Page 1

WEAR AB

55 83 DINGLE 176 90 ww.projob.se

t genom återförsäljare

WHAT WORKS IN SWEDEN


SJØVEIEN TIL HELE VERDEN.

2

Hvert år passerer 10 milliarder tonn gods jordkloden via sjøveien. Mengden er anslått å tredobles innen 2050, da sjøtransport er et bærekraftig alternativ til land- og lufttransport. Dette kan være en av grunnene til at så mye som 80% av vår svenske eksport går med båt. Det svenske flagget vaier på mange frakteskip, og den svenske handelsflåten representerer kvalitetsforsyning, sikkerhet og en frontposisjon i innovasjon. I år starter Projob ut fra en vestsvensk havn dimensjonert for å håndtere svære komponenter og store volum, innkommende og utgående. Kranene håndterer ofte enkeltdeler av betongelementer eller vindmøllekomponenter med vekt på 120 tonn og lengder på 50 meter eller mer. Herfra går skipene gjennom skjærgården til Nordsjøen, med destinasjon Østersjøen eller Atlanterhavet og videre til alle verdensmarkeder.


PROJOB 2019

NEW STYLE

6442 FUNKSJONSJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 1

Vind- og vannavvisende jakke i ett lett stretch-materiale. Les mer på side 33.

OM PROJOB

05

MILJØ OG ETIKK

07

VARSELKLÆR

08

FLAMMEBESKYTTELSE

42

BYGG OG ANLEGG

50

TRANSPORT OG SERVICE

78

PRIO

100

KJØKKEN OG RESTAURANT

120

FUNKSJONSKLÆR

126

PROFIL

144

LADIES’ WEAR

158

ACCSESSOARER

172

FARGETEMA INDEX

184

MATERIALE

206

VASKEINSTRUKSJON

208

STØRRELSESGUIDE

209

ARTIKKELINDEX

210

FORBEHOLD VEDRØRENDE DENNE KATALOGEN Priser i denne katalogen er veiledende. Moms, frakt, og andre utgifter som f.eks. kostnader for merking kommer i tillegg til angitte priser. Projob Workwear reserverer seg mot eventuelle prisjusteringer med bakgrunn i faktorer utenfor vår kontroll, som endringer i råvare- eller produksjonspriser, valutaforandringer etc. Vi reserverer oss mot trykkfeil og avvik i fargegjengivelser.

3


4


JORDNÆRE.

Vi velger å beskrive oss selv som relativt jordnære. Ett bein er plassert i vår tradisjon, den andre i våre ambisjoner. Og til tross for en historie som strekker seg tiår tilbake, ser vi på oss som et ungt selskap. Erfaring blandet med nysgjerrighet og et åpent sinn. Fra vår base på den svenske vestkysten er vi alltid i nærheten: Nær våre kjerneverdier; ergonomi, funksjon og kvalitet. Nær målgruppen vår; arbeidere og håndverkere som velger ProJob og som stoler på klærne i alle aspekter av sitt arbeid. Nær leverandører, forhandlere og markeder. Med rask og effektiv beslutningstaking har vi alltid en kontinuerlig dialog med våre partnere, og vår tilstedeværelse i våre produksjons- og detaljhandelsmarkeder er høy. Så: Med begge føttene godt plantet på joden. Alltid ambisiøse - fremover, oppover. Det er ProJob.

5


6


VI JOBBER FOR DE SOM JOBBE FOR OSS! KRAV TIL LEVERANDØRER - CODE OF CONDUCT New Wave anser å viser respekt for ulike lands juridiske standarder så vel som internasjonale organisasjoners syn på grunnleggende rettigheter som er viktig for kunder og leverandører. New Wave skal være ansvarlig for sin virksomhet i Europa så vel som i resten av verden. Vi gjør våre etiske og moralske synspunkter klar til enhver tid, så vi vet at det gir effekt i vår langsiktige utvikling og virksomhet. Code of Conduct er i bruk på alle fabrikkene som er involvert i produksjonen av New Wave’s produkter. Samtidig som vi er klar over de ulike juridiske og kulturelle betingelser for fabrikkene på ulike steder, sier den Code of Conduct grunnleggende standarden som alle fabrikker må leve opp til om de ønsker å gjøre forretninger med New Wave. Code of Conduct er en avtale som New Waves leverandører må inngå og følge. Den sier at leverandører må jobbe i henhold til loven og la New Wave besøke i sine fabrikker og gi i fra seg data ved regelmessige kontroller. De etiske retningslinjene inneholder elementer som ingen diskriminering, ikke barnearbeid, lønn og arbeidstid, arbeidsforhold og frihet til å bli med fagforeninger. MILJØ Produksjon og frakt har stor innvirkning på miljøet. Bortsett fra Seger’s fabrikk i Sverige og Toppoint fabrikk i Holland, eier New Wave ingen produksjon. New Wave samarbeider tett med sine leverandører når det gjelder miljøspørsmål og Code of Conduct er nevnt ovenfor inneholder krav om kjemiske restriksjoner laget av av Sveriges tekstil importører kjemisk guide som at leverandørene må følges. Våre

ARBEIDSFORHOLD

For New Wave er arbeidsmiljøet og hvordan de ansatte behandles hos leverandørene kan mest definitivt inkluderes i begrepet miljø. New Wave’s ansatte utfører kontinuerlige kontroller for å sikre, for eksempel, at ingen produkter er laget av barnearbeidere. New Wave’s leverandører har undertegnet en avtale som gir en garanti for at ingen barn er ansatt i produksjonsprosessen, i samsvar med FNs konvensjon om rettigheter Child1. Innkjøperene og våre kjøpsavdelinger arbeider aktivt for å sikre tilfredsstillende arbeidsforhold i fabrikkene som New Wave driver business. I flere tilfeller har konsernet donert ulike typer verneutstyr til fabrikker i utviklingsland. Selv om New Wave gjør omfattende kontroller, er det vanskelig å garantere at ingen barnearbeid og at arbeidsforholdene er alltid tilfredsstillende. På uanmeldte besøk, bruker New Wave noen ganger leger for å sikre at ingen barn arbeider i produksjonen.

leverandører må sørge for at deres leverandører streber etter å redusere bruken av jomfruelig råmateriale, utslipp av ”unaturlig” materiale, avfall, luftforurensning samt forbruk av energi og friskt vann. Bortsett fra Sverige, har New Wave etablert kjøpskontorer i Kina, Bangladesh og Vietnam. På disse kjøpskontorene, skal våre ansatte sørge for at leverandørene lever opp til New Wave’s krav når det gjelder kvalitet, miljø og arbeidsforhold. New Wave sender prøver fra produksjonen til uavhengige institusjoner, som IFP Research og SGS, for å sikre at produktene ikke inneholder noen forbudte materiale. New Wave gjør kontinuerlig innsats for miljøforbedringer i den ordinære produksjonen. Konsernet har tidligere avviklet mesteparten av bruken av klor bleking til fordel for bleking med hydrogenperoksid. New Wave invisterer betydelige ressurser i å sikre at visse kreftfremkallende AZO fargestoffer ikke brukes. Leverandører har også blitt oppfordret til å bruke mekaniske krymper i stedet for kjemisk form stabilisering, for å unngå formaldehyd rester som kan forårsake allergi. New Wave organiserer transport fra det fjerne Østen mellom ulike selskaper så mye som mulig. New Wave undersøker for tiden muligheten for transport med tog i stedet for lastebiler i Bangladesh. New Wave bruker knapt flyleveranser i det hele tatt, med mindre leveransen er svært viktige. ØKO-TEX STANDARD 100 De fleste av ProJob produkter er også sertifisert i henhold til Øko-Tex standard. Dette betyr at miljøhensyn er tatt under produksjonen og at klærne ikke inneholder skadelige stoffer. Mer om Øko-Tex kan bli funnet på www.oeko-tex.com

ETIKK

New Wave ønsker også å spille en aktiv rolle i å bygge et bedre samfunn for de som arbeider i produksjonsanlegg hvor konsernets kolleksjoner blir produsert. Et eksempel på dette er New Wave School, et utdanningsprogram for mer enn 250 barn i Jue Xi i sørlige Kina. I Finland, samarbeider New Wave med Unicef, ved å donere noen av sine salgsinntekter av visse produkter til organisasjonen.

7


8


VARSELKLÆR YKK® AquaSeal glidelås

Forbøyde knær med Cordura®-­ forsterkninger og innvendige knebekyttelseslommer i to posisjoner

Cordura® stretch i skrittet, på baksiden av knær og under linningen bak

Jakke 6412, s. 17, bukse 6513, s. 20 9


VARSELKLÆR

EN ISO 20471

GUIDE VARSELKLASSER KLASSE 1

Gir laveste beskyttelse. Den totale fluoriserende yten skal være minst 0,14m² og refleksyten 0,10m². Kan kun brukes hvis det er lite kontakt med noen biler og/eller saktegående trafikk.

KLASSE 2

Gir en mye bedre beskyttelse enn klasse 1, spesielt idagtid, skumring og tåke. Den totale fluoriserende yten skal være minst 0,50m² og refleksyten 0.13m². Klasse 2 benyttesi havner, på jernbane, byggeplasser, parkeringsplasser og andre steder hvor klasse 3 ikke er nødvendig.

KLASSE 3

Dette gir den høyeste grad av beskyttelse. Det totale fluorescerende ytenmå være minst 0.80m² og den reflekterende yten 0.20m². Aktuellt å brukes i nærheten av rask trafikk.

VARSELKLÆR FOR PROFESJONELLE BRUKERE

Plaggene må være CE-merket og godkjent i henhold til normen EN 471. Normen beskriver blant annet hvilke farger som er tillatt, hvor på klærne det reflekterende materialet skal plasseres, og hva slags informasjon som skal følge med klærne. Utformingen av klærne må også følge visse kriterier for å oppnå best mulig synlighet. I normen er det tre klasser. Normen spesifiserer hvor mye fluoriserende stoff og hvor store de reflekterende områdene skal være i hver klasse.

EN ISO 20471 / EN 471

EN ISO 20471 er den siste oppdateringen av standarden,etter at den kom kan man ikke lenger sertifisere klær med EN 471. Derfor er samtlige av våre nye produkter sertifisert etter den nye standarden. ProJob Jobber for å oppdatere samtlige varselplagg etter den siste standarden. EN 471 er fortsatt fullt godkjent og Kommer til å være det i mange år fremover.

Jakke 6417 s. 12, jakke 6444 s. 12, bukse 6513 s. 20 10


VARSELKLÆR

11


VARSELKLÆR

6417 6417 FUNKSJONSJAKKE KL 3/2 3-lags vind og vanntett jakke med teipede sømmer, avtag-bar hette og transferreflekser. Justerbar i enden med snor. Tre laminerte lommer med vanntett glidelås, en på venster underarm og to brystlommer, den venstre med hempe for ID-kortholder. Fleecefôrede sidelommer med glidelås og to store lommer med klaff. Dobbel vinklaff i front med toveis glidelås. Forbøyde armer med justerbar avslutning. Innerjakke 646490 passer som for, og kan kjøpes seperat. ENISO 20471 Klasse 3 (S-3XL), Klasse 2 (XS). Material: Klasse: Farge: Størrelse:

86% polyester, 14% polyuretan EN ISO 20471 KLASSE 2 XS, KLASSE 3 S-4XL gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17 XS-4XL

11

17

10

NEW STYLE

6444

6444 JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3 Lett quiltet jakke med invendig mobillomme. Passer som innerjakke til 4411 og 6417. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

11

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/svart-11, orange/svart-1799 XS-4XL

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 12


VARSELKLÆR

6418 6418 FÔRET FUNKSJONSJAKKE KL 3 Vind- og vanntett fôret varseljakke med teipede sømmer, avtagbar hette og transferreflekser. Justerbar i midjen og avslutning med snor. Justerbare armer. Klaff i front med trykknapper. To fleecefôret sidelommer med klaff og glidelås. Brystlommer med klaff; den venstre med hempe for ID-kortholder. To lommer på innsiden med glidelås og en innvendig mobillomme med klaff. Fôret kan åpnes for å letter trykke eller brodere. ENISO 20471 Klasse 3 (S-3XL), Klasse 2 (XS). Material: Klasse: Farge: Størrelse:

75% polyester, 25% polyuretan EN ISO 20471 Klasse 3 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/ svart-1799 XS-4XL

10

11

17

1799

6422 6422 VINTERJAKKE KL 3 Vind- og vanntett fôret jakke med avtagbar hette og transferreflekser. Regulerbar midje. Justerbar armavslutning. Knappestolpe med trykknapper. To fleecefôrede sidelommer med glidelås. Brystlomme med klaff, den venstre med loop til id-kortholder. To innelommer med borrelås og en innvendig mobillomme med klaff. Åpning for logomerking. ENISO 20471 Klasse 3 (S-4XL), Klasse 2 (XS) Material: Klasse: Farge: Størrelse:

75% polyester, 25% polyuretan EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17 XS-4XL

10

17

11

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 13


VARSELKLÆR

Jakke 6417 s. 12, bukse 6513 s. 20 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 14


VARSELKLÆR

6414 6414 VINTERJAKKE KL 3/2 Fôret HiVis jakke med avtagbar hette og reflekterende detaljer. Justerbar midje og armavslutning. Front panel med trykknapper. To fleecefôrede sidelommer med klaff og glidelås. Brystlomme med klaff, venstre med feste til ID-kortholder. To innerlommer, den ene med integrert lomme til mobiltelkefoen. Broderingslomme. ENISO 20471 Klasse 3 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Materiale 2: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 EN ISO 20471 KLASSE 2 XS, KLASSE 3 S-4XL gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 XS-4XL

1799

10

11

6415 6415 JAKKE KL 3/2 HiVis jakke med avtagbar hette og reflekterende detaljer. Justerbar midje og armavslutninbg. Frontpanel med trykknapper. To sidelommer med klaff og glidelås. Brystlommer med klaff. Den venstre med feste til ID - kortholder. ENISO 20471 Klasse 3/2 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Materiale 2: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 EN ISO 20471 KLASSE 2 XS, KLASSE 3 S-4XL gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 XS-4XL

11

10

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 15


VARSELKLÆR

6419 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 160

6419 SOFTSHELLJAKKE KL 3/2 Varseljakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den ven-stre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kortholder. To sidelommer. En armlome på venstre arm. Innerlommer med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snor i midjen. Justerbare mansjetter i armene. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtag- og justerbar hette. Fleecefôret krage for økt komfort. ENISO 20471 Klasse 3 (XS-M; Klasse 2). Material: Klasse: Farge: Størrelse:

10

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 2 XS-M, KLASSE 3 L-4XL gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 XS-4XL

11

17

1799

6420 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 161

6420 FÔRET SOFTSHELLJAKKE KL 3/2 Varseljakke i funsjonellt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. Quiltet og vattert fõr. To bryst-lommer, den vestre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To lommer på innsiden med glidelås, en er større til f. eks. dokumenter. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innerlomme med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelåser under armene. Snor i midjen. Justerbare mansjetter. Forlenget for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar og justerbar hette. Fleecefõret krage og sdelommer for økt komfort. ENISO 20471 Klasse 3 (L-3XL), Klasse 2 (XS-M) Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 2 XS-M, KLASSE 3 L-4XL gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/ svart-1799 XS-4XL

10

11

17

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 16

1799


VARSELKLÆR

6412

STRETCH

6412 SOFTSHELLJAKKE KL 3 3-lags softshell jakke i funksjonsmateriale med vind- og vanntett membran. Materialet har en god pustefunksjon og jakke er utstyrt med vannavvisende YKK AquaSeal glidelås i front og zip guard for å beskytte haken. En brystlomme og to sidelommer med glidelås. To større lommer på innsiden av jakken for dokumenter eller Ipad. Regulerbar midje med snor samt armavsluttning med tommelgrep. EN471 Klasse 3 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% Polyester EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/svart-11, orange/svart-17 XS-4XL

17

11

6430 6430 PILOTJAKKE KL 3 Pilotjakke med vannavstøtende polyester med et lett mellomfõr. Teddyfõr i kragen. Brystlomme og armlomme med glidelås og to lommer i front. Innerlomme med rom til mobil og en større lomme. ENISO 20471 Klasse 3. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/svart-11 orange-17 XS-4XL

11

17

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 17


VARSELKLÆR

6202

NEW STYLE

6202 FORET KJELEDRESS EN ISO 20471 KLASSE 3 Vind- og vanntett kjeledress med mange funsjonelle lommer. Lårlommer og baklommer med klaff og borrelås. Tommestokklomme med knivholder, brystlomme med ID-kortholder og telefonlomme med glidelås. Regulerbar midje og muliget for belte. Regulerbare bein- og armavsluttninger med borrelås, og snølås i beinavsluttningen. Glidelås på utsiden av beina opp tll hoftehøyde for lettere av- og påtagning. Innvendige lommer for knebeskyttere reguerbar i to høyder. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 KLASSE 3, EN 343 3/1 Farge: gul/marine-10 Størrelse: C44-C62, D96-D120

10

6203

NEW STYLE

6203 KJELEDRESS EN ISO 20471 KLASSE 3 Kjeledress med mange funsjonelle lommer. Lårlommer og baklommer med klaff og borrelås. Tommestokklomme med knivholder, brystlomme med ID-kortholder og telefonlomme med glidelås. Regulerbar midje og muliget for belte. Regulerbare bein- og armavsluttninger med borrelås. Innvendige lommer for knebeskyttere reguerbar i to høyder. Material: 75% polyester, 25% bomull Klasse: EN ISO 20471 KLASSE 3 Farge: gul/marine-10 Størrelse: C44-C62

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 18


VARSELKLÆR

Jakke 6418 s. 13, bukse 6513 s. AS 20, |sweatshirt s. 27, 6513 s. 20 DØVIGEN Telefon 236103 05 10 50 bukse | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 19


VARSELKLÆR

6524

NEW STYLE

STRETCH

6524 HÅNDVERKBUKSE EXTREME Håndverkbukse med ergonomisk vattering i liningen for optimal komfort. Cordura®forsterkede hengelommer som kan legges ned i sidelommene. Baklommer med forsterket innside, og klaff på den venstre. Lårlommer, mobillomme, tommestokklomme og verktøylomme med knivknapp. Cordura®-forsterkning i skritt og knær for maksimal bevegeighet. Forbøyde knær med knebeskyttelseslommer i Kevlar i to regulerbare høyder. Cordura®-detaljer med refleks. Material:

