Page 1

Fruitkwartier

Het nieuwe wonen in Ondiep 57 eenge zinsko op woningen


F r u i tk w a r t i e r Het woonproject Fruitkwartier ligt in Ondiep, een typisch Utrechtse volkswijk dichtbij het stadscentrum. De wijk dankt haar ontstaan aan de Vecht. Toen de grootste bocht van de Vecht dichtslibde, werd deze plek heel toepasselijk ‘Ondiep’ genoemd. Aan het begin van de 20e eeuw werden hier de eerste woningen gebouwd. In de loop der jaren is Ondiep uitgegroeid tot een wijk waar zo’n zesduizend mensen wonen, veel geboren en getogen Utrechters. Er wonen veel gezinnen met kinderen, de sociale banden zijn er hecht. De laatste jaren zijn steeds meer werkende jongeren en studenten in de wijk komen wonen. Karakteristiek voor Ondiep zijn de buurtjes met een eigen soort bebouwing, sfeer en karakter, zoals Het Kleine Wijk, de Bomenbuurt en Witte Wijk. Het nieuwe Fruitkwartier past helemaal in die sfeer van tuinstadswijk, als een dorpje in een stad.

Inhoud Utrecht: bruisende stad voor iedereen Eigentijds wonen in een sfeervolle oud-Utrechtse wijk Grondgebonden wonen dichtbij het centrum Het Fruitkwartier: gastvrij, intiem, beschut Eengezins-koopwoningen in het Fruitkwartier Type Aalbes (A, Ak, A1, A2, A3) Type Blauwbes (B, Bk, B1, BB, BBk) Type Cranberry (C, Ck, C1, CC)

2 4 5 7 9 10 20 30

Bijlage: verkooptekenwerk en techinsche omschrijving

1


Utrecht: bruisende stad voor iedereen Utrecht is een bruisende stad. Een stad waar mensen van alle leeftijden, herkomst en culturen graag willen wonen. Het is een prettige en veilige stad, met een groot aanbod aan cultuur, arbeid, scholen, winkels, sport en recreatie. De Utrechtenaren hebben hart voor de stad en zetten zich in voor een optimale leefbaarheid in hun woongebieden. Er wordt hard gewerkt om de kracht en pracht van oude wijken te verbeteren, met behoud van al het goede ĂŠn met de ontwikkeling van nieuwe elementen die de contouren van de toekomst uitzetten. Dat gebeurt ook in de Utrechtse tuinstadswijk Ondiep, waar Mitros het woonproject het Fruitkwartier realiseert.

2


kleurrijk

3


Eigentijds wonen in een sfeervolle oud-Utrechtse wijk Maarsen

Ondiep is een buurt waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en waar jong en oud zich veilig voelt, zowel thuis als op straat. Waar wonen, winkelen, zorg, scholen en sport elkaar aanvullen.

N230

A27

N230

Oud Zuilen Overvecht E35

A2

A27 A2

De Bilt

F r ui tk wa r ti er

E35

Utrecht

A28

E30

Universiteit Utrecht

Een vitale, sfeervolle wijk, met een van oudsher sociaal en intiem karakter. De komende jaren zullen in deze wijk, gelegen tussen de Vecht en het stadscentrum, veel nieuwe woningen, winkels en voorzieningen worden gerealiseerd, die het unieke karakter van deze sfeervolle buurt verder versterken. Een buurt waar mensen van alle leeftijden en van elke cultuur prettig kunnen wonen. Dat is het nieuwe Ondiep.

4

A27 A2

A12

E30

E311

E35

Bunnik

A12

A12 E30

E35


Grondgebonden wonen dichtbij het centrum Het Fruitkwartier ligt centraal tussen Het Ondiep, de Vecht, de Anton Geesinklaan en de Laan van Chartroise, met prima uitvalswegen richting centrum en de Ring van Utrecht. Voorzieningen als scholen, winkels en zorgverlening zijn op loop- en fietsafstand. Ontspannende natuur is onder handbereik met het Bosbesplantsoen en de Vecht naast de deur.

