Page 1

2019 Europas største golfvarehus DU FINNER ALLE NYHETER I VÅR KATALOG

SIDER MED FLOTTE GOLFPRODUKTER


• Enormt tilbud • Hurtig levering • Laveste pris-garanti • Nettbutikk siden 1998 I vår omfattende katalog finner du sannsynligvis alt du trenger. Men faktum er at vårt tilbud på nettet er enda større. Surf inn på dormy. com/no, ditt golfvarehus på nett, og legg inn din bestilling.


NÅ KOMMER EUROPAS STØRSTE GOLFVAREHUS TIL NORGE

VELKOMMEN TIL DORMY!

Vår reise, som startet på 32 kvadratmeter i en svensk småby i 1994, har gjort oss til svenskenes favorittalternativ for innkjøp av golfutstyr. Vi har i dag elleve varehus, et butikkutsalg og nettbutikk, som betyr at mer enn 100 000 svensker i året velger å handle golfprodukter hos oss for å få en morsommere og bedre golfopplevelse. Nå vil vi gi norske golfere den samme muligheten. På dormy.com/no finner du Europas største tilbud av golfutstyr, og vår dyktige kundeserviceavdeling er alltid bare en e-post eller en telefonsamtale unna for å veilede deg om du trenger hjelp på veien mot ditt kjøp. Takket være våre store innkjøp, kan vi presse prisene på vårt store tilbud. Dette betyr at vi alltid har muligheten til å gi deg laveste pris på dine golfprodukter. Dersom du mot formodning skulle finne varene til lavere pris noe annet sted, får du differansen tilbake. Når du kjøper et jernsett av oss, tilbyr vi deg også 30 dagers prøvegaranti. Det betyr at hvis du ikke synes at køllene passer deg, har du mulighet til å få pengene tilbake. Dette gjør vi for at du skal kjenne deg trygg når du handler hos oss. Håper du får en fin golfsesong – og velkommen til oss på Dormy.

Anders Wall, Managing Director Dormy Golf

2019 FYLLER DORMY GOLF 25 ÅR.

Vi hjelper deg med golfutstyret ditt


Test jernet i 30 dager Ingen kjøp er avsluttet før du er helt fornøyd Det er viktig at du sitter igjen

spill med dem og er du ikke

jo ikke alltid som man har

med samme følelse når du

helt fornøyd, kan du returnere

tenkt. Derfor anser vi ikke

har kommet godt i gang med

settet og få pengene igjen,

kjøpet som gjennomført før

å spille med utstyret. Det er

eller så hjelper vi deg å finne

30-dagersperioden har utløpt.

også derfor vi tilbyr 30 dagers

et annet sett.

  Det viktigste for oss hos

kundetilfredshetsgaranti

  Har du fått vår hjelp ved

Dormy er at du får en positiv

på våre jernsett. Så ta med

kjøpet, er det usannsynlig at

opplevelse og spiller bedre

deg køllene ut på banen,

det skjer, men iblant går det

golf med det nyte utstyret ditt.


Innhold SKO OG HANSKER

101 102 103 104 105 106

BALLER

45-72

TEKNIKK

KLÆR

94-100 REISETREKK VOGNER BAGER

JUNIOR................................42-44 KLÆR....................................45-72

HANSKER OG SKO.............73-87

III REISETREKK.......................94-100

Galvin Green.................................... 46-49 Peak Performance............................ 50-51 J. Lindeberg..................................... 52-53 Abacus............................................. 54-55 Nike Golf.......................................... 56-57 Daily................................................. 58-59 Puma................................................ 60-61 Röhnisch........................................... 62-63 Callaway................................................ 64 Original Penguin................................... 65 Adidas................................................... 66 Under Armour....................................... 67 Cross..................................................... 68 Lyle & Scott........................................... 69 Cutter & Buck........................................ 70 Annika................................................... 71 FootJoy................................................. 72

88-93

KØLLER

KØLLER................................10-41

Callaway........................................... 10-13 Odyssey................................................ 13 Cobra............................................... 14-19 TaylorMade...................................... 20-23 Titleist............................................... 24-27 Srixon.................................................... 28 Cleveland Golf...................................... 29 Wilson Staff...................................... 30-31 Ping.................................................. 32-35 Mizuno............................................. 36-37 Spalding........................................... 38-39 Zynk....................................................... 40 Putters................................................... 41

73-87

10-41

FootJoy............................................ 73-75 Puma................................................ 76-77 Ecco................................................. 78-79 Nike.................................................. 80-81 Adidas.............................................. 82-83 Callaway................................................ 84 Under Armour....................................... 85 Skechers................................................ 86 Mizuno.................................................. 86 Hansker................................................. 87 GOLFBALLER.......................88-93 BAGER, VOGNER OG Sun Mountain........................................ 94 Big Max............................................ 95-97 MotoCaddy........................................... 98 Powa Kaddy.......................................... 99 Reisetrekk............................................ 100  TEKNIKK,

SOLBRILLER.................... 101-106

Garmin......................................... 102-103 Nikon................................................... 104 Skypro................................................. 104 Leupold............................................... 104 Bushnell............................................... 105 Henrik Stenson Eyewear..................... 105 Oakley................................................. 106 DORMY PROMOTION................107


Slik finner du

riktige køller for deg

TIPSET SOM GJØR DET ENKLERE Å TREFFE RIKTIG BLANT ALLE KATALOGENS NYHETER

1

HVOR MYE HJELP TRENGER DU?

Skalaen mellom den snilleste jernkøllen og den minst lettspilte, er enormt bred. Så det første spørsmålet du trenger å stille deg er hva du prioriterer i spillet ditt. Trenger du så mye hjelp som mulig, men er forberedt på å gi avkall på følelsen, skal du finne en kølle med lavt tyngdepunkt og bred såle. Vil du derimot ha muligheten til å forme og kontrollere ballbanen, kan du titte mer på køllene som er litt smekrere.

2

SMIDD ELLER STØPEJERN?

90 prosent av alle køller som er produsert, er av støpejern. Tidligere ble alltid smidde køller ansett for å være betydelig skarpere enn de av støpejern. I dag produseres støpejernmodeller med mye bedre presisjon enn tidligere, noe som gjør at spriket mellom de to har minsket. Men de aller beste spillerne sier de opplever en bedre følelse med smidde køller. Test dem og kjenn om du opplever noen forskjell.

3

LANGE JERN ELLER HYBRIDER?

Mange opplever at de er for vanskelige å slå med. I stedet erstatter stadig flere sine lange jern med hybrider. Det er helt individuelt, hvilken lengste jernkølle man skal ha i bagen. Det enkleste er at du prøver deg frem til det du klarer å håndtere. Mange sett selges i dag med hybrider som alternativ.

4

TRENGER DU Å BLI BEDRE FRA 100 METER OG INN?

Mange golfere har større problemer jo nærmere greenen de kommer. En løsning kan være å legge inn enda en wedge i bagen for å øke presisjonen. Spør deg selv om det er noe spesiell avstand der du har bekymringer og forsøk å tette igjen spriket med enda en wedge.

5

HVILKET SKAFT SKAL DU HA?

Mange golfere velger skaft etter hva kompisene har eller tar det samme som tidligere. Men gjør et smartere valg. Sjekk skaftveiledningen vår her før du bestemmer deg – og du kan alltid kontakte vår kundeserviceavdeling for råd og tips.

VELG ET SKAFT SOM PASSER FOR DEG Alle skaft har forskjellig stivhetsgrad og egenskaper. Hvilket du skal velge, er avhengig av hvor hardt du slår. Men selv om det varierer en del mellom forskjellige merker og modeller, finnes det fem generelle stivhetsgrader. DAME Et mykt skaft med lengde tilpasset damer. Har som oftest et lavt flekspunkt for å hjelpe spilleren å få større lengde og høyde i slaget. Svinghastighet (med driver): opptil ca. 70 mph. Benevnelse: L. SENIOR Først og fremst tilpasset herrer med lavere svinghastighet og damer som ønsker et litt lengre og noe stivere skaft, sammenlignet med dameskaft. Svinghastighet: 70-80 mph. Benevnelse: A eller Sr. REGULAR Standardskaftet for herrer og den absolutt mest spilte skaftstivheten. Svinghastighet: 81-95 mph. Benevnelse: R. STIFF Skaftet for spillere som slår hardt på ballen. Disse skaftene kombinerer vridningsstivhet med stivere fleks for å holde nede ballbanen og gi kontroll i slagene. Svinghastighet: 96-110 mph. Benevnelse: S. X-STIFF Det stiveste skaftet, tilpasset spillere som slår ekstremt hardt på ballen. Svinghastighet: Over 110 mph. Benevnelse: XS.

Stadig færre lange jernkøller er å se ute på golfbanene. Årsaken?

7


H OL D KO N T R O L L OV E R L E N G D E N Med teknologiens utvikling er det enklere enn noensinne å finne slaglengdene dine.

Bedre golf med ny teknologi GPS-klokkene blir bedre og bedre og kikkertene stadig mer treffsikre. Bruk moderne teknologi for å utvikle spillet ditt. Et raskt blikk på klokken på venstre håndledd. Et raskt skudd med den nye laserkikkerten som vibrerer når den har fått flagget i sikte. Eller kanskje noen sekunders oppmerksomhet i den nye og avanserte hybridkikkerten, som raskt tegner bildet av hvilke forutsetninger du har å ta hensyn til innfor nestkommende slag. Det har aldri vært enklere å få rede på målet til målet ute på banen, og 8

den moderne teknologien utvikles hele tiden. Dette innebærer at visse målere til og med kan forbedre avstanden med en desimeterdesimal. – Utviklingen har virkelig vært fantastisk. Det er ikke så veldig mange år siden den eneste avstandsinformasjonen som gikk å få, var 150-pinnene ute på fairway. Nå er det egentlig bare du selv som setter dine begrensninger for hvor mye du vil vite om slaget du skal slå, sier Sandra

Forslund, maskinvareekspert på Dormy i Arninge. Det er bare ett problem. Selv om utviklingen av teknologien har gått fremover, kan man ikke si det samme om golfernes ambisjoner om å lære seg hvor langt de slår med respektive kølle. Undersøkelser har vist at de aller fleste overvurderer sin slaglengde med ganske stor margin – og at det er sjeldent man reviderer sin egen oppfatning om hvor langt køllen går. – På testsenteret treffer man på mange mennesker som for eksempel sier at de slår 150 meter med et 7-jern, men den informasjonen er ofte basert på at det kanskje har oppstått en enkelt gang når forutsetningene har vært særdeles gunstige. For når de så


HVEM SKAL HA HVA? Golfklokke, lasermåler eller hybridkikkert? Det som passer best for deg, handler om hvilken type golfer du er. GOLFKLOKKE Det enkleste og smidigste måleverktøyet. Leverer som oftest mål til greenens fremre, midtre og bakkant. Med de mer avanserte variantene kan du også få hjelp til å sjekke avstanden til hinder og strategiske punkter på banen. Klarer også å gi deg et godt mål når flagget eller greenen er skjult. Men kan selvsagt ikke levere et presist mål til flagget. Rask, smidig og tilstrekkelig for de fleste. Ikke like nøyaktig som kikkerten.

prøveslår i vår Trackman, viser det seg ofte at gjennomsnittet er betydelig kortere enn som så, sier Sandra Forslund. Forklaringene er formodentlig flere. En av dem forklares trolig av at man sjeldent tar seg den tiden som trengs for å gå gjennom slaglengdene med alle køller. En annen er at mange ganske enkelt ikke vet hvordan man skal forholde seg. De gode nyhetene er at særlig moderne golfere har en stor rolle å spille også på det området, og har forenklet en prosess som tidligere kunne være ganske kompleks og tidkrevende. – Det tar en liten stund, men jeg tror det er en veldig god investering om du har som ambisjon å utvikle golfen din, sier Sandra Forslund.

«Nå er det egentlig bare du selv som setter dine begrensninger for hvor mye du vil vite om slaget du skal slå.»

LASERMÅLER I begynnelsen av utviklingen kunne det være vanskelig å lese inn flagget i siktet og finne riktig avstand. Men i oppdaterte versjoner har det blitt betydelig enklere. Gir deg nøyaktig avstand, uansett om du forsøker å slå mot flagget eller om du vil vite hvor langt det er til furuene borti svingen. Gir deg presise mål. Tar lengre tid enn GPS-en. Gir deg bare avstand til det du kan se. HYBRIDKIKKERT For den virkelige nerden, har de to måleverktøyene blitt kombinert til ett. Den ultimate kombinasjonen som gir deg oversikt over alle mål og avstander og har samtidig muligheter for å finne ytterligere målepunkter i den grad du trenger det. Gir deg alle mål. Høyt prisnivå.

9


KØLLER

CALLAWAY EPIC FLASH DRIVER Ved hjelp av datamaskiner og kunstig intelligens har Callaways ingeniører utviklet en radikalt annerledes design for slagflaten, som gjør den til den raskeste bedriften har skapt. Dessuten finnes fortsatt Jailbreak-teknologien. Det betyr at to stenger på innsiden av hodet stabiliserer og holder sammen kronen og sålen for å isolere kraftoverføringen gjennom hele slagflaten. Køllen har også en justerbar 16-grams vekt som kan flyttes rundt for å justere ballbanen og skape en så fleksibel kølle som mulig.

CALLAWAY APEX 19-JERN Den ypperste smidde lange jernkøllen for spilleren som vil ha et klassisk utseende og god lyd og følelse. Køllene er laget av mykt stål, og for første gang har Callaway integrert sin patenterte uretan mikrosfære-teknologi i smidd jern for å skape best mulig følelse uten å miste lengde. Alle jernene i settet er blitt individuelt tilpasset ved hjelp av wolframvekter for å få tyngdepunktet på det optimale stedet for god presisjon.

CALLAWAY EPIC FLASH FAIRWAY Har en ny og revolusjonerende Flash Faceteknologi som sammen med patenterte Jailbreak gir høy ballhastighet. Med en nydesignet hosel, som er kortere og lettere, har Callaway kunnet flytte tyngdepunktet i hodet for høyere launch og lengre ballbane. Dette er den første modellen der Callaway har lyktes med å kombinere Jailbreak-teknologi og justerbarhet i en fairwaywood.

CALLAWAY APEX PRO 19-JERN Smidd kølle med tourytelse og avanserte avstandsteknologier. Har et klassisk utseende, som mange av de beste spillerne setter pris på, med rettere kant, høyere tå, tynn topplinje og en ren overgang fra hoselen. For første gang har Callaway integrert 360 Face Cup i en promodell for å generere ballhastighet , og et mer konsekvent balltreff over en større del av slagflaten. Mens ens nye «Spin Control VFT» gir ekstra spinn på de fulle slagene. Alle jernene i settet er blitt spesifikt tilpasset ved hjelp av wolframvekter for å få tyngdepunktet på det optimale stedet.

5499,3199,11 499,6-jern, 5-PW, stål

11 499,6-jern, 5-PW, stål 12 499,6-jern, 5-PW, Grafitt 6-jern, 6-PW+SW, Grafitt, dame

10

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

CALLAWAY ROGUE DRIVER Rogue har Callaways revolusjonerende Jailbreakteknologi, som gir bedre energioverføring til ballen og mer konsekvent ballhastighet over en større del av slagflaten. Konstruksjonen med lett titan og topp av karbonfiber har gitt hodet gode egenskaper. Det finnes også en draw-modell med hælvekting, både inne i og utenpå, køllehodet for minimering av slice, og for å bidra til en mer kontrollert draw Draw. Løft Løftevinkelen kan justeres fra -1 til +2 grader.

CALLAWAY ROGUE FAIRWAYWOOD Jailbreak-teknologien, kombinert med Callaways «Hyper Speed Face Cup», gir høyere ballhastighet over en større del av slagflaten, og gir god lengde. Toppen av karbonfiberkompositt gir et lavt tyngdepunkt og stor vridningdmotstand i hodet, som gjør køllen meget lettspilt. CALLAWAY ROGUE HYBRID Veldig lettspilt hybrid, som har stor vridningdmotstand og lavt tyngdepunkt for å få ballen lett opp i lufta. Her brukes de to teknologiene «Jailbreak» og «Hyper speed face cup» for å gi høyere ballhastighet over en større del av treffla slagflaten, og dermed større lengde.  

CALLAWAY ROGUE-JERN Lettspilt jernkølle med god lengde og presisjon, samt god lyd og følelse. «360 Face Cup» skaper høy ballhastighet over en stor del av slagflaten og konsekvent lengde. CALLAWAY ROGUE X-JERN Dette er en kølle med et lettere hode og optimert loft for å skape lengde. Den brede sålen legger tyngdepunktet lavt og langt bak for høy utgangsvinkel, lang ballbane og gode egenskaper.

4199,-

2399,6499,6-jern, 5-PW, stål 7399,6-jern, 5-PW, Grafitt 6-jern, 6-PW+SW, Grafitt, dame

6499,7399,6-jern, 5-PW, Grafitt 6-jern, 5-PW, stål

2299,-

6-jern, 6-PW+SW, Grafitt, dame

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

11


KØLLER

CALLAWAY BIG BERTHA HYBRID Callaways mest lettspilte hybrid noensinne. Kombinerer Jailbreakteknologi og justerbarhet med den nye lette og kortere OptiFithoselen. Konstruksjonen gir en økning i ballhastighet og lengde fra balltreff over hele slagflaten. Med den nye hoselen har tyngdepunktet kunnet flyttes lavere i hodet for å optimere mulighetene for å få ballen opp i luften og få den til å fly høyt og langt. Har en hodeform som er både lettspilt og fullpakket med teknologi. CALLAWAY BIG BERTHA-JERN Callaways mest lettspilte avstandskøller for spilleren som vil ha hjelp til å få ballen lett opp i luften og samtidig noen meter til. Den tredelte konstruksjonen gir god lyd og herlig følelse, men også konstant lengde og fin høyde på slaget. Har en tynn og fleksende kant rundt trefflaten og den jobber aktivt ved treff for å øke ballens hastighet. Herlig, stilren look med en røkt pvd-finish.

1599,CALLAWAY MACK DADDY 4 Mack Daddy 4 med sine klassiske former tilbyr all den følsomheten du trenger for et stabilt nærspill. Nøyaktig plassert tyngdepunkt, «Groove-in-groove-teknologi» og en avansert flatestruktur gir maksimal kontroll. To forskjellige typer spor, ett for pitch- og gap-wedge og ett for sand- og lobb-wedge. Fire forskjellige såleslipinger: standard, C-grind, U-grind og X-grind.

CALLAWAY XR SPEED DRIVER XR-modeller fra Callaway har fokus på ballens hastighet og lengde. XR Speed har en lett kullfiberkrone som gjør det mulig å plassere ut den sparte vekten lengre ned og lengre bak. Det lave tyngdepunktet bidrar til bedre egenskaper enn tidligere. Løftevinkelen kan justeres fra -1 til +2 grader. CALLAWAY XR SPEED FAIRWAYWOOD Den smidde trefflaten gir stor ballhastighet og den finjusterte Speed Step-designen gir bedre aerodynamiske egenskaper og større køllehastighet. Hawkeye-såle gjør det enkelt å få ballen opp i luften, og sørger for at køllen er lettspilt.

2699,2999,-

2399,-

8999,6-jern, 5-PW, stål 10 499,6-jern, 5-PW, grafitt 6-jern, 6-PW+SW, Grafitt, dame

12

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

HELE VÅRT SORTIMENT AV ODDYSSEY P U T T E R E S E R D U PÅ D O R M Y. C O M / N O

ODYSSEY TOULON Premium-puttere med utseende, lyd, følsomhet og ytelse i toppklasse. Den presisjonsfreste trefflaten har et dypt diamantmønster som optimerer lyd og følsomhet ved å kanalisere vibrasjoner. Nå også md Stroke Lab-skaft som bygger på en revolusjonerende, ny teknologi med et multimateriale der stål og grafitt kombineres for å gi bedre stabilitet og vekting.

2299,-

O-works #1 WS Black W

4499,Toulon Las Vegas

2299,O-works #7 S Black

ODYSSEY O-WORKS En fin og stilren putterserie i rødt og svart med en trefflate med den revolusjonerende Microhinge-teknologien, som består av en plate med små spisser støpt i en elastomer, som gir både en deilig følelse og toppspinn så ballen begynner å rulle helt fra treffet.

4499,Toulon San Diego

2499,Stroke Lab DW

2499,Stroke Lab #7

3699,EXO #7

3799,EXO 2-ball

ODYSSEY EXO En premiumserie i tre varianter med flermaterialekonstruksjon, stor motstand mot vridning og klassiske former i rødt og svart. Presisjonsfreste hoder med høyteknologiske finesser og ytelse i tourklasse. Nå også md Stroke Lab-skaft som bygger på en revolusjonerende, ny teknologi med et multimateriale der stål og grafitt kombineres for å gi bedre stabilitet og vekting.

ODYSSEY STROKE LAB Stilrene puttere med revolusjonerende skaftteknologi for mykere puttbevegelse og bedre resultat med multimaterialeskaft der stål og grafitt kombineres for å gi bedre stabilitet og vekting. Med et skaft som skapt for å hjelpe slaget ditt, sammen med en White Hot Microhinge-innsats, får du et raskere rull og mer konsekvente lengder.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

13


KØLLER

KING F9 SPEEDBACK DRIVER King F9 Speedback kombinerer lav luftmotstand med lavt tyngdepunkt. Det gir en rask driver med lav spinn, som gir lengre slag. CNC-frest slagflate for å kunne ligge nær den tillatte grensen når det gjelder trampolineeffekt. Karbonfibertoppen er dratt ned over kanten for å stive opp konstruksjonen, og gi større fart på ballen. Flyttbare vekter og justerbar hosel i åtte posisjoner.

KING F9 SPEEDBACK FAIRWAY Cobras fairwaykøller har frem til i år vært utstyrt med samme CNC-freste t slagflate som i driveren for å maksimere lengden på slagene. Legg til Speedback-teknologien, som gir lavt tyngdepunkt og lav luftmotstand, justerbart løftevinkel loft samt Baffler Rails, og du har fairway-køller som du kan bruke i mange situasjoner - alt fra tee til rough ruff.

KING F9 SPEEDBACK HYBRID Forbedrede Baffler Rails sammen med en wolfram-vekt plassert langt bak og lavt, gjør det enda lettere å komme til ballen og få den til å fly høyt og langt. Dette er køllen som du skal erstatte dine lange jern med hvis du har vanskelig for å få ballen opp med dem. KING F9 SPEEDBACK IRONS Jernkøller som går virkelig langt. Hemmeligheten ligger i at de er gjort litt større for å kunne flytte tungstensvekter lengre ut til sidene og bakover og til og med øke slagflatens fleks. Med på kjøpet har du fått en mer lettspilt kølle med en virkelig myk følelse. Smart ås på sålen gjør at køllen glir lettere gjennom gresset.

4299,Alle køller på oppslaget er utstyrt med Cobra Connect (les mer på side 17)

2799,-

2199,6599,6-jern, 5-PW, stål 7499,6-jern, 5-PW, grafitt

14

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

KING F9 SPEEDBACK DRIVER DAME Dametilpasset versjon av King F9 Speedback, som er den første driveren som kombinerer lav luftmotstand med lavt tyngdepunkt. Dette gir en rask driver med lav spinn = lengre slag. I tillegg sørger det lave tyngdepunktet for at det er lett å få ballen opp i lufta. Karbonfibertoppen er dratt ned over kanten for å stive opp konstruksjonen og gi større fart på ballen. Flyttbare vekter og justerbar hosel i åtte posisjoner.

KING F9 SPEEDBACK FAIRWAY DAME Lettspilt kølle for alle typer golfere. Er utstyrt med samme CNC-freste slagflate som i driveren for å maksimere lengden på slagene. Legg til Speedback-teknologien, som gir lavt tyngdepunkt og lav luftmotstand, justerbart loft samt Baffler Rails, og du har fairway-køller som du kan bruke i mange situasjoner - alt fra tee til rough.

