITESTERKT OG PUSTENDE PERMAIR® LÆR

STØTDEMPENDE INNLEGGSSÅLE AV PUSTENDE OG ANTIBAKTERIELT MATERIALE SOM GIR ET GODT INNEKLIMA I SKOEN

BRED YTTERSÅLE I HÆLOMRÅDET REDUSERER RISIKOEN FOR VRIDNINGSSKADER

SKLIHEMMENDE YTTERSÅLE AV PU

SVETTEABSORBERENDE OG SVETTETRANSPOR­ TERENDE BINDSÅLE

SIKA / OPTIMAX 172000

8


Perfeksjon til tåspissene INNERFÓR Innerfór er vanligvis av skinn, lær, mikrofiber eller tekstil. Uansett materiale bidrar innerfóret til komfort og velvære. SKINN OG LÆR er naturmaterialer som gir et ekstra godt inneklima i fottøyet. MIKROFIBER OG TEKSTIL er mer

MELLOMSÅLE/ YTTERSÅLE Der finnes forskjellige sålematerialer, som kombineres ut fra brukssituasjonen. De mest brukte kombinasjonene er:

slitesterkt og har gode svetteabsorberende og

PU-YTTERSÅLE: Sklihemmende, støtdempende,

svettetransporterende egenskaper som holder

slitesterk og fleksibel (også i kulde). Etter kort tids

føttene sunne og tørre.

bruk blir sålen mer sklihemmende.

TÅBESKYTTELSE

PU-MELLOMSÅLE: Støtdempende og fleksibel

Tåbeskyttelsen beskytter tærne mot fallende objekter og sammenpressing. Tåbeskyttelsen kan

(også i kulde). PU-YTTERSÅLE: Sklihemmende, slitesterk og fleksibel (også i kulde). Etter kort tids bruk blir sålen mer sklihemmende.

være av stål, aluminium eller kompositt, som alle

PU-MELLOMSÅLE: Støtdempende og fleksibel

lever opp til gjeldende krav.

(også i kulde). TPU-YTTERSÅLE: Sklihemmende,

STÅL OG ALUMINIUM er begge tynne materialer, mens KOMPOSITT er et lettere og kraftigere

avsnittet TILBEHØR.

FULLNARVET LÆR: Ekstra slitesterkt og pustende materiale som særlig brukes i vernefottøy som blir utsatt for hard bruk. PERMAIR®LÆR: Slitesterkt og pustende materiale. Vannavstøtende, enkelt å rengjøre og resistent overfor visse kjemikalier, oljer, salter m.m. Finn resistensoversikt på www.sikafootwear.no/download MIKROFIBER: Slitesterkt, pustende og hurtigtørkende materiale. I noen produkter har materialet en vannavstøtende effekt.

å skape design med forskjellige trykk, farger og de-

(også i kulde). GUMMI-YTTERSÅLE: Ekstra skli-

lige såletyper. Se sortimentet av innleggssåler i

materialene er:

TEKSTIL: Pustende materiale med mulighet for

Kompositt brukes f.eks. i alle metallfrie produkter.

passform og komfort. Det finnes mange forskjel-

kombineres ut fra brukssituasjonen. De vanligste

og flere farger i yttersålen. PU-MELLOMSÅLE: Støtdempende og fleksibel

Innleggssålen er en viktig bestanddel i forhold til

Overlæret kan være av forskjellige materialer som

slitesterk, fleksibel og med mulighet for detaljer

materiale som ikke transporterer kulde.

INNLEGGSSÅLE

OVERLÆR

hemmende, slitesterk, fleksibel og med mulighet for detaljer og flere farger i yttersålen. PU-MELLOMSÅLE: Støtdempende og fleksibel (også i kulde). NITRILGUMMI-YTTERSÅLE: Sklihemmende, ekstra slitesterk og fleksibel. Nitrilgummi er varmeresistent og tåler opp til 300 °C i ett minutt (HRO). EVA-MELLOMSÅLE: Ekstra lett materiale. Støtdempende og fleksibel. GUMMI-YTTERSÅLE: Ekstra sklihemmende, slitesterk, fleksibel og med mulighet for detaljer og flere farger i yttersålen.

taljer. Kombineres ofte med andre materialer som f.eks. lær, nubuck, ruskinn, mesh eller mikrofiber for å oppnå ekstra slitestyrke m.m.

SPIKERTRAMPVERN Spikertrampvernet beskytter mot å tråkke skarpe gjenstander gjennom yttersålen. Spikertrampvernet kan være av stål, fiber eller tre, som alle lever opp til gjeldende krav. STÅL er et sterkt materiale som er særlig velegnet til å gå på små og skarpe gjenstander. FIBER er et fleksibelt og metallfritt materiale, som ikke transporterer kulde. Spikertrampvern av fibermateriale brukes f.eks. i alle metallfrie produkter TRE brukes utelukkende i SIKA Comfort-treskoserien, og er særlig velegnet ved stillestående arbeid. Tre har også en kuldeisolerende effekt.

9


DEN SKLIHEMMENDE SÅLENS DNA Sklihemmende såler kan utformes og konstrueres på mange forskjellige måter, og det er mange elementer som bidrar til sklisikkerheten: Fra mønster og spor til hælens vinkel. Her ser du hvordan Sika Footwear holder deg på beina.

KNOTTENES STORE KONTAKTFLATE OG SKARPE KANTER ØKER FRIKSJONEN MELLOM SÅLE OG UNDERLAG, SLIK AT DU FÅR BEDRE GREP

DET BREDE SPORET FØLGER FOTENS BEVEGELSER OG GIR GOD FLEKSIBILITET. DET ØKER KONTAKTFLATEN OG FØLELSEN MED UNDERLAGET

KNOTTENES KONISKE FORM RISIKOEN FOR AT DET SAMLES SMUSS I SÅLEN KNOTTENES OVERFLATE HAR EN RU STRUKTUR SOM GIR BEDRE FRIKSJON OG FORBEDRER DE SKLIHEMMENDE EGENSKAPENE

VÆSKE LEDES BORT FRA SÅLEN VED HJELP AV DET SMALE MØNSTERET, SLIK AT DU FÅR GODT GREP MOT UNDERLAGET

STIGEGREP MED RIFLET MØNSTER, SOM GIR EN SKLIHEMMENDE EFFEKT VED ARBEID BLANT ANNET I STIGER

HÆLFLATEN ER VINKLET 7° I FORHOLD TIL RESTEN AV SÅLEN. DET GIR OPTIMAL KONTAKT MELLOM HÆL OG UNDERLAG NÅR DU BEVEGER DEG

DE TETTSITTENDE, FLEKSIBLE OG RETTVINKLEDE LAMELLENE ER PLASSERT I FORSKJELLIGE RETNINGER, NOE SOM GIR OPTIMAL FRIKSJON OG EN MEGET SKLIHEMMENDE EFFEKT

SIKA / FUSION CLOG ESD

10


FÅ GODT FOTFESTE Slik reduserer du risikoen for å skli

En av de største årsakene til fallskader på arbeidsplassen er at man sklir. Derfor har vi hos Sika Footwear alltid fokus på sklisikkerhet og de sklihemmende egenskapene i produktene våre. Sklisikkerhet får større oppmerksomhet fra flere forskjellige bransjer, og det med god grunn. Sklihemmende fottøy kan nemlig vise seg å være en veldig god investering – både for helsen og for bunnlinjen. Hos Sika Footwear har vi mange års erfaring med utvikling av sklihemmende arbeidssko til ulike bransjer og miljøer, og konsulentene våre hjelper deg alltid slik at du kan stå bedre på arbeidsplassen.

HVA ER SKLISIKKERHET? Sklisikkerhet er en overordnet betegnelse av fottøyets sklihemmende egenskaper i samspill med underlaget, personen og det miljøet personen beveger seg i. At en sko er sklisikkerhetsgodkjent er ingen garanti mot skliulykker, men det betyr at risikoen er betydelig lavere. Når du skal arbeide med sklisikkerhet, må du være oppmerksom på mange faktorer. Fottøyet: Sålens materiale og mønster, konstruksjon, fleksibilitet, slitasje og så videre. Underlaget: Type, grovhet, hardhet, polering, forurensning, søl med mer. Menneskelig faktor: Alder, mobilitet, syn, distraksjoner, reaksjonsevne med mer. Stedet: Belysning, hindringer, trapper, ramper, endringer i overflate med mer.

DETTE BØR MAN SE ETTER I FOTTØY Godkjenning Se etter fottøy som har en av disse tre godkjenningene. I testen måles friksjonen mellom såle og underlag – både ved flat kontakt og kontakt mot hælen.   Yttersålen er sklitestet på keramiske fliser med såpeoppløsning

VISSTE DU AT: “Å skli på hælen er en hyppig årsak til fallulykker. Når man sklir, skyldes det ofte den begrensede kontaktflaten som oppstår når man beveger seg og det kun er hælen som har kontakt med underlaget.”

  Yttersålen er sklitestet på stålplate med glyserin   Yttersålen er sklitestet etter SRA og SRB Sålemønster Et godt sålemønster er utviklet for det miljøet skoen skal brukes i. Det flytter væske, forhindrer at smuss setter seg fast og sørger for at rengjøringen blir enklere. Materiale Det finnes en rekke sålematerialer som gir sklihemmende egenskaper i samspill med underlaget og miljøet. Se de ulike kombinasjonene av materialer under «Oppbygging av en arbeidssko». Kontaktflate Jo større kontaktflate det er mellom såle og underlag, desto høyere blir friksjonen. Hvis sålen er flat og fleksibel, skapes en større kontaktflate og bedre følelse av underlaget.

“25,4 % av alle innrapporterte arbeidsulykker skyldes at man har sklidd eller falt – og den gjennomsnittlige kostnaden ved alvorlige arbeidsulykker er ca. 110 000 kroner.” Kilde: Arbejdsskadestyrelsen 2016, PriceWaterHouseCoopers og Handelshøjskolen i Aarhus

DIN SIKA FOOTWEARKONSULENT KAN FORTELLE DEG HVILKE ARBEIDSSKO SOM PASSER BEST TIL DIN ARBEIDSPLASS.

11


KOMFORT – KOM PÅ GOD FOT MED FØTTENE DINE Alle ønsker seg godt fottøy som føles behagelig – selv etter mange timer på beina. Komfortabelt fottøy bidrar til en behagelig arbeidsdag, samtidig som det holder kropp og føtter sunne. Derfor er det viktig at du velger fottøy som gir riktig komfort. KOMFORT betyr ikke det samme for alle, og spesielt ikke når det kommer til føttene våre. KOMFORT er en personlig fornemmelse, opplevelse eller følelse og finnes ikke i en «one size fits all».

Passform Passform er et uttrykk for hvor godt skoene passer rundt foten, uavhengig av miljø og aktivitet. Dårlig passform gir dårligere komfort – og vice versa.

«Den personlige opplevelsen av velvære er den viktigste faktoren når det kommer til komfort i fottøy» Per Øllgaard, fysioterapeut som har spesialisert seg på føtter og fotskader.

Støtdemping og fjæring Støtdemping og fjæring er skoenes evne til å absorbere støt og sende energien i retur. Fottøy med god støtdemping reduserer belastningen på ledd, føtter, bein og rygg. Støtdemping må ikke forveksles med mykhet, som ofte gir en umiddelbar følelse av komfort. Det merker du for eksempel hvis innleggssålen er laget i et ekstra mykt materiale. Men mykhet gir ikke nødvendigvis god komfort over tid.

FAKTORER SOM PÅVIRKER KOMFORTEN Sika Footwear har avdekket en rekke faktorer som påvirker følelsen av komfort, og som både har fokus på brukerens situasjon og på fottøyets funksjoner: 1. OMGIVELSER Arbeider du inne eller ute? Er det varmt eller kaldt? Vått eller tørt? Er underlaget flatt eller ujevnt? 2. AKTIVITET Står du i ro, eller er du i bevegelse? Går du i stiger? Står du på knærne når du arbeider? 3. PERSON Har du bred eller smal fot? Har du høy eller lav bue? Hvor mye veier du? Har du varme føtter eller ­utfordringer som krever spesiell oppmerksomhet? 3. FOTTØY I tillegg til omgivelser, aktivitet og person, vil ulike funksjoner i fottøyet påvirke vår opplevelse av komfort:

VI S S T E D U AT: Selv om mange mener at passform er den viktigste komfortfaktoren, viser en undersøkelse at 37 % av alle menn velger for store sko, og 27 % av alle kvinner velger for små sko. Kilde: Satra Bulletin, oktober 2015

12

Fleksibilitet Fleksibelt fottøy kjennetegnes primært ved at yttersåle og overlær er laget i fleksible og myke materialer som følger fotens bevegelser. En mindre fleksibel sko kan også tilføre komfort i form av økt stabilitet. Pusteevne Pustende fottøy gjør at varme og fuktighet fra føttene kan slippe ut, slik at temperaturen i skoene blir behagelig og føttene holdes tørre. Pustende materialer kjennetegnes ofte ved gode svetteabsorberende og svettetransporterende egenskaper som kan absorbere fuktigheten og transportere den bort fra foten. Støtte Stabilitet og støtte kan redusere risikoen for skader. Behovet avhenger av foten, omgivelser og aktivitet. Støtte kan skapes i selve konstruksjonen av fottøyet, og ved hjelp av stabiliserende materialer på utsatte områder. Hos Sika Footwear har vi mange års erfaring med å utvikle komfortable arbeidssko til alle – fra entreprenører til sykepleiere. Vi tenker komfort både i utforming og materialvalg, uten å gå på kompromiss med sikkerhet og kvalitet. Kontakt konsulentene våre for å få råd og veiledning om det riktige skovalget for dine behov.


Hva bør du være oppmerksom på når du skal velge komfortable arbeidssko?

PASSFORM: Sko må sitte godt på foten. Både når du står og når du går. Føttene er forskjellige, og derfor er skoene det også.

STØTDEMPING: Sålekonstruksjonen og materialvalg skal sikre god og varig støtdemping i hele skoens levetid.

JUSTERINGSMULIGHETER: Et enkelt og justerbart snøresystem sørger for at fottøyet sitter godt og fast på foten, for eksempel Boa® Fit System, snøring og Velcro®.

STØTTE: God ståtte på utsatte områder av foten er helt avgjørende for både sikkerhet og komfort. For eksempel en gelenk eller hælkappe som gir ekstra stabilisering og motvirker vridning, eller en innleggssåle med buestøtte som fordeler trykket over hele foten.

PUSTEEVNE: Overlæret må gi nødvendig beskyttelse mot omgivelsene, men må samtidig puste, slik at foten kan kvitte seg med fuktighet og varme. Svetteabsorberende og svettetransporterende fôr leder fuktigheten bort fra føttene, slik at de holdes tørre.

SIKKERHET: Sikkerhet, som for eksempel tåbeskyttelse og spikertrampvern, er for mange en nødvendighet som kan påvirke skoenes komfort. Derfor utformer vi skoene med fokus på at komforten skal påvirkes i så liten grad som mulig.

FLEKSIBILITET: Fleksible materialer og skoens utforming sørger for at skoen følger fotens naturlige bevegelser.

KOMFORT MÅ OPPLEVES. DERFOR BØR DU ALLTID PRØVE SKOENE FØR DU BESTEMMER DEG.

13


SHOEFINDER

Finn det riktige fottøyet for dine behov Shoe Finder er et brukervennlig, visuelt og enkelt verktøy som kan hjelpe deg med å velge de riktige skoene – uavhengig av om du er bruker, innkjøper eller forhandler. Du trenger bare å svare på fem spørsmål. Deretter lager Shoe Finder en komplett liste over sko som passer dine behov.