Ondiep nieuwe stijl In Ondiep krijgt de vernieuwing steeds meer vorm. Meer evenwicht tussen koop- en huurwoningen zorgt voor een leefbare wijk met aandacht voor veiligheid, zorg voor elkaar en sociale samenhang. Om dit karakter optimaal te houden worden in totaal meer dan 1200 woningen gebouwd en gerenoveerd. Ook wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van groen en openbare ruimte. Parken en speeltuinen ontstaan, straten worden ontmoetingsplekken. Voor meer informatie over de ontwikkeling van Ondiep: www.mitros.nl (ga naar ‘mijn wijk’ Ondiep) n

aa

xl

ni

wl

ich

t ch

eu

ve

Ni

De

ar

M

tst

ra a

t

str aa t

p t

bo

t ra a gt lin pe Pip

tra

at

ise

om

str aa

t

at tra

Omloop

str aa

Vli e

p loo

t

m

ka

de

Om

Els str aa

Ha

m

te

Pe

t

aa str

om

Ni

jen

oo

rd

t

Ah

ra a

n

st

De

ac ia

va n

an

la

rs

de

oe

Ac

ar ds

rb o

Ro ya

t

n

om

str aa

t

n

Els

laa

laa

av e

La rix

ha

ets

er

Ri

Bo

Sp

ar

str aa

Dr

On

p die On

uif

die an be ck ela or Th

ge

ns

tro

e

ar

zijd

Vij

loe

Ch

st We

Me

va n

den

an

lan

La

e Hog

F r u it k wa r t ie r

5


Een evenwichtige mix tussen koop- en huurwoningen, in een ruimtelijke opzet rondom een schitterend plantsoen. Dat is het Fruitkwartier. Een buurt waar jonge aanwas en oude buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en prettig kunnen samenleven. Het Fruitkwartier past helemaal in de sfeer van tuinstadswijk Ondiep als dorp in een stad. Het project Fruitkwartier voorziet in 57 eengezins-koopwoningen met achtertuin, 47 eengezins-huurwoningen met ruime tuin en 15 beneden- en bovenwoningen (huur), waarvan enkele als zorgwoningen zullen worden ingericht. Centraal in het Fruitkwartier ligt het Bosbesplantsoen, dat door de woningen wordt omsloten en een openbare groene functie heeft.

6

Fruitkwartier De architectuur van het Fruitkwartier is dorps en statig. Vierkante raampartijen met brede gevels, met afwisselend kantelen, trapgevels, dwars geplaatste kappen, geven elke straat een gevarieerd en intiem karakter. Dat beeld wordt nog eens versterkt door de afwisseling in kleurstelling van baksteen en dakbedekking. De opzet en architectuur geven het Fruitkwartier zijn gastvrije, intieme en beschutte karakter, dat past bij een sfeervolle oud-Utrechtse wijk als Ondiep.


Het Fruitkwartier: gastvrij, intiem, beschut

IEP

WALNO OT

ON D

STRAAT

Ak1s 31 A1s 30 A 29 As 28

BBhk1s 54 As 21

MOERBEIST

RAAT

BB 53

BBs 52

A 20

BBk2 51

As 19 A3 18 A2 17

BBh1s 60

A 16

BB 61

As 15

BBs 62

As 11

BB 65 BBs 66

A1s 9

BBk1 67

A 8 As 7

PIPPELINGS TRAAT

BBs 64

A1 10

CCk1s 68

A 6

ONDIEP

DRUIFSTRAAT

BB 63

As 13 A 12

ABRIKOOSS TRAAT

A 14

CC 69

As 5

CCs 70

A 4

CC 71

As 3

BOSBESPLANTSOEN

CCs 72

A1 2

CCs 73

Ak2s 1

CCk2 74

MELOENSTR

Bs 118

B 117

Bs 116

B1s 115

C1 114

Cs 113

C 112

Cs 111

C 110

Cs 109

Ck2 108

ONDIEP

B 119

ABRIKOOSSTRAAT

AAT

Bk1s 120

LAAN VAN CHARTROISE

ONDIEP

type Aalbes (A, Ak, A1, A2, A3) type Blauwbes (B, Bk, B1, BB, BBk) type Cranberry (C, Ck, C1, CC) huur

De inrichting van het Bosbesplantsoen zal in overleg met de toekomstige bewoners en de gemeente ingevult gaan worden.

