Page 1

MAAK HET ECHT MEE

GROEPSUITSTAPPEN 2021


VEILIG IN GROEP NAAR BOKRIJK Gezellig samen zijn én tegelijkertijd unieke indrukken opdoen? Ook in moeilijke tijden, we pasten onze programmatie aan. Je groepsbezoek aan Bokrijk is hét recept voor mooie herinneringen... Of je nu een verjaardag wil vieren met familie, een teambuilding met de collega’s voorbereidt of met de vereniging op jaarlijkse uitstap gaat, we geven je letterlijk en figuurlijk alle ruimte. Enkel hier ervaar je ‘aan den lijve’ de verschillen én de gelijkenissen tussen heden, verleden en toekomst en kijk je zelfs vooruit naar wat de toekomst mogelijk brengen zal.

Igor Philtjens voorzitter vzw Het Domein Bokrijk gedeputeerde

Liesbeth Kees directeur

Zoals steeds willen we garant staan voor die bijzondere Bokrijkbeleving. Je kan je groepsuitstap voor 2021 nu met een gerust hart plannen. We nemen op elk moment de nodige en gepaste veiligheidsmaatregelen in het park en dit voor alle aspecten van je bezoek: van het onthaal en de begeleiding tot de inhoud van onze programma’s. Laat je inspireren door onze gevarieerde pakketten, helemaal op maat van je groep. Je kan je museumbezoek ook combineren met een fietstocht in de gezonde buitenlucht in het omliggende park. Bovendien geldt het verlaagd groepstarief in 2021 reeds vanaf 10 personen! Wat je ook kiest, het wordt vast en zeker een onvergetelijke dag! We danken je alvast voor het vertrouwen in Bokrijk en wensen je een ontspannen en veilig samenzijn toe.

2

Veilig op stap naar Bokrijk


OPENLUCHTMUSEUM 4 Museumdelen Beleef@Bokrijk Fiets in Bokrijk

4 6 10 12

ETEN EN DRINKEN

16

INSPIRATIE VOOR JE BUBBEL

22

PRAKTISCH

26 Veilig op stap naar Bokrijk

3


OPENLUCHT MUSEUM

4

Openluchtmuseum


Openluchtmuseum

5


4 MUSEUMDELEN

OOST- EN WEST-VLAANDEREN

4

91

HASPENGOUW

DE SIXTIES

H58

6

Openluchtmuseum


KEMPEN

W

1

5 ONTHAALPLEIN Startpunt voor je groep

2

3

2

Parking voor je groep

3

De Kleinaert

Fietsverhuur

4

In Den Dolfijn

1

Bistro Koetshuis

5

Extra locatie voor groepscatering

2

Sint-Gummarus

Fietsen door het Water

Openluchtmuseum

7


1

KEMPEN

vakmanschap vandaag, gisteren en morgen Ontdek samen met je groep het vakmanschap achter brood, textiel en bier. Volg een demonstratie bij een vakman of laat de kinderen aan de slag gaan in de atelierschuren. Ze kunnen zich ook uitleven in de speelschuur met traditionele volksspelen in een eigentijds jasje. Zin in een rondje kegelen of krulbollen?

2

OOST- EN WEST-VLAANDEREN

herbronnen

In dit museumdeel geniet je tijdens een rustige wandeling van de stilte en de schoonheid van het cultuurlandschap. De ideale plek om te herbronnen. Je krijgt ook een prachtig open zicht op de vijvers in de omgeving.

3

HASPENGOUW

(be)leeft

In Haspengouw dompelen acteurs je onder in het leven op het platteland van 100 jaar geleden. Maak het wel en wee van de dorpsbewoners mee en ga met je groep een eeuw terug in de tijd.

4

DE SIXTIES

retro

Verhalen en gebeurtenissen uit de jaren 60 komen tot leven in levensechte decors: van woonkamer en elektrozaak tot bruin café. Beeldschermen en multitouchtafels zorgen voor een onvergetelijke interactieve belevenis. Omwille van COVID-19 voorzien we voor groepen met volwassenen geen programmatie in De sixties.