60% bomull, 40% polyester. 100% polyamid forsterkninger, 360 g/m2 Farge: gul/svart-11 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

11

6513

STRETCH

6513 HÅNDVERKSBUKSE KL 2/1 HIVis bukse med Cordura stretch. To avtagbare hengelommer som kan pakkes sammen. En med ekstra lomme og en med verktøyhemper. Spikerlommer forsterket med Cordura. Dobbelt stoff over lår. Benlomme med telefonlomme, pennholder og verktøylomme. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Knebeskyttere i polyamide, åpning fra utsiden. Knebeskytterne kan justeres i høyden. Forbøyde knær. Ekstra store baklommer. ENISO 20471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Materiale 2: 100% polyamide, 320 g/m2. EN ISO 20471 KLASSE 1 C44, D84-D88 KLASSE 2 C46-C62, C146-C156, D92-D120 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

11

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 20


VARSELKLÆR

6506 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 161

6506 HÅNDVERKSBUKSE KL 2 Midjebukse i smuss og vannavvisende materiale. To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Dobbelt stoff over lårene. Lårlommer med telefonlomme, pennelomme og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i Cordura®, åpning innen i fra og justerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket lengst ned på naksiden av bena med Cordura®. Ekstra brede baklommer. Baklommer og benlommer med hemper til Inbags. ENISO 20471 Klasse 2 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

68% polyester 32% bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 C44–C62, D84–D120, C146–C156

11

10

17

1799

6501 6501 SERVICEBUKSE KL 2 Midjebukse med ”flat front”. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To benlommer med pennerom, venstre med plass for mobil. Tommestokkslomme. Polyamidforsterkninger i framkant av lommene, nedre del av baklommene, forsterket kant på tommestokklomme, penn- og polyamidforsterkning i nedre del av Benlomme og i nederkant bak av bukse. Knebeskyttelseslommer på innsiden. Hemper under baklommer og benlommer å feste Inbags i. Maks 50 vask i 60°C. ENISO 20471 Klasse 2 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

68% polyester 32% bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17 C44–C62, D84–D120, C146–C156

11

17

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 21


VARSELKLÆR

6523 6523 SERVICEBUKSE KL 1 Midjebukse uten fold i front. Sidelommer, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme og klaff og mobilomme innvendig loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. ENISO 20471 Klasse 1. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull EN ISO 20471 KLASSE 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44-C62, D84-D120, C146-C156

11

10

1799

6514 6514 VINTERBUKSE KL 2 Fõret bukse. Forhøyet rygg for å motvirke glipper. Regulerbar midje. Sidelommer. Benlomme med telefonlomme og klaff på høyre side. Meterstokk lomme på venstre lår. Baklomme med klaff. Glidelås på ben. Innvendige knelommer. ENISO 20471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid, 100% polyester fõr EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/ svart-1799 C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

11

17

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 22


VARSELKLÆR

6502 6502 HÅNDVERKSBUKSE KL 1 To utenpåliggende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. lommene er forsterket med 100% polyamid. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket i nederkant på baksiden av buksen med polyamid. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. ENISO 20471 Klasse 1 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® EN ISO 20471 KLASSE 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 C44–C62, D84–D120, C146–C156

1799

10

11

17

6507 6507 SERVICEBUKSE KL 1 Bukse med stretch bak for beste komfort. Ingen baklommer og bred hempe for å unnvike trykk ved korsryggen. En bukse som er tilpasset for lange arbeidsdager i sittende arbeidsstilling. Av materiale som er smuss- og oljeavvisende. Cordura®-forsterkninger over lår, på benlommer, i framkant av lomme og nederkant bak på buksen. Dype sidelommer, elastisk og hemper i midjen. To sidelommer hvorav en med klaff og mobillomme på innsiden, pennelomme og plass for verktøy i høyre sidelomme. Hemper under lommene for å feste Inbags. Maks 50 vask i 60°C. ENISO 20471 Klasse 1 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

68% polyester 32% bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® EN ISO 20471 KLASSE 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17 C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

11

17

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 23


VARSELKLÆR

6522 6522 HÅNDVERKSBUKSE KL 1 To hengende spikerlommer, en med ekstra lommer og en med verktøyholder. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordua®. Lommer på låret til telefon, blyant og verktøy. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøylomme og knivknapp. Knelommer i Cordua® som åpnes fra innsiden. Justerbare knebeskyttere. Forbøyde knær. Cordua® forsterket nederst på bena. Ekstra brede baklommer. Lommeklaffer på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID- kortholder. ENISO 20471 Klasse 1. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura®. EN ISO 20471 KLASSE 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

1799

11

T-skjorte 6009 s. 28, bukse 6524 s. 20 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 24


VARSELKLÆR

6510 6510 PIRATBUKSE KL 2 Piratbukse med to hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Dobbelt stoff over lårene. Lårlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokk med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid som åpnes fra innsiden og regulerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Romslige baklommer. Baklommer og lårlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. ENISO 20471 Klasse 2 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

68% polyester 32 % bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17 C44–C62

10

11

17

6503 6503 SHORTS KL 2/1 To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. ENISO 20471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

10

68 % polyester, 32 % bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 C44–C62

11

17

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 25


VARSELKLÆR

6101 6101 SWEATSHIRT KL 3 Ribbestrikket sweatshirt med rund hals. Mansjett i nederkant og i armavslutning. ENISO 20471 Klasse 3 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/ svart-1799 XS-4XL

10

11

17

1799

6102 6102 SWEATSHIRT KL 3 Ribbestrikket sweatshirt med halv glidelås. Mansjett i nederkant og i armavsluttning. ENISO 20471 Klasse 3 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

80% polyester, 20% bomull EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/marine-10, orange/grå-17 XS-3XL

17

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 26


VARSELKLÆR

6103 6103 SWEATSHIRT KL 3 Ribbestrikket sweatshirt med hel glidelås. Mansjett i nederkant og i armavsluttning. ENISO 20471 Klasse 3. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

80 % polyester, 20 % bomull EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 XS-4XL

10

11

17

1799

6104 6104 HOOD KL 3/2 Hettegenser med glidelås. Sidelommer med glidelås. Snor i hette. Mansjett i midje og armene. ENISO 20471 Klasse 3 (S-4XL), Klasse 2 (XS) Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 2 XS, KLASSE 3 S-4XL gul/svart-11 orange/grå-17 XS-4XL

11

17

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 27


VARSELKLÆR

6009

6009 T-SHIRT KL 2

T-shirt i funksjonsmateriale. Rund hals og forsterket rib i halslinning og nakkebånd. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fukt fra huden. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr og fresch hele dagen. Krympeog skrukkefri. Transferrefleks for økt bevegelighet. ENISO 20471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 XS-4XL

10

1799

11

6008 6008 PIKÉ KL 2 Pikétrøye med ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fuktigheten fra huden. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr og fresch hele dagen. Krympe- og skrukkefri. Transferrefleks for økt bevegelighet. ENISO 20471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 XS-4XL

10

17

1799

11

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 28

17


VARSELKLÆR

T-skjorte 6009 s. 28

6303 6303 FLEECEJAKKE KL 3/2 Jakke i antipillingbehandlet fleece. Glidelås opp i kragen. Brystlomme med glidelås. Softshell forsterkninger i armavsluttninger, sidelommer og i enden av jakken. Forbøyde armer og tommelgrep. ENISO 20471 Klasse 3 (S-3XL), Klasse 2 (XS) Material: Klasse: Farge: Størrelse:

10

100% Polyester EN ISO 20471 KLASSE 2 XS, KLASSE 3 S-4XL gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 XS-4XL

11

17

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 29


VARSELKLÆR

T-skjorte 6009 s. 28, bukse 6513 s. 20 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 30


VARSELKLÆR

6010 6010 T-SHIRT KL 3 Funksjonell T-shirt med rund hals och forsterket ribbestrikk i hals og nakkebånd. Funksjonelt matriale som transporterer fuktighet og lukt raskt bort fra huden. Dette gjør at plagget tørker fort, dermed føler man seg tørr og fresh hele dagen. Krymp- og rynkfri. ENISO 20471 Klasse 3. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester EN ISO 20471 KLASSE 3 gul-10, orange-17 S/M, L/XL, XXL/3XL

10

17

6011 6011 PIKÉ KL 3 Pikétrøye med kort arm. Ribbstrikket krage og knappstolpe med tre knapper. Funksjonelt matriale som transporterer fuktighet og lukt raskt bort fra huden. Dette gjør at plagget tørker fort, dermed føler man seg tørr og fresh hele dagen. Krymp- og rynkfri. ENISO 20471 Klasse 3. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester, 140g/m2 EN ISO 20471 KLASSE 2 gul-10, oransje-17 S/M, L/XL, XXL/3XL

17

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 31


VARSELKLÆR

6020 6020 T-SKJORTE KL 1 HI-vis t-skjorte som er fukttransporterende og tørker raskt. ENISO 20471 Klasse 1. Material: 100% polyester, 140 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 KLASSE 1 Farge: gul/svart-11 Størrelse: XS-4XL

11

6120 6120 GENSER KL 1 Hi-vis genser med glidelås opp til kragen. Sidelommer med glidelås. Høy krage for optimal komfort. ENISO 20471 Klasse 1. Material: 65% polyester, 35% bomull, 300 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 KLASSE 1 Farge: gul/svart-11 Størrelse: XS-4XL

11

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 32


VARSELKLÆR NEW STYLE

6442

6442 FUNKSJONSJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 1 Vind- og vanntett jakke lett stretch-materiale. Teipede sømmer og vanntett glidelås i front. Glidelås i front med vindklaff. Sidelommer med glidelås. Skjærte reflekser for økt fleksibilitet. Tommelgrep i armavsluttninger. Material: 100% polyester, 140 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 KLASSE 1 Farge: gul/svart-11 Størrelse: XS-4XL

11

NEW STYLE

6443

6443 SOFTSHELLJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 1 Softshelljakke med god pustefunksjon. Glidelås i front med vindklaff. Sidelommer med glidelås. Skjærte reflekser for økt fleksibilitet. Material: 100% polyester, 280 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 KLASSE 1 Farge: gul/svart-11 Størrelse: XS-4XL

11

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 33


VARSELKLÆR

6708 6708 FORET VEST KL 2 Foret vendbar varselvest med dunfølelse. Vinn- og vannavstøtende. To sidelommer og brystlomme med glidelås. ENISO 20471 Klasse 2 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester, materiale 1 (HV): 210g/m2, materiale 2 (svart): 49g/m2 EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/svart-11, orange/svart-1799 XS-4XL

1799

11

6711 6711 VEST KL 2 Vest i fluoriserende materiale med høy hals. Slitesterkt og smidig materiale. Klaff med borrelås og skjult glidelås i front. Brystlommer med klaff, og to sidelommer med glidelås. Innstramming i midjen med borrelås. Brede reflekser også over skuldrene for høy synlighet. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

75% polyester, 25% bomull EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/svart-11, orange/svart-1799 XS-4XL

11

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 34


VARSELKLÆR

6704 6704 HÅNDVERKSVEST KL 2 Vest som har ett belte med regulerbar spenne, som gir mindre belastning og gjør at plagget sitter på plass. Toveis glidelås i front. To D-ringer. Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. To løst hengende brystlommer med pennov verktøyslomme som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire løst hengende spikerlommer. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer er forsterket med 100% Cordura®. To regulerbare hammerhanker. Justerbar i sidene. ENISO 20471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35 % bomull EN ISO 20471 KLASSE 2 gul-10, orange-17 XS-4XL

10

17

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no Fleece 6303| www.dovigen.no s. 29, shorts 6503 s. 25 35


VARSELKLÆR

6702 6702 REFLEKSVEST KL 3 En størrelse. Regulerbar i ryggen. Framlommer. Telefonlomme. Glidelås i front. EN471 Klasse 3. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100 % polyester EN 471 KLASSE 3 gul-10, orange-17 ONE SIZE

10

17

6707 6707 REFLEKSVEST KL 3 Finnes i tre størrelser. Glidelås i front. To brystlommer. ENISO 20471 Klasse 3. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100 % polyester EN ISO 20471 KLASSE 3 gul-10, orange-17 S/M, L/XL, XXL/3XL

17

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 36


VARSELKLÆR

6703 6703 REFLEKSVEST KL 2 En enklere klasse 2 vest med borrelåsåpning. EN471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100 % polyester EN ISO 20471 KLASSE 2 gul-10, orange-17 ONE SIZE

10

17

9013 9013 VARSEL CAPS Caps med forbøyd skjerm, regulerbar borrelås bak i refleks. Material: Farge: Størrelse:

11

10

46 % polyester 54 % bomull gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 ONE SIZE

17

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 37


VARSELKLÆR

6466 6466 FUNKSJONSJAKKE KL 3 Vind- og vanntett jakke med god pusteegenskaper, teipede sømmer. Skrå brystlomme med mobillomme og åpning for headset. Vannavstøtende glidelås i brystlommen. Krage med avtagbar, innfeldt hette. To sidelommer. Regulerbar snor. ENISO 20471 Klasse 3. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100 % polyester Fór: 100 % polyester EN ISO 20471 KLASSE 3 gul-10, orange-17 XS-3XL

17

10

6566 6566 FUNKSJONSBUKSE KL 2 Bukse med elastisk midje og snor, teipede sømmer. To sidelommer, kneforsterkning, åpning med stolpe og flidelås i enden av hvert bukseben. Glidelås i fõr for trykk eller brodering. ENISO 20471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

Polyamid 100 % Fõr: Polyester 100 % EN ISO 20471 KLASSE 2 gul-10, orange-17 XS-3XL

17

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 38


VARSELKLÆR Jakke 6466 s. 38

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 39


VARSELKLÆR

6403 6403 REGNJAKKE KL 3 100 cm lang. Regulerbar hette. Regulerbare armavsluttninger. Sydde og sveisede sømmer. ENISO 20471 Klasse 3 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

1799

Polyuretanbelagt polyamidtrikå EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/ marine-17, orange/svart-1799 XS-4XL

10

11

6431 6431 REGNJAKKE KL 3/2 Regnjakke med tapede sømmer. Justerbar og avtagbar hette. Frontlommer med klaff. Reflekterende detaljer. ENISO 20471 Klasse 3. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% pu. Materiale 2: 100% polyester, 170g/m2 EN ISO 20471 KLASSE 3 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/ svart-1799 XS-4XL

10

1799

11

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 40

17


VARSELKLÆR

6504 6504 REGNBUKSE KL 2 Elastisk midje samt regulerbar snor. Regulerbare benavsluttning. Sydde og sveisende sømmer. ENISO 20471 Klasse 2. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

11

Polyuretanbelagd polyamidtrikå EN ISO 20471 KLASSE 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/marine-17, orange/svart-1799 XS-3XL

10

17

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 41


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 42


FLAMMEBESKYTTELSE Hengelommer med ekstra lomme og verktøyhemper

Forlenget rygg

Forbøyde knær med Cordura®-­forsterkninger og innvendige knebekyttelseslommer i to posisjoner

Jakke 8402, s. 47, DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no bukse 8503, s. 47 | www.dovigen.no

43


FLAMMEBESKYTTELSE

Sjåfør/depoter

Raffinerier

Off-shore

Linjemontør

Bensinstasjon

Energi, fjærrvarme, gass

Gruvearbeider

Bane/veiarbeider*

MATERIALE

El

KOLLEKTIONSGUIDE

8402 Jakke

8404 Foret Jakke

8503 Midjebukse

8504 Midjebukse

8001 Undertrøye lang arm

8101 Undertröja kort ärm

8102 Stillongs

8103 Boxer

HVILKE KLÆR EGNER SIG TIL DITT YRKE?

MATERIALE

Flammehemmende bukse for å vanskeliggjøre antenning av et materiale eller minske spredningen av brann, men det gjør ikke materialet helt ubrennbart. Det finnes ulike former av flammebeskyttsbehandlinger og materiale. Vi på ProJob har valgt å jobbe med den siste teknologien der flammebeskyttelsen er inne i fibrene. Det ligger altså ikke utenpå stoffet som det gjør på vanlige flammebeskyttebehandlede klær. Det kan derfor ikke vaskes eller slites bort, som gjør at beskyttelsen varer lengre. Materialet i de fleste plagg består av modakryl, bomull og antistatiske fibre. Ved kontakt med flammer dannes en gass som trenger unna syren og da kveles flammen, uten å det dannes noen etterglød. Flammene spres ikke utenfor det forkullede området og det dannes ingen varm smeltet materiale som kan feste seg i brukerens hud. Stillongs og strømper er produsert i ull og Lenzing FR , en viskosefiber med flammebskyttelse inne i fibrene med samme egenskaper som nevnes ovenfor. ®

INFORMATION

HVILKE EGENSKAPER HAR VÅRE KLÆR?

8402 Jakke

8404 Foret Jakke

8503 Midjebukse

8504 Midjebukse

8001 Undertrøye lang arm

8101 Undertröja kort ärm

8102 Stillongs

8103 Boxer

Det er viktig å tenke på at man bruker flammebeskyttelse for å forhindre at flammer spres, ikke for å holde all varme utenfor plagget under en lengre tid. Derimot står et flammehemmende plagg imot varme en viss tid og sammen med en flammehemmende stillongs dobbles denne tiden. Flammebeskyttende plagg skal alltid brukes lukket og beskyttelsen forringes ved bruk sammemed ikke flammebeskyttende plagg. Før bruk bør brukeren kontrollere at det ikke finnes skader på plaggene. Brukeren bør også vite hvordan man tar av seg plagget hurtig ved en eventuell ulykke. Vi rekommenderer svisere å bruke sveiseforkle i lær for å beskytte plaggene mot sveisegnister. Ett vått, skittent eller svett plagg gir mindre beskyttelse og plaggene må derfor vaskes ofte. Når et plagg utsettes for flammer er det ødelagt og skal byttes ut for best mulig beskyttelse. Eventuelle reparasjoner skal utføres med materiale som holder samme beskyttelsesklasse som selve plagget. Transfer og brodering kan påvirke beskyttelse av et plagg. Rådfør deg derfor med den som merker plaggene slik at merkingen ikke ødelegger flammebeskyttelsen. Ulike yrkedgrupper kan ha ulike behov av forskejllige beskyttelser når det gjelder arbeids- og beskyttelsesklær.