14


Nettstedet vårt

er et verktøy som er utviklet for deg. –  Søk etter fottøy – raskt og enkelt –  Få ny kunnskap og gode råd før du velger vernesko og arbeidssko –  Last ned bruksanvisninger, kataloger med mer –  Lag produktlister og datablad med din egen logo

Les mer på www.sikafootwear.no

1

Gå til sikafootwear.no, og klikk på Shoe Finder

2

Velg bransje, kjønn, skostørrelse, arbeidsmiljø og spesielle ønsker

3

Se alle skoene som oppfyller dine behov

4

Lag din egen liste. Last ned, eller send som PDF

www.sikafootwear.no/shoe-finder

15


16

172000 / OPTIMAX – SE SIDE 24

172111 / OPTIMAX – SE SIDE 27

172201 / OPTIMAX – SE SIDE 27

172200 / OPTIMAX – SE SIDE 27

172302 / OPTIMAX – SE SIDE 26

19511 / FUSION – SE SIDE 28

19514 / FUSION – SE SIDE 29

19241 / FUSION – SE SIDE 31

19476 / FUSION CLOG ESD – SE SIDE 33

19467 / FUSION CLOG ESD – SE SIDE 32

19466 / FUSION CLOG ESD – SE SIDE 33

8005 / FLEX LBS – SE SIDE 35


125 / COMFORT – SE SIDE 39

Trenger din bedrift farget arbeidsfottøy til bl.a. høyrisikosoner der det stilles spesielle krav til hygiene? Kontakt Sika Footwear på telefon +45 9721 1911 eller e-post: info@sikafootwear.dk hvis du vil vite mer

17


Arbeidsfottøy som vinner på komfort og kvalitet SIKA er resultatet av generasjoners erfaring med utvikling og produksjon av arbeids- og vernefottøy av høyeste kvalitet. I dag utvikles alt fottøy i nært samarbeid med en rekke profesjonelle brukere, og naturlige fokusområder i produktutviklingen blir derfor bruk, funksjon og passform. Sortimentet har i hovedsak fokus på arbeidssko for næringsmiddel- og legemiddelindustrien, HORECA, service og rengjøring, sykehus- og helsesektoren samt tresko til alle bransjer.

SIKA-SERIER OG SORTIMENT: HIGHLINE / Ekstra sklihemmende og støtdempende arbeidssko med rengjøringsvennlig design OPTIMAX / Lett og komfortabelt arbeidsfottøy FUSION / Arbeidsfottøy med usedvanlig god komfort, passform og fleksibilitet FUSION CLOG ESD / ESD-godkjente tresko. Sklihemmende og optimal komfort FLEX LBS / Tresko med innersåle i mykt lær COMFORT / Tresko med innersåle av trefinér PROFLEX / Vernetresko med perfekt passform FLEX LIGHT / Fleksible, komfortable og ESD-godkjente vernetresko FUNCTION / Lette, slitsterke og ekstra sklihemmende arbeidssko SIKA BUBBLE / Ekstra sklihemmende og støtdempende arbeidssko SIKA MOTION / Sandaler med super passform og komfort 18


Lette og pustende arbeidssko er avgjørende når du står og går i mange timer hver dag

FINN HELE SORTIMENTET PÅ WWW.SIKAFOOTWEAR.NO


SERIEN:

HIGHLINE

Ekstra sklihemmende og støtdempende arbeidssko med rengjøringsvennlig design

EKSTRA SKLIHEMMENDE YTTERSÅLE ESD-GODKJENT

PUSTENDE, SLITESTERKT OG VANNAVSTØTENDE PERMAIR® LÆR

FORSTERKNING FOR EKSTRA SLITESTYRKE BOA® FIT SYSTEM

FÅ SØMMER GIR EN RENGJØRINGSVENNLIG DESIGN

202220 / PRIMO Med Boa® Fit System. ESD-godkjent. Fra str. 35 til 50 Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/PU. Sålen er fleksibel, og den har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning, og fordeler trykket til hele sålen. Med gelpute i hælen for ekstra god støtdemping og fjæring Pustende, slitesterkt og vannavstøtende Permair® lær Pustende, slitesterkt, svettetransporterende og hurtigtørkende innerfôr med Moisture-Tech® Technology, og med ekstra forsterkning i hælen

NYHET

Innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakteriell PU. Med ekstra mykt og trykkavlastende memoryfoam fra hæl til forfot Spesielt velegnet for næringsmiddelindustri, legemiddelindustri Ventes på lager sommeren 2019

20

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

HIGHLINE

202210 / PRIMIER Metallfri og ESD-godkjent. Fra str. 35 til 50 Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/PU. Sålen er fleksibel, og den har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning, og fordeler trykket til hele sålen. Med gelpute i hælen for ekstra god støtdemping og fjæring Pustende, slitesterkt og vannavstøtende Permair® lær Pustende, slitesterkt, svettetransporterende og hurtigtørkende innerfôr med Moisture-Tech® Technology, og med ekstra forsterkning i hælen

NYHET

Innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakteriell PU. Med ekstra mykt og trykkavlastende memoryfoam fra hæl til forfot Spesielt velegnet for næringsmiddelindustri, legemiddelindustri Ventes på lager sommeren 2019

202110 / LEAD Sandal med justerbar Velcro®-lukking. Metallfri og ESD-godkjent. Fra str. 35 til 50 Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/PU. Sålen er fleksibel, og den har en stabiliserende gelenk som motvw slitesterkt og vannavstøtende Permair® lær Pustende, slitesterkt, svettetransporterende og hurtigtørkende innerfôr med Moisture-Tech® Technology, og med ekstra forsterkning i hælen

NYHET

Innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakteriell PU. Med ekstra mykt og trykkavlastende memoryfoam fra hæl til forfot Spesielt velegnet for næringsmiddelindustri, legemiddelindustri Ventes på lager sommeren 2019

SI KA F O OTW E AR 2019/20

21


SERIEN:

HIGHLINE

Ekstra sklihemmende og støtdempende arbeidssko med rengjøringsvennlig design

202410 / FIRST Elastikk over vristen. Metallfri og ESD-godkjent. Fra str. 35 til 50 Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/PU. Sålen er fleksibel, og den har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning, og fordeler trykket til hele sålen. Med gelpute i hælen for ekstra god støtdemping og fjæring Pustende, slitesterkt og vannavstøtende Permair® lær Pustende, slitesterkt, svettetransporterende og hurtigtørkende innerfôr med Moisture-Tech® Technology, og med ekstra forsterkning i hælen

NYHET

Innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakteriell PU. Med ekstra mykt og trykkavlastende memoryfoam fra hæl til forfot Spesielt velegnet for næringsmiddelindustri, legemiddelindustri Ventes på lager sommeren 2019

202510 / FRONT Med glidelås og elastikk over vristen. Metallfri og ESD-godkjent. Fra str. 35 til 50 Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/PU. Sålen er fleksibel, og den har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning, og fordeler trykket til hele sålen. Med gelpute i hælen for ekstra god støtdemping og fjæring Pustende, slitesterkt og vannavstøtende Permair® lær Pustende, slitesterkt, svettetransporterende og hurtigtørkende innerfôr med Moisture-Tech® Technology, og med ekstra forsterkning i hælen

NYHET

Innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakteriell PU. Med ekstra mykt og trykkavlastende memoryfoam fra hæl til forfot Spesielt velegnet for næringsmiddelindustri, legemiddelindustri Ventes på lager sommeren 2019

22

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Kvalitet og innovasjon fra hæl til tå

GEL TECHNOLOGY TR gelpute i hælen for ekstra god støtdemping og fjæring. Beholder formen og egenskapene over tid

Små fordypninger leder bort væsken, slik at det skapes godt grep mot underlaget

Det grove, sekskantede sålemønsteret gir stor kontaktflate og skaper friksjon i alle retninger, slik at risikoen for å skli minimeres. Et optimalt sålemønster på skitne, våte og glatte gulv

NANOTOE® Lett og metallfri tåbeskyttelse av nanoforsterket glassfiber

Avrundede og brede fordypninger skaper en selvrensende effekt som sørger for at smuss ikke setter seg fast

Stigegrep gir godt grep i flere retninger

SI KA F O OTW E AR 2019/20

Vinklet hæl og tettsittende lameller i både hæl og forfot sikrer optimal kontakt med underlaget ved bevegelse

23


SERIEN:

OPTIMAX

Lette og komfortable OPTIMAXmodeller uten tåbeskyttelse

SKLIHEMMENDE YTTERSÅLE. LETT, FLEKSIBEL OG SLITESTERK

BRED YTTERSÅLE I HÆLOMRÅDET REDUSERER RISIKOEN FOR VRIDNINGSSKADER

MED PERFORERINGER FOR EKSTRA PUSTE

172000 / OPTIMAX Med perforeringer for ekstra høye pusteevner Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

24

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


172001 / OPTIMAX Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær. Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

172100 / OPTIMAX Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

173110 / OPTIMAX Sandal med justerbar borrelås. Remmen kan klippes til uten å frynse Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, næringsmiddelindustri, legemiddelindustri, service/rengjøring

173105 / OPTIMAX Sertifisering: OB+A+E+FO+SRA. Sandal med justerbar borrelås. Remmen kan klippes til uten å frynse Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, næringsmiddelindustri, legemiddelindustri, service/rengjøring

SI KA F O OTW E AR 2019/20

25


SERIEN:

OPTIMAX

Lette og komfortable OPTIMAXmodeller med tåbeskyttelse

SKLIHEMMENDE OG STØTDEMPENDE YTTERSÅLE

PUSTENDE, VANNAVSTØTENDE OG SLITESTERKT PERMAIR® LÆR REM KAN KLIPPES TIL UTEN Å FRYNSE

172302 / OPTIMAX Sko med justerbar borrelås. Remmen kan klippes til uten å frynse Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

26

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

OPTIMAX

172201 / OPTIMAX Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

172200 / OPTIMAX Med perforeringer for ekstra høye pusteevner Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

172111 / OPTIMAX Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svettetransporterende, pustende og slitesterkt innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

SI KA F O OTW E AR 2019/20

27


SERIEN:

FUSION

FUSION-modeller uten tåbeskyttelse. Super passform og komfort EKSTRA SKLIHEMMENDE SÅLEKONSTRUKSJON, DER SIKRER STABILITET OG MINIMERER RISIKOEN FOR VRIDNINGSSKADER

MED PERFORERINGER FOR EKSTRA PUSTE

19511 / FUSION Med perforeringer for ekstra høye pusteevner Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende, slitesterkt og pustende mikrofiber Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

28

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

FUSION

VISST E D U AT: Sklisikkerhet er en overordnet betegnelse for fottøyets sklihemmende egenskaper i samspill med underlaget, personen og det miljøet personen beveger seg i.

19513 / FUSION Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende, slitesterkt og pustende mikrofiber Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

19514 / FUSION Elastikk over vrist Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende, slitesterkt og pustende mikrofiber Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

SI KA F O OTW E AR 2019/20

29


SERIEN:

FUSION

FUSION-modeller med tåbeskyttelse. Super passform og komfort

19223 / FUSION Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende, slitesterkt og pustende mikrofiber Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

19225 / FUSION Justerbar borrelås og perforeringer for ekstra høye pusteevner Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® Innerfôr av svetteabsorberende, slitesterkt og pustende mikrofiber Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

30

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

19224 / FUSION Elastikk over vrist Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende, slitesterkt og pustende mikrofiber Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

19221 / FUSION Med perforeringer for ekstra høye pusteevner Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lærInnerfôr av svetteabsorberende, slitesterkt og pustende mikrofiber Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

19241 / FUSION Glidelås på innsiden Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

19242 / FUSION Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Antistatisk og ekstra slitesterk innleggssåle med støtdempende Ortholite®-Teknologi. Sålen er antibakteriel, svettetransporterende og hurtigtørkende Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

SI KA F O OTW E AR 2019/20

31


SERIEN:

FUSION CLOG ESD

Ekstra sklihemmende arbeidstresko med optimal komfort. ESD-godkjent EKSTRA SKLIHEMMENDE SÅLEKONSTRUKSJON, DER SIKRER STABILITET OG MINIMERER RISIKOEN FOR VRIDNINGSSKADER

BORRELÅSREM SOM KAN KLIPPES TIL UTEN Å FRYNSE

JUSTERBAR HÆLREM

ESD-GODKJENT

19467 / FUSION CLOG ESD Sertifisering: OB+A+E+FO+WRU+SRC. Med justerbar borrelås. Rem kan klippes til uten å frynse Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Utskiftbar innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakterielt materiale. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

32

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

FUSION CLOG ESD

19466 / FUSION CLOG ESD Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Utskiftbar innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakterielt materiale. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

19468 / FUSION CLOG ESD Sertifisering: OB+A+E+FO+WRU+SRC Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Utskiftbar innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakterielt materiale. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring

19476 / FUSION CLOG ESD Med tåbeskyttelse Ekstra sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Utskiftbar innleggssåle av pustende, svettetransporterende og antibakterielt materiale. Vaskbar ved 30 °C Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

SI KA F O OTW E AR 2019/20

33


SERIEN:

FLEX LBS

FLEX LBS-modeller uten tåbeskyttelse. Ekstra myk innersåle av lær. Lett, fleksibel og robust

FLEKSIBEL YTTERSÅLE

MYK INNERSÅLE AV SKUM OG LÆR

JUSTERBAR HÆLREM

8185 / FLEX LBS Sertifisering: OB+A+E+WRU+FO+SRB Sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær LBS-innersåle, som er en kombinasjon av skum og lær, som gjør sålen myk og ekstra behagelig Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg

34

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

FLEX LBS

V I S S T E D U AT: SHOEFINDER er et brukervennlig, visuelt og enkelt verktøy som hjelper deg med å velge de riktige skoene. Finn ut hvordan på sikafootwear.no/shoe-finder.

8105 / FLEX LBS Sertifisering: OB+A+E+WRU+FO+SRB Sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær LBS-innersåle, som er en kombinasjon av skum og lær, som gjør sålen myk og ekstra behagelig Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring, fritid

8005 / FLEX LBS Sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær LBS-innersåle, som er en kombinasjon av skum og lær, som gjør sålen myk og ekstra behagelig Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, sykehus/omsorg, HORECA, service/rengjøring, fritid

SI KA F O OTW E AR 2019/20

35


SERIEN:

FLEX LBS

FLEX LBS-modeller med tåbeskyttelse. Ekstra myk innersåle av lær. Lett, fleksibel og robust

885 / FLEX LBS Med ProNose for ekstra slitestyrke på den svarte modellen Sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær LBS-innersåle, som er en kombinasjon av skum og lær, som gjør sålen myk og ekstra behagelig Spesielt egnet for lett industri, transport/lager, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

8985 / FLEX LBS Sertifisering: SB+A+E+FO+WRU+SRB. Med ProNose for ekstra slitestyrke på den svarte modellen Sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær LBS-innersåle, som er en kombinasjon av skum og lær, som gjør sålen myk og ekstra behagelig Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

36

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Arbeidsulykker I 2017 ble det rapportert om 17798 arbeidsulykker i Danmark

4086

av dem er direkte knyttet til skader på bein, føtter og tær

4504

av alle rapporterte arbeidsulykker skyldes at noen har sklidd eller falt

314 millioner DKK ble utbetalt i erstatning for arbeidsulykker på bein, føtter og tær

KILDE: Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring i Danmark, 2017

37


SERIEN:

COMFORT

COMFORT-modeller med innersåle av trefinér. Bred passform

29 / COMFORT Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innersåle av trefinér Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

54 / COMFORT Sertifisering: SB+P+E+FO+WRU+SRC Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innersåle av trefinér Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

38

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

COMFORT

VIS S T E D U AT: 23 % av alle rapporterte arbeidsulykker er direkte knyttet til skader på bein, føtter og tær. KILDE: Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring i Danmark, 2017

125 / COMFORT Sertifisering: OB+E+WRU+FO+SRC Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innersåle av trefinér Spesielt egnet for næringsmiddelindustri, fritid

149 / COMFORT Sertifisering: OB+E+WRU+FO+SRC Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innersåle av trefinér Spesielt egnet for næringsmiddelindustri, fritid

SI KA F O OTW E AR 2019/20

39


SERIEN:

PROFLEX

Fleksibel og perfekt passform. Fås opp til str. 50

19322 / PROFLEX Med refleksdetaljer. Fås opp til str. 50 Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svetteabsorberende, hurtigtørkende og slitesterkt innerfôr av mikrofiber Støtdempende, svetteabsorberende og pustende innleggssåle som kan byttes ut Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager, næringsmiddelindustri

19324 / PROFLEX Sertifisering: SB+P+A+E+FO+WRU+SRC. Med refleksdetaljer. Fås opp til str. 50 Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Svetteabsorberende, hurtigtørkende og slitesterkt innerfôr av mikrofiber Støtdempende, svetteabsorberende og pustende innleggssåle som kan byttes ut Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager, næringsmiddelindustri

40

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

FLEX LIGHT

Lette og fleksible vernetresko med god buestøtte og komfort. ESD-godkjent

8110 / FLEX LIGHT Sertifisering: SB+P+A+E+FO+WRU+SRA. ESD-godkjent og med myk vristpolstring for ekstra god komfort Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Myk, støtdempende og utskiftbar innleggssåle med ekstra god buestøtte Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager, næringsmiddelindustri

8111 / FLEX LIGHT ESD-godkjent og med myk vristpolstring for ekstra god komfort Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Myk, støtdempende og utskiftbar innleggssåle med ekstra god buestøtte Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager, næringsmiddelindustri

SI KA F O OTW E AR 2019/20

41


SIKA FUNCTION

SKLIHEMMENDE SKO TIL DET PROFESJONELLE KJØKKENET MED SIKA FUNCTION MISTER DU IKKE FOTFESTET. SELV OM DET GÅR FORT I SVINGENE. Skoen er designet med sklisikkerhet i tankene, og den er testet i profesjonelle kjøkkenmiljøer. Det unike mønsteret på sålen gir maksimalt grep på forskjellig underlag, og støtdempingen sørger for at du slipper ømme føtter etter lange vakter. Et trygt valg for alle kjøkkenproffer.

