Page 1


El rock and roll i els seus orígens El rock and roll és un estil de música que es va crear a finals dels anys 1940 i principis de 1950 a Estats Units. Aquest estil es va estendre ràpidament pel món causant un gran èxit per o passava.

Blues, el Rhytim and Blues, el Country, la música Folk, el Gospel i el Jazz. És un estil provinent principalment del

Aquest estil va néixer pels joves que es revelaven contra les generacions anteriors, els feia sentir com es sentien ells.


Els instruments principals del Rock and Roll


Personatges i grups importants del Rock and Roll Elvis Presley: Elvis Presley va ser un famós cantant de rock and roll, va nèixer el 8 de gener de 1935 als Estats Units a la ciutat de Tennessee. Elvis va grabar mes de 600 cançons pero no va compondre cap d’elles. Ell va filmar 33 pel·lícules,la primera que va filmar s’anomena "Love me Tender" al 1956.


Queen: banda de rock britànica feta al 1971 a Londres per el guitarrista Brian May, el cantant Freddie Mercury, el bateria Roger Taylor i al any següent John Deacon com a baixista. Aquesta banda es coneix per la gran diversitat musical i es reconeix com un dels millors grups musicals del món.


The Beatles: És un grup d’Anglaterra i es va formar als anys 60. Aquest grup està format per en John Lennon (guitarra rítmica i pianista vocalista), Paul McCartney (baix, vocalista i pianista), George Harrison (guitarra solista i vocalista) i Ringo Starr (bateria i vocalista).


La vestimenta del Rock and Roll Vestimenta

Part d’adalt: Jaqueta de cuir,camisa masculina,camperes vaqueres. Part d’abaix: Polleres al turmell,pantalons de cuir,texans. Calçat: Botes amb talobs,sabates de taló,sabates baixes amb soles de fusta. Colors predeterminats: Vermell,negre,taronja,grisos i colors cridaners.


El ball del Rock and Roll El ball del rock and roll es un ball en parelles que segons el país es balla d’una manera o una altre. Va començar a Argentina a partir del Tango agafant diferents maneres segons el país. El pas més normal d’aquest tipus de ball és de 6 temps en que la dona comença amb el peu dret i l’home amb el peu esquerre.


Opinió sobre el Rock and Roll Després de fer el treball creiem que és un gran estil musical que va revolucionar a tot al món quan es va difondre. Sense ell no seria igual la música.


Rock and Roll  

treball proves

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you