Page 1

Grib chancen

Flyt til Vorbasse Få mere tid • Giv familien flere muligheder • Bo billigt


Hvis du får chancen for at flytte til Vorbasse, skal du gribe den.

Billund er Børnenes Hovedstad og Vorbasse er derfor BØRNENES LANDSBY.

Her er alle de fantastiske tilbud, som en børnefamilie har brug for, samlet på èt sted, nemlig i og omkring VORBASSE FRITIDSCENTER.

F

«

Børns udvikling I Børnehuset Andedammen eller hos en af de meget kompetente dagplejere får dit barn den bedste start på livet. Der er en lang tradition for en god pædagogisk linje i Vorbasse. Det enkelte barn er vigtigt, både som et selvstændigt menneske, men også som en del af fællesskabet. Børnehuset Andedammens legeplads eller Drivhuset ved skoven er de rette elementer for de små på 3-5 år, der har brug for at vise selvstændighed, vilje og “se jeg kan selv”. Skolen giver dit barn den bedste skoledag i 0.-9. klasse. I skolen går traditioner og fornyelse hånd i hånd. De mange intelligenser og den enkelte elevs behov for udfordringer har lærernes særlige opmærksomhed. Her bliver ingen gemt eller glemt. Klassestørrelserne er på 18-24 elever.

I u

S l E d V m h

P d

«


Fritidsaktiviteter

«

. i

-

d r

I e r n

I fritiden er der høje ambitioner for, at Vorbasses børn og unge skal have så mange tilbud som muligt.

ønsker at være sammen om computerspil, madlavning, spille musik og meget andet.

Spiller dit barn fodbold, er der en tur til turnering i Barcelona. U 14 fodboldpigerne spiller i mesterrækken. Er dit barn mere til håndbold, er Vorbasses trænerteam uddannet hos KIF Kolding. Vil dit barn være spejder, er der sommertur til Norge eller måske skitur til Schweiz, ud over deltagelse i spejderlejre herhjemme.

Alt det og meget, meget mere byder fritidslivet i Vorbasse på! Mange familier fra andre byer benytter Vorbasse svømmebad. Vandet er lidt varmere i Vorbasse!

På LOFTET i fritidscentret er der dejlige lokaler til ungdomsskolens klub og andre grupper af børn og unge, som

Se mere på vorbasse.dk

Alt kan stort set lade sig gøre! Vi er så privilegeret, fordi vores foreninger arbejder på Vorbasse Marked. Flyt til Vorbasse og bliv en del af fællesskabet.


Arbejds- og kulturliv

V

Med bopæl i Vorbasse er der ingen køer på vejene, uanset om du arbejder i Billund, Grindsted, Esbjerg, Holsted, Vejen, Kolding eller Vejle. Vi bor midt i mellem alle de gode arbejdspladser. De nævnte byer kan nås på 15-60 minutter.

“ a D e h k M

At finde tid i en travl hverdag, er det alle søger. Slår din tid til? Dine børn skal ikke være ret gamle, før de selv kan gå til deres fritidsaktiviteter. Der er også mulighed for at etablere hente/bringe ordning til fritidsaktiviteter. Hvor lang tid vil du bruge på de daglige indkøb? Butikkerne i Vorbasse kan klare alle daglige fornødenheder, og her betaler vi ikke for parkering. Vi har både bager, SuperBrugsen og tøjbutik. Og så har vi alt til kroppens velbefindende, fodklinik, frisør, kranio-sakral-terapi og massører. Vorbasse kan byde på meget. Byen har et velfungerende lægehus med fire læger og to sygeplejersker. Desuden er der et moderne plejehjem, ”Frihavnen”, som ligger i én af byens mange grønne kiler midt i byen. Men hvad med kulturen? Er du til biograf, teater og cafeliv er det blot 15 min. til nyrenoveret biograf i Grindsted eller 25 min. til Kolding. Det kan være, det er kortere afstand, end du har i dag. Lokalt kan vi byde på mange kulturelle oplevelser. Der er i fritidscenteret skiftende udstillinger. Biblioteket er åbent fra 8.00-21.30, syv dage om ugen. Vorbasse Kultur og Underholdning byder på revy, cafeaften med livemusik og meget mere. Hvert år kan du danse ved den store sensommerfest sammen med flere hundrede vorbassianere. En gratis fest, som tak for et veloverstået Vorbasse Marked.