SPOR LEDER VANNET BORT, SLIK AT DU FÅR GODT GREP MOT UNDERLAGET

SÅLEN HAR SELVRENSENDE FUNKSJON SOM SØRGER FOR AT MATRESTER OG SMUSS IKKE SETTER SEG FAST

VINKLET HÆL OG FLEKSIBLE LAMELLER I BÅDE FORFOT OG HÆL GIR OPTIMAL KONTAKT MED UNDERLAGET NÅR DU BEVEGER DEG

UNIKT SÅLEMØNSTER GIR FRIKSJON I ALLE RETNINGER. DET MINIMERER RISIKOEN FOR AT DU SKLIR – UANSETT HVORDAN DU BEVEGER DEG

42


SERIEN:

FUNCTION

VIS S T E D U AT: Sklisikkerhet er en overordnet betegnelse for fottøyets sklihemmende egenskaper i samspill med underlaget, personen og det miljøet personen beveger seg i. Få mer informasjon om FUNCTION på www.sikafootwear.no/function

19301 / BALANCE Ekstra sklihemmende (SRC) og støtdempende PU-yttersåle som er spesielt utviklet for HORECA og kjøkkenmiljøer med harde, våte og glatte underlag. Yttersålen er fleksibel, lett og enkel å rengjøre Slitesterk, pustende og vannavstøtende mikrofiber med god bestandighet mot kjemikalier som brukes i rengjøringsmidler i HORECA og næringsmiddelindustrien

NYHET

Pustende og vaskbar innerfôr av tekstil. Med ekstra forsterkende mikrofiber i hælen Pustende, støtdempende og svettetransporterende innleggssåle som motvirker lukt og som kan vaskes på 30 °C Spesielt egnet for HORECA

19302 / STABLE Ekstra sklihemmende (SRC) og støtdempende PU-yttersåle som er spesielt utviklet for HORECA og kjøkkenmiljøer med harde, våte og glatte underlag. Yttersålen er fleksibel, lett og enkel å rengjøre Slitesterk, pustende og vannavstøtende mikrofiber med god bestandighet mot kjemikalier som brukes i rengjøringsmidler i HORECA og næringsmiddelindustrien

NYHET

Pustende og vaskbar innerfôr av tekstil. Med ekstra forsterkende mikrofiber i hælen Pustende, støtdempende og svettetransporterende innleggssåle som motvirker lukt og som kan vaskes på 30 °C Spesielt egnet for HORECA

SI KA F O OTW E AR 2019/20

43


SERIEN:

SIKA BUBBLE

SIKA BUBBLE For deg som går langt for andre SIKA BUBBLE er som skapt for deg som påtar deg lange vakter og stort ansvar. DEG som står mye og går mye. Med sin stilrene design opphever SIKA BUBBLE grensen mellom arbeids- og fritidssko – uten at det går på bekostning av komfort eller sikkerhet.

Støtdemping i hele sålen / Pustende / Vaskbar (50011) / Ekstra sklihemmende / Godkjent for arbeidsbruk

SIKA BUBBLE er utviklet og designet for både kvinner og menn.

Les mer på www.sikafootwear.no/sikabubble


SERIEN:

SIKA BUBBLE

DE KARAKTERISTISKE LUFTBOBLENE GIR EN UNIK KOMFORT OG STØTDEMPING I HELE SÅLEN

LEVERES MED SKOLISSER I TO FORSKJELLIGE FARGER

SPESIALDESIGNET YTTERSÅLE AV EKSTRA SKLIHEMMENDE EVA/ GUMMI SOM GIR ET GODT FOTFESTE PÅ GLATTE OVERFLATER SKOENE KAN VASKES VED 30 °C

50011 / MOVE Den svarte modellen leveres med et par blå ekstra skolisser. Den svarte/hvite modell leveres med et par hvite ekstra skolisser. Den hvite modellen leveres med et par blå ekstra skolisser Ekstra sklihemmende og fleksibel yttersåle av EVA/gummi. Luftboblene i yttersålen gir unik komfort og støtdemping under hele foten Pustende og vaskbart innerfôr av tekstil Pustende, støtdempende, svettetransporterende innleggssåle som bevarer det meste av sin form over tid. Innleggssålen reduserer luktgener og kan vaskes ved 30 °C Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, legemiddelindustri, service/rengjøring, fritid

SI KA F O OTW E AR 2019/20

45


SERIEN:

SIKA BUBBLE

Lett, vannavstøtende og pustende arbeidssko designet som en smart fritidssko

SPESIALDESIGNET YTTERSÅLE SOM GIR ET GODT FOTFESTE PÅ GLATTE OVERFLATER

NYHET

AV VANNAVSTØTENDE, PUSTENDE OG SLITESTERK CANVAS

DE KARAKTERISTISKE LUFTBOBLENE GIR EN UNIK KOMFORT OG STØTDEMPING I HELE SÅLEN

50013 / JUMP Ekstra sklihemmende og fleksibel yttersåle av EVA/gummi. Luftboblene i yttersålen gir unik komfort og støtdemping under hele foten Av vannavstøtende, pustende og slitesterk canvas Pustende innerfôr av tekstil Pustende, støtdempende, svettetransporterende innleggssåle som bevarer det meste av sin form over tid. Innleggssålen reduserer luktgener og kan vaskes ved 30 °C Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, legemiddelindustri, service/rengjøring, fritid Ventes på lager sommeren 2019

46

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

SIKA BUBBLE

Leveres med et par blå ekstra skolisser

50017 / FLOW Leveres med et par blå ekstra skolisser Ekstra sklihemmende og fleksibel yttersåle av EVA/gummi. Luftboblene i yttersålen gir unik komfort og støtdemping under hele foten Pustende, vannavstøtende og slitesterkt mikrofiber Pustende innerfôr av tekstil Pustende, støtdempende, svettetransporterende innleggssåle som bevarer det meste av sin form over tid. Innleggssålen reduserer luktgener og kan vaskes ved 30 °C Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, legemiddelindustri, service/rengjøring, fritid

50012 / STEP Kommer i svart og hvit og leveres med et par blå ekstra skolisser Ekstra sklihemmende og fleksibel yttersåle av EVA/gummi. Luftboblene i yttersålen gir unik komfort og støtdemping under hele foten Pustende, vannavstøtende og slitesterkt mikrofiber Pustende innerfôr av tekstil Pustende, støtdempende, svettetransporterende innleggssåle som bevarer det meste av sin form over tid. Innleggssålen reduserer luktgener og kan vaskes ved 30 °C Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, legemiddelindustri, service/rengjøring, fritid

SI KA F O OTW E AR 2019/20

47


SERIEN:

SIKA MOTION

Lette, myke og fleksible sandaler. Super passform, buestøtte og komfort

SKILHEMMENDE OG STØTDEMPENDE YTTERSÅLE

AVTAGBAR HÆLREM

MANGE JUSTERINGSMULIGHETER

22204 / SIKA MOTION Sertifisering: OB+A+E+FO+SRC. Mange justeringsmuligheter. Med avtagbar hælrem Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Nubuck/lycra Mykt og komfortabelt innerfôr Ekstra myk og polstret innersåle av semsket lær som former seg etter foten og gir optimal komfort Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, legemiddelindustri, service/rengjøring, fritid

48

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

SIKA MOTION

22207 / SIKA MOTION Sertifisering: OB+A+E+FO+SRC. Med avtagbar hælrem og mange justeringsmuligheter Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Den svarte modellen er av nubuck/lycra. Den hvite modellen er av narvet lær Mykt og komfortabelt innerfôr Ekstra myk og polstret innersåle av semsket lær som former seg etter foten og gir optimal komfort Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, legemiddelindustri, service/rengjøring, fritid

22206 / SIKA MOTION LADY Sertifisering: OB+A+E+FO+SRC. Mange justeringsmuligheter Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Nubuck/lycra Mykt og komfortabelt innerfôr Ekstra myk og polstret innersåle av semsket lær som former seg etter foten og gir optimal komfort Spesielt egnet for sykehus/omsorg, HORECA, legemiddelindustri, service/rengjøring, fritid

SI KA F O OTW E AR 2019/20

49


Vernesko som er testet av hverdagshelter BRYNJE er det ultimate vernefottøyet for hardtarbeidende menn og kvinner. Med en rekke stilige, funksjonelle og smarte detaljer er du garantert en sko som skiller seg ut på arbeidsplassen. Her finner du noe for alle bransjer og behov – fra smarte og sporty modeller beregnet for byggebransjen, håndverksbransjen og lettere industri til ekstra robuste modeller beregnet for tungindustrien. Men det samme gjelder for alle: Kvalitet, slitestyrke og sikkerhet

BRYNJE-SERIER OG SORTIMENT: 600-SERIEN / Smarte og slitesterke vernesko med mange funksjonelle detaljer 500-SERIEN / Lett og fleksibel vernesko med sporty design 400-SERIEN / Ekstra slitesterkt og fleksibelt vernefottøy med bred passform og egenskaper som for eksempel varmeresistent yttersåle eller vanntett membran 300-SERIEN / Myke, slitesterke og fleksible vernesko av lette materialer 200-SERIEN / Vernesko med bred passform i enkel og funksjonell design 100-SERIEN / Lette og fleksible vernetresko med god buestøtte og komfort 1000-SERIEN / Lett, komfortabel og slitesterk PU-støvel 50

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Hvis du arbeider på ujevnt underlag, er det viktig at verneskoene dine er slitesterke og fleksible

FINN HELE SORTIMENTET PÅ WWW.SIKAFOOTWEAR.NO


Oppbygging av en vernesko MED REFLEKS: STØRRE SYNLIGHET. BEDRE SIKKERHET

ESD-GODKJENT: MINIMERER DEN STATISKE ELEKTRISITETEN

BRED PASSFORM: EKSTRA PLASS. EKSTRA KOMFORT

B-XTREME LÆR: SLITESTERKT OG PUSTENDE LÆR SOM FORMER SEG ETTER FOTEN DIN

FAST HÆLKAPPE: STØTTER OG REDUSERER VRIDNING I ANKELEN

STØTDEMPENDE INNLEGGSSÅLE: KOMFORT OG GOD PASSFORM

TÅBESKYTTELSE AV ALUMINIUM: EFFEKTIV BESKYTTELSE AV TÆRNE DINE

SPIKERTRAMPVERN AV FLEKSIBELT FIBERMATERIALE: BESKYTTER DEG MOT Å TRÅKKE SKARPE GJENSTANDER GJENNOM SÅLEN

GELENK: STABILISERER, MOTVIRKER VRIDNING OG FORDELER TRYKKET TIL HELE SÅLEN YTTERSÅLE AV NITRILGUMMI: EKSTRA SLITESTERK OG FLEKSIBEL SÅLE SOM MOTSTÅR VARME OPP TIL 300 °C PU-MELLOMSÅLE: FLEKSIBEL OG STØTDEMPENDE

BRYNJE / 411 ROBUST

52

PRONOSE: EKSTRA SLITETYRKE TIL ET AV SKOENS MEST UTSATTE OMRÅDER


Perfeksjon til tåspissene INNERFÓR Innerfór er vanligvis av skinn, lær, mikrofiber eller tekstil. Uansett materiale bidrar innerfóret til komfort og velvære. SKINN OG LÆR er naturmaterialer som gir et ekstra godt inneklima i fottøyet. MIKROFIBER OG TEKSTIL er mer

MELLOMSÅLE/ YTTERSÅLE Der finnes forskjellige sålematerialer, som kombineres ut fra brukssituasjonen. De mest brukte kombinasjonene er:

slitesterkt og har gode svetteabsorberende og

PU-YTTERSÅLE: Sklihemmende, støtdempende,

svettetransporterende egenskaper som holder

slitesterk og fleksibel (også i kulde). Etter kort tids

føttene sunne og tørre.

bruk blir sålen mer sklihemmende.

TÅBESKYTTELSE

PU-MELLOMSÅLE: Støtdempende og fleksibel

Tåbeskyttelsen beskytter tærne mot fallende objekter og sammenpressing. Tåbeskyttelsen kan

(også i kulde). PU-YTTERSÅLE: Sklihemmende, slitesterk og fleksibel (også i kulde). Etter kort tids bruk blir sålen mer sklihemmende.

være av stål, aluminium eller kompositt, som alle

PU-MELLOMSÅLE: Støtdempende og fleksibel

lever opp til gjeldende krav.

(også i kulde). TPU-YTTERSÅLE: Sklihemmende,

STÅL OG ALUMINIUM er begge tynne materialer, mens KOMPOSITT er et lettere og kraftigere

avsnittet TILBEHØR.

FULLNARVET LÆR: Ekstra slitesterkt og pustende materiale som særlig brukes i vernefottøy som blir utsatt for hard bruk. PERMAIR®LÆR: Slitesterkt og pustende materiale. Vannavstøtende, enkelt å rengjøre og resistent overfor visse kjemikalier, oljer, salter m.m. Finn resistensoversikt på www.sikafootwear.no/download MIKROFIBER: Slitesterkt, pustende og hurtigtørkende materiale. I noen produkter har materialet en vannavstøtende effekt.

å skape design med forskjellige trykk, farger og de-

(også i kulde). GUMMI-YTTERSÅLE: Ekstra skli-

lige såletyper. Se sortimentet av innleggssåler i

materialene er:

TEKSTIL: Pustende materiale med mulighet for

Kompositt brukes f.eks. i alle metallfrie produkter.

passform og komfort. Det finnes mange forskjel-

kombineres ut fra brukssituasjonen. De vanligste

og flere farger i yttersålen. PU-MELLOMSÅLE: Støtdempende og fleksibel

Innleggssålen er en viktig bestanddel i forhold til

Overlæret kan være av forskjellige materialer som

slitesterk, fleksibel og med mulighet for detaljer

materiale som ikke transporterer kulde.

INNLEGGSSÅLE

OVERLÆR

hemmende, slitesterk, fleksibel og med mulighet for detaljer og flere farger i yttersålen. PU-MELLOMSÅLE: Støtdempende og fleksibel (også i kulde). NITRILGUMMI-YTTERSÅLE: Sklihemmende, ekstra slitesterk og fleksibel. Nitrilgummi er varmeresistent og tåler opp til 300 °C i ett minutt (HRO). EVA-MELLOMSÅLE: Ekstra lett materiale. Støtdempende og fleksibel. GUMMI-YTTERSÅLE: Ekstra sklihemmende, slitesterk, fleksibel og med mulighet for detaljer og flere farger i yttersålen.

taljer. Kombineres ofte med andre materialer som f.eks. lær, nubuck, ruskinn, mesh eller mikrofiber for å oppnå ekstra slitestyrke m.m.

