Page 1

www.primatorna.hu

Légy egészséges, szép és csinos!

Egyedülálló, magyar, koreografált zenés konditorna

A Prímatorna korhatár nélkül végezhetô tömegsport. Ma már több ezerre tehetô a Prímatornát végzôk és szeretôk tábora.

A

Gyere, tartozz Te is közénk!

Prímatorna folyamatos tanulás, a koreografált gyakorlatok rendszeresen cserélôdnek, így sem a zenére, sem a gyakorlatra nem lehet ráunni. A torna nemcsak testi, hanem szellemi jelenlétet is elvár a résztvevôktôl, javítja a mozgáskoordinációt, tartást, egyensúly- és ritmusérzéket, szépre formálja a testet. A Prímatorna kiválóan alkalmas mindazoknak az ülô munkát végzôknek, padban ülô diákoknak, akik nemcsak csinosodni, de kikapcsolódni és ellazulni is szeretnének. Bármikor elkezdhetô az edzés, sem alsó, sem felsô korhatára nincsen.

A Prímatorna kiválóan alkalmas mindazoknak az ülô munkát végzôknek, padban ülô diákoknak, akik nemcsak csinosodni, de kikapcsolódni és ellazulni is szeretnének. Bármikor elkezdhetô az edzés, sem alsó, sem felsô korhatára nincsen.


A

koreográfia alapjait tekintve a gimnasztika mozgáselemeire épül. Egy zeneszámra összeállított gyakorlat egy izomcsoportot mozgat meg. A gyakorlatok két-három alkalom után, kinek-kinek a már meglévô mozgáskultúrájától függôen viszonylag gyorsan elsajátíthatók. A program alakformáló-zsírégetô (nem aerobik!), amelynek eredménye táplálkozási szokásoktól függôen két-három hónap elteltével jelentkezik és mérhetô. A koreografált gyakorlatok célja -amellett, hogy bemelegítik a szervezetet, és elôkészítik a terhelésre - elsôsorban az izomrendszer fôbb csoportjainak erôsítése (has-, hát-, comb-, farizom). Továbbá a kellô mennyiségben és minôségben alkalmazott nyújtó hatású gyakorlatokkal megôrzik, vagy éppen növelik az ízületek tágasságát, a szalagok elasztikusságát, gazdaságosabbá teszik a szív- és keringési, illetve a légzô rendszer mûködését, javítják a csontrendszer állapotát.

Cél a testformázás, az egész szervezet állóképességének fokozása, kondicionálása, az egészség megôrzése, valamint a gerinc és ízületi problémák megelôzése! Mi nem árulunk zsákbamacskát! Az elsô óra ingyenes, hogy ki tudd próbálni a gyakorlatokat. Sok szeretettel várunk!

Cím:

Budapesti Honvéd SE, 1138 Budapest, Dózsa György út 34.

Órarend:

hétfô, szerda, csütörtök 18:30–19:30 és péntek 18:00-19:00

Kontakt:

Pusztai Enikô 06 20 43 43 275

eni.pusztai@gmail.com

Prímatorna  
Prímatorna  

A leaflet for an aerobic studio.