7


8


Eengezins-koopwoningen Deze brochure richt zich op koopwoningen in fase I van het Fruitkwartier. Deze zijn verdeeld in drie basistypen: Aalbes (A), Blauwe Bes (B) en Cranberry (C). Binnen deze basistypen zijn heel wat verschillen, onder meer door variatie in indeling en gevels. In de pagina’s hierna krijgt u hierover alle informatie. Mocht u vragen hebben over het Fruitkwartier, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw projectmakelaar ‌.

Fruitkwartier

9


Type Aalbes (A, A1)

Ak1s 31 A1s 30 A 29 As 28

As 21 A 20

De woningen type A (Aalbes) liggen direct aan Het Ondiep, aan de westkant van het Fruitkwartier en hebben een diepe achtertuin met berging en in de meeste gevallen een eigen parkeerplaats. De paars genuanceerde bakstenen gevels geven een gevarieerd straatbeeld dat past bij het nieuwe Fruitkwartier.

As 19

A 16 As 15 A 14 As 13 A 12 As 11 A1 10 A1s 9 A 8 As 7 A 6 As 5 A 4 As 3 A1 2 Ak2s 1

• 4 slaapkamers • Leuke achtertuin • Ruime zolder met vliering • Gevarieerde gevelaanzichten • Eigen parkeerplaats (in de meeste gevallen) Gebruiksoppervlak: type A, 123 m2 type A1, 125 m2

10


Begane grond (A, A1)

Eerste verdieping (A, A1)

Via de entree die direct aan het trottoir is gelegen en met toilet en meterkast is uitgerust, bereikt u de ruime woonkamer met schuifpui aan de achterzijde. Onder de trap naar de eerste verdieping is ruimte voor een provisiekast of een extra berging. Aan de voorkant van de woning ligt de keuken die direct aan de woonkamer is verbonden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (van circa 12, 10 en 7 m2) en een royale badkamer, die standaard wordt uitgerust met vaste wastafel en douche. Optioneel is een ligbad mogelijk. Elke ruimte op deze verdieping heeft ruime raampartijen, die goed ge誰soleerd zijn en zorgen voor veel lichtinval.

De hoekwoningen van type A (type Ak en Aks) hebben extra lichtinval door zijramen op de begane grond, eerste en tweede verdieping.

9260

5100

11


12

Tweede verdieping (A)

Derde verdieping (A)

Elke woning type A heeft een vierde slaapkamer (circa 9 m2) met dakkapel aan de voorzijde en daarnaast, een ruime vrij indeelbare ruimte aan de achterzijde die naar wens kan worden ingericht, bijvoorbeeld als hobby-, werk- of opslagruimte.

Een aparte bergvliering op de derde verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en uitermate geschikt als opslagruimte.


Tweede verdieping (A1)

Derde verdieping (A1)

Ook dit type woning heeft een vierde slaapkamer (circa 9 m2) aan de voorzijde en daarnaast een vrij indeelbare ruimte aan de achterzijde die naar wens kan worden ingericht, bijvoorbeeld als hobby-, werk- of opslagruimte.

Een aparte bergvliering op de derde verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en uitermate geschikt als opslagruimte.

13


• 4 slaapkamers • Mooie achtertuin • Ruime zolder met vliering • Gevarieerde gevelaanzichten • Eigen parkeerplaats A3 18 A2 17

Gebruiksoppervlak: type A2, 130 m2 type A3, 160 m2

De woningen type A2 en A3 (Aalbes) liggen ook direct aan Het Ondiep, aan de westkant van het Fruitkwartier. Ze hebben een achtertuin met berging en een eigen parkeerplaats. De paars genuanceerde bakstenen gevels geven een gevarieerd straatbeeld dat past bij het nieuwe Fruitkwartier. Doordat deze woningen in een bocht liggen, krijg je een speels beeld en unieke woningen met extra veel ruimte.

Type Aalbes (A2, A3)

14


Begane grond (A2)

Via de entree die direct aan het trottoir is gelegen en met toilet en meterkast is uitgerust, bereikt u de ruime woonkamer met schuifpui aan de achterzijde. Onder de trap naar de eerste verdieping is ruimte voor een provisiekast of een extra berging. Aan de voorkant van de woning ligt de royale keuken die direct aan de woonkamer is verbonden. Door de ligging is deze woning zeker 30 m2 groter dan de basiswoning type A.