* provided that EN ISO 11611 is not required * förutsatt att EN ISO 11611 inte är ett krav

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 44


FLAMMEBESKYTTELSE

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 45


FLAMMEBESKYTTELSE

8404 8404 MULTINORMJAKKE VINTER Fôret jakke med glidelås opp til kragen. Glidelås foran med trykknapper. To brystlommer, venstre lomme er ergonomisk formet med telefonlomme på innsiden. Høyre lomme har plass til ID-kortholder. To dype sidelommer med glidelås. Justerbar nederst med snøring og armer med borrelås. D-ring foran. Stor lomme på høyre side, mindre lomme på venstre side, samt mobillomme. Forlenget rygg. Jakken anvendes med buksene 8503 eller 8504. EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert, IEC 61482 Klasse 1. 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: gul/marine-10 Størrelse: XS-3XL Material:

10

8504 8504 SERVICEBUKSE MULTINORM Midjebukse uten fold i front og med sidelommer foran. lårlommer med plass til telefon, penn og verktøy. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøylomme og knivknapp. Forbøyde knær. Kneputelomme med åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Baklommer og lårlommer har hemper for Inbags. Baklomme med klaff. EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 2 sertifisert. IEC 61482 Klasse 1. 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 11495, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 2 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: gul/marine-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156 Material:

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 46


FLAMMEBESKYTTELSE

8402 8402 MULTINORMJAKKE Jakke uten fôr med glidelås opp til kragen. Klaff i front med trykknapper. To brystlommer, den venstre er ergonomisk formet med telefonlomme på innsiden. Den høyre har plass til ID-kortholder. To dype sidelommer med glidelås. Justerbar nedentil med snor og armer med borrelås. D-ring i front. Stor lomme på høyre innside og mindre lomme på venstre side, samt mobillomme. Forlenget rygg. Jakken brukes sammen med bukse 8503 eller 8504. EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 3, IEC 61482 Klasse 1. 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 11495, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: gul/marine-10 Størrelse: XS-3XL Material:

10

8503 8503 HÅNDVERKSBUKSE MULTINORM To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Benlommer med plass til telefon, pennog verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Forbøyde knær. Knebeskyttelseslommer med åpning fra innsiden og justerbar høyde på knebeskyttelsene. Baklommer og benlommer har hemper til Inbags. Baklommer, der den ene har klaff. EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 Klasse 2, IEC 61482 Klasse 1. 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 11495, EN 13034 type PB [6], EN 471 Kladde 2 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: gul/marine-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156 Material:

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 47


FLAMMEBESKYTTELSE

8001 8001 KORTARMET UNDERTRØYE MED FLAMMEBESKYTTELSE Kortermet undertrøye med rund hals. Mansjett i hals og armavslutning. ENISO 11612:2008; A1, B1, C1. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1. Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS-3XL

54

8103 8103 BOXER MED FLAMMEBESKYTTELSE Boxershorts med elastisk midje. ENISO 11612:2008; A1, B1, C1. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1. Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS-3XL

54

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 48


FLAMMEBESKYTTELSE

8101 8101 LANGARMET UNDERTRØYE MED FLAMMEBESKYTTELSE Undertrøye med rund hals. Ribbestrikket hals og mansjetter. Forlenget rygg. ENISO 11612:2008; A1, B1, C1. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1. Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS-3XL

54

8102 8102 STILLONGS MED FLAMMEBESKYTTELSE Stilongs med mansjett i benavsluttning. Elastisk midje. ENISO 11612:2008; A1, B1, C1. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1. Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS-3XL

54

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 49


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 50


BYGG & ANLEGG To-veis glidelås i front med hakebeskyttelse og fleeceforet krage

Vind- og vanntett 3-lags skalljakke med teipede sømmer

Ventilasjonskanaler i ryggen og under armene

Jakke 3410, s. 55 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 51


BYGG & ANLEGG

5414 5414 MIDJEJAKKE EXTREME Slitesterk jakke i canvas. To brystlommer, den høyre lommen er til telefon, penn og feste for ID-kortholder. Den venstre er med glidelås. Glidelås opp i kragen. Innsydde framlommer. Regulerbar midje og armavsluttninger. Forbøyde armer. Innerlommer med dokumentlomme. Cordura detaljer med refleks. Material:

60% bomull, 40% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid 320 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

STRETCH

5524

5524 HÅNDVERKSBUKSE EXTREME Midjebukse med ergonomisk passform som er vattert for god komfort og støtte. Romslige hengelommer med Corduraforsterket innside. På venstre side er det lomme med glidelås. Framlommer og hengelommene kan puttes ned i. Baklommer med Corduraforsterket innside, den venstre med klaff. Framflyttede Corduraforsterket tommestokklomme med løs nederkant, pennelomme og knivknapp. Benlomme med skråstillt mobillomme for lettere tilgang. Cordura stretch i skrittet gir bevegelsesfrihet, bak og over kne for god knebeskyttelse. Forbøyde knær med knelommer i Kevlar. Knelommer med to høydenivåer. Corduradetaljer med refleks bak på benavsluttning og foran på høyre lommeklaff. Material:

Farge: Størrelse:

99

60% bomull, 40% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid og kevlar grå-98, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146– C156

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 52


BYGG & ANLEGG STRETCH

5528

5528 SHORTS Shorts med ergonomisk åk som er polstret for optimal komfort og støtte. Romslige hylsterlommer med ekstra lomme og Cordura®-forsterket innside. Den venstre lommen er med glidelås. Front lommer som hengende lommer kan puttes inn i. Baklommer med Cordura®-forsterkede innside. Venstre lomme med klaff. Front Cordura-forsterket tommestokklomme med løs bunn, pennelommer og knivknapp. Benlomme med vinklet mobillomme for enklere tilgang. Sete og skrittet av Cordura stretch for ubegrenset fleksibilitet, og også over knærne for optimal innfesting av knebeskyttelse. Cordura® detaljer med refleks foran høyre klafflomme. Material:

60% bomull, 40% polyester. 100% 350 gsm polyamid forsterkning. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62

99

STRETCH

5529

5529 PIRATBUKSE Piratbukse med ergonomisk ål som er polstrert for optimal komfort og støtte. Romslige hylsterlommer med ekstra lomme og Cordura® forsterket innside. Den venstre lommen er med glidelås. Frontlommer som hylsterlommer kan puttes ned i. Baklommer med Cordura® forsterket innside, den venstre med klaff. Framflyttet Cordura®forsterkt tommestokklomme med løs nederkantk, pennlomme og knivknapp. Lårlomme med skråstillt mobilkomme. Sete og skrittet av Cordura® stretch for ubegrenset fleksibilitet Forbøyde kner med knelommer i Kevlar. Kneputter kan justeres i 2 høyder. Cordura®detaljer med refleks på høyre klafflomme. Innstramming i benansvluttning. Material:

60% bomull, 40% polyester. 100% 350 gsm polyamid forsterkning. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 53


BYGG & ANLEGG

Jakke 3410 s. 55, bukse s. 52 DØVIGEN AS | 5524 Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 54


BYGG & ANLEGG

3410 3410 FUNKSJONSJAKKE En 3-lags skalljakke som er vind- og vanntett med god ventilasjon. Avtagbar hette. Ventilasjonsåpninger i ryggen og under armene. To vertikale brystlommer og to horisontale lommer med vanntette glidelåser. Justerbare armer og midje. Forlenget rygg. Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3513

STRETCH

3513 HÅNDVERKSBUKSE FUNKSJON Stretchbukse med ventilasjonsåpninger på siden. Sømløse og forsterkede benavslutninger. To lårlommer, den høyre med plass til tommestokk og kniv. Den venstre med plass til telefon. Feste til hengelommer. Material:

97% nylon, 3% elastan. Materiale 2: 94% nylon, 6% elastan. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 55


BYGG & ANLEGG

5413 5413 JAKKE Jakke med forbøyde armer og regulerbar armavsluttning. To sidelommer med glidelås og snøring i midten. Lomme med glidelås på ventre bryst og lomme med plass for nøkler, mobiltelefon, m.m på høyre bryst. Feste for ID-kortholder. Fluoriserende overflate med refleks på skulderpartiet. Nederkanten på jakken kan åpnes, som gjør det lettere for trykk og brodering. Material: 100% bomull Farge: blå-56, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

56

5411 5411 FÕRET JAKKE Fôret fleecejakke med krage. Pre-bøyde armer med justerbare mansjetter. To sidelommer med glidelås og snøring i midjen. Festet med trykknapper. Lomme på venstre bryst med glidelås, lomme på høyre bryst med plass til nøkler og mobiltelefon osv. Hempe for ID-kortholderen. Fluoriserende overflate på hver skulder med refleks. Fôret kan åpnes for å lette trykk og broderi. Material: 100% bomull. Farge: blå-56, svart-99 Størrelse: XS-3XL

56

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 56


BYGG & ANLEGG

6522 6522 HÅNDVERKSBUKSE KL 1 To hengende spikerlommer, en med ekstra lommer og en med verktøyholder. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordua®. Lommer på låret til telefon, blyant og verktøy. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøylomme og knivknapp. Knelommer i Cordua® som åpnes fra innsiden. Justerbare knebeskyttere. Forbøyde knær. Cordua® forsterket nederst på bena. Ekstra brede baklommer. Lommeklaffer på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID- kortholder. ENISO 20471 Klasse 1. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura®. EN ISO 20471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

1799

11

2125 2125 SWEATSHIRT 100% BOMULL Rundhalset sweatshirt med fluoriserende stoff på skuldrene for økt synlighet. Ribbestrikkede armavslutninger og kant nederst. 100% bomull 280g/m2, hi-vis materiale 100% polyester, 150 g/m2 Farge: svart/gul-9910, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL Material:

9910

9917

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 57


BYGG & ANLEGG

T-skjorte 2016DØVIGEN s. 151, bukse s. 6623 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no AS 5521 | Telefon 58


BYGG & ANLEGG

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 59


BYGG & ANLEGG

2018

NEW COLOR

2018 PIQUE Pikétrøye med kort arm. Ribbestrikket krage og mansjetter. Knappestolpe med tre knapper og splitt i sidene. Fluoriserende stoff på skuldrene. Material:

65% polyester, 35% bomull. Fluoriserende stoff 100% polyester. Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL

5810

9917

99

NEW COLOR

2123

2123 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås. Sidelommer med glidelås og fluoriserende skulderparti. Mansjett i armer og linning. Material: 65% polyester, 35% bomull Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL

99

5810

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 60

9917


BYGG & ANLEGG

2019

NEW COLOR

2019 T-SHIRT Bomulls T-shirt med varselmateriale på skuldrene. 100% bomull 180g/m2, varselmateriale 100% polyester 195g/m2 Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL Material:

5810

99

9917

NEW COLOR

2020

2020 T-SHIRT MED LANG ARM Langarmet bomulls T-shirt med varselmateriale på skuldrene. 100% bomull 180g/m2, varselmateriale 100% polyester 195g/m2 Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL Material:

99

5810

9917

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 61


BYGG & ANLEGG

5205

5210

5205 SKJORTE

5210 SKJORTE

Kortermet og funksjonell skjorte uten sidesømmer, hvilket forhindrer sår og irritasjon. Skjorten er spesialkonstruert for optimal bevegelsesfrihet i armene. Praktiske brystlommer med klaff for Inbags. Skjulte vertikale brystlommer med glidelås som kan fungere som sikkerhetslommer. Knepping med trykknapper. Fold i rygg for bevegelsesfrihet.

Funksjonell skjorte uten sidesømmer for å forhindre sår og irritasjon. Skjorten er spesialkonstruerte for optimal bevegelsesfrihet i armene. Praktiske brystlommer med klaff og plass til Inbags. Skjulte vertikale brystlommer med glidelås som kan fungere som sikkerhetslommer. Knepping med trykknapper. Fold i ryggen for bevegelsesfrihet.

Material: 100 % bomull 210 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-3XL

Material: 100 % bomull Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

94

58

99

35

83

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 62

99


BYGG & ANLEGG

Sweatshirt 2125 s. 57

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 63


BYGG & ANLEGG

5502 5502 SHORTS To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Benlommer med plass til penn- og verktøy. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommene bak har hemper for Inbags. Material:

100% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: blå-56, svart-99 Størrelse: C44–C62

56

99

5517 5517 PIRATBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100 %Cordura®. Knebeskyttelseslommer og benlommer med plass til telefon, penn og verktøy. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommer og baklommer har hemper for Inbags. 100% bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: blå-56, svart-99 Størrelse: C44-C62 Material:

56

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 64


BYGG & ANLEGG

5501 5501 HÅNDVERKSBUKSE To hengende baklommer, som kan puttes ned i sidelommene. En med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100 % Cordura®. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av benet med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: Farge: Størrelse:

100 % bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® blå-56, stone-83, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

83

T-shirt 2016 s. 151

99

56

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 65


BYGG & ANLEGG

5521 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 164

5521 HÅNDVERKSBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Lommer på låret til telefon, pennog verktøy. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med lomme til verktøy og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket neders på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID-kortsholder. Material: Farge: Størrelse:

100% bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® grå-98, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

98

5527 5527 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lomme og en med verktøyshemper. Hengelommene er forsterket med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass til hengelommene. Ekstra forsterkninger på lår med dobbelt stoff. Benlommer med plass til telefon, penn og verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Ekstra brede baklommer. Baklommer og benlommer med hemper til Inbags. Material: 100% bomull 375 g/m2. Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44–C62

99

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 66


BYGG & ANLEGG

5512 5512 HÅNDVERKSBUKSE To hengende, spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterkede med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass til hengelommene. Lårene er ekstra forsterkede med dobbelt stoff. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura® med åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forstekede nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® marine-58, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

58

5526 5526 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Hengelommene er forsterket med 100% Cordura®. Det er også dype sidelommer med plass til hengelommene. Ekstra forsterket på lår med dobbelt stoff. Benlommer med plass til telefon og verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Ekstra brede baklommer. Baklommer og benlommer har hemper til Inbags. Material: 65% polyester, 35% bomull Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62

58

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 67


BYGG & ANLEGG

5513 5513 HÅNDVERKSBUKSE To hengende spikerlommer på hoftene som kan puttes bort, en ekstra lomme og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterkede med 100% Cordura®. Benlommer med telefon, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: Farge: Størrelse:

70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® grå-98, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

98

5519 5519 SERVICEBUKSE Midjebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. Benlommer med telefon, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156 Material:

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 68

99


BYGG & ANLEGG

5514 5514 PIRATBUKSE To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Lommene er forsterket med 100% Cordura®. Benlommer med plass til telefon, penn og verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tom-mestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelom-mer i Cordura® som åpnes fra innsiden og justerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Baklommer med brett. Klaff på venstre baklomme. Bak- og benlommer har hemper til Inbags. 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98 Størrelse: C44–C62 Material:

98

5518 5518 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Lommene er forsterket med 100% Cor-dura®. Lårlommer med plass til telefon, penn og verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokk-lomme med verktøyslomme og knivknapp. Lommer på lårene i Cordura®. Baklommer med brett. Klaff på venstre baklomme. Bak- og benlommer har hemper til Inbags. Material:

70% polyamid,30% bomull 260g/ m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98 Størrelse: C44-C62

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 69


BYGG & ANLEGG

5607 5607 KJELEDRESS Skjult glidelås opp til kragen. Regulerbare armavsluttninger. Sikkerhetslomme på høyre side. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. To D-ringer. Cordura®-forsterket tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapper. Knelommer i Cordura®, åpning på innersiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av bena med Cordura®. Forsterkede romslige baklommer. Baksiden, brystpartiet og benlommer har hemper for Inbags. Halsåpningen er regulerbar. Både glidelås og skjulte trykknapper for alternativ kneåpning. 100 % bomull 375 g/m2 Forsterkinger: 100 % polyamid Cordura® Farge: blå-56, svart-99 Størrelse: C44-C62 Material:

56

99

5403 5403 JAKKE Skjult glidelås helt opp til kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer med belg og Cordura®-forsterkninger med lommeklaff. Hemper for Inbags under brystlommene. To dype sidelommer. Store innerlommer, en lomme med plass til dokumenter og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett med Cordura®- forsterkninger. 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: XS-3XL Material:

83

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 70


BYGG & ANLEGG

4401 4401 PILOTJAKKE Store utenpåliggende brystlommer hvorav en har skråstillt glidelås med mobillomme på innsiden. Armlomme for mobil og penn. To dype sidelommer. Innerlommer med plass til lommebok og notatblokk. Piléfôret, quiltet fôr i armene. Pilé på innsiden av kragen. Mansjett i armene og midjen. Mørke reflekspasspoaler. Fôret kan åpnes for å lette på trykk og brodering. Material:

55 % polyester 45 % bomull Foder: 100 % polyester Farge: hvit-00, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL

83

00

58

99

5506 5506 HÅNDVERKSBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort. En med ekstra lomme en med verktøyslommer. Spikerlommer er forsterkede med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass for hengelommene. Ekstra forsterket med dobbelt stoff på lårene. Benlomme med plass til telefon, penn- og verktøy. Knivlomme med plass til knivholder. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde klær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer og forsterkninger. Baklommene er tilpasset for Inbags. 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156 Material:

83

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 71


BYGG & ANLEGG

Jakke 3406 s. 73, bukse 5536 s. 76 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 72


BYGG & ANLEGG

3406 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 162

3406 FUNKSJONSJAKKE Herrejakke i et funksjonelt materiale som er vind- og vanntett. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Jakken har VentAir membran (8.000 MVP, 8.000 WP). Material: 100 % polyester. Farge: hvit-00 Størrelse: XS-4XL

35

53

58

66

98

99

P. 130

00

4401 4401 PILOTJAKKE Store utenpåliggende brystlommer hvorav en har skråstillt glidelås med mobillomme på innsiden. Armlomme for mobil og penn. To dype sidelommer. Innerlommer med plass til lommebok og notatblokk. Piléfôret, quiltet fôr i armene. Pilé på innsiden av kragen. Mansjett i armene og midjen. Mørke reflekspasspoaler. Fôret kan åpnes for å lette på trykk og brodering. Material:

55 % polyester 45 % bomull Foder: 100 % polyester Farge: hvit-00 Størrelse: XS-4XL

00

58

83

99

P. 71

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 73


BYGG & ANLEGG

2121

2121 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås. Glidelås på sidelommer med softshell forsterkning. Ribbekant i mansjetter og i midje. Material:

55% polyester, 45% bomull. Forsterkning: 100% polyester. Farge: hvit-00 Størrelse: XS-4XL

58

98

99

999

P. 152

00

2116 2116 HOODJAKKE Hood med glidelås. Softshell-forsterkninger i siden. Sidelommer med glidelås. Material:

55% polyester, 45% bomull. Forsterkninger: 100% polyester Farge: hvit-00 Størrelse: XS-4XL

00

99

P. 152

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 74


BYGG & ANLEGG

2040 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 168

2040 PIQUE Funksjons pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden til enhver tid. Det betyr at piqueen tørker fort, holder deg fresh og tørr gjennom dagen. Material: 100% polyester, 160 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: XS-4XL

00

58

83

98

99

P. 137

Jakke 3406 s. 73, bukse 5536 s. 76 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 75


BYGG & ANLEGG

5536

STRETCH

5509

5536 ARBEIDSBUKSE

5509 SERVICEBUKSE

Malerbukse med stretch i skrittet og knehasen. Ekstra robust stretch på knærne. Lange ventilasjonskanaler på utsiden av beina. Forsterkede og sømløse benavslutninger for økt slitestyrke. Regulerbare benavslutninger. Forbøyde knær. Knelommer som åpnes innenfra med regulerbar knebeskyttelseshøyde.To lårlommer, den høyre med tommestokklomme, samt to baklommer. To avtagbare hengelommer.

