Page 1

The All-American Rejects és una banda pop rock i power pop dels

Estats Units formada a Stillwater, Oklahoma. El seu últim treball, Move Along va arribar al top 10 al 2005. Són comunament coneguts com a AAR.

Biografia La banda es va formar de dos grups diferents. Una de les bandes era coneguda com Drowning Fish i en ella estava el futur integrant del grup, Nick Wheeler, que durant aquesta època era el bateria de la banda. La primera banda de Tyson Ritter es deia Curbside Service. Allà Ritter era el cantant perquè tot just començava a tocar la guitarra. Els dos citats es van trobar en una festa, Wheeler li va dir a Ritter que la seva banda estava buscant a un baixista. Ritter li va respondre que acabava de trobar el seu baixista, però que ell no havia tocat el baix en la seva vida. El 1998, Ritter es va unir a Tabish i a Wheeler, i així es va formar The All-American Rejects. El nom de la banda ve d'una cancó de Green Day, Reject, en la que es troba la frase "Here I am, your All-American Reject". Tabish va deixar la banda al 2000, i The All-American Rejects va quedar només amb dos integrans. El grup va poblicar el seu primer àlbum independent al 2000 amb certa repercussió. A l'estiu de 2001, llencen el seu EP Same Girl, New Songs i comencen a fer gires per els Estats Units. Abans d'acabar la gira, van firmar un contracte amb Doghouse Records. Mike Kennerty, guitarrista i vocalista, i Chris Gaylor (bateria) es van unir a la banda el 2002. Aquest any, el grup grava el seu primer àlbum de debut internacional. En aquest disc apareix el single Swing, Swing, amb el qual la banda va guanyar molta popularitat. El disc que portava el seu nom, va sortir a la venda el 15 d'octubre d'aquest any. El 12 de juliol de 2005, editen Move Along, que contenia el single Dirty Little Secret. Aquest mateix any, la banda es veu obligada a cancel·lar diverses actuacions, incloent tota la gira europea, després de la seva gira el teclista Tim Jordan se suïcida.


El segon single que donava nom al disc, Move Along es va llançar al gener de 2006. Després d'uns quants mesos, va ser nominat com a Millor edició de Vídeo i Millor Vídeo en els premis Video Music Awards. A l'agost de 2006, el seu quart single, It Ends Tonight, va ser llançat. El videoclip va debutar al Regne Unit, el 28 d'agost. Va arribar al lloc 10 en el seu debut del Top20 de VH1.

the all american rejects  

Es una grup de musica, format per nois americans