Page 1

Italian food & more


Guvernul României Ministerul Finantelor Publice

Dacă nu primiţi bonul fiscal, aveţi obligaţia să-l solicitaţi În cazul unui refuz, aveţi dreptul de a beneficia de bunul achiziţionat sau de serviciul prestat fără plata contravalorii acestuia Solicitaţi și păstraţi bonurile fiscale pentru a putea participa la extragerile lunare și ocazionale ale loteriei bonurilor fiscale Este interzisă înmânarea către cllient a altui document, care atestă plata contravalorii bunurilor sau serviciilor prestate, decât bonul fiscal Pentru a semnala nerespectarea obligaţiilor legale ale operatorilor economici, puteţi apela gratuit, non-stop, serviciul TelVerde al Ministerului Finanţelor Publice 0800.800.085

Aceste drepturi și obligaţii sunt stabilite prin prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.


Vă mulțumim!


Dragi clienți, Prețurile sunt exprimate în lei și conțin toate taxele, iar reducerile acordate prin diferite promoții nu se cumulează. Cantitățile preparatelor culinare sunt exprimate în grame de produs finit, inclusiv eventualele garnituri, cu excepția preparatelor evidențiate în meniu cu preț pe kg crud. Greutatea produselor principale poate fi diferită în funcție de rețeta și modul de preparare solicitat de client. Unele dintre preparatele noastre pot conține cereale cu gluten, crustacee, pește, moluște, arahide, lapte, ouă, țelină, muștar, fructe cu coajă (migdale, nuci, etc.), semințe de susan, soia, sulfiți și produse derivate ale acestora. În conformitate cu prevederile fiscale, aveți obligația solicitării și păstrării bonului fiscal în scopul prezentării la cerere. Conform prevederilor legale, este interzisă vânzarea produselor din tutun și alcool tinerilor sub vârsta de 18 ani. În cazul în care eventualele reclamații nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, vă puteți adresa oficiului municipal pentru protecția consumatorilor București, la telefon : 021-310.63.81 sau la adresa : Str. Transilvaniei, Nr. 2, Sector 1, București. Unele materii prime pot fi congelate prin abatitor pentru a se păstra calitatea acestora. Tot peștele crud servit, trece prin proces de răcire de până la minus 40 de grade, respectând normativa Comunității Europene.

Vă mulțumim!


Design ,si fotografii realizate de:


+40 723 211 222 / +40 768 112 411

rezervari@elevenrestaurant.ro / www.elevenrestaurant.ro

Meniu Restaurant Eleven  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you