Page 1

Verhuur intree Dordrecht (prijzen vastgesteld per 01-01-2016)

Dordrecht heeft veel te bieden: Van een historische binnenstad waar het goed toeven is, de dynamiek van een oude havenstad tot de rust van de Hollandse Biesbosch. De economische kansen zijn er nog altijd groeiende, wat ondernemerschap en bedrijvigheid stimuleert en tevens werkgelegenheid biedt. Wonen, recreëren, uitgaan of shoppen; over al die facetten valt nogal wat te vertellen. intree Dordrecht is de perfecte startplek voor iedereen die meer wil weten over Dordrecht en haar omgeving. De bijzondere inrichting van het pand is er op gericht om bezoekers te prikkelen, inspireren en informeren. De ruimten binnen intree Dordrecht kunnen ook worden gehuurd. intree Dordrecht is geen locatie voor (bedrijfs-)feesten of recepties. De hal beneden en de theaterfaciliteiten zijn uitsluitend voor huur beschikbaar voor partners van Dordrecht Marketing of voor derden met een activiteit die in het verlengde ligt van de taken en doelen van Dordrecht Marketing. Goedkeuring voor verhuur ligt in handen van de heer G. Baaij, directeur Dordrecht Marketing, of mevrouw W. de Prie, Floormanager intree Dordrecht.

Tarievenlijst Gebruik theaterfaciliteiten en hal intree Dordrecht Hal intree Dordrecht (totaal) maximaal aantal personen: 120 bezoekers Theateropstelling (totaal) maximaal aantal personen: 50 bezoekers Tariefstructuur: Per dagdeel (overdag): € 500,00 excl. BTW In avonduren: € 650,00 excl. BTW Huur beamer/scherm/extra geluid: € 100,00 excl. BTW Inzet catering (naar wens in te vullen): n.o.t.k.

Verhuur Zakenkamer (incl. presentatiematerialen, excl. laptop) Vergaderingen die direct aan de doelstellingen en activiteiten van Dordrecht Marketing gekoppeld kunnen worden en dus veelal in aanwezigheid van Dordrecht marketing worden belegd, kunnen zonder huurkosten gebruik maken van onze zakenkamer. De benodigde catering wordt in een dergelijk geval wel in rekening gebracht. De afweging van deze regeling ligt in handen van Dordrecht Marketing. Maximaal aantal personen: 20 bezoekers Tariefstructuur: 1 dagdeel (overdag): 2 dagdelen (overdag): In avonduren: Inzet catering (naar wens in te vullen):

€ 175,00 excl. BTW € 300,00 excl. BTW € 225,00 excl. BTW n.o.t.k.

intree Dordrecht, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht, 078 7704237

Tarieven intree Dordrecht  

Tarieven verhuur verschillende ruimten intree Dordrecht.

Tarieven intree Dordrecht  

Tarieven verhuur verschillende ruimten intree Dordrecht.

Advertisement