Via de entree die direct aan het trottoir is gelegen en met toilet en meterkast is uitgerust, bereikt u de ruime woonkamer met schuifpui aan de achterzijde. Onder de trap naar de eerste verdieping is ruimte voor een provisiekast of een extra berging. Aan de voorkant van deze woning ligt de keuken die direct aan de woonkamer is verbonden. Door de ligging van de woning in een bocht beschikt deze over extra (woon)ruimte aan de achterzijde.

9260

Begane grond (A3)

9260

5100

5100

15


16

Eerste verdieping (A3)

Eerste verdieping (A2)

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (van circa 7, 12 en 20 m2) en een royale badkamer, die standaard is voorzien van een douche en vaste wastafel. Optioneel kan de badkamer worden uitgerust met ligbad en 2e toilet. Elke ruimte op deze verdieping heeft mooie raampartijen, die goed ge誰soleerd zijn en zorgen voor veel lichtinval. Door de ligging van de woning in een bocht beschikt de master bedroom van deze woning over een inloopkast en is bijzonder ruim.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (van circa 10, 11 en 12 m2) en een royale badkamer, die optioneel kan worden uitgerust met ligbad en 2e toilet. Standaard is uw badkamer voorzien van een vaste wastafel en douche. Door de speciale vorm van de woning beschikt een van de slaapkamers aan de achterzijde van woning over extra ruimte.


Tweede verdieping (A3)

Tweede verdieping (A2)

Type A3 heeft een ruime vierde slaapkamer (circa 9 m2) aan de voorzijde en daarnaast een vrij indeelbare ruimte (24 m2) aan de achterzijde die naar wens kan worden ingericht, bijvoorbeeld als hobby-, werk- of opslagruimte. Door de ligging van de woning in een bocht beschikt deze tweede verdieping over veel ruimte

Type A2 heeft een vierde slaapkamer van circa 9 m2 met dakkapel aan de voorzijde. Daarnaast beschikt u over een vrij indeelbare ruimte (22 m2) aan de achterzijde die naar wens kan worden ingedeelt als bijvoorbeeld hobby-, werk- of opslagruimte.

17


18


Derde verdieping (A3)

Derde verdieping (A2)

Een aparte bergvliering op de derde verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en uitermate geschikt als opslagruimte. Door de ligging van de woning in een bocht beschikt type A3 over extra ruimte op deze verdieping.

Een aparte bergvliering op de derde verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en uitermate geschikt als opslagruimte.

19


Type Blauwbes (B, B1s) De typen B en B1 Blauwbes bevinden zich aan de Meloenstraat in het hart van het Fruitkwartier, nabij het Bosbesplantsoen. De achtertuinen van dit type variëren in diepte (tot 16 meter diepte). Alle woningen hebben een achterom en een eigen berging in de achtertuin. Type B1s onderscheidt zich aan de voorzijde van de woning door de opgemetselde trapgevel, inclusief een platte dakopstelling. Bk1s 120

B 119

Bs 118

B 117

Bs 116

B1s 115

• Fraaie eengezinswoningen • Gevarieerde trapgevels • 3 of 4 slaapkamers • Diepe achtertuin (tot 16 meter diep) • Eigen berging Gebruiksoppervlak: type B, 111 m2 type B1s, 119 m2

20


Begane grond (B, B1s)

Eerste verdieping (B, B1s)

Via de entree die direct aan het trottoir is gelegen en met toilet en meterkast is uitgerust, bereikt u de ruime woonkamer met schuifpui aan de achterzijde. Onder de trap naar de eerste verdieping is ruimte voor een provisiekast of een extra berging. Aan de voorkant van deze woning ligt de keuken die in een L-vorm aan de woonkamer is verbonden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (van circa 13, 11 en 7 m2) en een royale badkamer, die standaard is uitgerust met vaste wastafel en douche en optioneel kan worden uitgerust met ligbad.

9260

5400

21


Het nieuwe wonen in Ondiep

22


Tweede verdieping (B)

Tweede verdieping (B1s)

De grote open zolderruimte op tweede verdieping is berijkbaar via de vaste trap en kan naar wens worden ingericht als hobby-, werk- of opslagruimte. Hier is tevens de aansluiting voor uw wasmachine.

Type B1 heeft een vierde slaapkamer van circa 8 m2 en een grote open ruimte op de tweede verdieping. Deze ruimte kan naar wens worden ingericht als hobby-, werk- of opslagruimte.