KING F9 SPEEDBACK HYBRID DAME Forbedrede Baffler Rails sammen med en wolframvekt plassert langt bak og lavt, gjør det enda lettere å komme til ballen og få den til å fly høyt og langt. Dette er køllen som du skal erstatte dine lange jern med hvis du har vanskelig for å få ballen opp med dem. KING F9 SPEEDBACK IRONS DAME Jernkøller som går virkelig langt. Hemmeligheten ligger i at de er gjort litt større at wolframvekter skal kunne flyttes lengre ut til sidene og bakover. Og til og med øke slagflatens fleks. Med på kjøpet har du fått en mer lettspilt kølle med en virkelig myk følelse. Smart forhøyning på sålen gjør at køllen glir lettere gjennom gresset.

4299,Alle køller på oppslaget er utstyrt med Cobra Connect (les mer på side 17)

2799,-

2199,-

7499,6-jern, 6-PW+SW, grafitt, dame

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

15


KØLLER

KING UTILITY IRON BLACK For deg som foretrekker jernkøllens presisjon, men som gjerne vil ha hybridens lettspilte egenskaper. Hul konstruksjon senker tyngdepunktet og gjør køllen mer lettspilt. Smidd slagflate med CNC-freste riller gir en deilig følelse og eksplosive slag. Justerbar hosel gir deg åtte forskjellige loft/stillinger i én og samme kølle.

KING FORGED TEC BLACK IRONS En tynn slagflate smidd av 4140 rustfritt stål for større ballhastighet og lengde. Lettvektsmedaljonger i karbonfiber gir støtte til den tynne slagflaten, og optimerer lyden og følelsen. Strategisk plasserte vekter senker og sentrerer tyngdepunktet for større presisjon og bedre egenskaper ved urene treff.

KING MIM WEDGE MIM står for Metal Injection Molded, og er en avansert måte å støpe metall under høyt trykk. Resultatet er bedre presisjon og jevnere kvalitet. Du får også følelsen i et litt mykere metall som bonus. CNC-freste riller gir optimal spinn.

11 699,7-jern, 4-PW, stål Alle køller på oppslaget er utstyrt med Cobra Connect

9999,6-jern, 5-PW, stål

1999,Utility-stål 2299,Utility-grafitt

1499,-

16

D O R M Y. C O M / N O

KING FORGED CB/MB-JERN En kølle utviklet av Rickie Fowler for de bedre spillerne, som vil kunne styre sine slag. Formen er finjustert, men den store nyheten er at en ekstra wolframvekt er plassert langt ned og midt på sålen. Den ekstra massen like under sweetspot øker følelsen og muligheten for å forme slagene. 4-6 har cavity back og 7-PW muscle back.


KØLLER

Cobra One Length One Length er ikke en kølle, men et konsept som går ut på at golf blir lettere og morsommere hvis du har færre svinger å trene inn. Alle jernkøller og hybrider har samme lengde, og da tourspilleren Bryson Dechambeau utviklet konseptet, tok han utgangspunkt i lengden på 7-jernet. Grunntanken er at du skal holde deg til samme oppsett, ballplassering og sving med alle køller. Resultatet blir ofte mindre spredning og større stabilitet. Etter Dechambeaus fremganger i fjor, har stadig flere spillere på alle nivåer prøvd One Length, og blitt frelst. Nå er det tid for deg å teste – One Length kan være køllene som tar deg til neste nivå.

Alle køller på oppslaget er utstyrt med Cobra Connect

2199,-

9999,6-jern, 5-PW, stål 1999,Utility-stål 2299,Utility-grafitt

Cobra Connect / Arccos Caddie Cobra Connect Powered By Arccos er et system som helt automatisk samler inn informasjon om ditt spill ute på banen, lik den informasjonen som samles for alle spillere på touren. Du får sjekket hvor langt alle dine køller går, prosentvis spredning på dine utslag og innspill samt mye annet. Du ser også grafisk hvilke deler av spillet som er dine sterke og svake sider, så du forstår hva du skal trene mer på. Gjennom systemets premiumfunksjon, Arccos Caddie, får du også en digital caddie med deg ut i telefonen din, som hjelper deg å ta de beste beslutningene etter værforholdene og hvordan du spiller fra alle posisjoner på banen.   Forskjellen mellom Cobra Connect og Arccos 360 er en Arccos 360 er sensorer du skrur inn i grepet på dine eksisterende køller, mens sensorene i Cobra Connect sitter integrert i grepet. Cobra Connect finnes i alle KING-køller fra Cobra, og kjøper du et sett med minst seks jernkøller, får du sensorer til resten av køllene dine med på kjøpet.   Du kan lese mer om Cobra Connect / Arccos 360 på dormy.com/no

6599,6-jern, 5-PW, stål 7499,6-jern, 5-PW, grafitt ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

17


KØLLER

F-MAX SUPERLITE COMBO De lange jernene er byttet ut med mer lettspilte hybrider. Bra for den som ikke svinger så raskt og derfor har vanskelig for å få lengdeforskjeller mellom køllene. Firern og femmern som hybrider for å få lengde med disse, og jern fra seksern til sandwedge for maksimal presisjon.

8499,6-jern, grafitt,

F-MAX SUPERLITE DRIVER Utviklet for golfere som ikke svinger så raskt. Ved å redusere markant vekten i køllehodet, skaft og grep, hjelper køllen deg å få større fart på ballen så den flyr både høyere og lengre. Med en smidd E9- slagflate og en vekt plassert langt bak og mot hullet, blir køllen dessuten ekstra lettspilt ved treff utenfor sweetspot. Offsetdesignen bidrar til redusert slice. F-MAX SUPERLITE FAIRWAY Lettspilt fairwaywood med lett skaft og ekstremt lav totalvekt for maksimal hastighet. En smidd slagflate av titan genererer større lengde ved treff utenfor slagflatens senter. Offsetdesign og en vekt plassert langt bak og mot hullet, motvirker slice og gir høyere ballbane med mer draw.

2 hybrider, grafitt

3299,-

2199,-

1899,-

5499,6-jern, 5-PW, stål 6499,6-jern, 5-PW, grafitt 18

D O R M Y. C O M / N O

F-MAX SUPERLITE HYBRID En lettspilt hybrid med ekstremt lav vekt for å generere større fart og dermed lengre slag. Offsetdesignen og en vekt plassert langt bak og mot hullet, motvirker slice og gjør det lettere å komme rett til ballen for høyere ballbane med mer draw. F-MAX SUPERLITE-JERN Lettspilte jernkøller med lav vekt og høy trampolineeffekt, som legger grunnlaget for lengre slag. Progressiv offset gjør det lettere å unngå slice med de lengre jernene og høy MOI gjør dem ekstremt lettspilte.


KØLLER

F-MAX SUPERLITE COMBO DAME De lange jernene er byttet ut med mer lettspilte hybrider. Bra for den som ikke svinger så raskt og derfor har vanskelig for å få lengdeforskjeller mellom køllene. Firern og femmern som hybrider for å få lengde med disse, og jern fra seksern til sandwedge for maksimal presisjon.

6999,-

4-jern, grafitt, 2 hybrider, grafitt

F-MAX SUPERLITE DRIVER DAME Utviklet for golfere som ikke svinger så raskt. Ved å redusere vekten i køllehodet, skaft og grep, markant hjelper køllen deg å få høyere fart på ballen slik at den flyr både høyere og lengre. Med en smidd E9-slagflate og en vekt plassert langt bak og mot hælen, blir køllen dessuten ekstra lettspilt ved treff utenfor sweetspot. Offsetdesignen bidrar til redusert Slice. F-MAX SUPERLITE FAIRWAY DAME Lettspilt fairwaywood med lett skaft og ekstremt lav totalvekt for maksimal hastighet. En smidd slagflate av titan genererer større lengde ved treff utenfor slagletens senter. Offsetdesign og en vekt plassert langt bak og mot hullet, motvirker slice og skaper høyereballbane med mer draw.

F-MAX SUPERLITE HYBRID DAME En lettspilt hybrid med ekstremt lav vekt for å generere større fart og dermed lengre slag. Offsetdesignen og en vekt plassert langt bak og mot hælen, motvirker slice og gjør det lettere å komme rett til ballen for større ballbane med mer draw. F-MAX SUPERLITE-JERN, DAME Lettspilte jernkøller med lav vekt og høy trampolineeffekt, som legger grunnlaget for lengre slag. Progressiv offset gjør det lettere å unngå slice med de lengre jernene og høy MOI gjør dem ekstremt lettspilte.

3299,-

2199,-

1899,-

6499,6-jern, 6-PW+SW, grafitt, dame

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

19


KØLLER

TAYLORMADE M5 DRIVER Har et helt nytt hode av flere materialer, designet for å være så tett opptil tillatt hastighetsgrenseverdi som mulig. Dette er skapt gjennom en ny, banebrytende teknologi for slagflaten der hvert hode hastighetstestes individuelt i flere ulike posisjoner. Deretter optimeres køllen ved at harpiks injiseres for å komme så tett opptil den tillatte grensen som mulig. Den optimaliserte slagflaten, kombinert med en mer effektiv omvendt T-Track, leverer en personlig driver med større ballhastighet for hver golfer.

TAYLORMADE M5 FAIRWAYWOOD Ny superjusterbar fairwaywood med banebrytende titan- og karbonfiberkonstruksjon med en stor og flyttbar 65-gramsvekt. Den første fairwaywood som tilbyr den revolusjonerende Twist Face-teknologien, som gir god presisjon og spillforandrende ytelse. Løftevinkelen kan settes i tolv forskjellige posisjoner for totalt pluss/minus to graders justerbarhet.

TAYLORMADE GAPR En serie med køller designet for å fylle mellomrommet mellom den lengste jernkøllen og den korteste trekøllen. Køllehodet er fylt med TaylorMades revolusjonerende Speedfoam, noe som hjelper med å generere høyere ballhastighet, samtidig som det minsker vibrasjoner for å gi optimal lyd og følelse. Takket være den justerbare hoselen, kan du selv enkelt tilpasse loften på køllen med +/- 1,5° for å finne den perfekte lengden og ballbanen din.

5699,-

2499,-

3999,-

2499,-

2499,-

20

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

TAYLORMADE M6 DRIVER Ny driver der hvert hode testes individuelt og injiseres med harpiks så trampolineeffekten optimeres over hele slagflaten, for å oppnå en ytelse nøyaktig på den tillatte grensen. Twist Face-teknologien gir mer loft oppe ved tåen og mindre i hælen for å motvirke spinn ved treff utenfor midten. Den nye, mer fleksible Hammerhead-lommen bidrar til å produsere større sweetspot for å gi større ballhastighet ved treff utenfor midten.

TAYLORMADE M6 FAIRWAYWOOD Ny design med en noe dypere slagflate og en større karbonfiberkrone, som gir optimal lengde med en usedvanlig spillbarhet. Vekten er fordelt lavt for å gi optimalt tyngdepunkt med høy MOI-verdi. Twist Face-teknologien gir mer loft oppe ved tåen og mindre i hælen for å motvirke spinn ved treff utenfor midten. Avansert Speed Pocket for mer trampolineeffekt ved treff utenfor midten.

TAYLORMADE M6 DRIVER D-TYPE Gir samme ytelse som den vanlige M6-modellen, men med draw-fremmende hode. Konstruert for å hjelpe deg å unngå den høyre siden av golfbanen og kunne slå lenger fra tee enn noensinne før.

TAYLORMADE M6 RESCUE Den første rescue-køllen med Twist Faceteknologi, som genererer lengre og rettere slag over hele slagflaten. Det, sammen med ny såledesign, forbedrer interaksjonen med bakken for bedre spillbarhet. Køllen har innsunket krone for lavere tyngdepunkt og lettere adressering bak ballen. Tynn og rask slagflate for større ballhastighet og lengde.

4899,-

2299,4899,-

2799,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

21


KØLLER

TAYLORMADE M5-JERN En avstandskølle som ikke kompromitterer med følsomheten. Takket være den nye Speed Bridge-teknologien, har jerndesignen blitt omdefinert for å gi spilleren lengde, god lyd og følsomhet. M5-jernet besørger behovet for spilleren som vil ha litt ekstra avstand i slaget, men samtidig med god kontroll. TAYLORMADE M6-JERN «Speed Bridge» kalles teknologien som har gjort disse jernkøllene til virkelige kraftpakker. Den innebærer at TaylorMade har kunnet bruke sin dypeste og mest fleksible Speed Pocket noensinne for maksimal ballhastighet. Dessuten er køllens trefflate ultratynn og leverer høy ballhastighet over hele bladet. Uthult hosel og 360 graders underskjæring senker tyngdepunktet effektivt og øker spillbarheten.

TAYLORMADE M760-JERN Progressivt utformet sett der jern 4-7 er utstyrt med den nye, lettere SUS630-trefflaten for større hastighet, presisjon og spillbarhet. De lange jernene har også en uthult konstruksjon som gir mer konsekvente lengder og øker de lettspilte egenskapene. De er også fylt med TaylorMades SpeedFoam for å forbedre lyd og følelse samtidig som det muliggjør en tynnere trefflate for høyere ballhastigheter. De korte jernene (8–PW) er smidd i ett stykke 1025-karbonstål for å optimalisere følelse og kontroll.

12 999,7-jern, 4-PW, stål

TAYLORMADE P730-JERN Gjennom en smidningsprosess i flere trinn, kan køllen levere en myk og solid følsomhet i klassisk bladform. Den modifiserte fremkanten gir bedre kontakt med bakken mens en frest kanal på baksiden skaper optimale forutsetninger for å kontrollere ballbanen. TAYLORMADE P790-JERN En kølle for alle som vil ha en smidd følsomhet og et klassisk utseende. Hodet er smidd av mykt kullstål og «Speed Pocket» er inkludert for større ballhastighet. Kombinasjonen av lengde og ekstremt lettspilte egenskaper gjør den til et spennende alternativ for mange. TAYLORMADE CGB-JERN De mest lettspilte jernkøllene i TaylorMades sortiment. Wolframvekting gir et lavt tyngdepunkt og svært stor motstand mot vridning ved urene treff. Fokus er også lagt på å generere høyere ballbane så til og med spillere med lavere svinghastighet skal kunne stoppe ballen på greenen.

7199,8499,6-jern, 5-PW, grafitt 6-jern, 5-PW, stål

6-jern, 6-PW+SW, grafitt, dame

11 899,7-jern, 4-PW, stål

11 899,7-jern, 4-PW, stål

8499,6-jern, 5-PW, stål 10 699,6-jern, 5-PW, grafitt 7899,-

6-jern, 5-PW, stål

10 199,-

6-jern, 5-PW, grafitt

8499,-

5-jern, 6-PW, grafitt, dame

22

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

1599,-

1599,-

TAYLORMADE HI-TOE WEDGE Den høye tåen, spesialslipte sålen og høyere tyngdepunkt, sammen med en trefflate helt dekket med ZTP-17-skår, den kontrollen du trenger for å slå chipper, pitcher, lobber, bunkerslag og alle andre finesserike slag omkring på greenene. Presisjonsfreste hoder av 8620 kullstål gir myk følsomhet og presisjon. Sålen har en kanal i midten, ekstra avslipt bakkant i tå og hæl, samt en fremkant med høy bounce.

TAYLORMADE MILLED GRIND WEDGE Presisjonsfreste hoder av 8620 kullstål gir myk følsomhet og presisjon. ZTP-17-skår skaper maksimal spinnkontroll. Optimalt tyngdepunkt for lavere utgangsvinkel og mer spinn. Tre unike slipninger for alle typer svinger og underlag: «Standard Bounce» for middels harde underlag og normal sving, «Low Bounce» for harde underlag og svepende sving, samt «High Bounce» for myke underlag og mer angripende sving.

Kobber Single Sightline

Kobber

Midnight Blue

3299,TAYLORMADE SPIDER X Den populære Spider Tour-serien er videreutviklet til den nye modellen Spider X. Spider X har et redesignet hode med stålramme som er 30 prosent tyngre enn tidligere, for å minimere rotasjon. Ved å omarbeide tyngdepunktene i hodet og introdusere True Path Alignment System, revolusjoneres settes til å oppnå optimal stabilitet og hjelp ved oppsett.

Midnight Blue Single Sightline

3199,-

Ardmore 2

Ardmore 3

TAYLORMADE SPIDER TOUR Den utrolig populære Spider Tour-serien har forskjellige typer feste, samt variasjoner i siktlinjen. Alle modeller har imidlertid det felles at de er svært stabile klubbeputtere med rent utseende og TaylorMades utmerkede Pure Roll-teknologi som får ballen til å rulle tidligere.

Soto

2499,-

TAYLORMADE TP BLACK COPPER Designet med rette og kompakte former som sammen med nye farger, skaper en fin putter. Trefflaten har Pure Roll-innsats som kombinerer skår frest i 45 ° med myk polymer for optimal rull.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

23


KØLLER

TITLEIST TS2 DRIVER Titleists nye TS-serie tilbyr to forskjellige modeller som begge gir større hastighet til spillet ditt. Køllene er utstyrt med et nytt «Speed Chassi» med strømlinjeformet design, der man har tynnet ut toppen på køllehodet og slagflaten for å kunne omplassere vekten til et lavt tyngdepunkt. Dette gir større hastighet, høyere utgangsvinkel og mindre spinn med høy MOIverdi. TS2-modellen lar deg svinge aggressivt og er maksimalt lettspilt over hele slagflaten. TITLEIST TS3 DRIVER Justerbar, takket være SureFit CG-vekten. Dette passer deg som vil forme slagene. TS3 har et mer klassisk designet køllehodet og lavere utgangsvinkel enn søsteren TS2. Ellers er teknologien den samme.

TITLEIST TS2 FAIRWAYWOOD En ny «Speed Chassi» med tynnere køllehode har gjort at vekt kan omplasseres lavt og langt bak for lavt tyngdepunkt som gir høyere utgangsvinkel og lavere spinn. «Active Recoil Channel 3.0» strekker seg høyere opp i køllehodet, som gir slagflaten stor fleksibilitet og ballhastighet. TS2-modellen er lettspilt over hele slagflaten, og med eksplosiv hastighet. TITLEIST TS3 FAIRWAYWOOD TS3 er justerbar, takket være SureFit CG-vekten. Dette passer deg som vil forme slagene. Ellers ligner køllen TS2-modellen med «Speed Chassi» og «Active Recoil Channel 3.0».

TITLEIST 818 H1 HYBRID En spillvennlig hybrid som passer til de fleste typer golfere. Hodet er noe større enn på Titleists H2-modell, og passer for deg som har tendens til å ha en sveipende sving. Justerbar hosel gir deg mulighet til å endre loft og lie på køllen og tilpasse den etter dine behov. TITLEIST 818 H2 HYBRID En slank hybrid med et mindre hode som generer en penetrerende ballbane. Passer for deg som har en brattere sving og som søker nøyaktig lengdekontroll og vil kunne kontrollere slagene som med en jernkølle. Du kan endre loft og lie etter eget ønske, ved hjelp av «SureFit tour hosel». 

TS 2

4999,-

TS 3

4999,-

818 H1

2499,-

TS 2 TS 3

2999,818 H2

2499,-

24

D O R M Y. C O M / N O

2999,-


KØLLER

TITLEIST 718 AP1-JERN Titleists mest lettspilte jernkølle. Et lavt tyngdepunkt bidrar sammen med en avansert wolframvekting til å skape høy ballbane som gir myk landing. De lengre jernene har en hul konstruksjon, mens mellomjernene har et hulrom på undersiden for å maksimere lengden på alle slag. En høyere MOI-verdi gir mulighet til bedre resultat, også ved treff utenfor senter. TITLEIST 718 AP-JERN AP3-jernene representerer det beste av to verdener med fokus på hastighet. Konstruksjonen gjør at ballbanen blir høy og lang, med god spinnkontroll, også på lange slag. AP3 gir deg følelsen til en tourkølle samtidig som den er lettspilt ved treff utenfor slagflatens senter.

TITLEIST 718 CB-JERN En klassisk utformet kølle med cavityback-profil. Her kombineres tradisjonelt utseende med moderne teknologi. 718 CM gir kontroll og presisjon når du vil ha det, og lettspilt ytelse når du trenger det. Den fint slepne forkanten gir bedre bakkekontakt og en renere følelse ved treffene. Passer for deg som har jevn balltreff. TITLEIST 718 MB-JERN En klassisk bladkølle, designet for maksimal kontroll - og for den absolutt skarpeste spilleren. Hvert jern er smidd av ett eneste stålstykke, og er utstyrt med strategisk vekting for å skape den beste følelsen og et så rent utseende og lyd som mulig.

TITLEIST 718 AP2-JERN Videreutvikling av den populære AP2-serien. Både hastighet og MOI er maksimert for å gi total kontroll og lengde. Med wolframvekting i køllehodet og en delvis smidd konstruksjon, får man en mer stabil og lettspilt kølle. Den fint slipte forkanten for bedre bakkekontakt og en renere følelse ved treffene.

TITLEIST 718 T-MB UTILITY Den hule multimateriale konstruksjonen, sammen med bruk av wolfram og en tynn slagflate, gir raskere ballhastighet uten å ofre utseende og følelse. Forbedret tyngdepunkt gir mer spinn og optimal ballbane, som går lengre og lander mykere. Finnes også som helsett.

718 T-MB Utility

2299,718 T-MB Helsett

15 999,7-jern, 4-PW, stål

718 MB

11 999,7-jern, 4-PW, stål

718 CB

11 999,7-jern, 4-PW, stål 718 AP2

9999,6-jern, 5-PW, stål

718 AP3

9999,6-jern, 5-PW, stål

718 AP1

6999,6-jern, 5-PW, stål 7499,6-jern, 5-PW, grafitt

6-jern, 6-PW+SW, grafitt, dame

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

25


KØLLER Jet Black

Børstet stål

Tour Chrome

1599,TITLEIST VOKEY DESIGN SM7 WEDGE Med forbedret progressivt tyngdepunkt, optimerte skår og flere tourvaliderte slipninger, gir SM7-wedgene maksimalt med spinn, kontroll og konsekvent slaglengde som inngir selvtillit før hvert slag. Den beste wedgeserien som Bob Vokey har laget.

BOB VOKEYS TOUR-UTPRØVDE SLIPNINGER

26

L-GRIND LITT BOUNCE Halvmåneformet såle med smal fremre Bounceflate og minimal avrunding. TYPE SVING: Sveipende. TYPE UNDERLAG: Hardt.

M-GRIND LITT BOUNCE / MELLOMBOUNCE Fremre del av Bounce-flaten er halvmåneformet med fasing av både fremre og bakre kanter. TYPE SVING: Sveipende/nøytral. TYPE UNDERLAG: Hardt/Normalt.

S-GRIND MELLOMBOUNCE Full såleform med rett bakre kant og moderat runding av hælen. TYPE SVING: Sveipende/nøytral. TYPE UNDERLAG: Hardt/Normalt/Mykt.

F-GRIND MELLOMBOUNCE / MYE BOUNCE Full såleform med moderat avrunding og minimal fasing av den bakre kanten. TYPE SVING: Alle. TYPE UNDERLAG: Alle.

K-GRIND MYE BOUNCE Bred såleform for større Bounce og forbedret avrunding. TYPE SVING: Nøytral/kraftig. TYPE UNDERLAG: Normalt/mykt.

D-GRIND MYE BOUNCE Muligheten for å forme slagene som M-grind men med mye bounce, som K-grind. TYPE SVING: Sveipende/nøytral. TYPE UNDERLAG: Normalt/mykt.