8

Openluchtmuseum


3

1

2

4

Openluchtmuseum

9


BELEEF@BOKRIJK

Bokrijk écht beleven? Dat doe je met de Beleef@Bokrijk-programma’s. Een enthousiaste en ervaren gids neemt je groep mee op sleeptouw voor een avontuur op maat. Met een focus op actie en de inbreng van je gezelschap! BELEEF@BOKRIJK PRAKTISCH • Locatie: gespreid over de verschillende museumdelen • Duur: 2 u. • Aantal deelnemers/gids: max. 10 deelnemers per begeleider omwille van COVID-19 • Starttijden: vrije keuze • Begeleiding: door een ervaren gediplomeerde Bokrijkgids

10

Beleef@Bokrijk

• Taal: NL, andere talen op aanvraag • COVID-19: enkel de programma's die volledig coronaproof georganiseerd kunnen worden, zijn hier opgenomen. De op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen omtrent mond­ maskers, handen wassen, materialen ontsmetten, het binnengaan van de historische huizen, ... worden strikt opgevolgd.


PROGRAMMA'S

BOKRIJKRALLY

BOKRIJKTOUR

Je groep wordt verdeeld in twee ploegen. In een speelse competitie gaan jullie met elkaar in duel. Alle opdrachten zijn gelinkt aan het dagelijkse leven: bouwen, eten, vrije tijd, werk, … Je gids kruipt in de rol van spelanimator en -organisator en leidt alles in goede banen! Ga met je groep 4 tot 5 wedstrijdjes aan: touwtrekken en -springen, slalom met juk en emmers, een estafette om ter snelst de was op te hangen, bolspelen en geur-, voel- en denkproeven. Interactie en teambuilding verzekerd!

Het dagelijks leven, van Bruegel tot JIJ nu! Een ervaren gids neemt je mee op ontdekking doorheen de geschiedenis van het openluchtmuseum. Wist je dat er een link is tussen Bokrijk en Bruegel? Net als in de werken van Bruegel ligt de focus van deze tour op het dagelijks leven van mensen: bouwen en wonen, werken, vrije tijd, … Je gaat samen op stap doorheen verschillende museumlandschappen. Maak kennis met een waaier aan erfgoed uit verschillende tijdsperiodes. Achter de gevels van de historische gebouwen schuilen verhalen van echte mensen. Misschien herken je jezelf hierin? Deze tour legt interactief de relatie tussen mensen, natuur, dieren en tradities. Je staat oog in oog met de vindingrijkheid en het vakmanschap van een zelfvoorzienende samenleving. Een bron van inspiratie voor vandaag en morgen!

• Voor wie: aanrader voor een speelse groepsactiviteit met familie, vrienden of collega’s. Ook ideaal voor een verjaardag of communiefeest. • Leeftijden: volwassenen en gemengde groepen (met kinderen vanaf 8 jaar)

• Voor wie: toegankelijk voor alle groepen, 'groepen met een brede culturele interesse', met ingekort parcours geschikt voor minder mobiele groepen. De gids past zich aan de samenstelling van de groep aan. • Leeftijden: volwassenen

Beleef@Bokrijk

11


12

Beleef@Bokrijk


PROGRAMMA'S

BOKRIJK&BRUEGEL Een bijzonder boeiende band De expo ‘De Wereld van Bruegel’ is afgelopen, maar het

verhaal is nog steeds even boeiend. Ontdek de Bruegellocaties uitzonderlijk nog in 2021 met een ervaren Bokrijkgids. Wie was Pieter Bruegel? Welk door weinigen gekend verhaal verbindt hem en Bokrijk? Hoe Bruegels landschapsschilderijen lezen? Wat vertellen zijn encyclopedische werken ons over het dagelijks leven in de 16de eeuw? De antwoorden krijg je tijdens een boeiende tocht door het openluchtmuseum langsheen de verschillende haltes. De route voert je naar het bekende schilderij ‘De strijd tussen Carnaval en Vasten’. Jullie stappen op het einde letterlijk binnen in dit werk en worden zelf één van de figuranten …

• Voor wie: groepen met zin voor cultuur of interesse in cultuur • Leeftijden: volwassenen

LAATSTE KANS IN 2021, gezien de coronaannulaties in 2020.