To dype sidelommer med Cordura®-forsterkninger på sidene. Forsterkning i polyesterpå forside og bakside lår som beskytter brukeren mot gjennomfarging. Selges med to løse hengelommer. En D-ring i front. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. Tommestokklomme med verktøyslomme, pennelomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Utenpåliggende baklommer. Baklommer og benlommer er tilpasset for Inbags.

Material:

Materiale 1: 65% polyester, 35% bomull, 235 g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex. Materiale 3: 100% nylon Cordura, 213 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: C44-64, D84-D120, C146-C156

00

100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyester/polyamid, kneskydd i Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156 Material:

00

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 76


BYGG & ANLEGG

5530

5504

5530 ARBEIDSBUKSE

5504 MALERBUKSE

Håndverksbukse i slitesterk bomull med lett gramvekt. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan juseteres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer, tommestokklomme og Knebeskyttelseslommer. C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene.

To hengende spikerlommer som kan puttes bort. Ekstra lommer hvorav en er med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass til hengelommene. To D-ringer. To regulerbare hammerhanker. Benlommer med plass til telefon, pennog verktøy. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer med benlommer har hemper for Inbags.

Material: 100% bomull, 320 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

00

53

56

98

99

Material:

100% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

00

P. 117

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 77


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 78


TRANSPORT & SERVICE Refleksbise pĂĽ armer og rygg

Vind- og vannavvisende materiale

Ventilasjonskanaler i sidene

Jakke 3406, s. 80 DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 79


TRANSPORT & SERVICE

3406 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 162

3406 FUNKSJONSJAKKE Herrejakke i et funksjonelt materiale som er vind- og vanntett. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Jakken har VentAir membran (8.000 MVP, 8.000 WP). Material: Farge:

100 % polyester. hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

00

35

53

58

66

98

99

3407 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 162

3407 FORET FUNKSJONSJAKKE Vattert herrejakke i et funksjonelt materiale som er vind- og vanntett. Quiltet vattert for. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Jakken har VentAir membran (8.000 MVP, 8.000 WP). Material: Farge:

100% Polyester rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

35

53

58

66

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 80

98


TRANSPORT & SERVICE

Bukse 2520 (spesialtilpasset med refleks og trykk) s. 87, mikrojakke 3307 (med spesialtrykk) s. 135

4414 4414 SERVICEJAKKE To brystlommer hvorav høyre lomme har plass til telefon, penn og feste for ID-kort. Den venstre lommen har glidelås. Glidelås opp til kragen. Innsydde framlommer. Regulerbbar midje og armavsluttning. Forlenget rygg. Innerlommer med dokumentlomme. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

83

58

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 81


TRANSPORT & SERVICE

4423 4423 PARKAS Vind- og vanntett parkas med pustende egenskaper og tapede sømmer. Vattert polstret fôr. Høy krage med avtakbar hette. Sidelommer med klaff. To store brystlommer med klaff. Hellang glidelås helt opp til kragen, beskyttet av knepping med skjulte trykknapper. Refleksdetaljer for bedre synlighet. Mansjetter med borrelås. Zip med enhåndsgrep i siden. Glidelås på innsiden for logomerking. Material: 100% polyester, 210 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

4422 4422 VINTERJAKKE Vind- og vanntett jakke med pustende egenskaper og tapede sømmer. Vattert polstret fôr. Høy krage med avtakbar hette. Sidelommer med klaff. To store brystlommer med klaff. Hellang glidelås helt opp til kragen, beskyttet av knepping med skjulte trykknapper. Refleksdetaljer for bedre synlighet. Mansjetter med borrelås. Zip med enhåndsgrep i siden. Glidelås på innsiden for logomerking. Material: 100% polyester, 210 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 82


TRANSPORT & SERVICE

4411 4411 JAKKE 3-I-1 Vind og vanntett parkas med fôr og avtagbar hette som også kan puttes bort. Regulerbar snor i enden av jakken. To brystlommer med klaff hvorav venstre lomme har plass til telefon og penn. To laminerte lommer med vanntett glidelås på venstre overarm og en under høyre brystlomme. Sidelommer i fleecefôr med klaff og glidelås. Dobbel vindklaff i front med toveis glidelås. Forbøyde og regulerbare armer. Avtagbar quiltet fôr/jakke som brukes separat. Material: 100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid Klasse: EN 343 3/2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no Jacket 4423 p. 82, Sweatshirt 3314 p.132

83


TRANSPORT & SERVICE

4420 4420 JAKKE Jakke med forbøyde og justerbare armer. To sidelommer med glidelås og snor i midjen. Knappestolpe med trykknapper. Lomme med glidelås på nestre bryst og lomme på høyre bryst med plass til nøkler og mobiltelefon etc. Feste til ID-kortholder. Fluoriserende overflate med refleks på skuldrene. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

58

4419 4419 FÔRET JAKKE Fôret midjejakke med teddyfôr i kragen. Forbøyde og justerbare armer. To sidelommer med glidelås og snor i midjen. Klaff i front, med trykknapper. Lomme på venstre bryst med glidelås og lomme på høyre bryst med plass til nøkler og monil etc. Hempe til ID-kortholder. Fluoriserende overflate på skulderpartiet med refleks. Fôret kan åpnes for å lette på trykk eller brodere. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 84


TRANSPORT & SERVICE

4201

5203

4201 SKJORTE

5203 SKJORTE

Kortermet skjorte med trykknapper. To store brystlommer. Armkonstruksjon for optimal bevegelsesfrihet. Dobbelt stoff over nakke og skuldrer og to folder i ryggen.

Skjorte med trykknapper. To store brystlommer med belg og plass til Inbags. Regulerbare mansjetter med to trykknapper. Armkonstruksjon for optimal bevegelsesfrihet. Dobbel ok og to folder i ryggen.

Material: 65% polyester, 35% bomull 190 g/m2 Farge: grafitti-94, svart-99, marine-58 Størrelse: XS-3XL

Material: 65% polyester, 35% bomull 190 g/m2 Farge: marine-58, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

94

58

99

94

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 85


TRANSPORT & SERVICE

3318 3318 FLEECEJAKKE Jakke i kraftig fleece med forsterkninger på skuldrene, albuene og på innsiden av kragen. To lommer med glidelås. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

86

35

58

Sweatshirt 3318 p. 86, pant p. 138. DØVIGEN AS3513 | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no Micro jacket 3307, p. 135, pant 3520 p. 138

95


TRANSPORT & SERVICE STRETCH

2520 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 163

2520 SERVICEBUKSE STRETCH Servicebukse med god bevegelighet. Stretchstoff bak på setepartiet, i skrittet og over knærtne som gir ekstra god bevegelighet. To benlommer med glidelås. To baklommer med klaff. Feste til hengelommer. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull, 230g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 C44-C62, C146-156, D84-D120

99

2522

35

53

58

66

98

STRETCH

2522 SHORTS STRETCH Shorts med stretchmateriale bak over hele setepartiet og i skrittet. To benlommer med glidelås. To baklommer med med klaff. Feste for hengelommer. Material:

Materiale 1: 65% polyester, 35% bomull, 230 g/ m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 C44-C62

Farge: Størrelse:

35

53

58

98

99

66

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no Sweater 3307 p. 00, pant 3520 p. 00

87


TRANSPORT & SERVICE

2514 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 165

2514 SERVICEBUKSE Midjebukse med moderne passform uten fold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme, loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penn, papir og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer til å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% Bomull marine-58, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

4504 4504 SERVICEBUKSE Midjebukse som er flat i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer på høyre side med plass til mobiltelefon, dokumenter og penner. På venstre side er det en stor lomme med klaff og mobillomme på innsiden. Cordura®-forsterkninger på forsiden av sidelommene, tommestokklommen, nedre del av bak- og benlommer, samt benavsluttningen. Innvendige knebeskyttelseslommer. Bakog benlommer tilpasset for Inbags. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Forsterkninger:100% polymid, Cordura® mørk grå-96 C44–C62, D84–D120, C146–C156

96

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 88


TRANSPORT & SERVICE NEW STYLE

2552

2552 SERVICEBUKSE Servicebukse i full stretch med moderne passform. Lårlomme med glidelås og telefonlomme på høyre side. Innsydde baklommer. Mulighet for knebeskyttelse i innvendige lommer. Feste for hengelommer. Material: Størrelse:

1: 65%polyester, 32%bomull, 3% EOL 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex C44-64, D84-D120, C146-C156

99

4512 4512 SERVICEBUKSE Midjebukse med jeansfølelse og uten folder i front . Forsterket med dobbelt stoff over lårene. To dype framlommer. D-ring foran. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner og tommestokk. Cordura® fosterkninger på forsiden av sidelommene, tommestokklommen, nedre del av bak og benlommer, benavlsuttning samt over knærne. Bak- og benlommer er tilpasset for Inbags. Innvendig kneputelommer. Material: Farge: Størrelse:

60 % bomull, 40 % polyester, 360 g/m2. Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura®. marine-58 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 89


TRANSPORT & SERVICE

2501 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 165

2501 SERVICEBUKSE Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre Benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull marine-58, khaki-82, stone-83, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

82

83

99

2502 2502 SERVICEBUKSE ZIP OFF Midjebukse uten fold i front og med avtagbare ben. Sidelommer i front og sikkerhetslomme på høyre side med glidelås. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i fornt. Hemper under baklommene og benlommer å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

82

65% polyester, 35% bomull khaki-82, marine-58, stone-83, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

83

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 90


TRANSPORT & SERVICE

2508 2508 PIRATBUKSE Piratbukse uten fold i front. Sidelommer foran, sikkerhets lomme med glidelås på høyre side. To utvendige baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har en klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knepute. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags. Justerbare ankel mansjett. Material: Farge: Størrelse:

65 % polyester og 35 % bomull, 245g/m2 marine-58, grå-83, svart-99 C44-C62

58

83

99

2505 2505 SHORTS Shorts uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i front. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull marine-58, khaki-82, stone-83, svart-100 C44–C62

82

83

99

58

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 91


TRANSPORT & SERVICE

2517

2516 2516 SERVICEBUKSE

2517 SERVICEBUKSE

Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring til nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer og Cordura®forsterkninger på knærne. Hemper under baklommer og benlommer til å feste Inbags i.

Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sik-kerhetslomme med glidelås på høyre side. To uten-påliggende baklommer. To benlommer. Venstre ben-lomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring til nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommer og benlommer til å feste Inbags i. To 50mm reflekser rundt hvert ben.

Material: Farge: Størrelse:

Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 marine-58, stone-83, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

83

99

65% polyester, 35% bomull marine-58, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

58

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 92


TRANSPORT & SERVICE

2506 2506 SERVICEBUKSE Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penn, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer til å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

100 % bomull 200g/m2 marine-58, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no Genser 3307 s. 135, bukse 3520 s. 138

93


TRANSPORT & SERVICE

2518 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 167

2518 SERVICEBUKSE En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Størrelsene C42-C64 er justerbare. Ved å sprette den røde tråden i benavsluttning forlenges lengden på buksen med 5 cm. Material: Farge: Størrelse:

00

65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

35

58

66

98

99

53

2528 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 167

2528 SHORTS Shorts i moderne passform. Lommer på begge beina og baklommer med klaff. Material: Farge: Størrelse:

35

00

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 C42-C64

53

58

66

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 94

99


TRANSPORT & SERVICE

2801 2801 SERVICEBUKSE Midjebukse med flere funksjonelle lommer. To sidelommer, en liten nøkkellomme, to romslige lårlommer med klaff. To baklommer, en med klaff. Justerbar midje. 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2. rød-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 44-56 (44-62 i marine-580 og grå-96)

Material: Farge: Størrelse:

35

55

82

96

580

99

2802 642802 MIDJEBUKSE Midjebukse med flere funksjonelle lommer. To sidelommer, en liten forsterket nøkkellomme i kontrastfarge. En romslig lårlomme med klaff samt en sidelomme med tommestokklomme. Polyesterforsterkning bak i kontrastfarge. Sømmer i kontrastfarge og justerbar midje. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2. Forsterkning: 100% polyester marine-580, khaki-82, grå-96, svart-99 44-56 (44-62 i marine-580 og grå-96)

82

96

580

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 95


TRANSPORT & SERVICE

4601

4602

4601 KJELEDRESS

4602 KJELEDRESS

Tofarget kjeledress med toveis glidelås opp til kragen. Maksimal bevegelsesfrihet i armer og ryggparti. To brystlommer med klaff. Dype sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og to baklommer. To benlommer med plass til penner og mobiltelefon. Tommestokklomme. Glidelås fra ben til knær. Justerbar og elastisk i ryggen og hemper rundt midjen for belte. Hemper under brystlommene, benlommer og under baklommene for å feste Inbags i.

Kjeledress i to farger med toveis glidelås til kragen. Maksimal bevegelsesfrihet i armer og ryggparti. To brystlommer med klaff. Dype sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side, to baklommer og sideåpninger. To benlommer med plass til penner og mobiltelefon. Tommestokklomme. Regulerbar midje. Hemper rundt midjen for belte. Hemper for Inbags under brystlommer og baklommer.

Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 mørk grå-96 C44–C62, C146–C156

96

Material: Farge: Størrelse:

65% polyester 35 % bomull marine-58 C44-C62

58

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 96


TRANSPORT & SERVICE

4514 4514 FÕRET BUKSE Fôret bukse i vind- og vannavvisende materiale med pustefunksjon. Forbøyde knær med innvendige knebeskyttelseslommer. Regulerbar midje. Sidelommer. Ventilasjonsåpninger i sidene. Glidelås opp til knærne. Material: Farge: Størrelse:

100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

4511 4511 FÕRET BUKSE Vattert bukse i Polyamid. Innvendige knebeskyttelseslommer. Regulerbar og elastisk midje med reflexpiping på beina. Sidelommer i front og sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer hvorav den ene er med klaff. To benlommer, venstre Benlomme med klaff og innvnedig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. Material: Polyamid 100 % Fõr: Polyester 100 % Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 97


TRANSPORT & SERVICE

2803 2803 VEST Vest med flere funksjonelle lommer. Hel glidelås, ni ulike lommer, syv av de har klaff. To store lommer med skjult glidelås. Stor lomme til smarttelefon. Tre d-ringer. Reflekterende piping og justerbar midje. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: rød-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Størrelse: XS-3XL

35

55

82

96

580

99

2804 2804 VEST Vest med flere funksjonelle lommer. Hel glidelås, ni ulike lommer hvor syv av de har klaff. To store lommer med skjult glidelås. Stor mobillomme. Tre d-ringer, rerflekterende detaljer og justerbar midje. Kontrastfarge over skuldrene. 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2. Forsterkning: 100% polyester Wind Protective, UPF 25+, UPF 50+, Lightweight Farge: marine-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Størrelse: XS-3XL Material:

82

96

580

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 98


TRANSPORT & SERVICE

2805 2805 VATTERT VEST Vattert vest med flere funksjonelle lommer. Hel glidelås. Seks lommer, fire av de med klaff. To store lommer med skjult glidelås. Stor lomme til moobiltelefon. Justerbar midje. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: rød-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Størrelse: XS-3XL

35

55

82

96

580

99

2806 2806 VATTERT VEST MED KONTRAST Vattert vest med flere funksjonelle lommer. Hel glidelås. Seks lommer, fire av de med klaff. To store lommer med skjult glidelås. Stor lomme til moobiltelefon. Justerbar midje. Material: 65% polyester, 35% bomull, forsterkning: 100% polyester Farge: marine-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Størrelse: XS-3XL

82

96

580

99

2807 2807 ID-KORTHOLDER Universal ID kortholder, tilpasset alle slags lommer. Material: Farge: Størrelse:

100% nylon svart-99 ONE SIZE

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 99


Jakke 6440 s. 102 DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 100


PRIO-SERIEN Vind- og vanntett med teipede sømmer

Avtagbar og regulerbar hette

Regulerbar midje og armavslutninger

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 101


6440 6440 SKALLJAKKE KL 3 Vind- og vanntett skalljakke med tapede sømmer. Gode pusteegenskaper. To brystlommer og to frontlommer med glidelås. D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Tre innerlommer. Avtagbar hette med regulerbar snor. Regulerbare armavslutninger. ENISO 20471 Klasse 3. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/1 Farge: gul/marine-10, gul/svart -11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

10

6441 6441 FORET FUNKTIONSJAKKE KL 3 Foret funksjonsjakke som er vind- och vanntett med teipede sømmer. God pusteevne. To brystlommer og to frontlommer med glidelås. D-ring i venstre brystlomme for ID-kort.Tre innerlommer. Avtagbar hette med reguerebar snor. Reglerbara armavslutninger. Foret er åpningsbart for å lette trykk og brodering. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/1 Farge: gul/marine-10, gul/svart -11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

1799

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 102

1799


6401 6401 JAKKE KL 3 Glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Store innerlommer hvorav en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Max 50 vask i 60°C ENISO 20471 Klasse 3. Material:

68% polyester, 32% bomull. Forsterkninger i 100% polyamid Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

10

1799

11

6407 6407 VINTERJAKKE KL 3 Vattert jakke med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Innerlomme med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Maks 50 vask i 60°C. ENISO 20471 Klasse 3. Material: 68% polyester, 32% bomull Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

1799

10

11

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 103


6105 6105 LETT SOFTSHELLJAKKE KL 3 Lett softshelljakke i klasse 3 med glidelås i front og innvendig vindbeskyttelse. En brystlomme/mobiltelefonlomme med glidelås. To frontlommer med glidelås. Elastiske armavsslutninger med hull til tommel. Elastisk kant nederst. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

1799

11

6432 6432 SOFTSHELLJAKKE KL 3/2 Softshelljakke i varsel med god pusteevne. To sidelommer og brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindsperre med zipguard for å beskytte haken. YKK-glidelås. Justerbar midje. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 XS, Class 3 S-4XL Farge: gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 104


6327 6327 FLEECEJAKKE KL 3 Fleecejakke med to frontlommer med glidelås. Innerlomme. Elastiske armavslutninger med hull til tommel. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

1799

6106 6106 SWEATSHIRT KL 3 Rundhalset sweatshirt med børstet insnside. Ribb i nerkant og i armavslutning. Reflekser på skuldrene for bedre synlighet. Material: 65% polyester, 35% bomull Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul-10, orange-17 Størrelse: XS-4XL

10

17

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 105


6040 6040 PIKÉ KL 3/2 HI-vis pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materiale transporterer fuktighet bort fra huden. Det betyr at piqueen tørker hurtig og holder deg fresh og tørr gjennom hele dagen. Transferrefleks. ENISO 20471 Klasse 3/2 Material: 100% polyester, 160 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3/2 Farge: gul-10 Størrelse: XS-4XL

10

6030 6030 T-SKJORTE KL 3/2 Hi-vis t-skjorte laget av spinnfarget polyester. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden. Det betyr at plagget tørker hurtig og holder deg fresh og tørr hele dagen. Transferrefleks. ENISO 20471 Klasse 3/2 Material: 100% polyester, 160 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3/2 Farge: gul-10 Størrelse: XS-4XL

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 106


6531

6532

6531 HÅNDVERKSBUKSE KL 2

6532 ARBEIDSBUKSE KL 2

Håndverksbukse i klasse 2 i polyester/bomull som holder farge og form. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med telefonlomme, pennelomme og verktøylomme. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttere kan justeres i to høyder. Forsterkede hengelommer, tommestokklomme og knebeskyttelseslomme. C42-64 kan forlenges 5 cm med en fold ved anklene.

