Issuu on Google+

EL POP

Carolina Martinez


QUE ES ? Es un animal nocturn amb un cos tou, visc贸s i sense aletes per nedar , disposa de vuit bra莽os amb ventoses al voltant de la boca.


QUE MENJEN ? El Pop s'alimenta de cucs, petits crustacis, altres mariscs i alguns peixos, que captura amb l'ús de la força dels seus tentacles, però els crancs són el seu aliment preferit.


COM VIUEN ? Viuen al fons de les roques amagats durant el dia, son mes intel·ligents que qualsevol invertebrat, tenen memoria a curt i a llarg termini i quan son atacats, alguns pops es poden despendre dels seus propis membres. N’hi han alguns pops que es camuflen.


FI


3 pop