Beleef@Bokrijk

13


FIETS IN BOKRIJK

Fiets langs de prachtige vijvers, geniet van de stilte van de natuur en ontdek enkele prachtige uitkijkpunten onderweg. ‘Fietsen door het Water’, door Time Magazine bekroond tot een van de mooiste plekken ter wereld, is een unieke beleving die je zeker niet mag missen. Fiets of wandel op het pad, met het water op ooghoogte, en word een met de natuur. PRAKTISCH • Waar: fietsroutenetwerk dwars door Bokrijk, knooppunt 91 en 92 voor het arboretum en een glimp van het openluchtmuseum. • Fietsverhuur: €10 voor een fiets, €25 voor een elektrische fiets, online reserveren verplicht via https://fietsparadijslimburg.be/, sleutels afhalen aan parking 1 - Kasteel.

14

Fiets in Bokrijk

• 'Fietsen door het Water': nabij knooppunt 91. • Vragen: voor meer informatie over onze fietsroutes of de aankoop van een fietskaart, kan je terecht in het infocenter.


ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

DAGUITSTAP IN BOKRIJK

OP VERHAAL OP DE FIETS

Een halve dag natuur, een halve dag cultuur

Een dag je Bokrijk is zo gevuld! Laat je in de voormiddag begeleiden door een gedreven gids in het openluchtmuseum en speel de Bokrijkrally of ontdek de Bokrijktour. ’s Middags kan je kiezen uit een van de groepsmenu’s. Als je weer helemaal opgeladen bent, spring je op de fiets voor een tochtje langs het fietsroutenetwerk en 'Fietsen door het Water'.

Ontdek al fietsend samen met je familie, vrienden of leden van je vereniging wat Bokrijk te bieden heeft. Zo ervaar je de unieke belevenis van ‘Fietsen door het Water’, ontdek je het mooie kasteel van Bokrijk en doorkruis je bovendien een stukje bijzonder natuurgebied De Wijers.

• Voor wie: aanrader voor elke samengestelde groep op zoek naar afwisseling en een fijn samenzijn, volwassenen en gemengde groepen • Duur: dagvullend • Starttijden: te kiezen naar wens • Aantal deelnemers: max. 10 deelnemers

Boeiende verhalen, prachtige natuur

Samen met een ervaren en enthousiaste Bokrijkgids kom je helemaal op verhaal. Laat natuur en cultuur je zintuigen prikkelen want tijdens deze ontdekkingstocht van een 10-tal kilometer met een 4-tal haltes proef je van de meest boeiende verhalen en anekdotes. • Voor wie: voor iedereen die houdt van de combinatie natuur en cultuur, Bokrijk- of erfgoedfans, meerwaardezoekers, buurtbewoners, vriendengezelschappen en verenigingen • Duur: 3 u., overdag • Starttijden: te kiezen naar wens • Leeftijd: volwassenen • Aantal deelnemers: max. 10 deelnemers

Fiets in Bokrijk

15


ETEN EN DRINKEN

16

Eten en drinken


Eten en drinken

17


Alle horecapartners in Bokrijk volgen de COVID-19 maatregelen die gelden op de dag van je bezoek.

1

BISTRO KOETSHUIS Bij Bistro Koetshuis nemen ze je mee op ontdekkingsreis dankzij hun karaktervolle interieur, lokale ingrediënten, tot in de puntjes uitgewerkte events en gepassioneerde collega's.

2

SINT-GUMMARUS Sint-Gummarus is een sfeervolle Lierse herberg nabij het Kempens dorpsplein, met een ruime gelagzaal en groot buitenterras. Je kunt hier terecht voor streekgerechten zoals boerenschotels, Vlaamse karbonades en boekweitkoeken.

3

DE KLEINAERT Huiselijke kroeg in het Haspengouwse deel van het openluchtmuseum. Je kunt er terecht voor de kleine keuken.

4

IN DEN DOLFIJN Herberg-eethuis met West-Vlaamse specialiteiten.

5

BAKKERIJ EGT. In dit authentieke broodatelier wordt er met plaatselijk graan artisanaal zuurdesembrood en andere lekkerijen gebakken. Enkel om af te halen. Gesloten op maandag.