Håndverksbukse i klasse2. Lettstelt bukse polyester/bomull som holder farge og form. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med telefonlomme, pennelomme, og verktøylomme. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttere kan justeres i to høyder. Forsterkninger i tommestokklomme og knebeskyttelseslomme. C42-64 kan forlenges 5 cm med en fold ved anklene.

Material: Klasse: Farge: Størrelse:

80% polyester, 20% bomull EN ISO 20471 Klasse 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/ svart-1799 C42-C64 (C142-C164), D84-D120

10

1799

11

Material: Klasse: Farge: Størrelse:

80% polyester, 20% bomull, 245 g/m2 EN ISO 20471 Klasse 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/ svart-1799 C42-C64 (C142-164), D84-D120

10

11

1799

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 107


6535

NEW STYLE

6535 SHORTS EN ISO 20471 KLASSE 2/1 Håndverksshorts med hengelommer - en med ekstra lomme og en med verktøyhemper. Baklommer med klaff og borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Forsterkninger i hengelommer og tommestoklomme. Material: Klasse: Farge:

80% polyester, 20% bomull EN ISO 20471 KLASSE yellow/black-11, orange/ black-1799 Størrelse: C42-C64

6536

1799

11

1799

11

NEW STYLE

6536 SERVICESHORTS ENISO 20471 KLASSE 2/1 Shorts med sidelommer. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra lomme og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Material: 80% polyester, 20% bomull Størrelse: C42-C64

6533 6533 ARBEIDSBUKSE KL 1 Arbeidsbukse i lettstelt polyester/bomull som holder farge og form. Romslige framlommer. Baklommer og lårlome med klaff. Tommestokklomme. Størrelsene C42-C64 kan forlenges 5 cm med en fold i benavslutningen. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull EN ISO 20471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C42-C64 (C142-164), D84-D120

10

1799

11

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 108


6530

6534

6530 ARBEIDSBUKSE KL 1

6534 ARBEIDSBUKSE KL 1

Håndverksbukse i klasse 1 i slitesterk bomull med lavere gramvekt for en lettere bukse. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom med klaff og borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttere kan justeres i to høyder. Forsterkede hengelommer, tommestokklomme og knebeskyttelseslomme. C42-64 kan forlenges 5 cm med en fold ved anklene.

Arbeidsbukse i varselklasse 1. Lettstelt bukse i polyester/bomull som holder form og farge.Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås.Lårlomme emed ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelsen kan justeres i to høydenivåer. Forsterkning i hengelommer, tommestokklommeoch og på knærne. C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen

Material: Klasse: Farge: Størrelse:

10

Material: Klasse: Farge:

100% bomull, 320 g/m2 EN ISO 20471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/ svart-1799 C42-C64 (C142-C164), D84-D120

Størrelse:

1799

65% polyester, 35% bomull EN ISO 20471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/ svart-1799 C42-C64 (C142-164), D84-D120

11

11

1799

10

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 109


5425

5426

5425 SERVICEJAKKE

5426 FORET SERVICEJAKKE

Lett arbeidsjakke i polyester/bomull som er lett å vedlikeholde. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Glidelås i halsen med innvendig vindbeskyttelse. Innsydde frontlommer med glidelås og forsterket kant. Tre innerlommer, hvorav en til mobiltelefon. Regulerbare armavslutninger. reflekser foran og bak. Forlenget rygg.

Foret arbeidsjakke i lettstelt polyester/bomull. To brystlommer, D-ring i venstre brystlommer til ID-kort. Glidelås i kraven med innvendig vindlås. Innsydde framlommer med glidelås og forsterket kant. To innerlommer, hvorav en stor til dokumeneter og en til mobiltelefon. Regulerbare armavslutninger og midje. Reflekser foran og bak. Forlenget rygg.

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

Material:

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2, for i 100% polyester Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

Material: Farge:

82

58

66

35

53

98

99

66

58

82

35

53

98

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 110


5706

5704

5706 VEST

5704 FORET VEST

Vest i polyester/bomull. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Glidelås i kragen med innvendig vindklaff. Innsydde frontlommer med glidelås og forsterket kant. To innerlommer hvorav en for mobiltelefon. Reflekser foran og bak. Forlenget rygg.

Foret vest i polyester/bomull. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Glidelås i kragen med innvendig vindklaff. Innsydde frontlommer med glidelås og forsterket kant. To innerlommer hvorav en stor for dokument og for mobiltelefon. Reflekser foran og bak. Forlenget rygg. Regulerbar midje.

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL Material: Farge:

35

66

82

65% polyester og 35% bomull, 245 g/m2, for i 100% polyester Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL Material:

53

58

98

99

35

66

82

53

58

98

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 111


2422

3702

AVAILABLE IN LADIES FIT P. 166

2422 SOFSHELLJAKKE

3702 SOFTSHELLVEST

Softshelljakke med god ventilasjon. To lommer på sidene med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje.

Softshellvest med pusteevne. To sidelommer med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje.

Material: Farge:

Material: Farge:

96% polyester, 4% spandex hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-5XL

96% polyester, 4% spandex rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

98

66

00

35

53

35

53

58

66

99

58

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 112

99


2325

2327

AVAILABLE IN LADIES FIT P. 166

2325 MICROFLEECE JAKKE

2327 FLEECEJAKKE

Mikrofleecejakke med raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Beskyttelse til haken for å forhindre gnaging. Påsydd brystlomme med glidelås. Lommer i front med skjult glidelås. To innerlommer.

Polarfleecejakke med romslige framlommer med glidelås. Jakken har innerlommer og tommelgrep i armavslutning. 100% polyester, 280 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL Material: Farge:

Material: Farge:

100% polyester rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-5XL

53

35

53

58

66

98

99

35

58

66

98

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 113


2127

2128

2127 SWEATSHIRT

2128 SWEATSHIRT ½ ZIP

Rundhalset sweatshirt i doubleface. Mansjett i 1x1 rid i armavslutninger og kanten nederst. Kan vaskes på 60C.

Sweatshirt i doubleface. Kort glidelås ved kragen. Mansjett i 1x1 rib ved armavslutninger og nederst. Sidepartier i kontrastfarge. Kan vaskes på 60C.

Material:

Material:

80% bomull, 20% polyester, doubleface, 320 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

80% bomull, 20% polyester, doubleface, 320 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99, svart/gul9910 Størrelse: XS-4XL

98

35

53

66

99

58

9910

35

53

66

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 114

58

99


2021

2040 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 168

2021 PIKÉ

2040 PIQUE

Behagelig piké i en blanding av polyester og bomull, tre ton-i-ton knapper i knappestolpe.

Funksjons pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden til enhver tid. Det betyr at piqueen tørker fort, holder deg fresh og tørr gjennom dagen.

65% polyester och 35% bomull, 200 g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL Material: Farge:

100% polyester, 160 g/m2 hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL Material: Farge:

53

58

00

35

58

66

98

99

00

35

83

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 115


2030 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 168

2030 FUNKSJONS T-SKJORTE Funksjonell T-skjorte, med rund hals, laget i polyester. Forsterket nakkebånd. Materialet transporterer bort fuktighet fra huden, slik at skjorten tørker raskt og du holder deg fresh og tørr hele dagen. 100% polyester. Material: 100% polyester, 135 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL

83

00

35

BIB 5630 s. 119, sweatshirt 2127 s. 114 58

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 116


5530 5530 ARBEIDSBUKSE Håndverksbukse i slitesterk bomull med lett gramvekt. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan juseteres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer, tommestokklomme og Knebeskyttelseslommer. C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene. Material: Farge: Størrelse:

100% bomull, 320 g/m2 hvit-00, sky blue-53, marine-56, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

00

56

53

99

98

5531 5531 HÅNDVERKSBUKSE Håndverksbukse i lettstelt polyester/bomull som beholder både farge og form. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan justeres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer, tommestokklomme og Knebeskyttelseslommer. C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene. Material: Farge: Størrelse:

35

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

53

66

82

98

99

58

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 117


5532 5532 SERVICEBUKSE Servicebukse i lettstelt polyester/bomull som beholder både farge og form. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan juseteres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer, tommestokklomme og Knebeskyttelseslommer. C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene. Material: Farge:

65% polyester, 35% Bomull rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

Størrelse:

53

58

66

82

98

99

35

2530 2530 SERVICEBUKSE Lettstelt polyester/bomull som beholder farge og form. Romslige framlommer. Baklommer og lårlomme med klaff. Tommestokklomme. C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold nederst på beinet. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

35

53

66

82

98

99

58

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 118


5630 5630 SELEBUKSE Selebukse i polyester/bomull som beholder både form og farge. Justerbare seler med elastiske egenskaper. Mobiltelefonlomme på brystet. Romslige forlommer. Lårlomme med rom for ID-kort. Baklommer med klaff. Innvendige knelommer med mulighet for å justere høyden på kneputene. Størrelse C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester og 35% bomull, 245 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-C164), D84-D120

35

53

58

66

98

82

99

9057

9057 KNEBESKYTTELSE Ergonomisk bøyde knebeskyttere i EVA Foam, one size

5535

Material: EVA Foam Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

5535 5535 HÅNDVERKSHORTS Håndverkshorts i lettstelt polyester/bomull som beholder både farge og form. Hengelommer med ekstra rom og glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra lomme og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan juseteres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer og tommestokklommen. 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: C42-64 Material: Farge:

35

53

58

66

98

99

82

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 119


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 120


KJØKKEN & RESTAURANT Trykknapper i front

Figursydd i egyptisk bomull

Sprund i front og på sidene

Kokkejakke 7407, s. 122 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 121


KJØKKEN & RESTAURANT

7407 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 169

7407 KOKKEJAKKE EKSKLUSIV Figursydd kokkejakke i egyptisk bomull med en følelse av den fineste skjorten. Sømmene innvendig gjør at jakken er myk mot huden. Trykknapper underletter bytte av jakke. 85 graders vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

00

7408 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 169

7408 KOKKEJAKKE En stilren kokkejakke med behagelig passform. 85 grader vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

00

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 122


KJØKKEN & RESTAURANT

7401 7401 KOKKEJAKKE Klassisk unisexmodell med avtagbare kuleknapper. Leveres med knapper og knappebånd. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

00

99

7505 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 170

7505 KOKKEBUKSE Kokkebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer, den høyre for palett og pinsett. Den venstre med klaff og en innvendig telefonlomme. Elastisk i midjen. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: pepita-01 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

01

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 123


KJØKKEN & RESTAURANT

7807

7814

48 CM

7808

75 CM 100 CM

7814 MIDJEFORKLÉ Klassisk stripete midjeforkle med lomme på høyre side. 65 % Polyester, 35 % bomull Farge: stripete-98 Størrelse: Bredde 100cm, lengde 95cm

Lomme på høyre side.

Farge: Størrelse:

99

Regulerbart nakkebånd. Lomme på høyre side.

Material:

7807 MIDJE FORKLÉ

Material:

7808 SMEKKEFROKLÉ

65% polyester, 35 % bomull 260 g/m hvit-00, marine-58, svart-99 S (bare i sort 99) = bredde 75cm, lengde 43cm; M (bare i sort 99) = bredde 75cm, lengde 75cm; L = bredde 95cm, lengde 100cm

00

Material: Farge: Størrelse:

58

98

65% polyester, 35 % bomull 260 g/m hvit-00, marine-58, svart-99 Bredde 70cm, lengde 110cm

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 124

00

58


KJØKKEN & RESTAURANT

2518 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 171

2518 SERVICEBUKSE En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Størrelsene C42-C64 er justerbare. Ved å sprette den røde tråden i benavsluttning forlenges lengden på buksen med 5 cm. 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

Material: Farge:

Størrelse:

00

7902

35

99

7901

53

58

66

98

P. 94

7906

7902 LUE

7901 KOKKELUE

7906 KULEKNAPPER 12-PK

Flat kokkelue.

Klassisk kokkelue.

Kuleknapper 12 pk til kokkejakke.

Material:

Material:

Material: Farge: Størrelse:

Farge: Størrelse:

65% polyester, 35 % bomull Farge: Hvit-00, marine-58, sort-99,city camo-02 Str: One size hvit-00, svart-99 ONE SIZE

65% polyester, 35 % bomull Farge: hvit 00 Str: One size Farge: hvit-00 Størrelse: ONE SIZE

100% Polyester hvit-00, svart-99 ONE SIZE

00

00

99

00

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 125


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 126


FUNKSJONSKLÆR To-veis glidelås med hakebeskyttelse

Forsterkninger i softshell over skuldrene og på albuene

Funksjonsjakke 3315, s. 133 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 127


FUNKSJONSKLÆR

3416 3416 FUNKSJONSJAKKE Skalljakke med hette og VentAir. VentAir materialet har meget god ventilasjonsegenskaper, er vind- og vanntett og meget holdbart. Aquaseal®-glidelåser fra YKK® er markedets mest holdbare og er 100% vind- og vanntett. Store X-ventilasjoner under armene kan åpnes fra valgfri side. Stormhette passer over hjelmen og jakkens skjæring gir stor bevegelsesfrihet. Justerbare armer og midje Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3410 3410 FUNKSJONSJAKKE En 3-lags skalljakke som er vind- og vanntett med god ventilasjon. Avtagbar hette. Ventilasjonsåpninger i ryggen og under armene. To vertikale brystlommer og to horisontale lommer med vanntette glidelåser. Justerbare armer og midje. Forlenget rygg. Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 128


FUNKSJONSKLÆR

3422 3422 STRETCHJAKKE En lett jakke i stretchmateriale med stor bevegelsesfrihet. Vannavvisende og vindtett. Moderne passform. Material: 86% polyester, 14% spandex, 225 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

Jakke 3422 s. 129, bukse 2550 s. 147 DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 129


FUNKSJONSKLÆR

3406

3407

AVAILABLE IN LADIES FIT P. 162

AVAILABLE IN LADIES FIT P. 162

3406 FUNKSJONSJAKKE

3407 FORET FUNKSJONSJAKKE

Herrejakke i et funksjonelt materiale som er vind- og vanntett. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Jakken har VentAir membran (8.000 MVP, 8.000 WP).

Vattert herrejakke i et funksjonelt materiale som er vind- og vanntett. Quiltet vattert for. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Jakken har VentAir membran (8.000 MVP, 8.000 WP).