SPIKERTRAMPVERN Spikertrampvernet beskytter mot å tråkke skarpe gjenstander gjennom yttersålen. Spikertrampvernet kan være av stål, fiber eller tre, som alle lever opp til gjeldende krav. STÅL er et sterkt materiale som er særlig velegnet til å gå på små og skarpe gjenstander. FIBER er et fleksibelt og metallfritt materiale, som ikke transporterer kulde. Spikertrampvern av fibermateriale brukes f.eks. i alle metallfrie produkter TRE brukes utelukkende i SIKA Comfort-treskoserien, og er særlig velegnet ved stillestående arbeid. Tre har også en kuldeisolerende effekt.

53


SERIEN:

600

Robuste 600-modeller av fullnarvet lær. Med Boa® Fit System og solid stigegrep EKSTRA SKLIDHEMMENDE YTTERSÅLE AV EVA/GUMMI

SOLID STIGEGREP

BOA® FIT SYSTEM

EKSTRA HÆLBESKYTTELSE

PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

ESD-GODKJENT

FULLNARVET LÆR

649 / DRIZZLE Med Boa® Fit System og ESD-godkjent. Fra str. 35 Ekstra sklihemmende, slitesterk og støtdempende yttersåle av EVA/gummi. Den lette og fleksible sålen har solid stigegrep og stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterkt, pustende og vannavstøtende fullnarvet lær Innerfôr av svetteabsorberende tekstil med forsterkning i hælen for ekstra slitestyrke Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

54

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

600

657 / STORM Med Boa® Fit System og ESD-godkjent. Fra str. 35 Ekstra sklihemmende, slitesterk og støtdempende yttersåle av EVA/gummi. Den lette og fleksible sålen har solid stigegrep og stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterkt, pustende og vannavstøtende fullnarvet lær Innerfôr av svetteabsorberende tekstil med forsterkning i hælen for ekstra slitestyrke Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

BOA® FIT SYSTEM • PERFEKT PASSFORM • RASK OG ENKEL Å BRUKE • DREIEKNAPP OG LISSER I BOA® FIT SYSTEMET ER GARANTERT I HELE LEVETIDEN TIL FOTTØYET

Få mer informasjon på www.sikafootwear.no 55


SERIEN:

600

Lette 600-modeller av slitesterkt, pustende og vannavstøtende mikrofiber

EKSTRA SKLIDHEMMENDE YTTERSÅLE AV EVA/GUMMI

EKSTRA HÆLBESKYTTELSE

BOA® FIT SYSTEM

ESD-GODKJENT PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

672 / AIR Med Boa® Fit System. Fra str. 35 og ESD-godkjent Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/gummi. Sålen er fleksibel og har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterk, pustende og vannavstøtende onDura® mikrofiber

VANNAVSTØTENDE ONDURA® MIKROFIBER NYHET

Innerfôr av slitesterk og pustende mesh med ekstra forsterkning i hælen Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

56

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Lissene kan klippes til ønsket lengde

673 / HURRICANE Enkelt og smart speedlace lukkesystem. Fra str. 35 og ESD-godkjent Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/gummi. Sålen er fleksibel og har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterk, pustende og vannavstøtende onDura® mikrofiber. Skaftet er bygget opp med en fleksibel sokk rundt ankelen – en konstruksjon som gir ekstra komfort, støtte og stabilitet Innerfôr av slitesterk og pustende mesh med ekstra forsterkning i hælen

NYHET

Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager Ventes på lager sommeren 2019

671 / CYCLONE Sandal med Boa® Fit System. Fra str. 35 og ESD-godkjent Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/gummi. Sålen er fleksibel og har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterk, pustende og vannavstøtende onDura® mikrofiber

NYHET

Innerfôr av slitesterk og pustende mesh med ekstra forsterkning i hælen Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

57


SERIEN:

600

Ekstra pustende og slitesterke 600-modeller av lette materialer

Slitesterk materiale

660 / CLIMATE Ekstra pustende og vannavstøtende. Fra str. 35 og ESD-godkjent Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/gummi. Sålen er fleksibel og har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterk, vannavstøtende og ekstra pustende mesh uten sømmer

NYHET

Innerfôr av slitesterk og pustende mesh med ekstra forsterkning i hælen Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

650 / WIND Ekstra pustende og ESD-godkjent. Fra str. 35 Lett, slitesterk, støtdempende og ekstra sklihemmende yttersåle av PU/gummi. Sålen er fleksibel og har en stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterk og ekstra pustende interlock knit uten sømmer

NYHET

Innerfôr av slitesterk og pustende mesh med ekstra forsterkning i hælen Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

58

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


FÅ ET GODT OG SIKKERT FOTFESTE MED BRYNJE 600

FLAT GUMMISÅLE STOR KONTAKTFLATE. SOLID FOTFESTE

KOMBINASJONEN AV SÅLEMATERIALER OG SÅLEKONSTRUKSJON EKSTRA LETT SKO

RIFLET SÅLEMØNSTER STOR FLEKSIBILITET

MED GELENK STABILISERER, MOTVIRKER VRIDNING OG FORDELER TRYKKET TIL HELE SÅLEN MYK MELLOMSÅLE AV PU MASSE STØTDEMPING

EKSTRA FJÆRING MINDRE ØMHET I FØTTER, KNÆR OG RYGG

RIFLER I HÆL OG TÅ GODT FOTFESTE – OGSÅ NÅR DU BEVEGER DEG.

59


SERIEN:

500

Lett og fleksibel model i en sporty design

SKLIHEMMENDE, STØTDEMPENDE OG FLEKSIBEL YTTERSÅLE

ESD-GODKJENT

METALLFRI

513 / AURIGA Metallfri og ESD-godkjent Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU/PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt nubuck/semsket lær Slitesterkt og svetteabsorberende innerfôr Innleggssåle av lett og antibakterielt materiale. Støtdempende og pustende Særligt velegnet Spesielt egnet fortillett letindustri, industri,bygg/håndverk, byggeri/håndværk, transport/lager transport/lager

60

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


BRYNJE ULTIMATE FOOTFIT FÅ SKANNET FØTTENE DINE OG FINN DEN HELT RIKTIGE INNLEGGSSÅLEN

BRYNJE SPEED SCAN® – slik virker den BRYNJE SPEED SCAN® er en lynrask og presis fotskanner som på 15 sekunder registrerer føttenes mål, buetype og vektfordeling. Den er så enkel å bruke at du selv kan foreta målingen og selv velge den av de tre ULTIMATE FOOTFIT buestøttende innleggssålene som passer best til dine føtter.

ANTISTATISK OG ESD-KOMPATIBEL

PERFORERINGER FOR EKSTRA PUSTE

STØTTE TIL LAV, MIDDELS ELLER HØY BUE

AV PUSTENDE, SLITESTERKT OG STØTDEMPENDE MATERIALE FORMSTØPT TPU-KJERNE, SOM STABILISERER FOTEN OG GIR EKSTRA STØTTE RUNDT BUE OG HÆL VEKTFORDELING

FOTSTØRRELSE

BUETYPE

FÅ M ER IN F ORMASJON OM BRY N J E U LT IM AT E FOOTFIT-SÅLENE UN DER «TILB EHØR»


SERIEN:

400

400-modeller med fleksibel og varmeresistent yttersåle. Bred passform ESD-GODKJENT

FAST HÆLKAPPE SOM STØTTER OG REDUSERER VRIDNING I ANKELEN

PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

REFLEKSDETALJER

SLITESTERKT OG PUSTENDE B-XTREME LÆR SOM FORMER SEG ETTER FOTEN DIN

411 / ROBUST ESD-godkjent og med refleksdetaljer Ekstra slitesterk, sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som motstår varme opp til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterkt, pustende og vannavstøtende B-Xtreme lær, som former seg etter foten Innerfôr av svetteabsorberende tekstil med forsterkning i hælen for ekstra holdbarhet Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for tung industri, bygg/håndverk

62

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

400

VISST E D U AT: B-Xtreme-lær er narvet lær som er oljet, vokset og deretter preget for å få det unike utseendet. Læret er bærekraftig og miljøbevisst produsert, som er garanti for høy og gjennomført kvalitet

412 / ALL ROUND Ekstra ankelbeskyttelse, refleksdetaljer og ESD-godkjent Ekstra slitesterk, sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som motstår varme opp til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterkt, pustende og vannavstøtende B-Xtreme lær, som former seg etter foten Innerfôr av svetteabsorberende tekstil med forsterkning i hælen for ekstra holdbarhet Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for tung industri, bygg/håndverk

421 / ADVANTAGE ESD-godkjent og med refleksdetaljer Ekstra slitesterk, sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som motstår varme opp til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen. Slitesterkt, pustende og vannavstøtende B-Xtreme lær, som former seg etter foten Innerfôr av svetteabsorberende tekstil med forsterkning i hælen for ekstra holdbarhet Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for tung industri, bygg/håndverk

SI KA F O OTW E AR 2019/20

63


SERIEN:

400

400-modeller med fleksibel og varmeresistent yttersåle. Bred passform THINSULATE™ FÔR EKSTRA ANKELBESKYTTELSE

SLITESTERKT OG PUSTENDE B-XTREME LÆR, SOM FORMER SEG ETTER FOTEN DIN FAST HÆLKAPPE, DER STØTTER OG REDUSERER VRIDNING I ANKELEN

REFLEKSDETALJER PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

413 / SUPPORTER Vinterstøvel med Thinsulate™ fôr, ekstra ankelbeskyttelse, glidelås på innsiden och refleksdetaljer. ESD-godkjent Ekstra slitesterk, sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som motstår varme opp til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen. Slitesterkt, pustende og vannavstøtende B-Xtreme lær, som former seg etter foten

GLIDELÅS PÅ INNSIDEN

Thinsulate™ fôr med forsterkning i hælen for ekstra holdbarhet Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for tung industri, bygg/håndverk

64

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

400

449 / WELDER Støvlett med enkel borrelås. Refleksdetaljer og ESD-godkjent Ekstra slitesterk, sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som motstår varme opp til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterkt, pustende og vannavstøtende B-Xtreme lær, som former seg etter foten Innerfôr av skinn med forsterkning i hælen for ekstra holdbarhet Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for tung industri, bygg/håndverk

416 / LIGHTNING En design som sikrer god synlighet på arbeidsplassen. Med Boa® Fit System og refleksdetaljer. ESD-godkjent Ekstra slitesterk, sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som tåler varme opp til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterkt, pustende og vannavstøtende fullnarvet lær

NYHET

Innerfôr av slitesterk og pustende mesh med ekstra forsterkning i hælen Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for tung industri, bygg/håndverk

SI KA F O OTW E AR 2019/20

65


SERIEN:

400

400-modeller med fleksibel og varmeresistent yttersåle. Bred passform

415 / HIGHWAY Ekstra pustende. Med refleksdetaljer og ESD-godkjent Ekstra slitesterk, sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som tåler varme opp til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterk og pustende B-Xtreme nubuck og med ekstra ventilasjon på sidene Innerfôr av svetteabsorberende tekstil med forsterkning i hælen for ekstra slitestyrke Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

414 / SURFER Sandal med refleksdetaljer. ESD-godkjent Ekstra slitesterk, sklihemmende, fleksibel og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som tåler varme opp til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk som motvirker vridning og fordeler trykket til hele sålen Slitesterk og pustende B-Xtreme nubuck Innerfôr av svetteabsorberende tekstil med forsterkning i hælen for ekstra slitestyrke Støtdempende, pustende, svettetransporterende og slitesterk innleggssåle av PU Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

66

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


ESD-GODKJENT FOTTØY

Minimerer den statiske elektrisiteten Hva er ESD? ESD (ElectroStatic Discharge) er statisk elektrisitet som blir overført fra én gjenstand til en annen. I hverdagen opplever vi ESD som et elektrisk støt eller en gnist, f.eks. når vi går ut av bilen og tar i metall etterpå. Den statiske elektrisiteten oppstår når ikke-ledende materialer som f.eks. skosåler og gulvbelegg kommer i kontakt med hverandre. Hvor mye statisk elektrisitet du hoper opp i kroppen, avhenger av bl.a. materialer, påkledning, vær og inneklima. Aller verst er det når luftfuktigheten er lav, slik den f.eks. er på en frostklar vinterdag.

Hvorfor skal du beskytte mot ESD? Elektroniske komponenter er svært følsomme overfor statisk elektrisitet, og blir påvirket av spenninger som ligger langt under det vi i hverdagen merker som små støt. En stillesittende person kan generere opp til 6000 volt, mens elektronikk kan ta skade allerede ved 100 volt. ESD-beskyttelse er derfor viktig for alle virksomheter som arbeider med elektroniske komponenter – og særlig for alle medarbeidere som beveger seg i ESD-kritiske områder (EPA).

Hvordan virker ESD-godkjent fottøy? ESD-godkjent fottøy har en svært høy ledeevne – vesentlig høyere enn tradisjonelt antistatisk fottøy. Det vil si at fottøyet leder den skadelige, statiske elektrisiteten ned i gulvet i stedet for ut i det materialet du arbeider med. Resultatet er færre ESD-skader på dine dyrebare, elektroniske komponenter.

Mer informasjon På www.sikafootwear.no kan du finne mer informasjon om ESD og ESD-godkjent arbeidsfottøy


SERIEN:

400

Fleksible 400-modeller av fullnarvet lær og med vanntett og pustende membran

FLEKSIBEL OG SKLIHEMMENDE YTTERSÅLE

EKSTRA HÆLBESKYTTELSE

REFLEKSDETALJER

PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

481 / B-DRY LOW BOOT Med refleksdetaljer og lukket tunge Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU/PU. Med stabiliserende gelenk Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Slitesterkt og svetteabsorberende innerfôr Støtdempende, antibakteriell og pustende innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

68

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

400

Med vanntett og pustende membran

480 / B-DRY SHOE Med refleksdetaljer og lukket tunge Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU/PU. Med stabiliserende gelenk Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Slitesterkt og svetteabsorberende innerfôr Støtdempende, antibakteriell og pustende innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

484 / B-DRY BOOT 1.1 Fôret vinterstøvel med glidelås på innsiden. Med refleksdetaljer Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU/PU. Med stabiliserende gelenk Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Vinterfôr Støtdempende, antibakteriell og pustende innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

SI KA F O OTW E AR 2019/20

69


SERIEN:

300

Myke, slitesterke og fleksible 300-modeller av lette materialer

FLEKSIBEL, SKLIHEMMENDE OG STØTDEMPENDE YTTERSÅLE

IMITERT PELSFÔR

REFLEKSDETALJER PRONOSE AV LETT OG SLITESTERKT LIBA SMART® MATERIALE FOR EKSTRA SLITESTYRKE EKSTRA ANKELBESKYTTELSE

EKSTRA PU FORSTERKNING

338 / HILL Fóret vinterstøvlett med vanntett og pustende membran. Med refleksdetaljer og ekstra god støtdemping. Ekstra ankelbeskyttelse og ESD-godkjent Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/PU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt lær Imitert pelsfôr Myk og svetteabsorberende innleggssåle. Med skumpute i hælen, som gir en ekstrem god støtdemping Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

70

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


ProNose av lett og slitesterkt Liba Smart® materiale og PU forsterkning

334 / SHELTER Ekstra god støtdemping og ESD-godkjent Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/PU. Usedvanlig myk og behagelig Pustende, slitesterkt og vannavvisende lær/tekstil Svetteabsorberende innerfôr Myk og svetteabsorberende innleggssåle. Med skumpute i hælen, som gir usedvanlig god støtdemping Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

333 / FADING GREY Med vanntett og pustende membran. Ekstra god støtdemping og ESD-godkjent Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/PU Pustende, vannavstøtende og slitesterk lær/tekstil Svetteabsorberende innerfôr Myk og svetteabsorberende innleggssåle. Med skumpute i hælen, som gir en ekstrem god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

71


SERIEN:

300

Lette, fleksible og solide modeller for mange formål

330 / ATMOSPHERE Sandal med dobbel borrelås. ESD-godkjent og med refleksdetaljer Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/PU Pustende og slitesterk lær/semsket lær/tekstil Svetteabsorberende innerfôr Myk og svetteabsorberende innleggssåle. Med skumpute i hælen, som gir en ekstrem god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

358 / FREE STYLE Sandal med dobbel borrelås. Myk polstring i tunge og rundt om ankelen Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/PU. Med stabiliserende gelenk Pustende og slitesterk nubuck Slitesterkt og svettetransporterende innerfôr Støtdempende, svettetransporterende og antibakteriell innleggssåle Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

72

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

300

VIS S T E D U AT: 25,3 % av alle rapporterte arbeidsulykker skyldes at noen har sklidd eller falt. KILDE: Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring i Danmark, 2017

361 / LIGHT INDUSTRY Med refleksdetaljer Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/PU. Med stabiliserende gelenk Pustende og slitesterk mikrofiber/semsket lær Slitesterkt og svettetransporterende innerfôr Støtdempende, svettetransporterende og antibakteriell innleggssåle Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

311 / ALERT Med refleksdetaljer Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/PU. Med stabiliserende gelenk Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær/mesh Slitesterkt og svettetransporterende innerfôr Myk og støtdempende Sorbotan innleggssåle Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

73


SERIEN:

300

Lette, fleksible og solide modeller for mange formål

Med pelsfôr og glidelås på innsiden

365 / COOL PROTECTION Fóret vinterstøvel med vanntett og pustende membran. Glidelås på innsiden, refleksdetaljer og ekstra ankelbeskyttelse Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/TPU. Med stabiliserende gelenk Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Imitert pelsfôr Støtdempende, svettetransporterende og antibakteriell innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

369 / TASMANIA Kraftige nylonstropper og bred elastikk i skaftet Fleksibel, slitesterk og sklihemmende yttersåle av PU/PU. Med stabiliserende gelenk Pustende, vannavstøtende og slitesterkt lær Svettetransporterende innerfôr med forsterkning i hælen for ekstra slitestyrke Støtdempende, svettetransporterende og antibakteriell innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

74

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Gode råd om pleie og vedlikehold av arbeidsfottøy Fottøy av glatt skinn eller lær

Fottøy av Permair® lær, PU eller PVC

»»

Impregner alltid fottøyet før det tas i bruk og deretter med jevne mellomrom.