3

18

Eten en drinken


1

2

4

5

Eten en drinken

19


GROEPSMENU'S DE KLEINAERT

SINT-GUMMARUS

IN DEN DOLFIJN

BISTRO KOETSHUIS

In het openluchtmuseum

In het openluchtmuseum

In het openluchtmuseum

Buiten het openluchtmuseum

3 kleine koffiekoeken, koffie en thee naar believen

3 kleine koffiekoeken, koffie en thee naar believen

3 kleine koffiekoeken, koffie en thee naar believen

1 croissant, 1 chocobroodje, koffie en thee naar believen

HOOFDSCHOTEL Volwassenen: (incl. waters) Duur: 1 uur

Keuze uit videe of stoofvlees met frietjes (enkel 1 keuze voor de groep)

Keuze uit videe of stoofvlees met frietjes (enkel 1 keuze voor de groep)

Keuze uit videe met frieten of vis van de dag met mousselinesaus en puree en seizoenssalade op tafel

Kinderen 2 tot 12 jaar: (incl. 1 frisdrank) Duur: 1 uur

Keuze ter plekke uit de kindergerechten

Keuze ter plekke uit de kindergerechten

Keuze uit videe met frieten of Limburgse balletjes (zoet) met frieten

DEGUSTATIETAFEL Volwassenen: (incl. waters) Duur: 1 uur

Gezellig genieten van verschillende gerechten op tafel (geserveerd in kommen: videe, stoofvlees, gehaktballetjes in tomatensaus met frieten en salade)

Gezellig genieten van verschillende gerechten op tafel (geserveerd in kommen: videe, stoofvlees, gehaktballetjes in tomatensaus met frieten en salade)

Kinderen 2 tot 12 jaar: (incl. 1 frisdrank) Duur: 1 uur

Zelfde aanbod als voor volwassenen

Zelfde aanbod als voor volwassenen

BROODMAALTIJD Volwassenen: (incl. waters) Duur: 1 uur

Gezellig tafelen met gerookte ham, gekookte ham, kaas, paté en witte worst, salade en 2 soorten Bokrijkbrood

Gezellig tafelen met gerookte ham, gekookte ham, kaas, paté en witte worst, salade en 2 soorten Bokrijkbrood

Kinderen 2 tot 12 jaar: (incl. 1 frisdrank) Duur: 1 uur

Zelfde aanbod als voor volwassenen

Zelfde aanbod als voor volwassenen

ONTVANGST (tot 11 uur) Duur: 30 min.

KOFFIE EN LIMBURGSE VLAAI (andere dranken betalend) Duur: 30 min.

1 stuk vlaai per persoon, koffie en thee naar believen

1 stuk vlaai per persoon, koffie en thee naar believen

• Opmerkingen: het is niet mogelijk het menu van een andere zaak te kiezen dan die waarin je tafelt. Kindermenu’s dienen vooraf voorzien te worden vanaf 2 jaar en tot 12 jaar. De groep komt in een bestaande horecazaak en heeft geen garantie om samen te zitten.

20

Eten en drinken

1 stuk vlaai per persoon, koffie en thee naar believen

1 stuk vlaai per persoon, koffie en thee naar believen

• Dranken: er bestaat de mogelijkheid om bij de maaltijd gebruik te maken van een drankenforfait (€ 10,50 voor 1 uur / € 15,40 voor 2 uur). Tijdens je bezoek aan Bokrijk kan je drankbonnen aankopen voor je groep (€ 2,70 voor waters, cola, fanta, pils, koffie of thee / € 4,00 voor speciale bieren en wijn).


Eten en drinken

21


INSPIRATIE VOOR JE BUBBEL

22

Inspiratie voor je bubbel


Eten en drinken

23


1

KINDERFEESTJE

voor kinderen tussen 6 en 12 jaar In een feestelijk aangeklede kamer in een huis dat speciaal gereserveerd is, kunnen de jarige en zijn of haar vriendjes een verjaardagsfeestje beleven zoals ze nooit eentje hebben gehad. Knutselen, steltenlopen,… een begeleider neemt hen mee op een bijzondere tijdreis. Een dag vol avontuur verzekerd! Bovendien kunnen ze genieten van heerlijke frietjes of pannenkoeken.

2

UITSTAP MET VRIENDENKOPPELS

met je directe sociale contacten Laat je begeleiden door een ervaren Bokrijkgids tijdens een heerlijke fietstocht en kom samen op verhaal in een prachtige omgeving. Daarnaast is er een heerlijke degustatietafel voorzien. Een bijzondere en fijne tijd samen met je gezelschap.

3

TEAMBUILDING

met je directe collega's Ga in een speelse competitie met je collega’s in duel met de Bokrijkrally. In de namiddag geniet je van een fietstocht met o.a. 'Fietsen door het Water'. Het aantal kilometers is aan te passen aan je groep. Bovendien geniet je van een heerlijk aperitief en een hoofdschotel.