Material: Farge:

100 % polyester. hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

Material: Farge:

100% Polyester rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

99

00

58

35

53

66

98

35

66

53

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 130

58


FUNKSJONSKLÆR NEW STYLE

3423

3423 JAKKE Lettvektsjakke i quiltfõr. Fungerer som innerjakke til 4411 og 6417. Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

58

NEW STYLE

3120

3120 HETTEJAKKE Hettejakke i et komfortabelt teknisk materiale som varmer. Forsterkninger i softshell i front, på skuldrene og på hetten. Tight passform for maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Refleksdetaljer og sidelommer med glidelås. Ekstra mansjett i armavslutninger med tommelgrep. Material: 70% bomull, 25% polyester, 5% spandex Farge: red-35, navy-58, grey-98, black-99 Størrelse: XS-4XL

35

58

98

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 131


FUNKSJONSKLÆR

3314 3314 FUNKSJONSTRØYE Mikrofleecetrøye med hette i et behagelig og teknisk materiale som varmer, gir maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Tight passform for å passe bedre under en jakke. Justerbar hette. To sidelommer med glidelås. To lommer. Justerbar midje. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

35

58

98

99

3317 3317 MICROFLEECEJAKKE Microfleecejakke i mykt teknisk materiale som varmer, og gir maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Tett passform for bedre plass under en jakke. To sidelommer med glidelås. To innelommer. Regulerbar midje. Hull til tommelfinger i armavslutning. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

35

58

99

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 132


FUNKSJONSKLÆR

3315 3315 FUNKSJONSTRØYE En smidig mikrofleecejakke i et behagelig og teknisk fleecemateriale. Utsiden er slett noe som gjør den lettere å holde ren. Skuldre og armer er forsterket med softshell. En brystlomme og to sidelommer med glidelås. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

35

58

99

98

3318 3318 FLEECEJAKKE Jakke i kraftig fleece med forsterkninger på skuldrene, albuene og på innsiden av kragen. To lommer med glidelås. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

35

58

95

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 133


FUNKSJONSKLÆR

Hettejakke 3314 s. 132, bukse 3520 s. 138

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 134


FUNKSJONSKLÆR

3306 3306 MICROTRØYE Behagelig langermet funksjonstrøye i polo med moderne passform. Kort glidelås med zipguard som beskytter haken. Brystlomme samt sidelomme med glidelås. Brukes over T-skjorte og under jakken for alle typer arbeid. Material: 100% Polyester Farge: rød-35, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

35

98

99

3307 3307 MICROJAKKE Behagelig langermet funksjonsjakke med moderne passform. Lang glidelås i front med zipguard som beskytter haken. Bryslomme samt sidelomme med glidelås. Brukes over T-skjorte og under jakken for alle typer av arbeid. Material: 100% Polyester Farge: rød-35, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

35

99

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 135


FUNKSJONSKLÆR

3010 3010 ACTIVE T-SHIRT Funksjons T-skjorte i 2-lags interlock strikk. Hurtigtørkende materiale som transporterer fukt fra huden og sprer den ut i det ytterste laget, såkalt wicking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, og at du føler deg tørr hele dagen. Moderne passform. Krympe- og strykefri. Material: 100% Polyester 180-190 g/m2 Farge: hvit-00, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

00

99

98

3011 3011 ACTIVE PIQUE Funksjonspiké i 2-lags interlockstrikk. Hurtigtørkende materiale som transporterer fukten fra huden og sprer den ut til det ytterste laget. Såkalt wicking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr hele dagen. Moderne passform. Krympe- og skrukkefri. Material: 100% Polyester 180-190 g/m2 Farge: hvit-00, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

00

98

99

3504 3504 FUNKSJONSBOXER 1-PK. Boxer i funksjonsmateriale. Ventilasjon ved utsatte steder gjør at du kjenner deg sval og tørr hele dagen. Funksjonsmaterialet i boxeren gjør også at plagget tørker hurtig. Tight passform. Material:

89% nylon 11% spandex, Mesh: 92% polyester 8% spandex Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL 99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 136


FUNKSJONSKLÆR

2030

2040

AVAILABLE IN LADIES FIT P. 168

AVAILABLE IN LADIES FIT P. 168

2030 FUNKSJONS T-SKJORTE

2040 PIQUE

Funksjonell T-skjorte, med rund hals, laget i polyester. Forsterket nakkebånd. Materialet transporterer bort fuktighet fra huden, slik at skjorten tørker raskt og du holder deg fresh og tørr hele dagen. 100% polyester.

Funksjons pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden til enhver tid. Det betyr at piqueen tørker fort, holder deg fresh og tørr gjennom dagen.

100% polyester, 135 g/m2 hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL Material: Farge:

100% polyester, 160 g/m2 hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL Material: Farge:

83

00

99

35

58

58

00

35

83

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 137


FUNKSJONSKLÆR

3513

STRETCH

3513 HÅNDVERKSBUKSE FUNKSJON Stretchbukse med ventilasjonsåpninger på siden. Sømløse og forsterkede benavslutninger. To lårlommer, den høyre med plass til tommestokk og kniv. Den venstre med plass til telefon. Feste til hengelommer. Material:

97% nylon, 3% elastan. Materiale 2: 94% nylon, 6% elastan. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

99

3520

STRETCH

3520 HÅNDVERKSBUKSE Funksjonsbukse med stretchpaneler på strategiske steder og lange ventilasjonskanaler på utsiden av ben. Forsterket med Cordura® i benavslutning for økt slitestryrke. Sømløs innside ved benavslutning. Forbøyde knær. To benlommer. Feste til hengelommer. Knelommer som åpner seg innenfra og justerbar høyde på knebeskyttelsene. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull, 230g/m2. Materiale 2: 91,5% polyamid, 8,5% elastan, 245g/m2 grå-98, svart-99 C44-C62, C146-156, D84-D120

35

53

58

66

99

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 138


FUNKSJONSKLÆR

3521

STRETCH

3521 SHORTS Funksjonell shorts med strechpaneler for optimal komfort. To lårlommer med glidelås og lommer på utsiden. To avtagbare hengelommer med plass til verktøy. Materiale 1 :65% polyester, 35% bomull, 230 g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245 g/m2 Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44-C62 Material:

99

98

1111

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no Shorts 3521 s. 139 139


FUNKSJONSKLÆR

3105 3105 UNDERTRØYE ADVANCED Funksjonstrøye med rund hals i et tøft design. Kroppsnær passform som holder stoffet i konstant kontakt med huden. Elastisk for optimal bevegelighet. Kroppstilpassede klimasoner gir optimal kroppstemperatur for maksimal prestasjonsevne. Ingen sømmer rundt stammen for å undvike gnaging og irritasjoner. Material: 52% Polyamid, 42% Polyester, 6% Elastane Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

3505 3505 STILLONGS ADVANCED En funksjonell stilongs i tøft design. Kroppsnær passform som holder stoffet i konstant kontakt med huden. Elastisk for opptimal bevegelighet. Kroppstilpasset klimasoner gir optimal kroppstemperatur for maksimal ytelse. Material: 52% Polyamid, 42% Polyester, 6% Elastane. Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 140


FUNKSJONSKLÆR

3106 3106 TRØYE I ULL Funksjonstrøye med rund hals. Kroppsnær. Forlenget rygg. Sømløs på sidene. Ribbestrikket i erm. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3107 3107 TRØYE MED HØY HALS OG GLIDELÅS Funksjonstrøye med høy hals og glidelås. Kroppsnær. Forlenget rygg. Sømløs på sidene.Ribbestrikket i arm. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3506 3506 LONGS I ULL Funksjons longs. Kroppsnær. Elastisk midje. Ribbestrikket nederst på benet. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 141


FUNKSJONSKLÆR

3101 3101 UNDERTRØYE Funksjonell trøye med rund hals. Sitter tett mot kroppen. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i sidene for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i enden av armene. Tofarget med flatlocksømmer i avvikende farge. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

3103 3103 UNDERTRØYE MED POLO Funksjonell trøye med med polo. Sitter tett mot kroppen. Kort glidelås i front med zipguard, som beskytter haken mot gnaging. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i sidene for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i armavsluttning. Tofarget med flatlocksømmer i avvikende farge. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

3501 3501 STILLONGS Funksjonsstilongs. Passform som følger kroppens bevegelser. Sitter tett mot kroppen for optimal ventilasjon. Elastisk midje. Mansjett i benavsluttningen. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 142


FUNKSJONSKLÆR

4430 4430 REGNJAKKE Sydde, sveisede og teipede sømmer. Regulerbar og avtagbar hette med trykknapper. Lommer i front med klaff. Refleks i nederkant av armer og jakke. Material:

58 % PVC. 27 % Polyester, 15 % PU Waterproof, Windproof, Taped Seams Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

4530 4530 REGNBUKSE Sydde, sveisede og teipede sømmer. Borrelås i midjen og lommeåpninger i front med klaff og lommeposer i mesh for ventilasjon. Refleks ved benavsluttning. Material: 58 % PVC. 27 % Polyester, 15 % PU Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 143


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 144


PROFIL

Moderne tight passform i stretchmateriale

Sprund i sidene

Pique 2022, s. 148 DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 145


PROFIL

2421 2421 JAKKE Lett jakke med refleksdetaljer. Avtagbar hette. Materialet er vind- og vannavvisende. En brystlomme. To innerlommer med glidelås, der den ene er større. Material: Farge: Størrelse:

100% polyester marine-58, grå-98, svart-99 XS-4XL

98

99

58

2219 2219 SKJORTE “Button down” skjorte. To store brystlommer med plass til Inbags. Åpning til penn på venstre brystlomme. Justerbare mansjettknapper med to knapper. Armkonstruksjon for god bevegelighet, dobbel bærestykke og to folder i ryggen. Material: 100 % bomullstwill, 200 g/m2. Farge: rød-35, marine-58, khaki-82, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

35

82

94

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 146

99


PROFIL

2550 2550 BUKSE Chinosbukse i slitesterk bomull som er blandet med elastan for ekstra stretch og komfort. Klassisk passform med rette bein. Gylf med YKK -glidelås. Buksen finnes i 4 ulike innerbenslengder. 30”, 32”, 34” och 36”. Material: Farge: Størrelse:

98% bomull, 2% elastan, 290 g/m2 marine-58, khaki-82, grå-98, svart-99 28/30,29/30,30/30,31/30,32/30, 33/30, 34/30, 36/30, 38/30, 28/3 2,29/32,30/32,31/32,32/32,33/32,34/32,36/32,38/32,40/32,42/32, 30/34,31/34,32/34,33/34,34/34,36/34,38/34, 34/36,36/36,38/36

58

98

82

99

2507 2507 JEANS Jeans med normal vidde og knapper i gylf. Material: 100% bomullsdenim. Farge: denimblå-57

L • •

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • • •

• • • •

• • • •

57

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 147


PROFIL

2021 2021 PIKÉ Behagelig piké i en blanding av polyester og bomull, tre ton-i-ton knapper i knappestolpe. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester och 35% bomull, 200 g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå98, svart-99 XS-4XL

00

35

66

98

53

99

58

2022 2022 PIKÉ Moderne piké i stretch med tight passform. Tre knapper, ton-i-to i stolpe. Nakkebånd og dekorative sømmer i sidesplitt. Forkrympet og enzymbehandlet for en myk og behagelig følelese. Material: Farge: Størrelse:

95% bomull, 5% elastan, 215 g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå98, svart-99 XS-4XL

00

35

53

58

66

99

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 148


PROFIL

2422 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 166

2422 SOFSHELLJAKKE Softshelljakke med god ventilasjon. To lommer på sidene med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje. Material: Farge:

96% polyester, 4% spandex hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-5XL

00

35

53

58

99

66

98

2325 AVAILABLE IN LADIES FIT P. 166

2325 MICROFLEECE JAKKE Mikrofleecejakke med raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Beskyttelse til haken for å forhindre gnaging. Påsydd brystlomme med glidelås. Lommer i front med skjult glidelås. To innerlommer. Material: Farge:

100% polyester rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-5XL

58

35

53

98

99

66

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 149


PROFIL

2718 2718 VEST Vattert vest i vind- og vannavvisende materiale. To brystlommer der den ene har mobillomme og åpning til headset. To lommer på innsiden, en med glidelås. Mørke reflekspasspoaler i bærestykket. Snor i nederkant med enhåndsgrep. Material: 100 % polyamid Farge: stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

83

99

2124 2124 SWEATSHIRT Sweatshirt med ribbestrikket mansjett. Material: Farge: Størrelse:

100% bomull, 280 g/m2. marine-58, grå-98, svart-99 XS-4XL

58

98

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 150


PROFIL

2016 2016 T-SHIRT T-Shirt i single jersey (farge 10 og 17 i Interlock), moderne passform med dobbel krage og rundstrikket nakkebånd. Material: Farge: Størrelse:

00

100% bomull (farge-10 og 17 i 100% polyester gul-10, orange-17, hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 XS-4XL

10

17

35

53

58

66

98

99

2017 2017 T-SHIRT MED LANG ARM T- shrit med lang arm i single jersey. Moderne med kroppsnær passform. Dobbel krage og rundstrikket nakkebånd. Mansjett ved armavsluttning og god komfort. Material: Farge: Størrelse:

17

100% bomull (farge-10, 100% polyester) hvit-00, gul-10, orange-17, svart-99 XS-4XL

00

10

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 151


PROFIL

2121 2121 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås. Glidelås på sidelommer med softshell forsterkning. Ribbekant i mansjetter og i midje. Material: Farge: Størrelse:

55% polyester, 45% bomull. Forsterkning: 100% polyester. hvit-00, marine-58, grå-98, svart-99, svart/svart-999 XS-4XL

00

58

98

999

99

2116 2116 HOODJAKKE Hood med glidelås. Softshell-forsterkninger i siden. Sidelommer med glidelås. Material: Farge: Størrelse:

55% polyester, 45% bomull. Forsterkninger: 100% polyester hvit-00, svart-99 XS-4XL

00

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 152


PROFIL

2130 2130 SWEATSHIRT Sweatshirt og jakke i ett som blir finere jo mer den brukes. Pelsfiber på innsiden gjør plagget varmt og behagelig. Hette med snor. Store framlommer. Strikket mansjett i nerkant og armavslutning. Material: Farge: Størrelse:

65% bomull/35% polyester, innside 100% polyester, 430 g/m2 rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 XS-4XL

35

58

98

99

2131 2131 SWEATSHIRT LOGO Sweatshirt og jakke i ett som blir finere jo mer den brukes. Pelsfiber på innsiden gjør plagget varmt og behagelig. Hette med snor. Store framlommer. Strikket mansjett i nerkant og armavslutning. Material: Farge: Størrelse:

65% bomull/35% polyester, innside 100% polyester, 430 g/m2 svart-99 XS-4XL

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 153


PROFIL

DĂ˜VIGEN AS | 3520 Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no Genser 3307 s. 135, bukse s. 138 154


PROFIL

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 155


PROFIL

2126 2426 HOOD Pikéstrikket hood med glidelås og børstet innside. To lommer i front med glidelås. Raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Forbøyde armer med forsterkede albuer og regulerbar hette. Material: Farge: Størrelse:

100% polyester, 275g/m2 svart-99 XS-4XL

99

2120 2120 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås på brystlommen. Ribbestrikket krage med kort glidelås. Mansjett i armer og splitt i sidene. Justerbar midje med snor. Material: Farge: Størrelse:

65 % bomull og 35 % polyester, 280g/m2 rød-35, stone-83, svart-99 XS-4XL

83

35

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 156

99


PROFIL

2318 2318 FLEECEJAKKE Anti pilling behandlet fleecejakke. Glidelås opp til kragen. En vertikal brystlomme og to sidelommer med glidelås. Forsterket i krage og armer. Material: Farge: Størrelse:

100% Polyester. marine-58, grå-98, svart-99 XS-4XL

99

58

98

2319 2319 FLEECETRØYE Antipillingbehandlet fleecetrøye med kort glidelås i front. En vertikal brystlomme med glidelås. Forsterket i krage og armer. Material: 100% polyester 290 g/m2 Farge: marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

58

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 157


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 158


LADIES WEAR

Vind- og vannavvisende

Avtagbar og regulerbar hette

Ventilasjonskanaler under armene

Jakke 6423, s. 160 DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 159


LADIES WEAR LADIES FIT

6423

6423 JAKKE DAME KL 3/2 Hi-vis jakke til dame. Funksjonelt softshellmateriale som er vind-og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kort. To sidelommer. En lomme på venstre arm. Innelomme med tilpassning for handsfree. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar hette. Fleecefôret krage for bedre komfort. ENISO 20471 Klasse 3 (2-3XL), Klasse 2 (XS-XL)

100% polyester, 250 g/m2 EN ISO 20471 Klasse 3 (2-3XL), Klasse 2 (XS-XL) gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/ svart-1799 Størrelse: XS-3XL Material: Klasse: Farge:

1799

10

11

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 160

17


LADIES WEAR LADIES FIT

6424

6424 VINTERJAKKE DAME KL 3/2 Hi-Vis jakke til dame i funksjonelt softshell materiale som er vind- og vanntett. Quiltet padding. To brystlommer, den venstre med en integrert telefonlomme. ID-kort holder. To innerlommer med glidelås, en stor for dokumenter etc. To sidelommer. En lomme på venstre arm. Innerlomme med et hull tilpasset hodetelefoner. Justerbare mansjetter. Reflekterende detaljer på armer og rygg. Avtagbar hette. Fleecefôret hette. ENISO 20471 Klasse 3 (XL-3XL), Klasse 2 (XS-L) 100% polyester, 250g/m2 EN ISO 20471 Klasse 3 (XL-3XL), Klasse 2 (XS-L) gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/ svart-1799 Størrelse: XS-3XL Material: Klasse: Farge:

17

10

11

LADIES FIT

1799

6519

6519 HÅNDVERKSBUKSE DAME KL 2 To hengende, avtagbare spikerlommer, en med ekstra lomme og en med verktøyholdere. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura. Dobbelt tøy over lårene. Benlomme med telefonlomme, pennlomme, feste til ID-kortholder og verktøylomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Justerbare knebeskyttere med åpning fra innsiden. Ekstra store baklommer. ENISO 20471 Klasse 2 Material: Klasse: Farge: Størrelse:

1799

68% polyester, 32% bomull, 275 g/m2 forsterkning i 100% polyamide EN ISO 20471 Klasse 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/grå-17, orange/svart-1799 C34-C50 (C134-C150)

10

11

17

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 161


LADIES WEAR

3412

3413

LADIES FIT

LADIES FIT

3412 FUNKSJONSJAKKE DAME

3413 FORET FUNKSJONSJAKKE DAME

Damejakke i et funksjonelt materiale som er vind- og vanntett. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Jakken har VentAir membran (8.000 MVP, 8.000 WP).

Vattert damejakke i et funksjonelt materiale som er vind- og vanntett. Quiltet vattert for. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Jakken har VentAir membran (8.000 MVP, 8.000 WP).