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

3999,-

Squareback 1.5

3999,-

3999,-

3999,-

3999,-

3999,-

3999,-

Newport

Newport 3

3999,-

Newport 2

Squareback

Newport 2.5

Laguna

Fastback 2

SCOTTY CAMERON STUDIO SELECT Mange av verdens toppspillere bruker puttere fra Scotty Cameron. Det sier en del om kvaliteten. Scotty Cameron Select er en presisjonsfrest putterserie i klassisk Newport-design med innsats for mykere følsomhet og lettspilte egenskaper. I løpet av våren lanseres også en ny og teknologisk avansert putterserie, Scotty Cameron Phantom X.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

27


KØLLER

1799,Stål 1899,Grafitt

SRIXON Z U85 UTILITY Z U85 er smidd av mykt 1020-karbonstål, som kombinert med en slagflate i SUP10 gir en myk følelse men med god lengde. Hodets hule konstruksjon gjør køllen lettere å kontrollere, mer lettspilt og gir høyere utgangsvinkel. SRIXON Z 585-JERN Spillvennlig jernkølle, smidd av mykt 1020-karbonstål. Tour VT-sålen er oppdatert fra tidligere modeller, og glir lettere gjennom gresset og gir mer konsekvent balltreff. Slagflaten i SUP10 har en innvendig kanal, som gir økt ballhastighet og mer lengde. Laserfrest slagflate. SRIXON Z 585-JERN Smidd av mykt 1020-karbonstål, som gir en fin følelse. En oppdatert Tour V.T-såle som glir lettere gjennom gresset, gir mer konsekvent balltreff. Køllen har en Tour-cavity med ekstra masse like bak trefflaten for bedre mulighet til å kunne forma slagene akkurat slik du vil. Laserfrest slagflate.

8999,6-jern, 5-PW, stål 8999,6-jern, 5-PW, stål

SRIXON Z FORGED IRONS Klassisk bladkølle smidd av 1020 karbonstål. Den videreutviklede Tour VT-sålen glir nå enklere gjennom gresset. Større skår og dobbel laserfresing på slagflaten genererer bedre spinn og mer kontroll over slaget. Passer spilleren som liker å forme ballbanen.

8999,6-jern, 5-PW, stål 2299,-

SRIXON Z 785 DRIVER Ny, het slagflate av Ti51AF-titan, et lettere og sterkere materiale som betyr at den er laget tynnere og hetere for større ballhastighet og lengre utslag. Kronen er bygget opp av fem lag kullfiber for å gi mer stabilitet og tilgivende egenskaper. Justerbar hosel som gjør det mulig å finjustere loft, lie og om køllehodet skal være åpent eller lukket. SRIXON Z F85 FAIRWAYWOOD Et lavt tyngdepunkt hjelper deg å få mer konsekvent lengde på hvert slag. En lettvektskrone av kullfiber (gjelder FW3) sparer vekt, som er flyttet til ytterkantene for å gi mer stabilitet og mer tilgivende egenskaper. Den nye slagflaten er gjort tynnere (gjelder FW3), som gir større lengde på treff utenfor midten.

1999,3999,-

28

D O R M Y. C O M / N O

SRIXON Z H85 HYBRID Den nedsenkede kronen bak slagflaten senker tyngdepunktet i køllen og hjelper deg med å få mer konsekvent lengde på hvert slag. Ny tynnere slagflate for større lengde. Den større og mer lettspilte profilen gir deg selvtilliten som kreves for å slå nøyaktige slag mot greenen og samtidig lengre fra tee.


KØLLER

CLEVELAND RTX-4 Fjerde generasjons Rotex-teknologi med skarpere skår og grovere laserfresing på t slagflaten gir mer spinn fra alle stillinger. Formen og de fire forskjellige såleslipingene er utviklet med tourspillerens ønskemål i fokus og gjør det mulig å øke individuell tilpasning for hver spiller.

RTX-4

1399,-

CLEVELAND CBX TOUR SATIN Den brede sålen glir effektivt gjennom treffene og gjør køllen lettspilt samtidig som den er allsidig nok for mange forskjellige slag. Slagflaten er utarbeidet for å gi maksimal spinn og kontroll. CLEVELAND SMART SOLE 3 Den unike tretrinnssålen gjør køllen lettspilt i de fleste stillingene rundt greenen. Smart Sole 3.0 fås i to forskjellige modeller. «C» for den som prioriterer chipper, og en S-modell for høyere slag.

CBX

1399,Smart Sole 3

1399,-

CLEVELAND LAUNCHER HB DRIVER Denne designen er skapt med enkelhet som nøkkelord og køllen har ingen stillbare loft eller flyttbare vekter. Derimot leverer den lengde, lettspilte egenskaper og presisjon. HiBoretoppen senker tyngdepunktet i hodet og gir høy utgangsvinkel med lav spinntall for en optimal ballbane.

1999,2999,1799,-

5999,6-jern, 5-PW, stål

6999,6-jern, 5-PW, grafitt

5999,6-jern, 5-PW, stål

6999,-

CLEVELAND LAUNCHER HB FAIRWAYWOOD Nøyaktig som med driveren i samme linje har Clevelands nye fairwaywoods blitt produsert med enkelhet i sentrum. Lavere tyngdepunkt gir høy utgangsvinkel og gjør det lett å få ballen til å fly – også fra trange fairwaystillinger. CLEVELAND LAUNCHER HB HYBRID Teknologiene som ligger til grunn for nye Launcher HB er hentet fra to tidligere modeller som nå er samlet til én. HiBore-toppen gjør at tyngdepunktet plasseres lavt, som gir forutsetninger for å kunne få ballen til å virkelig fly. CLEVELAND LAUNCHER CBX IRONS Lengde og presisjon i kombinasjon med lettspilte egenskaper. Cup Face-teknologi gir høyere trampolineeffekt og lengre slag over hele slagflaten. Den progressive utformingen gir lettspilte lange jern med lav profil og mer kompakte korte jern med bedre kontroll. CLEVELAND LAUNCHER HB-JERN Mye mer lettspilt enn dette, blir det ikke. Progressiv design der lange jern er som hybrider mens de korte jernene er mer som juniorkøller. Konstruksjonen gir lettspilte egenskaper og høy ballbane.

6-jern, 5-PW, grafitt 6-jern, 5-PW, grafitt, dame

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

29


KØLLER

WILSON STAFF D7 DRIVER Utmerket valg for golferen som trenger litt ekstra slaglengde. Køllehodet veier bare 192 gram, som gir en driver med svært lav totalvekt og som gir god fart i svingen. Komposittopp med kevlarog kullfibersjikt nøytraliserer vibrasjoner og gir en herlig lyd og deilig følelse. «Dynamic Launch Control» optimerer tyngdepunktet avhengig av hodets loft. Køllen har behagelig lyd og herlig følelse.

WILSON STAFF D7 FAIRWAYWOOD Fairwaywood utviklet med samme teknologi som driveren. Carpenter Custom 455-stål i slagflaten gir en god følelse og høy ballhastighet. Det sterkeste argumentet er den lave totalvekten som gjør det lettere å oppnå hastighet. Tyngdepunktet er plassert langt nede i hodet for å gjøre køllen ekstremt lett å slå fra alle leier.

WILSON STAFF D7 HYBRID Lav vekt ligger i fokus for denne hybriden, som passer til spilleren som vil ha litt ekstra drag i sine hybridslag. Mye vekt er plassert langt ned i hodet og gjør køllen lettspilt fra de fleste leiene du kan utsettes for i en runde. Carpenter Custom 455-stål i trefflaten gir en god følelse og høy ballhastighet

2699,-

1799,-

1599,-

30

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

4199,WILSON STAFF CORTEX DRIVER Driveren som vant suksesskonkurransen «Driver kontra driver» på Golfchannel i USA. Cortex består av 44 % kompositt, som gjør den svært lettspilt og med optimal lyd. Ekstremt mange innstillingsmuligheter gjør det mulig å tilpasse den. Flyttbare vekter i skinnen optimerer spinn og ballbane, mens to skruer gjør det mulig å justere draw, nøytral eller fade i ballen. Loft kan justeres i seks forskjellige posisjoner. Passer til spilleren som setter pris på kvalitet og liker personlige innstillinger.

WILSON STAFF D7-JERN En kraftpakke med en skjønn kombinasjon av slaglengde og lettspilte egenskaper. De lange jernkøllene har tre rader med Power HOles og en tynnere, mer fleksibel slagflate for maksimal lengde. Mens de kortere jernkøllene har færre Power Holes, samt optimert vekting for herlig følelse og utmerket lengdekontroll. En lettspilt kølle som går langt.

WILSON STAFF C300 FORGED IRONS Fint smidde hoder i mykt karbonstål skaper den optimale følelsen og responsen i balltreffet. Wilsons teknologi med Power Holes langs tåen og sålen genererer mer lengde og presisjon, også på slag som ikke blir akkurat som du har planlagt.

4899,6-jern, 5-PW, stål

5499,6-jern, 5-PW, stål

5-jern, 7-SW, grafitt, dame

5799,6-jern, 5-PW, grafitt

WILSON STAFF C300-JERN Kraft er ikke verdt noe uten presisjon. Derfor har C300-jernene blitt utviklet for å gi deg begge disse egenskapene. Power Holes hele veien rundt og gjennom køllehodet gir eksplosiv lengde over hele slagflaten, slik at både hælog tåtreff går rettere.

6699,6-jern, 5-PW, stål

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

6499,6-jern, 5-PW, grafitt

6-jern, 6-SW, grafitt, dame

31


KØLLER

PING G410 PLUS-DRIVER Videreutvikling av den populære G400-serien. Med vekter som kan settes i tre forskjellige posisjoner, kan man påvirke ballbanen opptil 18 meter i sidestilling og med åtte forskjellige innstillingsmuligheter (+/- 1,5 º) på skaftet er det lett å finne akkurat din innstilling. Dragonfly-teknologien gjør at vekt kan plasseres mer optimalt for høyere MOI og mer lettspilte egenskaper. Køllehodet er på 455 cc og slagflaten er smidd og varmebehandlet for mer fleks og større ballhastighet. Patenterte turbulatorer gir større hastighet på køllehodet.

PING G410 FAIRWAYWOOD Tyngdepunktet er flyttet nærmere slagflaten og sålen for å gi mer energi, større ballhastighet og samtidig skape maksimal stabilitet og lettspilte egenskaper. En tynnere krone, h sparer vekt. Samtidig gir en wolframvekt lengst bak, høyere MOI. Med slagflate i supersterkt stål, har man kunnet gjort den tynnere for større ballhastighet og mer lengde. Har åtte forskjellige innstillinger.

4699,-

2999,-

2499,-

32

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

PING G410 HYBRID Slipt stål i slagflaten sammen med et køllehode i 17-4-stål gir større ballhastighet og wolframvekten øker de lettspilte egenskapene. Køllehodet er større (6,5 %) enn G400-hybriden. Styrken og fleksibiliteten i stålet gjør det mulig å oppnå en tynnere slagflate med mer fleks for større fart i ballen. Wolframens dypere posisjonering gjør perimetervektingen ekstrem. Med åtte forskjellige innstillingsmuligheter (+/- 1,5 º) er det lett å finne akkurat dine preferanser. PING G410 CROSSOVER Slipt stål i slagflaten sammen med et hode i 17-4stål øker ballens hastighet og gir større høyde på slaget. Tåvekten i wolfram bidrar til lettspilte egenskaper i det mindre køllehodet (0,25” kortere

tå til hæl enn G400 Crossover) som har en mer jernlignende design. Styrken og fleksibiliteten i stålet gjør det mulig å skape en tynnere og mer fleksende slagflate og wolframens dypere posisjonering gjør perimetervektingen ekstrem. En 30-grams vekt i tåen gjør det mulig å oppnå fortsatt høy MOI i et mindre køllehode. PING G410 IRONS Med en ny undercut toppskinne, den patenterte designen på sålen og Cor-EYE-teknologi, har Ping gjort det slik at slagflaten flekser mer enn noensinne. Det gir større fart og høyde i ballen. Ytterligere vekt er spart og omplassert til køllens tå og hæl for å gjøre den ekstremt perimetervektet og med høyere MOI (8 % høyere enn tidligere modell). Samtidig er bladet noe kortere med mindre offset. Det gir et renere og mer elegant utseende som skaper tillit.

2499,-

8299,6-jern, 5-PW, stål 8899,6-jern, 5-PW, grafitt

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

33


KØLLER

PING G LE DRIVER DAME En driver med inspirasjon fra Ping G. Turbulatorer, tynn slagflate og Dragonflyteknologi gjør køllen mer spillbar. PING G LE FAIRWAYWOOD DAME Tynn krone og tynn slagflate gir lav vekt og muliggjør høyere ballhastighet og mer lengde. PING G LE HYBRID DAMER Hybrid med lav vekt og tynn slagflate for høyere ballhastighet og mer lengde. PING G LE HYBRID IRONS DAMER Lettspilt hybridsett, som gir lengre slag enn forgjengeren, takket være hodets Core-Eyeteknologi.

3599,-

9999,6-jern, 5-PW, stål 10 499,6-jern, 5-PW, grafitt

11 799,7-jern, 4-PW, stål

PING G700 IRONS I designen har kraft og lettspilthet vært prioitert ved å utnytte fordelene med et hult køllehode og en påfallende tynn slagflate, som skaper Pings lengste og mest lettspilte jernkølle noensinne. Dessuten er lyden tydelig bedre, sammenlignet med forgjengeren.

PING iBLADE IRONS Bygd for den dyktige spilleren som søker en kølle med klassisk utseende, tynn topplinje og god følelse. En wolframvekt i tåen gir mer lettspilte egenskaper. Den tynne slagflaten genererer stor ballhastighet og høyere ballbane gjennom hele settet. Bak slagflaten er det en elastomerinnsats, som gir støtdemping samt myk følelse og tiltalende lyd.

9999,6-jern, 5-PW, stål

8999,6-jern, 5-PW, stål

PING i500 IRONS Til tross for det elegante og bladlignende utseendet, deler i500 mye teknologi med den lettspilte G700-modellen. Det hule køllehodet og den presisjonsfreste slagflaten av slipt stål er konstruert for å gi høyere ballhastigheter og ballbane. Hydro Pearl Chrome 2.0-finish gir både et pent utseende og hjelper deg med mer konsekvent ballkontakt.

PING i210 IRONS Ping i210 er en videreutvikling av i200-jernet og har fått noe rettere linjer, samtidig som innlegget i køllehodet er gjort 50 % mykere og større enn på tidligere modell. Progressiv design gjennom settet innebærer at de lange jernene går lengre og er mer lettspilte mens de kortere jernene er noe mindre og har større fokus på kontroll og følelse.

2099,-

1799,-

7199,-

6H+7-SW, grafitt.

34

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

PING GLIDE 2.0 WEDGE Produsert for å gi alle spillere en ny dimensjon i nærspillet. Ulike såleformer gir mulighet for mer individuell tilpasning.

1499,-

1499,Stealth

Glide-wedger med fire forskjellige såler så du får det som passer til underlaget og din slagvinkel. TS passer for flate slagvinkler og lite torv. SS passer for moderate slagvinkler og torv. WS er best for bratt slagvinkel og tjukk torv. ES  er bra ved forskjellige slagvinkler. Det mindre overgangsstykket reduserer motstand i sand.

TS

SS

WS

ES

PING SIGMA 2-PUTTERE Med det innovative og justerbare skaftet kan man alltid finne riktig lengde på putteren sin. Innsats-teknologien gir en svært myk følelse og god respons ved at to hardheter i materialet kombineres.

2299,Anser Platinum

2299,Fetch 2299,Arna

2299,Tyne 4 PING G LE PUTTERS DAMER Ping G Le er en serie dameputtere med klassiske Ping-hoder og utstyrt med moderne teknologi.

2699,Oslo

1999,Arna

PING VAULT 2.0-PUTTERE En klassisk og luksuriøs putterserie. Frest ut av ett stykke smidd, rustfritt stål, som gir en myk og deilig følelse i treffet.

1999,Caru ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

3199,Craz-E H

3199,Dale Anser 35


KØLLER

MIZUNO ST 190 DRIVER Kombinerer mange forskjellige faktorer for å levere ballhastighet og lengde. Den smidde slagflaten er forsterket med en lettere struktur, kullkomposittkrone og en bølgeformet såleplate og sammenlagt bidrar dette til drives som går lengre. Justerbar i mange forskjellige stillinger. G-modellen gir lav spinn og maksimal justerbarhet.

MIZUNO ST 190 FAIRWAYWOOD En dyp og kraftig fairwaywood-serie. Kombinerer en høyeffektiv slagflate av stål med Mizunos forsterkede såleplate og kullkomposittkrone. Tourmodellen ST 190TS er justerbar.

ST 190

4399,ST 190G

4799,-

ST 190TS

3299,ST 190 Bounded

2999,-

36

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

MIZUNO JPX 919 HOT METAL Støpt av krommolybdenstål, som gir en hetere slagflate med større ballhastighet og bedre følelse. Tyngdepunktet er plassert så lavt og langt bak som mulig, som kombinert med moderne loft gir en lettspilt kølle.

MIZUNO MP-18 MMC Den snilleste køllen i MP-18-familien. Multi Material Construction med titan bak slagflaten. Det lette titanet har gjort at vekten har kunnet flyttes til steder der den gjør større nytte og bidrar til en mer lettspilt kølle.

MIZUNO JPX 919 HOT METAL PRO Jernkølle der teknologien i aller høyeste grad minner om JPX 919 Hot Metal. Men i denne versjonen er køllehodet mindre og har stort sett ingen offset, for å være tiltalende for den litt bedre spilleren.

MIZUNO MP-18 SC Et snillere alternativ til bladkøllen i samme linje. Køllen er smidd og den tynne topplinjen kommer å være tiltalende for den bedre spilleren. MIZUNO MP-18 En vakker bladkølle av smidd stål. Hodet er mindre enn på MP-4 og MP-5, som sannsynligvis kommer til å være enda mer attraktiv for den bedre spilleren.

MIZUNO JPX 919 FORGED Smidd fra borforsterket stål ved hjelp av Mizunos Grain Flow Forged-prosess, som gir en fantastisk følelse. Totalt sett er JPX 919 et jernsett med bra balanse mellom spillbarhet, presisjon, lengde og tilgivende egenskaper. MIZUNO JPX 919 TOUR Smidd med Mizunos Grain Flow Forgedprosess for å oppnå den fantastiske følelsen som Mizuno er kjent for. JPX 919 Tour er rettet mot den bedre spilleren som prioriterer følelse og spillbarhet, men som vil ha mer tilgivende egenskaper enn det en ren bladkølle tilbyr.

MIZUNO MP-18 MMC FLI-HI To køller i én. Kan være erstatter for de lange jernene i MP-setet eller som et drive-jern. Ny teknologi når Mizuno sveiser topplinjen gjør at den blir betydelig tynnere og får et tiltalende utseende.

MP-18

11 499,7-jern, 4-PW, stål

MP-18 SC

9999,-

6-jern, 5-PW, stål

MP-18 MMC

10 999,6-jern, 5-PW, stål

JPX 919 Tour

11 499,7-jern, 4-PW, stål JPX 919 Forged

9999,6-jern, 5-PW, stål JPX 919 Hot Metal Pro

9999,6-jern, 5-PW, stål

MP-18 MMC Fli-Hi

1699,-

JPX 919 Hot Metal

8999,8999,6-jern, 5-PW, grafitt 6-jern, 5-PW, stål

6-jern, 6-PW+SW, grafitt, dame

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

37


KØLLER

Helsett damer

3699,Helsett herrer

3699,Bare bag

1299,-

Bare bag

1299,-

SPALDING TOUR HELSETT MED BÆREBAG HERRER En svært god golfpakke som passer til både nybegynnere og golfere på middels nivå. Pakken inkluderer: 1 driver, 1 fairwaywood, 1 hybrid, jern 6-SW og putter. Spalding Tour Black bærebag med topp i 7 deler og 6 lommer, inkludert en vattert lomme til verdisaker. Bagens vekt: 2,7 kg. Finnes i herrer høyre og herrer venstre.

38

SPALDING TOUR HELSETT MED TRALLEBAG DAMER En svært god golfpakke som passer til både nybegynnere og golfere på middels nivå. Pakken inkluderer: 1 driver, 1 fairwaywood, 1 hybrid, jern 6-SW og putter. Spalding Tour Black trallebag med 14-delt topp og 7 lommer inkludert en polstret lomme for verdisaker. Bagens vekt: 2,7 kg. Finnes i dame høyre og dame venstre.

D O R M Y. C O M / N O


KØLLER

SPALDING H2O BÆREBAG En moderne og helt vanntett bærebag med firedelt topp og seks lommer, der én er en polstret lomme for verdisaker. Vekt: 2,7 kg.

2499,-

SPALDING H2O TRALLEBAG En moderne og helt vanntett trallebag med 14-delt topp og 9 lommer. Vekt: 2,7 kg.

2699,-

SPALDING SUPER LITE BÆREBAG 7” En veldig lett og smidig bærebag som passer til både helsett og halvsett. Bagen har en 3-delt topp og tre lommer inkludert en polstret lomme for verdisaker. Vekt: 1,8 kg.

899,-

SPALDING LITE TRALLEBAG Et lettvektig trallebag med 14-delt topp og 12 lommer, der én er polstret til verdisaker. Vekt: 2,3 kg.

1499,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

FAST FOLD 5000 COMP En stabil og smidig tralle med 3 hjul, med regulerbar høyde på håndtaket.

1499,-

39


KØLLER ZYNKS SMART-KONSEPT Zynk har utviklet et konsept som bygger på at køllene deles inn i kategoriene Large, Medium og Petit, og er dermed tilpasset i lengde og vekt for at alle skal kunne finne sin favorittkølle. Skaftstivheten er den samme for alle kategorier og skaftet er ultralett, vridningsstiv og har mye fleks.

ZYNK-DRIVER Zynks driver har noe kortere skaft for å skape bedre kontroll og ballbane. Det ultralette skaftet i kombinasjon med et noe lettere hode gir perfekt balanse og mer stabilitet fra tee. Hodet er utviklet for å gi konsekvent spinn. ZYNK FAIRWAYWOOD Har lav profil med lavere tyngdepunkt, som har til hensikt å gjøre det enklere å få høyde på slaget. Zynks ultralette skaft, sammen med et noe lettere hode, gir en smidig og behagelig følsomhet og bidrar til en lettspilt kølle. ZYNK HYBRID Den lave profilen sammen med lavt tyngdepunkt gjør det lettere å få høyde på slaget. Det ultralette skaftet, kombinert med et noe lettere hode, sørger for at det er enkelt å få fart i køllen.

ZYNK COMBO Variant av Zynks standardsett, med den forskjellen at den minst løftede jernkøllen er erstattet med en hybrid i stedet. Køllehodene har lav vekt og en undercut i hodet for å få ned tyngdepunktet. Sammen med det ultralette skaftet blir det en svært lettspilt kølle.

5499,5-jern, grafitt, 1 hybrid, grafitt

1799,-

2499,-

1399,-

ZYNK TRALLEBAG Tøffe trallebager med fargeglad mønster. Har en 15-delt topp inklusivt et stort separat rom for putteren. Bagen er utstyrt med totalt sju lommer inkludert en fleece-fôret lomme for verdisaker. Håndkleholdere med smart borrelåsfeste for hansker. 3 hodetrekk med samme mønster, følger med. Vekt 2,9 kg.

1299,-

1999,ZYNK VANNTETT TRALLEBAG Vanntett trallebag med tapede sømmer for å beskytte utstyret ditt under våte dager på banen. 15-delt topp inkludert en stor, egen lomme for putteren. Totalt ni lommer inkludert en fleece-fôret lomme for verdisaker. Håndkleholder med smart borrelåsfeste for hansker. Vekt 2,8 kg.