»»

Rengjør fottøyet etter bruk med en myk børste/klut og litt vann ev. tilsatt mild såpe

»»

Plei fottøyet etter behov og i denne rekkefølgen: 1) Rengjøring, 2) Pussing, 3) Impregnering

»»

Tørk av såperestene med fuktig klut

»»

Gni lærfett eller lærbalsam godt inn i læret og ned i sømmene når du pusser.

»»

Lærfett renser og pleier glatt skinn og lær. Tørker/herder ikke like fort som lærbalsam. Skal pusses etterpå

»»

Lærbalsam renser og pleier glatt skinn og lær. Tørker/ herder fortere enn lærfett. Skal ikke pusses etterpå

»»

Lærbalsam, lærfett og impregnering UTEN silikon egner seg også godt til fottøy med membran

Støvler av gummi »»

Vask støvlene etter bruk med lunkent vann, en myk svamp og mildt såpevann. Såpen kan godt inneholder glyserin, som bidrar til å holde støvlene myke

»»

Støvlene kan smøres med en silikonsvamp for gummi for å bevare smidigheten

Generelt: Vått fottøy må aldri tørkes på radiator eller annen varmekilde Husk: Maglende eller feilaktig vedlikehold gir ikke reklamasjonsrett

SE HELE SORTIMENTET AV PLEIEMIDLER UNDER “TILBEHØR”

75


SERIEN:

200

Force-serien er spesielt utviklet for tyngre industri, bygg og håndverk. Ekstra bred passform LETT, SKLIHEMMENDE OG SLITESTERK YTTERSÅLE

KRAFTIG BORRELÅS

PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

REFLEKSDETALJER

203 / FORCE RAPID SHOE Metallfri og med refleksdetaljer Lett, sklihemmende og slitesterk yttersåle av PU/TPU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Slitesterkt og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell innleggssåle med ekstra støtdemping i hæl og forfot Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

76

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

200

202 / FORCE BOOT Metallfri og med refleksdetaljer Lett, sklihemmende og slitesterk yttersåle av PU/TPU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Slitesterkt og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell innleggssåle med ekstra støtdemping i hæl og forfot Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

201 / FORCE SHOE Metallfri og med refleksdetaljer Lett, sklihemmende og slitesterk yttersåle av PU/TPU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Slitesterkt og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell innleggssåle med ekstra støtdemping i hæl og forfot Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

SI KA F O OTW E AR 2019/20

77


SERIEN:

200

Robuste modeller for mange formål

FLEKSIBEL YTTERSÅLE

REFLEKSDETALJER

231 / STRIKE LACE SHOE Med refleksdetaljer Lett, sklihemmende og fleksibel yttersåle av PU/PU Vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Mykt og pustende innerfôr Støtdempende, antibakteriell og pustende innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

78

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

200

VIS S T E D U AT: SHOEFINDER er et brukervennlig, visuelt og enkelt verktøy som hjelper deg med å velge de riktige skoene. Finn ut hvordan på sikafootwear.no/shoe-finder

232 / STRIKE LOW BOOT Med refleksdetaljer Lett, sklihemmende og fleksibel yttersåle av PU/PU Vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Mykt og pustende innerfôr Støtdempende, antibakteriell og pustende innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

290 / BRICK Slitesterk allround sko med refleksdetaljer Lett og slitesterk yttersåle av PU/TPU Pustende og slitesterkt fullnarvet lær Slitesterkt og svettetransporterende innerfôr Svettetransporterende og støtdempende innleggssåle Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

79


SERIEN:

100

Lette og fleksible vernetresko med god buestøtte og komfort

SKLIHEMMENDE OG FLEKSIBEL YTTERSÅLE

UTSKIFTBAR INNLEGGSSÅLE

PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

MYK VRISTPOLSTRING

SLITESTERKT PERMAIR® LÆR

110 / FLEX FIT Sertifisering: SB+P+A+E+FO+WRU+SRA. Med myk vristpolstring for ekstra god komfort Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU Slitesterkt, pustende og vannavstøtende Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Myk, støtdempende og utskiftbar innleggssåle med ekstra god buestøtte Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

80

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

100/1000

111 / FLEX FIT Med myk vristpolstring for ekstra god komfort Sklihemmende, støtdempende og fleksibel yttersåle av PU Slitesterkt, pustende og vannavstøtende Permair® lær Innerfôr av svetteabsorberende og pustende Politex. Hurtigtørkende og slitesterkt Myk, støtdempende og utskiftbar innleggssåle med ekstra god buestøtte Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

1014 / SOLID Kulde- og varmeisolerende. Lett, robust og fleksibel Sklihemmende yttersåle av PU. Kemikalie- og alkalibestandig Slitesterkt PU Thermoinnleggssåle, som gjør støvelen behagelig i kaldt og vått vær Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

SI KA F O OTW E AR 2019/20

81


Ligg to skritt foran med tysk grundighet ELTEN er tysk grundighet og utvalget av testet og godkjent vernefottøy omfatter alt fra moderne varianter designet som fritidssko til mer klassiske modeller med vekt på enkle og funksjonelle detaljer. Gjennomtenkt funksjonalitet og innovativ teknologi er karakteristisk for ELTEN, som har produsert vernefottøy siden 1910 og som hele tiden flytter grensene for hva man kan kreve av en vernesko beregnet spesielt for byggebransjen/håndverksbransjen, transport/lager og lettere industri. Karakteristisk for ELTEN er også det store utvalget av ESD-godkjent vernefottøy, som egner seg spesielt for bedrifter som håndterer sarte elektroniske komponenter.

ELTEN-SERIER OG SORTIMENT: WELLMAXX / Vernefottøy med unik støtdemping, fjæring og komfort. Lett og sporty design L10 / Vernesko designet som en smart fritidssko. Super passform og komfort DIMENSION PRO / Vernefottøy spesielt utviklet for harde og glatte overflater NOVA / Vernesko skapt til kvinners føtter BIOMEX DYNAMICS / Lette og pustende vernesko med ekstremt fleksibel yttersåle TRAINERS / Lett og komfortablet vernefottøy SAFEGUARD / Robust, fleksibelt og lett vernefottøy med bred passform SAFETY GRIP / Vernestøvel med godt grep og høy slitestyrke RUNNERS / Vernesko designet som fritidssko BUSINESS / Vernesko designet som pen arbeidssko DIALUTION / Skånsomt fottøy til krevende føtter L10 / Lett, fleksibelt og hygienisk fottøy 82

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Arbeider du på hardt underlag, krever det vernesko med god støtdemping

FINN HELE SORTIMENTET PÅ WWW.SIKAFOOTWEAR.NO


SERIEN:

WELLMAXX

Unik støtdempning, fjæring og komfort. Lett og sporty design

SÅLEKJERNE AV INFINERGY®-­ MATERIALE SOM ABSORBERER STØT OG SENDER ENERGIEN I RETUR TIL FØTTENE, SLIK AT HVERT SKRITT LADES MED NY, LETT OG RASKT ENERGI

REFLEKSDETALJER

ESD-GODKJENT

VANNAVSTØTENDE MIKROFIBER/ TEKSTIL

729561 / MADDOX BLACK-RED LOW • INFINERGY® REDUSERER TENDENSEN FOR TRETTE FØTTER

Lærfri og med refleksdetaljer. Fra str. 35

• INFINERGY FORBLIR ELASTISK OG VIL ALLTID GÅ TILBAKE TIL SIN OPPRINNELIGE FORM NÅR TRYKKET PÅ SÅLEN REDUSERES

Sklihemmende, lett, fleksibel og slitesterk yttersåle av PU/TPU. Med sålekjerne av INFINERGY®-materiale som demper støt og sender energien i retur til føttene, slik at hvert skritt lades med ny, lett og raskt energi

®

• INFINERGY®-MATERIALET BESTÅR AV DUSINVIS AV LUFTPERLER SOM INNEHOLDER E-TPU (EKSPANDEREDE THERMOPLASTISKE POLYURETHANE)

Slitesterk, pustende og vannavstøtende mikrofiber/tekstil Innerfôr av pustende, hudvennlig og svetteabsorberende materiale Innleggssåle av støtdempende, pustende og svetteabsorberende materiale Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

84

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

WELLMAXX

VISST E D U AT: Komfort er resultatet av mange forskjellige faktorer, som for eksempel passform, sikkerhet, støtdemping, fleksibilitet, pusteegenskaper, og så videre

729571 / MADDOX BLUE LOW Med refleksdetaljer. Fra str. 35 Sklihemmende, lett, fleksibel og slitesterk yttersåle av PU/TPU. Med sålekjerne av INFINERGY®-materiale som demper støt og sender energien i retur til føttene, slik at hvert skritt lades med ny, lett og raskt energi Slitesterkt og pustende tekstil/ruskinn Innerfôr av pustende, hudvennlig og svetteabsorberende materiale Innleggssåle av støtdempende, pustende og svetteabsorberende materiale Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

729541 / MALVIN BLUE LOW Med refleksdetaljer og ProNose for ekstra slitestyrke Sklihemmende, lett, fleksibel og slitesterk yttersåle av PU/TPU. Med sålekjerne av INFINERGY®-materiale som demper støt og sender energien i retur til føttene, slik at hvert skritt lades med ny, lett og raskt energi Slitesterk, pustende og vannavstøtende lær/mesh

NYHET

Innerfôr av pustende, hudvennlig og svetteabsorberende materiale Innleggssåle av støtdempende, pustende og svetteabsorberende materiale Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

85


SERIEN:

WELLMAXX

Unik støtdempning, fjæring og komfort. Lett og sporty design

TRANSPARENT YTTERSÅLE

SÅLEKJERNE AV INFINERGY®-MATERIALE SOM ABSORBERER STØT OG SENDER ENERGIEN I RETUR TIL FØTTENE, SLIK AT HVERT SKRITT LADES MED NY, LETT OG RASKT ENERGI

MED PERFORERINGER FOR EKSTRA PUSTE

719460 / ETHAN EASY

• INFINERGY® REDUSERER TENDENSEN FOR TRETTE FØTTER

Lær- og metallfri sandal med dobbel borrelås

• INFINERGY® FORBLIR ELASTISK OG VIL ALLTID GÅ TILBAKE TIL SIN OPPRINNELIGE FORM NÅR TRYKKET PÅ SÅLEN REDUSERES

Sklihemmende, lett, fleksibel og slitesterk yttersåle av PU/TPU. Med sålekjerne av INFINERGY®-materiale som demper støt og sender energien i retur til føttene, slik at hvert skritt lades med ny, lett og raskt energi

• INFINERGY®-MATERIALET BESTÅR AV DUSINVIS AV LUFTPERLER SOM INNEHOLDER E-TPU (EKSPANDEREDE THERMOPLASTISKE POLYURETHANE)

Slitesterk, pustende og vannavstøtende mikrofiber med perforeringer for ekstra gode pustende egenskaper Innerfôr av pustende, hudvennlig og svetteabsorberende materiale Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende innleggssåle ESD PRO BLACK, som reduserer luktgener og gir god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

86

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

WELLMAXX

729451 / MILES LOW Med spikertrampvern og lukket tunge Sklihemmende, lett, fleksibel, slitesterk og transparent yttersåle av PU/TPU. Med sålekjerne av INFINERGY®-materiale som absorberer støt og sender energien i retur til føttene, slik at hvert skritt lades med ny, lett og raskt energi Pustende, slitesterk og vannavstøtende lær/nubuck lær Innerfôr av pustende, hudvennlig og svetteabsorberende materiale Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende innleggssåle ESD PRO BLACK, som reduserer luktgener og gir god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

729425 / LOGAN BLUE LOW Lær- og metallfri Sklihemmende, lett, fleksibel, slitesterk og transparent yttersåle av PU/TPU. Med sålekjerne av INFINERGY®-materiale som absorberer støt og sender energien i retur til føttene, slik at hvert skritt lades med ny, lett og raskt energi Pustende, hurtigtørkende og slitesterk mesh/tekstil Innerfôr av pustende, hudvennlig og svetteabsorberende materiale Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende innleggssåle ESD PRO BLACK, som reduserer luktgener og gir god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

87


SERIEN:

L10

Vernefottøy designet som en smart fritidssko

TRANSPARENT YTTERSÅLE

KOMMER MED HVITE OG SVARTE SKOLISSER

FULLNARVET LÆR

761081 / SHADOW MID Leveres med et par ekstra, svarte skolisser Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Terracare® sertifisert fullnarvet lær som er bærekraftig produsert i Tyskland. Slitesterkt, vannavstøtende og pustende Innerfôr av lær Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

88

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

L10

VIS S T E D U AT: SHOEFINDER er et brukervennlig, visuelt og enkelt verktøy som hjelper deg med å velge de riktige skoene. Finn ut hvordan på sikafootwear.no/shoe-finder

721081 / SHADOW LOW Leveres med et par ekstra, svarte skolisser Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Terracare® sertifisert fullnarvet lær som er bærekraftig produsert i Tyskland. Slitesterkt, vannavstøtende og pustende Innerfôr av lær Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

721051 / BREEZER LOW Med neongrønne reflekser og kontrastsømmer Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Terracare® sertifisert nubuck som er bærekraftig produsert i Tyskland. Slitesterkt og pustende Pustende, hudvennlig og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

89


SERIEN:

L10

Vernefottøy designet som en smart fritidssko

74106 / SENSATION LADY LOW Damemodell i str. 35-42. Leveres med et par ekstra, svarte skolisser Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Terracare® sertifisert nubuck og tekstil i jeans-look, som er bærekraftig produsert i Tyskland. Slitesterkt, vannavstøtende og pustende Bioactive innerfôr som er ekstra hudvennlig, svettetransporterende og pustende Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

72106 / SENSATION LOW Leveres med 1 par ekstra, svarte skolisser Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Terracare® sertifisert nubuck og tekstil i jeans-look, som er bærekraftig produsert i Tyskland. Slitesterkt, vannavstøtende og pustende Bioactive innerfôr som er ekstra hudvennlig, svettetransporterende og pustende Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

90

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Arbeidsulykker I 2017 ble det rapportert om 17798 arbeidsulykker i Danmark.