4

UITSTAP

met je vrouwenvereniging Start je dag met een lekker ontbijt. In de voormiddag staat de Bokrijktour op het programma en in de namiddag is er een vrij bezoek aan De sixties. ’s Middags geniet je van een hoofdschotel bij één van de herbergen in het museum. De dag afsluiten doe je met koffie en Limburgse vlaai.

24

Inspiratie voor je bubbel


2

1

3

4

Voorbeeldprogramma's

25


PRAKTISCH

26

Praktisch


Praktisch

27


DAGJE BOKRIJK, OOK TIJDENS COVID-19 Alle foto’s in deze folder werden gemaakt voor de uitbraak van COVID-19 en de daaropvolgende coronamaatregelen. CORONAPROOF BEZOEK Bokrijk volgt zeer strikt alle opgelegde veiligheidsmaatregelen die gelden op het moment van je bezoek. Zo ben je zeker van een coronaproof aanpak, van bij het onthaal van je groep, tijdens de programma’s tot je vertrek. ONTHAAL Je wordt warm onthaald op het grasveld voor het infocenter. Hier krijgen alle groepen een zone toegewezen. De Bokrijkbegeleiders nemen de groepen vervolgens op een veilige manier mee om de dag in Bokrijk te starten. KLEINERE GROEPEN Om de veiligheid te garanderen worden de groepen beperkt tot 10 personen per begeleider. Goed nieuws: de prijs per persoon voor het begeleid programma wordt niet verhoogd. PROGRAMMA’S OP MAAT Enkel de groepsprogramma’s die we volledig coronaproof kunnen organiseren, worden behouden in 2021. Bovendien zijn onze programmabegeleiders specifiek opgeleid in het veilig begeleiden van groepen. De programma’s worden waar nodig inhoudelijk ingekort om regelmatig de handen te kunnen wassen, materialen te ontsmetten, kortom alle nodige voorzorgen te nemen. ETEN EN DRINKEN De horecapartners in Bokrijk volgen de geldende maatregelen op het moment van je bezoek, zowel wat betreft het aantal gasten per tafel en het serveren van de menu’s als de plaatsing van de gasten t.o.v. andere gasten. ENKEL GEORGANISEERDE BEZOEKEN, GEEN AVONDBEZOEKEN Vanaf 3 april t.e.m. 2 november 2021 kan je in het openluchtmuseum als groep enkel terecht voor een georganiseerd bezoek. Vrije groepsbezoeken zijn uitzonderlijk niet toegestaan in deze periode om de veiligheid te garanderen. Ook avondbezoeken voor groepen organiseren we niet in 2021.

28

Praktisch

VÓÓR JE BEZOEK WELKE ACTIVITEITEN DIENEN OP VOORHAND GEBOEKT TE WORDEN? • Betalende programma’s onder begeleiding van een gids (Beleef@Bokrijk en Fiets in Bokrijk) • Lekkers bij de horeca-uitbaters ACTIVITEITEN TER PLAATSTE TE BETALEN • Lekker brood en koeken van broodatelier Egt. of lekkers uit de oude snoepwinkel • Verrassende geschenken uit de museumshop GRATIS • Openluchtspeeltuin voor groepen met kinderen • Bezoek aan de historische bierbrouwerij • Vakmanschap brood • Leef je uit in de speelschuur voor kinderen t.e.m. 12 jaar • Vakmanschap textiel VOOR WIE IS DIT AANBOD? • Gezellig samen zijn of iets vieren met vrienden en familie • Verenigingen allerlei, van een vrouwenvereniging tot een toneelkring of sportvereniging • Socioculturele en culturele uitstappen in groep • Teambuilding met je collega’s • Groepen volwassenen en/of kinderen met een beperking • De begeleider past zich aan de groep aan HOE BOEKEN? Boek best 3 weken op voorhand. Het aantal plaatsen bij de programma’s is beperkt. 1 Maak je keuze uit het aanbod voor groepen in Bokrijk 2 Maak ons je wensen kenbaar via mail of telefoon. 3 We leggen het programma voorlopig vast en sturen je een voorstel op basis van beschikbaarheid. 4 Onderteken ons voorstel en stuur het terug. 5 Wij leggen je programma vast en bevestigen je dossier. 6 Ten laatste 3 werkdagen voor je bezoek kan je nog wijzigingen aanbrengen. De dag zelf zullen er geen aanpassingen meer gebeuren. 7 Meld je minstens een halfuur voor de start van je programma aan in Bokrijk vóór het infocenter (bij parking 1).