40

D O R M Y. C O M / N O


PUTTER

2299,B3-M Eksklusivt vekt-kit følger med B3-M-putteren. HEAVY PUTTER Vil du virkelig kjenne køllehodet ditt i bevegelsen? Heavy Putters unike balanse og tyngde forbedrer slaget ditt og øker kontrollen, men uten at du mister følsomheten.

1899,P3-M

1899,H1-M

1899,Q2-M

999,Spalding X-2

599,Spalding P-2

699,Spalding Chipper

999,-

Spalding X-1

599,Spalding P-1

SPALDING PUTTERS Rimelige køller fra Spalding.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

41


JUNIOR

JUNIORTRALLE FAST FOLD COMPETITION En stabil og bra juniortralle. Justerbar for å passe de fleste juniorbager.

4999,13–15 år

3499,10–12 år

899,-

2999,7–9 år

COBRA JUNIORPAKKE 10-12 ÅR Et kvalitetssett som inneholder driver, fairwaywood, hybrid, jern 7, 9, SW, putter og bag.

COBRA JUNIORPAKKE 13-15 ÅR Et kvalitetssett som inneholder driver, fairwaywood, hybrid, jern 6, 7, 8, 9, PW, SW, putter og bag.

42

D O R M Y. C O M / N O

COBRA JUNIORPAKKE 7-9 ÅR Et kvalitetssett som inneholder driver, hybrid, jern 7, 9, SW, putter og bag.


JUNIOR

Pakke gul 12–14 år

OPEN JUNIORPAKKE 3-5 ÅR Pakken inkluderer hybrid, jern 7, SW, putter og bag. Finnes i både høyre og venstreutgave.

Sølv-pakke 9–11 år

Blå pakke 6–8 år

1199,-

Rød pakke 3–5 år

OPEN JUNIORPAKKE 6-14 ÅR I pakken følger med hybrid, jern 7 og 9, SW, putter og bag. Finnes i både høyre og venstreutgave.

1699,-

FOR HVERT SOLGTE OPEN JUNIOR-SETT, SENDER DORMY 100 SEK TIL KAMPEN MOT BARNEKREFT.

Rimelige og lettslåtte juniorkøller med grafittskaft. Køllene finnes både i høyre- og venstreutgave i fire forskjellige lengder for å passe til juniorer i alle aldre.

799,-

349,-

OPEN FGC II JR TITANIUM DRIVER Finnes i tre lengder: 6–8 år, 9–11 år og 12–14 år. Grafittskaft. Finnes i høyreutgave. OPEN FGC II JR TI MATRIX FAIRWAYWOOD Finnes i tre lengder: 6–8 år, 9–11 år og 12–14 år. Grafittskaft. Finnes i høyreutgave. OPEN FGC II JR HYBRID Finnes i fire lengder: 3–5 år, 6–8 år, 9–11 år og 12–14 år. Grafittskaft. Finnes i både høyre og venstreutgave.

349,199,-

199,-

OPEN FGC II JR JERNKØLLER Finns i fire lengder: 3–5 år = 7, SW. 6–8 år, 9–11 år, 12–14 år = 5, 7, 9, SW. Grafittskaft. Finnes som høyre- og venstrekøller. OPEN FGC II JR PUTTER Finnes i fire lengder: 3–5 år, 6–8 år, 9–11 år og 12–14 år. Finnes som både høyre- og venstreputter.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

43


JUNIOR

119,349,-

449,-

449,-

549,-

CALLAWAY PIKÉ SOLID FLICK

CALLAWAY SKORT FAST TRACK FLICK

PUMA PIKÉ BLOSSOM FLICK

PUMA TRÖJA ¼ ZIP FLICK

FOOTJOY JUNIORHANSKE En pen og sporty juniorhanske med stretch over knoklene og over fingrene. Finnes i både høyre og venstre.

699,-

PUMA GRIP FUSION SPORT DISC JUNIOR

799,299,-

549,-

449,-

449,-

NIKE PIKÉ VICTORY GUTT

NIKE-BUKSE FLX GUTT

PUMA PIKÉ NINETIES GUTT

PUMA SHORTS POUNCE GUTT

FOOTJOY JUNIOR

699,-

NIKE VAPOR PRO JUNIOR

699,-

44

399,-

649,-

1199,-

1799,-

UNDER ARMOUR PIKÉ NOVELTY GUTT

UNDER ARMOUR JACKA WINDSTRIKE UNISEX

GALVIN GREEN VINDJACKA RUSTY UNISEX

GALVIN GREEN REGNJACKA REED UNISEX

D O R M Y. C O M / N O

ADIDAS ADICROSS PPF JUNIOR


KLÆR, SKO OG HANSKER

Før handlet valget av golfklær og sko bare om én eneste sak – hvordan du ønsket å se ut på banen. Men virkeligheten er forandret. I dag kan leverandørene tilby en mengde ulike materialer og funksjoner som har til hensikt å hjelpe deg å prestere ditt beste ved hjelp av klær tilpasset været. Dormys mykvareavdeling har et enormt tilbud fra de ledende produsentene og vårt vel-utdannede personale sørger for at du finner riktig plagg nettopp for deg. Er moteaspektet fortsatt det viktigste? Rolig, det finnes også rikelig med klassiske klær og sko.


KLÆR

3199,-

ANDRES GORE-TEX JAKKE HERRER Regnjakke i Gore-Tex Paclite Stretch. Forbøyde ermer for maksimal bevegelsesfrihet. Brystlomme. Justerbar over bryst, mansjett og nedentil.

3799,-

ALFRED GORE-TEX-JAKKE HERRER Regnjakke av Gore-Tex Stretch med tynt nettingfôr. Brystlomme og to innerlommer. Justerbar over bryst, mansjett og nedentil.

2699,-

ARTHUR GORE-TEX-BUKSE HERRER Regnbukse av Gore-Tex Paclite stretch. Elastisk midje for optimal passform. To lommer foran og én bak. Glidelås og justeringsmulighet nedentil. Tilgjengelig i tre forskjellige lengder.

46

D O R M Y. C O M / N O


KLÆR

1999,-

LINCOLN ½ ZIP INTERFACE1-JAKKE HERRER En optimal spilljakke av tynn superstretch. Vindtett og vannavstøtende. Kan justeres nedentil. 100 % polyester.

2699,-

2099,-

1399,-

999,-

LAURENT FULL ZIP INTERFACE1-JAKKE HERRER En optimal spilljakke av tynn superstretch. Vindtett og vannavstøtende. To lommer foran. Elastisk nedentil. 100 % polyester.

DALE FULL-ZIP INSULA JAKKE HERRER Tynn og varmende jakke av Insulakvalitet med mye stretch. Perfekt å ha under jakke. 90 % polyester og 10 % elastan.

LAZER INTERFACE1-VEST HERRER Vindtett og vannavvisende vest av softshell-stretch i tre lag. Innerlomme. Justerbar nedentil. Høy pusteevne. 100 % polyester.

DENIZ V-NECK INSULAGENSER HERRER Tynn og stretchkvalitet med mye varme, takket være isolerende luftkanaler på innsiden. 90 % polyester / 10 % elastan.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

47


KLÆR

999,-

MONTE VENTIL8 PLUS PIKÉ HERRE Mønstret, funksjonell trøye piké med stretch og god puste-evne. Kontrast i kragen og nederst på ermene. 97 % polyester / 3 % elastan.

999,-

899,-

MELVIN VENTIL8 PLUS PIKÉ HERRE Funksjonell trøye med striper over skulderpartiet og kontrast i kneppingen. Stretch og svært god pusteevne. 97 % polyester / 3 % elastan.

MILTON VENTIL8 PLUS PIKÉ HERRE Piké med mønstret kontrast over skuldre og krage. Stretch og svært god pusteevne. 97 % polyester / 3 % elastan.

699,-

MARTY VENTIL8 PLUS PIKÉ HERRE Funksjonell trøye med stretch og god puste-evne. Fin kontrast i krage og nederst på ermene. 97 % polyester / 3 % polyester.

48

D O R M Y. C O M / N O

1199,-

NOAH VENTIL8 PLUS BUKSE HERRE Bukse med fullstretch også i linningen for maksimal komfort. To lommer foran og to bak. Høy pusteevne og UV-beskyttelse. UPF 20+.


KLÆR

2999,-

2899,-

2699,-

2299,-

1299,-

799,-

ALISON GORE-TEX-JAKKE DAME Regnjakke med miljøvennlig impregnering. Tynt meshfôr for økt komfort. To lommer foran. Regulerbar nederst og i enden av ermene.

ALEXANDRA GORE-TEX BUKSE DAME Regnbukse av Gore-Tex Paclite Stretch. Elastisk midje for optimal passform. To lommer foran og bak, med glidelås. Glidelås og justeringsmulighet nedentil. Tilgjengelig i tre forskjellige lengder.

DOROTHY FULL-ZIP INSULAJAKKE DAME Tynn, varmende jakke av Insula med mye stretch og luftkanaler som gir ekstra isolerende egenskaper. To lommer foran. 90 % polyester / 10 % elastan

ADELE GORE-TEX-JAKKE DAME Regnjakke i Gore-Tex Paclite Stretch med forbøyde ermer for maksimal bevegelsesfrihet. To lommer foran. Regulerbar nederst og elastikk nederst på ermene.

LISETTE FULL-ZIP INTERFACE-1JAKKE DAME En optimal golfjakke i superstretch. Feminint snitt med fine detaljer. Vindtett og vannavstøtende med god pusteevne. To lommer foran. Justerbar nedentil. 100 % polyester.

MAYLIN VENTIL8 PLUS PIKÉ DAME Mønstret funksjonell trøye med kontrastkant ved kragen og nederst på ermene. Høy pusteevne. 100 % polyester.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

49


KLÆR

3499,FLUX GORE-TEX REGNJAKKE HERRE Regnjakke i Gore-Tex Packlitekvalitet. Vind og vanntett samt ekstra stretch over ryggen og ermene for bedre bevegelsesfrihet. 100 % polyester.

1099,-

ACE MID-GENSER, HERRE Trøye i 2 lag, av myk og stretchy funksjonell kvalitet. Genseren har god pusteevne og normal passform. 92 % polyester, 8 % elastan.

599,-

PANMORE PIKÉ HERRE Sporty piké i myk og stretchy funksjonell kvalitet. Hurtigtørkende med god pusteevne. 76 % gjenvunnet polyester, 24 % polyester.

50

D O R M Y. C O M / N O

2199,-

CONTENTION GORE-TEX REGNBUKSER, HERRE Regnbukse i Gore-Tex-kvalitet. Vind- og vanntett og med god pusteevne. Justerbar i fotenden samt glidelås for å komme lett i og ut. 100 % polyester.

999,-

MEADOW VINDJAKKE HERRE Jakke av tynn og stretchkvalitet. Vind- og vannavvisende og met et mykt og stretchy fôr som også gjør jakken varmende. 88 % polyamid, 12 % elastan.

799,-

MAXWELL SHORTS HERRE Shorts i stretchy og føyelig funksjonskvalitet med god pusteevne 37 % polyamid, 57 % gjenvunnet polyamid, 6 % elastan.


KLÆR

2799,-

BROOKDALE GORE-TEX REGNJAKKE DAME Regnjakke i stretchy og myk GoreTex-kvalitet som sørger for at den er vind- og vanntett. Justerbar nederst i ermene med borrelås. 100 % polyester.

1599,-

ACE HYBRID DAME Varmende genser i 2 lag i myk stretch-kvalitet. Vindtett framstykke og høy krage for ekstra varme. 92 % polyester, 8 % elastan.

599,-

VERSEC PIKÉ DAME Sportig piké i myk stretchkvalitet. Den har god pusteevne og er hurtigtørkende. Normal passform. 76 % gjenvunnet polyester, 24 % polyester.

2199,-

BROOKDALE GORE-TEX REGNBUKSE DAME Stretchy og myk Gore-Tex-kvalitet som gjør den vind- og vanntett. Justerbar i fotenden samt glidelås for å komme lett i og ut. 100 % polyester.

999,-

CANYATA VINDJAKKE DAME Tynn og stretchy vindjakke med vind- og vannavvisende egenskaper. Lommer i sidene med høy krage. 88 % polyamid. 12 % elastan.

799,-

SWINLEY SHORTS DAME Sporty og superstretchy shorts av vind- og vannavvisende kvalitet. Hurtigtørkende med solfaktor UPF 50. 94 % polyamid. 6 % elastan.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

51


KLÆR

52

D O R M Y. C O M / N O


KLÆR

699,-

TOUR TECH TX PIKÉ HERRE J.Lindebergs tourpiké med logo på venstre erme, kragen og i nakken. 4-veisstretch og høy pusteevne. 100 % polyester.

999,-

MATEO TX COOLMAX PIKÉ HERRE Blokkert funksjonell trøye med JL-logo på venstre bryst. Coolmax innblandet i materialet gjør denne pikeen ekstra sval. Høy pusteevne og stretch. 100 % coolmax/polyester.

999,-

LYLE TRUE MERINOGENSER HERRE Klassisk strikket genser med rund hals. Laget av tynn og fin merinoull fra en av Nord-Italias beste garnprodusenter. 100 % merinoull.

1499,-

YOKO TRUSTY VINDJAKKE HERRE Lettvektig vindjakke med stretch, hel glidelås og to lommer foran. Logo på venstre side av brystet og i nakken. Kan pakkes i i en lomme. 68 % nylon / 27 % elastan / 5 % polyuretan.

899,-

PERINNE TX JERSEY PIKÉ DAME funksjonell trøye med 4-veisstretch og god puste-evne. Raglanermer med to kontrastfarger med en pen avslutning med logo. 100 % polyester.

1499,-

RAVEN TRØYE DAME Strikket genser med hel glidelås. Skikkelig deilig kvalitet med mye stretch. Blokk med logo innfelt på venstre erme. Skikkelig moteplagg med fine detaljer. 65 % viskose / 35 % nylon.

1099,-

ELOF TIGHT LIGHT BUKSE HERRE Bukse av tynn og vannavstøtende kvalitet. Superlett og med høy pusteevne. Buksen har smalere passform. To lommer foran og to bak. 100 % polyester.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

899,-

LEYA TX COOLMAX TOPP DAME Feminint bånd med logo i kragen med rund hals. Coolmax i tekstilen gjør dette plagget ekstra svalt. 4-veisstretch og høy pusteevne. 92 % polyester / 8 % elastan.

699,-

AMELIE LONG TX SKJØRT DAME Sporty skjørt med høy pusteevne og mye stretch. Litt lengre modell med lomme bak. 100 % polyester.

699,-

TOUR TECH TX PIKÉ DAME J.Lindebergs tourpiké med logo på venstre erme, kragen og i nakken. 4-veisstretch og høy pusteevne. 100 % polyester.

53


KLÆR

1999,-

799,-

699,-

599,-

SWINLEY REGNJAKKE HERRE Regnjakke med superstretch med god pusteevne og tapede sømmer. To lommer i siden med glidelås, justerbar nederst i ermene med borrelås. 100 % polyester.

ASHBY GENSER HERRE Varm genser med 2 lag, med sporty preg. Stretchkvalitet og med god pusteevne. 92 % polyester / 8 % spandex.

349,-

MATTIAS PIKÉ HERRE Piké i stretchy funksjonell kvalitet. Materialet er hurtigtørkende og har god pusteevne. Finnes i flere farger. 100 % polyester.

54

D O R M Y. C O M / N O

FORMBY VINDSKJORTE HERRE Tynn vindskjorte med stretch i funksjonell kvalitet. Vindtett og vannavstøtende materiale med god pusteevne. 100 % polyester.

PIKÉ TELFORD HERRE Piké med blomstertrykk. Laget av et hurtigtørkende stretchmateriale med god pusteevne. 100 % polyester.

799,-

CLEEK BUKSE HERRE Deilig bukse i funksjonell stretchkvalitet. Hurtigtørkende og med god pusteevne. Finnes i flere farger. 96 % polyester / 4 % spandex.


KLÆR

1999,-

SWINLEY REGNJAKKE DAME Regnjakke med superstretch med god pusteevne og tapede sømmer. To lommer i siden med glidelås, justerbar nederst i ermene med borrelås. 100 % polyester.

449,-

CHERRY PIKÉ UTEN ERME DAME Feminin piké uten ermer i stretchy funksjonell kvalitet. God pusteevne og hurtigtørkende. 86 % polyester / 14 % spandex.

599,-

CHERRY SKJØRT 50 CM DAME Myk skjørt i stretchkvalitet med innerbukse. Materialet har god pusteevne og er hurtigtørkende. 86 % polyester / 14 % spandex.

1099,-

TROON HYBRIDJAKKE DAME Varm jakke med 2 lag, med vindavvisende front. Stretch for beste bevegelighet og god pusteevne. 100 % polyester.

599,-

CHERRY PIKÉ MED 1/2 ERME DAME Funksjonell stretch-piké med 1/2 erm. Har god pusteevne og er hurtigtørkende. 86 % polyester, 14 % spandex.

799-

GRACE CAPRIBUKSE DAME Spennende nyhet fra Abacus. Deilig stretchkvalitet med god pusteevne. To lommer foran og en ekstra med glidelås. To lommer bak med glidelås. 90 % polyamid / 10 % spandex.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

55


KLÆR

549,-

VICTORY SOLID PIKÉ HERRE Klassisk ensfarget funksjonspiké med smådetaljer for best komfort. Stretch og høy pusteevne. 100 % gjenvunnet polyester.

749,-

VAPOR STRIPE PIKÉ HERRE Funksjonell trøye og pen stripe med kontraststripe i kragen. Mye stretch og høy pusteevne. 94 % polyester / 6 % spandex.

899,-

DRY TOP HZ GENSER HERRE Tynn og deilig, funksjonell trøye med mye stretch og høy pusteevne. Spesiallaget for golf med pustesoner der de trengs mest. Kort glidelås i halsen. 96 % polyester / 4 % spandex.

56

649,-

VAPOR COLOUR-BLOKK PIKÉ HERRE Blokkmønstret funksjonspiké med høy pusteevne og rikelig med stretch. 94 % polyester / 6 % spandex.

999,-

FLX SLIM BUKSE HERRE Suksessbukse i lett og tynt materiale med svært god stretch. Stretch også i linningen for maksimal komfort, 90 % polyester / 10 % spandex.


KLÆR

499,DRY GOLF PIKÉ DAME Ensfarget, funksjonell trøye med høy pusteevne og stretch. Feminin krage med litt lengre knepping. Best av alt – laget av 100 % gjenvunnet polyester.

699,-

ZNL COOL PIKÉ DAME Feminin funksjonell trøye med pustesoner i pent mønster på ryggen. V-hals med bladkrage. 84 % polyester / 16 % bomull.

899,-

DRI-FIT JAKKE DAME Varmende plagg med hel glidelås og to lommer foran. Stretch og høy pusteevne. 96 % polyester / 4 % spandex.

649,-

BURNOUT PIKÉ DAME UTEN ERMER Feminin funksjonstopp med V-hals og pent sydd i ryggen. 73 % polyester / 27 % viskose.

699,-

DRI-FIT GOLF SKJØRT DAME Sporty skjørt med mye stretch. Litt lengre bak. To forlommer og en baklomme. 91 % polyester / 9 % spandex.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

57


KLÆR

Moa piké i mesh og Lyric-skjørt.

58


KLÆR

LYRIC

Underdeler i flere modeller i et mykt og stretchy stoff med et elastisk bånd i linningen som gjør buksen ekstra behagelig. Buksen har normal passform og er vind- og vanntett. 100 % polyester.

549,-

MOA PIKÉ DAME, UTEN ERMER A-linjeformet piké i trendy, hurtigtørkende meshkvalitet, knapper i halsen og tradisjonell krage. 93 % polyester / 7 % elastan.

649,-

TALIA PIKÉ DAME Stretchy golfpiké uten ermer i jaquard-trikot med halv glidelås foran. 87 % polyester / 13 % elastan.

1099,-

LYRIC PANTS DAME

549,-

LORIN PIKÉ DAME Feminin piké i stretchy jaquardmateriale og med ståkrage. 100 % polyester.

649,-

MIA VINDVEST DAME Vest av lett materiale med mye stretch som er vind- og vannavvisende. 100 % polyester.

1099,-

LYRIC ANKELBUKSE 94 CM DAME

1399,-

AUSTIN JAKKE DAME Quiltet vindjakke med lett varmende polstring foran og bak. Stretchmateriale i ermene. Høy krage. 94 % polyester / 6 % elastan.

899,-

LYRIC CAPRI 74 CM DAME

699,-

MADGE-SKJØRT DAME Skjørt mykt trikotstoff med mye stretch bred linning. Lett utsvingt og med innershorts. 88 % polyester / 12 % elastan.

799,-

LYRIC CITY SHORTS 62 CM DAME

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

899,-

LYRIC SKJØRT 52 CM DAME

59


KLÆR

599,GRILL TO GREEN PIKÉ HERRE Melert funksjonell trøye med pusteevne. Passer like godt ved grillen som på fairway. 100 % polyester.

699,-

ALTERKNIT PALMS PIKÉ HERRE Palmebladmønstret funksjonell trøye med pusteevne. Mønsterstrikket i lett materiale. 100 % polyester.

799,-

JACKPOT-BUKSE MED 5 LOMMER, HERRE Funksjonell bukse i 5-lommemodell. Stretchkvalitet med stretch også i linningen for økt komfort. 100 % polyester.

60

D O R M Y. C O M / N O

699,-

NINETIES PIKÉ HERRE En touch fra 90-tallet der de brede stripene går igjen i kragen. Pusteevne og mye stretch. 91 % polyester / 9 % elastan.

699,-

EVOKNIT BREAKERS PIKÉ HERRE Rundstrikket piké uten sidesømmer for økt komfort. Høy pusteevne og mye stretch. 64 % nylon / 36 % polyester.

699,-

JACKPOT-SHORTS HERRE Klassiske shorts i stretch og med stretch også i linningen for økt komfort. 100 % polyester.


KLÆR

599,T-SKJORTE PIKÉ DAME Myk og deilig piké i melert materiale. Høy pusteevne og feminin V-hals uten knapper. 100 % polyester.

499,-

DAWN PIKÉ DAME, UTEN ERMER Mønstret topp uten ermer med høy pusteevne. Elastan i tekstilen gjør at den holder passformen vask etter vask. 92 % polyester / 8 % elastan.

799,-

PWRSHAPE ON REPLEAT SKJØRT DAME Du blir interessert i den for de pene foldene, men det er når du prøver den og kjenner støtten fra den høye elastiske midjen, at du blir solgt. 100 % polyester.

599,-

RACE DAY PIKÉ DAME For deg som vil ha både stil og funksjon. Materialet er FusionYarn Flex – en blanding av bomull og funksjonsmateriale. 83 % polyester / 13 % bomull / 4 % elastan.

899,-

EVOKNIT ¼ ZIP-GENSER DAME Rundstrikket, melert langermet genser uten sidesømmer. Kort glidelås i halsen for å regulere luftingen. 81 % nylon / 19 % polyester.

699,-

PWRSHAPE SOLID KNIT SKJØRT DAME Pumas best likte kjole, mye takket være stretchtekstilen og den elastiske midjen som gir deilig støtte rundt magen. 92 % polyester / 8 % spandex.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

61


549,-

LEAF SL POLOSKJORTE Funksjonell og pen pikégenser uten ermer, laget av gjenvunnet materiale. Skulder i vakkert, grønt mønster. 95 % polyester / 5 % elastan.

599,-

KIA-SKJØRT Stretch-skjørt i gjenvunnet materiale med vakkert, grønt mønster. Passer til den aktive livsstilen. 92 % polyester / 8 % elastan.

62

599,-

LEAF POLOSKJORTE Funksjonell og pen, grønnmønstret pikégenser med normal passform. Produsert av gjenvunnet materiale. 95 % polyester / 5 % elastan.