4086

av dem er direkte knyttet til skader på bein, føtter og tær

4504

av alle rapporterte arbeidsulykker skyldes at noen har sklidd eller falt

314 millioner DKK ble utbetalt i erstatning for arbeidsulykker på bein, føtter og tær

KILDE: Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring i Danmark, 2017

91


SERIEN:

DIMENSION PRO

Yttersåle spesielt utviklet til harde og glatte overflater. Sålekonstruksjonen motvirker fall, vridning og leddsmerter

EKSTRA SKLIHEMMENDE EGENSKAPER TIL GLATTE OVERFLATER

STABILISATOR SOM MOTVIRKER VRIDNING

BOA® FIT SYSTEM

ESD-GODKJENT

SLITESTERKT OG PUSTENDE NUBUCK LÆR OG TEKSTIL

72752 / AMBITION BOA® LOW Med Boa® Fit System Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/TPU, som er spesielt utviklet til harde og glatte overflater Slitesterkt, vannavstøtende og pustende nubuck lær og tekstil Hudvennlig og pustende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

92

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

DIMENSION PRO

72733 / AMBITION BLUE LOW Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/TPU, som er spesielt utviklet til harde og glatte overflater Slitesterkt og pustende nubuck lær og tekstil Hudvennlig og pustende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

71733 / AMBITION BLUE EASY Sandal med dobbel borrelås Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/TPU, som er spesielt utviklet til harde og glatte overflater Slitesterkt og pustende nubuck lær og tekstil Hudvennlig og pustende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

93


SERIEN:

NOVA

Damemodeller i str. 35-42. Passform skapt til kvinner

BOA® FIT SYSTEM

MED PERFORERINGER FOR EKSTRA HØYE PUSTEEVNER

ESD-GODKJENT

74831 / IMPULSE LADY BOA® AQUA LOW Med Boa® Fit System og refleksdetaljer. Lærfri Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Lett, slitesterk og hurtigtørkende mikrofiber med perforeringer for ekstra gode pusteegenskaper

NYHET

Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende innleggssåle ESD LADY, som reduserer lukt og gir god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

94

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

NOVA

VIS S T E D U AT: ESD-godkjent fottøy har svært høy ledeevne. Det vil si at fottøyet leder den skadelige, statiske elektrisiteten ned i gulvet i stedet for ut i det materialet du arbeider med

74801 / IMPULSE LADY AQUA EASY Sandal med dobbel borrelås og refleksdetaljer. Lærfri Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Lett, slitesterkt og hurtigtørkende mikrofiber med perforeringer for ekstra høye pusteevner Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende innleggssåle ESD LADY, som reduserer luktgener og gir god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

74811 / IMPULSE LADY AQUA LOW Hurtig og enkel elastikksnøring. Leveres med et par ekstra, svarte skolisser. Med refleksdetaljer. Lærfri Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Lett, slitesterkt og hurtigtørkende mikrofiber med perforeringer for ekstra høye pusteevner Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende innleggssåle ESD LADY, som reduserer luktgener og gir god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

95


SERIEN:

BIOMEX DYNAMICS

Ekstrem fleksibel yttersåle som tar hensyn til føttenes naturlige bevegelsesmønster uten at gå på kompromiss med stabiliteten

72245 / IMPULSE GREY LOW Hurtig og enkel elastikksnøring. Leveres med et par ekstra, svarte skolisser. Med refleksdetaljer. Lær- og metallfri Sklihemmende, støtdempende og ekstremt fleksibel yttersåle av PU/TPU Lett, slitesterkt og hurtigtørkende mikrofiber med perforeringer for ekstra høye pusteevner Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr B-DYNAMIC® innleggssåle av mykt og støtdempende materiale Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

71245 / IMPULSE GREY EASY Sandal med dobbel borrelås og refleksdetaljer. Lær- og metallfri Sklihemmende, støtdempende og ekstremt fleksibel yttersåle av PU/TPU Lett, slitesterkt og hurtigtørkende mikrofiber med perforeringer for ekstra høye pusteevner Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr B-DYNAMIC® innleggssåle av mykt og støtdempende materiale Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

96

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

TRAINERS

Lett, komfortabel og sikker. Lær- og metallfri

726661 / SCOTT PRO Sandal med dobbel borrelås og refleksdetaljer. Lær- og metallfri Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Slitesterkt og pustende mikrofiber/tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

726771 / SENEX PRO Lær- og metallfri. Med refleksdetaljer Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Slitesterkt, vannavstøtende og pustende Fashmo™ mikrofiber og Cordura® tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

97


SERIEN:

SAFEGUARD

Robust, fleksibel og lett. Bred passform SKLIHEMMENDE OG STØTDEMPENDE YTTERSÅLE

PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

BOA® FIT SYSTEM

REFLEKSDETALJER

728531 / SENEX AL BOA® Med Boa® Fit System og refleksdetaljer Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterkt, vannavstøtende og hurtigtørkende Fashmo™ mikrofiber og Cordura® tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

98

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

SAFEGUARD

Refleks for økt synlighet og sikkerhet

768531 / SANDER AL BOA® Med Boa® Fit System, refleksdetaljer og myk polstring rundt ankelen Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterkt, vannavstøtende og hurtigtørkende Fashmo™ mikrofiber og Cordura® tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

727651 / SCOTT BOA® Sandal med Boa® Fit System og refleksdetaljer Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterkt og hurtigtørkende mikrofiber/tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

99


SERIEN:

SAFEGUARD

Robust, fleksibel og lett. Bred passform

727551 / SCOTT AL Sandal med dobbel borrelås og refleksdetaljer Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterkt og hurtigtørkende mikrofiber/tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

728551 / SENEX AL Med refleksdetaljer Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterkt, vannavstøtende og hurtigtørkende Fashmo™ mikrofiber og Cordura® tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

10 0

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

SAFEGUARD

Med Boa® Fit System

728441 / AMBITION AL BOA® LOW Med Boa® Fit System Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterkt, vannavstøtende og pustende lær/tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

768441 / AMBITION AL BOA® MID Med Boa® Fit System og myk polstring rundt ankelen Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterkt, vannavstøtende og pustende lær/tekstil Hudvennlig, pustende og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, pustende og svetteabsorberende DIMENSION PRO ESD innleggssåle, som reduserer luktgener og gir en god støtdemping Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 01


SERIEN:

SAFETYGRIP

Godt grep. Høy slitestyrke ROBUST YTTERSÅLE

REFLEKSDETALJER

MED VANNTETT OG PUSTENDE GORE-TEX® MEMBRAN

PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

ESD-GODKJENT

765451 / RENZO GTX MID Med vanntett og pustende GORE-TEX®-membran. Med polstret, lukket tunge og refleksdetaljer. Str. 36–50 Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterkt, pustende og vannavstøtende lær Kuldeisolerende innerfôr av pustende tekstilmateriale Støtdempende, pustende og svetteabsorberende innleggsåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

10 2

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

RUNNERS/ BUSINESS

Vernesko utformet som fritidssko eller pen arbeidssko

2020 / WINNER Ekstrem lett vernesko designet som en løpesko. Lær- og metallfri Lett, slitesterk og ekstra sklihemmende yttersåle av EVA/gummi Slitesterkt, vannavstøtende og hurtigtørkende Fashmo™ mikrofiber og Cordura® tekstil Hudvennlig og pustende innerfôr Slitesterk og svetteabsorberende innleggssåle Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

71306 / ADVISER Pen jobbsko med tåbeskyttelse Sklihemmende yttersåle av PU Vannavstøtende lær Slitesterkt og pustende innerfôr av lær Spesielt egnet for lett industri, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 03


SERIEN:

DIALUTION

Fottøy til krevende føtter

STABILISERENDE PROFILRILLER I MELLOMFOTSOMRÅDET

BRED ÅPNING SOM GJØR SKOEN LETT Å TA PÅ

UTTAKBAR INNERSKO

FORSTERKET HÆL

HUDVENNLIGE OG MYKE MATERIALER MED FÅ SJENERENDE SØMMER

AVRUNDET SKOTUPP HØY OG BRED TÅBESKYTTELSE

725511 / DIALUTION LOW Sklihemmende og fleksibel yttersåle av PU/PU. Sålemønsteret i mellomfotsområdet støtter fotens rullebevegelse og stabiliserer gangen Av formbar, slitesterk og vannavstøtende Condura®-tekstil Pustende innerfôr av tekstil. Med uttakbar og pustende innersko uten sjenerende sømmer. Av flerlagstekstil og med membran. Kan vaskes på 60 °C

NYHET

Pustende, myk og hudvennlig innleggssåle som forebygger skader og fremmer helingsprosessen. Sålen fordeler kroppsvekten, hindrer trykksteder og kan vaskes Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

10 4

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SENSITIVE FØTTER KREVER SPESIELLE HENSYN Fotsykdommer og deformasjoner i forfoten stiller strenge krav til fottøyet. Riktige sko kan bidra til å bevare arbeidsevnen i mange år, mens feil sko i verste fall kan føre til varige men.

Stadig flere i arbeidsdyktig alder blir rammet av fotlidelser som har direkte påvirkning på hvilket fottøy de kan bruke. Hvis man for eksempel lider av diabetiske fotsykdommer, kan selv de minste trykkpunktene forårsake åpne sår. For å motvirke ubehag og smerte må arbeidssko til diabetikere og andre med fotdeformiteter designes med spesielle hensyn: En bred åpning, slik at skoen er enkel å ta på seg, høyt og bredt tåvern slik at tærne ikke støter mot det, og så få forstyrrende sømmer som mulig for å minimere mengden av trykk- og slitesteder. På sikt kan riktig fottøy bidra til å bevare arbeidsevnen og forhindre kirurgiske inngrep og amputasjoner. Derfor kan det lønne seg å velge sko som er tilpasset formålet.

Hos Sika Footwear sitter konsulentene våre klare til å hjelpe deg når du skal velge fottøy til krevende føtter.

DIALUTION Dialution er arbeidssko til personer med fotsykdommer og deformasjon av forfoten. De er designet med uttakbar innersko. Den sikrer høy komfort, samtidig som den fungerer som en membran som forhindrer at sårvæske trenger ut i selve skoen. Innerskoen er enkel å rengjøre, og det hvite materialet gjør det enkelt å identifisere og behandle åpne sår. Myk polstring og ingen forstyrrende sømmer gjør skoen ekstra velegnet til sensitive føtter, mens den trykkfordelende innleggssålen sørger for at du virkelig føler deg komfortabel på jobb. DU FINNER MER INFORMASJON PÅ SIKAFOOTWEAR.NO

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 05


SERIEN:

L10

Lett, fleksibelt, hygiejnisk og enkel å rengjøre

72322 / PURE EASY LOW Sandal med dobbel borrelås. Lærfri Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Slitesterkt og hurtigtørkende mikrofiber. Enkel å rengjøre Hudvennlig og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for næringsmiddel- og legemiddelindustri

72312 / PURE SLIPPER LOW Lærfri Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU Slitesterkt, vannavstøtende og hurtigtørkende mikrofiber. Enkel å rengjøre Hudvennlig og svetteabsorberende innerfôr Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for næringsmiddel- og legemiddelindustri

10 6

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

L10

Fottøy uten sikkerhet designet som en smart fritidssko

92110 / MAROON Sko uten tåbeskyttelse for jobb og fritid Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Innerfôr av lær Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for HORECA, service/rengjøring, fritid

92112 / ONYX Sko uten tåbeskyttelse for jobb og fritid Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Pustende, vannavstøtende og slitesterkt fullnarvet lær Innerfôr av lær Antibakteriell, støtdempende og pustende innleggssåle som sikrer god svetteabsorbering og reduserer luktgener Spesielt egnet for HORECA, service/rengjøring, fritid

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 07


Italiensk sikkerhet med stilriktig fot Når du velger COFRA, får du det beste Italia har å tilby innen vernesko. COFRAs sortiment har i mange år vært synonymt med en ung design med en rekke stilige detaljer som passer den stilbeviste og hardtarbeidende håndverkeren.

COFRA-SERIER OG SORTIMENT: GREEN FIT / Bærekraftig vernesko RUNNING / Lette og sporty vernesko designet som en smart fritidssko CHALLENGE LINE / Vernesko med en rekke smarte og funksjonelle detaljer TENNIS / Pustende, lett og fleksibel vernesko med transparente yttersåler og bred passform WELLNESS / Allround vernesko med transparente yttersåler. Metallfri WORKMATE / Fleksibel og robust vernesko med ekstra bred passform SPECIALS / Arbeidsfottøy for spesielle behov 10 8

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Har du en jobb hvor du står og går i mange timer hver dag? Da er det helt avgjørende å bruke lette vernesko.

FINN HELE SORTIMENTET PÅ WWW.SIKAFOOTWEAR.NO


SERIEN:

GREEN-FIT

Bærekraftig vernesko. Et «grønt» valg med respekt for miljøet

SKLIHEMMENDE OG SLITESTERK PU/TPU-YTTERSÅLE MED P ­ OLYGREEN-MATERIALE I HÆLEN FOR EKSTRA GOD STØTDEMPING

BOA® FIT SYSTEM

PUSTENDE TEXPETTEKSTIL AV 100 % RESIRKULERT PETPLAST

ESD-GODKJENT

4001 / RECYCLE Bærekraftig vernesko med Boa® Fit System. ESD-godkjent Sklihemmende og slitesterk PU/TPU-yttersåle med POLY-GREEN-materiale i hælen for ekstra god støtdemping Av miljøvennlig, sterk og pustende TEXPET-tekstil av 100 % resirkulert PET-plast Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfôr

NYHET

Myk og komfortabel ECO-TECH innleggssåle av miljøvennlig POLY-GREEN. Sålens øverste lag er av antibakteriell tekstil som absorberer fuktighet og holder føttene tørre Spesielt velegnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

110

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SETT DITT MILJØRIKTIGE FOTAVTRYKK MED

BÆREKRAFTIGE VERNESKO Etterspørselen etter bærekraftige løsninger og tjenester er i vekst, og nå kan du ta enda et skritt i riktig retning med bærekraftige vernesko.

Bærekraft har kommet for å bli. Temaet får stor oppmerksomhet, og stadig flere bedrifter tenker bærekraft når de skal velge tjenester og materialer – til fordel for både miljøet, forbrukere og omsetningen. Hvis du vil være bærekraftig til tåspissene, kan du med fordel velge et par COFRA RECYCLE vernesko, som er laget av, og pakket i, bærekraftige materialer.

OVERDEL Skoens overdel er laget i den sterke, pustende og miljøvennlige TEXPET-tekstilen, som består av 100 % resirkulert PET-plast. SÅLE Både innleggssålen og hælinnsatsen i yttersålen er laget av miljøvennlig POLY-GREEN. POLY-GREEN er et granulat som lages av resirkulert PU, som har ekstra støttende og støtdempende egenskaper. EMBALLASJE Skoens emballasje er laget av 100 % resirkulert papir og papp.