V

S G t b v


Vorbasse Marked “Danmarks Største Familietradition”, som hvert år besøges af ca. 250.000 gæster. Det første marked fandt sted i 1731.På Vorbasse Marked er der ca. 750 heste, 800 kræmmerboder, 200 smådyrshandlende, Danmarks største omrejsende tivolier og et kæmpestort underholdningsprogram. Markedet falder altid den anden sidste fredag i juli.

Vi er lige ved at glemme vores dejlige natur! Stilhed er en mangelvare i vores fortravlede tid. Gå eller løb en tur på Sønderheden, tag en tur på en af de tre hjertestier eller i èn af de mange skove omkring Vorbasse og du vil opleve den dyrebare stilhed. Du er også velkommen på byens løbehold og til årets Labriløb.


Ikke bare gøgl og Krigshavn Som du kan se, har Vorbasse meget mere at byde på end markedet og søsætning af ”Labri” ved ”havnefesten” påskelørdag. Gå ind på vorbasse.dk og surf en tur på de mange sider.


Vil du have en guidet tur? En række personer vil gerne vise dig vores by. Du vil blive overrasket. Ved køb af fast ejendom bydes du velkommen med en velkomstkurv til en værdi af godt 7.000 kr. af byens velkomstminister. Vi har kommunale grunde på Tribinivej. Se www. billund.dk/teknik og miljø/salg af grunde. En privat udstykning langs Bækkevej er på vej og forventes klar til salg i foråret 2014. Her vil I kunne købe parceller, som er større end de kommunale. Enkelte grunde bliver måske op til 3000 m2. Der er flere muligheder for at få en nyrenoveret lejlighed og byens ledige huse finder du på www.boligsiden.dk ved at skrive 6623. Vil du vide mere om Vorbasse, er du meget velkommen til at kontakte de nævnte personer med dine spørgsmål eller Inger Donslund på id@vorbasse.dk.

Niels Kr. Graversen Bygge- og ejendomsmæssige spørgsmål tlf. 5041 3459 nkg@vorbasse.dk

Stine Høgholt Spørgsmål om at bo på landet og arbejde i byen tlf. 3122 4335 sh@vorbasse.dk

Stine Benne Overgaard Spørgsmål vedr. kvalitet i tilbuddene for børn, fritid, sport tlf. 7533 3642 sbo@vorbasse.dk

Tag en tur på byens hjemmeside

www.vorbasse.dk Her finder du alle mulige oplysninger om byen, som vil være Børnenes Landsby.

Kristian Schmidt Hvordan er Vorbasse – kan vi falde til. tlf. 7533 3568 ks@vorbasse.dk


Fakta om Vorbasse Indbyggertal i 6623 Vorbasse Antal børn i Andedammen Antal børn i skolen Priser på byggegrunde Huspriser Hurtig internet i by og på land

2.200 100 300 elever 230 kr pr. m2 fra 600.000 kr.

Vorbasse ligger lige i midten. Der er ikke langt til omegnsbyerne og de store arbejdspladser. Billund 15 km Vejen 19 km Grindsted 19 km Kolding 34 km Vejle 34 km Esbjerg 50 km Odense 100 km Århus 105 km

Herning Aarhus

Esbjerg

Billund

Vejle

Vorbasse

Vejen

Kolding Odense

Flensborg

Udgiver: De 5 foreningers markedsføringsgruppe - se vorbasse.dk/lokalt/de-5-foreninger

Design/Layout: Jeppe Donslund - Tryk: ORIGINALEN ApS

Grindsted

Flyt til Vorbasse  

Grib chancen og flyt til Vorbasse. Få mere tid til og Giv familien flere muligheder. Bo billigt.

Advertisement