699,-

ACTIVE-SKJØRT Svalt golfskjørt med stretch, perfekt på en varm sommerdag! 92 % polyamid / 8 % elastan.

999,-

CHIP FULL ZIP-JAKKE Takket være stretchen i gjenvunnet materiale, som puster, kan du bevege deg smidig og holde deg sval. Den mønstrede tekstilen foran beskytter også mot vind. 87 % polyester / 13 % elastan.

449,-

799,-

COMFORT STRETCH-CAPRI Mørkeblå capribukse med høy midje. Designet for best komfort med tekstil som puster og kan stretches i fire retninger. Enkle å bære og med en smigrende passform. 86 % polyester / 14 % elastan

ARGYLE SL POLOSKJORTE Med denne pikégenseren uten ermer i funksjonell tekstil, kan du være aktiv og fin både på og utenfor golfbanen. Strikket hullmønster gir et elegant og feminint preg. 73 % gjenvunnet polyester / 22 % polyester / 5 % elastan.

D O R M Y. C O M / N O


KLÆR

599,LEAF BLOCK PS PIKÉ Funksjonell og pen pikégenser med normal passform. Produsert av gjenvunnet materiale. Ermer i≈vakkert, blått mønster. 95 % polyester / 5 % elastan.

599,-

KIA-SKJØRT Stretch-skjørt i gjenvunnet materiale med vakkert, blått mønster. Passer til den aktive livsstilen. 92 % polyester / 8 % elastan.

549,-

LEAF SL POLOSKJORTE Funksjonell og pen pikégenser uten ermer, laget av gjenvunnet materiale. Skulder i vakkert, blått mønster. 95 %  polyester / 5 % elastan.

699,-

ACTIVE SKORTS Svalt golfskjørt med stretch, perfekt på en varm sommerdag. 92 % polyamid / 8 % elastan.

699,POCKET VINDJAKKE Smart vindjakke med løs passform. Laget av gjenvunnet lettvektig materiale. Kan pakkes ned i lomme på ryggen og enkelt tas med. 100 % polyester.

199,-

SOLSKJERM Hurtigtørkende visir i pent, mørkeblått mønster når du vil beskytte ansiktet og øynene mot sol. Justerbart bånd bak. 92 % polyamid / 8 % elastan.

699,-

POCKET VINDJAKKE Kortermet og smart vindjakke med løs passform. Laget av gjenvunnet lettvektig materiale. Kan pakkes ned i lomme på ryggen og enkelt tas med. 100 % polyester.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

63


KLÆR

649,BOLD LINEAR PIKÉ HERRE Mønstret funksjonell trøye med kontrastkant i kragen og nederst på ermene. Mye stretch. 88 % polyester / 12 % elastan.

649,-

GEO BLOCK PIKÉ HERRE Blokkmønstret funksjonell trøye med Chevron-logo på venstre side av brystet. Mye stretch. 88 % polyester / 12 % elastan.

899,-

BLOCKED TECHNICAL MIDLAYERJAKKE HERRE Vind- og vannavstøtende jakke med Callaways tour-logo på kragen og bak i nakken. Mye stretch. 90 % polyester / 10 % spandex.

64

D O R M Y. C O M / N O

549,-

SOLID PIKÉ HERRE Ensfarget piké med Chevron-logo på venstre side av brystet. Stretch og pusteevne. 97 % polyester / 3 % spandex.

499,-

COLOUR BLOCK PIKÉ HERRE Blokkmønstret funksjonell trøye med kontrast i kragen. Stretch og pusteevne. 95 % polyester / 5 % spandex.

749,-

LIGHTWEIGHT STRETCH-BUKSE HERRE Funksjonell bukse i 4-veisstretch. Stretch også i linningen gjør den ekstra komfortabel. 89 % polyester / 11 % spandex.


KLÆR

799,-

PETE PIKÉ HERRE Funksjonelle pikéer med mye stretch i nydelig trykk. Travel Pete, Flags Pete eller Re Pete. 86 % polyester, 14 % spandex.

749,-

VACATION STRIPE PIKÉ HERRE Stripete funksjonell trøye med bomullsfølelse. Pete-logo på venstre side av brystet. 55 % polyester / 39 % bomull / 6 % elastan.

749,-

THE NEW PARTY SHORTS HERRE Rutete shorts med stretch. To lommer foran og to bak. 97 % polyester / 3 % elastan.

899,-

EXTRA FINE MERINO-GENSER HERRE Genser med rund hals og raglanermer og Pete-logo på venstre side av brystet. Tynn og deilig. 100 % merinoull.

849,-

THE EVERYDAY ALL DAY BUKSE HERRE Stretchbukse med litt smalere passform. To lommer foran og to bak. 97 % polyester / 3 % elastan.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

65


KLÆR

649,ULTIMATE365 CLIMACOOL SOLID PIKÉ HERRE Funksjonell trøye med høy pusteevne. Ekstra lufting under armene. UV-beskyttelse UPF 50+. 91 % polyester / 9 % elastan.

649,-

COMPETITION ¼ ZIP-GENSER MED 3 STRIPER, HERRE 2-lagsgenser med mye stretch og stor pusteevne. UV-beskyttelse UPF 50+. 88 % polyester / 12 % elastan.

749,-

ULTIMATE365 TAPER-BUKSE HERRE Bukse med høy pusteevne og mye stretch. Silikonbånd i linningen for maksimal komfort. UV-beskyttelse UPF 50+. 88 % polyester / 12 % elastan.

66

D O R M Y. C O M / N O

649,-

ULTIMATE365 HEATHER BLOCKED PIKÉ HERRE Blokket, funksjonell trøye med stretch og god pusteevne. UV-beskyttelse UPF 50+. 88 % polyester / 12 % elastan.

1099,-

GO TO JACKET-JAKKE HERRE Varmende jakke i myk kvalitet med vannavstøtende behandling. To lommer foran og hel glidelås. 100 % polyester.

649,-

ULTIMATE365 SHORTS HERRE Shorts med mye stretch og høy pusteevne. Silikonbånd i linningen for maksimal komfort. UV-beskyttelse UPF 50+. 88 % polyester / 12 % elastan.


KLÆR

699,-

UNDER ARMOUR PIKÉ PLAYOFF POLO 2.0 HERRE Piké i myk og deilig kvalitet med høy pusteevne og 4-veisstretch for maksimal bevegelsesfrihet. Antiluktbehandlet og UV-beskyttelse, UPF 30+. 96 % polyester / 4 % elastan.

1299,-

UNDER ARMOUR JACKA STORM WINDSTRIKE HZ HERRE Lett og smidig vindjakke med vindtett og vannavstøtende materiale. 4-veisstretch i de fleste partiene for god bevegelighet. Glidelås i halsen. 100 % polyester.

899,-

UNDER ARMOUR TRØYE STORM MIDLAYER HERRE Smidig 2-lagsgenser med mye stretch, høy pusteevne og svært vannavstøtende. Kort glidelås i halsen. 88 % polyester / 12 % elastan.

599,-

UNDER ARMOUR PIKÉ PERFORMANCE POLO 2.0 HERRE Klassisk basisplagg i ny kvalitet med alt en golfpiké trenger. Pusting, 4-veisstretch, anti-luktbehandling og UV-beskyttelse. UPF 30+. 95 % polyester / 5 % elastan.

849,-

UNDER ARMOUR BUKSE PERFORMANCE SLIM TAPER HERRE Funksjonell bukse med mye stretch og høy komfort. Puster godt og tørker raskt. 54 % nylon / 43 % polyester / 3 % elastan.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

67


KLÆR

1899,-

HURRICANE REGNJAKKE HERRE Lett og smidig 2,5-lags regnjakke med høy pusteevne. Forbøyde ermer og 4-veisstretch gjør jakken utrolig komfortabel for golf. To lommer foran og hel glidelås. 100 % polyester.

999,-

VINDJAKKE HERRE Vindtett og vannavstøtende jakke av supertynt stretchmateriale. Hel glidelås og to lommer foran. Kan justeres nedentil. 100 % polyester.

799,-

GLENCHECK PIKÉ HERRE Mønstret piké i bambuskullkvalitet som fjerner lukt. Kontrastfarge i krage og nederst på ermene. 70 % polyester / 30 % bambuskull.

68

D O R M Y. C O M / N O

1499,-

HURRICANE REGNBUKSE HERRE Lett og smidig 2,5-lags regnbukse med høy pusteevne. Forbøyde ben og 4-veisstretch gjør buksen ekstra komfortabel for golf. Justeringsmulighet oventil og nederst på benene. 100 % polyester.

699,-

NOSTALGIA PIKÉ HERRE Funksjonell trøye i bambus kullkvalitet som fjerner lukt. Kontraster i krage, knepping og nederst på ermene. 70 % polyester / 30 % bambuskull.

699,-

BYRON-SHORTS HERRE Funksjonell shorts i klassisk modell med stretch. To lommer foran og to bak. Ensfarget i 100 % polyesterstretch og den rutet i 95 % polyester / 5 % spandex.


KLÆR

599,-

599,-

1299,-

799,-

PIKÉ GOLF POLO HERRE Klassisk piké som er golftilpasset med pusteevne, stretch og UV-beskyttelse. Fine detaljer i kragen. 48 % bomull / 48 % polyester / 4 % elastan.

VEST ZIP THROUGH PADDED GILLET HERRE Vindtett og vannavstøtende vest med ekstra varme foran og i ryggen. Stretch i sidene for maksimal bevegelsesfrihet. To lommer foran og hel glidelås. 100 % polyester.

799,-

TRØYE GOLF ¼ ZIP MIDLAYER HERRE 2-lagsgenser med fleece innvendig for økt varme. Kort glidelås i halsen. 100 % polyester.

PIKÉ GOLF PLUS STRIPE HERRE Funksjonell trøye med høy pusteevne, stretch og UV-beskyttelse. Blokkstriper over brystet, 90 % polyamid / 10 % elastan.

GENSER GOLF V-HALS HERRE Strikket genser med V-hals med vannavstøtende overflate som gjør den ekstra anvendelig på golfbanen. 50 % merinoull / 50 % akryl.

1399,-

JACKA GOLF BOMBER HERRE Golftilpasset bomberjakke med vannavstøtende overflate og stretch. To lommer foran og hel glidelås. 100 % polyester.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

69


KLÆR

349,-

PIKÉ KELOWNA POLO HERRE Klassisk pikétrøye med UV-beskyttelse og høy pusteevne. 100 % polyester.

TRØYE CHAMBERS HALV GLIDELÅS

569,-

479,-

PIKÉ SUNSET POLO HERRE Sporty pikétrøje med høy pusteevne og UV-beskyttelse. Skjult knepping og kontrast over skuldrene. 100 % polyester.

479,-

TRØYE COOS BAY HALF-ZIP HERRE Myk 2-lagsgenser med mye stretch og stor pusteevne. Kort glidelås i halsen. 100 % polyester.

70

D O R M Y. C O M / N O

669,-

JACKA LAPUSH VINDJAKKE HERRE Tynn og lett vindjakke med hel glidelås. Brystlomme og to lommer foran. 100 % polyester.

479,-

TRØYE OAKVILLE V-NECK HERRE Klassisk strikket trøye med V-hals. Tynn og deilig bomullskvalitet. 80 % bomull / 20 % nylon.


KLÆR

669,-

PIKÉ S/L AMBITION CONTOUR MOCK DAME Piké uten ermer med glidelås i kragen, som blir en liksom-krage når man trekker glidelåsen helt opp. Fine detaljer og svært god pusteevne og mye stretch. 92 % polyester og 8 % spandex.

999,-

JACKA PROPEL HYBRID DAME Tynn men varmende jakke med vindtett parti over bryst og rygg. Hel glidelås og to lommer foran. Mye stretch og svært god pusteevne. 92 % polyester og 8 % spandex. 100 % polyester i vindmaterialet.

949,-

TRØYE L/S CHAMELEON DAME Tynn sportig trøye med mye stretch. Kort glidelås i halsen. Fine gule kontraster også i stretchpartier når tekstilen strekkes. 96 % polyester og 4 % spandex i bunn, og 92 % polyester og 8 % spandex i stretchpartiene.

749,-

PIKÉ S/S CONTOUR MOCK DAME Annikas førstevalg på banen! Sportslig funksjonell trøye med mye stretch og god pusteevne. Glidelås i kragen, som blir en liksom-krage når man trekker glidelåsen helt opp. 92 % polyester, 8 % spandex.

949,-

SKORT PULL ON STRETCH DAME Skjørt med mye stretch i modell til å trekke på. To lommer foran og én bak. Tynn innerbukse. 92 % polyester og 8 % spandex.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

71


KLÆR

2199,-

REGNJAKKE HYDROLITE HERRE Lett og smidig 2,5-lags regnjakke med stretch og høy pusteevne. Vanntett glidelås. Kan justeres i livet og nederst på ermene. 100 % polyester.

599,-

PIKÉ STRETCH SOLID HERRE Funksjonell trøye i hurtigtørkende stretchkvalitet med anti-luktbehandling. Atletisk passform. 96 % polyester / 4 % spandex.

799,-

PIKÉ STRETCH LISLE ENGINEERED PINSTRIPE HERRE Funksjonell trøye med fin stripe over skuldre og bryst. Høy pusteevne og mye stretch, samt anti-luktbehandling. 88 % polyester / 12 % spandex.

72

D O R M Y. C O M / N O

699,-

VINDJAKKE PERFORMANCE SHIRT HERRE Kortermet jakke. Vindtett og vannavstøtende. Lommer i sidene. Smidig plagg å ta på og av ved skiftende vær. 100 % polyester.

999,-

TRÖJA JERSEY CHEST STRIPE CHILL-OUT HERRE 2-lagsgenser med stretch. Høy pusteevne og anti-luktbehandling. 83 % polyester / 17 % spandex.

799,-

PIKÉ COLOUR BLOCK STRETCH HERRE Blokkmønstret funksjonell trøye med høy pusteevne, stretch og anti-luktbehandling. 96 % polyester / 4 %  spandex.


SKO

FOOTJOY FURY HERRE Fury er årets store nyhet. Sporty golfsko med stabilitet og komfort i tourklasse. Overdel av skinn med Flexgrid MLC-mesh. TruFit-systemet gir spilleren maksimal støtte og komfort. Ekstra dybde gir rom for en tykkere «Ortholite Impressions Dual Density»-innersåle som tilpasses foten med tiden. Mellomsålens teknologi gir ytterligere demping og komfort og yttersålens konstruksjon bidrar til økt stabilitet og bedre grep.

1899,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

73


SKO

FOOTJOY PRO/SL HERRE Golfsko uten pigger med svært god komfort og stabilitet. Overdelen er laget i ChromoSkin fra Pittards, noe som skaper optimal komfort og følelse. Den støtdempende FTF-mellomsålen gir høy komfort og den mønstrede yttersålen gir fleksibilitet og sikkert fotfeste. En av de mest spilte golfskoene på touren. Ett års vanntetthetsgaranti.

1899,-

FOOTJOY FURY HERRE Sporty golfsko med stabilitet og komfort i tourklasse. Overdel av skinn med «Flexgrid MLC-mesh». Ekstra dybde gir rom for en tykkere innersåle, som tilpasses foten med tiden. Mellomsålens teknologi gir ytterligere demping og komfort mens yttersålens konstruksjon bidrar til økt stabilitet og bedre grep. Ett års vanntetthetsgaranti.

1899,-

FOOTJOY LEISURE DAME Den atletiske designen i kombinasjon med lettvektskomforten gjør golfrunden både spenstigere og deiligere. Skoen har en overdel av vanntett mesh med god pusteevne og komfort. Innersålen gir komfortabel støtdemping og yttersålens design uten pigger borger for et godt grep på alle underlag. Ett års vanntetthetsgaranti.

1099,-

74

FOOTJOY SUPERLITES XP HERRE Ultralett golfsko uten pigger. Overdelen er laget av vanntett, syntetisk materiale med støtdempende EVA-mellomsåle, som gir høy komfort og holder føttene tørre under hele runden. Yttersålen er fleksibel med slitesterke TPU-innlegg som innebærer at skoen passer like godt på som utenfor golfbanen. Ett års vanntetthetsgaranti.

FOOTJOY FLEX HERRE Den atletiske designen i kombinasjon med lettvektskomforten gjør golfrunden både spenstigere og deiligere. Skoen har en overdel av mesh med god pusteevne og komfort. Innersålen gir komfortabel støtdemping og yttersålens design uten pigger borger for et godt grep på alle underlag.

1299,-

1099,-

FOOTJOY LEISURE SLIP-ON DAME Lett golfsko med innovativ snøring. Overdel av syntetisk materiale med lufting i meshfôret. Performance-list med helavrundet tå, godt med plass til forfoten og smalere hæl. EVA-innersåle og FTF-yttersåle uten pigger med DuraMax Rubber-grep. Ett års vanntetthetsgaranti.

FOOTJOY ENJOY DAME Sporty lettvektsko med overdel av mesh som har svært god pusteevne og komfort. Et luktabsorberende fôr holder dårlig lukt borte. Skoen kan også vaskes i maskin. Yttersålens mønster gir godt grep på alle underlag.

1099,-

999,-

D O R M Y. C O M / N O


SKO

FOOTJOY ICON BLACK HERRE En virkelig klassiker, designet og utviklet for å skape den ultimate golfopplevelsen. Icon Black er en svært stabil premiumgolfsko med håndverksmessige detaljer og er produsert for spilleren som ønsker det lille ekstra. Overdelen er av luksuriøst kalveskinn og mellomsålen av dempende kork, mens yttersålen er av TPU med innsats av skinn for ekstra god følelse. Ett års vanntetthetsgaranti.

FOOTJOY DRYJOYS TOUR HERRE Denne golfskoen har det beste av to verdener – klassisk utseende og mye teknologi. Overdelen er laget i ChromoSkin fra Pittards, noe som skaper optimal komfort og følelse. Innersålen gir overlegen støtdemping og komfort og ekstra støtte under mellomfoten. Cyclone-spikesene med Fast-Twist-gjenge gir godt fotfeste i all slags vær. Ett års vanntetthetsgaranti.

2999,-

1999,-

FOOTJOY HYDROLITE 2.0 HERRE Tidløs sko med skinn av høy klasse, tradisjonelt utseende og god komfort. Laserlesten er et resultat av tusenvis av digitale skanninger, og tilbyr en avrundet tå med standard passform over forfoten og vristen, med en noe smalere hæl. Duramaxpigger med Tour Lock-system. Ett års vanntetthetsgaranti.

1299,-

FOOTJOY ARC XT BOA HERRE Sporty og komfortabel golfsko med avansert ARC-demping. Overdelen er laget av mykt, vanntett skinn og mellomsålen gir svært høy komfort. Grepsikker yttersåle med Pulsarmykpigger. Boa-snøring øker komforten – ved å vrid på knotten spennes skoene til en perfekt passform. Ett års vanntetthetsgaranti.

FOOTJOY ARC SL HERRE En lett golfsko uten pigger med overside av skinn og syntetisk materiale. Den responsive mellomsålen gir høy komfort og en mønstret TPU-yttersåle skaper fleksibilitet og gir forutsetninger for sikkert feste i svingen. Ett års vanntetthetsgaranti.

1699,-

1399,-

FOOTJOY PRO/SL DAME Golfsko uten pigger med fin stabilitet og komfort. Innersålen gir støtdemping og komfortabelt miljø for foten. Yttersålen har individuelle TPU-innlegg som omgis av Optiflex-soner, som gjør den ekstremt stabilt men samtidig fleksibel, for mer kraft gjennom svingen. Ett års vanntetthetsgaranti.

FOOTJOY DRYJOYS BOA DAME Tidløs sko som forener tradisjonelt utseende og god komfort. Det førsteklasses vanntette skinnet i overdelen sørger for å holde føttene tørre og innersålen gir en herlig følelse. Godt grep i yttersålen av DuraMax og TPU. Ett års vanntetthetsgaranti.

1599,-

1799,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

75


SKO

PUMA IGNITE NXT HERRE Prestasjonssko for den som liker pigger og pene sko. Helt nytt sålemønster, ny overdel og en ny mellomsåle skaper en sko med godt grep, høy komfort og deilig stil som fungerer selv utenfor golfbanen. Ignite-skum i hele mellomsålen gir foten energigjenvinning, utmerket demping og en skjønn følelse. Performance Mesh i overdelen puster godt, er vanntett og gir stabilitet. Sammen med formfast TPU gir det en sko med både nydelig komfort og høy stabilitet. Ett års vanntetthetsgaranti.

1299,-

PUMA IGNITE PWRADAPT DISC HERRE Skoen for deg som ønsker maksimal ytelse, men som ikke vil forsake verken stil eller komfort. Godt feste i svingen, takket være et nytt piggsystem med et revolusjonerende, tredimensjonalt grep for optimal ytelse. Modellen har høy komfort gjennom Ignite-sålen og tungen, enkel snøring med Disc og høy stabilitet ved hjelp av en omsluttende TPU-ramme. Ett års vanntetthetsgaranti.

1699,-

76

D O R M Y. C O M / N O


SKO

PUMA IGNITE NXT SOLELACE HERRE Årets store skonyhet fra Puma. Helt nytt sålemønster, helt ny snøring og en helt ny mellomsåle gir en sko uten pigger med godt grep, høy komfort og mengder med stil. Ignite-skum i hele mellomsålen gir foten energigjenvinning, utmerket demping og en overlegen, skjønn følelse når man tar på seg skoen. Organisk sålemønster med over 100 strategisk plasserte dobber gir godt feste gjennom hele svingen. Ett års vanntetthetsgaranti.

1299,-

PUMA IGNITE PROADAPT HERRE Rickie Fowler har vært en av de drivende bak utviklingen av denne skoen. Den passer for deg som svinger litt raskere og trenger maksimal stabilitet. Overdel av skinn og ekstra støtte rundt hælen med myk polstring rundt ankelen, gjør skoen både komfortabel og stabil. Yttersåle i TPU gir stabilitet og grep. Ignite-skum i hele mellomsålen gir energigjenvinning, komfort, utmerket demping og en skjønn følelse når man tar på seg skoen. En toursko med samme komfort som en sko uten pigger. 2 års vanntetthetsgaranti.

1999,-

PUMA BREA FUSION SPORT DAME Den perfekte golfskoen for kvinner som ikke vil gi avkall på verken stil eller ytelse. Innovativ overdel av strukturert, vanntett mesh gir en flott og unikt utseende. Godt polstret såle av Fusion Foam gir komfort hele dagen. Organisk sålemønster med strategisk plasserte dobber gir et bedre feste gjennom hele svingen. Performance Mesh + TPU i overdelen puster godt, er vanntett og gir stabilitet samt beskyttelse mot slitasje.

PUMA IGNITE NXT SOLELACE DAME Årets store skonyhet fra Puma. Helt nytt sålemønster, helt ny snøring og en helt ny mellomsåle gir en sko uten pigger med godt grep, høy komfort og et unikt utseende. Ignite-skum i hele mellomsålen gir foten energigjenvinning, beste komfort, utmerket demping og en overlegen, skjønn følelse. Organisk sålemønster med over 100 strategisk plasserte dobber gir et bedre feste gjennom hele svingen. Ett års vanntetthetsgaranti.

999,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

1299,-

77


SKO

1799,ECCO BIOM HYBRID 3 HERRE En perfekt balanse mellom komfort og lett vekt. Biom natural motionteknologien gir foten mulighet til å styre skoen samtidig som du kommer nærmere bakken. Produsert av yak-skinn, som har en enestående pusteevne og føles utrolig mykt og herlig. Skinnet er utstyrt med GoreTex-membran, som gjør skoen vanntett samtidig som pusteevnen øker.