FÅ MER INFORMASJON PÅ SIKAFOOTWEAR.NO

SI KA F O OTW E AR 2019/20

111


SERIEN:

RUNNING

Lette og sporty vernesko designet som en smart fritidssko

TRANSPARENT YTTERSÅLE

EKSTRA SLITESTERKT, PUSTENDE OG VANNAVSTØTENDE TECHSHELL TEKSTIL

ESD-GODKJENT

7200 / WHITE ESD ESD-godkjent. Tilgjengelig fra str. 35 Sklihemmende, transparent og støtdempende yttersåle i PU/TPU Ekstremt slitesterk, pustende og vannavstøtende TECHSHELL-tekstil

NYHET

Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfôr Svetteabsorberende innleggssåle med ekstra støtdemping under hele foten Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

112

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

300 RUNNING

7850 / BURST BLUE Med Boa® Fit System. ESD-godkjent Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/TPU Vannavstøtende og pustende lær

NYHET

Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfór Svetteabsorberende innleggssåle med ekstra støtdemping under hele foten Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

7800 / BURST Med Boa® Fit System og ESD-godkjent Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/TPU Vannavstøtende og pustende lær Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfór Svetteabsorberende innleggssåle med ekstra støtdemping under hele foten Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

7900 / CREGAN Sklihemmende og støtdempende yttersåle i PU/TPU Vannavvisende og pustende lær Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfôr Svetteabsorberende innleggssåle med ekstra støtdemping under hele foten Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

113


SERIEN:

CHALLENGE LINE

Vernesko med en rekke smarte og funksjonelle detaljer. Med Boa® Fit System

SKLIHEMMENDE YTTERSÅLE

BOA® FIT SYSTEM

PRONOSE FOR EKSTRA SLITESTYRKE

SLITESTERKT OG PUSTENDE TEKSTIL/LÆR

8750 / TOUCHDOWN BOA®

MED VANNTETT OG PUSTENDE GORE-TEX® MEMBRAN

Med Boa® Fit System og vanntett og pustende GORE-TEX®-membran Sklihemmende og støtdempende yttersåle i PU/TPU Slitesterk, pustende, og vannavstøtende tekstil/lær Innerfôr av tekstil

NYHET

Ekstra pustende Memory Plus innleggssåle som gir god støtte og støtdemping under hele foten. Sålen er både slitesterk, svetteabsorberende og antibakteriell Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

114

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

CHALLENGE LINE

VISST E D U AT: Komfort er resultatet av mange forskjellige faktorer, som for eksempel passform, sikkerhet, støtdemping, fleksibilitet, pusteegenskaper, og så videre

8500 / CHARGER Med Boa® Fit System. Fra str. 35 Sklihemmende og støtdempende yttersåle i PU/TPU Ekstremt slitesterk, pustende og vannavstøtende TECHSHELL-tekstil Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfôr Ekstra pustende Memory Plus innleggssåle som gir god støtte og støtdemping under hele foten. Sålen er både slitesterk, svetteabsorberende og antibakteriell Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

8600 / STACK Med Boa® Fit System og ESD-godkjent. Fra str. 35 Sklihemmende og støtdempende yttersåle i PU/TPU Slitesterk og ekstra pustende MICROTECH-tekstil Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfôr Ekstra pustende Memory Plus innleggssåle som gir god støtte og støtdemping under hele foten. Sålen er både slitesterk, svetteabsorberende og antibakteriell Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

115


SERIEN:

TENNIS

Lett, pustende og fleksibel. Med transparent yttersåle og bred passform

6601 / GRAND SLAM Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Pustende lær/tekstil Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfôr Svetteabsorberende innleggssåle med ekstra støtdemping under hele foten Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

6605 / ACE Sandal med dobbel borrelås Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Pustende lær/tekstil Pustende, svettetransporterende, slitesterkt og antibakterielt innerfôr Svetteabsorberende innleggssåle med ekstra støtdemping under hele foten Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

116

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

WELLNESS

Vernesko med transparent yttersåle. Metallfri

6431 / MODIGLIANI BLACK Metallfri og med refleksdetaljer. Tilgjengelig fra str. 36 Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Slitesterkt, vannavstøtende og pustende fullnarvet lær Kuldeisolerende innerfôr som er både pustende, svettetransporterende, antibakterielt og slitesterkt Svetteabsorberende innleggssåle av myk EVA med ekstra støtdemping under hele foten Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

6430 / CARAVAGGIO BLACK Metallfri og med refleksdetaljer. Tilgjengelig fra str. 36 Sklihemmende, støtdempende og transparent yttersåle av PU/TPU Slitesterkt, vannavstøtende og pustende fullnarvet lær Kuldeisolerende innerfôr som er både pustende, svettetransporterende, antibakterielt og slitesterkt Svetteabsorberende innleggssåle av myk EVA med ekstra støtdemping under hele foten Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

117


SERIEN:

WORKMATE

Fleksibel og robust. Ekstra bred passform

SKLIHEMMENDE OG ROBUST YTTERSÅLE

SLITESTERKT LÆR

7602 / NEW TIRRENIAN Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterk og vannavstøtende lær med doble sømmer Slitesterkt, svetteabsorberende og pustende innerfôr Støtdempende og svetteabsorberende innleggsåle av myk EVA Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

118

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

WORKMATE

VIS S T E D U AT: SHOEFINDER er et brukervennlig, visuelt og enkelt verktøy som hjelper deg med å velge de riktige skoene. Finn ut hvordan på sikafootwear.no/shoe-finder

7601 / NEW CELTIC Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Slitesterk og vannavstøtende lær med doble sømmer Slitesterkt, svetteabsorberende og pustende innerfôr Støtdempende og svetteabsorberende innleggsåle av myk EVA Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

7610 / NEW SUEZ Metallfri Sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/PU Ruskinn/tekstil med doble sømmer Slitesterkt, svetteabsorberende og pustende innerfôr Støtdempende og svetteabsorberende innleggsåle av myk EVA Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

119


SERIEN:

SPECIALS

Solid fottøy for ulike behov

82070 / PETROL Asfaltsko Ekstra sklihemmende og varmeresistent yttersåle av PU/nitrilgummi. Yttersålen er uten mønster, slik at man unngår fotavtrykk på varm asfalt Vannavstøtende lær Innleggssåle som isolerer og beskytter mot høye temperaturer Spesielt egnet for tung industri, bygg/håndverk

5806 / NEW MALAWI Foret vinterstøvel med ekstra bred passform Sklihemmende og varmeresistent yttersåle av PU/nitrilgummi Vannavstøtende og slitesterkt lær Thinsulate™ vinterfôr Støtdempende og svetteabsorberende innleggsåle av myk EVA Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

12 0

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

SPECIALS

5008 / SECURITY Støvel uten sikkerhet. Metallfri og med glidelås på innsiden Ekstra slitesterk, sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som tåler varme opp til 300 °C (HRO) Slitesterkt, pustende og vannavstøtende fullnarvet lær/Cordura® Pustende, slitesterkt og svetteabsorberende Cambrelle® innerfôr Svetteabsorberende og pustende innleggssåle som er både kulde- og varmeisolerende Spesielt egnet for transport/lager

5009 / ATTACK Støvel uten sikkerhet. Med glidelås på innsiden Ekstra slitesterk, sklihemmende og støtdempende yttersåle av PU/nitrilgummi, som tåler varme opp til 300 °C (HRO) Slitesterkt, pustende og vannavstøtende fullnarvet lær/Cordura® Pustende, slitesterkt og svetteabsorberende Cambrelle® innerfôr Svetteabsorberende og pustende innleggssåle som er både kulde- og varmeisolerende Spesielt egnet for transport/lager

63090 / NEW TAMIGI Sklihemmende yttersåle av PU/PU Lær Svetteabsorberende og pustende innerfôr Støtdempende og svetteabsorberende innleggsåle av myk EVA Spesielt egnet for lett industri, bygg/håndverk, transport/lager

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 21


Skapt for beinhardt arbeid DUNLOP-støvler gir garantert ultimat sikkerhet, komfort og slitestyrke. Den anerkjente merkevaren er profesjonelle brukeres absolutte favoritt innen PU-støvler. Det skyldes ikke minst Purofort+-programmet, som er et strålende eksempel på at man kan designe smarte støvler uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Sortimentet inneholder også slitesterke og funksjonelle PVC-støvler til jobb og fritid

DUNLOP-SERIER OG SORTIMENT: PUROFORT FOODPRO / Lette, fleksible og slitesterke PU-støvler, spesialutviklet for næringsmiddelindustrien PUROFORT+ / PU-støvler som sikrer optimal komfort, slitestyrke og beskyttelse PUROFORT / Lette, slitesterke og komfortable PU-støvler PUROFORT THERMO+ / Ekstremt robuste PU-støvler, som beskytter helt ned til –50 °C ACIFORT / Lette og slitesterke støvler av PVC og nitrilgummi PVC / Praktiske, funksjonelle og slitesterke støvler av PVC 12 2

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


Støvlene dine skal være lette å ta på og av – og så skal du stå stødig på glatte gulv

FINN HELE SORTIMENTET PÅ WWW.SIKAFOOTWEAR.NO


SERIEN:

PUROFORT FOODPRO

Spesielt utviklet for næringsmiddelindustrien. Lett, fleksibel og slitesterk

UTROLIG GOD ISOLASJON MOT KULDE. BESKYTTER HELT NED TIL -20 °C. FLEKSIBEL OG SMIDIG SELV VED LAVE TEMPERATURER

RESISTENT OVERFOR MINERALER, ANIMALSKE OG VEGETABILSKE OLJER OG FETTSTOFFER, GJØDSEL, BLOD, DESINFEKSJONSMIDLER, OPPLØSNINGSMIDLER SAMT FORSKJELLIGE KJEMIKALIE

61131 / PUROFORT MULTIGRIP Fleksibel og smidig selv ved lave temperaturer. Str. 35/36-40 er utviklet på damelest og str. 41-49/50 på herrelest for best mulig passform og komfort Ekstra sklihemmende, støtdempende og slitesterk yttersåle. Enkel å rengjøre Ekstra glatt PU, som er lett å gjøre ren Antibakterielt innerfôr Ekstra myk og svettetransporterende innleggssåle Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

124

F IN N OVER S IK T OVER GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

PUROFORT FOODPRO

60131 / PUROFORT MULTIGRIP Fleksibel og smidig selv ved lave temperaturer. Str. 35/36-40 er utviklet på damelest og str. 41-49/50 på herrelest for best mulig passform og komfort Ekstra sklihemmende, støtdempende og slitesterk yttersåle. Enkel å rengjøre Ekstra glatt PU, som er lett å gjøre ren Antibakterielt innerfôr Ekstra myk og svettetransporterende innleggssåle Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

61631 / PUROFORT MULTIGRIP Fleksibel og smidig selv ved lave temperaturer. Str. 35/36-40 er utviklet på damelest og str. 41-49/50 på herrelest for best mulig passform og komfort Ekstra sklihemmende, støtdempende og slitesterk yttersåle. Enkel å rengjøre Ekstra glatt PU, som er lett å gjøre ren Antibakterielt innerfôr Ekstra myk og svettetransporterende innleggssåle Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 25


SERIEN:

PUROFORT+

Purofort støvler i en moderne design med egenskaper, som sikrer optimal komfort, slitestyrke og beskyttelse

SÅLEMØNSTER SOM SIKRER GODT FOTFESTE I ALLE TERRENG ISOLASJON MOT KULDE NED TIL -20 °C. FLEKSIBEL OG SMIDIG SELV VED LAVE TEMPERATURER

KRAFTIG PU RUNDT FOTEN FOR ØKT SIKKERHET OG KOMFORT TPU-INNLEGG SOM MINSKER VRIDNING

EKSTRA PLASS RUNDT TÆR OG VRIST

RESISTENT OVERFOR MINERALER, ANIMALSKE OG VEGETABILSKE OLJER OG FETTSTOFFER, GJØDSEL, SYRER, DESINFEKSJONSMIDLER, OPPLØSNINGSMIDLER SAMT FORSKJELLIGE KJEMIKALIER

762933 / PUROFORT+ Slitesterk og smussavvisende yttersåle med ekstra sklihemmende TPU-innlegg, som minimerer risikoen for vridningsskader Kraftig og slitesterk PU Sømløst og antibakterielt innerfôr Svetteabsorberende og hurtigtørkende innersåle samt svettetransporterende innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

12 6

F IN N OVER S IK T OVER GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

PUROFORT+

760933 / PUROFORT+ Slitesterk og smussavvisende yttersåle med ekstra sklihemmende TPU-innlegg, som minimerer risikoen for vridningsskader Kraftig og slitesterk PU Sømløst og antibakterielt innerfôr Svetteabsorberende og hurtigtørkende innersåle samt svettetransporterende innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

762041 / PUROFORT+ Slitesterk og smussavvisende yttersåle med ekstra sklihemmende TPU-innlegg, som minimerer risikoen for vridningsskader Kraftig og slitesterk PU Sømløst og antibakterielt innerfôr Svetteabsorberende og hurtigtørkende innersåle samt svettetransporterende innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 27


SERIEN:

PUROFORT

Lette, slitesterke og komfortable PU støvler

ISOLASJON MOT KULDE NED TIL -20 °C. FLEKSIBEL OG SMIDIG SELV VED LAVE TEMPERATURER

SÅLEMØNSTER SOM SIKRER GODT FOTFESTE

462933 / PUROFORT

RESISTENT OVERFOR MINERALER, ANIMALSKE OG VEGETABILSKE OLJER OG FETTSTOFFER, DESINFEKSJONSMIDLER, GJØDSEL, OPPLØSNINGSMIDLER SAMT FORSKJELLIGE KJEMIKALIER

God isolering slik at støvelen er varm i de kalde periodene og kjølig om sommeren Sklihemmende, støtdempende og selvrensende yttersåle. God buestøtte Slitesterk PU Sømløst og antibakterielt innerfôr Svettetransporterende og komfortabel innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, lett industri, tung industri, bygg/håndverk, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

12 8

F IN N OVER S IK T OVER GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

PUROFORT

VISST E D U AT: Purofort® er et unikt Dunlop®-materiale som består av millioner av jevnt fordelte luftlommer som gjør støvlene lette og termisk isolerende. Dermed blir støvlene kjølige om sommeren og varme om vinteren. I tillegg gir materialets spesielle struktur ekstra fleksibilitet og styrke

460933 / PUROFORT God isolering slik at støvelen er varm i de kalde periodene og kjølig om sommeren Sklihemmende, støtdempende og selvrensende yttersåle. God buestøtte Slitesterk PU Sømløst og antibakterielt innerfôr Svettetransporterende og komfortabel innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

462943VK / PUROFORT THERMOFLEX Fôret vinterstøvel med snøring i skaft Sklihemmende, støtdempende og selvrensende yttersåle. God buestøtte Slitesterk PU Vinterfôr Svettetransporterende og komfortabel innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 29


SERIEN:

PUROFORT THERMO+

Ekstremt robuste og slitesterke støvler. Egner seg spesielt til fuktige og kalde miljøer. Beskytter ned til -50 °C

ENESTÅENDE ISOLASJON MOT KULDE. BESKYTTER HELT NED TIL -50 °C. FLEKSIBEL OG SMIDIG SELV VED LAVE TEMPERATURER

EKSTRA SKLIHEMMENDE YTTERSÅLE

RESISTENT OVERFOR MINERALER, ANIMALSKE OG VEGETABILSKE OLJER OG FETTSTOFFER, DESINFEKSJONSMIDLER, GJØDSEL, OPPLØSNINGSMIDLER SAMT FORSKJELLIGE KJEMIKALIER

662933 / PUROFORT THERMO+ Ekstra sklihemmende, smussavvisende og støtdempende yttersåle Ekstra slitesterkt PU Sømløst og antibakterielt innerfôr Svettetransporterende og komfortabel innleggssåle Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/håndverk

130

F IN N OVER S IK T OVER GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

PUROFORT THERMO+

VISS T E D U AT: 23 % av alle rapporterte arbeidsulykker er direkte knyttet til skader på bein, føtter og tær. KILDE: Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring i Danmark, 2017

662343 / PUROFORT THERMO+ Ekstra sklihemmende, smussavvisende og støtdempende yttersåle Ekstra slitesterkt PU Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

662673 / PUROFORT THERMO+ Særlig velegnet til fiskeindustrien pga. støvelens ekstra sklihemmende egenskaper. Skaftet er smussavvisende og enkel å rengjøre Ekstrem sklihemmende, smussavvisende og støtdempende yttersåle Ekstra slitesterkt PU Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 31


SERIEN:

ACIFORT

Spesielt utviklet for næringsmiddelindustrien. Lett, fleksibel og slitesterk

180331 / ACIFORT CLASSIC Resistent overfor mineraler, animalske og vegetabilske oljer og fettstoffer, gjødsel, desinfeksjonsmidler, blod og forskjellige kjemikalier Ekstra sklihemmende yttersåle som er lett å rengjøre Glatt skaft, som er lett å rengjøre Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

181331 / ACIFORT CLASSIC Resistent overfor mineraler, animalske og vegetabilske oljer og fettstoffer, gjødsel, desinfeksjonsmidler, blod og forskjellige kjemikalier Ekstra sklihemmende yttersåle som er lett å rengjøre Glatt skaft, som er lett å rengjøre Spesielt egnet for legemiddelindustri, næringsmiddelindustri

132

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

PVC

Praktiske, funksjonelle og slidtesterke støvler av PVC

142011 / DEVON Resistent overfor mineraler, animalske og vegetabilske oljer og fettstoffer, forskjellige desinfeksjonsmidler og kjemikalier Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/hĂĽndverk

380VP / PRICEMASTOR Resistent overfor mineraler, animalske og vegetabilske oljer og fettstoffer, forskjellige desinfeksjonsmidler og kjemikalier Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, fritid

142VP / PROTOMASTOR Resistent overfor mineraler, animalske og vegetabilske oljer og fettstoffer, forskjellige desinfeksjonsmidler og kjemikalier Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, tung industri, bygg/hĂĽndverk

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 33


SERIEN:

PVC

Praktiske, funksjonelle og slidtesterke støvler av PVC

486711 / HOBBY Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, fritid

486061 / BLIZZARD Fôret vinterstøvel, som beskytter helt ned til -15 °C. Med snøring i skaftet Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, fritid

580011 / DEE Kort skaft Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, fritid

134

F IN N OVER S IK T OVER GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SIKAFOOTWEAR.NO EN REKKE SØKEMULIGHETER OG INFORMASJON FINN PRODUKTER VIA PRODUKTTYPE, BRANSJER OG MERKER

RASK TILGANG TIL SHOE FINDER SE MER PÅ SIDE 14

HVIS DU VET ARTIKKELNUMMER ELLER ARTIKKELNAVN, SÅ KAN DU SKRIVE DET INN HER OG GÅ DIREKTE TIL PRODUKTET

LAG DINE EGNE PRODUKTLISTER MED ELLER UTEN LOGO. DU KAN OGSÅ LASTE NED DATABLAD OG PRODUKTBILDER FOR DET VALGTE PRODUKTET.

