Page 1

EMBALLASJE OG BUTIKKREKVISITA


POSER PAPIR BÆREPOSER

Vi leverer alle typer papir bæreposer. Alt fra enkle nøytrale poser til eksklusive håndlagde bæreposer i bestrøket papir med flerfarge trykk og med spesielle håndtak. PAPIR BÆREPOSER MED TVINNEDE HÅNDTAK Disse posene gir et eksklusivt preg og kan leveres i ubestrøket (matt) og bestrøket (glanset) papirkvaliteter. En svært populær pose som formidler din profil eller ditt varemerke på en god måte. Minimumsopplag med trykk er 3.000 poser. PAPIR BÆREPOSER MED FLATE HÅNDTAK En noe enklere variant av papir bæreposer med lavere pris. EKSKLUSIVE PAPIRPOSER MED TEKSTIL HÅNDTAK Elegante håndlagde papir bæreposer som normalt leveres i en tykk glanset papirkvalitet og med ulike håndtak i tekstil. Nærmest ubegrensede muligheter for trykk, foliering og preg. Minimumsopplag med trykk er 1.000 poser. PLAST BÆREPOSER Sortimentet innen plast bæreposer er stort og dekker alle behov for detaljhandelen.

BÆREPOSER MED LOOP HÅNDTAK Disse posene gir et eksklusivt inntrykk og produseres normalt i en tykkere plast enn vanlig. Minimumskvanta er 5.000 poser. BÆREPOSER MED UTSTANSET HÅNDTAK Disse posene er de mest solgte innen detaljhandelen og har nærmest ubegrensede muligheter m.h.t. størrelse, plastkvalitet og trykk. Minimumsopplag med trykk er 5.000 stk. POSER MED “FROSTET” PLAST ”Frostede” poser produseres i en semitransparent plastkvalitet og skiller seg klart ut fra massen av plastposer. Posene kan produseres både med loop håndtak og med utstansede håndtak. Minimumsopplag med trykk er 5.000 stk. BLOKKEDE POSER Blokkede poser produseres enten i LD eller HD (knitreposer) plast. Egner seg godt der posen ikke er for stor og hvor volumet er stort. Blokkede poser er velegnet for små varer og raske å pakke i. Minimumsopplag med trykk er 5.000 stk.


...OG ALT ANNET Døvigen AS leverer et stort omfang av emballasje, profilmateriell og butikkrekvisita til detaljhandelen. Firmaet har siden 1949 arbeidet med papir, emballasje og rekvisita. Våre 12 kompetente medarbeidere arbeider for at du som kunde skal få den beste løsningen. Et stort nettverk av leverandører verden over gjør at du oppnår de beste priser, og vårt logistikkapparat sikrer leveranser til avtalt tid. Vår e-handelsløsning gir deg som kunde fleksibilitet og oversikt ved bestilling av varer. Vi leverer i tillegg til emballasje og profilmateriell et stort sortiment innen standard forbruksmateriell som gjør at du kan foreta rasjonelle innkjøp.

ETIKETTER Vi tilbyr et stort sortiment etiketter med trykk samt nøytrale etiketter for eget trykk i laser- eller ink-jet. GAVEESKER- OG PAPIR Et stort utvalg av gavepapir med over 40 ulike standardmotiv leveres i standardbredder på 35 og 57 cm. I tillegg bistår vi deg gjerne med å utvikle ditt eget design med logo. Vi leverer også profilerte gaveesker i kartong i ulike kvaliteter for detaljhandel. Ta kontakt for tilbud PLAKATER, BANNERE OG GATEBUKKER Offset trykte plakater eller digitaltrykte bannere til butikk leveres til konkurransedyktige priser. Prisark og hylleforkanter for laserprint er også en del av vårt sortiment innen butikktrykksaker. Vi leverer også gatebukker med profiltrykk. Be om tilbud. KASSERULLER OG KASSEREKVISITA Alle typer kasse- og terminalruller leveres fra lager. Vi leverer også kasseruller med profiltrykk. Fargebånd til alle markedets ledende kassesystemer lagerføres. PROFILTRYKKSAKER Brevark, visittkort, konvolutter og andre profiltrykksaker leveres i offset eller digitaltrykk til konkurransedyktige priser.


Døvigen DøvigenASAS P.boks 6034Etterstad Etterstad P.b. 6034 Grenseveien 99 99 Grenseveien

0601OSLO Oslo 0601

Telefon 23 0505 1010 50 50 Telefon 23 Telefax 2323 0505 10 10 60 60 Telefax mail@dovigen.no E-mail kundeservice@dovigen.no www.dovigen.no www.dovigen.no

Butikkemballasje og rekvisita  
Butikkemballasje og rekvisita  

Presentasjonsbrosjyre over vårt tilbud av papirposer, plastposer, kassaruller og øvrig butikkrekvisita.