1999,Boa

ECCO BIOM HYBRID 3 DAME En perfekt balanse mellom komfort og lett vekt. Biom natural motion-teknologien gir foten mulighet til å styre skoen samtidig som du kommer nærmere bakken. Produsert av yak-skinn, som har en enestående pusteevne og føles utrolig mykt og herlig. GoreTex-membran gjør skoen vanntett samtidig som pusteevnen øker. Fargevalgene er rene, nøytrale og lett å matche.

1799,-

78

D O R M Y. C O M / N O

1899,Boa


SKO

ECCO BIOM G 3 HERRE Det slitesterke jak-skinnet er forsterket med en vanntett Gore-Texmembran. Eccos Blomteknologi er designet for å matche fotens naturlige kurver, og bruker en anatomisk list som lar foten komme nærmere bakken for økt stabilitet. Kragen i dobbel neoprenlag omslutter hælen for komfort og mykhet. Tourpigger som raskt og enkelt kan settes på, og gir et utrolig grep.

2099,-

ECCO COOL PRO HERRE Mer behagelig enn dette, kan knapt en golfsko bli. Og etter runden vil du sannsynligvis spørre deg selv om du hadde sko på deg eller ikke. Cool Pro tilbyr total komfort, takket være utformingen samt 360 graders pusteevne. Gore-Tex Surroundteknologien gjør også at skoen er 100 prosent vanntett.

ECCO STREET RETRO HERRE Med en kombinasjon av retrostyling og funksjonell design er Street Retro et lettbåret alternativ både under spillet og etter. Den stilrene overdelen er sydd i skinn av høy kvalitet, som beskyttes av vannavvisende hydromax-behandling. Lettjustert snøring og et innovativt grepsystem i yttersålen for ekstra stabilitet og feste.

2099,-

1299,-

ECCO COOL PRO DAME Den stilrene og lavt skårne silhuetten i denne minimalistiske skoen har en overdel i utrolig sterkt jak-skinn. Fluidformteknologien og Gore-Tex Surround sørger for dempet komfort og vanntett beskyttelse. Yttersålens innovative grepsystem sikrer et stødig fotfeste i hver sving.

ECCO SOFT DAME Ecco Soft er konstruert med din spillprestasjon som førsteprioritet. Sydd av luksuriøst skinn med vannavvisende hydromax. Den lavt skårne snøredesignen inneholder fluidformteknologi i sålen for utmerket demping og støtabsorpsjon. Yttersålen gir et godt grep og god stabilitet.

1999,-

1299,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

79


SKO

NIKE AIR MAX 1G HERRE For deg som liker å skille deg ut på banen. Nike Air Max 1 G løfter en ikonisk Nike-sko med detaljer laget for golfbanen. Den syntetiske overdelen ligner på originalen av Air Max 1 mens den bidrar til å holde føttene dine tørre. Den synlige Max Air-delen gir komfort fra første tee til siste green.

1299,-

NIKE FI IMPACT 3 HERRE Nike FI Impact 3 har en overdel av Ripstop-materiale som gir en fleksibel og lett følsomhet. Midtsålen er inspirert av Nike Free-designen for optimal komfort og stabilitet under hele golfsvingen. Flywire-teknologien gir deg en herlig følsomhet og holder skoen på plass hele runden.

80

D O R M Y. C O M / N O

1399,-


SKO

NIKE TOUR PREMIERE HERRE Nike Tour Premiere bruker et innovativt snøringssystem (Nike Fast Fit) for maksimal komfort og dynamisk støtte. Overdel av syntetisk lær som stilfullt skjuler snøringen og en vanntett konstruksjon som holder føttene dine tørre under runden. Yttersålen med softspikes gir deg et godt feste og stabil følsomhet.

NIKE ROSHE G TOUR HERRE Med en vanntett overdel og avtakbare pigger, kan skoen Nike Roshe G Tour hjelpe deg å stå imot været. En myk mellomsåle og overdel av syntetisk skinn gir slitesterk komfort under hele runden.

2299,-

1199,-

NIKE ROSHE G HERRE Nike Roshe G har en overdel av netting for god lufting. Denne klassiske Nike-modellen er utstyrt med en myk og fleksibel skumsåle som demper alle steg, både på banen og andre steder.

NIKE REACT VAPOR 2 HERRE Nike React Vapor 2 har Nike React-teknologi for myk og fjærende demping på golfbanen. Hybridyttersålen kombinerer pigger og integrert grepmønster for å gi et godt grep på mange forskjellige underlag.

849,-

1899,-

NIKE ROSHE G TOUR DAME Med en vanntett overdel og avtakbare pigger, kan skoen Nike Roshe G Tour hjelpe deg å stå imot været. En myk mellomsåle og overdel av syntetisk skinn gir slitesterk komfort under hele runden og designen er tilpasset for å være attraktiv for kvinner.

1199,-

NIKE FI IMPACT 3 DAME Nike FI Impact 3 har en overdel av Ripstopmateriale som gir en fleksibel og lett følsomhet. Midtsålen er inspirert av Nike Free-designen for optimal komfort og stabilitet under hele golfsvingen. Flywire-teknologien gir deg en herlig følsomhet og holder skoen på plass.

1399,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

NIKE ROSHE G DAME Nike Roshe G har en overdel av netting for god lufting. Denne klassiske Nike-modellen er utstyrt med en myk og fleksibel skumsåle som demper alle steg, både på banen og andre steder.

849,-

81


SKO

1899,-

ADIDAS TOUR 360 XT SL HERRE Ny sko som etterfølger den populære Tour 360-modellen. Sålen har imidlertid blitt vesentlig oppgradert og den nye piggfrie X-Traxion-yttersålen gir et fint grep og god stabilitet i alle typer vær. Den patenterte Boost-teknologien skaper maksimal komfort og energioverføring i hvert steg du tar. Skinn både utvendig og innvendig. 1 års vanntettgaranti.

ADIDAS ADIPOWER 4ORGED S HERRE Sporty og moderne golfsko med såle uten pigger. Den patenterte Boost-sålen gir maksimal energioverføring i hvert steg du tar, med en dempende pute under fremre del av foten for økt komfort. En sko for deg som vil kjenne deg både ung og sporty på golfbanen i alle typer vær. 1 års vanntettgaranti.

ADIDAS ADICROSS PPF HERRE Ekstra myk og deilig sko uten pigger, i en blanding av skinn og tekstil. Yttersålen gir et godt grep med sine 169 strategisk plasserte dobber. Skoen har en Bounce-mellomsåle for økt komfort og demping. En sko for deg som vil ha en lett og herlig sko på foten i alle slags vær. 1 års vanntettgaranti.

1549,-

82

1099,-

D O R M Y. C O M / N O


SKO

2099,-

ADIDAS ADIPURE SP HERRE En sko for feinschmeckere, og så stilig at den l fint kan brukes også utenfor golfbanen. Skoen er uten pigger, og laget av ekstra mykt og fint skinn både på innsiden og på utsiden. Innsiden er også kledd med formbart skum for maksimal passform rundt foten. Boost-sålen skaper bra komfort og energioverføring. 1 års vanntettgaranti.

ADIDAS ADICROSS PPF DAME Trendy og pen golfsko i kategorien Sneakers for golf. Skoen har en piggfri såle med 72 dobber og en lettvektet EVA-mellomsåle for beste komfort. En sko for deg som vil kjenne deg trendy på golfbanen. Den kan også fint brukes utenfor golfbanen.

ADIDAS PUREBOOST GOLF DAME Skoen er ekstremt lett og myk rundt foten og har en såle uten pigger. Skoens unike design løfter opp fotbuen i steget for å avlaste foten og gjenvinne sin normale form. Den patenterte Boost-sålen gir energioverføring i hvert steg du tar. Dette er deilig for deg som ønsker maksimal komfort og som setter pris på et moderne og sporty utseende.

1099,-

1449,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

83


SKO

CALLAWAY APEX LITE HERRE En sommersko uten pigger, ekstremt lett og komfortabel. Ventilert med tilstrekkelig god beskyttelse for å motstå den tidlige morgenduggen. Mesh-materiale for maksimal pusteevne samt hælstøtte i TPU for å holde hælen godt på plass. En ny, ultralett såle gjør den til den mest komfortable og letteste skoen du noensinne har hatt.

1149,Apex Lite

CALLAWAY APEX LITE S HERRE Et lettvektsko der hver komponent er blitt nøye veid og testet for å skape lettest mulige sko uten å ofre ytelse. En ortholitestøpt såle gir deg maksimal komfort og støtte. Piggene er tilpasset for å overføre energien og kraften som genereres ved en fastere bakkekontakt.

1249,Apex Lite S 1599,Apex Pro

1699,Apex Pro S

949,-

CALLAWAY SOLAIRE DAME Mange damers skofavoritt fra Callaway. Overdelen er laget av et lett mesh-materiale med høy pusteevne. Yttersålen uten spikes har bedret grepet for spilleren, og de nydesignede kantene bidrar til å støte bort vann og er perfekt for de som vil ut og spille i morgenduggen. Vil du sette mer farge på tilværelsen, følger det med et ekstra par skolisser.

84

D O R M Y. C O M / N O

CALLAWAY APEX PRO HERRE Sko uten pigger med veldig god komfort uten å ofre ytelse. Utrustet med «Triple Density Midsole», som er oppbygd av en fast, indre struktur. Her er også et mykt dempende lag og nye «Force Flex Pod». Sammen gir dette en unik opplevelse av myk vektforskyvning og fin bakkekontakt. «Opti-Vent»-teknologi for pusting og temperaturkontroll. CALLAWAY APEX PRO S HERRE Veldig god komfort uten å ofre ytelse. Fullpakket sko utrustet med «Triple Density Midsole», som er oppbygd av en fast indre struktur. Her er også et mykt dempende lag og nye «Force Flex Pod». Sammen gir dette en unik opplevelse av myk vektforskyvning og fin bakkekontakt. Laget av skinn, og med vanntette og luftige membraner. En ultimat golfsko i tourkvalitet.


SKO

UNDER ARMOUR HOOVER DRIVE HERRE I denne modellen ligger fokus fremfor alt på å skape god demping. Dempesystemet kalles Hovr og gir optimal komfort når du går på banen, men skaper også god støtte for foten når du svinger. Sålen er utstyrt med Under Armours patenterte RST (Rotational Resistance Spikes), som gir godt grep. Overdel i clarino-mikrofiber. Ett års vanntettgaranti.

1699,-

UNDER ARMOUR SHOWDOWN SL HERRE Samme konstruksjon som Sunbrella-modellen, med den formstøpte og korkdekte innersålen som grunnlag. Men med den viktige forskjellen at på denne stilen, er overdelen i stedet laget av skinn. Den ytre sålen er uten pigger, men er rotasjonsmotstandsmønstret for stabilitet. Ett års vanntettgaranti.

UNDER ARMOUR SHOWDOWN SL SUNBRELLA HERRE En svært komfortabel golfsko. Dette mye takket være innersålen, som er formstøpt i EVA og dekket med kork. I denne modellen er det piggfritt som gjelder på gummisålen, men den er utstyrt med Under Armours antirotasjonsmønster. Overdelen er produsert av Sunbrella-materiale, som kan strykes. Ett års vanntettgaranti.

1699,-

1599,-

UNDER ARMOUR FADE 2.0 HERRE Sporty sko for spilleren som både vil prestere og samtidig se tøff ut på banen. Har en overdel av clarino-mikrofiber og spesialbehandlet tekstil, som skaper et godt miljø for føttene. Hybridsåle av gummi med godt tilpassede pigger, som sørger for godt grep gjennom svingen. Støpt mellomsåle i EVA. Ett års vanntettgaranti.

1499,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

85


SKO

MIZUNO WAVE CADENCE GTX HERRE Sko som er basert på Mizunos prisbelønte løpeplattform. Kombinerer komfort og støtte med den laterale stabiliteten som trengs for golf. En GoreTex-membran gir mangfold i både vått og tørt med sin holdbare vanntetthet og pusteevne. Piggsystemet Silver Tornado gjør skoen pålitelig og sikker gjennom svingen. 2 års vanntettgaranti.

1599,-

SKECHERS GO GOLF MOJO ELITE HERRE Vanntett sko med overdel av tekstil og førsteklasses skinn. En gripeflekssåle sørger for beste grep og stabilitet gjennom svingen. Den polstrede innersålen skaper god komfort under hele runden. Skoen har en superlett demping som gjør den deilig å gå i. H2GO-membran. 2 års vanntettgaranti.

1699,-

SKECHERS GO GOLF MAX MOJO DAME Svært lett sko med femte generasjons støtdemping. Dette gjør den svært behagelig å både gå og svinge i. Utstyrtt med en hybridyttersåle med virkelig god følelse mot underlaget. Vannavstøtende overdel i tekstil og skinn.

1199,-

86

SKECHERS GO GOLF MOJO PUNCH SHOT HERRE Utstyrt med overdel av førsteklasses skinn for optimal følelse, komfort og vanntette egenskaper. Den godt tilpassede sålen skaper grunnlaget for godt grep gjennom hele svingen og en polstret innersåle gir god bekvemmelighet for foten. H2GO-membran. 2 års vanntettgaranti.

1699,-

SKECHERS GO GOLF ELITE 2 ADJUST DAME Klassisk skinnsneaker i oxford-utførelse. Skoen er en hybridmodell som er produsert etter Skechers populære God Walk 4. Polstret hælkappe for herlig komfort og vanntett takket være H2GO-membranen. 2 års vanntettgaranti.

1599,-

D O R M Y. C O M / N O

SKECHERS GO GOLF PIVOT HERRE Om du allerede har kjent den herlige komforten og lette vekten i et par Skechers, er sannsynligheten stor for at du også vil ha dem med deg ut på banen. I denne skoen er de kjente egenskapene pakket i golfprofil og utstyrt med en gripflex-såle som gir godt grep og stabilitet under runden.

1199,-

SKECHERS GO GOLF MAX DAME En av de absolutt letteste golfskoene på markedet. Men fokus har også vært lagt på komfort, funksjon og elegant design. Overdel i vannavstøtende syntetisk materiale som holder føttene tørre.

1199,-


HANSKER

229,-

189,-

149,-

FOOTJOY PROFLX Høyteknologisk skinnhanske, laget av lettvekstskinn som kjennes mykt, og gir et godt grep. 3D PowerNet på oversiden gir optimal passform og økt pusteevne. Finnes i herre venstre, herre høyre og dame venstre.

FOOTJOY GT XTREME Høyytelseshanske med myk følelse og god ytelse i alle slags vær. Skinnelement i håndflate og tommel optimerer følelsen, holdbarhet og grep. Stretch- og ventileringselement holder hånden tørr og gir høy komfort. Finnes i herre venstre, herre høyre, dame venstre og dame høyre.

FOOTJOY WEATHERSOF Klassisk allværshanske som er blitt enda bedre. Holdbarheten har blitt forbedret, og det elastiske nettmaterialet langs fingre og knoker skaper sval komfort, samtidig som det gir god passform og fleksibilitet. Finnes i herre venstre, herre høyre, dame venstre og dame høyre.

289,-

169,-

FOOTJOY STASOF Tourspillernes favoritt. Taction 3-skinnet er utviklet for å beholde den myke følelsen lenger. Hansken er både svette- og vannresistent, med godt grep og lang holdbarhet. Fukten luftes bort via perforeringer, og meshmaterialet øker hanskens passform og komfort. Finnes i herre venstre.

FOOTJOY RAINGRIP Hvis du vil yte i våte forhold, trenger du en god regnhanske. Dette er et avansert alternativ, som sørger for at du sjelden mister grepet. Finnes i herre høyre, herre venstre og dame høyre.

199,FOOTJOY STACOOLER DAME Lett hanske med Cool Power-nett på hanskens overside. Det gir en sval følelse, beholder passformen og en fantastisk pusteevne. Aloe Vera-behandlet og perforert skinn i håndflaten gir en behagelig følelse og et godt grep. Finnes i dame venstre.

299,-

229,-

TITLEIST PLAYERS HERRE En hanske av ytterste verdensklasse, og som brukes av mange tourspillere. Myk, behagelig og laget av det fineste Cabretta-skinn for en overlegen følelse og passform. Finnes i herrer høyre og herrer venstre.

TITLEIST PERMA SOFT Skinnhanske som tåler fukt, men samtidig beholder sin komfortable passform. Det gjør den takket være det myke og spesialgarvede cabrettaskinnets unike egenskaper. CoolMax-panelet over knokene gir ekstra komfort når hånden bøyes. Finnes i herre høyre, herre venstre og dame venstre.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

87


BALLER

549,-

549,-

/ds TITLEIST PRO V1 Oppdatert versjon som har fått enda mer lengde ved hjelp av en ny kjerne og et 17 prosent tynnere skall enn forgjengeren. Hver del av den nye ballen er utformet for maksimal ytelse og konsekvent ballbane på alle slag. Ballen har lite spinn i det lange spillet og noe mindre spinn enn søskenet Pro V1x i jernslagene. Drop-and-Stopkontroll og svært myk følelse.

549,-/ds

/ds TITLEIST PRO V1x Har nøyaktig som Pro V1 fått enda mer lengde, takket være nyutviklet dual-core-kjerne og tynnere skall. Ellers har forskjellene mellom modellene blitt bevart, og den nye Pro V1x har høyere ballbane og mer kompakt følelse. Gir lite spinn i det lange spillet, men spinner mer på jernslag og i nærspillet sammenlignet med Pro V1. Drop-and-Stop-kontroll og myk følelse.

TITLEIST AVX En premiumball for golferen som prioriterer lengde, ekstremt myk følelse og en penetrerende, lav ballbane. Konstruert for å være den mykeste, lavest flygende, med minst spinn og mykeste premiumballen i Titleist-ballfamilien.

299,-/ds

TITLEIST VELOCITY Velocity gir høy ballbane og lite spinn i alle slag, som gir enda mer lengde. Den høye ballbanen gjør det lettere å stoppe ballen på greenen.

88

399,-/ds

TITLEIST TOUR SOFT Myk følelse, utmerket nærspillkontroll og god lengde. Egner seg for deg som vil ha det beste fra to verdener - med både følelse i nærspillet og litt mer lengde i de lange slagene.

269,-/ds

TITLEIST DT TRUSOFT Titleist mykeste ball med den laveste kompresjonen av alle baller fra Titleist. I tillegg til den myke følelsen på og rundt greenene, leverer den også på lengde gjennom lite spinn.

D O R M Y. C O M / N O


BALLER

Truvis

499,-/ds 449,-/ds

449,-/ds

CALLAWAY CHROME SOFT En modell som er blitt veldig populær, takket være den myke og herlige følelsen. Ball i fire deler med grafenforsterket kjerne, som gir høyere ballhastighet og mindre spinn fra tee for å generere maksimal lengde. Mantellaget og det myke uretanskallet gir bedre kontroll spesielt for spillet inn til, og rundt, greenen.

449,-/ds

CALLAWAY ERC SOFT Myk ball i tre deler med dual core og et nytt hybridskall laget av ionomer og uretan, som både hjelper til å generere større ballhastighet og gi en utrolig myk følelse. Callaways lengste ball noensinne. Tre siktelinjer «Triple Track» strekker seg rundt halve ballen for å hjelpe deg å sikte riktig på greenen.

CALLAWAY CHROME SOFT X Myke ball i fire deler som har lignende egenskaper som Chrome Soft. Men den store forskjellen er at denne modellen har en fastere følelse enn Chrome Soft, og oppleves noe hardere. Den passer dermed for den som vil ha litt mer respons i ballen sin, og krever større muligheter til å forme slagene.

299,-/ds

CALLAWAY SUPERSOFT MAGNA En 90-tallsklassiker i ny drakt! Større enn en vanlig ball, men holder seg fortsatt innenfor golfreglene. Den øker tyngdepunktet for å øke muligheten for å treffe ballen bedre nesten hver gang.

299,-/ds

CALLAWAY SUPERSOFT Callaways mykeste ball som nå er oppdatert med større kjerne og enda mykere følelser. For første gang tilbys ballen også i matt farge. Farge: Hvit, gul, matt oransje, matt rosa, matt rød.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

89


BALLER

499,-/ds

499,-/ds

SRIXON Z-STAR Ny tourball med to unike nye teknologier. Skallets «skyveringmateriale» forbedrer Srixons spinn skinn-teknologi og øker spinn på de kortere slagene ved at uretanskallet festes lengre mot køllebladet og øker friksjonen. «Fastlayer-kjernen» er myk i midten for økt følelse og blir gradvis hardere for større ballhastighet og lengre slag.

SRIXON Z-STAR XV Z Star-familiens nye tourball i 4 deler for større svinghastigheter. Den innerste kjernen er gjort noe mindre for økt ballhastighet med driveren. Et mykere uretanskall sammen med utviklet spinn skinn-teknologi øker spinnet på de korte slagene og gjør at ballen oppleves litt mykere enn tidligere XV-modeller.

399,-/ds

299,-/ds

SRIXON AD333 TOUR Tredelsball for spillere som ser etter tourballens ytelse, men har ikke den svinghastigheten som kreves. Mykt uretanskall med unik SpinSkin-teknologi for spinn og kontroll i nærspillet. Srixons SpeedDimples gir ytterligere lengde.

SRIXON AD333 Et populært valg for en bred kategori spillere som ønsker en ball med stor lengde, myk følelse og kontroll. AD333 har SpinSkin-teknologi for mer spinn i nærspillet og SpeedDimples for økt lengde.

249,-/ds

249,-/ds

SRIXON ULTISOFT Det ultimate valget for spillere med lav svinghastighet. Ønsker du en veldig myk følelse i alle slag fra tee til green, får du den her, takket være Srixons mykeste kjerne noensinne og et supertynt skall.

90

D O R M Y. C O M / N O

SRIXON SOFT FEEL En lettspilt distanseball med gode lengdeegenskaper, redusert sideskru og en herlig myk følelse på alle slag fra tee til green. Et utmerket valg for deg med lav til middels stor svinghastighet.


BALLER

359,-/ds WILSON STAFF DUO PROFESSIONAL Tredelt tourball med uretanskall. Med bare 60 i kompresjon genererer Due Professional en herlig myk følelse, samtidig som den også gir god lengde i slagene. Høy spinn og god kontroll rundt greenene. Passer til spilleren som er dyktig, men savner tourhastighet i svingen. Finnes i en rekke farger å velge mellom.

249,-/ds WILSON STAFF DX2 SOFT Den klassiske lavkompresjonsballen. DX2 Soft går langt, har høy utgangsvinkel og er også blitt mer slitesterk for å takle dårlige treff bedre.

WILSON STAFF DX2 OPTIX Den klassiske lavkompresjonsballen. DX2 Soft går langt, har høy utgangsvinkel og er også blitt mer slitesterk for å takle dårlige treff bedre. DX2 Optix gir en bred fargepalett.

249,-/ds

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

91


BALLER

92

499,-/ds

499,-/ds

499,-/ds

BRIDGESTONE TOUR B XS For spillere med svinghastighet over 105 mph med driver. Skiller seg fra B X-modellen ved å spinne mindre fra tee, men gir mer spinn i slagene rundt greenen. Et patentert «Slipres Cover», som er tolv prosent mykere enn B X-ballen, gir økt spin og et selvhelende overflatelag for økt holdbarhet.

BRIDGESTONE TOUR B RX Tourball som også middels gode golfere kan få stort utbytte av. Fullstendig tilpasset for mindre enn 105 mph i svinghastighet med driver. De unike egenskapene gjør at denne spillertypen får maksimal lengde på ballen, samtidig som den er designet for å gi mye følelse rundt greenen takket være den relativt lave kompresjonen. Uretanskallet gir økt spinn og har et selvhelende overflatelag for økt holdbarhet. Noe hardere i skallet enn B RXS.