Meer info en reservatie: iedere werkdag tijdens de kantooruren, tel. 011 26 53 86, bokrijksales@limburg.be, fax 011 26 53 70


OPENINGSUREN OPENLUCHTMUSEUM

• Open vanaf 3 april t.e.m. 2 november 2021, dinsdag t.e.m. zondag, van 10 u. tot 18 u. • Gesloten op maandag, uitgezonderd de maandagen die op feestdagen, in de paasvakantie, juli, augustus of in de herfstvakantie vallen SPEELTUIN

• De speeltuin is dagelijks gratis en vrij toegankelijk van 9 tot 21 u. Reserveren is niet mogelijk.

CONTACTGEGEVENS PARTNERS OPENLUCHTMUSEUM • De 3 herbergen tel. 011 26 54 15 - galatea1@telenet.be • Snoepwinkel tel. 011 26 53 73 - tim.vijnck@gmail.com • Egt.: hallo@egtbrood.be SPEELTUIN • Bistro Koetshuis tel. 011 96 16 13 - koetshuis@bistrogarden.be • Minigolf tel. 011 26 52 72 - benny.vandebroek1@gmail.com • Frituur en snoepwinkel tel. 011 26 54 11 - geertvandooren@yahoo.com

PRIJZEN TOEGANG OPENLUCHTMUSEUM • Kinderen van 0 tot 3 jaar: gratis

ETEN EN DRINKEN (PRIJZEN PER PERSOON)

• Groepen (vanaf 10 betalende personen): € 10,50

Binnen het openluchtmuseum (De Kleinaert, Sint-Gummarus, In den Dolfijn) • Ontvangst: € 7,40

• 60+: € 10,50

• Koffie en vlaai: € 7,40

• Mensen met een beperking: € 10,50

• Hoofdschotel: volw.: € 16,50, kind. (2-12 j.): € 11,50

• Vroegboektarief – bij een boeking voor eind april 2021 met minstens één geboekt groepsmenu en één groepsprogramma: € 9,00

• Broodmaaltijd: volw.: € 17,40, kind. (2-12 j.): € 11,00

• Kinderen van 3 tot 12 jaar: € 2,00

PROGRAMMA’S OPENLUCHTMUSEUM • Beleef@Bokrijk: € 5,00/persoon • Daguitstap in Bokrijk: €5/persoon voor Beleef@Bokrijk + €10/fiets • Op verhaal op de fiets: €7,5/persoon + €10/fiets

• Degustatietafel: volw.: € 18,20, kind. (2-12 j.): € 12,50 Buiten het openluchtmuseum (Bistro Koetshuis) • Ontvangst: € 6,80 • Koffie en vlaai: € 6,30 • Hoofdschotel: volw.: € 15,50, kind. (2-12 j.): € 11,50 • Broodmaaltijd: volw.: € 15,80, kind. (2-12 j.): € 11,00

• Anderstalige programma’s: + € 0,50/persoon

• Degustatietafel: volw.: € 16,50, kind. (2-12 j.): € 12,50

SPEELTUIN

PARKING

• Speeltuin: gratis • Miniauto’s: € 2,00/rit • Minigolf: € 3,00 voor kinderen en volwassen begeleiders HET ARBORETUM, DE WANDEL- EN FIETSROUTES • Gratis

• Auto volledige dag: € 5,00 • Bus: gratis • Binnen de 30 minuten kan je de parking gratis verlaten zonder validatie van je ticket TOILETTEN • Gratis

FIETSVERHUUR • Gewone fiets: € 10,00 • Elektrische fiets: € 25,00

Praktisch

29


COLOFON Fotografie*: Bokrijk, Luc Daelemans, Leen Van de Sande, Joris Bulckens, Melissa Milis, Katrien Gorissen, Evy Saerens. Realisatie: RCA - V.U.: Liesbeth Kees, Bokrijklaan 1, 3600 Genk *Alle foto’s in deze folder werden gemaakt voor de uitbraak van COVID-19 en de daaropvolgende coronamaatregelen.

Profile for Bokrijk

Bokrijk - Groepsuitstappen 2021  

Bokrijk - Groepsuitstappen 2021  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded