Page 1

2019 Europas største golfvarehus DU FINDER ALLE NYHEDER I VORES KATALOG

SIDER MED SPÆNDENDE GOLFPRODUKTER


• Enormt udvalg • Hurtige leveringer • Prisgaranti • E-handel siden 1998 I vores omfattende katalog finder du sandsynligvis alt, du måtte have brug for. Men faktum er, at vores udvalgt på internettet er endnu større. Surf ind på dormy.dk, dit golfvarehus på nettet, og bestil dine varer.


NU KOMMER EUROPAS STØRSTE GOLFVAREHUS TIL DANMARK

VELKOMMEN TIL DORMY!

Vores rejse, som startede på 32 kvadratmeter i en lille svensk by i 1994, har gjort os til svenskernes førstevalg for køb af golfudstyr. Vi har i dag elleve varehuse, en outletbutik og e-handel, hvilket betyder, at over 100.000 svenskere om året vælger at handle golfprodukter hos os for at få en sjovere og bedre golfoplevelse. Nu vil vi give danske golfspillere samme mulighed. På dormy.dk finder du Europas største udvalg af golfudstyr, og vores kompetente kundeserviceafdeling er altid kun en e-mail eller en telefonsamtale væk, så de kan guide dig, hvis du har brug for hjælp på vejen mod dit køb. Takket være vores store indkøb kan vi presse priserne på vores store udvalg, hvilket betyder, at vi altid har mulighed for at give dig den laveste pris på dine golfprodukter. Hvis du mod forventning finder varen billigere et andet sted, får du differencen tilbage. Når du køber et jernsæt hos os, tilbyder vi dig desuden altid 30 dages prøvegaranti. Det betyder, at du har mulighed for at få pengene tilbage, hvis du ikke synes, at jernene passer dig. Det gør vi, for at du skal føle dig tryg, når du handler hos os. Vi håber, at du får en god golfsæson – og velkommen til Dormy.

Anders Wall, Managing Director Dormy Golf

Vi hjælper dig med dit golfudstyr

I 2019 FYLLER DORMY GOLF 25 ÅR.


Prøv jernene i 30 dage Intet køb er afsluttet, før du er helt tilfreds Det er vigtigt, at du har den

helt tilfreds, kan du returnere

forestillet sig, og derfor anser vi

samme følelse, når du er be-

sættet og få pengene tilbage,

ikke købet som gennemført, før

gyndt at spille med grejet. Det

eller også hjælper vi dig med

perioden på 30 dage er gået.

er præcis derfor, at vi tilbyder

at finde et andet sæt.

  Det vigtigste for os på Dormy

dig 30 dages tilfredshedsga-

  Har du fået vores hjælp til

er, at du får en positiv oplevelse

ranti på vores jernsæt. Så tag

købet, er det usandsynligt, at

og spiller bedre golf med dit

køllerne med dig ud på banen,

det sker, men af og til går det

nye grej.

spil med dem, og er du ikke

jo ikke altid, som man havde


Indhold SKO OG HANDSKER

101 102 103 104 105 106

BOLDE

TEKNOLOGI

94-100 REJSETASKER VOGNE BAGS

JUNIOR................................42-44 TØJ.......................................45-72

HANDSKER OG SKO...........73-87

III REJSETASKER....................94-100

Galvin Green.................................... 46-49 Peak Performance............................ 50-51 J. Lindeberg..................................... 52-53 Abacus............................................. 54-55 Nike Golf.......................................... 56-57 Daily................................................. 58-59 Puma................................................ 60-61 Röhnisch........................................... 62-63 Callaway................................................ 64 Original Penguin................................... 65 Adidas................................................... 66 Under Armour....................................... 67 Cross..................................................... 68 Lyle & Scott........................................... 69 Cutter & Buck........................................ 70 Annika................................................... 71 FootJoy................................................. 72

88-93

KØLLER

KØLLER................................10-41

Callaway........................................... 10-13 Odyssey................................................ 13 Cobra............................................... 14-19 TaylorMade...................................... 20-23 Titleist............................................... 24-27 Srixon.................................................... 28 Cleveland Golf...................................... 29 Wilson Staff...................................... 30-31 Ping.................................................. 32-35 Mizuno............................................. 36-37 Spalding........................................... 38-39 Zynk....................................................... 40 Puttere................................................... 41

73-87

10-41

45-72 TØJ

FootJoy............................................ 73-75 Puma................................................ 76-77 Ecco................................................. 78-79 Nike.................................................. 80-81 Adidas.............................................. 82-83 Callaway................................................ 84 Under Armour....................................... 85 Skechers................................................ 86 Mizuno.................................................. 86 Handsker............................................... 87 GOLFBOLDE........................88-93 BAGS, VOGNE OG Sun Mountain........................................ 94 Big Max............................................ 95-97 MotoCaddy........................................... 98 Powa Kaddy.......................................... 99 Rejsetasker.......................................... 100 TEKNOLOGI,

SOLBRILLER.................... 101-106

Garmin......................................... 102-103 Nikon................................................... 104 Skypro................................................. 104 Leupold............................................... 104 Bushnell............................................... 105 Henrik Stenson Eyewear..................... 105 Oakley................................................. 106 DORMY PROMOTION................107


Sådan finder du

de rigtige køller for dig

TIPPENE, SOM GØR DET NEMMERE AT FINDE DET RIGTIGE BLANDT ALLE KATALOGETS NYHEDER

1

HVOR MEGET HJÆLP HAR DU BRUG FOR?

Skalaen mellem det hurtigste jern og det mindst tilgivende er meget bred. Så det første spørgsmål, du bør stille dig, er, hvad du prioriterer i dit spil? Har du brug for så meget hjælp som muligt, men er klar til at give afkald på følelsen, så bør du finde en kølle med et lavt tyngdepunkt og en bred sål. Vil du derimod have mulighed for at forme og kontrollere boldbanen, så kan du se på nogle køller, der er lidt slankere.

2

SMEDEDE ELLER STØBTE JERN?

90 procent af alle de køller, der fremstilles, er støbte. Tidligere anså man altid smedede køller for betydeligt skarpere end støbte. I dag fremstilles støbte modeller med meget bedre præcision end tidligere, hvilket gør, at forskellen mellem de to er blevet mindre. Men de allerbedste spillere siger, at de oplever en bedre følelse i smedede køller. Tag nogle prøveslag, og mærk efter, om du oplever nogen forskel.

3

LANGE JERN ELLER HYBRIDER?

Man ser stadig færre lange jern ude på golfbanerne. Årsagen? Mange oplever, at de er for svære at

slå med. I stedet udskifter flere og flere deres lange jern med hybrider. Hvilket jern, der er det længste man skal have i bagen, er individuelt. Det enkleste er at prøve sig frem for at finde ud af, hvad du kan klare. Mange sæt sælges i dag med hybrider som tilvalg.

4

HAR DU BRUG FOR AT BLIVE BEDRE FRA 100 METER OG IND?

Mange golfspillere har større problemer, jo tættere de kommer på green. En løsning kan være at lægge yderligere en wedge i bagen for at øge præcisionen. Spørg dig selv, om der er nogen bestemt afstand, hvor du har bekymringer, og forsøg at lukke hullet med yderligere en wedge.

5

HVILKET SKAFT SKAL DU HAVE?

Mange golfspillere vælger skaft efter, hvad vennerne har, eller tager det samme som tidligere. Men du kan vælge smartere end det. Tjek vores skaftguide her, inden du bestemmer dig – og du kan altid kontakte vores kundeserviceafdeling for at få råd og tips.

VÆLG ET SKAFT, SOM PASSER DIG Alle skafter har forskellige stivheder og egenskaber. Hvilket du bør vælge, hænger sammen med, hvor hårdt du slår. Men selvom det varierer en del mellem forskellige mærker og modeller, findes der fem generelle standardstivheder. DAME Et blødt skaft med en længde tilpasset til damer. Har oftest et lavt flekspunkt for at hjælpe spilleren med at få mere længde og højde i slagene. Svinghastighed (med driver): op til ca. 70 mph. Betegnelse: L. SENIOR Først og fremmest tilpasset herrer med lavere svinghastighed og damer, der ønsker et lidt længere og noget stivere skaft i forhold til et dameskaft. Svinghastighed: 70-80 mph. Betegnelse: A eller Sr. REGULAR Standardskaftet for herrer og den absolut mest spillede skaftstivhed. Svinghastighed: 81-95 mph. Betegnelse: R. STIFF Skaftet til spillere, som slår hårdt til bolden. Disse skafter kombinerer stivhed med stivere fleks for at holde boldbanen nede og give kontrol i slagene. Svinghastighed: 96-110 mph. Betegnelse: S. X-STIFF Det stiveste skaft, tilpasset til spillere, som slår ekstremt hårdt til bolden. Svinghastighed: Over 110 mph. Betegnelse: XS.

7


H O L D ST Y R PÅ L Æ N G D E N Med teknologiens udvikling er det blevet nemmere end nogensinde før at finde sine slaglængder.

Bedre golf med ny teknologi GPS-urene bliver bedre og bedre, og kikkerterne bliver stadig mere træfsikre. Brug moderne teknologi til at udvikle dit spil. Et hurtigt kig på uret på dit venstre håndled. Et hurtigt skud med den nye afstandsmåler, som vibrerer, indtil den har fået flaget i sigte. Eller måske et par sekunders opmærksomhed i den nye og avancerede hybridkikkert, som hurtigt tegner billedet af de forudsætninger, du skal tage hensyn til inden det næste slag. Det har aldrig været nemmere end 8

nu at finde afstanden til målet ude på banen, og den moderne teknologi forfines hele tiden, hvilket betyder, at visse målere nu til og med kan angive afstanden med en decimeterdecimal. – Udviklingen har virkelig været fantastisk. Det er ikke så mange år siden, at den eneste afstandsinformation, man kunne få, var 150-pindene langs fairwayen. Nu er det egentlig kun dig selv, der sætter dine egne begrænsninger for, hvor meget du

vil vide om det slag, du skal slå, siger Sandra Forslund, hardwareekspert hos Dormy i Arninge. Der er kun et problem. For hvis udviklingen af teknologien har gjort store fremskridt, så kan man ikke rigtig sige det samme om golfspillernes ambitioner om at lære, hvor langt de slår med forskellige køller. Undersøgelser har vist, at de allerfleste overvurderer deres slaglængde ganske betydeligt – og at det er sjældent, at man reviderer sin opfattelse af, hvor langt køllen slår. – I testcenteret støder man på mange mennesker, der for eksempel siger, at de slår 150 meter med et jern 7, men den oplysning er ofte baseret på, at det måske er sket en enkelt gang, hvor forudsætningerne har været meget


HVEM SKAL HAVE HVAD? Golfur, lasermåler eller hybridkikkert? Hvad der passer bedst til dig afhænger af, hvilken type golfspiller du er. GOLFUR Det enkleste og mest fleksible måleredskab. Leverer normalt måling til forkant, greenmidte og bagkant og i de mere avancerede varianter kan du også få hjælp til at kontrollere afstanden til forhindringer og strategiske punkter på banen. Kan også give dig en god måling, når flaget eller greenen er skjult. Men kan selvfølgelig ikke levere præcise målinger til flaget. Hurtigt, fleksibelt og tilstrækkeligt for de fleste. Ikke lige så præcist som kikkerten.

gode. For når de derefter slår prøveslag i vores Trackman, viser det sig ofte, at gennemsnittet er betydeligt kortere, siger Sandra Forslund. Der er formentlig flere forklaringer. En af dem er nok, at man sjældent tager sig den tid, der skal til for at gennemgå slaglængderne med alle køller. En anden er, at mange helt enkelt ikke ved, hvordan gør. De gode nyheder er selvfølgelig, at først og fremmest moderne golfkikkerter også har en stor rolle at spille i den forbindelse og har forenklet en proces, som tidligere kunne være ganske kompleks og tidskrævende. – Det tager lidt tid, men jeg tror, at det er en vældig god investering, hvis du har ambitioner om at udvikle dit golfspil, siger Sandra Forslund.

”Nu er det egentlig kun dig selv, der sætter dine egne begrænsninger for, hvor meget du vil vide om det slag, du skal slå.”

LASERMÅLER I starten kunne det være svært at låse flaget i sigtet og finde den rigtige afstand. Men i opdaterede versioner er det blevet væsentligt enklere. Giver dig nøjagtige afstande, uanset om du forsøger at slå mod flaget eller vil vide, hvor langt der er til fyrren ovre i svinget. Giver dig præcise målinger. Tager længere tid end GPS’en. Giver dig kun afstande til det, du kan se. HYBRIDKIKKERT For den sande gadgetnørd er de to måleredskaber blevet kombineret i ét. Den ultimative kombination, som giver dig overblik over alle hullets mål og afstande og samtidig gør det muligt at holde styr på yderligere målepunkter, hvis du har brug for det. Giver dig alle målinger. Højt prisniveau.

9


KØLLER

CALLAWAY EPIC FLASH DRIVER Ved hjælp af computere og kunstig intelligens har Callaways ingeniører fundet frem til et radikalt anderledes design for slagfladen, som gør den til den hurtigste, virksomheden har skabt. Derudover er Jailbreak-teknologien tilbage. Det betyder, at to stænger på indersiden af hovedet stabiliserer og holder sammen på kronen og sålen for at isolere kraftoverførslen gennem hele slagfladen. Køllen har også en justerbar 16-grams vægt, som kan flyttes rundt for at justere boldflugten og skabe en så fleksibel kølle som muligt.

CALLAWAY APEX 19 IRONS De ultimative smedede distancejern til spilleren, som ønsker et klassisk udseende samt god lyd og følelse. Jernene er fremstillet af blødt stål, og for første gang har Callaway integreret sin patenterede uretan microspheres-teknologi i smedet jern for at skabe den bedst mulige følelse uden at miste længde. Alle jern i sættet er blevet specielt tilpassede ved hjælp af tungstensvægte for at få tyngdepunktet på det optimale sted for god præcision.

CALLAWAY EPIC FLASH FAIRWAY Har en ny og revolutionerende Flash Faceteknologi, som sammen med det patenterede Jailbreak giver høj boldhastighed. Med en nydesignet hosel, som er kortere og lettere, har Callaway kunnet flytte tyngdepunktet i hovedet for højere launch og længere boldflugt. Dette er den første model, hvor det er lykkedes for Callaway at kombinere Jailbreak-teknologi og justerbarhed i en fairway-kølle.

CALLAWAY APEX PRO 19 IRONS Smedede jernmed tourydeevne og avancerede distanceteknologier. Har et klassisk udseende, som mange af de bedste spillere sætter pris på, med en mere lige kant, højere tå, tynd toplinje og en ren overgang fra hoselen. For første gang har Callaway integreret 360 Face Cup i en promodel for at generere boldhastighed og et mere konsekvent boldtræf over en større del af slagfladen, mens det nye ”Spin Control VFT” tilføjer spin på de fulde slag. Alle jern i sættet er blevet specielt tilpassede ved hjælp af tungstensvægte for at få tyngdepunktet på det optimale sted.

4 499,2 499,8 999,6-jern, 5-PW, stål

8 999,6-jern, 5-PW, stål 9 999,6-jern, 5-PW, grafit 6-jern, 6-PW+SW, grafit, dame

10

D O R M Y. D K


KØLLER

CALLAWAY ROGUE DRIVER Rouge har Callaways revolutionerende Jailbreakteknologi, som giver en bedre energioverførsel til bolden og mere konsekvent boldhastighed over en større del af slagfladen. Konstruktionen med let titan og top i kulfiber har givet hovedet tilgivende egenskaber. Findes også i en drawmodel med hælvægtning både inde i og uden på køllehovedet for minimering af slice og for at bidrage til et mere kontrolleret draw. Loftet kan justeres -1 til +2 grader.

CALLAWAY ROGUE FAIRWAY–KØLLE Jailbreak-teknologien, kombineret med Callaways ”Hyper speed face cup”, skaber højere boldhastighed over en større del af slagfladen og giver meget længde. Top i kulfiberkomposit skaber et lavt tyngdepunkt og stor modstand mod vridning i hovedet, hvilket gør den tilgivende. CALLAWAY ROGUE HYBRID Meget letspillet hybrid, som har stor modstand mod vridning og lavt tyngdepunkt, så det er nemt at få bolden op i luften. Her er de to teknologier ”Jailbreak” og ”Hyper speed face cup” blevet anvendt for at give højere boldhastighed over en større del af slagfladen og på den måde mere længde.

CALLAWAY ROGUE IRONS Letspillett jern med meget længde og præcision samt god lyd og følelse. ”360 Face cup” skaber høj boldhastighed over en stor del af slagfladen og konsekvent længde. CALLAWAY ROGUE X IRONS Dette er en kølle med et lettere hoved og optimeret loft for at generere længde. Den brede sål placerer tyngdepunktet lavt og langt tilbage for en høj udgangsvinkel, lang boldflugt og tilgivende egenskaber.

3 299,-

1 899,5 299,6-jern, 5-PW, stål 5 999,6-jern, 5-PW, grafit 6-jern, 6-PW+SW, grafit, dame

5 299,5 999,6-jern, 5-PW, grafit 6-jern, 5-PW, stål

1 799,-

6-jern, 6-PW+SW, grafit, dame

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

11


KØLLER

CALLAWAY BIG BERTHA HYBRID Callaways mest tilgivende hybrid nogensinde. Kombinerer Jailbreakteknologi og justerbarhed med den nye lettere og kortere OptiFit-hosel. Konstruktionen giver en øgning af boldhastigheden og længden fra træf over hele slagfladen. Med den nye hosel har tyngdepunktet kunnet placeres lavere i hovedet for at optimere mulighederne for at få bolden op i luften og få den til at flyve højt og langt. Har en hovedform, som både er tiltalende og spækket med teknologi.

1 299,CALLAWAY MACK DADDY 4 Mack Daddy 4 tilbyder med sine klassiske former al den følelse, du har brug for til et stabilt nærspil. Nøjagtig placeret tyngdepunkt, ”Groove-in-groove Technology” og en avanceret yderstruktur giver maksimal kontrol. To forskellige former for riller, en til pitch og gap wedge og en til sand- og lobwedge. Fire forskellige sålslibninger: standard, C-grind, U-grind og X-grind.

CALLAWAY BIG BERTHA IRONS Callaways mest letspillede distancekøller for spilleren, som vil have hjælp til at få bolden op i luften og samtidig nogle ekstra meter. Den tredelte konstruktion giver god lyd og en herlig følselse, men også konstant længde og fin højde på slaget. Har en tynd og fleksibel kant omkring slagfladen, og den arbejder aktivt ved slaget for at øge boldhastigheden. Herligt stilrent look med en smoked pvd-finish.

CALLAWAY XR SPEED DRIVER XR-modeller fra Callaway har fokus på boldhastighed og længde. XR Speed har en let kulfiberkrone, hvilket gør det muligt at flytte den sparede vægt længere ned og længere tilbage. Det lave tyngdepunkt bidrager til mere tilgivende egenskaber. Loftet kan justeres -1 til +2 grader. CALLAWAY XR SPEED FAIRWAYWOOD Den smedede slagflade giver højere boldhastighed, og det finjusterede Speed Step-design skaber bedre aerodynamiske egenskaber og højere køllehastighed. Hawkeye-sålen gør det nemt at få bolden op i luften og borger for, at køllen er letspillelig.

2 099,2 399,-

2 199,-

6 999,6-jern, 5-PW, stål 8 499,6-jern, 5-PW, grafit 6-jern, 6-PW+SW, grafit, dame

12

D O R M Y. D K


KØLLER

HELE VORES SORTIMENT AF ODYSSEY PU T T ER S SER DU PÅ DORM Y.DK

ODYSSEY TOULON Premiumputtere med førsteklasses udseende, lyd, følelse og ydeevne. Den præcisionsfræsede slagflade har et dybt diamantmønster, som optimerer lyden og følelsen ved at kanalisere vibrationerne. Nu også med Stroke Lab-skaft, som bygger på en revolutionerende ny teknik med flere materialer, hvor stål og grafit kombineres for at give bedre stabilitet og vægtning.

1 699,O-works #1 WS Black W

3 499,Toulon Las Vegas

1 699,O-works #7 S Black

ODYSSEY O-WORKS En elegant og stilren putterserie i rød og sort med en slagflade med den revolutionerende Microhinge-teknik, som består af en plade med små spidser indstøbt i en elastomer, hvilket både giver en skøn følelse og topspin, så bolden begynder at rulle omgående ved slaget.

3 499,Toulon San Diego

2 099,Stroke Lab DW

2 099,Stroke Lab #7

2 899,EXO #7

2 999,EXO 2-ball

ODYSSEY EXO En premiumserie i tre varianter med konstruktion i flere materialer, stor modstand mod vridning og klassiske former i rød og sort. Præcisionsfræset hoved med højteknologiske finesser og ydeevne i tourklasse. Nu også med Stroke Lab-skaft, som bygger på en revolutionerende ny teknik med flere materialer, hvor stål og grafit kombineres for at give bedre stabilitet og vægtning.

ODYSSEY STROKE LAB Stilrene puttere med revolutionerende skaftteknik for blødere puttebevægelse og bedre resultat med skaft af flere materialer, hvor stål og grafit kombineres for at give bedre stabilitet og vægtning. Med et skaft, som er skabt til at hjælpe dit stroke, sammen med en White Hot Microhinge-indsats får du et hurtigere rul og mere ensartede længder.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

13


KØLLER

KING F9 SPEEDBACK DRIVER King F9 Speedback kombinerer lav luftmodstand med lavt tyngdepunkt. Det giver en hurtig driver med lavt spin, hvilket fører til længere slag. CNC-fræset slagflade for at kunne ligge tæt på den tilladte grænse i forhold til trampolineffekt. Kulfibertoppen er trukket ned over kanten for at stive konstruktionen af og give mere fart på bolden. Flytbare vægte og justerbar hosel i otte lejer.

KING F9 SPEEDBACK FAIRWAY Cobras fairway-køller er i år forsynet med samme CNC-fræsede slagflade som i driverne for at maksimere længden på slagene. Tilføj så Speedback-teknologien, som giver lavt tyngdepunkt og lav luftmodstand, justerbart loft samt Baffler Rails, og du har fairway-køller, som du kan anvende fra mange lejer – alt fra tee til rough.

KING F9 SPEEDBACK HYBRID Forbedrede Baffler Rails sammen med en tungstensvægt placeret langt tilbage og lavt gør det endnu nemmere at komme til bolden og få den til at flyve højt og langt. Det her er den kølle, du skal erstatte dine lange jern med, hvis du har svært ved at få bolden op med dem. KING F9 SPEEDBACK IRONS Jern, der går rigtig langt. Hemmeligheden ligger i, at de er lavet lidt større for at kunne flytte tungstensvægten længere ud mod siderne og bagud og også øge slagfladens fleksibilitet. Med købet får du en mere tilgivende kølle med en rigtig blød følelse. Smart forhøjning på sålen gør, at køllen glider nemmere gennem græsset.

3 499,Alle køller på opslaget er udstyret med Cobra Connect (læs mere på side 17)

2 199,-

1 699,5 499,6-jern, 5-PW, stål 6 499,6-jern, 5-PW, grafit

14

D O R M Y. D K


KØLLER

KING F9 SPEEDBACK DRIVER DAME Dametilpasset version af King F9 Speedback, som er den første driver, der kombinerer lav luftmodstand med lavt tyngdepunkt. Dette giver en hurtig driver med lavt spin = længere slag, og derudover gør det lave tyngdepunkt, at det er nemt at få bolden op i luften. Kulfibertoppen er trukket ned over kanten for at stive konstruktionen af og give mere fart på bolden. Flytbare vægte og justerbar hosel i otte lejer.

KING F9 SPEEDBACK FAIRWAY DAME Tilgivende kølle til alle typer golfspillere. Er forsynet med samme CNC-fræsede slagflade som i driverne for at maksimere længden på slagene. Tilføj så Speedback-teknologien, som giver lavt tyngdepunkt og lav luftmodstand, justerbart loft samt Baffler Rails, og du har fairway-køller, som du kan anvende fr mange lejer – alt fra tee til rough.

KING F9 SPEEDBACK HYBRID DAME Forbedrede Baffler Rails sammen med en tungstensvægt placeret langt tilbage og lavt gør det endnu nemmere at komme til bolden og få den til at flyve højt og langt. Det her er den kølle, du skal erstatte dine lange jern med, hvis du har svært ved at få bolden op med dem. KING F9 SPEEDBACK IRONS DAME Jern, der går rigtig langt. Hemmeligheden ligger i, at de er lavet lidt større for at kunne flytte tungstensvægten længere ud mod siderne og bagud og også øge slagfladens fleksibilitet. Med købet får du en mere tilgivende kølle med en rigtig blød følelse. Smart forhøjning på sålen gør, at køllen glider nemmere gennem græsset.

3 499,Alle køller på opslaget er udstyret med Cobra Connect (læs mere på side 17)

2 199,-

1 699,-

6 499,6-jern, 6-PW+SW, grafit, dame

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

15


KØLLER

KING UTILITY IRON BLACK Til dig, der foretrækker jernets præcision, men som gerne vil have hybridens tilgivende egenskaber. Hul konstruktion sænker tyngdepunktet og gør køllen mere tilgivende. Smedet slagflade med CNC-fræsede riller giver en skøn følelse og eksplosive slag. Justerbar hosel giver dig otte forskellige loft/lies i en og samme kølle.

KING FORGED TEC BLACK IRONS En tynd slagflade smedet i 4140 rustfrit stål for højere boldhastighed og mere længde. Letvægtsmedaljoner i kulfiber giver støtte til den tynde slagflade og optimerer lyden og følelsen. Strategisk placerede vægte sænker og centrerer tyngdepunktet for højere præcision og mere tilgivende egenskaber ved urene slag.

KING MIM WEDGE MIM står for Metal Injection Molded og er en avanceret måde at støbe metal under højt tryk. Resultatet er bedre præcision og mere ensartet kvalitet. Du får desuden følelsen i et lidt blødere metal som bonus. CNC-fræsede riller giver optimalt spin.

9 499,7-jern, 4-PW, stål Alle køller/jern på opslaget er udstyret med Cobra Connect

7 999,6-jern, 5-PW, stål

1 699,Utility-stål 1 899,Utility-grafit

1 199,-

16

D O R M Y. D K

KING FORGED CB/MB IRONS En kølle udviklet af Rickie Fowler til de bedre spillere, som vil kunne styre deres slag. Formen er finjusteret, men den store nyhed er, at en ekstra tungstensvægt er placeret langt nede og midt på sålen, for at ekstra masse lige under sweet spot øger følelsen og muligheden for at forme slagene. 4-6 har cavity back og 7-PW muscle back.


KØLLER

Cobra One Length One Length er ikke en kølle, men et koncept, der går ud på, at golf bliver lettere og sjovere, hvis du har færre sving at træne. Alle jern og hybrider har samme længde, og da tourspilleren Bryson Dechambeau udviklede konceptet, gik han ud fra længden på et 7-jern. Grundtanken er, at du skal holde dig til samme opstilling, boldplacering og sving med alle køller. Resultatet bliver ofte mindre spredning og mere stabilitet. Efter Dechambeaus fremgang sidste år har endnu flere spillere på alle niveauer prøvet One Length og har set lyset. Nu er det din tur til at prøve – One Length kan være køllerne, der tager dig til næste niveau.

Alle køller/jern på opslaget er udstyret med Cobra Connect

1 699,-

7 999,6-jern, 5-PW, stål 1 699,Utility stål 1 899,Utility grafit

Cobra Connect/ Arccos Caddie Cobra Connect Powered By Arccos er et system, der helt automatisk indsamler oplysninger om dit spil uden på banen lige som de oplysninger, der indsamles på touren for alle spillere. Du får styr på, hvor langt dine køller går, procentuel spredning på dine teeslag og indspil og meget mere. Du kan også se grafisk, hvilke dele af spillet der er dine styrker og svagheder, så du ved, hvad du skal øve dig mere på. Med systemets premiumfunktion, Arccos Caddie, får du også en digital caddie med dig ud i din telefon, som hjælper dig med at tage de bedste beslutninger efter vejrforholdene, og hvordan du spiller fra alle positioner på banen.   Forskellen mellem Cobra Connect og Arccos 360 er, at Arccos 360 er sensorer, som du skruer i grippet på dine eksisterende køller, mens sensorerne i Cobra Connect er integreret i grippet. Cobra Connect findes i alle KING-køller fra Cobra, og hvis du køber et sæt med mindst seks jern, får du sensorer til resten af dine køller med i købet.   Du kan læse mere om Cobra Connect/ Arccos 360 på dormy.dk

5 499,6-jern, 5-PW, stål 6 999,6-jern, 5-PW, grafit ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

17


KØLLER

F-MAX SUPERLITE COMBO De lange jern er erstattet af mere letspillede hybrider. Gode for dem, der ikke svinger så hurtigt og derfor har svært ved at skabe længdeforskelle mellem jernene. Fireren og femmeren som hybrider for at få længde med disse, og jern fra sekseren til sandwedge for maksimal præcision.

6 499,6-jern, grafit,

F-MAX SUPERLITE DRIVER Udviklet til golfspillere, som ikke svinger så hurtigt. Ved at reducere vægten i køllehoved, skaft og grip markant hjælper køllen dig med at få mere fart på bolden, så den flyver både højere og længere. Med en smedet E9-slagflade og en vægt placeret langt tilbage og mod hælen bliver køllen desuden ekstra tilgivende ved slag uden for sweetspot. Offsetdesign bidrager til reduceret slice. F-MAX SUPERLITE FAIRWAY Tilgivende fairway-kølle med let skaft og ekstrem lav totalvægt for maksimal hastighed. En smedet slagflade i titan genererer mere længde ved slag uden for slagfladens centrum. Offsetdesign og en vægt placeret langt tilbage og mod hælen modvirker slice og skaber højere boldflugt med mere draw.

2 hybrider, grafit

2 499,-

1 699,-

1 499,-

3 999,6-jern, 5-PW, stål 4 999,6-jern, 5-PW, grafit 18

D O R M Y. D K

F-MAX SUPERLITE HYBRID En letspillet hybrid med ekstremt lav vægt for at generere mere fart og dermed længere slag. Offsetdesign og en vægt placeret langt tilbage og mod hælen modvirker slice og gør det lettere at komme lige på bolden for højere boldflugt med mere draw. F-MAX SUPERLITE IRONS Letspillede jern med lav vægt og høj trampolineffekt, hvilket danner grundlag for længere slag. Progressiv offset gør det nemmere at undgå slice med de længere jern, og høj MOI gør dem ekstremt tilgivende.


KØLLER

F-MAX SUPERLITE COMBO DAME De lange jern er erstattet af mere letspillede hybrider. Gode for dem, der ikke svinger så hurtigt og derfor har svært ved at skabe længdeforskelle mellem jernene. Fireren og femmeren som hybrider for at få længde med disse, og jern fra sekseren til sandwedge for maksimal præcision.

5 499,-

4-jern, grafit, 2 hybrider, grafit

F-MAX SUPERLITE DRIVER DAME Udviklet til golfspillere, som ikke svinger så hurtigt. Ved at reducere vægten i køllehoved, skaft og grip markant hjælper køllen dig med at få mere fart på bolden, så den flyver både højere og længere. Med en smedet E9-slagflade og en vægt placeret langt tilbage og mod hælen bliver køllen desuden ekstra tilgivende ved slag uden for sweet spot. Offsetdesign bidrager til reduceret slice. F-MAX SUPERLITE FAIRWAY DAME Tilgivende fairway-kølle med let skaft og ekstrem lav totalvægt for maksimal hastighed og længde. En smedet slagflade i titan genererer mere længde ved slag uden for slagfladens centrum. Offsetdesign og en vægt placeret langt tilbage og mod hælen modvirker slice og skaber højere boldflugt med mere draw.

F-MAX SUPERLITE HYBRID DAME En letspillet hybrid med ekstrem lav vægt for at generere mere fart og dermed længere slag. Offsetdesign og en vægt placeret langt tilbage og mod hælen modvirker slice og gør det lettere at komme lige på bolden for højere boldflugt med mere draw. F-MAX SUPERLITE IRONS DAME Letspillede jern med lav vægt og høj trampolineffekt, hvilket danner grundlag for længere slag. Progressiv offset gør det nemmere at undgå slice med de længere jern, og høj MOI gør dem ekstremt tilgivende.

2 499,-

1 699,-

1 499,-

4 999,6-jern, 6-PW+SW, grafit, dame

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

19


KØLLER

TAYLORMADE M5 DRIVER Har et helt nyt hoved i flere materialer, designet til at være så tæt på den tilladte hastighedsgrænseværdi som muligt. Dette er opnået ved hjælp af en ny banebrydende teknologi for slagfladen, hvor hvert enkelt hoved hastighedstestes individuelt i flere forskellige positioner. Derefter optimeres køllen ved injicering af resin for at komme så tæt på den tilladte grænse som muligt. Den optimerede slagflade, kombineret med en mere effektiv omvendt T-Track, giver en personlig driver med en forbedret boldhastighed for hver enkelt golfspiller.

TAYLORMADE M5 FAIRWAY-KØLLE Ny meget justerbar fairway-kølle med banebrydende titan- og kulfiberkonstruktion med en stor og flytbar 65-grams vægt. Den første fairway-kølle, der tilbyder den revolutionerende Twist Face-teknologi, som skaber god præcision og spilforandrende ydeevne. Loftet kan skiftes i tolv forskellige positioner for i alt plus/minus to graders justering.

TAYLORMADE GAPR En serie køller, der er designet til at udfylde gabet mellem dit længste jern og din korteste kølle. Køllehovedet er fyldt med TaylorMades revolutionerende Speedfoam, som hjælper med at generere højere boldhastighed, mens det reducerer vibrationer for at give optimal lyd og følelse. Takket være den justerbare hosel kan du selv nemt tilpasse loftet på køllen +/- 1,5° for at finde din perfekte boldbane.

4 499,-

1 799,-

3 299,-

1 799,-

1 799,-

20

D O R M Y. D K


KØLLER

TAYLORMADE M6 DRIVER Ny driver, hvor hvert enkelt hoved testes individuelt og injiceres med resin, så trampolineffekten optimeres over hele slagfladen for at opnå en ydeevne præcis på den tilladte grænse. Twist Face-teknologien giver mere loft oppe ved tåen og mindre loft i hælen for at modvirke spin ved slag uden for centrum. Den nye og mere fleksible Hammerhead-lomme bidrager til at skabe et større sweetspot for at give mere boldhastighed ved slag uden for centrum.

TAYLORMADE M6 FAIRWAY–KØLLE Nyt design med en noget dybere slagflade og en større kulfiberkrone, som giver optimal distance med en fortræffelig spilbarhed. Vægten er fordelt lavt for at give optimalt tyngdepunkt med høj MOI-værdi. Twist Face-teknologien giver mere loft oppe ved tåen og mindre loft i hælen for at modvirke spin ved slag uden for centrum. Avanceret Speed Pocket for mere trampolineffekt ved slag uden for centrum.

TAYLORMADE M6 DRIVER D-TYPE Leverer samme ydeevne som den almindelige M6-model, men med et draw-fremmende hoved. Konstrueret til at hjælpe dig med at undgå den højre side af golfbanen og kunne slå længere fra tee end nogensinde før.

TAYLORMADE M6 RESCUE Den første rescue-kølle med Twist Face-teknologi, som genererer længere og mere lige slag over hele slagfladen. Det forbedrer, sammen med nyt såldesign, interaktionen med turfen for forbedret spilbarhed. Køllen har indsunket krone for et lavere tyngdepunkt og en lettere adressering bag bolden. Tynd og hurtig slagflade for forbedret boldhastighed og længde.

3 999,-

1 799,3 999,-

2 299,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

21


KØLLER

TAYLORMADE M5 IRONS En distancekølle, som ikke går på kompromis med følelsen. Takket være den nye Speed Bridgeteknologi er jerndesignet blevet redefineret for at give spilleren længde, god lyd og følelse. M5-jernet tilgodeser behovene hos de spillere, der vil have lidt ekstra distance i slaget, men samtidig ønsker en høj grad af kontrol. TAYLORMADE M6 IRONS ”Speed Bridge” kaldes den teknologi, som har gjort disse jern til rigtige kraftpakker. Den indebærer, at TaylorMade har kunnet anvende sin dybeste og mest fleksible Speed Pocket nogensinde for maksimal boldhastighed. Desuden er køllens slagflade ultratynd og leverer en høj boldhastighed over hele hovedet. Udhulet hosel og 360 graders underskæring sænker effektivt tyngdepunktet og øger spilbarheden.

TAYLORMADE P760 IRONS Progressivt udformet sæt, hvor jern 4-7 er udstyret med den nye, lettere SUS630-slagflade for mere hastighed, præcision og spilbarhed. De lange jern har også en hul konstruktion, som giver mere ensartede længder og øger de tilgivende egenskaber. De er også fyldt med TaylorMades SpeedFoam for at forbedre lyd og følelse, samtidig med at det muliggør en tyndere slagflade og dermed højere boldhastigheder. De kortere jern (8-PW) er smedet i ét stykke 1025 karbonstål for at give optimal følelse og kontrol.

9 999,7-jern, 4-PW, stål

TAYLORMADE P730 IRONS Ved hjælp af en smedeproces i flere trin kan køllen levere en blød og solid følelse i en klassisk hovedform. Den modificerede forkant giver bedre kontakt med turfen, mens en fræset kanal på bagsiden skaber optimale forudsætninger for at kontrollere boldbanen. TAYLORMADE P790 IRONS En kølle til alle, der vil have en smedet følelse og et klassisk udseende. Hovedet er smedet i blødt kulstofstål, og ”Speed Pocket” er inkluderet for højere boldhastighed. Kombinationen af længde og ekstremt tilgivende egenskaber gør den til et spændende alternativ for mange. TAYLORMADE CGB IRONS De mest tilgivende jern i TaylorMades sortiment. Tungstensvægtning giver lavt tyngdepunkt og meget stor modstand mod vridning ved urene slag. Der har også været fokus på at generere højere boldbaner, så også spillere med lavere svinghastighed skal kunne stoppe bolden på greenen.

5 999,6 899,6-jern, 5-PW, grafit 6-jern, 5-PW, stål

6-jern, 6-PW+SW, grafit, dame

9 999,-

7-jern, 4-PW, stål

9 999,-

7-jern, 4-PW, stål

6 899,6-jern, 5-PW, stål 8 499,6-jern, 5-PW, grafit 6 499,-

6-jern, 5-PW, stål

8 499,-

6-jern, 5-PW, grafit

6 999,-

5-jern, 6-PW, grafit, dame

22

D O R M Y. D K


KØLLER

1 299,-

1 299,-

TAYLORMADE HI-TOE WEDGE Den høje tå, specialslebne sål og det højere tyngdepunkt giver sammen med en slagflade helt dækket med ZTP-17-riller den kontrol, du har brug for ved både chipping, pitchslag, lob, bunkerslag og alle andre slag omkring greenene, som kræver finesse. Præcisionsfræsede hoveder i 8620-kulstofstål giver blød følelse og præcision. Sålen har en kanal i midten, ekstra afslebet bagkant i tå og hæl samt en forkant med høj bounce.

TAYLORMADE MILLED GRIND WEDGE Præcisionsfræsede hoveder i 8620-kulstofstål giver blød følelse og præcision. ZTP-17-riller skaber maksimal spinkontrol. Optimalt tyngdepunkt for lavere udgangsvinkel og mere spin. Tre unikke slibninger for alle typer sving og underlag: ”Standard Bounce” til mellemhårde underlag og normalt sving, ”Low Bounce” til hårde underlag og fejende sving samt ”High Bounce” til bløde underlag og mere angribende sving.

Copper Single Sightline

Copper

Midnight Blue

2 699,TAYLORMADE SPIDER X Den populære Spider Tour-serie er videreudviklet til den nye model Spider X. Spider X har et redesignet hoved med en stålramme, som er 30 procent tungere end tidligere for at minimere rotation. Ved at nydesigne tyngdepunkterne i hovedet og introducere True Path Alignment System revolutioneres sættet for at opnå optimal stabilitet og hjælp ved opstilling.

Midnight Blue Single Sightline

2 499,-

Ardmore 2

Ardmore 3

TAYLORMADE SPIDER TOUR Den umådeligt populære Spider Tour-serie har forskellige typer fastgørelse samt variationer med sigtelinjen. Alle modeller har dog det til fælles, at de er meget stabile mallet-puttere med rent udseende og TaylorMades udmærkede Pure Roll-teknologi, som får bolden til at rulle tidligere.

Soto

1 799,-

TAYLORMADE TP BLACK COPPER Designet med lige og kompakte former, som sammen med nye farver skaber en flot putter. Slagfladen har Pure Roll-insert, som kombinerer riller fræset i 45° med en blød polymer for optimalt rul.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

23


KØLLER

TITLEIST TS2 DRIVER Titleists nye TS-serie tilbyder to forskellige modeller, som begge giver mere hastighed til dit spil. Køllerne er udstyret med et nyt ”Speed Chassis” med strømlinet design, hvor man har gjort toppen på køllehovedet og slagfladen tyndere for at kunne flytte vægten til et lavt tyngdepunkt. Dette giver mere hastighed, højere udgangsvinkel og mindre spin med en høj MOIværdi. TS2-modellen lader dig svinge aggressivt og er maksimalt tilgivende over hele slagfladen. TITLEIST TS3 DRIVER Justerbar takket være SureFit CG-vægten, hvilket passer til dig, der vil forme slagene. TS3 har et mere klassisk designet køllehoved og en lavere udgangsvinkel end TS2. Derudover er teknologien den samme.

TITLEIST TS2 FAIRWAY-KØLLE Et nyt ”Speed Chassis” med tyndere køllehoved betyder, at vægten kan omplaceres lavt og langt tilbage for et lavt tyngdepunkt, som giver højere udgangsvinkel og lavere spin. ”Active Recoil Channel 3.0” strækker sig højere op i køllehovedet, hvilket giver slagfladen meget fleksibilitet og høj boldhastighed. TS2-modellen er tilgivende over hele slagfladen med eksplosiv hastighed. TITLEIST TS3 FAIRWAY-KØLLE TS3 er justerbar takket være SureFit CG-vægten, som passer til dig, der vil forme slagene. I øvrigt ligner køllen TS2-modellen med ”Speed Chassis” og ”Active Recoil Channel 3.0”.

TITLEIST 818 H1 HYBRID En spillevenlig hybrid, som passer til de fleste typer golfspillere. Hovedet er noget større end på Titleists H2-model og passer til dig, der har en tendens til at have et fejende sving. Justerbar hosel giver dig mulighed for at ændre loft og lie på køllen og tilpasse den til dine behov. TITLEIST 818 H2 HYBRID En slank hybrid med et mindre hoved, der genererer en penetrerende boldflugt. Passer til dig, som har et stejlere sving og ønsker præcis længde og at kunne styre slagene som med et jern. Du kan ændre loft og lie efter dine ønskemål, ved hjælp af ”SureFit tour hosel”. 

TS 2

3 999,-

TS 3

3 999,-

818 H1

1 999,-

TS 2 TS 3

2 399,818 H2

1 999,-

24

D O R M Y. D K

2 399,-


KØLLER

TITLEIST 718 AP1 IRONS Titleists mest tilgivende jern. Et lavt tyngdepunkt bidrager sammen med en avanceret tungstensvægtning til at skabe en høj boldflugt, som sigter mod en blød landing. De længere jern har en hul konstruktion, mens de mellemlange jern har et hulrum på undersiden for at maksimere længden af alle slag. En højere MOI-værdi giver mulighed for bedre resultater selv ved ucentrerede slag. TITLEIST 718 AP3 IRONS AP3-jernet repræsenterer det bedste fra to verdener med fokus på hastighed. Konstruktionen sikrer, at boldflugten bliver høj og lang med god spinkontrol, selv ved lange slag. AP3 giver dig følelsen fra et tourjern, samtidig med, atden er tilgivende ved slag uden for slagfladens centrum.

TITLEIST 718 CB IRONS Et klassisk udformet jernmed cavityback-profil. Her kombineres et traditionelt udseende med moderne teknik. 718 CB leverer kontrol og præcision, når du vil have det, og tilgivende præstation, hvor du har brug for det. Den fint slebne forkant giver bedre turfkontakt og en renere fornemmelse i træffet. Passer til dig, der har et pålideligt boldtræf. TITLEIST 718 MB IRONS Et klassisk blade-jern, designet for maksimal kontrol – til de absolut skarpeste spillere. Hvert enkelt jern er smedet af et enkelt stykke stål og er udstyret med strategisk vægtning for at skabe den bedste følelse og et så rent udseende og en så ren lyd som muligt.

TITLEIST 718 AP2 IRONS Videreudvikling af den populære AP2-serie. Både fart og MOI er maksimeret for at give total kontrol og længde. Med tungstensvægtning i køllehovedet og en delvist smedet konstruktion opnås en mere stabil og mere tilgivende kølle. Den fint slebne forkant giver bedre turfkontakt og en renere fornemmelse i træffet.

TITLEIST 718 T-MB UTILITY Den hule konstruktion i flere materialer sammen med tungsten og en tynd slagflade muliggør højere boldhastighed, uden at man ofrer udseende og følelse. Forbedret tyngdepunkt giver mere spin og optimal flugt på bolden, som også flyver længere og lander blødere. Findes også som helt sæt.

718 T-MB Utility

1 799,718 T-MB Helsæt

12 499,7-jern, 4-PW, stål

718 MB

9 499,7-jern, 4-PW, stål

718 CB

9 499,7-jern, 4-PW, stål 718 AP2

7 999,6-jern, 5-PW, stål

718 AP3

7 999,6-jern, 5-PW, stål

718 AP1

5 499,6-jern, 5-PW, stål 5 999,6-jern, 5-PW, grafit

6-jern, 6-PW+W, grafit, dame

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

25


KØLLER Jet Black

Brushed Steel

Tour Chrome

1 299,TITLEIST VOKEY DESIGN SM7 WEDGE Med forbedret progressivt tyngdepunkt, optimerede riller og flere tourvaliderede slibninger giver SM7wedges maksimalt med spin, kontrol og ensartet slaglængde, som giver selvtillid inden hvert slag. Den bedste wedgeserie, som Bob Vokey har udviklet.

BOB VOKEYS TOURTESTEDE SLIBNINGER

26

L-GRIND LIDT BOUNCE Halvmåneformet sål med smal bounceoverflade foran og minimal runding. SVINGTYPE: Fejende. TYPE AF UNDERLAG: Hårdt.

M-GRIND LIDT BOUNCE/MELLEMBOUNCE Forreste del af bounceoverfladen er halvmåne- formet med fasning af både for- og bagkanterne. SVINGTYPE: Fejende/Neutral. TYPE AF UNDERLAG: Hårdt/Normalt.

S-GRIND MELLEMBOUNCE Fuld sålform med lige bagkant og moderat runding af hælen. SVINGTYPE: Fejende/Neutral. TYPE AF UNDERLAG: Hårdt/Normalt/Blødt.

F-GRIND MELLEMBOUNCE/MEGET BOUNCE Fuld sålform med moderat runding og minimal fasning af den bageste kant. SVINGTYPE: Alle. TYPE AF UNDERLAG: Alle.

K-GRIND MEGET BOUNCE Bred sålform for øget bounce og forbedret runding. SVINGTYPE: Neutral/Stejl. TYPE AF UNDERLAG: Normalt/Blødt.

D-GRIND MEGET BOUNCE Mulighed for at forme slaget som M-grind, men med meget bounce som K-grind. SVINGTYPE: Fejende/Neutral. TYPE AF UNDERLAG: Normalt/Blødt.

D O R M Y. D K


KØLLER

3 299,-

Squareback 1.5

3 299,-

3 299,-

3 299,-

3 299,-

3 299,-

3 299,-

Newport

Newport 3

3 299,-

Newport 2

Squareback

Newport 2.5

Laguna

Fastback 2

SCOTTY CAMERON STUDIO SELECT Mange af verdens topspillere anvender puttere fra Scotty Cameron. Det siger en del om kvaliteten. Scotty Cameron Select er en præcisionsfræset putterserie i klassisk Newport-design med indsats for blødere følelse og tilgivende egenskaber. I løbet af foråret lanceres en ny og teknologisk avanceret putterserie, Scotty Cameron Phantom X.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

27


KØLLER

1 699,Stål 1 799,Grafit

SRIXON Z U85 UTILITY Z U85 er smedet i blødt 1020-karbonstål, som kombineret med slagfladen i SUP10 giver en blød følelse og god længde. Hovedets hule konstruktion gør jernet lettere at kontrollere, mere tilgivende og giver en højere udgangsvinkel. SRIXON Z 585 IRONS Spillevenligt jern, smedet i blødt 1020-karbonstål. Tour VT-sålen er opdateret i forhold til tidligere modeller og glider nemmere gennem græsset og giver et mere konsekvent boldtræf. Slagfladen, i SUP10, har en indvendig kanal, der giver øget boldhastighed og mere længde. Laserfræset slagflade. SRIXON Z 785 IRONS Smedet i blødt 1020-karbonstål, som giver en fin følelse. En opdateret Tour VT-sål, som lettere glider gennem græsset, giver endnu mere konsekvente boldtræf. Køllen har en tour-cavity med ekstra masse lige bag slagfladen, så du har bedre mulighed for at forme slagene, præcis som du vil. Laserfræset slagflade.

7 499,6-jern, 5-PW, stål 7 499,6-jern, 5-PW, stål

SRIXON Z FORGED IRONS Klassisk blade-jern smedet i 1020-karbonstål. Den videreudviklede Tour VT-sål glider nu endnu nemmere gennem græsset. Større riller og dobbelt laserfræsning på slagfladen genererer bedre spin og mere kontrol i slaget. Passer til spilleren, som gerne vil forme boldbanen.

7 499,6-jern, 5-PW, stål 1 999,-

1 799,3 499,-

28

D O R M Y. D K

SRIXON Z 785 DRIVER Ny, hurtig slagflade af Ti51AF-titan, et lettere og stærkere materiale, som betyder, at det har været muligt at gøre den tyndere og hurtigere for højere boldhastighed og længere teeslag. Kronen er opbygget i fem lag kulfiber for at give mere stabilitet og tilgivende egenskaber. Justerbar hosel, som gør det muligt at finjustere loft, lie og om køllehovedet skal være åbent eller lukket. SRIXON Z F85 FAIRWAY-KØLLE Et lavt tyngdepunkt hjælper dig med at få mere konsekvent længde på hvert slag. En letvægtskrone i kulfiber (gælder FW3) sparer vægt, som er flyttet til yderkanterne for at give mere stabilitet og mere tilgivende egenskaber. Den nye slagflade er blevet tyndere (gælder FW3), hvilket giver bedre længde på slag ramt uden for centrum. SRIXON Z H85 HYBRID Den nedsænkede krone bag slagfladen sænker tyngdepunktet i køllen og hjælper dig med at få mere konsekvent længde på hvert slag. Ny tyndere slagflade for mere længde. Den større og mere tilgivende profil giver dig den selvsikkerhed, der kræves for at slå præcise slag mod green og samtidig længere fra teestedet.


KØLLER

CLEVELAND RTX-4 Fjerde generation af Rotex-teknologien med skarpere grooves og grovere laserfræsning på slagfladen giver mere spin fra alle lejer. Formen og de fire forskellige sålslibninger er udviklet med fokus på tourspillerens ønsker og muliggør øget individuel tilpasning til den enkelte spiller.

RTX-4

1 249,-

CLEVELAND CBX TOUR SATIN Den brede sål glider effektivt gennem slaget og gør køllen tilgivende, mens den samtidig er alsidig nok til mange forskellige slag. Slagoverfladen er præpareret til at give maksimal spin og kontrol. CLEVELAND SMART SOLE 3 Den unikke tretrinssål gør køllen letspillet fra de fleste lejer omkring green. Smart Sole 3.0 fås i to forskellige modeller. ”C” til den, der prioriterer chip, og en S-model til højere slag.

CBX

1 199,Smart Sole 3

1 199,-

CLEVELAND LAUNCHER HB DRIVER Dette design er skabt med enkelhed som nøgleordet, og køllen har intet stilbart loft eller flytbare vægte. Derimod leverer den længde, tilgivende egenskaber og præcision. HiBoretoppen sænker tyngdepunktet i hovedet og giver en høj udgangsvinkel med lavt spintal for en optimal boldbane.

1 699,2 599,1 499,-

4 799,6-jern, 5-PW, stål

5 499,6-jern, 5-PW, grafit

4 799,6-jern, 5-PW, stål

5 499,-

CLEVELAND LAUNCHER HB FAIRWAY-KØLLE Præcis som med driveren i samme serie er Clevelands nye fairway-køller skabt med enkelheden i centrum. Et sænket tyngdepunkt giver en høj udgangsvinkel og gør det nemt at få bolden til at flyve – også fra svære fairway-lejer. CLEVELAND LAUNCHER HB HYBRID De teknologier, som udgør grundlaget for den nye Launcher HB, er hentet fra to tidligere modeller, som nu er blevet forenet i én. HiBore-toppen betyder, at tyngdepunktet placeres lavt, hvilket giver mulighed for at kunne få bolden til at flyve ordentligt. CLEVELAND LAUNCHER CBX IRONS Længde og præcision i kombination med tilgivende egenskaber. Cup Face-teknologi giver højere trampolineffekt og længere slag over hele slagfladen. Det progressive design giver letspillede lange jern med lav profil og mere kompakte korte jern med større kontrol. CLEVELAND LAUNCHER HB IRONS Meget mere letspillet end dette bliver det ikke. Progressivt design med lange jern der er som hybrider, mens de korte jern er mere som jern. Konstruktionen giver tilgivende egenskaber og høj boldflugt.

6-jern, 5-PW, grafit 6-jern, 5-PW, grafit, dame

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

29


KØLLER

WILSON STAFF D7 DRIVER Udmærket valg for den golfspiller, der har brug for lidt ekstra længde. Køllehovedet vejer kun 192 gram, hvilket giver en driver med meget lav totalvægt, og som giver god fart i svinget. Komposittop med kevlar- og kulfiberlag neutraliserer vibrationer og giver en herlig lyd og en skøn følelse. ”Dynamic Launch Control” optimerer tyngdepunktet afhængigt af hovedets loft. Køllen har en behagelig lyd og en herlig følelse.

WILSON STAFF D7 FAIRWAY-KØLLE Fairway-kølle udviklet med samme teknologi som driveren. Carpenter Custom 455-stål i slagfladen giver fin følelse og høj boldhastighed. Det stærkeste argument er den lave totalvægt, som gør det nemmere at generere hastighed. Tyngdepunktet er placeret langt nede i hovedet for at gøre køllen ekstremt let at slå med fra alle lejer.

WILSON STAFF D7 HYBRID Let vægt er i fokus for denne hybrid, som passer til den spiller, der gerne vil have lidt ekstra træk i sine hybridslag. Meget vægt er placeret langt nede i hovedet og gør køllen letspillelig fra de fleste lejer, du kan udsættes for under en runde. Carpenter Custom 455-stål i slagfladen sikrer god følelse og høj boldhastighed

1 999,-

1 599,-

1 399,-

30

D O R M Y. D K


KØLLER

3 799,WILSON STAFF CORTEX DRIVER Driveren, som vandt succeskonkurrencen ”Driver vs driver” på Golfchannel i USA. Cortex består af 44 % komposit, hvilket gør den meget tilgivende og med en optimeret lyd. Ekstremt mange indstillingsmuligheder betyder, at den nemt kan tilpasses til spilleren. Flytbare vægte i skinnen optimerer spin og boldbane, mens to skruer muliggør justering af draw, neutral eller fade i bolden. Loftet kan justeres i seks forskellige lejer. Passer til spilleren, som sætter pris på kvalitet og kan lide personlige indstillinger.

WILSON STAFF D7 IRONS En kraftpakke med en skøn kombination af længde og tilgivende egenskaber. De lange jern har tre rækker med Power Holes og en tyndere, mere fleksibel slagflade for maksimal længde. Mens de kortere jern har færre Power Holes samt optimeret vægtning for herlig følelse og udmærket længdekontrol. Et letspillet jern, som går langt.

WILSON STAFF C300 FORGED IRONS Smukt smedede hoveder i blødt carbonstål skaber den optimale følelse og respons i boldtræffet. Wilsons teknologi med Power Holes langs tå og sål giver mere længde og præcision, også i slag, der ikke rammer præcist, som du har planlagt.

3 999,6-jern, 5-PW, stål

4 999,6-jern, 5-PW, stål

5-jern, 7-SW, grafit, dame

4 799,6-jern, 5-PW, grafit

WILSON STAFF C300 IRONS Kraft er ikke noget værd uden præcision. Derfor er C300-jernet udviklet til at give dig begge disse egenskaber. Power Holes hele vejen rundt og gennem køllehovedet giver eksplosiv længde over hele slagfladen, så også hæl- og tåslag går lige.

5 999,6-jern, 5-PW, stål

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

5 499,6-jern, 5-PW, grafit

6-jern, 6-SW, grafit, dame

31


KØLLER

PING G410 PLUS DRIVER Videreudvikling af den populære G400-serie. Med vægte, som kan sættes tre forskellige steder, kan man påvirke sin boldbane op til 18 meter sidelæns, og med otte forskellige indstillingsmuligheder (+/- 1,5º) på skaftet er det nemt at finde den helt rigtige indstilling for dig. Dragonfly-teknologien betyder, at vægten kan placeres mere optimalt for højere MOI og mere tilgivende egenskaber. Køllehovedet er på 455 cc, og slagfladen er smedet og varmebehandlet for mere fleksibilitet og højere boldhastighed. Patenterede turbulatorer giver højere hastighed på køllehovedet.

PING G410 FAIRWAY-KØLLE Tyngdepunktet er flyttet nærmere slagfladen og sålen for at give mere energi, højere boldhastighed og samtidig skabe maksimal stabilitet og tilgivende egenskaber. Med en tyndere krone er der sparet vægt. Samtidig giver en tungstensvægt længst tilbage højere MOI. Med en slagflade i meget stærkt stål har det været muligt at gøre den tyndere for øget boldhastighed og mere længde. Har otte forskellige indstillinger.

3 699,-

2 399,-

1 899,-

32

D O R M Y. D K


KØLLER

PING G410 HYBRID Martensithærdet stål i slagfladen sammen med et køllehoved i 17-4-stål giver højere boldhastighed, og tungstensvægten øger de tilgivende egenskaber. Køllehovedet er større (6,5 %) i forhold til G400-hybriden. Styrken og fleksibiliteten i stålet muliggør en tyndere og mere fleksibel slagflade for mere fart i bolden. Tungstenens dybere positionering gør perimetervægtningen ekstrem. Med otte forskellige indstillingsmuligheder (+/- 1,5º) er det nemt at finde præcis dine præferencer. PING G410 CROSSOVER Martensithærdet stål i slagfladen sammen med et hoved i 17-4-stål øger boldhastigheden og giver mere højde i slaget. Tåvægten i tungsten bidrager til tilgivende egenskaber

i det mindre køllehoved (0,25” kortere tå til hæl end G400 Crossover), som har et mere jernlignende design. Styrken og fleksibiliteten i stålet muliggør en tyndere og mere fleksibel slagflade, og tungstenens dybere positionering gør perimetervægtningen ekstrem. En 30-grams vægt i tåen muliggør fortsat høj MOI i et mindre køllehoved. PING G410 IRONS Med en ny undercut top-rail, det patenterede design af sålen og Cor-EYE-teknologi har Ping sørget for, at slagfladen bøjer mere end nogensinde. Det giver mere fart og højde i bolden. Yderligere vægt er sparet og flyttet til køllens tå og hæl for at gøre den ekstremt perimetervægtet og med højere MOI (8 % højere end den tidligere model). Samtidig er hovedet noget kortere med mindre offset. Det giver et renere og mere elegant udseende, som indgyder tillid.

1 899,-

6 499,6-jern, 5-PW, stål 7 199,6-jern, 5-PW, grafit

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

33


KØLLER

PING G LE DRIVER DAME En driver med inspiration fra Ping G. Turbulatorer, tynd slagflade og Dragonflyteknologi øger køllens spilbarhed. PING G LE FAIRWAYWOOD DAME Tynd krone og tynd slagflade giver lav vægt og gør det muligt at opnå højere boldhastighed og mere længde. PING G LE HYBRID DAME Hybrid med lav vægt og tynd slagflade for højere boldhastighed og mere længde. PING G LE HYBRID IRONS DAME Letspillet hybridsæt, som giver længere slag end forgængeren takket være hovedets Core-Eye-teknologi.

2 799,-

7 899,6-jern, 5-PW, stål 8 499,6-jern, 5-PW, grafit

8 999,7-jern, 4-PW, stål

PING G700 IRONS I designet er der lagt stor vægt på kraft og tilgivelse ved at udnytte fordelene med et hult kropsdesign og en markant tynd slagflade, hvilket skaber Pings længste og mest tilgivende jern nogensinde. Derudover er lyden markant forbedret i forhold til forgængeren.

PING iBLADE IRONS Bygget til den dygtige spiller, som søger et jern med klassisk udseende, tynd toplinje og god følelse. En tungstensvægt i tåen giver mere tilgivende egenskaber. Den tynde slagflade genererer høj boldhastighed og højere boldflugt gennem sættet. Bag slagfladen sidder en elastomer-insert, som giver støddæmpning samt en blød følelse og en tiltalende lyd.

7 899,6-jern, 5-PW, stål

6 499,6-jern, 5-PW, stål

PING i500 IRONS Trods det elegante og blade-lignende udseende deler i500 meget teknologi med den tilgivende G700-model. Det hule køllehoved og den præcisionsfræsede slagflade af martensithærdet stål er skabt til at generere højere boldhastigheder og højere boldflugt. Hydro Pearl Chrome 2.0-finish giver både et flot udseende og hjælper dig med mere konsekvent boldkontakt.

PING i210 IRONS Ping i210 er en videreudvikling af i200-jernene og har fået lidt mere lige linjer, mens indlægget i køllehovedet er lavet 50 % blødere og større end på den tidligere model. Progressivt design gennem sættet betyder, at de lange jern går længere og er mere tilgivende, mens de kortere jern er noget mindre og har mere fokus på kontrol og følelse.

1 699,-

1 399,-

5 699,-

6H+7-SW, grafit.

34

D O R M Y. D K


KØLLER

PING GLIDE 2.0 WEDGE Designet til at give alle spillere en ny dimension i det korte spil. Forskellige sålformer muliggør større individuel tilpasning.

1 099,-

1 099,Stealth

Glide-wedges findes med fire forskellige såler, så du får den, der passer til underlaget og din angrebsvinkel. TS passer til flade angrebsvinkler og overfladisk tørv. SS passer til moderate angrebsvinkler og tørv. WS er bedst til en stejl angrebsvinkel og dybe tørv. ES  er god ved forskellige angrebsvinkler. Den mindre hosel mindsker modstanden i sand.

TS

SS

WS

ES

PING SIGMA 2 PUTTERE Med det innovative og justerbare skaft kan man altid finde den rigtige længde på sin putter. Insert-teknologien giver en meget blød følelse og god respons ved at kombinere to hårdheder i materialet.

1 799,Anser Platinum

1 799,Fetch 1 799,Arna

1 799,Tyne 4 PING G LE PUTTERE DAME Ping G Le er en serie dameputtere med klassiske Ping-hoveder og udstyret med moderne teknologi.

2 099,Oslo

1 499,Arna

PING VAULT 2.0 PUTTERE En klassisk og luksuriøs putterserie. Fræset ud af et stykke smedet rustfrit stål, hvilket giver en blød og skøn følelse i træffet.

1 499,Caru ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

2 499,Craz-E H

2 499,Dale Anser 35


KØLLER

MIZUNO ST 190 DRIVER Kombinerer mange forskellige faktorer for at levere boldhastighed og længde. Den smedede slagflade er forstærket med en lettere struktur, carbonkompositkrone og en bølgeformet sålplade, som alt i alt bidrager til længere drives. Justerbar på mange forskellige parametre. G-modellen giver lavt spin og maksimal justerbarhed.

MIZUNO ST 190 FAIRWAYWOOD En dyb og kraftfuld fairwaywoodserie. Kombinerer en meget effektiv slagflade af stål med Mizunos forstærkede sålplade og carbonkompositkrone. Tourmodellen ST 190TS er justerbar.

ST 190

3 399,ST 190G

3 699,-

ST 190TS

2 499,ST 190 Bounded

2 399,-

36

D O R M Y. D K


KØLLER

MIZUNO JPX 919 HOT METAL Støbt i krommolybdænstål, som giver en slagflade med højere boldhastigheder og bedre følelse. Tyngdepunktet sidder så lavt og langt tilbage, som det er muligt, hvilket kombineret med et moderne loft giver et letspillet jern.

MIZUNO MP-18 MMC Det smarteste jern i MP-18-familien. Multi Material Construction med titanium bag slagfladen. Det lette titanium betyder, at det har været muligt at flytte vægten til steder, hvor den gør større nytte og bidrager til et mere tilgivende jern.

MIZUNO JPX 919 HOT METAL PRO Jern, hvor teknologien i allerhøjeste grad minder om JPX 919 Hot Metal. Men i denne version er køllehovedet mindre og har stort set ingen offset for at tiltale den lidt bedre spiller.

MIZUNO MP-18 SC Et smartere alternativ til blade-jernet i samme serie. Jernet er smedet, og den tynde toplinje vil tiltale den lidt bedre spiller.

MIZUNO JPX 919 FORGED Smedet af boreforstærket stål ved hjælp af Mizunos Grain Flow Forged-proces, hvilket giver en fantastisk følelse. Samlet set er JPX 919 et jernsæt med en god balance mellem spilbarhed, præcision, længde og tilgivende egenskaber. MIZUNO JPX 919 TOUR Smedet med Mizunos Grain Flow Forgedproces for at opnå den fantastiske følelse, som Mizuno er kendt for. JPX 919 Tour er rettet mod den bedre spiller, som prioriterer følelse og spilbarhed, men som ønsker mere tilgivende egenskaber end et rendyrket blade-jern giver.

MIZUNO MP-18 Et smukt blade-jern i smedet stål. Hovedet er mindre end på MP-4 og MP-5, hvilket sandsynligvis vil tiltale den bedre spiller endnu mere.

MIZUNO MP-18 MMC FLI-HI To køller i én. Kan være en erstatning for de lange jern i MP-sættet eller som et driving iron. Ny teknik, hvor Mizuno svejser toplinjen, gør, at den bliver betydeligt tyndere og får et tiltalende udseende.

MP-18

8 999,7-jern, 4-PW, stål

MP-18 SC

7 799,-

6-jern, 5-PW, stål

MP-18 MMC

7 999,6-jern, 5-PW, stål

JPX 919 Tour

8 999,7-jern, 4-PW, stål JPX 919 Forged

7 799,6-jern, 5-PW, stål JPX 919 Hot Metal Pro

7 799,6-jern, 5-PW, stål

MP-18 MMC Fli-Hi

1 399,-

JPX 919 Hot Metal

6 999,6 999,6-jern, 5-PW, grafit 6-jern, 5-PW, stål

6-jern, 6-PW+SW, grafit, dame

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

37


KØLLER

Helt sæt Dame

2 999,Helt sæt Herre

2 999,Kun bag

999,-

Kun bag

999,-

SPALDING TOUR HELT SÆT MED BÆREBAG HERRE En meget prisvenlig golfpakke, som passer til både nybegyndere og gennemsnitlige golfspillere. I pakken indgår 1 driver, 1 fairwaywood, 1 hybrid, jern 6-SW og putter. Spalding Tour Black-bærebag med 7-delt top og 6 lommer, heraf en polstret værdilomme. Vægt: 2,7 kg. Findes i herre højre og herre venstre.

38

SPALDING TOUR HELT SÆT MED VOGNBAG DAME En meget prisvenlig golfpakke, som passer til både nybegyndere og gennemsnitlige golfspillere. I pakken indgår 1 driver, 1 fairwaywood, 1 hybrid, jern 6-SW og putter. Spalding Tour Black-vognbag har en 14-delt top og 7 lommer, hvoraf en lomme er polstret til værdigenstande. Vægt: 2,7 kg. Findes i dame højre og dame venstre.

D O R M Y. D K


KØLLER

SPALDING H2O BÆREBAG En moderne og helt vandtæt bærebag med firedelt top og seks lommer, hvoraf en lomme er polstret til værdigenstande. Vægt: 2,7 kg.

1 999,-

SPALDING H2O VOGNBAG En moderne og helt vandtæt vognbag med 14-delt top og 9 lommer. Vægt: 2,7 kg.

2 199,-

SPALDING SUPER LITE BÆREBAG 7” En meget let og fleksibel bærebag, der passer til både hele og halve sæt. Posen har en tredelt top og 3 lommer, hvoraf en lomme er polstret til værdigenstande. Vægt: 1,8 kg.

699,-

SPALDING LITE VOGNBAG En letvægtsvognbag med 14-delt top og 12 lommer, hvoraf en lomme er polstret til værdigenstande. Vægt: 2,3 kg.

1 199,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

FAST FOLD 5000 COMP En stabil og smidig trehjulet vogn med indstillelig højde på håndtaget.

1 199,-

39


KØLLER ZYNKS SMARTE KONCEPT Zynk har fundet frem til et koncept, som bygger på, at køllerne inddeles i kategorierne Large, Medium og Petit, hvor de er tilpassede i længde og vægt, så alle kan finde en favoritkølle. Skaftstivheden er den samme for samtlige kategorier, og skafterne er ultralette, vridningsstive og har meget fleks.

ZYNK DRIVER Zynks driver har et noget kortere skaft for at skabe bedre kontrol og boldflugt. Det ultralette skaft i kombination med et lidt lettere hoved giver perfekt balance og mere stabilitet fra teestedet. Hovedet er udviklet til at give konsekvent spin.

ZYNK COMBO Variant af Zynks standardsæt med den forskel, at det jern med mindst loft er erstattet med en hybrid i stedet. Køllehovederne har lav vægt og en undercut i hovedet for at få tyngdepunktet ned. Sammen med det ultralette skaft bliver det en meget letspillelig kølle.

ZYNK FAIRWAY-KØLLE Har en lav profil med et lavere tyngdepunkt, hvilket har til hensigt at gøre det nemmere at få højde på slagene. Zynks ultralette skaft sammen med et noget lettere hoved giver en smidig og behagelig følelse og bidrager til en letspillelig kølle. ZYNK HYBRID Den lave profil sammen med et lavt tyngdepunkt gør det nemmere at få højde på slagene. Det ultralette skaft, kombineret med et noget lettere hoved, sørger for, at det er nemt at få fart på køllen.

3 999,5-jern, grafit, 1 hybrid, grafit

1 399,-

1 799,-

1 099,-

ZYNK VOGNBAG Seje vognbags med farvestrålende mønster. Har en 15-delt top med et stort separat rum til putteren. Bagen er udstyret med i alt syv lommer inklusive en fleeceforet lomme til værdigenstande. Håndklædeholder med smart velcroholder til handsken. 3 headcovers i samme mønster medfølger. Vægt: 2,9 kg.

999,-

1 499,ZYNK VANDTÆT VOGNBAG Vandtæt vognbag med tapede sømme til at beskytte dit udstyr på våde dage på banen. 15-delt top inklusive et stort separat rum til putteren. I alt ni rum inklusive en fleeceforet lomme til værdigenstande. Håndklædeholder med smart velcroholder til handsken. Vægt: 2,8 kg.

40

D O R M Y. D K


PUTTER

1 799,B3-M Eksklusivt vægtsæt følger med B3-M-putteren. HEAVY PUTTER Vil du virkelig kende dit køllehoved på bevægelsen? Heavy Putters unikke balance og vægt forbedrer dit slag og øger din kontrol, men uden at du skal give afkald på din følelse.

1 499,P3-M

1 499,H1-M

1 499,Q2-M

799,Spalding X-2

499,Spalding P-2

549,Spalding Chippers

799,Spalding X-1

499,Spalding P-1

SPALDING PUTTERE Prisvenlige køller fra Spalding.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

41


JUNIOR

JUNIORVOGNE FAST FOLD COMPETITION En stabil og god juniorvogn. Kan indstilles, så den passer til de fleste juniorbags.

3 499,13-15 år

2 599,10-12 år

699,-

2 299,7-9 år

COBRA JUNIORPAKKE 10-12 ÅR Et kvalitetssæt, som indeholder driver, fairway-kølle, hybrid, 7- og 9-jern 7, 9, SW, putter og bag.

COBRA JUNIORPAKKE 13-15 ÅR Et kvalitetssæt, som indeholder driver, fairway-kølle, hybrid, 6-, 7-, 8- og 9-jern, PW, SW, putter og bag.

42

D O R M Y. D K

COBRA JUNIORPAKKE 7-9 ÅR Et kvalitetssæt, som indeholder driver, hybrid, 7- og 9-jern, SW, putter og bag.


JUNIOR

Pakke gul 12-14 år

OPEN JUNIORPAKKE 3-5 ÅR I pakken indgår hybrid, 7-jern, SW, putter og bag. Findes både som højre- og venstrekøller.

Pakke sølv 9-11 år

Pakke blå 6-8 år

999,-

Pakke rød 3-5 år

OPEN JUNIORPAKKE 6-14 ÅR I pakken indgår hybrid, 7- og 9-jern, SW, putter og bag. Findes både som højre- og venstrekøller.

1 099,-

FOR HVERT SOLGT OPEN JUNIORSÆT GIVER DORMY 100 SEK TIL KAMPEN MOD KRÆFT HOS BØRN.

Prisvenlige og letslående juniorkøller med grafitskaft. Køllerne findes både som højre- og venstrekøller i fire forskellige længder, så de passer til juniorer i alle aldre.

599,-

299,-

OPEN FGC II JR TITANIUM DRIVER Findes i tre længder: 6-8 år, 9-11 år og 12-14 år. Grafitskaft. Findes i højre. OPEN FGC II JR TI MATRIX FAIRWAY-KØLLE Findes i tre længder: 6-8 år, 9-11 år, 12-14 år. Grafitskaft. Findes i højre. OPEN FGC II JR HYBRID Findes i fire længder: 3-5 år, 6-8 år, 9-11 år, 12-14 år. Grafitskaft. Findes som højre- og venstrekølle.

299,149,-

149,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

OPEN FGC II JR JERN Findes i fire længder: 3-5 år = 7, SW. 6-8 år, 9-11 år, 12-14 år = 5, 7, 9, SW. Grafitskaft. Findes som højre- og venstrekøller. OPEN FGC II JR PUTTER Findes i fire længder: 3-5 år, 6-8 år, 9-11 år, 12-14 år. Findes som både højre- og venstreputter.

43


JUNIOR

89,299,-

349,-

349,-

449,-

CALLAWAY PIKÉ SOLID PIGE

CALLAWAY NEDERDEL FAST TRACK PIGE

PUMA PIKÉ BLOSSOM PIGE

PUMA TRØJE ¼ ZIP PIGE

FOOTJOY JUNIORHANDSKE En flot og sporty juniorhandske med stretchmateriale over knoerne og langs fingrene. Findes i både højre og venstre.

499,-

PUMA GRIP FUSION SPORT DISC JUNIOR

549,219,-

399,-

349,-

349,-

NIKE PIKÉ VICTORY DRENG

NIKE BUKSER FLX DRENG

PUMA PIKÉ NINETIES DRENG

PUMA SHORTS POUNCE DRENG

FOOTJOY JUNIOR

499,-

NIKE VAPOR PRO JUNIOR

499,-

44

299,-

459,-

999,-

1 499,-

UNDER ARMOUR PIKÉ NOVELTY DRENG

UNDER ARMOUR JAKKE WINDSTRIKE UNISEX

GALVIN GREEN VINDJAKKE RUSTY UNISEX

GALVIN GREEN REGNJAKKE REED UNISEX

D O R M Y. D K

ADIDAS ADICROSS PPF JUNIOR


TØJ, SKO OG HANDSKER

Før handlede valget af golftøj og sko udelukkende om en eneste ting – hvordan du ville se ud på banen. Sådan er det ikke længere. I dag kan leverandørerne tilbyde mange forskellige materialer og funktioner, som har til hensigt at hjælpe dig med at yde dit bedste ved hjælp af tøj, der passer til vejret. Dormys softwareafdeling har et enormt udvalg fra de førende producenter, og vores veluddannede personale sørger for, at du finder det tøj, der er helt rigtigt for dig. Er modeaspektet fortsat det vigtigste? Bare rolig, der findes også meget klassisk tøj og klassiske sko.


TØJ

2 599,-

ANDRES GORE-TEX JAKKE HERRE Regnjakke i Gore-Tex Paclite Stretch. Forbøjede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed. Brystlomme. Kan justeres over bryst, manchetter og nederst.

2 999,-

ALFRED GORE-TEX JAKKE HERRE Regnjakke i Gore-Tex Stretch med tyndt meshfor. Brystlomme og to inderlommer. Kan justeres over bryst, manchetter og nederst.

2 199,-

ARTHUR GORE-TEX BUKSER HERRE Regnbukser i Gore-Tex Paclite Stretch. Elastisk i taljen for optimal pasform. To forlommer og en baglomme. Lynlås og justeringsmulighed nederst. Findes i tre forskellige længder.

46

D O R M Y. D K


TØJ

1 599,-

LINCOLN ½ ZIP INTERFACE-1 JAKKE HERRE En optimal spillejakke i tyndt superstretch. Vindtæt og vandafvisende. Justerbar nederst. 100 % polyester.

2 199,-

1 699,-

1 099,-

799,-

LAURENT FULL ZIP INTERFACE-1 JAKKE HERRE En optimal spillejakke i tyndt superstretch. Vindtæt og vandafvisende. To forlommer. Elastik nederst. 100 % polyester.

DALE FULL-ZIP INSULA JAKKE HERRE Tynd og varm jakke i Insula-kvalitet med meget stretch. Perfekt at have på under en jakke. 90 % polyester og 10 % elastan.

LAZER INTERFACE-1 VEST HERRE Vindtæt og vandafvisende vest i trelags softshell-stretch. Inderlomme. Kan justeres nederst. Høj åndbarhed. 100 % polyester.

DENIZ V-NECK INSULA TRØJE HERRE Tynd og strækbar med meget varme takket være isolerende luftkanaler på indersiden. 90 % polyester/10 % elastan.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

47


TØJ

699,-

MONTE VENTIL8 PLUS PIKÉ HERRE Mønstret funktionspolo med høj åndbarhed og stretch. Kontrast i kraven og ved manchetterne. 97 % polyester/3 % elastan.

799,-

699,-

MELVIN VENTIL8 PLUS PIKÉ HERRE Funktionspolo med striber over skulderpartiet og kontrast ved knapningen. Stretch og høj åndbarhed. 97 % polyester/3 % elastan.

MILTON VENTIL8 PLUS PIKÉ HERRE Polo med mønstret kontrast over skuldrene og på kraven. Høj åndbarhed og stretch. 97 % polyester/3 % elastan.

599,-

MARTY VENTIL8 PLUS PIKÉ HERRE Flot funktionspolo med høj åndbarhed og stretch. Fin kontrast i kraven og ved manchetterne. 97 % polyester/3 % polyester.

48

D O R M Y. D K

999,-

NOAH VENTIL8 PLUS BUKSER HERRE Bukser med fullstretch, også i linningen for maksimal komfort. To lommer foran og to lommer bagpå. Høj åndbarhed og UV-beskyttelse, UPF 20+.


TØJ

2 599,-

2 299,-

2 299,-

1 799,-

999,-

599,-

ALISON GORE-TEX JAKKE DAME Regnjakke med miljøvenlig imprægnering. Tyndt meshfor for ekstra komfort. To forlommer. Kan justeres nederst og ved manchetterne.

ALEXANDRA GORE-TEX BUKSER DAME Regnbukser i Gore-Tex Paclite Stretch. Elastik i taljen for optimal pasform. To forlommer med lynlås og en baglomme. Lynlås og justeringsmulighed nederst. Findes i tre forskellige længder.

DOROTHY FULL-ZIP INSULA JAKKE DAME Tynd varmende jakke i Insula med meget stretch og luftkanaler, som giver ekstra isolerende egenskaber. To forlommer. 90 % polyester/10 % elastan.

ADELE GORE-TEX JAKKE DAME Regnjakke i Gore-Tex Paclite Stretch med forbøjede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed. To forlommer. Kan justeres nederst og med elastik i manchetterne.

LISETTE FULL-ZIP INTERFACE-1 JAKKE DAME En optimal golfjakke i superstretch. Feminint skåret med fine detaljer. Vindtæt og vandafvisende med god åndbarhed. To forlommer. Kan justeres nederst. 100 % polyester.

MAYLIN VENTIL8 PLUS PIKÉ DAME Mønstret funktionspolo med kontrast i krave og ved manchetter. Høj åndbarhed. 100 % polyester.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

49


TØJ

2 999,FLUX GORE-TEX REGNJAKKE HERRE Regnjakke i Gore-Tex Packlitekvalitet. Vind- og vandtæt og med ekstra stretch over ryggen og i ærmerne for bedre bevægelsesfrihed. 100 % polyester.

799,-

ACE MID TRØJE HERRE 2-lags trøje i blød og strækbar funktionskvalitet. Trøjen har god åndbarhed og normal pasform. 92 % polyester, 8 % elastan.

499,-

PANMORE PIKÉ HERRE Sporty piké i blød og strækbar funktionskvalitet. Hurtigttørrende med god åndbarhed. 76 % genbrugspolyester, 24 % polyester.

50

D O R M Y. D K

1 799,-

CONTENTION GORE-TEX REGNBUKSER HERRE Regnbukser i Gore-Tex-kvalitet. Vind- og vandtæt og med god åndbarhed. Justerbar ved anklerne og med lynlås, så de er nemme at tage af og på. 100 % polyester.

799,-

MEADOW VINDJAKKE HERRE Jakke i tynd og strækbar kvalitet. Vind- og vandafvisende og med et blødt og strækbart for, som også gør jakken varm. 88 % polyamid, 12 % elastan.

699,-

MAXWELL SHORTS HERRE Shorts i strækbar og god funktionskvalitet med god åndbarhed. 37 % polyamid, 57 % genbrugspolyamid, 6 % elastan.


TØJ

2 299,-

BROOKDALE GORE-TEX REGNJAKKE DAME Regnjakke i strækbar og blød GoreTex-kvalitet, som sikrer, at den er vind- og vandtæt. Kan justeres ved manchetterne med velcrobånd. 100 % polyester.

1 199,-

ACE HYBRID DAME Varm 2-lags trøje i strækbar og blød kvalitet. Vindtæt forstykke og høj krave for ekstra varme. 92 % polyester, 8 % elastan.

499,-

VERSEC PIKÉ DAME Sporty piké i blød stretchkvalitet. Den har god åndbarhed og er hurtigttørrende. Normal pasform. 76 % genbrugspolyester, 24 % polyester.

1 799,-

BROOKDALE GORE-TEX REGNBUKSER DAME Strækbar og blød Gore-Tex-kvalitet, som gør dem vind- og vandtætte. Justerbar ved anklerne og med lynlås, så de er nemme at tage af og på. 100 % polyester.

799,-

CANYATA VINDJAKKE DAME Tynd og strækbar vindjakke med vind- og vandafvisende egenskaber. Lommer i siderne og høj krave. 88 % polyamid, 12 % elastan.

699,-

SWINLEY SHORTS DAME Sporty og meget strækbare shorts i vind- og vandafvisende kvalitet. Hurtigttørrende med solbeskyttelse, UPF 50. 94 % polyamid, 6 % elastan.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

51


TØJ

52

D O R M Y. D K


TØJ

499,-

TOUR TECH TX PIKÉ HERRE J.Lindebergs tourpolo med logo på venstre arm, kraven og i nakken. Firevejsstretch og god åndbarhed. 100 % polyester.

799,-

MATEO TX COOLMAX PIKÉ HERRE Blokinddelt funktionspolo med JL-logo på venstre bryst. Coolmax blandet i materialet gør denne polo ekstra kølig. Stretch og høj åndbarhed. 100 % coolmax/polyester.

799,-

LYLE TRUE MERINO TRØJE HERRE En klassisk rundhalset og strikket trøje. Fremstillet i tynd og fin merinould fra en af Norditaliens bedste garnproducenter. 100 % merinould.

1 199,-

YOKO TRUSTY VINDJAKKE HERRE En letvægtsvindjakke med stretch, gennemgående lynlås og to forlommer. Logo på venstre bryst og i nakken. Kan pakkes ned i en lomme. 68 % nylon/27 % elastan/ 5 % polyuretan.

699,-

PERINNE TX JERSEY PIKÉ DAME Funktionspolo med firevejsstretch og god åndbarhed. Raglanærmer i to forskellige farver med en flot logoafslutning. 100 % polyester.

1 199,-

RAVEN TRØJE DAME Strikket trøje med gennemgående lynlås. Kvaliteten er rigtig skøn med masser af stretch. Blokinddelt med logo strikket ind på venstre ærme. Rigtigt modetøj med fine detaljer. 65 % viskose/35 % nylon.

799,-

ELOF TIGHT LIGHT BUKSER HERRE Bukser i tynd og vandafvisende kvalitet. Superlette og med høj åndbarhed. Pasformen er lidt smal. To lommer foran og to lommer bagpå. 100 % polyester.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

699,-

LEYA TX COOLMAX TOP DAME Feminint logobånd i den rundhalsede krave. Coolmax i stoffet gør den ekstra kølig. Firevejsstretch og høj åndbarhed. 92 % polyester/8 % elastan.

499,-

AMELIE LONG TX SKORT DAME Sporty skort med masser af stretch og høj åndbarhed. Lidt længere model med lomme bagpå. 100 % polyester.

499,-

TOUR TECH TX PIKÉ DAME J.Lindebergs tourpolo med logo på venstre arm, kraven og i nakken. Firevejsstretch og god åndbarhed. 100 % polyester.

53


TØJ

1 599,-

699,-

499,-

499,-

SWINLEY REGNJAKKE HERRE Regnjakke med masser af stretch, god åndbarhed og tapede sømme. To lommer i siden med lynlås, justerbar ved manchetterne med velcro. 100 % polyester.

ASHBY TRØJE HERRE Varm tolags trøje med sporty look. Strækbar kvalitet og med god åndbarhed. 92 % polyester/8 % spandex.

299,-

MATTIAS PIKÉ HERRE Piké i funktionskvalitet med stretch. Materialet er hurtigtørrende og har god åndbarhed. Findes i flere farver. 100 % polyester.

54

D O R M Y. D K

FORMBY VINDSKJORTE HERRE Tynd og strækbar vindskjorte i funktionskvalitet. Vindtæt og vandafvisende og med god åndbarhed. 100 % polyester.

PIKÉ TELFORD HERRE Polo med blomsterprint. Fremstillet i et hurtigtørrende materiale med masser af stretch og god åndbarhed. 100 % polyester.

699,-

CLEEK BUKSER HERRE Strækbare og skønne bukser i funktionskvalitet. Hurtigtørrende og med god åndbarhed. Findes i flere farver. 96 % polyester/4 % spandex.


TØJ

1 599,-

SWINLEY REGNJAKKE DAME Regnjakke med masser af stretch, god åndbarhed og tapede sømme. To lommer i siden med lynlås, justerbar ved manchetterne med velcro. 100 % polyester.

349,-

CHERRY PIKÉ UDEN ÆRMER DAME Feminin, ærmeløs piké i funktionskvalitet med stretch. God åndbarhed og hurtigtørrende. 86 % polyester/14 % spandex.

499,-

CHERRY SKORT 50 CM DAME Blød og strækbar skort med inderbuks. Materialet har god åndbarhed og er hurtigtørrende. 86 % polyester/14 % spandex.

999,-

TROON HYBRIDJAKKE DAME Varm, tolags jakke med vindafvisende forparti. Strækbar for optimal bevægelsesfrihed og med god åndbarhed. 100 % polyester.

449,-

CHERRY PIKE MED ½ ÆRME DAME Strækbar funktionspolo med ½-langt ærme. God åndbarhed og hurtigtørrende materiale. 86 % polyester/14 % spandex.

649,-

GRACE CAPRIBUKSER DAME Spændende nyhed fra Abacus. Skøn stretchkvalitet med god åndbarhed. To lommer foran og en ekstra med lynlås. To lommer bagpå med lynlås. 90 % polyamid/10 % spandex.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

55


TØJ

399,-

VICTORY SOLID PIKÉ HERRE Klassisk ensfarvet funktionspolo med små detaljer for optimal komfort. Høj åndbarhed og stretch. 100 % genbrugspolyester.

549,-

VAPOR STRIPE PIKÉ HERRE Funktionspolo i flotte striber med kontraststribe i kraven. Høj åndbarhed og meget stretch. 94 % polyester/6 % spandex.

649,-

DRY TOP HZ TRØJE HERRE Tynd funktionstrøje med meget stretch og høj åndbarhed. Skræddersyet til golf med åndbare zoner dér, hvor der er mest brug for dem. Kort lynlås i halsen. 96 % polyester/4 % spandex.

56

449,-

VAPOR COLOUR BLOCK PIKÉ HERRE Blokmønstret funktionspolo med høj åndbarhed og masser af stretch. 94 % polyester/6 % spandex.

749,-

FLX SLIM BUKSER HERRE Succesbukser i et let og tyndt materiale med masser af stretch. Stretch i linningen for maksimal komfort. 90 % polyester/10 % spandex.


TØJ

349,DRY GOLF PIKÉ DAME Ensfarvet funktionspolo med høj åndbarhed og stretch. Feminin krave med lidt længere knapning. Og det bedste af det hele – fremstillet af 100 % genbrugspolyester.

499,-

ZNL COOL PIKÉ DAME Feminin funktionspolo med åndbare zoner i flot mønster på ryggen. V-udskæring med blade-krave. 84 % polyester/16 % bomuld.

649,-

DRI-FIT JAKKE DAME Varm jakke med gennemgående lynlås og to forlommer. Stretch og høj åndbarhed. 96 % polyester/4 % spandex.

479,-

SLEEVELESS BURNOUT PIKÉ DAME Feminin funktionstop med V-udskæring og flot syning i ryggen. 73 % polyester/27 % viskose.

499,-

DRI-FIT GOLF SKORT DAME Sporty skort med masser af stretch. Lidt længere bagpå. To forlommer og en baglomme. 91 % polyester/ 9 % spandex.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

57


TØJ

Moa piké i mesh og Lyric skort.

58


TØJ

LYRIC

Underdele i flere modeller i et blødt stretchmateriale med elastik i taljen, som gør bukserne ekstra behagelige. Normal pasform og vind- og vandafvisende. 100 % polyester.

499,-

MOA SLEEVELESS PIKÉ DAME A-linjeformet polo i trendy, hurtigtørrende meshkvalitet, knapper i halsen og traditionel krave. 93 % polyester/7 % elastan.

549,-

TALIA PIKÉ DAME Strækbar og ærmeløs golfpolo i jacquard-trikot med halv lynlås foran. 87 % polyester/13 % elastan.

1 099,-

LYRIC PANTS DAME

499,-

LORIN PIKÉ DAME Feminin polo i strækbart jacquardmateriale og med ståkrave. 100 % polyester.

549,-

MIA VINDVEST DAME Vest med strækbart letvægtsmateriale, som er vind- og vandafvisende. 100 % polyester.

1 099,-

LYRIC ANKELBUKSER 94 CM DAME

1 099,-

AUSTIN JAKKE DAME Quiltet vindjakke med let varmende polstring på for- og bagstykke. Strækbart materiale i ærmerne. Høj krave. 94 % polyester/6 % elastan.

899,-

LYRIC CAPRI 74 CM DAME

699,-

MADGE SKORT DAME Skort i strækbar og blød trikot med en bred linning. Let A-snit og med indershorts. 88 % polyester/12 % elastan.

799,-

LYRIC CITY SHORTS 62 CM DAME

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

899,-

LYRIC SKORT 52 CM DAME

59


TØJ

499,GRILL TO GREEN PIKÉ HERRE Meleret funktionspolo med god åndbarhed. Passer lige godt ved grillen som på fairway. 100 % polyester.

549,-

ALTERKNIT PALMS PIKÉ HERRE Palmebladsmønstret funktionspolo med god åndbarhed. Mønsterstrikket i let materiale. 100 % polyester.

649,-

JACKPOT 5-POCKET BUKSER HERRE Funktionsbukser i model med 5 lommer. Strækbar kvalitet med stretch i linningen for øget komfort. 100 % polyester.

60

D O R M Y. D K

549,-

NINETIES PIKÉ HERRE Et touch af 90’erne, hvor de brede striber går igen i kraven. Åndbarhed og masser af stretch. 91 % polyester/9 % elastan.

549,-

EVOKNIT BREAKERS PIKÉ HERRE Rundstrikket polo uden sidesøm for øget komfort. Høj åndbarhed og masser af stretch. 64 % nylon/36 % polyester.

549,-

JACKPOT SHORTS HERRE Klassiske shorts i stretch og med stretch i linningen for øget komfort. 100 % polyester.


TØJ

499,T-SHIRT PIKÉ DAME Blød og skøn polo i meleret materiale. Høj åndbarhed og feminin v-udskæring uden knapper. 100 % polyester.

399,-

DAWN SLEEVELESS PIKÉ DAME Mønstret ærmeløs top med høj åndbarhed. Elastan i stoffet gør, at den holder pasformen vask efter vask. 92 % polyester/8 % elastan.

649,-

PWRSHAPE ON REPLEAT SKORT DAME Du bliver interesseret i den på grund af de flotte folder, men det er, når du prøver den og mærker støtten fra den høje elastiktalje, at du bliver vild med den. 100 % polyester.

499,-

RACE DAY PIKÉ DAME Til dig, som vil have både stil og funktion. Materialet er FusionYarn Flex – en blanding af bomuld og funktionsmateriale. 83 % polyester/13 % bomuld/4 % elastan.

699,-

EVOKNIT ¼ ZIP TRØJE DAME Rundstrikket, meleret langærmet trøje uden sidesømme. Kort lynlås i halsen for at regulere ventilationen. 81 % nylon/19 % polyester.

549,-

PWRSHAPE SOLID KNIT SKORT DAME Pumas mest populære nederdel, i høj grad takket være stretchstoffet og elastikken i taljen, som giver god støtte omkring maven. 92 % polyester/8 % spandex.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

61


449,-

LEAF SL POLOSKJORTE Funktionel og stilfuld ærmeløs polo fremstillet i genbrugsmateriale. Øverste del i flot grønt mønster. 95 % polyester/5 % elastan.

499,-

KIA NEDERDEL Strækbar nederdel i genbrugsmateriale med smukt grønt mønster. Perfekt til den aktive livsstil. 92 % polyester/8 % elastan.

62

499,-

LEAF POLOSKJORTE Funktionel og stilfuld grønmønstret polo med normal pasform. Fremstillet i genbrugsmateriale. 95 % polyester/5 % elastan.

599,-

ACTIVE NEDERDEL Strækbar og kølig golfnederdel, perfekt på en varm sommerdag! 92 % polyamid/8 % elastan.

749,-

CHIP FULL ZIP JAKKE Takket være strækstof i åndbart genbrugsmateriale kan du nemt bevæge dig uden at få det for varmt. Det mønstrede stof foran beskytter også mod vinden. 87 % polyester/13 % elastan.

349,-

699,-

COMFORT STRETCH CAPRI Mørkeblå capribukser med høj talje. Designet for optimal komfort med åndbart stof med firevejs stræk. Behagelige at have på og med en flatterende pasform. 86 % polyester/14 % elastan.

ARGYLE SL POLOSKJORTE Med denne ærmeløse polo i funktionsmateriale kan du være aktiv og stilfuld både på og uden for golfbanen. Det strikkede hulmønster giver et elegant og feminint look. 73 % genbrugspolyester/22 % polyester/5 % elastan.

D O R M Y. D K


TØJ

499,LEAF BLOCK PS PIKÉ Funktionel og stilfuld polo med normal pasform. Fremstillet i genbrugsmateriale. Ærmer i flot blåt mønster. 95 % polyester/5 % elastan.

499,-

KIA NEDERDEL Strækbar nederdel i genbrugsmateriale med smukt blåt mønster. Perfekt til den aktive livsstil. 92 % polyester/8 % elastan.

449,-

LEAF SL POLOSKJORTE Funktionel og stilfuld ærmeløs polo fremstillet i genbrugsmateriale. Øverste del i blåt mønster. 95 % polyester/5 % elastan.

599,-

ACTIVE NEDERDEL Strækbar og kølig golfnederdel, perfekt på en varm sommerdag. 92 % polyamid/8 % elastan.

499,POCKET VINDJAKKE Smart vindjakke med løs pasform. Fremstillet i letvægtsgenbrugsmateriale. Kan pakkes ned i lomme på ryggen og nemt tages med. 100 % polyester.

149,-

SUN VISOR Hurtigttørrende skærm i flot mørkeblåt mønster, når du vil beskytte ansigtet og øjnene mod solen. Justerbart bånd bagpå. 92 % polyamid/8 % elastan.

499,-

POCKET VINDJAKKE Kortærmet og smart vindjakke med løs pasform. Fremstillet i letvægtsgenbrugsmateriale. Kan pakkes ned i lomme på ryggen og nemt tages med. 100 % polyester.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

63


TØJ

549,BOLD LINEAR PIKÉ HERRE Mønstret funktionspolo med kontrastfarve i krave og manchetter. Meget stretch. 88 % polyester/12 % elastan.

549,-

GEO BLOCK PIKÉ HERRE Blokmønstret funktionspolo med Chevron-logo på venstre bryst. Meget stretch. 88 % polyester/12 % elastan.

849,-

BLOCKED TECHNICAL MIDLAYER JAKKE HERRE Vind- og vandafvisende jakke med Callaways tourlogo på kraven og bagpå i nakken. Meget stretch. 90 % polyester/10 % spandex.

64

D O R M Y. D K

499,-

SOLID PIKÉ HERRE Ensfarvet piké med Chevron-logo på venstre bryst. God åndbarhed og stretch. 97 % polyester/3 % spandex.

449,-

COLOUR BLOCK PIKÉ HERRE Blokmønstret funktionspolo med kontrast i krave. God åndbarhed og stretch. 95 % polyester/5 % spandex.

649,-

LIGHTWEIGHT STRETCH BUKSER HERRE Funktionsbukser i firevejs stræk. Stretch i linningen gør dem ekstra komfortable. 89 % polyester/11 % spandex.


TØJ

699,-

PETE PIKÉ HERRE Funktionspoloer med meget stretch i flotte print. Travel Pete, Flags Pete eller Re Pete. 86 % polyester/14 % spandex.

699,-

VACATION STRIPE PIKÉ HERRE Stribet funktionspolo med bomuldsfølelse. Pete-logo på venstre bryst. 55 % polyester/39 % bomuld/6 % elastan.

699,-

THE NEW PARTY SHORTS HERRE Ternede shorts med stretch. Toforlommer og to baglommer. 97 % polyester/3 % elastan.

799,-

EXTRA FINE MERINO TRØJE HERRE Rundhalset trøje med raglanærme og Pete-logo på venstre bryst. Tynd og dejlig. 100 % merinould.

749,-

THE EVERYDAY ALL DAY BUKSER HERRE Stretchbukser med lidt smallere pasform. To forlommer og to baglommer. 97 % polyester/3 % elastan.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

65


TØJ

529,ULTIMATE365 CLIMACOOL SOLID PIKÉ HERRE Funktionspolo med høj åndbarhed. Ekstra ventilation under armene. UV-beskyttelse UPF 50+. 91 % polyester og 9 % elastan.

529,-

3-STRIPE COMPETITION ¼ ZIP TRØJE HERRE Tolags trøje med meget stretch og god åndbarhed. UV-beskyttelse UPF 50+. 88 % polyester og 12 % elastan.

599,-

ULTIMATE365 TAPER BUKSER HERRE Bukser med masser af stretch og høj åndbarhed. Silikonebånd i linningen for maksimal komfort. UV-beskyttelse UPF 50+. 88 % polyester/12 % elastan.

66

D O R M Y. D K

529,-

ULTIMATE365 HEATHER BLOCKED PIKÉ HERRE Blokinddelt funktionspolo med høj åndbarhed og stretch. UV-beskyttelse UPF 50+. 88 % polyester og 12 % elastan.

799,-

GO TO JACKET JAKKE HERRE Varm jakke i blød kvalitet med vandafvisende behandling. Gennemgående lynlås og to lommer foran. 100 % polyester.

529,-

ULTIMATE365 SHORTS HERRE Shorts med masser af stretch og høj åndbarhed. Silikonebånd i linningen for maksimal komfort. UV-beskyttelse UPF 50+. 88 % polyester/12 % elastan.


TØJ

499,-

UNDER ARMOUR PIKÉ PLAYOFF POLO 2.0 HERRE Piké i blød og dejlig kvalitet med høj åndbarhed og firevejs stræk for maksimal bevægelsesfrihed. Antilugtbehandlet og med UV-beskyttelse, UPF 30+. 96 % polyester/4 % elastan.

799,-

UNDER ARMOUR JAKKE STORM WINDSTRIKE HZ HERRE Let og fleksibel vindjakke med vindtæt og vandafvisende materiale. Firevejs stræk i de fleste partier for god bevægelsesfrihed. Lynlås ihalsen. 100 % polyester.

749,-

UNDER ARMOUR TRØJE STORM MIDLAYER HERRE Fleksibel tolags trøje med masser af stretch, høj åndbarhed og meget vandafvisende. Kort lynlås i halsen. 88 % polyester/12 elastan.

399,-

UNDER ARMOUR PIKÉ PERFORMANCE POLO 2.0 HERRE Klassisk basistøj i ny kvalitet med alt, hvad en golfpiké skal have. Åndbar, firevejs stræk, antilugtbehandling og UV-beskyttelse, UPF 30+. 95 % polyester/5 % elastan.

699,-

UNDER ARMOUR BUKSER PERFORMANCE SLIM TAPER HERRE Funktionsbukser med meget stretch og god komfort. God åndbarhed og hurtigttørrende. 54 % nylon/ 43 % polyester/3 % elastan.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

67


TØJ

1 699,-

HURRICANE REGNJAKKE HERRE Let og fleksibel 2,5-lags regnjakke med høj åndbarhed. Forbøjede ærmer og firevejs stretch gør jakken utrolig behagelig til golf. Gennemgående lynlås og to lommer foran. 100 % polyester.

899,-

WIND JAKKE HERRE Vindtæt og vandafvisende jakke i meget tyndt og strækbart materiale. Gennemgående lynlås og to forlommer. Justerbar nederst. 100 % polyester.

699,-

GLENCHECK PIKÉ HERRE Mønstret piké i bamboo charcoalkvalitet, som fjerner lugt. Kontrastfarve i kraven og ved manchetterne. 70 % polyester/30 % bamboo charcoal.

68

D O R M Y. D K

1 349,-

HURRICANE REGNBUKSER HERRE Lette og fleksible 2,5-lags regnbukser med høj åndbarhed. Forbøjede ben og firevejs stretch gør bukserne ekstra behagelige til golf. Justeringsmulighed foroven og ved anklerne. 100 % polyester.

599,-

NOSTALGIA PIKÉ HERRE Funktionspolo i bamboo charcoalkvalitet, som fjerner lugt. Kontraster ikrave, ved knapper og manchetter. 70 % polyester/30 % bamboo charcoal.

599,-

BYRON SHORTS HERRE Funktionsshorts i klassisk model med stretch. To lommer foran og to lommer bagpå. Ensfarvede i 100 % polyester-stretch og de ternede i 95 % polyester/5 % spandex.


TØJ

499,-

499,-

1 199,-

699,-

PIKÉ GOLF POLO HERRE Klassisk piké, som er tilpasset til golf med god åndbarhed, stretch og UV-beskyttelse. Fine detaljer i kraven. 48 % bomuld/48 % polyester/4 % elastan.

VEST ZIP THROUGH PADDED GILLET HERRE Vindtæt og vandafvisende vest med ekstra varme foran og i ryggen. Stretch i siderne for maksimal bevægelsesfrihed. Gennemgående lynlås og to lommer foran. 100 % polyester.

699,-

TRØJE GOLF ¼ ZIP MIDLAYER HERRE Tolags trøje med lodden inderside for øget varme. Kort lynlås i halsen. 100 % polyester.

PIKÉ GOLF PLUS STRIPE HERRE Funktionspolo med høj åndbarhed, stretch og UV-beskyttelse. Stribet i blokke over brystet. 90 % polyamid/ 10 % elastan.

TRØJE GOLF V-NECK HERRE Strikket trøje med V-udskæring med en vandafvisende yderside, som gør den ekstra anvendelig på golfbanen. 50 % merinould/50 % akryl.

1 299,-

JAKKE GOLF BOMBER HERRE Bomberjakke tilpasset til golf med vandafvisende yderside og stretch. Gennemgående lynlås og to lommer foran. 100 % polyester.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

69


TØJ

299,-

PIKÉ KELOWNA POLO HERRE Klassisk piké med uv-beskyttelse og høj åndbarhed. 100 % polyester.

TRØJE CHAMBERS HALF-ZIP

449,-

379,-

PIKÉ SUNSET POLO HERRE Sporty piké med uv-beskyttelse og høj åndbarhed. Skjult knaplukning og kontrast over skuldrene. 100 % polyester.

379,-

TRØJE COOS BAY HALF-ZIP HERRE Blød tolags trøje med meget stretch og god åndbarhed. Kort lynlås i halsen. 100 % polyester.

70

D O R M Y. D K

549,-

JAKKE LAPUSH WINDJACKET HERRE Tynd og let vindjakke med hel lynlås. Brystlomme og to forlommer. 100 % polyester.

379,-

TRØJE OAKVILLE V-NECK HERRE Klassisk strikket trøje med V-udskæring. Tynd og dejlig bomuldskvalitet. 80 % bomuld/20 % nylon.


TØJ

549,-

PIKÉ S/L AMBITION CONTOUR MOCK DAME Ærmeløs piké med lynlås i kraven, som bliver en mock-krave, hvis man trækker lynlåsen helt op. Fine detaljer og høj åndbarhed samt meget stretch. 92 % polyester og 8 % spandex.

849,-

JAKKE PROPEL HYBRID DAME Tynd, men varm jakke med vindtæt parti over brystet og ryggen. Gennemgående lynlås og to forlommer. Meget stretch og høj åndbarhed. 92 % polyester og 8 % spandex. 100 % polyester i vindmaterialet.

799,-

TRØJE L/S CHAMELEON DAME Tynd sporty trøje med meget stretch. Kort lynlås i halsen. Fine gule kontraster, som også optræder i stretchpartier, når stoffet strækkes. 96 % polyester og 4 % spandex i bunden og 92 % polyester og 8 % spandex i stretchområderne.

599,-

PIKÉ S/S CONTOUR MOCK DAME Annikas førstevalg på banen! Sporty funktionspolo med høj åndbarhed og meget stretch. Lynlås i kraven, som bliver en mock-krave, hvis man trækker lynlåsen helt op. 92 % polyester og 8 % spandex.

799,-

SKORT PULL ON STRETCH DAME Skort med meget stretch i pull on-model. To forlommer og en baglomme. Tynd inderbuks. 92 % polyester og 8 % spandex.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

71


TØJ

1 799,-

REGNJAKKE HYDROLITE HERRE 2,5-lags letvægtsregnjakke med stretch og høj åndbarhed. Vandtæt lynlås. Justeringsmuligheder nederst og i manchetterne. 100 % polyester.

499,-

PIKÉ STRETCH SOLID HERRE Funktionspolo i hurtigttørrende stretchkvalitet med antilugtbehandling. Atletisk pasform. 96 % polyester/4 % spandex.

699,-

PIKÉ STRETCH LISLE ENGINEERED PINSTRIPE HERRE Funktionspolo med en fin stribe over skuldrene og brystet. Høj åndbarhed og masser af stretch samt antilugtbehandling. 88 % polyester/12 % spandex.

72

D O R M Y. D K

649,-

VINDJAKKE PERFORMANCE SHIRT HERRE Kortærmet jakke. Vindtæt og vandafvisende. Lommer i siderne. Nem at tage på og af ved skiftende vejr. 100 % polyester.

799,-

TRØJE JERSEY CHEST STRIPE CHILL-OUT HERRE Tolags trøje med stretch. Høj åndbarhed og antilugtbehandling. 83 % polyester/17 % spandex.

699,-

PIKÉ COLOUR BLOCK STRETCH HERRE Blokmønstret funktionspolo med høj åndbarhed, stretch og antilugtbehandling. 96 % polyester/4 % spandex.


SKO

FOOTJOY FURY HERRE Fury er årets store nyhed. Sporty golfsko med stabilitet og komfort i tourklasse. Overdel i læder med Flexgrid MLC-mesh. TruFit-systemet giver spilleren maksimal støtte og komfort. Ekstra dybde giver plads til en tykkere ”Ortholite Impressions Dual Density”-indersål, som tilpasser sig foden med tiden. Mellemsålens teknologi giver yderligere dæmpning og komfort, og ydersålens konstruktion bidrager til øget stabilitet og bedre greb.

1 599,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

73


SKO

FOOTJOY PRO/SL HERRE Spikeløs golfsko med meget god komfort og stabilitet. Overdelen er lavet i ChromoSkin fra Pittards, som giver optimal komfort og følelse. De stødabsorberende mellemsåler giver høj komfort, og den mønstrede TPU-ydersål giver fleksibilitet og et sikkert fodfæste. En af de mest anvendte golfsko på touren. Et års garanti for vandtæthed.

1 599,-

FOOTJOY FURY HERRE Sporty golfsko med stabilitet og komfort i tourklasse. Overdel i læder med ”Flexgrid MLC-mesh”. Ekstra dybde giver plads til en tykkere indersål, som tilpasser sig foden med tiden. Mellemsålens teknologi giver yderligere dæmpning og komfort, mens ydersålens konstruktion giver øget stabilitet og bedre greb. Et års garanti for vandtæthed.

1 599,-

FOOTJOY LEISURE DAME Det atletiske design i kombination med letvægtskomforten gør golfrunden både spændstigere og skønnere. Skoen har en overdel i vandtæt mesh med god åndbarhed og komfort. Indersålen giver dejlig støddæmpning, og ydersålens spikeløse design giver godt fodfæste på alle underlag. Et års garanti for vandtæthed.

899,-

74

FOOTJOY SUPERLITES XP HERRE Ultralet og spikeløs golfsko. Overdelen er fremstillet af vandtæt syntetisk materiale med støddæmpende EVA-mellemsål, hvilket giver høj komfort og holder fødderne tørre under hele runden. Ydersålen er fleksibel med slidstærke TPU-indlæg, hvilket betyder, at skoen passer lige godt til brug på golfbanen som uden for golfbanen. Et års garanti for vandtæthed.

FOOTJOY FLEX HERRE Det atletiske design i kombination med letvægtskomforten gør golfrunden både spændstigere og skønnere. Skoen har en overdel i mesh med god åndbarhed og komfort. Indersålen giver behagelig støddæmpning, og ydersålens spikeløse design sikrer godt fodfæste på alle underlag.

1 099,-

899,-

FOOTJOY LEISURE SLIP-ON DAME Let golfsko med innovativ snøring. Overdel i syntetisk materiale med ventileret meshforing. Performance-læst med afrundet tå, god plads til forfoden og smallere hæl. EVA-indersål og spikeløs FTF-ydersål med DuraMax Rubber-greb. Et års garanti for vandtæthed.

FOOTJOY ENJOY DAME Sporty letvægtssko med overdel i mesh, som har meget god åndbarhed og komfort. En lugtabsorberende foring holder dårlig lugt væk. Skoen kan desuden maskinvaskes. Ydersålens mønster giver godt greb på alle underlag.

899,-

799,-

D O R M Y. D K


SKO

FOOTJOY ICON BLACK HERRE En rigtig klassiker, designet og udviklet til at skabe den ultimative golfoplevelse. Icon Black er en meget stabil premiumgolfsko med håndværksmæssige detaljer og er udviklet til spillere, der ønsker lidt ekstra. Overdelen er af luksuriøst kalveskind og mellemsålen af dæmpende kork, mens ydersålen er af TPU med indlæg af læder for ekstra følelse. Et års garanti for vandtæthed.

FOOTJOY DRYJOYS TOUR HERRE DryJoys Tour tilbyder det bedste fra to verdener – et klassisk udseende og masser af teknologi. Overdelen er lavet i ChromoSkin fra Pittards, som giver optimal komfort og følelse. Indersålen giver overlegen stødabsorption og komfort og ekstra støtte under mellemfoden. Cyclone-spikes med Fast-Twist tråd giver godt greb i al slags vejr. Et års garanti for vandtæthed.

2 399,-

1 699,-

FOOTJOY HYDROLITE 2.0 HERRE Tidløs sko med førsteklasses skind, traditionelt udseende og god komfort. Laserlæsten er resultatet af tusindvis af digitale scanninger og tilbyder en afrundet tå med standardpasform over forfoden og fodfæstet med en lidt smallere hæl. Duramax-spikes med Tour lock-system. Et års garanti for vandtæthed.

1 099,-

FOOTJOY ARC XT BOA HERRE Sporty og komfortabel golfsko med avanceret ARC-dæmpning. Overdelen er fremstillet i blødt vandtæt læder, og mellemsålen giver meget høj komfort. Ydersål med Pulsar-softspikes sikrer godt greb. Boa-snøring øger komforten – ved at dreje skiven spændes skoene til den perfekte pasform. Et års garanti for vandtæthed.

FOOTJOY ARC SL HERRE En let og spikeløs golfsko med en overside i skind og syntetisk materiale. Den responsive mellemsål giver høj komfort, og en mønstret TPU-ydersål skaber fleksibilitet og sørger for sikkert fodfæste i svinget. Et års garanti for vandtæthed.

1 399,-

1 199,-

FOOTJOY PRO/SL DAME Spikeløs golfsko med fin stabilitet og komfort. Indersålen giver støddæmpning og et godt miljø for foden. Ydersålen har individuelle TPU-indlæg, som er omgivet af Optiflex-zoner, hvilket gør den ekstremt stabil, men samtidig fleksibel for mere kraft gennem svinget. Et års garanti for vandtæthed.

FOOTJOY DRYJOYS BOA DAME Tidløs sko, som forener et traditionelt udseende med god komfort. Det meget klassiske vandtætte skind i overdelen sørger for at holde fødderne tørre, og indersålen giver en skøn følelse. Godt greb i ydersålen af DuraMax og TPU. Et års garanti for vandtæthed.

1 399,-

1 599,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

75


SKO

PUMA IGNITE NXT HERRE Sko med god ydeevne til den, der kan lide spikeløse og flotte sko. Helt nyt sålmønster, ny overdel og en ny mellemsål giver en sko med godt greb, høj komfort og flot stil, der også fungerer uden for golfbanen. Ignite-skum i hele mellemsålen giver foden fornyet energi, udmærket dæmpning og en skøn følelse. Performance Mesh i overdelen ånder godt, er vandtæt og giver stabilitet. Sammen med formfast TPU i den nederste del giver det en sko med både skøn komfort og høj stabilitet. Et års garanti for vandtæthed.

PUMA IGNITE PWRADAPT DISC HERRE Skoen til dig, der ønsker maksimal ydeevne, men ikke vil gå på kompromis med hverken stil eller komfort. Godt fodfæste i svinget takket være et nyt spikesystem med et revolutionerende tredimensionelt greb for optimal ydeevne. Modellen har høj komfort med Ignite-sålen og den omsluttende pløs, enkel snøring med Disc og høj stabilitet ved hjælp af en omsluttende TPU-ramme. Et års garanti for vandtæthed.

1 399,-

76

D O R M Y. D K

999,-


SKO

PUMA IGNITE NXT SOLELACE HERRE Årets store skonyhed fra Puma. Helt nyt sålmønster, helt ny snøring og en helt ny mellemsål giver en spikeløs sko med godt greb, høj komfort og masser af stil. Ignite-skum i hele mellemsålen giver foden fornyet energi, optimal komfort, udmærket dæmpning og en enestående skøn følelse. Organisk sålmønster med over 100 strategisk placerede knopper giver godt fodfæste gennem hele svinget. Et års garanti for vandtæthed.

999,-

PUMA IGNITE PROADAPT HERRE Rickie Fowler har været drivkraften bag udviklingen af denne sko. Den passer til dig, der svinger lidt hurtigere og har behov for maksimal stabilitet. Overdel i helskind og ekstra støtte rundt om hælen med blød polstring rundt om anklen gør skoen både skøn og stabil. Ydersål i TPU giver stabilitet og greb. Ignite-skum i hele mellemsålen giver fornyet energi, komfort, udmærket dæmpning og en skøn følelse. En toursko med samme komfort som en spikeløs sko. To års garanti for vandtæthed.

1 499,-

PUMA BREA FUSION SPORT DAME Den perfekte golfsko til kvinder, som ikke vil give afkald på hverken stil eller ydeevne. Innovativ overdel i struktureret, vandtæt mesh giver skoen et unikt udseende. Godt dæmpet sål i Fusion Foam giver komfort hele dagen. Organisk sålmønster med strategisk placerede knopper giver et bedre fodfæste gennem hele svinget. Performance Mesh + TPU i overdelen ånder godt, er vandafvisende og giver stabilitet samt beskyttelse mod slitage.

PUMA IGNITE NXT SOLELACE DAME Årets store skonyhed fra Puma. Helt nyt sålmønster, helt ny snøring og en helt ny mellemsål giver en spikeløs sko med godt greb, høj komfort og et unikt udseende. Ignite-skum i hele mellemsålen giver foden fornyet energi, optimal komfort, udmærket dæmpning og en enestående skøn følelse. Organisk sålmønster med over 100 strategisk placerede knopper giver et bedre fodfæste gennem hele svinget. Et års garanti for vandtæthed.

799,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

999,-

77


SKO

1 599,ECCO BIOM HYBRID 3 HERRE En perfekt balance mellem komfort og letvægt. Biom natural motionteknologien lader foden styre skoen, mens du samtidig kommer tættere på jorden. Fremstillet i yakskind, som har en enestående åndbarhed og en utrolig blød og skøn følelse. Skindet er forsynet med Gore-Tex-membran, som gør skoen vandtæt, mens åndbarheden øges.

1 699,Boa

ECCO BIOM HYBRID 3 DAME En perfekt balance mellem komfort og letvægt. Biom natural motion-teknologien lader foden styre skoen, mens du samtidig kommer tættere på jorden. Fremstillet i yakskind, som har en enestående åndbarhed og en utrolig blød og skøn følelse. Gore-Tex-membranen gør skoen vandtæt, mens åndbarheden øges. De forskellige farver er rene, elegante og passer til meget.

1 499,-

78

D O R M Y. D K

1 599,Boa


SKO

ECCO BIOM G 3 HERRE Det slidstærke yakskind er forstærket med en vandtæt Gore-Texmembran. Eccos Biom-teknologi er designet til at passe til fodens naturlige kurver og anvender en anatomisk læst, som lader foden befinde sig nærmere jorden for øget stabilitet. Kraven i dobbelt neoprenlag omslutter hælen for komfort og blødhed. Tour-spikes, som hurtigt og nemt kan sættes på, giver et utroligt fodfæste.

1 799,-

ECCO COOL PRO HERRE Meget bedre end dette kan en golfsko næppe blive, og efter runden kommer du sikkert til at spørge dig selv, om du havde skoene på eller ej. Cool Pro tilbyder total komfort takket være udformningen og 360 graders åndbarhed. Gore-Tex Surroundteknologien betyder også, at skoene er 100 % vandtætte.

ECCO STREET RETRO HERRE Men en kombination af retrostil og funktionelt design er Street Retro et let alternativ både under spillet og bagefter. Den stilrene overdel er syet i førsteklasses skind, som beskyttes af vandafvisende hydromax-behandling. Nem justerbar snøring og et innovativt grebsystem i ydersålen for ekstra stabilitet og fodfæste.

1 799,-

1 099,-

ECCO COOL PRO DAME Den stilrene og lavt skårne silhuet i denne minimalistiske sko har en overdel i utroligt stærkt yakskind. Fluidformteknologien og Gore-Tex Surround giver dæmpet komfort og vandtæt beskyttelse. Ydersålens innovative grebsystem sikrer et stabilt fodfæste ved hvert sving.

ECCO SOFT DAME Ecco Soft er konstrueret med din spilpræstation som førsteprioritet. Syet i luksuriøst skind med vandafvisende hydromax. Det lavt skårne snøredesign indeholder fluidform-teknologi i sålen for udmærket dæmpning og stødabsorbering. Ydersålen giver godt greb og stabilitet.

1 699,-

1 099,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

79


SKO

NIKE AIR MAX 1G HERRE Til dig, der gerne vil skille dig ud på banen. Nike Air Max 1 G løfter en ikonisk Nike-sko med detaljer, der er skabt til golfbanen. Den syntetiske overdel efterligner originalen af Air Max 1, mens den hjælper med at holde dine fødder tørre. Den synlige Max Air-del giver dig komfort fra første teested til sidste green.

999,-

NIKE FI IMPACT 3 HERRE Nike FI Impact 3 har en overdel i Ripstop-materiale, der giver en fleksibel og let fornemmelse. Midtersålen er inspireret af Nike Free-designet for optimal komfort og stabilitet i hele golfsvinget. Flywire-teknologi giver dig en skøn fornemmelse og holder din sko på plads på hele runden.

80

D O R M Y. D K

1 049,-


SKO

NIKE TOUR PREMIERE HERRE Nike Tour Premiere bruger et innovativt snøringsystem (Nike Fast Fit) til maksimal komfort og dynamisk support. Overdel i syntetisk læder, der stilfuldt skjuler snøringen og har en vandtæt konstruktion, der holder fødderne tørre på runden. Ydersålen med softspikes giver dig godt fodfæste og en stabil fornemmelse.

NIKE ROSHE G TOUR HERRE Med en vandtæt overdel og aftagelige spikes kan skoen Nike Roshe G Tour hjælpe dig med at modstå vejret. En blød mellemsål og overdel i syntetisk læder giver slidstærk komfort under hele runden.

1 799,-

899,-

NIKE ROSHE G HERRE Nike Roshe G har en overdel i net for god ventilation. Denne klassiske Nike-model er forsynet med en blød og fleksibel skumsål, som dæmper alle trin, både på banen og andre steder.

NIKE REACT VAPOR 2 HERRE Nike React Vapor 2 har Nike React-teknik for blød og fjedrende dæmpning på golfbanen. Hybridydersålen kombinerer spikes og integreret grebmønster for at give et godt greb på mange forskellige slags underlag.

649,-

1 399,-

NIKE ROSHE G TOUR DAME Med en vandtæt overdel og aftagelige spikes kan skoen Nike Roshe G Tour hjælpe dig med at modstå vejret. En blød mellemsål og overdel i syntetisk læder giver slidstærk komfort under hele runden, og designet er tilpasset, så det tiltaler kvinder.

899,-

NIKE FI IMPACT 3 DAME Nike FI Impact 3 har en overdel i Ripstopmateriale, der giver en fleksibel og let fornemmelse. Midtersålen er inspireret af Nike Free-designet for optimal komfort og stabilitet i hele golfsvinget. Flywire-teknologi giver dig en skøn fornemmelse og holder din sko på plads.

1 049,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

NIKE ROSHE G DAME Nike Roshe G har en overdel i net for god ventilation. Denne klassiske Nike-model er forsynet med en blød og fleksibel skumsål, som dæmper alle trin, både på banen og andre steder.

649,-

81


SKO

1 499,-

ADIDAS TOUR 360 XT SL HERRE Ny sko, som efterfølger den meget populære Tour 360-model. Sålen er blevet væsentligt opdateret, og den nye spikeløse X-Traxion-ydersål giver et fint greb og god stabilitet i al slags vejr. Den patenterede Boost-teknologi giver maksimal komfort og energioverførsel ved hvert eneste skridt, du tager. Skind både indvendigt og udvendigt. 1 års garanti for vandtæthed.

ADIDAS ADIPOWER 4ORGED S HERRE Sporty og moderne golfsko med spikeløs sål. Den patenterede Boost-sål giver maksimal energioverførsel ved hvert eneste skridt, du tager, og en dæmpende pude under forfoden giver øget komfort. En sko til dig, der vil føle dig både ung og sporty på golfbanen i al slags vejr. 1 års garanti for vandtæthed.

ADIDAS ADICROSS PPF HERRE Ekstra blød og skøn spikeløs sko i en blanding af skind og tekstil. Ydersålen giver et godt greb med sine 169 strategisk placerede knopper. Skoen har en Bounce-mellemsål for øget komfort og dæmpning. En sko til dig, der vil have en let og skøn sko på foden i al slags vejr. 1 års garanti for vandtæthed.

1 199,-

82

799,-

D O R M Y. D K


SKO

1 599,-

ADIDAS ADIPURE SP HERRE En sko til feinschmeckere og så elegant, at den med lethed også kan anvendes uden for golfbanen. Skoen er spikeløs og fremstillet i ekstra blødt og fint skind både indvendigt og udvendigt. Indersiden er også beklædt med formbart skum for maksimal pasform omkring foden. Boost-sålen giver god komfort og energioverførsel. 1 års garanti for vandtæthed.

ADIDAS ADICROSS PPF DAME Trendy og stilfuld golfsko i kategorien sneakers til golf. Skoen har en spikeløs sål med 72 knopper og en EVA-letvægtsmellemsål for optimal komfort. En sko til dig, der vil føle dig trendy på golfbanen, og den kan nemt anvendes uden for golfbanen også.

ADIDAS PUREBOOST GOLF DAME Skoen er ekstremt let og blød omkring foden og har en spikeløs sål. Skoens unikke design løfter svangen op, når du tager et skridt, for at aflaste foden og få den normale form tilbage. Den patenterede Boost-sål giver energioverførsel ved hvert eneste skridt, du tager. Dette er skoen til dig, der ønsker maksimal komfort, og som sætter pris på et moderne og sporty udseende.

799,-

1 099,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

83


SKO

CALLAWAY APEX LITE HERRE En spikeløs sommersko, som er ekstremt let og bekvem. Ventileret, men med tilstrækkelig meget beskyttelse til at modstå den tidlige morgendug. Meshmateriale for maksimal åndbarhed samt hælstøtte i TPU for at holde din hæl sikkert på plads. En ny ultralet sål gør den til den mest komfortable og letteste sko, du nogensinde har haft.

899,Apex Lite

CALLAWAY APEX LITE S HERRE En letvægtssko, hvor hver eneste komponent er blevet omhyggeligt vejet og testet for at skabe den lettest mulige sko, uden at det går ud over ydeevnen. En ortholite-støbt sål giver dig maksimal komfort og støtte. Spikes er tilpasset til at overføre den energi og kraft, som genereres ved en mere fast kontakt med underlaget.

999,Apex Lite S 1 299,Apex Pro

1 399,Apex Pro S

699,-

CALLAWAY SOLAIRE DAME Mange damers skofavorit fra Callaway. Overdelen er lavet af et let mesh-materiale med høj åndbarhed. Ydersålen uden spikes giver spilleren bedre fodfæste, og de nydesignede kanter hjælper med at skubbe vand væk og er perfekte til dem, der ønsker at spille i morgentimernes dugvåde græs. Vil du sætte mere kulør på tilværelsen, medfølger der et par ekstra snørebånd.

84

D O R M Y. D K

CALLAWAY APEX PRO HERRE Spikeløs sko med virkelig god komfort, uden at det går ud over ydeevnen. Udstyret med ”Triple Density Midsole”, som er opbygget af en fast indre struktur. Her er der også et blødt dæmpningslag og den nye ”Force Flex Pod”. Tilsammen giver dette en unik oplevelse af blød vægtoverførsel og fin kontakt med underlaget. ”Opti-Vent”-teknologi for åndbarhed og temperaturkontrol. CALLAWAY APEX PRO S HERRE Virkelig god komfort uden at det går ud over ydeevnen. Komplet sko udstyret med ”Triple Density Midsole”, som er opbygget af en fast indre struktur. Her er der også et blødt dæmpningslag og den nye ”Force Flex Pod”. Tilsammen giver dette en unik oplevelse af blød vægtoverførsel og fin kontakt med underlaget. Fremstillet i læder og med vandtæt og luftig membran. Den ultimative golfsko i tourkvalitet.


SKO

UNDER ARMOUR HOOVER DRIVE HERRE I denne model ligger fokus først og fremmest på at skabe god dæmpning. Dæmpningssystemet kaldes Hovr og giver optimal komfort, når du går på banen, men skaber også god støtte for foden, når du svinger. Sålen er udstyret med Under Armours patenterede RST (Rotational Resistance Spikes), som genererer et godt greb. Overdel i clarino-mikrofiber. Et års garanti for vandtæthed.

1 399,-

UNDER ARMOUR SHOWDOWN SL HERRE Samme konstruktion som Sunbrella-modellen, med den formstøbte og korkbelagte indersål som basis. Men med den vigtige forskel, at på denne udgave er overdelen fremstillet i læder i stedet. Den ydre sål er spikeløs, men er rotationsmodstandsmønstret for stabilitet. Et års garanti for vandtæthed.

UNDER ARMOUR SHOWDOWN SL SUNBRELLA HERRE En meget behagelig golfsko. Dette skyldes indersålen, som er formstøbt i EVA og belagt med kork. Denne model er uden spikes på gummisålen, men den er forsynet med Under Armours antirotationsmønster. Overdelen er fremstillet i robust Sunbrella-materiale. Et års garanti for vandtæthed.

1 299,-

1 199,-

UNDER ARMOUR FADE 2.0 HERRE Sporty sko til spilleren, der både vil skabe resultater og se godt ud på banen. Med overdel i clarino-mikrofiber og specialbehandlet tekstil, hvilket giver et godt miljø for fødderne. Hybridsål i gummi med godt tilpassede spikes, som sikrer et godt fodfæste gennem svinget. Støbt mellemsål i EVA. Et års garanti for vandtæthed.

999,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

85


SKO

MIZUNO WAVE CADENCE GTX HERRE Sko, som er baseret på Mizunos prisbelønnede løbeplatform. Kombinerer komfort og støtte med den laterale stabilitet, der er nødvendig inden for golf. En Gore-Tex-membran giver alsidighed, både når det er vådt og tørt, med sin holdbare vandtæthed og åndbarhed. Spike-systemet Silver Tornado gør skoen pålidelig og sikker gennem svinget. To års garanti for vandtæthed.

1 299,-

SKECHERS GO GOLF MOJO ELITE HERRE Vandtæt sko med overdel i tekstil og førsteklasses læder. En gripflex-sål sikrer bedst muligt greb og god stabilitet gennem svinget. Den polstrede indersål giver god komfort under hele runden. Skoen har en superlet dæmpning, som gør den utrolig rar at gå i. H2GO-membran. To års garanti for vandtæthed.

1 299,-

SKECHERS GO GOLF MAX MOJO DAME Meget let sko med femte generations støddæmpning. Dette gør den meget behagelig både at gå og svinge i. Udstyret med en hybridydersål med virkelig god følelse mod underlaget. Vandafvisende overdel i tekstil og læder.

899,-

86

SKECHERS GO GOLF MOJO PUNCH SHOT HERRE Udstyret med overdel i førsteklasses læder for optimal følelse, komfort og vandtætte egenskaber. Den godt tilpassede sål skaber forudsætningerne for godt fodfæste gennem hele svinget, og en polstret indersål giver god komfort for foden. H2GO-membran. To års garanti for vandtæthed.

1 299,-

SKECHERS GO GOLF ELITE 2 ADJUST DAME Klassiske lædersneakers i oxford-udførelse. Skoen er en hybridmodel, som er produceret efter Skechers populære Go Walk 4. Polstret hælkappe for skøn komfort og vandtæt takket være H2GO-membranen. To års garanti for vandtæthed.

1 199,-

D O R M Y. D K

SKECHERS GO GOLF PIVOT HERRE Hvis du allerede kender den herlige komfort og lette vægt i et par Skechers, så vil du sandsynligvis også gerne have dem med dig ud på banen. I disse sko er de velkendte egenskaber pakket ind i en golfprofil og forsynet med en gripflex-sål, som giver godt greb og god stabilitet under runden.

899,-

SKECHERS GO GOLF MAX DAME En af de absolut letteste golfsko på markedet. Men der har også været fokus på komfort, funktion og elegant design. Overdel i vandafvisende syntetisk materiale, som holder fødderne tørre.

899,-


HANDSKER

199,-

149,-

119,-

FOOTJOY PROFLX Højteknologisk læderhandske, fremstillet i letvægtslæder, som giver en blød følelse og et godt greb. 3D PowerNet på oversiden giver optimal pasform og øget åndbarhed. Findes i herre venstre, herre højre og dame venstre.

FOOTJOY GT XTREME Højtydende handske med blød følelse og god ydeevne i al slags vejr. Skindelement på håndfladen og tommelfingeren optimerer følelse, holdbarhed og greb. Stretch- og ventilationselement holder hånden tør og giver høj komfort. Findes i herre venstre, herre højre, dame venstre og dame højre.

FOOTJOY WEATHERSOF Klassiske allweatherhandsker, som er blevet endnu bedre. Holdbarheden er forbedret, og det elastiske meshmateriale langs fingrene og knoerne giver kølig komfort samt god pasform og fleksibilitet. Findes i herre venstre, herre højre, dame venstre og dame højre.

229,-

129,-

FOOTJOY STASOF Tourspillernes favorit. Taction 3-skindet er udviklet til at bevare den bløde følelse i længere tid. Handsken er både sved- og vandtæt med godt greb og lang holdbarhed. Fugten ventileres bort via perforeringer, og meshmaterialet øger handskens pasform og komfort. Findes i herre venstre.

FOOTJOY RAINGRIP Hvis du vil yde dit bedste under våde forhold, har du brug for en god regnhandske. Det her er et avanceret alternativ, som sikrer, at du sjældent mister grebet. Findes i herre højre, herre venstre og dame højre.

169,FOOTJOY STACOOLER DAME Let handske med Cool Power-net på handskens overside. Det giver en kølig fornemmelse, bevarelse af pasformen og en fantastisk åndbarhed. Det AloeVera-behandlede og perforerede skind i håndfladen giver en komfortabel følelse og et godt greb. Findes i dame venstre.

219,-

169,-

TITLEIST PLAYERS HERRE En handske i verdensklasse, som også anvendes af mange tourspillere. Blød, behagelig og fremstillet i fint cabretta-skind for en enestående følelse og pasform. Findes i herre højre og herre venstre.

TITLEIST PERMA SOFT Skindhandske, som tåler fugt, mens den beholder sin behagelige pasform. Det gør den takket være det bløde og specialgarvede cabretta-skinds unikke egenskaber. CoolMaxpaneler over knoerne giver ekstra komfort, når hånden bøjes. Findes i herre højre, herre venstre og dame venstre.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

87


BOLDE

449,-

/ds TITLEIST PRO V1 Opdateret version, som har fået endnu mere længde ved hjælp af en ny kerne og en 17 procent tyndere overflade end forgængeren. Hver del af den nye bold er udformet for maksimal ydeevne og ensartet boldflugt på alle slag. Bolden har lavt spin i det lange spil og noget mindre spin end Pro V1x i jernslag. Drop-and-Stopkontrol og meget blød følelse.

449,-/ds

TITLEIST AVX En førsteklasses bold til dig, der prioriterer længde, ekstremt blød fornemmelse og en gennemtrængende, lav boldflugt. Konstrueret til at være den blødeste, lavest flyvende og mindst spinnende premiumbold i Titleist-familien.

249,-/ds

TITLEIST VELOCITY Velocity leverer en høj boldflugt og lavt spin i alle slag, hvilket giver endnu mere længde. Den høje boldflugt gør det nemmere at blive på green.

88

449,-

/ds TITLEIST PRO V1x Har præcis som Pro V1 fået endnu mere længde takket være den nyudviklede dual-core-kerne og tyndere overflade. I øvrigt er forskellene mellem modellerne bevaret, og den nye Pro V1x har en højere boldflugt og fastere følelse. Giver lavt spin i det lange spil, men spinner mere på jernslag og i det korte spil sammenlignet med Pro V1. Drop-and-Stop-kontrol og blød følelse.

329,-/ds

TITLEIST TOUR SOFT Blød følelse, udmærket kontrol i det korte spil og fin længde. Velegnet til dig, der vil have det bedste fra to verdener – både følelse i det korte spil og lidt mere længde på de lange slag.

219,-/ds

TITLEIST DT TRUSOFT Titleists blødeste bold med den laveste kompression af alle Titleist-bolde. Ud over den bløde følelse på green leverer den også længde gennem lavt spin.

D O R M Y. D K


BOLDE

Truvis

399,-/ds 379,-/ds

379,-/ds

CALLAWAY CHROME SOFT En model, som er blevet meget populær, takket være den bløde og skønne følelse. Fire-lags-bold med grafenforstærket kerne, som giver højere boldhastighed og mindre spin fra tee for at generere maksimal længde. Overfladen og den bløde uretanskal giver bedre kontrol, især i spillet ind til og omkring green.

349,-/ds

CALLAWAY ERC SOFT Blød tre-lags-bold med dual core og en ny hybridoverflade fremstillet af ionomer og uretan, som både hjælper med at generere mere boldhastighed og give en utrolig blød følelse. Callaways længste bold nogensinde. Tre sigtelinjer ”Triple Track” strækker sig rundt om det halve af bolden for at hjælpe dig med at sigte på green.

CALLAWAY CHROME SOFT X Blød fire-lags-bold med egenskaber, der ligner dem, Chrome Soft har. Men den store forskel er, at denne model har en fastere følelse end Chrome Soft og opleves noget hårdere. Den passer således til den, der ønsker lidt mere respons i bolden og kræver større muligheder for at forme sine slag.

239,-/ds

CALLAWAY SUPERSOFT MAGNA En 90’er-klassiker i ny forklædning! Større end en almindelig bold, men holder sig alligevel inden for golfreglerne. Den hæver tyngdepunktet for at øge chancerne for at ramme bolden bedre næsten hver gang.

239,-/ds

CALLAWAY SUPERSOFT Callaways blødeste bold, som nu er opdateret med større kerne og endnu blødere følelse. For første gang tilbydes bolden også i matte farver. Farve: Hvid, Gul, Mat orange, Mat rosa, Mat rød.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

89


BOLDE

399,-/ds

399,-/ds

SRIXON Z-STAR Ny tourbold med to unikke nye teknologier. Skallens ”slide ring-materiale” forbedrer Srixons spin skin-teknologi og øger spinnet på de kortere slag, fordi uretanskallen sidder fast mod slagfladen længere og øger friktionen. ”Fastlayer-kernen” er blød i midten for øget følelse og bliver gradvist hårdere for højere boldhastighed og længere slag.

SRIXON Z-STAR XV Z Star-familiens nye firdelte tourbold for højere svinghastigheder. Den inderste kerne er lavet noget mindre for øget boldhastighed med driveren. En blødere uretanskal sammen med udviklet spin skin-teknologi øger spinnet på de korte slag og betyder, at bolden opleves lidt blødere end tidligere XV-modeller.

299,-/ds

229,-/ds

SRIXON AD333 TOUR Tredelt bold for spillere, der ønsker tourboldens ydeevne, men ikke har den svinghastighed, der kræves. Blød uretanskal med unik SpinSkin-teknologi til spin og kontrol i det korte spil. Srixons SpeedDimples giver yderligere længde. 

SRIXON AD333 Et populært valg for en bred vifte af spillere, som søger en bold med meget længde, blød følelse og kontrol. AD333 har SpinSkinteknologi for mere spin i det korte spil og SpeedDimples for øget længde.

199,-/ds

199,-/ds

SRIXON ULTISOFT Det ultimative valg for spillere med lav svinghastighed. Er du på udkig efter en rigtig blød følelse i alle slag fra tee til green, så får du den her takket være Srixons blødeste kerne nogensinde og en supertynd overflade.

90

D O R M Y. D K

SRIXON SOFT FEEL En tilgivende distancebold med gode længdeegenskaber, reduceret sideskru og en herlig blød følelse på alle slag fra tee til green. Et udmærket valg for dig med lav til mellemhøj svinghastighed.


BOLDE

299,-/ds WILSON STAFF DUO PROFESSIONAL Tredelt tourbold med uretanskal. Med kun 60 i kompression genererer Duo Professional en herlig blød følelse samtidig med, at den giver god længde i slagene. Højt spin og god kontrol omkring green. Passer til den dygtige spiller, der mangler tourhastighed i svingene. Findes i flere forskellige farver.

199,-/ds WILSON STAFF DX2 SOFT Den klassiske lavkompressionsbold. DX2 Soft går langt, har en høj udgangsvinkel og er derudover lavet mere slidstærk for at klare dårlige slag bedre.

WILSON STAFF DX2 OPTIX Den klassiske lavkompressionsbold. DX2 Soft går langt, har en høj udgangsvinkel og er derudover lavet mere slidstærk for at klare dårlige slag bedre. DX2 Optix tilbyder et bredt udvalg af farver.

199,-/ds

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

91


BOLDE

92

399,-/ds

399,-/ds

399,-/ds

BRIDGESTONE TOUR B XS For spillere med en svinghastighed over 105 mph med driver. Adskiller sig fra B X-modellen ved at spinne mindre fra teestedet, men giver mere spin i slag på greenen. Et patenteret ”Slipres Cover”, som er tolv procent blødere end B X-bolden, giver øget spin og en selvhelende overflade for øget holdbarhed.

BRIDGESTONE TOUR B RX En tourbold, som også almindelige golfspillere kan få meget ud af. Fuldt tilpasset til mindre end 105 mph i svinghastighed med driver. De unikke funktioner gør denne type spiller få den maksimale længde af bolden, mens den er designet til at give en masse følelse omkring på greenen på grund af den relativt lave kompression. Uretanskallen giver øget spin og en selvhelende overflade for øget holdbarhed. Noget hårdere i skallen end B RXS.

BRIDGESTONE TOUR B RXS Lav kompression og tolv procent blødere end B RX-modellen. Passer til spillere med en svinghastighed under 105 mph med driver og dermed kan de fleste golfspillere få meget af denne bold. Uretanskallen bidrager til maksimal spin ved kortere slag rundt om på greenen. Den patenterede ”Slipres Cover” har en selvhelende overflade for øget holdbarhed.

259,-/ds

259,-/ds

BRIDGESTONE E12 SOFT En 3-delt bold med utroligt blød kerne. Designet med ekstremt lav kompression for at mindske spin med driver og lange jern for at få mere lige og længere slag med blød følelse på greenen.

BRIDGESTONE E12 SPEED 3-delt bold med unik højhastighedskerne. Den er designet til at øge udgangshastigheden for maksimal længde og lavt spin med de lange køller.

D O R M Y. D K


BOLDE

449,-/ds

449,-/ds

TAYLORMADE TP5 5-delt bold med maksimal ydeevne fra teested til green. Tri-Fastkernen med ekstra lav kompression giver maksimal energioverførsel og høj udgangsvinkel. Progressivt fastere HFM-lag gengiver bolden dens runde form hurtigere, hvilket giver højere boldhastighed. Den bløde Dual-Spin-uretanskal giver højere spin omkring greenene. TP5 har mellemhøj boldflugt og en meget blød følelse.

TAYLORMADE TP5x Er præcis som søstermodellen TP5 en 5-delt bold med høj ydeevne fra teested til green – men giver en noget fastere feedback. Progressivt fastere HFM-lag giver højere boldhastighed. Den bløde Dual-Spin-uretanskal giver højere spin omkring greenene. TP5X har højere boldflugt end TP5 og en blød følelse.

349,-/ds

199,-/ds

TAYLORMADE PROJECT (a) Prisvenlig førsteklasses bold med blød uretanskal og dobbelt kerne med lav kompression, men alligevel høj boldhastighed. Giver blød følelse og ekstra længde fra teested selv for spillere med lavere svinghastighed. Uretanskallen genererer udmærket spinkontrol på greenen.

TAYLORMADE PROJECT (s) 3-lagsbold med ionomerskal og dobbeltkerne med lav kompression, men alligevel maksimal boldhastighed. Giver behagelig respons og ekstra længde fra teested selv for spillere med lavere svinghastighed.

179,-/ds TAYLORMADE KALEA Distancebold, som først og fremmest er tilpasset til kvinder. Reactkernen giver en blød følelse og maksimal længde fra teested – også ved lidt lavere svinghastigheder. Blød ionomerskal giver godt spin omkring greenene. Er med til at generere en høj boldbane.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

93


BAGS

1 799,-

94

2 499,-

SUN MOUNTAIN PATHFINDER 3 Trehjulet vogn med stabil konstruktion og tilbehørsmodul, som rummer alt, hvad du kan tænkes at have brug for på golfbanen. Klappes ud/sammen med to enkle bevægelser. Paraplyholdere, flaskeholdere og tilbehørsnet medfølger til prisen. Vægt: 7,2kg.

SUN MOUNTAIN H2NO LITE VOGNBAG En let og vandtæt vognbag med 14 fordelere i fuld længde og særskilt putterrum. I alt syv tilbehørsrum inklusive lommer velegnet til tøj samt et kølerum, men er trods pladsen en rigtig letvægter at have på vognen. Vægt: 2,7 kg.

2 399,-

2 199,-

SUN MOUNTAIN H2NO 14 WAY BÆREBAG Vandtæt letvægtsbærebag, som også passer på vogn takket være stellets låsefunktion. 14-delt top med dividere i fuld længde og justerbar E-Z Fit Dual Strap-sele for optimal bærekomfort. I alt seks tilbehørsrum. Vægt: 2,4 kg.

SUN MOUNTAIN H2NO SUPERLITE BÆREBAG Lettere bærebag end denne kan næppe findes, og den vejer ind med en totalvægt på under to kilo. Er også vandtæt og har en hel del rum og funktioner som f.eks. en firedelt top og fire tilbehørsrum. Vægt: 1,9 kg.

D O R M Y. D K


BAGS

2 199,-

1 999,-

1 399,-

BIG MAX AQUA TOUR 2 VOGNBAG Stor og robust vognbag, som er garanteret vandtæt takket være i-Dry-systemet. Den 14-delte top med fordelere i fuld længde gør det nemt at holde orden på køllerne og et integreret løftehåndtag forenkler placeringen på vognen. Udstyret med ni lommer. Vægt: 2,7 kg.

BIG MAX AQUA SPORT 2 VOGNBAG Robust og sporty vognbag, som er helt vandtæt selv i sømme og lynlåse, der ellers kan være vanskelige at få helt tætte. En 14-delt top med dividere i fuld længde sikrer, at køllerne ikke hænger fast i hinanden. Har god plads i de syv forskellige lommer. Vægt: 2,4 kg.

BIG MAX DRILITE ACTIVE VOGNBAG Er du på jagt efter en vognbag, som skal være så let som mulig, så er dette et udmærket valg. DriLite-bagen er fremstillet i vandtæt materiale, hvilket gør, at den fint kan bruges i regnvejr. Har 14-delt top og integreret løftehåndtag. Udstyret med ni lommer, hvoraf en lomme er vandtæt, så du kan opbevare dine værdigenstande i den. Vægt: 2,2 kg.

1 299,-

1 799,-

1 499,-

BIG MAX TERRA 9 VOGNBAG Ultralet vognbag i lækkert design. Det måske mest spændende er det integrerede regndæksel, der sidder under boldtaskens lukning og let kan foldes ud og dækker hele tasken. Den 14-delte top med fordelere i fuld længde skaber orden blandt dine køller. Udstyret med syv lommer. Vægt: 2,4 kg.

BIG MAX AQUA HYBRID BÆREBAG Vandtæt bag, der passer til enhver, der kan lide at variere mellem at bære og trække sin taske. Den ultralette taske har et benstativ uden fod, så den passer bedre på vogne. I-Dry-systemet garanterer 100 % vandtæt materiale selv i sømme og lynlås. Syv forskellige størrelser lommer til ekstraudstyr og værdigenstande. Vægt: 2,3 kg.

BIG MAX DRILITE HYBRID BÆREBAG Denne ultralette bærebag er fremstillet i vandtæt materiale, som også kan klare en regnvejrsdag. Andre detaljer, som er værd at fremhæve, er den 14-delte top med integreret løftehåndtag og stel uden fod, så den passer bedre på vognen. Udstyret med syv lommer. Vægt: 2 kg.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

95


VOGNE

BIG MAX BLADE IP Det ultratynde design skiller sig ud fra mængden. Med en ny og enklere foldemekanisme, der gør det muligt for vognen at folde op og ned på få sekunder, takket være hjulene, der går ind og ud automatisk. Udstyret med holder til drinks, bolde og scorecards. Vægt: 6,5 kg. Størrelse (HxBxD): 88x62x12,5 cm.

2 499,12,5 cm! Dybere er Blade IP ikke, når den er klappet sammen.

BIG MAX AUTOFOLD FF Den hurtige og flade sammenklapning hjælper dig med at spare plads på få sekunder. Det unikke design betyder, at du kan klappe vognen sammen med et enkelt greb, og alle tre hjul klappes automatisk ind og ud. Konstruktionen gør også, at dette er en utrolig stabil vogn. Vægt: 7,9 kg. Størrelse (HxBxD): 78x60x23 cm.

BIG MAX QUIC FIX PRO PARAPLYHOLDER

199,-

96

2 299,-

BIG MAX QUICK LOK FLASKEHOLDER

119,-

BIG MAX TILBEHØRSTASKE

BIG MAX COOLER BAG KØLETASKE

239,-

199,-

D O R M Y. D K


VOGNE

1 599,BIG MAX AUTOFOLD X Trehjulet vogn, der kører hurtigt og nemt kan klappes sammen takket være det innovative design. Et enkelt greb er alt, hvad der kræves for at gøre den klar til banen eller forberede den til bagagerummet. Konstruktionen gør desuden vognen meget stabil. Vægt: 7,6 kg. Størrelse (HxBxD): 74x42x36 cm.

1 399,-

BIG MAX TI1000+ Storsælgende trehjulet vogn, som løbende er er blevet opdateret. Den robuste konstruktion gør denne vogn perfekt til tunge bags og tourbags. Udstyret med fodbremse, drikkeholder og scorecardholder. Vægt: 7,5 kg. Størrelse (HxBxD) 74x49x28 cm.

1 999,-

BIG MAX IQ+ 360 Praktisk foldemekanisme gør vognen kompakt, når den ikke er i brug. Med det 360° roterbare forhjul er det meget nemt at manøvrere, og forhjulet kan naturligvis låses i en fast position. Vægt: 6,8 kg. Størrelse (HxBxD) 58x37x42 cm.

BIG MAX DRYLITE REGNDÆKKE

BIG MAX MUFF

BIG MAX GPS-HOLDER

199,-

199,-

239,-

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

BIG MAX PARAPLY XL Paraply, som passer til vognen, med ekstra langt skaft.

349,-

97


VOGNE

289,-

289,-

7 199,Motocaddy Paraplyholder

219,-

Motocaddy Hjulbeskytter 1-par.

Motocaddy Scorekortsholder

249,-

Motocaddy Kopholder

MOTOCADDY M3 LITHIUM Kompakt elvogn med moderne design og mange funktioner, der giver større ydeevne. Vognen har en ny SlimFold-mekanisme, som sammen med de inverterede hjul gør vognen mindre i sammenfoldet tilstand. Andre funktioner, der skiller sig ud, er en lcd-farveskærm med høj opløsning og afstandsmåling, en fjernbetjening (op til 60 meter) og ni hastighedsindstillinger, så vognen altid kan bevæge sig med den perfekte hastighed.

5 499,-

MOTOCADDY S1 LITHIUM Elvogn med frækt design. Vognen kan køre i ni forskellige hastigheder, og den smarte batterihylde bidrager til lavere energiforbrug. Er udstyret med ergonomisk håndtag for bedre komfort, og funktionen ”Quickfold” garanterer hurtig og nem sammenklapning. ”Easilock” giver nem påsætning af alle Motocaddys vognbags samt justerbare remme.

98

2 299,-

MOTOCADDY DRY SERIES VOGNBAG Vandtæt vognbag med 14 fordelere i fuld længde og integreret håndtag i toppen. Forstærket lynlås. Med ”Easilock” for nem påsætning uden remme på alle Motocaddys elvogne.

D O R M Y. D K


VOGNE

7 999,9 999,Med integreret gps

POWAKADDY FW7 sEBS Flagskibsmodel med moderne indkapslet bundplade, som beskytter elektronikken. Brugervenligt håndtag med lcd-farveskærm på 3,5 tommer, som viser hastighed, tid og batteristatus. Hastighedsreguleringen er trinløs med distancefunktion, så vognen kører 5-50 meter, hvorefter den standser af sig selv. Ebs-funktion til stejle nedkørsler. Litiumbatteri, helt uden kabler. Vognen klappes hurtigt sammen og fylder ikke meget i bagagerummet. Kan også fås med integreret gps som tilvalg, som giver dig afstanden til green og forhindringer på over 37.000 baner og hverken har brug for telefonsignal eller eksterne moduler. Vægt: 9,5 kg. Størrelse (HxBxD): 38,5x86x57 cm.

5 999,-

7 199,-

POWAKADDY FW3s 2019-modellen af den populære Freeway har en ny 2,3 tommers farveskærm, som viser hastighed og batteristatus. Helt indkapslet bundplade beskytter elektronikken. Håndtag med trinløs hastighedsregulering, så du nemt kan finde den rette hastighed. Litiumbatteri helt uden kabler. Vognen klappes hurtigt sammen og fylder ikke meget i bagagerummet. Vægt: 9,2 kg. Størrelse (HxBxD): 38,5x86x57 cm.

POWAKADDY C2i Ny, ultrakompakt elvogn, som klappes sammen i to enkle trin. Indkapslet bundplade beskytter elektronikken. Håndtaget har et 2,8 tommers fuldfarvedisplay, som viser hastighed og batteristatus, og en USB-port på undersiden. Det kan også justeres i højden, så det passer perfekt. Hastighedsreguleringen er trinløs med distancefunktion, så vognen kører 15, 30 eller 45 meter, hvorefter den standser af sig selv. Litiumbatteri, helt uden kabler. Vægt: 9,9 kg. Størrelse (HxBxD) 35,5 x 51,4 x 56 cm.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

99


REJSETASKER

Dormy Combo

Dormy HT

1 099,-

1 299,-

Dormy Lite

649,-

DORMY HT REJSECOVER Den hårde top giver dine køller ekstra beskyttelse. Den bløde del kan foldes ind i den hårde top, så den optager minimal plads, når den ikke bruges. Denne taske har let rullende hjul og generøse lommer, hvor du både kan få plads til sko og noget tøj. Vægt: 3,5 kg. DORMY COMBO REJSECOVER Praktisk og veldesignet rejsecover, som giver plads til en stor golfbag eller to 6,5” bærebags. Desuden er der plads til tøj, sko og tilbehør. Vægt: 4,8 kg. DORMY LITE REJSECOVER Fleksibelt rejsecover til at transportere bærebags eller mindre vognbags. Lavet af slidstærk nylon med polstring på indersiden. Tasken har hjul og rum til sko. Vægt: 2,5 kg.

1 499,TITLEIST REJSETASKE Titleist-rejsecoveret har inline-hjul, hvilket betyder, at den ruller let og blødt på de fleste underlag. To håndtag gør løft og lastning nemmere. Remme indvendigt og udvendigt holder bag’en på plads i rejsetasken.

100

219,BIG MAX SPINE Praktisk tilbehør, som beskytter dine køller under transport. Justerbar højde for at passe til alle bags og rejsecovers.

D O R M Y. D K


TEKNIK OG TILBEHØR

Den digitale æra har også erobret golfbanen. I dag er enormt mange kunder interesserede i teknisk udstyr, som kan gøre deres golfoplevelse bedre og sjovere, fordi de kan udnytte forskellige hjælpemidler. Det spørgsmål, vi oftest bliver stillet, er stadig, om man skal vælge en afstandsmåler frem for en gps (svaret er: Det kommer helt an på, hvem du er), men i betragtning af hvor meget der sker på det her område, har vores personale et godt kendskab til alle de nye produkter, som kommer. Test os gerne!


TEKNOLOGI

De aktuelle priser findes på dormy.dk

APPROACH S60 Uret har et design, som gør, at det passer perfekt til golf om formiddagen, løb om eftermiddagen og til sidst en elegant middag om aftenen. GPS med over 41.000 forudindlæste baner over hele verden og sørger for automatiske opdateringer af dem, du spiller oftest, når du synkroniserer det med Garmin Connect. Oplysningerne vises på en 1,2 tommers touchscreen i farve med store cifre, og en ny intuitiv brugergrænseflade gør det nemmere end nogensinde før at gøre dit spil bedre med en klog spilstrategi.

APPROACH CT10 Hvor langt slår du egentlig dine udslag? Passer de mål, du tror, at du slår med de respektive køller? Det er let at vide med sikkerhed med Approach CT10, som automatisk sporer hvert enkelt slag med alle køller. En smart måde at udvikle dit spil på.

APPROACH S10 Baseret på din placering vælger det brugervenlige Approach S10-golfur automatisk den bane, du spiller på, mellem mere end 41.000 forudinstallerede baner over hele verden. Det angiver afstand til den forreste og bageste del samt midten af greenen. Derudover får du mål til forhindringer og doglegs. Har gratis livstidsopdateringer. Findes i flere farver.

102

APPROACH S20 Uret finder automatisk den bane, du er på, og du får hurtigt alle relevante oplysninger som f.eks. mål til for-, midt- og bagkant af greenen, dogleg, layups og afstand til forhindringer. Uret holder styr på 41.000 golfbaner over hele verden og giver dig den seneste opdatering før spillet. Du analyserer dit spil med Garmin Connect Golf, og hvis du tilkøber TruSwing, kan du via uret evaluere dit golfsving direkte. Findes i flere farver.

D O R M Y. D K

TRUSWING Monter svingsensoren på kølleskaftet, og par den med Approach S4, S5, S6, S20 eller S60, så får du oplysninger om, hvor stærkt du svinger, svingtempoet, hvilken vinkel du har på køllens skaft og køllehoved og meget mere. Sammen med Garmin Connect Mobile får du en grafisk visning af dit sving.


TEKNOLOGI

De aktuelle priser findes på dormy.dk

APPROACH Z80 Afstandsmåler med GPS. Den giver dig mulighed for at se mere end 41.000 baner over hele verden fra et helt nyt perspektiv. Når du kigger i søgeren, ser du afstandssyn og baneguide i 2D for det aktuelle hul. Du ser desuden afstanden til eventuelle forhindringer og til greenens forreste og bageste kant. Aktivér laserafstandsmåleren, så vises også de nøjagtige afstande inden for 25 cm til banens mål.

APPROACH G80 Vil du gerne kende længden på dine slag, når du træner på rangen? Med den indbyggede radarfunktion i G80 ser du hastigheden på dit køllehoved og på bolden, når den forlader køllehovedet, og længden på dit slag beregnes. Derudover måler den dit svingtempo og giver dig en indikation af, hvor godt du har ramt bolden. Du kan spille virtuelt på samtlige 41.000 baner over hele verden og spille mod en kammerat eller andre forbundne golfspillere. Naturligvis kan du også bruge G80 som en almindelig GPS på banen, hvor den viser hullet i et tydeligt kortbillede.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

103


TEKNOLOGI

De aktuelle priser findes på dormy.dk NIKON COOLSHOT PRO STABILIZED Udstyret med billedstabilisator, hvilket gør det nemt at skyde på mål, selvom du måske ryster på hånden. Det røde Oled-displays lysstyrke justeres automatisk, hvilket gør det nemt at aflæse under alle lysforhold. Reaktionstiden for Hyper Read-målingen er ca. 0,3 sekunder på afstande mellem 7,5 og 1.090 m. Locked On-funktionen identificerer hurtigt overlappende elementer, så du kan være sikker på at få en korrekt måling til flagene. Derudover giver ID-teknikken afstanden på baner, hvor det går både op- og nedad bakke. Funktionen kan slås fra ved turneringer.

De aktuelle priser findes på dormy.dk LEUPOLD GX-5i³ Med laserteknologien PinHunter3 får du hurtige og pålidelige mål. Et OLED-display gør det nemt at se under alle lysforhold. Med Scan Mode kan du få flere mål med blot et tryk på knappen, og afstandsmåleren kan også give den rigtige afstand i tåge og regn. PrismLock gør, at den låser direkte, hvis der findes en prisme på flaget. Måler flag på op til 410 meters afstand. Har også køllevælger og kan give afstand, som beregner hældninger. Funktionen kan slås fra ved turneringer.

NIKON COOLSHOT 40 Pålidelig afstandsmåler, som måler afstand på op til 590 meter. Nikons hyper read-teknik giver dig afstanden næsten uden forsinkelse (cirka 0,5 sek.). Prioriteret tilstand til første mål er nyttigt ved måling af afstanden til et flag mod en baggrund i bevægelse med f.eks. træer.

De aktuelle priser findes på dormy.dk

De aktuelle priser findes på dormy.dk

LEUPOLD GX-3i³ Takket være den nye digitale teknik får du hurtige og pålidelige mål. OLED-displayet giver et krystalklart billede og tydelige måleangivelser. Med Scan Mode kan du få flere mål med blot et tryk på knappen, og Fog Mode giver dig den rigtige afstand selv i tåge og regn. PrismLock gør, at afstandsmåleren låser direkte på flaget, hvis der findes en prisme på flaget. Måler flag på op til 410 meters afstand. 6 x forstørrelse.

SKYTRAK PERSONAL LAUNCH MONITOR & SIMULATOR Nu kan du skærpe spillet praktisk taget hvor som helst. Fotometrisk launch monitor med kommerciel kvalitetsnøjagtighed tilsluttes enten til din pc eller trådløst til din iPad og er bærbar, så du kan tage den med overalt. SkyTrak anvender fotografering med højhastighedskameraer for at måle bolden og giver dig læsning af boldhastighed, startvinkel og spin.

De aktuelle priser findes på dormy.dk SKYCADDIE SX500 5 tommers touchscreen med full hd-grafik. Touchscreenen reagerer lynhurtigt ved berøring lige som en smartphone. Berøringsteknik giver også mulighed for at få afstanden til flagene. Forudinstalleret med over 35.000 baner. Wi-fi-tilslutning for at effektivisere download af opdaterede baner. SkyCaddie sørger selv for opmåling af alle baner for at få de mest pålidelige mål.

104

De aktuelle priser findes på dormy.dk LEUPOLD GX-1i³ Skabt med samme digitale teknologi som GX-3i, men har et andet display. Med Scan Mode kan du få flere mål med blot et tryk på knappen, og hvis du trykker på Fog Mode, får du den rigtige afstand selv i tåge og regn. PrismLock gør, at den låser direkte på flaget, hvis der findes en prisme på flaget. Måler flag på op til 360 meters afstand. 6 x forstørrelse.

D O R M Y. D K


TEKNOLOGI

De aktuelle priser findes på dormy.dk

Tour V4 Jolt Tour V4 Shift

BUSHNELL HYBRID Afstandsmåler med integreret GPS-måler, som viser målinger til for- og bagkant af greenen på laserdisplayet. Tørster du efter endnu mere information, findes der flere målepunkter på den udvendige GPS. Afstanden til flag kan måles op til 360 meter. Udstyret med PinSeeker-teknologien med Jolt, som gør, at afstandsmåleren vibrerer, når du rammer flaget.

BUSHNELL TOUR V4 Fleksibel afstandsmåler, der giver mål fra 5 til 915 meter og finder flagene på en afstand op til 360 meter. Pinseeker-teknologi med Jolt, hvilket betyder, at afstandsmåleren vibrerer, når du rammer flaget. Modellen Tour V4 Shift kan nemt skifte mellem afstandsmåler, der er godkendt til konkurrencer, eller hvis du foretrækker den patenterede slopefunktion.

1 399,HENRIK STENSON EYEWEAR ICEMAN PERFORMANCE Golfbriller med maksimalt synsfelt uden forstyrrelser. Specielt udviklet linse til golf og anden sport med høje krav om stor kontrast og solbeskyttelse. Linsen findes i farverne grå, brun, rosa. 100 % uv-beskyttelse.

1 299,HENRIK STENSON EYEWEAR STINGER PERFORMANCE Lidt mindre golfbrille med stort synsfelt. Specielt udviklet linse til golf og anden sport med høje krav om stor kontrast og solbeskyttelse. Linsen findes i farverne grå, brun, rosa. 100 % uv-beskyttelse.