23


F r u i t k wa r t i e r Interieur type B

24


25


• Extra brede eengezinswoningen • Gevarieerde mansardekap • 3 slaapkamers • Achtertuin • Eigen parkeerplaats Gebruiksoppervlak: type BB, 118 m2

Dit type Blauwbes (BB) bevindt zich aan de Druifstraat en aan de Moerbeistraat in het hart van het Fruitkwartier. BBhk1s 54

BB 53

BBs 52

BBk2 51

BBh1s 60 BB 61 BBs 62 BB 63 BBs 64 BB 65 BBs 66 BBk1 67

De woningen hebben een achtertuin, met eigen berging en een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Het onderscheidende van dit type zit in de extra brede (5.70 m) beukmaat.

Type Blauwbes (BB)

26


Begane grond (BB) De entree in de 5.70 meter brede gevel geeft toegang tot de hal met toilet en meterkast. De woonkamer en leefkeuken (samen circa 34 m2) zijn licht en ruim. De schuifpui in de keuken aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot de achtertuin. De keuken is aan de tuinzijde gesitueerd.

9260

5700

27


Voor dit project is Eigenhuis Keukens Houten de geselecteerde projectleverancier. Eigenhuis Keukens is optimaal geïnformeerd over uw woning en coördineert de eventuele wijzigingen in het installatiewerk, het inmeten, bestellen en op tijd plaatsen van uw keuken. Kortom Eigenhuis Keukens neemt u veel werk uit handen en zorgt voor de complete en perfecte afhandeling van het totale keukentraject. Als één van de meest toonaangevende keukenzaken in Nederland bieden wij een zeer uiteenlopende en altijd actuele collectie keukens en inbouwapparatuur. Van ultra modern tot sfeervol landelijk… Eigenhuis Keukens heeft het allemaal in de 2000 m2 grote showroom! Dankzij het unieke Eigenhuis - Keuze - Concept kunt u samen met één van de ervaren keukenadviseurs de juiste beslissingen nemen over de voor u meest ideale keuken. In samenspraak met u worden uw eventuele keukenwensen vertaald naar een keukenontwerp op maat. Er wordt u een keukencheque aangeboden van € 2.000,- welke te verzilveren is bij Eigenhuis Keukens te Houten. Laat u inspireren! Voorproefje: www.EigenhuisKeukens.nl

Industrieterrein Het Rondeel Ringveste 15 Houten T 030 – 635 00 63

28


Eerste verdieping (BB)

Tweede verdieping (BB)

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (van circa 14, 12 en 7 m2) en een royale badkamer, die standaard is uitgerust met douche en vaste wastafel en optioneel kan worden uitgerust met ligbad en 2e toilet.

Op de tweede verdieping van dit type bevindt zich een grote open ruimte, via een vaste trap bereikbaar, die naar wens worden ingericht als hobby-, werk- of opslagruimte.

De hoekwoning van bouwnummer 51 beschikt over extra raampartijen op de begane grond, eerste en tweede verdieping, waardoor de daglichtverdeling optimaal is.

29


Type Cranberry (C, C1) De woningen van type Cranberry zijn opgetrokken uit rode baksteen, met een contrasterende plint van paars genuanceerde steen. De verhoogde nok (type C1) zorgt voor een verspringend beeld in de rij ten opzichte van de woningen type Blauwbes aan de westzijde van de Menloenstraat. De getrapte gevel van dit type versterkt dit beeld nog eens. Alle woningen type C hebben een diepe achtertuin met eigen berging en hebben uitzicht op het Bosbesplantsoen. C1 114

Cs 113

C 112

Cs 111

C 110

Cs 109

Ck2 108

• Verhoogde nok & extra veel ruimte op de zolderverdieping • Brede woning met 3 of 4 slaapkamers • Dakkapel of opgemetselde gevel • Uitkijkend op het centraal gelegen Bosbesplantsoen • eigen berging in de achtertuin Gebruiksoppervlak: type C, 117 m2 type C1, 122 m2

30


Begane grond (C, C1)

Eerste verdieping (C, C1)

Via de entree die direct aan het trottoir is gelegen en met toilet en meterkast is uitgerust, bereikt u de ruime woonkamer met schuifpui aan de achterzijde. Onder de trap naar de eerste verdieping is ruimte voor een provisiekast of een extra berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (van circa 13, 11 en 7 m2) en een royale badkamer, die standaard is uitgerust met douche en vaste wastafel en optioneel kan worden uitgerust met een ligbad en 2e toilet.