BRIDGESTONE TOUR B RXS Lav kompresjon og tolv prosent mykere enn B RX-modellen. Passer til spillere med en svinghastighet under 105 mph med driver, og dermed kan de fleste golferne få mye ut av denne ballen. Uretanskallet bidrar til maksimal spinn ved kortere slag rundt greenen. Det patenterte «Slipres Cover» har et selvhelende overflatelag for økt holdbarhet.

349,-/ds

349,-/ds

BRIDGESTONE E12 SOFT En 3delt ball med supermyk kjerne. Designet med ekstremt lav kompresjon for å redusere spinn med driver og lange jern for rettere og lengre slag med myk følsomhet rundt greenen.

BRIDGESTONE E12 SPEED En 3-delt ball med unik høyhastighetskjerne. Den er designet for å øke utgangshastigheten i ballen for maksimal lengde og lavt spinn med de lange køllene.

D O R M Y. C O M / N O


BALLER

529,-/ds

529,-/ds

TAYLORMADE TP5 5-delt ball med høyeste ytelse fra tee til green. Tri-Fast-kjernen med ekstra lav kompresjon gir maksimal energioverføring og høy utgangsvinkel. Progressivt fastere HFM-sjikt gir ballen den runde formen raskere tilbake, noe som skaper større ballhastighet. Det myke Dual-Spin-uretanskallet gir høy spinn rundt greenene. TP5 har middels høy ballbane og svært myk følsomhet.

TAYLORMADE TP5x Akkurat som søskenmodellen TP5, er det en 5-delt ball med høy ytelse fra tee til green – men tilbyr en noe raskere feedback. Progressivt fastere HFM-sjikt gir større ballhastighet. Det myke Dual-Spin-uretanskallet gir høy spinn rundt greenene. TP5X har høyere ballbane enn TP5 og en myk følsomhet.

379,-/ds

269,-/ds

TAYLORMADE PROJECT (a) Svært rimelig førsteklasses ball med mykt uretanskall og dobbel kjerne med lav kompresjon, men likevel høy ballhastighet. Gir myk følelse og ekstra lengde fra tee, også for spillere med lavere svinghastighet. Uretanskallet genererer utmerket spinnkontroll omkring greenene.

TAYLORMADE PROJECT (s) 3-delt ball med ionomerskall og dobbel kjerne med lav kompresjon, men likevel maksimal ballhastighet. Gir behagelig respons og ekstra lengde fra tee, også for spillere med lavere svinghastighet.

249,-/ds TAYLORMADE KALEA Avstandsball først og fremst tilpasset for å være attraktiv for damer. React-kjernen gir en myk følsomhet og maksimal lengde fra tee – også ved litt lavere svinghastigheter. Mykt ionomerskall gir god spinn omkring greenene. Bidrar til å generere høy ballbane.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

93


BAGER

2299,-

94

3499,-

SUN MOUNTAIN PATHFINDER 3 Tralle med 3 hjul, med stabil konstruksjon og tilbehørsmodul som rommer alt du kan tenkes å trenge å ha med deg på golfbanen. Felles opp/sammen med to enkle steg. Paraplyholder, flaskeholder og tilbehørnett er inkludert i prisen. Vekt: 7,2 kg.

SUN MOUNTAIN H2NO LITE TRALLEBAG En lett og vanntett trallebag med 14 skillevegger i full lengde samt separat rom for putteren. Totalt sju tilbehørsrom inkludert romslige kleslommer samt et kjølerom, men er til tross for romsligheten en virkelig lettvekter å ha med på trallen. Vekt: 2,7 kg.

3299,-

2899,-

SUN MOUNTAIN H2NO 14 WAY BÆREBAG Vanntett lettvektsbærebag som også passer på tralle, takket være funksjonen der benstillingen kan låses. 14-delt topp med delere i full lengde og justerbar E-Z Fit Dual Strap-sele for topp bærekomfort. Totalt seks tilbehørslommer. Vekt: 2,4 kg.

SUN MOUNTAIN H2NO SUPERLITE BÆREBAG Lettere bærebag enn dette går det knapt an å finne, og den veier inn på en totalvekt på under to kilo. Er også vanntett og er romslig og funksjonell, som firedelt topp og fire tilbehørslommer. Vekt: 1,9 kg.

D O R M Y. C O M / N O


BAGER

2999,-

2799,-

1899,-

BIG MAX AQUA TOUR 2 TRALLEBAG Stor og robust trallebag, som er garantert vanntett takket være i-Dry-systemet. Den 14-delte toppen med full-lengde skillevegger gjør det enkelt å ha en god orden på køllene, og et integrert løftehåndtak forenkler plasseringen på trallen. Utstyrt med ni lommer. Vekt: 2,7 kg.

BIG MAX AQUA SPORT 2 TRALLEBAG Tøff og sporty trallebag som er helt vanntett, også i sømmer og glidelåser, noe som vanligvis kan være vanskelig å få helt vanntett. 14-delt topp med delere i full lengde gjør det lettere å unngå at køllene festes i hverandre. Har god plass i de forskjellige lommene. Vekt: 2,4 kg.

BIG MAX DRILITE ACTIVE TRALLEBAG Er du på jakt etter en trallebag som skal være så lett som mulig, så er denne et utmerket valg. DriLite-bagen er laget av vanntett materiale, som gjør at den tåler også regn. Har 14-delt topp og integrert løftehåndtak. Utstyrt med ni lommer, med én vanntett lomme for verdisaker. Vekt: 2,2 kg.

1699,-

2499,-

1899,-

BIG MAX TERRA 9 TRALLEBAG Ultralett trallebag i lekker design. Kanskje den mest spennende funksjonen er det integrerte regntrekket, som sitter under ballommen og enkelt foldes ut og dekker hele bagen. Den 14-delte toppen med full-lengde skillevegger lager orden blant køllene. Utstyrt med syv lommer. Vekt: 2,4 kg.

BIG MAX AQUA HYBRID BÆREBAG Vanntett bag som passer til alle som liker å variere mellom å bære og dra. Den ultralette bagen har nemlig et benstativ uten fot for å passe bedre på traller. I-Dry-systemet garanterer deg 100 % vanntett materiale, selv i sømmer og glidelåser. Syv forskjellige lommer for ekstrautstyr og verdisaker. Vekt: 2,3 kg.

BIG MAX DRILITE HYBRID BÆREBAG Denne ultralette bærebagen er laget av vanntett materiale som også takler dager med regn. Andre detaljer som er verdt å løfte frem er den 14-delte toppen med integrert løftehåndtak og benstativ uten fot for å passe bedre på vognen. Utstyrt med syv lommer. Vekt: 2 kg.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

95


TRALLER

BIG MAX BLADE IP Den ultratynne designen skiller seg ut i mengden. Har en ny og enklere foldemekanisme som gjør at trallen kan foldes opp og ned på noen få sekunder, takket være at hjulene går inn og ut automatisk. Utstyrt med holdere for drikke, baller og scorekort. Vekt: 6,5 kg. Størrelse (HxBxD) 88 x 62 x 12,5 cm.

3499,12,5 cm! Dypere enn dette blir ikke Blade IP når du legger den sammen.

BIG MAX AUTOFOLD FF Den raske og flate sammenleggingen hjelper deg å spare plass på bare et par sekunder. En unik design gjør at du kan legge sammen trallen med et enkelt håndgrep, og samtlige tre hjul felles automatisk inn og ut. Konstruksjonen gjør også at dette er en enormt stabil vogn. Vekt: 7,9 kg. Størrelse (HxBxD) 78x60x23 cm.

BIG MAX QUIC FIX PRO PARAPLYHOLDER

299,-

96

2999,-

BIG MAX QUICK LOK FLASKEHOLDER

129,-

BIG MAX TILBEHØRSVESKE

BIG MAX COOLER BAG KJØLEVESKE

299,-

299,-

D O R M Y. C O M / N O


TRALLER

2199,BIG MAX AUTOFOLD X Trehjuling som legges sammen raskt og enkelt, takket være den innovative designen. Et enkelt håndgrep er alt som skal til for å gjøre den klar for banen eller forberede den for bakluken. Konstruksjonen gjør også vognen veldig stabil. Vekt: 7,6 kg. Størrelse (HxBxD) 74x42x36 cm.

1999,-

BIG MAX TI1000+ Storselgende trehjuling som har blitt kontinuerlig oppdatert. Den stabile konstruksjonen gjør denne trallen perfekt for tunge trallebager og tourbager. Utstyrt med fotbremse, drikkeholder og scorekortholder. Vekt: 7,5 kg. Størrelse (HxBxD) 74x49x28 cm.

BIG MAX IQ+ 360 Smidig sammenleggingsmekanisme gjør trallen kompakt når den ikke er i bruk. Med det 360° roterbare forhjulet blir det veldig enkelt å manøvrere. Forhjulet kan selvsagt låses i fast posisjon. Vekt: 6,8 kg. Størrelse (HxBxD) 58x37x42 cm.

BIG MAX DRYLITE REGNBESKYTTELSE

BIG MAX MUFF

BIG MAX GPS-HOLDER

299,-

249,-

299,-

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

2799,-

BIG MAX PARAPLY XL Vogntilpasset paraply med ekstra langt skaft.

399,-

97


TRALLER

399,-

399,-

9999,Motocaddy paraplyholder

299,-

Motocaddy hjulbeskyttelse 1-par.

Motocaddy scorekortholder

349,-

Motocaddy drikkeholder

MOTOCADDY M3 LITIUM Kompakt el-tralle med moderne design og mange prestasjonsøkende funksjoner. Trallen har en ny SlimFold-mekanisme som sammen med de inverterte hjulene gjør trallen mindre når den er sammenlagt. Andre funksjoner som skiller seg ut er en fullfarge LCD-skjerm med høy oppløsning og avstandsmåling, en fjernkontroll (opptil 60 meter) og ni hastighetsinnstillinger slik at trallen alltid kan bevege seg i perfekt fart.

7499,-

MOTOCADDY S1 LITIUM El-tralle med frekk design. Trallen kan kjøres i ni ulike hastigheter, og den smarte batterihyllen bidrar til lavere energiforbruk. Er utstyrt med ergonomisk håndtak for bedre komfort ,og funksjonen «Quickfold» garanterer en rask og smidig sammenlegging. «Easilock» gir enkel fastsetting av alle Motocaddys vognveskeer samt justerbare remmer.

98

3199,-

MOTOCADDY DRY SERIES TRALLEBAG Vanntett trallebag med 14 skillevegger og integrert håndtak i toppen. Forsterket glidelås. Med «Easilock» for enkelt feste uten remmer på alle Motocaddys el-traller.

D O R M Y. C O M / N O


TRALLER

9999,12 499,Med integrert GPS

POWAKADDY FW7 sEBS Flaggskipmodellen med moderne, innkapslet bunnplate, som beskytter elektronikken. Brukervennlig håndtak med fullfarge LCD-skjerm på 3,5 tommer som viser hastighet, tid og batteristatus. Hastighetsreguleringen er trinnløs med avstandsfunksjon som gjør at trallen kjører mellom 5 og 50 meter for så å stanse av seg selv. EBS-funksjon for bratte utforbakker. Litiumbatteri, helt uten kabler. Trallen legges sammen hurtig og får også plass i bagasjerommet. Finnes også med integrert GPS som ekstrautstyr, som gir deg avstand til green og hinder på mer enn 37.000 baner og verken behøver telefonsignal eller eksterne moduler. Vekt: 9,5 kg. Størrelse (HxBxD) 38,5x86x57 cm.

7499,-

POWAKADDY FW3s 2019-modellen av populære Freeway har en ny 2,3-tommers fullfargeskjerm som viser hastighet og batteristatus. Helt innkapslet bunnplate beskytter elektronikken. Håndtak med trinnløs hastighetsregulering for enkelt å finne hastigheten din. Litiumbatteri helt uten kabler. Trallen legges sammen hurtig og får også plass i bagasjerommet. Vekt: 9,2 kg. Størrelse (HxBxD) 38,5x86x57 cm.

8999,-

POWAKADDY C2i Ny, ultrakompakt el-tralle som legges sammen i to enkle steg. Innkapslet bunnplate beskytter elektronikken. Håndtaket har en 2,8-tommers fargeskjerm som viser hastighet og batteriindikator, samt en USB-port på undersiden. Den er også justerbar i høyden for å passe perfekt. Hastighetsreguleringen er trinnløs med avstandsfunksjon som gjør at trallen kjører 15, 30 eller 50 meter for så å stanse av seg selv. Litiumbatteri helt uten kabler. Vekt: 9,9 kg. Størrelse (HxBxD) 35,5x51,4x56 cm.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

99


REISETREKK

Dormy Combo

Dormy HT

1399,-

1699,-

Dormy Lite

799,-

DORMY HT REISETREKK Den harde toppen gir køllene dine ekstra beskyttelse. Den myke delen kan brettes inn i den harde toppen slik at reisetrekket tar minimalt med plass når det ikke brukes. Reisetrekket har lettrullende hjul og romslige lommer som gir deg plass til både sko og litt klær. Vekt 3,5 kg. DORMY COMBO REISETREKK Praktisk og smart utformet reisetrekk som gir plass til én stor golfbag eller to 6,5-tommers bærebager. Det er også rom til klær, sko og tilbehør. Vekt 4,8 kg. DORMY LITE REISETREKK Smidig reisetrekk for bærebag eller en mindre trallebag. Laget av slitesterk nylon med innvendig polstring. Reisetrekket har hjul og eget rom for sko. Vekt: 2,5 kg.

1899,TITLEIST REISETREKK Titleist reisetrekk har inlinehjul som gjør at det ruller lett og mykt over de fleste underlag. To håndtak for å gjøre løfting og lasting enklere. Reimer innvendig og utvendig holder bagen på plass i reisetrekket.

100

279,BIG MAX SPINE Praktisk tilbehør som beskytter køllene dine når du er ute og reiser. Justerbar høyde for å passe til alle bager og r reisetrekk.

D O R M Y. C O M / N O


TEKNIKK OG TILBEHØR

Den digitale tidsalderen har også erobret golfbanen. I dag er enormt mange kunder interessert i teknisk utstyr som kan gjøre golfopplevelsen bedre og morsommere ved å benytte forskjellige hjelpemidler. Det vanligste spørsmålet vi må svare på er fortsatt om en laserkikkert er å foretrekke fremfor GPS. (Svaret? Det kommer alltid an på hvem du er), men med tanke på hvor mye som skjer på dette området, er våre medarbeidere godt utdannet på alle de nye produktene som lanseres. Test oss gjerne!


TEKNIKK

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no

APPROACH S60 Klokken har en design som gjør at den passer perfekt til golf på formiddagen, løping på ettermiddagen og deretter gjør deg stilig til middagen. GPS som er forhåndslastet med kart over mer enn 41 000 golfbaner rundt om i verden. Den tilbyr også automatisk henting av oppdateringer for dem du spiller oftest når du synkroniserer den med Garmin Connect. Informasjonen vises på en 1,2-tommers pekeskjerm i farger, med store tall og nye, intuitive brukergrensesnitt som gjør det enklere enn noensinne å toppe spillet ditt via en klokk spillstrategi.

APPROACH CT10 Hvor langt slår du egentlig dine utslag? Stemmer målene du tror du slår med respektive kølle? Det er lett å vite med sikkerhet med Approach CT10 som automatisk skårer hvert slag med alle køller. En smart måte å utvikle spillet ditt på.

APPROACH S10 Basert på din plass, velger den brukervennlige Approach S10-golfklokken automatisk banen du spiller på fra mer enn 41 000 forhåndsinnlastede baner over hele verden. Den angir avstand til den fremre og bakre delen, samt midten av greenen. Du får også mål til hinder og doglegs. Har kostnadsfrie livstidsoppdateringer. Finnes i flere farger.

102

APPROACH S20 Klokken finner automatisk hvilken bane du er på, og du får raskt all relevant informasjon som må til fremre, midtre og bakre kant av greenen, dogleg, layupts og avstand til hinder. Klokken gir oversikt over 41 000 golfbaner over hele verden, og gir deg den siste oppdateringen for spillet. Du analyserer spillet ditt med Garmin Connect Golf og hvis du kjøper til TruSwing, kan du med klokken vurdere golfsvingen din med én gang. Finnes i flere farger.

D O R M Y. C O M / N O

TRUSWING Monter svingsensoren på kølleskaftet og par den med Approach S4, S5, S6, S20 eller S60, så får du informasjon om hvor raskt du svinger, svingtempo, hvilken vinkel du har på køllens skaft og køllehode, samt mye mer. Sammen med Garmin Connect Mobile får du en grafisk visning av svingen din.


TEKNIKK

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no

APPROACH Z80 Laserkikkerten med GPS. Den gir deg mulighet til å se mer enn 41 000 baner over hele verden fra et helt nytt perspektiv. Når du ser i søkeren, ser du avstandsvisningen og baneveiledningen i 2D for det aktuelle hullet. Du ser også avstand til eventuelle hindre og til greenens fremre og bakre kant. Aktiver laseravstandsmåleren, så vises også de eksakte avstandene innenfor 25 cm fra banens mål.

APPROACH G80 Vil du vite lengden på slagene dine når du trener på rangen? Med den innebygde radarfunksjonen i G80 ser du hastigheten på køllehodet ditt og på ballen når den forlater køllebladet, samt beregner lengden på slaget ditt. Utover dette måler den ditt svingtempo og gir deg en indikasjon på hvor godt du har truffet ballen. Du kan spille praktisk talt på samtlige 41 000 baner over hele verden og spille mot en kompis eller andre oppkoblede golfere. Naturligvis bruker du G80 selv som en vanlig GPS på banen der den viser hullene i tydelig kartvisning.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

103


TEKNIKK

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no

NIKON COOLSHOT PRO STABILIZED Utstyrt med bildestabilisator, som gjør det enkelt å skyte på mål til tross for eventuell risting på hånden. Den røde Oled-skjermens lysstyrke justeres automatisk, noe som gjør den enkel å se under alle lysforhold. Svartiden på Hyper Read-målingen er ca 0,3 sekunder på avstander mellom 7,5–1090 m. Locked On-teknologien identifiserer raskt overlappende gjenstander, slik at du kan være sikker på å få riktig måling til flagget. Dessuten gir ID-teknologien avstanden på baner med oppover-og nedoverbakker. Funksjonen kan slås av ved konkurransespill.

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no LEUPOLD GX-5i³ Med laserteknologien PinHunter 3 får du raske og pålitelige mål. Et Oled-display gjør det enkelt å se alle mål i alle typer lys. Med Scan Mode kan du få flere mål med bare et tastetrykk og kikkerten kan også gi riktig avstand i tåke og regn. PrismLock gjør at den låser med én gang hvis det finnes en prisme på flagget. Måler flagg på opptil 410 meters avstand. Har også køllevelger og kan gi avstand som beregninger skråninger. Funksjonen kan slås av ved konkurransespill.

NIKON COOLSHOT 40 Pålitelig kikkert som måler avstand på opptil 590 meter. Nikons hyperlese-teknologi gir deg avstanden nesten uten umiddelbart (ca. 0,5 sek.). Prioritetsmodus for det første målet er nyttig når man måler avstanden til et flagg på greenen mot en bevegelig bakgrunn av for eksempel trær.

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no

SKYTRAK PERSONAL LAUNCH MONITOR & SIMULATOR Nå kan du skjerpe spillet ditt praktisk talt hvor som helst. Fotometrisk launch-monitor med kommersielt kvalitetspresisjon kobles enten til PC-en din eller trådløst til din iPad og er bærbar for at du skal kunne ta den med deg overalt. SkyTrak benytter fotografering med høyhastighetskameraer for å måle ballen og gir deg avlesning av ballhastighet, startvinkel og spin.

LEUPOLD GX-3i³ Takket være den nye digitale teknologien, får du hurtige og pålitelige mål. Oled-skjermen gir krystallklart bilde og tydelige målangivelser. Med Scan Mode kan du få flere mål med bare et tastetrykk og Fog Mode gir deg riktig avstand selv i tåke og regn. PrismLock gjør at kikkerten låser på flagget med én gang hvis det finnes en prisme på flagget. Måler flagg på opptil 410 meters avstand. Forstørrelse x6.

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no

SKYCADDIE SX500 5-tommers pekeskjerm med full hd-grafikk. Pekeskjermen reagerer lynraskt ved berøring, i motsetning til en smarttelefon. Pek-teknologien gir også mulighet til å få avstand til flagget. Forhåndsinstallert med over 35 000 baner. WiFi-tilkobling for å gi effektiv nedlasting av oppdaterte baner. SkyCaddie tar ansvaret for å måle opp alle baner for å få de mest pålitelige målene.

104

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no LEUPOLD GX-1i³ Skapt med samme digitale teknologi som GX-3i, men med en annen skjerm. Med Scan Mode kan du få flere mål med bare et tastetrykk. Og om du trykker på Fog Mode, får du riktig avstand selv i tåke og regn. PrismLock gjør at den låser på flagget med én gang hvis det finnes en prisme på flagget. Måler flagg på topptil 360 meters avstand. Forstørrer 6x.

D O R M Y. C O M / N O


TEKNIKK

Aktuelle priser finnes på dormy.com/no

Tour V4 Jolt Tour V4 Shift

BUSHNELL HYBRID Laserkikkert med integrert GPS-måler som viser mål til fremre og bakre kant av greenen på laserdisplayet. Tørster du etter enda mer informasjon, finnes det flere målepunkter på den eksterne GPS-en. Avstand til flagget kan måles opptil 360 meter. Utstyrt med PinSeeker-teknologien med Jolt, som gjør at kikkerten vibrerer når du har fanget opp flagget.

BUSHNELL TOUR V4 Smidig kikkert som gir mål fra 5 til 915 meter og finner flagget på en avstand på opptil 360 meter. Pinseeker-teknologi med Jolt, som gjør at kikkerten avgir en vibrasjon når du treffer flagget. Modellen Tour V4 Shift kan enkelt veksle mellom kikkert godkjent for konkurransespill eller om du foretrekker den patenterte skråningsfunksjonen.

1499,HENRIK STENSON EYEWEAR ICEMAN PERFORMANCE Golfbriller med maksimalt synsfelt uten forstyrrelser. Spesielt utviklet linse for golf og annen sport med høye krav til høy kontrast og beskyttelse mot UV-stråler. Linsen finnes i fargene grå, brun, rosa. 100 % UV-beskyttelse.

1399,HENRIK STENSON EYEWEAR STINGER PERFORMANCE Litt mindre golfbrille med stort synsfelt. Spesielt utviklet linse for golf og annen sport med høye krav til høy kontrast og beskyttelse mot UV-stråler. Linsen finnes i fargene grå, brun, rosa. 100 % UV-beskyttelse.

ALLE PRISER ER ANGITT I NOK

105


TEKNIKK

1499,-

1599,-

XS Prizm Golf

106

Prizm Golf

1799,Path Prizm Golf

1499,Prizm Golf Dark

1599,XL Prizm Golf Dark

OAKLEY RADAR EV Den optimale buen for golf, takket være den store linsen med maksimalt synsfelt. Linsen, Prizm Golf, er også utstyrt med optimale egenskaper for golf. Lufting i overkant av linsen for redusert risiko for dugg. Gummierte festepunkter gjør at brillen sitter på plass. XS er en mindre innfatning som passer til personer med mindre ansikt. Perfekt for juniorer.

TARGETLINE Sporty livsstilbrille som er tilpasset aktivitet. Utstyrt med Prizm Golf Dark-linse, som gjør at dette valget er et godt alternativ både på og utenfor golfbanen.

OAKLEY FLAK 2.0 Sporty brille med delt linse. En normalt stor innfatning som passer til mange ansiktstyper. Gummiert bak ørene og over nesen, slik at de sitter på plass og gir god komfort. Velger du XL-linsen, får du en større linse med maksimalt synsfelt uten forstyrrelser, samt at du får Prizm Dark som er en litt mørkere linse. Det litt mindre Flak 2.0 har Prizm Golf originallinse.

