Page 1

Fotos Anna Laura Castro www.flickr.com/photos/madashes/

d nAterra donaterra.org

Blanes 2012 /2013

una nova mirada


d nAterra

Col · lectiu Dona Terra neix d’un somni: crear una xarxa entre dones globals. Amb el compromís d’aportar una nova mirada i potenciar les habilitats personals i professionals. Missió

·· Apostem pel desenvolupament personal i professional, espiritual i laboral, el privat i el públic, harmonitzant les dues esferes. ·· Crear una xarxa de serveis globals d’informació, d’atenció, recursos, intercanvi. ·· Ser el punt de trobada, un punt de referència. Un espai d’intercanvi i coneixement.

Visió

Dona Terra és una associació constituïda per donar suport i visibilitat a les dones; emprenedores, empresàries, professionals, artistes... en definitiva Dones amb inquietuds.

Valors

·· Compromís / Confidencialitat ·· Entusiasme / Professionalitat ·· Respecte / Solidaritat

Creem espais de Connexió

·· ·· ·· ·· ·· ·· ·· ··

Una xarxa d’intercanvi en línia Un bagul de favors Guia de professionals impresa Butlletí en línia Activitats / Tallers / Conferències Networking Cafè-temàtics Dona Terra té veu. Un programa a la ràdio de Blanes: Va de Dones, en el que donem visibilitat a homes i dones que estan presents en la nostra societat.

Formem Xarxes amb altres xarxes

·· AGE Associació Gironina D’Empresàries ·· Agima ·· EOL’ers ·· UNA Online

Creiem en la igualtat des de la diferència, l’optimisme, la importància de crear xarxes, la solidaritat i l’obertura a totes les opcions i talents que tenim les dones en els nostres diversos rols.

escola de la

2 xarxa de dones globals

·· Cursos on-line professionals (intel·ligència emocional) ·· Programa EINES de desenvolupament personal i professional, mapa de ruta, gestió del meu temps, comunicació i coaching. Conferències. El segon dijous de cada mes. ·· Grup de creixement personal: Un programa d’empoderament, lideratge femení, creativitat, moviment. Una sessió setmanal. ·· “Cercle de dones”. Una sessió al mes. ·· Meditació. Un cop a la setmana. ·· Moviment integratiu. Una sessió setmanal. ·· Cafè tertulia. Un dissabte al mes. ·· Presentació de llibres. Un cop al trimestre.


www.donaterra.org Què és el club dona terra? Com puc ser-ne part? El Club Dona Terra et dóna els beneficis de ser part d’una xarxa de dones locals i de la província de Girona amb els nostres partners, • Pertànyer a una xarxa de dones professionals i tenir visibilitat • Tenir una carnet de sòcia que t’identificarà en els espais amics per obtenir descomptes, atencions i privilegis • Rebre informació actualitzada del teu interès: esdeveniments, formació, opinions, creixement personal, humor

club

Et

demanem: Iŀlusió, confiança, participació, que et comuniquis a la xarxa, que demanis, ofereixis, proposis i passis la veu...

Et convidem a ser part de Dona Terra a través d’aquestes opcions: Simpatitzant: donacions. Membre: 50€ any Activa: 10€ mensuals (Membre+ Presència a la guia impresa i la web amb els teus serveis professionals)

terra

xarxa de dones globals 3


Creem una xarxa amb perspectiva de gènere i un model d’intercanvi horitzontal. Una xarxa que ens motiva i que ens reuneix. Ens comuniquem en línia i ens potenciem a través de trobades, conferències, networking, xerrades...

info info@donaterra.org 972.334966 655.677957 ESPAI INTEGRATIU C/ de l’Or nº 2 bis 17300 Blanes, Girona

inscripció

club

terra

Et convidem a ser part de Dona Terra a través d’aquestes opcions: Simpatitzant: donacions Membre: 50€ / any Activa: 10€ mensuals (Membre+ Presència a la guia impresa i la web amb els teus serveis professionals)

Nom Cognom Correu electrònic Direcció Població Telèfon mòbil Professió Interessos

Forma de pagament

Domiciliació: compte núm. Transferència : a compte Dona Terra núm. BMN 0487 1205 389000025531 Aportarem 5 € de cada sòcia a un projecte solidari per a dones. Aquest any els fons estaran destinats a Oncolliga Girona, i sobretot a la seva tasca a l’hospital Comarcal de Blanes amb el servei de drenatge limfàtic.

dona terra presentacio  
dona terra presentacio  

dona terra presentacio

Advertisement