ALLE PRISER ER ANGIVET I DKK

105


TEKNOLOGI

1 399,-

1 499,-

XS Prizm Golf

106

Prizm Golf

1 699,Path Prizm Golf

1 299,Prizm Golf Dark

1 499,XL Prizm Golf Dark

OAKLEY RADAR EV Den optimale brille til golf takket være den store linse med maksimalt synsfelt. Linsen Prizm Golf er også udstyret med optimale egenskaber for golf. Ventilation i øverste kant af linsen for reduceret risiko for dug. Gummibelagte fastgørelsespunkter sikrer, at brillerne bliver siddende, hvor de skal. XS er en mindre brille, som passer til personer med mindre ansigter. Perfekt til juniorer.

TARGETLINE Sporty livsstilsbrille, som er tilpasset til aktivitet. Udstyret med Prizm Golf Dark-linse, hvilket gør, at dette valg er et godt alternativ både på og uden for golfbanen.

OAKLEY FLAK 2.0 Sporty briller med delt linse. En normalstor brille, som passer til mange ansigter. Gummibelagte brillestænger og næsebue, som gør, at de sidder, hvor de skal, og giver god komfort. Hvis du vælger XL-linsen, får du en større linse med maksimalt synsfelt uden forstyrrelser, og du får Prizm Dark, som er en lidt mørkere linse. Den lidt mindre Flak 2.0 har Prizm Golf originallinse.

D O R M Y. D K


Styrk din virksomhed med golfprodukter Alle elsker at få golfbolde. Netop derfor er det også en perfekt sammenhæng for dit virksomhedslogo at blive set i. At de desuden ind imellem bliver slået væk, betyder jo bare, at din virksomhed eksponeres endnu mere over for andre glade findere. På Dormy Promotion kan vi det her med logobolde. Bedre end de fleste andre, vil vi vove at påstå. Vi arbejder med alle førende leverandører og populære varemærker som Titleist, Callaway og TaylorMade, og hvert år hjælper vi tusindvis af virksomheder med at finde frem til bolde, der passer til både deres indkøbsbudget og netop deres kunder. Det gælder faktisk det meste inden for golfudstyr. Vi arbejder også med tøj, bags og tilbehør og kan sikre, at din virksomhed profileres bedst muligt. Kontakt os, hvis du vil styrke din virksomhed med golfprodukter med logo.

VI SØRGER FOR UDSTYRET TIL GOLFKAMMERATERNE!

På vej på den årlige rejse med golfkammeraterne? Vi sørger gerne for at udstyre jer med tøj med logo for at gøre lejligheden endnu mere speciel. Hvis I er to forskellige hold, så hjælper vi selvfølgelig med forberedelserne til kampen om æren ved at finde tøj i forskellige farver, som markerer samhørigheden endnu mere. Du behøver altså ikke have en virksomhed for at handle med Dormy Promotion. Vi arbejder også med mange privatpersoner. Test os gerne!

B E S T I L D I N E VA R ER PÅ DORMYPROMOTION.SE

PROMOTION

107


Kan vi hjÌlpe dig med noget? Har du spørgsmül til vores udvalg eller om golfudstyr i almindelighed? Kontakt Dormys kundeserviceafdeling. Vi er her alle ugens dage.

108


? Almindelige spørgsmål Hvor lang leveringstid er der på webvarer, og hvad betyder Dormys 30 dages tilfredshedsgaranti? Her får du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, som vi tit får. Hvor længe har Dormy åbent køb og ombytningsret?   – Vi tilbyder altid åbent køb og ombytningsret inden for 14 dage (undtagen på jernsæt, hvor vi har 30 dage), men for eksempel under julehandlen kan der forekomme længere åbent køb-tider. En vare, som sendes tilbage, skal være ubrugt og pakket i den originale emballage. Etiketter skal stadig sidde på tøj.

Vores kundeserviceafdeling kan hjælpe dig med det meste inden for udstyr. Vi er veluddannede inden for hele vores udvalg og har helt styr på alle årets nyheder. Hvis du vil tale med os via telefon, så er vores åbningstider generøse. Men hvis du foretrækker at kommunikere skriftligt via e-mail, så går det selvfølgelig også fint. Vi lover at gøre alt, vi kan for at du skal få forudsætningerne for at gøre et bedre køb og på den måde få en sjovere golfoplevelse.

info@dormy.se Telefon: 080820400

Hvad betyder Dormys tilfredshedsgaranti på jernsæt?   – Når du køber et jernsæt hos os, er dit køb ikke afsluttet, før du har prøvet og godkendt alle jern. Du har 30 dage til at prøve dem. Hvis du ikke er tilfreds efter den periode, hjælper vi dig med at finde et nyt sæt, eller du kan få pengene tilbage. Du kan selvfølgelig bruge køllerne helt normalt og spille med den på banen. Det gælder både sæt, som er købt i vores butikker, sæt, der er købt i vores webbutik, og personligt testede sæt. Har Dormy samme sortiment i varehusene som på dormy.dk?   – Vores varehuse har det største udvalg i hele Europa, og her kan vi tilbyde vores kunder det allermeste. Men faktum er, at vi har et endnu bredere sortiment i

vores webbutik, fordi vi har mulighed for at lagerføre endnu flere forskellige specifikationer og varianter af produkter på vores centrallager. Hvor lang er leveringstiden på varer, som bestilles via internettet?   – Ordre, der afgives inden 12.00 på hverdage, sendes altid samme dag. Leveringstiden varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Hvordan foretager man en reklamation?   – Hvis du har købt din vare via vores webbutik, kan du sende dit produkt til os med henblik på reklamationshåndtering, eller du kan starte med at fotografere det defekte produkt og sende en e-mail til os. Så kontakter vi dig om det videre forløb. En reklamation kan ikke godkendes pr. telefon. Hvordan fungerer Dormys kundeservice?   – Vi har en central kundeserviceafdeling, som hjælper med alle typer sager, uanset om de vedrører et varehus eller vores webbutik. Du kan kontakte os alle ugens dage via telefon, e-mail eller chat. Vi gør alt, hvad vi kan for at kunne besvare dit spørgsmål hurtigst muligt, uanset hvordan du vælger at kontakte os!

109


110


DORMY STOCKHOLM

Herrestavägen 26, Barkarby handelsplats Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-17 søn: 11-17 Tangentvägen 2, Kungens Kurva Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-17 søn: 11-17 Leverantörsvägen 7, Arninge Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-17 søn: 11-17

DORMY GÖTEBORG Importgatan 28, Bäckebol Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-16 søn: 11-16 World of Golf. Klubbvägen 20, Västra Frölunda. Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-17 søn: 11-17

DORMY MALMÖ

Nornegatan 6, Svågertorp Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-16 søn: 11-16

DORMY ÖREBRO

Salamandervägen 29 Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-16 søn: 11-16

DORMY JÖNKÖPING Solåsvägen 22, Solås Center Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-16 søn: 11-16

DORMY NORRKÖPING Kromgatan 2, Ingelsta Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-16 søn: 11-16

Dormy har Europas største golfvarehus Du kan finde os i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Jönköping, Norrköping, Sundsvall, Helsingborg og Ängelholm Vores varehuse er store og veludstyrede og har et enormt udvalg. Men det er personalet, som er Dormys varme og bankende hjerte. Alle, der arbejder hos os, har en brændende interesse for golf og er altid opdaterede om de nyeste produkter og teknologierne bag dem. Vi elsker at hjælpe vores kunder og gør alt for, at købet skal blive så vellykket som muligt. Det er også derfor, at vi tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti på vores jernsæt.

Sundsvall

Barkarby Örebro

20 minutter.

Kungens Kurva Norrköping

Göteborg

Jönköping

V:a Frölunda

Helsingborg

København til Dormy på

Arninge

OUTLET Ängelholm

Malmö

Det tager kun ti minutter at komme fra den danske grænse til Dormy i Svågertorp uden for Malmö. Her venter en fantastisk golfshoppingoplevelse med et udvalg, som du hidtil kun har kunnet drømme om.   Hos Dormy finder du alt inden for golf, og uanset, om du er på jagt efter en ny driver eller efter regntøj, så finder du med stor sandsynlighed det, du leder efter.   Vores størrelse betyder desuden, at vores indkøbspriser er pressede, så vi altid har konkurrencedygtige tilbud til vores kunder. Desuden har vi et stort centrallager, hvilket betyder, at vi har de allerfleste produkter klar på vores hylder og hurtigt kan sende dem til dig, uanset hvor i Danmark du bor.   Hvis du er på jagt efter gode tilbud, så kan du også komme forbi Dormy Outlet i Ängelholm, en time nord for Malmö. Dette er golfelskerens sande paradis med priser, som du ikke finder nogen andre steder.   Gør som mange andre danskere – se nærmere på Dormy!

DORMY SUNDSVALL Antennvägen 12, Östra Birsta Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-16 søn: 11-16

DORMY HELSINGBORG Björkavägen 107, Väla Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-17 søn: 11-17

DORMY OUTLET ÄNGELHOLM

Verkstadsgatan 17, Ängelholm Åbent man-fre: 10-19 lør: 10-16 søn: 11-16

111


2018

IN G

K

NORDIC 100

NG • UNI K RANK

I N G • U NI K N A K R

NKI

R

G • UNIK R N I K A AN

U NI

Der findes mange fantastiske golfbaner i Norden. Her er de 100 bedste. Tjek svenske Golf Digests unikke ranking.

1

 RO HOF SLOTT GC, THE B STADIUM COURSE, SVERIGE karakter: 9,09 Det nordiske golflandskab udvikler sig hele tiden. Og i spidsen på det nye område, der opstod i 2000-tallet, findes The Stadium Course. Sejrsmarginalerne er faktisk mindre end ved den første udgave af Golf Digests nordiske ranking, hvilket til dels viser, hvordan The Stadium Course i bund og grund har forandret forudsætningerne for de baner, der virkelig vil etablere sig i den absolutte top. De krav, der opstod i 00’erne, er ikke længere uopnåelige, men bliver nu opfyldt af flere aktører.   Førertrøjen sidder imidlertid fortsat på Robert Trent Jones Jr og Bruce Charltons udslagsgivende design.

112

Rent arkitektonisk er det svært at se sig mæt på den måde, hvorpå Mälaren bindes sammen med de lange fejende linjer, som banen forsigtigt strækker ud i landskabet.   En runde på The Stadium Course er fortsat en oplevelse i særklasse.

2

GREAT NORTHERN, DANMARK karakter: 9,01 Indramningen er storslået. Klubhusets høje tagryg spidder næsten himlen. På de græsbeklædte volde, der omkranser dele af banen, finder vi elegant stenbeklædte hotelværelser, hvor tagvinduets motorstyrede gardin regulerer lysindfaldet. Men glem alt det der et øjeblik. Golfverdenens øjne bør først og fremmest rettes mod de

18 fængslende og medrivende huller, som Jack Nicklaus lavede i Sybergland. De blev åbnet i sommeren 2017 uden det store postyr. Siden dengang er flere og flere golfspillere begyndt at vende tilbage fra Fyn med opstemthed i blikket.   I løbet af de to første sæsoner har The Great Northern nået at vokse godt til, men er endnu ikke et helt færdigt produkt med hensyn til de træbevoksninger og anden vegetation, som skal fuldende landskabets tænkte linjer. De designmæssige byggesten er dog allerede fast forankrede i jorden og formidler en puls, dramatik og spilleglæde, som få baner i Nordeuropa kan tilbyde.

3

 ISBY GK, 18-HULSBANEN, V SVERIGE karakter: 8,69 Bare stedet udgør et af Nordens stærkeste møder mellem hav og land. Dette munder ud i en 18 huller lang rejse, der starter og slutter ved den rå kystlinje mod Østersøen. Men Pierre Fulke og Adam Mednickssons ombygning gav os også betydeligt mere end bare smukke udsigter. Layoutet blev også højnet af det


1

spillerum, som blev givet til vindens dejligt uberegnelige luner. For en stor del af charmen ved Kronholmen er fortsat at kaste sig ud i en åndeløs nærkamp mod naturens elementer, som udspiller sig i et fantastisk golfmiljø.

BRO HOF SLOTT GC THE STADIUM COURSE SVERIGE

4

ULLNA GC karakter: 8,62 Jack Nicklaus’ opgradering af Ullna har nu kunnet nydes i godt fem år. Finishmæssigt er banen nu etableret i Nordens absolutte top. Ullna er placeret langs med vandet, hvilket påvirker spillet, og de mange dogleg-partier, hvor en bold, der placeres ud på den forkerte side, straffes med et endnu sværere indspil. Svært? Ja, ikke mindst på banens sidste ni. God golf? Absolut.

5

FALSTERBO GK, SVERIGE karakter: 8,47 Hvad er charmen ved linksgolf, spillet i det altid vindomsuste miljø, hvor hav møder land? Når den nordiske golfspiller skal have det bedste svar uden at rejse til britiske forbilleder, spilles de 18 huller ude på Falsterbonæsset. Charmen og golfatmosfæren er Falsterbo GK’s særkende. At golfbanen konstant

forædles og udvikles med stor viden og med værdighed for den unikke golfkultur, gør den til en af topbanerne i såvel Sverige som Norden og Europa.

6

 YTÄJÄ GOLF, SOUTH EAST, K FINLAND karakter: 8,41 Canadieren Thomas McBroom er arkitekten bag Kytäjä, som siden åbningen i 2003 har fået flere til at opdage golfen i det finske sø- og skovlandskab. De naturligt smukke og stille omgivelser udnyttes godt, og niveauforskellene er indimellem markante.

2

GREAT NORTHERN DANMARK

7

HOLTSMARK GOLF, NORGE karakter: 8,33 Anlæggets beskedne facade afslører ikke meget om kaliberen på golfbanen. I stedet lader man Robert Trent Jones Jr’s layout tale for sig selv. I år er tonelejet i stemmen steget betydeligt. Både fra teestedet og ind mod greenene er udfordringerne godt sammensatte og passer perfekt til den storslåede naturoplevelse, som Holtsmark også tager afsæt i.

8

 RISTIANSTADS GK, ÅHUS K ÖSTRA, SVERIGE karakter: 8,29 Variationen afspejles også i Åhus Östras træfsikre skift mellem park-, skov- og hedelandskaber. Hvis man dog slet og ret artsbestemmer den til at være en indlandsbane, er den absolut en af de stærkeste i klassen.

9

 SBJERG GK, MARBÆK, E DANMARK karakter: 8,27 En naturkraft. En mere retvisende beskrivelse af den nu over 40 år gamle Marbæk-bane kan vi ikke komme med i øjeblikket. Det tidløse design følger os hele vejen ind til klubhuset og udgør en vigtig påmindelse om den klassiske skoles absolutte styrker.

10

HALMSTAD NORRA, SVERIGE karakter: 8,24

Banens fairways er brede. Lange huller blandes med kortere. Uigennemtænkte slag straffes hårdt, men en eventuel skæv bold kan som regel findes i de omkringliggende områder. De 113


11

THE SCANDINAVIAN GC OLD COURSE DANMARK

16

 ILKEBORG RY GC, SYD & S VEST, DANMARK karakter: 8,04 Banen åbnede i 1968 og gennemgik en stor forandring i løbet af 2007. Silkeborg fik 27 huller. I dag kaldes de tre nihulsstier for Vest, Syd og Øst. Der vokser høje fyrretræer på fairwaysiderne, mens lyngen sørger for en smuk indramning. Ro, stilhed og sjov golf på et klassisk design.

17

LINNA GOLF, FINLAND karakter: 7,98 En bane af rigtig høj kvalitet i en løvrig skov af nåletræer og birketræer. Greenene er hurtige, og spiloverfladerne så gode, at Linna er blevet den måske mest respekterede mesterskabsbane i Finland.

majestætiske fyrretræer, de mange niveauforskelle, de smukke vandløb og de mesterligt udlagte klippelinjer varmer feinschmeckerens hjerte.

11

THE SCANDINAVIAN GC, OLD COURSE, DANMARK karakter: 8,22 Det kilder i maven, når du forsøger at navigere rundt om Robert Trent Jones Jr’s skarpe dogleg-hjørne, forcerede carrys over vand og store bunkerkompleks, eller når du står over for et lynhurtigt tometers put ned ad de velplejede greens. Det afvekslende layout er et klart plus.

12

BARSEBÄCK, MASTERSBANAN, SVERIGE karakter: 8,19 Først en smag af eksklusiv parkgolf. Derefter en total topografisk forandring. Fra højden på ottende teested slår vi os ned mod Øresund for at mødes af golfhuller af linkskarakter nede på strandengene indtil havet. Strækningen fortsætter videre mellem vindblæste fyrretræer, og aftenrundens afslutning på den 17. green og det 18. teeområde beskrives oftest som magisk.

114

13

MIKLAGARD GOLF, NORGE karakter: 8,15 Når du læser dette, er gravemaskinerne rullet ind på Miklagard for at påbegynde en omfattende opgradering af Robert Trent Jones Jr’s design. Strækningen skal f.eks. styrkes med et dramatisk kort hul, mens nogle af de allersvageste punkter skal bygges væk.

14

LOFOTEN LINKS, NORGE karakter: 8,11 I begyndelsen var det Lofoten Links helt unikke placering, på den 68. breddegrad med et mægtigt bjergmassiv og Atlanten rundt omkring, som fangede alles opmærksomhed. I dag er der lige så gode grunde til at tale om banens kvaliteter. En spændende tur mellem små klippeøer, over Atlanterhavsvige og rundt om bjergpartier venter.

15

VALLDA G&CC, SVERIGE karakter: 8,09 Rent designmæssigt udstråler Martin Hawtrees værk total spilleglæde. Tag en dristig linje over bunkeren fra teestedet, og åbn greenområdet. Find det rigtige landingssted inden selve greenoverfladen, og oplev et gys af glæde, når konturerne fører bolden ind mod flaget.

18

OSLO GK, NORGE karakter: 7,95 Skønheden ved det glitrende Bogstadvannet har været slående, siden golfbanen blev bygget langs med søen i 1920’erne som den første i Norge på daværende tidspunkt. Men det vigtigste tidspunkt for den traditionsrige klub var årene mellem 2007 og 2009, hvor banen gennemgik en total forvandling.

19

 GA NATIONAL, LINKS, P SVERIGE karakter: 7,91 At få fuld frihed til at skabe præcis, hvad han ville, var det udgangspunkt, som arkitekten Kyle Phillips godt kunne lide, da han kom til den skånske slette i Bara. Næste år kan banen fejre tiårs jubilæum. Banen er modnet og har udviklet sig, og karakteren af indlandslinks er forstærket.

20

SAND GC, SVERIGE karakter: 7,89 Hvis vi taler om unikke og spektakulære baner i Sverige, er det umuligt at komme uden om Sand. Skabt af arkitekten Steve Forrest og shaperen Brian Smith som en Whistling Straitsinflueret indlandslinks.


21 22 23 24 25 26 27 28

29 29 31 32 32 34 35 36 37 38 39

40

41 42 43 44 45

KEILIR GK karakter: 7,87 HOLSTEBRO GK, SKOVBANEN karakter: 7,85 VASATORPS GK, TC karakter: 7,79 KYTÄJÄ GOLF, NORTH WEST karakter: 7,75  HE SCANDINAVIAN, NEW T COURSE karakter: 7,72 KONGSVINGERS GK karakter: 7,68  GA SWEDEN NATIONAL – P LAKES COURSE karakter: 7,64 KUNGL. DROTTNINGHOLMS GK karakter: 7,60 VIERUMÄKI GOLF – COOKE karakter: 7,57 BRO HOF, CASTLE COURSE karakter: 7,57  ÜBKER RESORT, SAND/ L SKY COURSE karakter: 7,52 LJUNGHUSENS GK karakter: 7,50 FRÖSÅKER G&CC – STORA karakter: 7,50 VIDBYNÄS GOLF, SOUTH karakter: 7,47 BJAAVANN GK karakter: 7,43 SIMON’S GC karakter: 7,41 VESTMANNAEYJA GC karakter: 7,39 HILLS GOLF & SPORTS CLUB karakter: 7,36 SKJOLDENÆSHOLM GC – TRENT JONES JR. COURSE karakter: 7,32 BRAUTARHOLT GOLF COURSE karakter 7,21 ELISEFARM GC karakter: 7,16 STAVANGER GK karakter: 7,14 RUNGSTED GK karakter: 7,10 STENSBALLEGAARD GOLF, BRAKØR/ELBÆK karakter: 7,04  ASATORPS GK, V CLASSIC COURSE karakter: 7,04

46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 55 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

SÖLVESBORGS GK karakter: 6,98 TOREKOVS GK karakter: 6,96 ATLUNGSTAD GOLF karakter: 6,89 OMBERGS GOLF RESORT karakter: 6,80 LINKSGOLF ÖLAND karakter: 6,73 LYNGBYGAARD GOLF karakter: 6,67 MELAND GK karakter: 6,63 RYA GK karakter: 6,61 AALBORG GK karakter: 6,58 TAPIOLA GOLF karakter: 6,57 LANNALODGE GOLFRESORT karakter: 6,57 REYKJAVIK GC – KORPA karakter: 6,50 FLOMMENS GK karakter: 6,48 LANDERYDS GK – VESTERBY karakter: 6,46 NØTTERØY GK karakter: 6,38 HALMSTAD GK – SÖDRA karakter: 6,33 VUOSAARI GOLF karakter: 6,31 KALLFORS GK karakter: 6,29 ROYAL GC karakter: 6,25 SOLA GK karakter: 6,23 BÅSTAD GK – GAMLA karakter: 6,22 BOKSKOGENS GK – GAMLA karakter: 6,20  IMMERLAND GOLF & SPA H RESORT – BACKTEE karakter: 6,19 S:T ARILD GK karakter: 6,17 LEDREBORG PALACE GC karakter: 6,15 SVARTINGE GC karakter: 6,13 KUNGSBACKA GK – GAMLA karakter: 6,12 LANDERYDS GK – NORRA karakter: 6,10

74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86

87 88 89 90 91 92

KRAGERØ GK karakter: 6,08 VARBERGS GK – VÄSTRA karakter: 6,05 FORSBACKA GK karakter: 6,03 ISABERG GK – ÖSTRA karakter: 6,02 NORDCENTER G&CC karakter: 6,00 ÖSTERLENS GK – LILLA VIK karakter: 5,97 TYRIFJORD GK karakter: 5,95 NORDVESTJYSK karakter: 5,94 KATRINEHOLMS GK karakter: 5,91  ARSEBÄCK G&CC – B DONALD STEEL karakter: 5,88 MÄLARÖ GK SKYTTEHOLM karakter: 5,86 ARLANDASTAD GOLF MASTERSBANAN karakter: 5,85  STERÅKERS GK – Ö VÄSTERLED karakter: 5,83 KØBENHAVNS GK karakter: 5,80 ÅTVIDABERGS GK karakter: 5,79 VIIPURI GC – ETELÄ-SAIMAA karakter: 5,74 KALMAR GK – GAMLA karakter: 5,71 SÄTERS GK karakter: 5,69  EYKJAVIKS GC – R GRAFARHOLT karakter: 5,66

93 94 95 96 97 97 99 100

RUUHIKOSKI GOLF karakter: 5,62 NORDCENTER G&CC – BENZ karakter: 5,59 LOSBY, ØSTMORK karakter: 5,58 FJÄLLBACKA GK karakter: 5,56 HVIDE KLIT GC karakter: 5,53 FANØ GOLF LINKS karakter: 5,53 PALTAMO GOLF karakter: 5,49 IDREFJÄLLENS GK karakter: 5,46

Profile for Dormy Golf

Dormy Golf - Katalog 2019 (DK)  

116 sider med spændende golfprodukter. I vores omfattende katalog finder du sandsynligvis alt, du måtte have brug for. VELKOMMEN TIL DORMY!...

Dormy Golf - Katalog 2019 (DK)  

116 sider med spændende golfprodukter. I vores omfattende katalog finder du sandsynligvis alt, du måtte have brug for. VELKOMMEN TIL DORMY!...

Profile for dormygolf