Material: Farge:

Material: Farge:

100% polyester hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

100% polyester rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

99

00

35

53

35

53

58

66

98

66

66

58

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 162


LADIES WEAR

2521

LADIES FIT

STRETCH

2521 SERVICEBUKSE STRETCH DAME Servicebukse med god bevegelighet. Stretchstoff bak på setepartiet, i skrittet og over knærne gir ekstra god bevegelighet. To benlommer med glidelås. To baklommer med klaff. Feste til hengelommer. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull, 230g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 C32-C50 (C132-C150)

35

53

58

66

99

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no Jakke 3412 s. 163, bukse 2521 s. 163 163


LADIES WEAR

5522

LADIES FIT

5522 ARBEIDSBUKSE DAME Damebukse med avtagbara hengelommer, en med en med ekstra lomme og en med verktøyholder. Hengelommene er forsterket med 100% Cordura®. Lårlommme med mobillomme, blyantlomme og verkttøylomme To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme og verktøylomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning på innsiden og regulerbar høyde på knebeskytterene. Forbøyde knær. Forsterkede benavslutninger i Cordura®. Baklommer med klaff. Feste for ID-kortholder. 100% bomull 375 g/m2, forsterkninger 100% polyamid, Cordura® Farge: svart-99 Størrelse: C34-50 Material:

99

1111

164

AS | Telefon Pique 2041 s.DØVIGEN 168, bukse 2515 s. 165 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no


LADIES WEAR LADIES FIT

2500

2500 SERVICEBUKSE DAME Midjebukse i stretchstoff uten fold i front. Sidelommer i front og sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer og to benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre Benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i front. Knebeskyttelseslommer på innsiden. Hemper under baklommene og benlommer for feste Inbags i. Material: 65% polyester, 35% bomull. Flexistretch, 245 g/m2 Farge: marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: C34-C50

83

2515

99

58

LADIES FIT

2515 SERVICEBUKSE DAME Midjebukse med moderne passform uten fold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme, loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penn, papir og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer til å feste Inbags i. Material: 65% polyester, 35% bomull. 245g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C34-C50

99

58

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 165


LADIES WEAR LADIES FIT

2423

2423 SOFSHELLJAKKE DAME Softshelljakke med god ventilasjon. To lommer på sidene med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje. Material: Farge:

96% polyester, 4% spandex hvit-00, rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

98

00

2326

35

58

LADIES FIT

2326 MICROFLEECE JAKKE DAME Mikrofleecejakke til dame med raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Beskyttelse til haken for å forhindre gnaging. Påsydd brystlomme med glidelås. Lommer i front med skjult glidelås. To innerlommer. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

35

58

99

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 166

99


LADIES WEAR

2519

LADIES FIT

2519 SERVICEBUKSE DAME En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Material: Farge: Størrelse:

00

65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 C32-C50 (C132-C150)

35

53

58

99

00

66

2529

LADIES FIT

2529 SHORTS DAME Dameshorts i moderne passform med lommer på hvert bein og baklommer med klaff. 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå98, svart-99 Størrelse: C32-C50 Material: Farge:

99

00

35

53

58

66

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 167


LADIES WEAR

2031

LADIES FIT

2041

NEW STYLE

LADIES FIT

NEW STYLE

2031 FUNKSJONS T-SKJORTE DAME

2041 FUNKSJONSPIQUE DAME

Funksjonell T-skjorte, med rund hals, laget i polyester. Forsterket nakkebånd. Materialet transporterer bort fuktighet fra huden, slik at skjorten tørker raskt og du holder deg fresh og tørr hele dagen. 100% polyester.

Funksjons pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden til enhver tid. Det betyr at piqueen tørker fort, holder deg fresh og tørr gjennom dagen.

Material: 100% polyester, 135 g/m2 Farge: rød-35, svart-99 Størrelse: XS-3XL

Material: 100% Polyester, 160g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

35

58

00

35

83

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 168


LADIES WEAR LADIES FIT

7409

7409 KOKKEJAKKE EKSKLUSIV DAME Figursydd kokkejakke i egyptisk bomull med en følelse av den fineste skjorten. De innvendige sømmene gjør at jakken føles myk mot huden. Trykknapper underletter bytte av jakke. 85 graders vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

00

7410

99

LADIES FIT

7410 KOKKEJAKKE DAME Kokkejakke med god passform. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

00

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 169


LADIES WEAR LADIES FIT

7412

7412 KOKKEJAKKE DAME Klassisk kokkejakke med avtagbare kuleknapper. Noe figursydd. Leveres med knapper og knappebånd. Material: 65% polyester, 35% bomull, 260 g/m2 Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

7504

00

LADIES FIT

7504 KOKKEBUKSE DAME Kokkebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To lårlommer, den høyre for palett og pinsett. Den venstre med klaff og en innvendig telefonlomme. Elastisk i midjen. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: pepita-01 Størrelse: C34-C50

01

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 170


LADIES WEAR

2519

LADIES FIT

2519 SERVICEBUKSE DAME En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Material: Farge: Størrelse:

35

53

65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 hvit-00, svart-99 C32-C50 (C132-C150)

58

66

98

99

P. 167

99

00

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 171


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 172


TILBEHĂ˜R

Plastspenne og metallfri

Fleeceforet

Belte 9060, s. 178, lue 9038 s. 174, hengelommer s. 181 DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 173


TILBEHØR

9037 9037 BEANIE Lue i single jersey med matchende flatlocksømmer. Material:

Farge:

Størrelse:

95% bomull, 5% spandex (svart), 60 % polyester, 33 % bomull, 7% spandex (gul/orange) gul-10, orange-17, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 ONE SIZE

10

58

17

35

53

66

98

99

9038 9038 FÔRET BEANIE Lue med microfleecefôr i single jersey med matchende flatlocksømmer. 10 Material: Farge:

Størrelse:

17

35

53

66

98

99

95% bomull, 5% spandex (svart), 60 % polyester, 33 % bomull, 7% spandex gul-10, orange-17, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 ONE SIZE

58

9046 9046 FLEECELUE Microfleecelue, varm og hurtigtørkende. Material: Farge: Størrelse:

100% polyester, 380 g/m2 rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 ONE SIZE

35

58

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 174

99


TILBEHØR

9063 9063 STRIKKET LUE Strikket lue. Material: 100% ull Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9015 9015 BALACLAVA Produsert i stretchmikrofleece for perfekt passform og klimakontroll. Det er det åpenbare valget under hjelmen en kald og trekkfull dag. Material: 100 % polyester. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE 99

9066 9066 BALAKLAVA EXTREME Produsert i stretch microfleece for perfekt passform. Det naturlige valget på en kald og vindfull dag. Material: 82% nylon, 18% elastan Farge: svart-99 Størrelse: S/M, L/XL

99

9026 9026 MULTISCARF Multiskjerf i stretchmateriale. Mange bruksområder, som for eksempel rundt halsen eller som en lue. Material: 100 % polyester. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE 99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 175


TILBEHØR

9061 9061 FLEECELUE Microfleecelue, varm og hurtigtørkende med logo. Material: 100% polyester, 380 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9062 9062 CAPS Caps av elastisk materiale med logo Material: 97% bomull, 3% elastan Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9013 9013 VARSEL CAPS Caps med forbøyd skjerm, regulerbar borrelås bak i refleks. Material: Farge: Størrelse:

46 % polyester 54 % bomull gul/marine-10, gul/svart-11, orange/ grå-17, orange/svart-1799 ONE SIZE

10

11

17

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 176

1799


TILBEHØR

Lue 9037 s. 174, jakke 6417 s. 12 AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no DØVIGEN 177


TILBEHØR

9060 9060 BELTE Belte med plastikk spenne, metallfri. Material: Farge: Størrelse:

100% polyester. rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 ONE SIZE

35

53

58

66

9044 9044 BUKSESELER Bukseseler, 100% polyester. One size. Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9004 9004 LÆRBELTE Belte i tykk vegetabilsk garvet lær med metallspenne. Material: Farge: Størrelse:

100% lær svart-99 med sølvspenne S:105 cm, L:120 cm

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 178

98

99


TILBEHØR

9001 9001 STRETCH BELTE Elastisk belte som følger kroppens bevegelser. Spenne med kapsylåpner. Material: Polypropylen, elastan Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9031 9031 STRETCH BELTE Stretch belte

Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE 99

9020 9020 BELTE Belte med flaskeåpner på metallspennet. Material: 100% Polyester Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9036 9036 VELCRO BELTE Belte med lærspenne. Justeres ved hjelp av borrelås.

Farge: svart-99 Størrelse: XS-S: 117cm, M-XL: 130cm, XXL-3XL: 147cm

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 179


TILBEHØR

9030 9030 ERGO KNEBESKYTTELSE 22 MM Ergonomisk riktige knebeskyttelse for deg som vil ta vare på dine knær. Rekomenderes av et flertall av eksperter innom ergonomi og HMS. Material: gelfoam Farge: svart-99 Størrelse: 20x14x2.2 cm

99

9033 9033 ERGO KNEBESKYTTER 11 MM Ergonomisk riktige knebeskyttelse for deg som vil ta vare på dine knær. Rekomenderes av et flertall av eksperter innom ergonomi og HMS. Material: gelfoam Farge: svart-99 Størrelse: 20x14x1.1 cm

99

9050 9050 ERGONOMISK KNEBESKYTTELSE Knebeskyttelse som er formet etter knærne, slik at de automatisk holder seg på plass. Det glatte ytterskallet gjør at beskyttelsen ikke ”kniper fast” i buksen. Materialet er det samme som anbefalles av eksperter innom ergonomi og HMS. Material: gelfoam Farge: blå-56 Størrelse: ONE SIZE

56

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 180


TILBEHØR

9056 9056 ERGONOMISK KNEBESKYTTELSE Ergonomisk bøyde knebeskyttere. Kompatibelt med EU-direktivet 89/686/EEG etter EN 14404+A1:2010 offisielle tester. Material: PE Farge: blå-56 Størrelse: ONE SIZE

56

9057 9057 KNEBESKYTTELSE Ergonomisk bøyde knebeskyttere i EVA Foam, one size Material: EVA Foam Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9042 9042 HENGELOMME Hengelommer som passer til våre modeller 2520, 2521, 3513, 3520. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid. rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 ONE SIZE

99

35

53

58

66

98

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 181


TILBEHØR

9027 9027 ULLSTRØMPE Svenskprodusert lang ullstrømpe som passer perfekt i støvler. Nanoglide for å minimere friksjon og undvike risikoen for gnagsår og blemmer. Lycra i skaftet for at strømpen ikke skal gli ned. Høyre og venstre strømpe for optimal passform. Material: Farge: Størrelse:

60% ull, 36% polyamide, 3% nanoglideTM, 1% lycra. grå-95, svart-99 36-39, 40-42, 43-45, 46-48

99

95

9028 9028 TEKNISK STRØMPE Svenskprodusert strømpe i Dri Release R. Dri Release R er et unikt materiale med bomulls-følelse som gjør at strømpen er behagelig, tørr og luktfri. Nanoglide for å minimere friksjon og undvike risikoen for gnagsår og blemmer. Lycra i skaftet for at strømpen ikke skal gli ned. Bred ribbe kant for å undvike trykk mot skinnleggen. Høyre og venstre strømpe for optimal passform. Material: Farge: Størrelse:

52% Dri ReleaseR, 42% Polyamide, 4% NanoglideTM , 2% Lycra grå-945, svart-99 36-39, 40-42, 43-45, 46-48

99

945

9012 9012 FROTTÉ STRØMPE 7-PK Smidig arbeidsstrømpe i halvfrotté. Strikkes med en blanding av bomull og polyamid, for beste slitestryke og komfort. Material: 80 % bomull, 15 % polyamid, 5 % elastan Farge: svart-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 182


TILBEHØR

9039 9039 ZIPHOLDER 10-PK. Zipholder i 10-pk, en farge pr. pose.

Farge: Størrelse:

hvit-00, gul-10, rød-35, grå-98, svart-99 ONE SIZE

99

10

35

00

98

9045 9045 ID-KORTHOLDER ID-kortholder som enkelt kan festes.

Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9035 9035 ID-KORTHOLDER Myk ID kort holder Material: Cordura® Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9032 9032 ID-KORTHOLDER 5-PACK Festes med karabinkrok eller hengsleclip.

Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 183


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 184


FARGETEMA INDEX MATERIALE • VASKEINSTRUKSJON STØRRELSESGUIDE • ARTIKKELINDEX

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 185


3406

COLOR CODE

3412

130

SKY BLUE

162

3413

3407

130

2520

162

2521

87

2522

163

3520

87

2518

138

2519

94

2528

167

2529

94

167

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 186


2422

5425

149

3702

5426

110

5706

112

2128

5704

2127

5530

118

119

119

9038

174

----

000

151

5630

9037

9046

178

148

117

118

113

2016

5532

5535

9060

111

114

117

113

2325

2021

5531

2530

110

111

114

2327

174

----

000

000

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 187


3412

3406

130

3407

162

3413

130

2520

162

2521

COLOR CODE 87

2522

163

3520

87

2518

BLACK

138

2519

94

2528

167

2529

94

167

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 188


2422

5425

149

3702

5426

110

5706

112

2128

5704

2127

5530

118

119

119

9063

174

9015

174

151

5630

9037

9046

178

148

117

000 118

113

2016

5532

5535

9060

111

114

117

113

2325

2021

5531

2530

110

111

114

2327

175

9062

175

176

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 189


3406

3412

130

3407

162

3413

130

2520

162

2521

COLOR CODE 87

163

3520

2522

87

2518

NAVY

138

2519

94

2528

167

2529

94

167

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 190


2422

5425

149

3702

5426

110

5706

112

2128

5704

2127

5530

118

119

119

9038

174

----

174

151

5630

9037

9046

178

148

117

118

113

2016

5532

5535

9060

111

114

117

113

2325

2021

5531

2530

110

111

114

2327

174

----

000

000

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 191


3406

3412

130

162

3413

3407

130

2520

162

2521

87

2522

163

3520

87

2518

138

2519

COLOR CODE 94

2528

167

2529

94

GREY

167

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 192


2422

5425

149

3702

5426

110

5706

112

2128

5704

2127

5530

151

5630

118

9037

119

9046

178

148

117

118

113

2016

5532

5535

9060

111

114

117

113

2325

2021

5531

2530

110

111

114

2327

119

9038

174

174

9027

174

182

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 193


3406

COLOR CODE

3412

130

RED

162

3413

3407

130

2520

162

2521

87

2522

163

3520

87

2518

138

2519

94

2528

167

2529

94

167

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 194


2422

5425

149

3702

5426

110

5706

112

2128

5704

2127

3314

118

119

119

9038

174

----

174

151

5630

9037

9046

178

148

117

118

113

2016

5532

5535

9060

111

114

132

113

2325

2021

5531

2530

110

111

114

2327

174

----

000

000

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 195


3406

3412

130

162

3413

3407

130

2520

162

2521

COLOR CODE 87

2522

163

3520

87

2518

GREEN

138

2519

94

2528

167

2529

94

167

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 196


2422

5425

149

3702

5426

110

5706

112

2128

5704

2127

118 148

117

178

151

5630

111 118

9037

119

9046

113

2016

5532

5535

9060

114 111

114

118

113

2325

2021

5531

2530

113 110

111

114

2327

119

9038

176 174

----

174

----

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 197


----

COLOR CODE

----

000

KHAKI

000

2804

2219

98

146

2501

2803

90

2502

98

2802

90

2505

95

2801

91

----

95

----

000

000

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 198


----

----

000

5425

----

000

----

000

5426

110

5706

----

110

000

5704

111

5531

----

111

5532

117

5535

118

119

----

119

2550

118

----

000

000

5630

2530

----

000

----

147

----

000

000

000

----

000

000

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 199


----

COLOR CODE

----

000

WHITE

000

3412

3406

80

4401

162

2121

71

5530

152

5536

76

117

5504

5509

77

----

76

----

000

000

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 200


----

----

000

2422

----

000

2423

112

2022

2017

2040

2016

136

000

----

94

167

----

000

000

----

2528

----

000

136

137

94

000

----

3010

2519

----

151

137

151

000

----

3011

2030

2518

000

166

148

----

000

----

000

000

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 201


COLOR CODE

6423

6419

16

6420

160

6424

16

6418

YELLOW/ BLACK

161

6422

13

6104

13

6103

27

6506

27

6502

21

6514

23

6523

22

22

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 202


6440

6441

102

6432

6401

102

6303

6101

6327

2123

26

6008

32

107

41

6707

36

109

9013

25

40

6504

6530

6503

25

32

28

107

104

6431

6020

6532

6510

105

60

28

103

6105

6120

6009

6531

103

29

104

6407

6702

176

36

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 203


COLOR CODE

6423

6419

16

6420

160

6424

16

6418

ORANGE/ BLACK

161

6414

13

6506

15

6103

21

6513

27

6502

20

6514

23

6523

22

22

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 204


6440

6441

102

6432

6401

102

6303

6412

6327

6103

17

6008

35

107

41

6707

36

109

9013

25

40

6504

6530

6503

25

40

28

107

104

6431

6704

6532

6510

105

27

28

103

6105

6403

6009

6531

103

29

104

6407

6702

176

36

DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 205


MATERIALE

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 206


MATERIALEDETALJER BOMULL

Bomull er et mykt og behagelig naturmateriale. Det er isolerende og ventilerende. Fordelen med bomull er at den ikke smelter når den utsette for flammer og gnister og at den er flammehemmende. Vår tunge bomullstwill er ekstra kraftig og slitesterk. Dette er mulig da vi selv er med og styrer utviklingen fra fiber til siste forberedelse. VENT AIR er vind- og vanntett med puste-funksjon. VENT AIR holder kroppen tørr og sval, samtidig som det beskytter mot værets makter. Materialet består av trekomponents hightec-vev, et funksjonelt materiale som på baksiden er belagt med en beleggning, samt en vannavstøtende behandling på yttersiden. ®

POLYESTER/BOMULL

Kombinasjonen av bomull og polyester har vist seg å være perfekt da det gjelder å få plagg med lang levetid. Bomullens pusteegenskap kombineres med polyesterens slitesterke og farger gjør at plagg polyester/bomull holder formen og fargen lengre. Klær i polyester/ bomull er derfor et utmerket valg for hardt arbeid som krever mye av både bæreren og plagget.

®

Cordura er varemerke for et ekstremt slitesterkt polyamidmateriale. Det er tre ganger sterkere som vanlig polyamid, opp til syv ganger sterkere enn bomull og enda tynt og smidig. Vi bruker det framforalt som forsterkning på steder som utsettes for hard slitasje. ®

Pro Dry™ er materialet som man bærer nærmest huden. De transporterer fukt og slipper igjennom den til det yttre laget. Med Pro Dry™ slipper man ha fuktige og kjølige plagg mot kroppen.

Pro Thermal™ er materialet som gir effektiv isolering mot både varme og kulde. Materialet kjenner av og kvitter seg med overflødig varme samtidig som de holder unøding kulde ute. Pro Thermal™ holder kroppstemperaturen på en jevn og behagelig nivå hele dagen.