Aan de voorkant van de woning ligt de royale keuken die direct aan de woonkamer is verbonden.

9260

5400

31


Tweede verdieping (C)

Tweede verdieping (C1)

Op de tweede verdieping bevindt zich een grote open ruimte, die bij type C1 een extra slaapkamer biedt. Naar wens kan deze extra hoge zolder (circa 3.20 meter hoog) ingericht worden als extra slaapkamer en/of als hobby-, speel- of werkruimte. Op deze verdieping bevinden zich ook de aansluiting voor de wasmachine.

Op de tweede verdieping bevindt zich een grote open ruimte (circa 27 m2), die bij type C1 een extra slaapkamer (circa 8 m2) biedt. Op deze verdieping bevinden zich ook de aansluiting voor de wasmachine.

Met type Cranberry heeft u een ruime woning, die voldoende slaapgelegenheid biedt voor het hele gezin.

32

Met type Cranberry heeft u een ruime woning, die voldoende slaapgelegenheid biedt voor het hele gezin.


33


Fruitkwartier Interieur type C

34


35


• Verhoogde nok & extra veel ruimte op de zolderverdieping • Brede woning met 3 slaapkamers & mogelijkheid tot extra slaapkamer • Dakkapel • Uitkijkend op het centraal gelegen Bosbesplantsoen • Eigen parkeerplaats Gebruiksoppervlak: type CC, 123 m2

De woningen van type Cranberry CC zijn opgetrokken uit rode baksteen, met een contrasterende plint van paars genuanceerde steen. Gelegen aan de Druifstraat met vrij utzicht aan de voorzijde over het toekomstige Bosbesplantsoen. Alle woningen hebben een achtertuin met eigen berging en achterom. Een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning maakt het helemaal.

CCk1s 68 CC 69 CCs 70 CC 71 CCs 72 CCs 73 CCk2 74

Type Cranberry (CC)

36


Begane grond (CC) Opvallend aan deze woning is de brede pui van ruim 5,7 meter met voortuin. De entree geeft toegang tot de hal met toilet en meterkast. De woonkamer en leefkeuken (samen circa 34 m2) zijn licht en ruim. De schuifpui in de keuken aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot de achtertuin met berging en opstel plaats voor uw auto.

9260

5700

37


Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (van circa 14, 12 en 7 m2) en een royale badkamer, die standaard is uitgerust met douche en vaste wastafel en optioneel kan worden uitgebreid met ligbad en 2e toilet.

Op de tweede verdieping van dit type bevindt zich een grote open ruimte met dakkapel aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte kan naar wens worden ingericht als hobby-, werk- of opslagruimte.

MITR100794

Tweede verdieping (CC)

| doortedoen.nl

Eerste verdieping (CC)

38


Fruitkwartier Opdrachtgever en ontwikkelaar Mitros Projectontwikkeling BV Vlampijpstraat 101 Postbus 8217 3503 RE Utrecht Architect Zeinstra Veerbeek Architecten Binckhorstlaan 36 (Hangar 36, box 2) 2516 BE Den Haag Constructeur BAM Woningbouw bv Engineering & consulting Oude Middenweg 75 Postbus 16172 2500 BD Den Haag Aannemer BAM Woningbouw Utrecht Marconibaan 2 Postbus 25 3430 AA Nieuwegein Makelaars Punt Makelaars BV Weersingel O.Z. 48, Utrecht 030 273 74 64 info@puntmakelaars.nl

Gevaert Makelaars Weverstedehof 6, Nieuwegein 030 603 85 64 info@gevaertmakelaars.nl

www.fruitkwartier.nl

Brochure Fruitkwartier  

Brochure Fruitkwartier, het nieuwe wonen in ondiep. 57 eengezinskoopwoningen in prachtige tijdloze stijl

Brochure Fruitkwartier  

Brochure Fruitkwartier, het nieuwe wonen in ondiep. 57 eengezinskoopwoningen in prachtige tijdloze stijl

Advertisement