D O R M Y. C O M / N O


Styrk bedriften din med golfprodukter Alle elsker å få golfballer. Nettopp derfor er det også en perfekt anledning for bedriftslogoen din å synes. At de også elimineres fra tid til annen, betyr bare at firmaet ditt blir eksponert for enda flere glade finnere. Hos Dormy Production kan vi dette med logoballer. Bedre enn de fleste andre, våger vi å påstå. Vi jobber med alle ledende leverandører og hete varemerker som Titleist, Callaway og TaylorMade og hvert år hjelper vi tusenvis av bedrifter å utvikle baller som passer både til innkjøpsbudsjett og nettopp deres kunder. Det gjelder faktisk det meste innen golfutstyr. Vi jobber også med klær, bager, tilbehør og kan sørge for at din bedrift profileres på best mulig måte. Ta kontakt med oss hvis du vil styrke bedriften din med logo på golfprodukter.

VI VIL BEGEISTRE GOLFENTUSIASTENE DINE!

På vei til den årlige turen med golfgjengen? Vi sørger for å utruste dere med klær med logo for å gjøre anledningen enda mer spesiell. Er dere to ulike lag, hjelper vi også med å trigge prestisjekampen enda mer, ved å utvikle klær i forskjellige farger og som markerer samhørigheten enda mer. Du trenger altså ikke ha noen bedrift for å handle hos Dormy Promotion. Vi jobber også med mange privatpersoner. Test oss gjerne!

LEGG INN DIN BESTILLING PÅ D O R M Y P R O M O T I O N . S E

PROMOTION

107


Kan vi hjelpe deg med noe? Har du spørsmål om vårt tilbud eller golfutstyr generelt? Ta kontakt med Dormys kundeserviceavdeling. Vi er bemannet alle dager i uken.

108


?

Vanlige spørsmål Hvor lang leveringstid er det på nettvarer og hva innebærer Dormys 30 dagers kundetilfredshetsgaranti? Her får du svarene på noen av de vanligste spørsmålene vi får.

Vår kundeserviceavdeling kan hjelpe deg med det meste av utstyr. Vi er kyndige i hele tilbudet vårt og har full oversikt over alle årets nyheter. Vil du prate med oss på telefon, har vi lange åpningstider. Men foretrekker du å kommunisere skriftlig via e-post, går det også bra. Vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal få forutsetninger for å gjøre et bedre kjøp, og på den måten få en morsommere golfopplevelse.

info@dormy.se Telefon: 080024800

Hvor lenge har Dormy åpent kjøp og bytterett?   – Vi tilbyr alltid åpent kjøp og bytterett innen 14 dager (bortsett fra på jernsett, der vi har 30 dager), men under for eksempel julehandelen kan det finnes lengre perioder med åpent kjøp. En vare som sendes tilbake må være ubrukt og innpakket i originalpakningen. Etiketter skal sitte igjen på klesplagg.

vi har mulighet til å lagerføre enda flere forskjellige spesifikasjoner og varianter av produkter i vårt sentrallager.

Hva innebærer Dormys Kundetlifredshetsgaranti på jernsett?   – Når du kjøper et jernsett av oss, er ikke kjøpet avsluttet før du har prøvd og godkjent alle jernkøllene. Du har 30 dager på deg til å prøve dem. Om du ikke er fornøyd innen den tiden, hjelper vi deg med å finne et nytt sett, eller så får du pengene tilbake. Du får naturligvis bruke køllene akkurat som vanlig og spille med dem på banen. Det gjelder både sett som er kjøpt i våre varehus og sett som er kjøpt på nett, og til og med personlig testede sett.

Hvordan foretar jeg en reklamasjon?   – Har du kjøpt varen din via vår nettbutikk, kan du sende produktet til oss for reklamasjonsbehandling eller innledningsvis ta bilde av det defekte produktet og sende e-post til oss, så kontakter vi deg med informasjon om hvordan det går videre. En reklamasjon kan ikke godkjennes over telefon.

Har Dormy samme sortiment i varehuset som på dormy.com/no?   – Våre varehus har Europas største tilbud, og her kan vi tilby det aller meste til våre kunder. Men faktum er at vi har et enda bredere sortiment på nett, ved at

Hvor lang er leveringstiden på varer som bestilles på nett?   – Bestillinger som legges inn før kl. 12 på hverdager, sendes alltid samme dag. Leveringstiden varierer avhengig av hvor i landet du bor.

Hvordan fungerer Dormys kundeservice?   – Vi har en sentral kundeserviceavdeling som hjelper til med alle typer anliggender, uansett om det gjelder varehus eller vår netthandel. Du når oss alle dager i uken, enten på telefon, e-post eller chat. Vi jobber for fullt for å kunne besvare ditt spørsmål så raskt som mulig, uansett hvordan du velger å kontakte oss!

109


110


DORMY STOCKHOLM

Herrestavägen 26, Barkarby handelsplass Åpent mandag–fredag: 10–19 Lør: 10–17 Søn: 11–17 Tangentvägen 2, Kungens Kurva Åpent mandag–fredag: 10–19 Lør: 10–17 Søn: 11–17 Leverantörsvägen 7, Arninge Åpent mandag–fredag: 10–19 Lør: 10–17 Søn: 11–17

DORMY GÖTEBORG

Importgatan 28, Bäckebol Åpent mandag–fredag: 10–19 Lør: 10–16 Søn: 11–16 World of Golf. Klubbvägen 20, Västra Frölunda. Åpent mandag–fredag: 10–19 Lør: 10–17 Søn: 11–17

DORMY MALMÖ

Nornegatan 6, Svågertorp Åpent mandag–fredag: 10–19 Lør: 10–16 Søn: 11–16

DORMY ÖREBRO

Salamandervägen 29 Åpent mandag-fredag: 10–19 Lør: 10–16 Søn: 11–16

DORMY JÖNKÖPING

Solåsvägen 22, Solås Center Åpent mandag–fredag: 10–19 Lør: 10–16 Søn: 11–16

Dormy har Europas største golfvarehus Vi finnes i Stockholm,Gøteborg, Malmø, Ørebro, Jønkøping, Norrkøping, Sundsvall, Helsingborg og Ängelholm Våre varehus er store og velutstyrte og har et enormt tilbud. Men det er personalet som er Dormys varme og bankende hjerte. Alle som jobber hos oss har en brennende interesse for golf, og er alltid oppdatert på de nyeste produktene og teknologiene som ligger bak. Vi elsker å hjelpe våre kunder og gjør alt for at kjøpet skal bli så vellykket som mulig. Det er også derfor vi tilbyr 30 dagers kundetilfredshetsgaranti på vårt jernsett.

Sundsvall

Barkarby Ørebro

Arninge Kungens Kurva

Norrkøping Gøteborg

Jønkøping

V:a Frölunda

Helsingborg

UTSALGSSTED Ängelholm

Malmø

Norge til Dormy på to timer Det tar bare to timer å reise fra den norske grensen til Dormy i Bäckebol, utenfor Göteborg. Her venter en herlig golfshoppingopplevelse med et tilbud du bare kunne ha drømt om tidligere.   Hos Dormy finner du alt innen golf. Uansett om du er på jakt etter en ny driver eller et regnsett, kommer du med største sannsynlighet til å finne det du trenger.   Vår størrelse gjør det også slik at våre innkjøpspriser er presset, så vi har alltid konkurransedyktige tilbud til kundene våre. Dessuten har vi et stort sentrallager som innebærer at vi har de aller fleste produkter i hyllene våre allerede, og kan raskt sende dem til deg, samme hvor i Norge du bor.   Gjør som mange andre nordmenn – og kom innom Dormy i Bäckebol.

DORMY NORRKÖPING

Kromgatan 2, Ingelsta Åpent mandag-fredag: 10–19 Lør: 10–16 Søn: 11–16

DORMY SUNDSVALL

Antennvägen 12, Östra Birsta Åpent mandag-fredag: 10–19 Lør: 10–16 Søn: 11–16

DORMY HELSINGBORG

Björkavägen 107, Väla Åpent mandag–fredag: 10–19 Lør: 10–17 Søn: 11–17

DORMY OUTLET ÄNGELHOLM

Verkstadsgatan 17, Ängelholm Åpent mandag-fredag: 10–19 Lør: 10–16 Søn: 11–16

111


R

3

G • UNIK R N I K A AN

NKI

2018

IN G

K

NORDIC 100

NG • UNI K RANK

I N G • U NI K N A K R

åpnet for spill sommeren 2017 under relativt lavmælte former. Siden da har stadig flere golfere begynt å reise hjem fra Fyn med noe opprømt blikk.

U NI

Det finnes mange fantastiske golfbaner i Norden. Her er de 100 beste. Sjekk ut svenske Golf Digests unike ranking.

1

BRO HOF SLOTT GC, THE STADIUM COURSE, SVERIGE karakter: 9,09 Det nordiske golflandskapet fortsetter å utvikle seg. Og i fronten av den nye bakken som er tråkket opp på 2000-tallet, finnes The Stadium Course. Seiersmarginalen er sannelig smalere enn ved premieren av Golf Digests nordiske rangering, noe som til en viss grad fastsetter hvordan The Stadium Course i grunnen forandret forutsetningene for de baner som virkelig vil etablere seg i det absolutte toppsjiktet. Det kravbildet som ble dannet på 2000-tallet er ikke lenger uoppnåelig, men har kort og godt begynt å bli etterlevd av flere aktører.   Med ledertrøyen sitter fortsatt på Robert Trent Jones Jr og Bruce Charltons utslagsgivende design. Rent

112

arkitektonisk er det imidlertid vanskelig å se seg mett på hvordan Mälarens skikkelse bindes sammen med de lange, sveipende linjene som banen varsomt streker ut i landskapet. En runde på The Stadium Course er en opplevelse i særklasse.

2

GREAT NORTHERN, DANMARK karakter: 9,01 Omgivelsene er storslåtte. Klubbhusets staselige møner går nesten opp i himmelen. På de gresskledde vollene som omgir deler av banen finner vi edruelig stenbekledde hotellrom der takvinduets motorstyrte gardin regulerer lysinnslippet. Men glem alt det der et øyeblikk. Golfverdenens øyne bør først og fremst rettes mot de 18 pressende og fengslende hullene som Jack Nicklaus skjøt fra i Sybergland. De ble

 ISBY GK, 18-HÅLSBANAN, V SVERIGE karakter: 8,69 Bare beliggenheten utgjør et av Nordens sterkeste møter mellom hav og land. Noe som munner ut i en 18-hull lang reise som starter og slutter ved den grovt utskårne kystlinjen mot Østersjøen. Men Pierre Fulke og Adam Mednickssons ombygging ga oss også betydelig mer enn bare vakker utsikt. Beliggenheten forsterkes også av det spillerommet som er gitt for vindens skjønt uberegnelige nykker. For en stor del av sjarmen med Kronholmen ligger fortsatt i å kaste seg ut i en endeløs nærkamp med naturens element, som utspilles i et henrykende golfmiljø

4

ULLNA GC karakter: 8,62 Finishmessig er banen nå etablert i Nordens absolutte toppsjikt. At Ullna er relativt håndpåtagelig lengdemessig, veies opp av alt vannet som finnes i spillet i tillegg til de mange dogleg-


1

partiene, der en ball som er plassert på feil side avstraffes med en real stigning i innspillets vanskelighetsgrad. Vanskelig? Ja, ikke minst under banens andre nier. Morsom golf? Absolutt.

BRO HOF SLOTT GC THE STADIUM COURSE SVERIGE

5

FALSTERBO GK, SVERIGE karakter: 8,47 Hva er det å bli så begeistret for med linksgolf, spillet i det stadig forblåste miljøet der hav møter land? Når den nordiske golferen skal få det beste svaret, uten å reise til britiske forbilder, gir den besøkende golferen den sterkeste opplevelsen av linksgolf innenfor Nordens grenser. Sjarmen og golfatmosfæren er Falsterbo GKs signum.

6

 YTÄJÄ GOLF, SOUTH EAST, K FINLAND karakter: 8,41 Kanadieren Thomas McBroom er arkitekten bak Kytäjä, som siden åpningen i 2003 har fått flere til å oppdage golfen i det finske sjø- og skoglandskapet. De naturlig vakre og rolige omgivelsene utnyttes godt, nivåforskjellene er av og til markante. Og du blir absolutt ikke skuffet.

HOLTSMARK GOLF NORGE

7

HOLTSMARK GOLF, NORGE karakter: 8,33 Anleggets beskjedne fasade avslører ikke mye om kaliberen på golfbanen. I stedet lar man Robert Trent Jones Jrs sterke layout ta seg av mesteparten av snakket. Og i år har toneleie i stemmen kunnet økes betydelig. Dette etter spillernes stort sett unisone hyllester under Nordic League-konkurransen på Holtsmark i august. Selv om de første hullene ikke er banens sterkeste, gires opp tempoet tidlig i runden der hull 3 (et utmerket par 3) og bildeskjønne hull 4 (et forrædersk og rolig kort par 4) fastsetter terrengets muligheter. Og slik fortsetter det. Trent Jones Jr leder

7

oss mellom behagelige og storslåtte skogsrom, samt mer romslige engpartier. Både fra tee og inn mot greenene er utfordringene godt sammensatt og linjerer godt med den storslåtte naturopplevelsen som Holtsmark også tar sats i. Muligens krever banen vel mye av spilleren noen steder der bar bratte skogsraviner venter direkte utenfor fairway, noe som raskt overskygges av de uventet sterke korthullene som er satt opp her på rekke og rad.

8

 RISTIANSTADS GK, ÅHUS K ÖSTRA, SVERIGE karakter: 8,29 Variasjonen speiles også i Århus Östras treffsikre skiftninger mellom park-, skogs- og myrområder. Om man derimot rett og slett bestemmer at det skal være en innlandsbane, er den absolutt en av de sterkeste i klassen.

9

 SBJERG GK, MARBÆK, E DANMARK karakter: 8,27 En naturkraft. Noen mer rettferdig beskrivelse av den nå over 40 år gamle Marbæk-banen, finner vi ikke for øyeblikket. Designens tidløse preg følger oss helt inn til klubbhuset og utgjør en sterk påminnelse om den klassiske skolens absolutte sterke sider.

10

HALMSTAD NORRA, SVERIGE karakter: 8,24

Banens fairways er brede. Lange hull blandes med kortere. Ugjennomtenkte slag straffes hardt men én og annen skjevt slått ball finnes som oftest i områdene rundt. De majestetiske tallene, de mange 113


11

THE SCANDINAVIAN GC OLD COURSE DANMARK

og åpne opp greenområdet. Finn riktig landingspunkt innenfor selve greenflaten og skjelv av vellyst når konturene sender ballen mot flagget.

16

 ILKEBORG RY GC, SYD & S VEST, DANMARK karakter: 8,04 Banen åpnet i 1968 og gjennomgikk en stor forandring i 2007. Silkeborg fikk 27 hull. Nå kalles de tre nihullsslyngene for Vest, Syd og Øst. Ro, stillhet og rolig golf på en klassisk design.

17

LINNA GOLF, FINLAND karakter: 7,98 Tim Lobb og European Golf Design har skapt en bane av virkelig høy kvalitet i en frodig skog av bartrær og bjørk. Greenene er raskt og kvaliteten på spillflatene så høy at Linna er blitt den kanskje mest respekterte mesterskapsbanen i Finland.

nivåforskjellene, de vakre vassdragene og de mesterlig utlagte klippelinjene varmer feinschmeckerens hjerte.

11

THE SCANDINAVIAN GC, OLD COURSE, DANMARK karakter: 8,22 Det pirrer i magen når du forsøker å navigere deg fram rundt Robert Trent Jones den yngres skarpe dogleg-hjørne, forserte carrys over vann og store bunkerkomplekser, eller når du stilles innfor en lynrask 2-metersputt nedenfor på de velstelte greenene. Omvekslingen i omgivelsene er et klart pluss.

12

BARSEBÄCK, MASTERSBANAN, SVERIGE karakter: 8,19 Først en smak av eksklusiv parkgolf. Deretter en total forandring. Fra høyden på åttende tee, slår vi oss ned mot Øresund for å møtes av golfhull av linkskarakter nede på strandengene mot havet. Strekningen går videre mellom forblåste furutrær og kveldsrundens avslutning på den 17. greenen, og det 18. tee-området blir som oftest beskrevet som magisk.

114

13

18

14

19

MIKLAGARD GOLF, NORGE karakter: 8,15 Når du leser dette, har gravemaskinene rullet inn på Miklagard for å starte en oppgradering av Robert Trent Jones Jrs design. Strekningen skal for eksempel styrkes med et nytt, dramatisk korthull samtidig som noen av de aller svakeste punktene skal fjernes. LOFOTEN LINKS, NORGE karakter: 8,11 Til å begynne med var det Lofoten Links helt unike beliggenhet, på den 68. breddegraden med mektige bergmasser og omkranset av Atlanterhavet, som fanget alles oppmerksomhet. Nå finnes det like gode grunner til å snakke om banens kvalitet. Den nåværende 18-hullsstrekningen har vært åpen i snart fire sesonger og byr på en attraktiv ferd mellom holmer, over atlanterhavsviker og rundt bergpartier.

15

VALLDA G&CC, SVERIGE karakter: 8,09 Rent designmessig, utstråler Martin Hawtrees verk total spilleglede. Ta en djerv strek over bunkeren fra tee

OSLO GK, NORGE karakter: 7,95 Skjønnheten til det glitrende Bogstadvannet har vært slående siden golfbanen ble utbygd ved sjøen på 1920-tallet, på det tidspunktet den første i Norge. Men den viktigste tiden for den rike klubben var årene mellom 2007 og 2009 da banen gjennomgikk en total forvandling.  GA NATIONAL, LINKS, P SVERIGE karakter: 7,91 Å få skape nøyaktig det man vil, i full frihet, det var et utgangspunkt som arkitekten Kyle Phillips likte da han kom til den skånske sletten i Bara. Neste år feires 10-årsjubileum. Banen er videreutviklet, karakteren av inlandslink er forsterket.

20

SAND GC, SVERIGE karakter: 7,89 Prater vi unike og spektakulære baner i Sverige, er det umulig å holde Sand utenfor dialogen. Skapt av arkitekten Steve Forrest og shaperen Brian Smith som en Whistling Straits-inspirert inlandlinks.


21 22

23 24 25

26 27

KEILIR GK karakter: 7,87 HOLSTEBRO GK, SKOVBANEN karakter: 7,85 VASATORPS GK, TC karakter: 7,79 KYTÄJÄ GOLF, NORTH WEST karakter: 7,75 THE SCANDINAVIAN, NEW COURSE karakter: 7,72 KONGSVINGERS GK karakter: 7,68

PGA SWEDEN NATIONAL – LAKES COURSE karakter: 7,64

KUNGL. DROTTNINGHOLMS GK karakter: 7,60

28

29 29 31

32 32 34 35 36 37 38 39

VIERUMÄKI GOLF – COOKE karakter: 7,57 BRO HOF, CASTLE COURSE karakter: 7,57 LÜBKER RESORT, SAND/ SKY COURSE karakter: 7,52 LJUNGHUSENS GK karakter: 7,50 FRÖSÅKER G&CC – STORA karakter: 7,50 VIDBYNÄS GOLF, SOUTH karakter: 7,47 BJAAVANN GK karakter: 7,43 SIMON’S GC karakter: 7,41 VESTMANNAEYJA GC karakter: 7,39 HILLS GOLF & SPORTS CLUB karakter: 7,36

SKJOLDENÆSHOLM GC – TRENT JONES JR. COURSE karakter: 7,32

BRAUTARHOLT GOLF COURSE karakter 7,21

40 41 42 43 44

ELISEFARM GC karakter: 7,16 STAVANGER GK karakter: 7,14 RUNGSTED GK karakter: 7,10

STENSBALLEGAARD GOLF, BRAKØR/ELBÆK karakter: 7,04

VASATORPS GK, CLASSIC COURSE karakter: 7,04

45

46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 55 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68

69 70 71 72 73

SÖLVESBORGS GK karakter: 6,98 TOREKOVS GK karakter: 6,96 ATLUNGSTAD GOLF karakter: 6,89 OMBERGS GOLF RESORT karakter: 6,80 LINKSGOLF ÖLAND karakter: 6,73 LYNGBYGAARD GOLF karakter: 6,67 MELAND GK karakter: 6,63 RYA GK karakter: 6,61 AALBORG GK karakter: 6,58 TAPIOLA GOLF karakter: 6,57 LANNALODGE GOLFRESORT karakter: 6,57 REYKJAVIK GC – KORPA karakter: 6,50 FLOMMENS GK karakter: 6,48 LANDERYDS GK – VESTERBY karakter: 6,46 NØTTERØY GK karakter: 6,38 HALMSTAD GK – SÖDRA karakter: 6,33 VUOSAARI GOLF karakter: 6,31 KALLFORS GK karakter: 6,29 ROYAL GC karakter: 6,25 SOLA GK karakter: 6,23 BÅSTAD GK – GAMLA karakter: 6,22 BOKSKOGENS GK – GAMLA karakter: 6,20 HIMMERLAND GOLF & SPA RESORT – BACKTEE karakter: 6,19 S:T ARILD GK karakter: 6,17 LEDREBORG PALACE GC karakter: 6,15 SVARTINGE GC karakter: 6,13 KUNGSBACKA GK – GAMLA karakter: 6,12 LANDERYDS GK – NORRA karakter: 6,10

74 75 76 77 78 79 80 81 82 83

84 85

KRAGERØ GK karakter: 6,08 VARBERGS GK – VÄSTRA karakter: 6,05 FORSBACKA GK karakter: 6,03 ISABERG GK – ÖSTRA karakter: 6,02 NORDCENTER G&CC karakter: 6,00 ÖSTERLENS GK – LILLA VIK karakter: 5,97 TYRIFJORD GK karakter: 5,95 NORDVESTJYSK karakter: 5,94 KATRINEHOLMS GK karakter: 5,91 BARSEBÄCK G&CC – DONALD STEEL karakter: 5,88 MÄLARÖ GK SKYTTEHOLM karakter: 5,86

ARLANDASTAD GOLF MASTERSBANAN karakter: 5,85

ÖSTERÅKERS GK – VÄSTERLED karakter: 5,83

86

87 88 89 90 91 92

KØBENHAVNS GK karakter: 5,80 ÅTVIDABERGS GK karakter: 5,79 VIIPURI GC – ETELÄ-SAIMAA karakter: 5,74 KALMAR GK – GAMLA karakter: 5,71 SÄTERS GK karakter: 5,69 REYKJAVIKS GC – GRAFARHOLT karakter: 5,66

93 94 95 96 97 97 99 100

RUUHIKOSKI GOLF karakter: 5,62 NORDCENTER G&CC – BENZ karakter: 5,59 LOSBY, ØSTMORK karakter: 5,58 FJÄLLBACKA GK karakter: 5,56 HVIDE KLIT GC karakter: 5,53 FANØ GOLF LINKS karakter: 5,53 PALTAMO GOLF karakter: 5,49 IDREFJÄLLENS GK karakter: 5,46


Balltilbud 99,-

99,-

(Ord. 199,-/ds) Spalding 50 Comp Ultra Soft Ladies

(Ord. 199,-/ds) Spalding 50 Comp Ultra Soft

249,-

(Ord. 499,-/ds) Callaway SR2

Legg inn din bestilling på dormy.com/no

STOCKHOLM GÖTEBORG HELSINGBORG JÖNKÖPING MALMÖ NORRKÖPING SUNDSVALL ÖREBRO (Lokale avvik i sortimentet kan forekomme)

Profile for Dormy Golf

Dormy Golf - Katalog 2019 (NO)