Pro Vent™ er materialet med høy ventilasjon. De slipper ut fukt og overflødig varme. De står imot regn, snø og vind. Pro Vent™ er motstandsdyktig, beskyttende materiale som bæres ytterst.

Pro Tec™ er materialet som gir et effektiv beskyttelse mot yttre innvirkninger. De er meget holdbar, rive- og slitesterke. Pro Tec™ passer for ekstremt stressende arbeid i røffe miljøer.

YKK er et markedsledende varemerke på glidelåser. Produktene holder høy kvalitet og setter standarden for andre aktører på markedet.

3M ScotchliteTM personlig reflekterende materiale gir økt synbarhet i mørket og ved dålig sikt. Materialet reflekterer lysende hvitt når det belyses av lyskasterne til en bil, også når brukeren befinner seg ved side av veien. 3M Scotchlite reflekterende materiale for beskyttelsesklær overskrider den høyeste reflekskategoreien i den europeiske standarden for reflekterende beskyttelsesklær, EN471, samt alle strenge brukertester som inngår i standarden.

Coats epic har satt en ny standard på trådmarkedet. Den består av en kjerne av polyesterfiber som har blitt opspinnet med enda en polyesterfiber. Kombinasjonen gir en tråd med maksimal strekkfasthet, som gir sømmer med ekstremt høy slitestryke.

Duraflex er varemerket på de høykvalitets plastdetaljene som brukes i ProJobs klær, belter og bæresystem.

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 207


VASKERÅD & BEHANDLINGSRÅD

VÆR NØYE MED Å VELGE RIKTIG STØRRELSE

VASK

Størrelsen er av stor betydelse når det gjelder arbeidsklær. Den påvirker både funksjon, slitasje og ergonomi. Bevegeligheten er i fokus ved design av ProJobs klær. Klær i feil størrelse hindrer brukeren fra å bevege seg fritt. Plasseringen av lommer og andre funksjonelle detaljer, som brukes mange ganger under arbeidsdagen, må være plassert slik at de lett kan nås. Feil størrelse gir lommeplasseringer som tvinger brukeren til slitsomme bevegleser eller så fyller de ingen funksjon. For å forhindre slitasje er det også av stor betydning at knebeskyttelsene kommer på riktig plass. Størrelsen påvirker også levetiden på klærne. Jo trangere et plagg er desto mer belastning utsettes sømmene og materialet for. ProJob-kolleksjonen inneholder størrelser for alle behov. Nesten alle overdeler finnes i størresene XS-4XL og nesten alle buksene finnes i størrelsene C42-C64, D84-D120 og C146-C156.

Alle ytterplagg er nøye testet. Til hvert produkt finnes et vaskeråd som er viktig at man følger. Om plaggene alltid vaskes med lignende farger og i rekommenderende temperaturer så holder de seg pene mye lengre. Oppfordringen ”vask separat” i vaskerådet betyr at stoffen kan avgi farge. Når det gjelder slike plagg, i hvilke fargemengden kan være litt for høy fra begynnelsen, er det ekstra viktig å følge vaskerådene.

FORVASK

Bruk like mye vaskemiddel som til hovedvasken når du forvasker veldig skittne klær, men hopp over forvasken helt om plaggene ikke er så skittne. På grunn av den skade som uoppløst vaskemiddel kan gjøre på tøy rekommenderes ikke bløtlegging av plagg.

VASKEMIDDEL

Vær alltid nøye med å dosere rett – se på forpakkningen til vaskemiddelet. Velg et vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel og beregnet for temperaturen som du skal vaske i.

TØRKE

Tørketrommling bør ses som en nødløsning. Om tid og plass finnes rekommanderer vi at du henger vasken til tørk. Det har tøyet mest godt av. Slett ut tøyet og sømmer innen du henger det opp. Ved tørketrommling bør plagget aldri bli helt tørt, ettersom det sliter unødvendig mye og kan forårsake krymping.

ANGIR HVOR MANGE GRADER VASKEN SKALL HOLDE

EJ TØRKETROMMEL

FÅR EJ STRYKES

KOKEVASK

TØRKETROMMLING VED LAVE TEMPERATURER (50°C)

PROFESJONELL LÆRVASK

TÅLER EJ KLORBLEKING

HØYST 110°C PASSENDE FOR NYLON

FÅR EJ VRENGES

RENS

HØYST 150°C PASSENDE FOR PLYESTER/BOMULL

KUN HÅNDVASK

TÅLER EJ RENS HØYST 200°C PASSENDE FOR BOMULL

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 208


STØRRELSER HERRE C-FIGUR: Normal XS Størrelse

S

M

L

XL

XXL

XXXL

4XL

C42

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58

C60

C62

C64

A Brystvidde cm

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

130

B Midjevidde cm

72

76

80

84

88

92

97

102

108

114

120

126

130

C Stussvidde cm

90

94

98

102

106

110

114

118

122

126

130

134

138

D Innside ben cm

76

76

78

79

80

81

82

83

83

84

84

85

86

28/30

29/32

30/32

31/32

32/32

34/34

36/34

38/34

Størrelse i tommer, jeans

HERRE C-FIGUR: Normal midja lenger ben Størrelse

C146

C148

C150

C152

C154

C156

A Brystvidde cm

92

96

100

104

108

112

B Midjevidde cm

80

84

88

92

97

102

C Stussvidde cm

98

102

106

110

114

118

D Innside ben cm Størrelse i tommer, jeans

83

84

85

86

87

88

30/34

31/34

32/34

34/36

36/36

38/36

HERR D-FIGUR: Større midja kortere ben Størrelse

D84

D88

D92

D96

D100

D104

D108

D112

D116

D120

A Brystvidde cm

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

B Midjevidde cm

78

82

86

90

94

98

103

108

114

120

C Stussvidde cm

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128 80

D Innside ben cm Størrelse i tommer, jeans

72

73

74

75

76

77

78

79

79

29/30

30/30

31/30

32/30

34/30

36/32

38/32

40/32

42/32

STØRRELSENØKKEL Herre

Herre

Dame

Dame

32

XS

Skjorter, halsmål i cm

XS

40 – 42

34 –36

S

35 –36

S

44 – 46

38 – 40

M

37–38

M

48 –50

42– 44

L

39– 40

L

52–54

46 – 48

XL

41– 42

XL

56 –58

50 –52

XXL

43 – 44

XXL

60 – 62

54

XXXL

45 – 46

XXXL

64 – 66

A

B C

47– 48

DAME Størrelse A Brystvidde cm

C32

C34

C36

C38

C40

C42

76

80

84

88

92

96

B Midjevidde cm

63

66

69

72

76

80

C Stussvidde cm

87

90

93

96

99

102

D Innside ben cm

75

76

77

78

79

80

Størrelse

C44

C46

C48

C50

A Brystvidde cm

100

104

110

116

B Midjevidde cm

84

104

93

99

C Stussvidde cm

106

104

115

120

D Innside ben cm

81

104

83

84

D

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 209


INDEX ARTICLE NUMBER MODEL

GARMENT

PAGE

2016

T-SHIRT

151

2017

T-SHIRT LONG SLEEVED

151

2018

PIQUÉ

60

2019

T-SHIRT

61

2020

T-SHIRT LONG SLEEVED

61

2021

PIQUÉ

115 / 148

2022

PIQUÉ

148

2030

T-SHIRT FUNCTION

2031

T-SHIRT FUNCTION WOMEN´S

2040

PIQUÉ FUNCTION

2041

PIQUÉ FUNCTION WOMEN´S

2116

HOOD JACKET

2120

SWEATSHIRT

156

2121

SWEATSHIRT

74 / 152

2123

SWEATSHIRT

60

2124

SWEATSHIRT 100% COTTON

2125

SWEATSHIRT

2126

HOOD JACKET

156

2127

SWEATSHIRT

114

2128

SWEATSHIRT ½ ZIP

114

2130

HOOD JACKET

153

2131

HOOD JACKET LOGO

153

2219

SHIRT

146

2318

FLEECE JACKET

157

2319

FLEECE, HALF ZIP

157

2325

MICROFLEECE JACKET

113 / 149

2326

MICROFLEECE JACKET WOMEN'S

166

2327

FLEECE JACKET

113

2421

JACKET

146

116 / 137 168 75 / 115 / 137 168 74 / 152

150 57

2422

SOFTSHELL JACKET

2423

SOFTSHELL JACKET WOMEN'S

2500

WAISTPANTS WOMEN'S

2501

WAISTPANTS

112 / 149 166 165 90

MODEL

GARMENT

PAGE

MODEL

GARMENT

2520

WAISTPANTS STRETCH

2521

WAISTPANTS STRETCH WOMEN'S

2522

SHORTS STRETCH

87

4411

JACKET 3 IN 1

83

163

4414

SERVICE JACKET

81

4419

PADDED SERVICE JACKET

84

4420

SERVICE JACKET

2528

SHORTS

84

2529

SHORTS WOMEN'S

4422

JACKET

82

4423

JACKET

2530

WAISTPANTS

118

82

2550

CHINOS

147

4430

RAIN JACKET

143

2552

SERVICE PANT

4504

WAISTPANTS

88

4511

LINED WAISTPANTS

2718

VEST

97

2801

WAISTPANTS

4512

WAISTPANTS

89

4514

LINED WAISTPANTS

2802

WAISTPANTS

95

97

2803

VEST

98

4530

RAIN PANTS

4601

OVERALLS

2804

VEST CONTRAST

98

96

2805

PADDED VEST

99

4602

OVERALLS

96

2806

PADDED VEST CONTRAST

99

5203

SHIRT

85

5205

SHIRT

2807

ID-CARD HOLDER

62

3010

T-SHIRT ACTIVE

5210

SHIRT

62

5403

JACKET

3011

PIQUÉ ACTIVE

136

70

3101

UNDERSHIRT

142

5411

PADDED SERVICE JACKET

56

5413

SERVICE JACKET

3103

UNDERSHIRT POLO

142

56

3105

UNDERSHIRT ADVANCED

140

5414

SERVICE JACKET EXTREME

52

3106

UNDERSHIRT WOOL

141

5425

SERVICE JACKET

110

5426

PADDED SERVICE JACKET

3107

UNDERSHIRT POLO WOOL

141

110

3120

HOOD JACKET

131

5501

WAISTPANTS

65

5502

SHORTS

3306

MICRO POLO

135

64

3307

MICRO JACKET

135

5504

WAISTPANTS

77

5506

WAISTPANTS

3314

HOOD JACKET FUNCTIONAL

132

71

3315

JACKET FUNCTIONAL

133

5509

WAISTPANTS

76

3317

JACKET FUNCTIONAL

132

5512

WAISTPANTS

67

5513

WAISTPANTS

3318

FLEECE JACKET

68

3406

FUNCTIONAL JACKET

5514

PIRATE PANTS

69

5517

PIRATE PANTS

3407

PADDED FUNCTIONAL JACKET

80 / 130

64

3410

FUNCTIONAL JACKET EXTREME

55 / 128

5518

SHORTS

69

3412

FUNCTIONAL JACKET WOMEN'S

162

5519

WAISTPANTS

68

5521

WAISTPANTS

66

3413

PADDED FUNCTIONAL JACKET WOMEN'S

162

5522

WAISTPANT WOMEN'S

164

5524

WAISTPANTS EXTREME

3416

FUNCTIONAL JACKET LITE EXTREME

52

128

5526

SHORTS

67

JACKET WINDBREAKER

129

5527

SHORTS

66 53

87 94 167

89 150 95

99 136

86 / 133 73 / 80 / 130

143

2502

WAISTPANTS ZIP OFF

90

3422

2505

SHORTS

91

3423

JACKET

131

5528

SHORTS EXTREME

92

3501

LONG JOHNS

142

5529

PIRATE PANTS EXTREME

147

3504

BOXER FUNCTIONAL

136

5530

WAISTPANTS

77 / 117

91

3505

LONG JOHNS ADVANCED

140

5531

WAISTPANTS

117

88

3506

LONG JOHNS WOOL

141

5532

WAISTPANTS

118

165

3513

WAISTPANTS STRETCH

55 / 138

5535

SHORTS

119

WAISTPANTS STRETCH

138

5536

WAISTPANTS

76 70

2506

WAISTPANTS

2507

JEANS

2508

PIRATE PANTS

2514

WAISTPANTS

2515

WAISTPANTS WOMEN´S

53

2516

WAISTPANTS

92

3520

2517

WAISTPANTS

92

3521

SHORTS STRETCH

139

5607

OVERALLS

3702

SOFTSHELL VEST

112

5630

BIB & BRACE

119

4201

SHIRT

85

5704

PADDED VEST

111

4401

PILOT JACKET

71 / 73

5706

VEST

111

2518 2519

94 / 125

WAISTPANTS WAISTPANTS WOMEN'S

167 / 171

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 210

PAGE


MODEL

GARMENT

MODEL

GARMENT

6008

PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 2

28

33

6009

6443

SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 1

T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 2

28

6010

JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

12

T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 3

31

6444

6011

PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 3

31

6466

ALLROUND JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

38

PAGE

PAGE

MODEL

GARMENT

7814

WAIST APRON

PAGE 124

7901

CHEFS HAT

125

7902

CHEFS HAT

125

7906

BUTTONS 12-PACK

125

21

8001

FLAME RETARDANT UNDERSHIRT

48

6020

T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 1

32

6501

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2

6030

T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2

106

6502

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

23

8101

FLAME RETARDANT UNDERSHIRT

49

6040

PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 3/2

106

6503

SHORTS EN ISO 20471 CLASS 2/1

25

8102

FLAME RETARDANT LONG JOHNS

49

6101

SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3

26

6504

RAIN TROUSERS EN ISO 20471 CLASS 2

41

8103

FLAME RETARDANT BOXER SHORTS

48

6102

SWEATSHIRT, HALF ZIP EN ISO 20471 CLASS 3

26

6506

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2

21

8402

FLAME RETARDANT JACKET EN471 CLASS 3

47

6103

SWEATSHIRT, FULL ZIP EN ISO 20471 CLASS 3

27

6507

DRIVER PANTS EN ISO 20471 CLASS 1

23

8404

LINED FLAME RETARDANT JACKET EN471 CLASS 3

46

6104

HOOD JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

6510

PIRATE PANTS EN ISO 20471 CLASS 2

25

8503

FLAME RETARDANT WAISTPANTS EN471 CLASS 2

47

6105

SOFTSHELL JACKET LITE EN ISO 20471 CLASS 3

6513

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2/1

20

8504

FLAME RETARDANT WAISTPANTS EN471 CLASS 2

46

6106

SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3

105

6514

PADDED WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2

22

9001

STRETCH BELT

179

6120

SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 1

32

6519

WAISTPANTS WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 2

161

9004

LEATHER BELT

178

6202

COVERALL PADDED EN ISO 20471 CLASS 3

6522

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

24 / 57

9012

TERRY SOCKS 7-PACK

18

9013

CAP

6203

COVERALL EN ISO 20471 CLASS 3

18

6523

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

22

9015

BALACLAVA

175

9020

BELT

179

6303

FLEECE JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

6327

27 104

182 37 / 176

29

6524

WAISTPANTS EXTREME EN ISO 20471 CLASS 1

FLEECE JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

MULTISCARF

175

6530

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

9026

105

109

9027

182

6401

JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

103

LONG TECNICAL SOCKS WOOL

RAIN JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

6531

107

9028

TECNICAL SOCKS

182

6403

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2

40

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2

9030

ERGO KNEE PROTECTOR 22 MM

180

6407

6532

107

PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

103

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

9031

BELT STRECH

179

6412

6533

108

SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

17

9032

183

PADDED JACKET EN ISO 20471 KLASS 3/2

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

109

6414

6534

ID-CARD HOLDER 5-PACK

15

9033

ERGO KNEE PROTECTOR 11 MM

180

108

6415

JACKET EN ISO 20471 KLASS 3/2

6535

SHORTS EN ISO 20471 CLASS 2/1

9035

ID-CARD HOLDER

183

15

9036

VELCRO BELT

179

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

6536

108

6417

SHORTS EN ISO 20471 CLASS 2/1

12

9037

BEANIE

174

6418

PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

13

9038

LINED BEANIE

174

6419

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

ZIPPULLER 10-PACK

183

16

9039 9042

HOLSTER POCKETS

181

6420

PADDED FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

16

9044

BRACES

178

6422

PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

20

6566

ALLROUND PANTS EN ISO 20471 CLASS 2

38

6702

VEST EN471-CLASS 3

36

6703

VEST EN ISO 20471 CLASS 2

37

6704

VEST EN ISO 20471 CLASS 2

35

6707

VEST EN ISO 20471 CLASS 3

36

ID-CARD POCKET

183

6708

PADDED VEST EN ISO 20471 CLASS 2

9045

13

34

9046

FLEECE HAT

174

6423

JACKET WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 3/2

160

6711

VEST EN ISO 20471 CLASS 2

34

9050

ERGONOMIC KNEEPAD

180

6424

PADDED JACKET WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 3/2

7401

CHEFS JACKET

123

9056

ERGO KNEE PROTECTION

161

7407

CHEFS JACKET EXCLUSIVE

122

9057

KNEE PROTECTORS

6430

PILOT JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

7408

CHEFS JACKET

122

9060

BELT

178

7409

CHEFS JACKET EXCLUSIVE WOMEN´S

169

9061

FLEECE HAT

176

7410

CHEFS JACKET WOMEN´S

169

9062

CAP LOGO

176

7412

CHEFS JACKET WOMEN'S

170

9063

KNITTED HAT

175

7504

WAISTPANTS WOMEN´S

170

9066

BALACLAVA EXTREME

175

7505

WAISTPANTS

123

7807

WAIST APRON

124

7808

BIB APRON

124

17

6431

RAIN JACKET SHORT EN ISO 20471 CLASS 3/2

40

6432

SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

104

6440

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

102

6441

PADDED FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

102

6442

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 1

33

181 119 / 181

DØVIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no 211


DĂ˜VIGEN AS | Telefon 23 05 10 50 | ordrekontor@dovigen.no | www.dovigen.no

Profile for Døvigen AS

Projob 2019  

Projob Workwear Collection 2019 | Arbeidstøy og varselklær for profesjonelle brukere.

Projob 2019  

Projob Workwear Collection 2019 | Arbeidstøy og varselklær for profesjonelle brukere.

Profile for dovigen