1 35


Fritid er kvalitetstid TRETORN er godt håndverk på sitt beste. Og hvorfor ikke velge like høy kvalitet på fritiden som på jobb? TRETORN-støvler er håndlaget av naturgummi, og de har funksjonell design som får selv de mest kresne føttene til å føle seg bortskjemt. Uansett om du er jeger, friluftsmenneske eller bare ønsker det ypperste innen gummistøvler, så er TRETORN det naturlige valget.

136

AL L E PR IS ER ER EK S KL . MO MS


Støvler til jakt og fritid skal være smarte, men de skal også kunne brukes til litt av hvert

FINN HELE SORTIMENTET PÅ WWW.SIKAFOOTWEAR.NO


SERIEN:

TRETORN

Slitesterke støvler av naturgummi for jobb og fritid GLATT NEOPREN

SÅLEMØNSTER SIKRER GODT FOTFESTE

MED REGULERBAR REM BAK PÅ SKAFTET

473198 / TORNEVIK NEO SE HVORDAN DU PLEIER OG VEDLIKEHOLDER STØVLER AV GUMMI PÅ SIDE 145

Komfortabel, lett og glatt neopren støvel til jakt og fritid Neoprenet er forsterket med et lag av Spanduranylon til å motstå strenge tilstander som tornete kratt og ulendt terreng Med regulerbar rem bak på skaftet, slik at vidden kan reguleres. Sålemønster sikrer godt fottfeste Spesielt egnet for fritid

138

F IN N OVER S IK T OVE R GO DKJ E N N I N GE R O G SY MBO L E R PÅ KL AF F E N PÅ SI DE 2


SERIEN:

300 TRETORN

472802 / WINGS NEO Smart og komfortabel støvel til både menn og kvinner Med mykt, vannavstøtende og varmeisolerende Neopren-skaft som kan foldes ned, slik at støvelen er lettere å få på PVC-fri og med innleggssåle av støtdempende EVA Spesielt egnet for fritid

472942 / STRONG S Klassisk støvel til mange formål Støtdempende, ekstra slitesterk og komfortabel Ekstra forsterket i hæl og forfot Innleggssåle av støtdempende EVA Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, fritid

472945 / BORE S Fôret vinterstøvel av naturgummi med hurtigtørkende vinterfôr og regulerbar snølås på skaftet Støtdempende og slitesterk yttersåle, der gir god buestøtte Størrelser fra 36 og opp til 50 Spesielt egnet for landbruk/skogbruk/fiskeri, fritid

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 39


TILBEHØR

Hva gir man skoen som har alt? Sika Footwears tilbehørsprogram er også med på å sikre brukeren en behagelig arbeidsdag – f.eks. med støtdempende innleggssåler og svetteabsorberende sokker. Utover dette tilbyr vi forskjellige skolisser og pleiemidler, som bidrar til å holde fottøyet i toppform så lenge som mulig. Se hele sortimentet på www.sikafootwear.no


TILBEHØR:

SOKKER

Arbeidssokker Når du velger sokker som f.eks. inneholder polyamid, akryl, polyester og/eller Coolmax, oppnår du flere forskjellige fordeler. Denne typen sokker har gode pustende egenskaper, suger ikke til seg fuktighet og virker svettetransporterende. I tillegg holder de føttene tørre og sunne. Sokkene er derfor særdeles velegnet til arbeidsbruk fremfor sokker i 100 % bomull, som holder på fuktigheten.

ELASTISK I SKAFTET

HOLDER PASSFORMEN

FORMER SEG ETTER FOTEN

EKSTRA FORSTERKNINGER I HÆL OG FORFOT

EKSTRA STØTTE OG KOMFORT RUNDT BUEN, VRISTEN OG AKILLESEN

NYHET

705500 / BRYNJE ARIES

Alle sokkene våre kan vaskes ved 40 °C

Varm, kraftig og slitesterk kvalitetsstrømpe med ull, som holder føttene tørre og som bidrar til en behagelig temperatur i skoene. Strømpen er pustende, ekstra svettetransporterende og hurtigtørkende, og i konstruksjonen er det skapt ekstra støtte og komfort rundt buen, vristen og akillesen. I hæl og forfot er det ekstra forsterkninger som både gir ekstra beskyttelse, komfort og bedre slitestyrke. Strømpen er elastisk i skaftet, former seg etter foten og beholder passformen over tid. Vaskes på 40 °C. Av 36 % ull, 36 % akryl, 14 % bomull, 13 % polyamid, 1 % elastan Størrelser: 36-39, 40-43, 44-47

142


NYHET

705501 / BRYNJE SCORPIO Slitesterk kvalitetsstrømpe med Coolmax®, som holder føttene tørre og som bidrar til en behagelig temperatur i skoene. Strømpen er pustende, ekstra svettetransporterende og hurtigtørkende, og i konstruksjonen er det skapt ekstra støtte og komfort rundt buen, vristen og akillesen. I hæl og forfot er det ekstra forsterkninger som både gir ekstra beskyttelse, komfort og bedre slitestyrke. Strømpen er elastisk i skaftet, former seg etter foten og beholder passformen over tid. Vaskes på 40 °C. Av 39 % bomull, 38 % Coolmax®, 22 % polyamid, 1 % elastan Størrelser: 36-39, 40-43, 44-47

705400 / BRYNJE WINTER, 3-PACK Slitesterke sokker av ull og bomull, som holder foten varm. Sokkerne er elastiske i skaftet, former seg etter foten og holder passformen. Vaskes ved max 40 °C. Av 40 % bomull, 32 % polyamid, 27 % ull og 1 % elastan. Størrelser: 36-39, 40-43, 44-47

705200 / BRYNJE ALL YEAR, 3-PACK Lette og pustende hverdagssokker med gode svettetransporterende egenskaper, som holder foten tørr. Sokkerne er elastiske i skaftet, former seg etter foten og holder passformen. Vaskes ved max 40 °C. Av 39 % Coolmax, 32 % polyamid, 27 % bomull og 2 % elastan. Størrelser: 36-39, 40-43, 44-47

705100 / BRYNJE BASIC, 6-PACK Basstrumpa för vardagsbruk. Tvättas i max. 40 °C. Av 69 % bomull, 29 % polyamid och 2 % elastan. Størrelser: 36-39, 40-43, 44-47

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 43


TILBEHØR:

SÅLER

Innleggssåler for mange formål

162 / SIKA INNLEGGSSÅLE – MOTIONFLEX Unik støtdemping under hele foten. Bevarer sin form og elastisitet Størrelser: 35-48

165 / SIKA INNLEGGSSÅLE – FORMSTØBT Antistatisk. Støt- og svetteabsorberende Størrelser: 35-51

68210 / BRYNJE SORBOTAN INNLEGGSSÅLE Innleggssålen Sorbotan fra Brynje er antistatisk, myk og støtdempende. Sålen er konstruert for optimal komfort, og den består av en myk og svettetransporterende EVA-skål som former seg etter foten og gir lett støtte til fotbue og hæl. Den er belagt med memoryfoam på hele sliteflaten og ekstra støtdempende PU-skum i både hæl og forfot. Kan klippes slik at den passer til skoen. Bruk klippelinjene, eller bruk eksisterende skål som mal for optimal passform. Størrelser: 35-37, 38, 39-40, 41-43, 44-45, 46-48

68144 / BRYNJE UNIVERSAL INNLEGGSSÅLE Universell innleggssåle fra Brynje er en Hi-Poly-såle formet med slitesterk polyester for optimal slitstyrke. Sålen er støtdempende, pustende og svettetransporterende, og den kan brukes til alle Brynje-sko. Den er antistatisk og ESD-kompatibel, samt ESD-sertifisert for en rekke Brynje-produkter. Bruk klippelinjene, eller bruk eksisterende såle som mal for optimal passform. Størrelser: 35-38, 39-40, 41-43, 44-46, 47-48

144


TILBEHØR:

SÅLER

68145 / BRYNJE THERMO INNLEGGSSÅLE Innleggssålen Thermo fra Brynje er en varme- og kuldeisolerende filtsåle med en isolerende film på undersiden. Den er velegnet ved arbeid i ekstreme temperaturer, for eksempel i fryserom eller ved asfaltarbeid hvor sålen isolerer og beskytter foten mot temperaturene. En pustende, slitesterk såle som kan brukes i alle Brynje-sko. Bruk klippelinjene på baksiden av sålen, eller bruk eksisterende såle som mal for optimal passform. Størrelser: 35-37, 38, 39-40, 41-43, 44-45, 46-48

68201 / BRYNJE ULTIMATE FOOTFIT – LOW Eksklusiv og buestøttende innleggssåle som er konstruert for å gi optimal støtte og komfort til føtter med lav bue. Sålen er av mykt, støtdempende og pustende EVA/PU-skum og er formgitt med slitesterk polyester rundt sålen for optimal holdbarhet. Under hælen er det satt inn 3 mm Poron for ekstra god støtdemping. Sålen er antistatisk og ESD-kompatibel. Kan klippes til slik at sålen passer til skoen. Bruk den eksisterende sålen som mal for å få optimal passform. Størrelser: 35-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45, 46-47, 48-50

68202 / BRYNJE ULTIMATE FOOTFIT – MEDIUM Eksklusiv og buestøttende innleggssåle som er konstruert for å gi optimal støtte og komfort til føtter med medium bue. Sålen er bygget opp av en formstøpt TPU-kjerne, som stabiliserer foten og gir ekstra støtte rundt bue og hæl. Deretter er sålen bygget opp av mykt, støtdempende og pustende EVA/PU-skum og formgitt med slitesterk polyester rundt sålen for optimal holdbarhet. Under hælen er det satt inn 3 mm Poron for ekstra god støtdemping. Sålen er antistatisk og ESD-kompatibel. Kan klippes til slik at sålen passer til skoen. Bruk den eksisterende sålen som mal for å få optimal passform. Størrelser: 35-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45, 46-47, 48-50

68203 / BRYNJE ULTIMATE FOOTFIT – HIGH Eksklusiv og buestøttende innleggssåle som er konstruert for å gi optimal støtte og komfort til føtter med høy bue. Sålen er bygget opp av en formstøpt TPU-kjerne, som stabiliserer foten og gir ekstra støtte rundt bue og hæl. Deretter er sålen bygget opp av mykt, støtdempende og pustende EVA/PU-skum og formgitt med slitesterk polyester rundt sålen for optimal holdbarhet. Under hælen er det satt inn 3 mm Poron for ekstra god støtdemping. Sålen er antistatisk og ESD-kompatibel. Kan klippes til slik at sålen passer til skoen. Bruk den eksisterende sålen som mal for å få optimal passform. Størrelser: 35-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45, 46-47, 48-50

SI KA F O OTW E AR 2019/20

1 45


TILBEHØR:

PLEIE/ SKOLISSER

Pas på fottøyet ditt

68118 / BRYNJE IMPREGNERING

3801 / SIKA IMPREGNERING

Beskytter glatt skinn og lær mot fukt og forlenger fottøyets levetid. Uten organiske oppløsningsmidler og silikon. 200 ml

Beskytter glatt skinn og lær mot fukt og forlenger fottøyets levetid. Uten organiske oppløsningsmidler og silikon. 300 ml

68117 / BRYNJE LÆRBALSAM

18 / SIKA LÆRFETT

Renser og pleier glatt skinn og lær. Enkle å bruke og drøye i bruk. Vannbasert naturprodukt uten organiske oppløsningsmidler. 200 gram.

Renser og pleier glatt skinn og lær. Kommer i svart og nøytral. 190 ml.

146


GODE RÅD OM PLEIE OG VEDLIKEHOLD AV ARBEIDSFOTTØY Fottøy av glatt skinn eller lær

»» »» »» »» »» »»

Impregner alltid fottøyet før det tas i bruk og deretter med jevne mellomrom. Plei fottøyet etter behov og i denne rekkefølgen: 1) Rengjøring, 2) Pussing, 3) Impregnering Gni lærfett eller lærbalsam godt inn i læret og ned i sømmene når du pusser. Lærfett renser og pleier glatt skinn og lær. Tørker/herder ikke like fort som lærbalsam. Skal pusses etterpå Lærbalsam renser og pleier glatt skinn og lær. Tørker/herder fortere enn lærfett. Skal ikke pusses etterpå Lærbalsam, lærfett og impregnering UTEN silikon egner seg også godt til fottøy med membran

Fottøy av Permair® lær, PU eller PVC

»» »»

Rengjør fottøyet etter bruk med en myk børste/klut og litt vann ev. tilsatt mild såpe Tørk av såperestene med fuktig klut

Støvler av gummi

»» »»

Vask støvlene etter bruk med lunkent vann, en myk svamp og mildt såpevann. Såpen kan godt inneholder glyserin, som bidrar til å holde støvlene myke Støvlene kan smøres med en silikonsvamp for gummi for å bevare smidigheten

Generelt: Vått fottøy må aldri tørkes på radiator eller annen varmekilde Husk: Maglende eller feilaktig vedlikehold gir ikke reklamasjonsrett

SIKA SKOLISSER 16090 / 90 CM 16120 / 120 CM

BRYNJE SKOLISSER 68154 / 90 CM 68155 / 100 CM 68158 / 120 CM 68159 / 130CM

BRYNJE BRANNSIKRE SKOLISSER 68162 / 100 CM 68163 / 120 CM

SI KA F O OTW E AR 2019/20

14 7


SIKA FOOTWEAR A/S / HI-PARK 301 / DK-7400 HERNING Phone +45 97 21 19 11  /  info@sikafootwear.dk  /  www.sikafootwear.no

FORHANDLER

Vi tar forbehold om sortimentsendringer og trykkfeil.

Profile for Døvigen AS

SIKA FOOTWARE  

I sortimentet til Sika Footwear finner du vernesko og arbeidsfottøy til en lang rekke bransjer, brukere og behov. Vårt sortiment dekker bred...

SIKA FOOTWARE  

I sortimentet til Sika Footwear finner du vernesko og arbeidsfottøy til en lang rekke bransjer, brukere og behov. Vårt sortiment dekker bred...

Profile for dovigen