__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

A POVEZNIC VAŠEG JA! POSLOVAN

GRAFIČK I DIZAJN I INTERN ET MARKETI NG


O NAMA Dolly Link je specijalizirana agencija za grafički dizajn i internet marketing. Radimo drugačiji, moderni dizajn svih vrsta promotivnih materijala. Usudi se biti drugačiji, istaknuti se od konkurencije i privuci svoje klijente već na prvi dojam drugačijom vizualnom prezentacijom! Izrađujemo sve vrste letaka, kataloga, brošura, plakata, jumbo plakata kao i vizitki, kalendara, memoranduma. Izrađujemo logo i bannere prema Vašim željama i našim sugestijama.

01 DIZAJN

02 INTERNET MARKETING

03 WEB DIZAJN

“Dobar dizajn znači dobar posao”

“Jednostavnost je ultimativna forma elegancije!

“Poslovanje ima dvije funkcije: inovacije i marketing!


lic, a t i ili d l o r! “ di b a u l B u “ eg r a d nika u budi n j a z i d U “ svoj” zajn i d i v a “Napr nim; ali tav s o n d je im” n v i t i a 0 kre 0 0 000 # e v s “Nije FFFFFF” #


Dizajn znači učiniti razmišljanje vidljivim!


DIZAJN LOGOTIPA DIZAJN AMBALAŽE LETCI PLAKATI KATALOZI, BROŠURE JUMBO PLAKATI

KALENDARI ROKOVNICI

VIZITKE, KOVERTE MEMORANDUMI WEDDING PLANNERI BABY PLANNERI


1 2 3 4 5

Obratite pažnju što želite prenijeti svojim promo materijalom i kojoj publici želite prenijeti poruku! Razlikujte se od konkurencije! Odredite jasan “CAT” - CALL TO ACTION. Motivirajte klijente da Vas kontaktiraju, nazovu ili kupe Vaš proizvod. Koristite grafikone, tablice, fotografije. Slike govore tisuću riječi. Budite lako razumljivi, čitki i pregledni. Pri izradi promo materijala držati se AIDA pravila= PAŽNJA, INTERES, ŽELJA, AKCIJA. Svojim promo materijalom prenesite ono što radite jer odabir pravih inforamcija je put ka boljoj prodaji.

My d

lls rules


Razmišljaj drugačije!

CMYK Nove tehnologije

2D & 3D Umjetnost na papiru

Uz sve vrste promo materijala i logotipa izrađujemo i grafičke knjige standarda. Grafička knjiga standarda je komplet pravila brandiranja kako bi tvrtka održala svoj vizualni identitet.

PRVI DOJAM JE BITAN vizualni identitet AKCIJE I POPUSTI TRAJNI KONTAKT


o

Uz grafički dizajn specijalizirani smo za internet marketing. U našem timu rade stručnjaci sa Google Adwords certifikatima. Naši djelatnici redovito prate trendove i kontinuirano se educiramo na polju online oglašavanja. Preferiramo individualne sastanke s našim klijentima kako bi se upoznali s Vašim željama i potrebama.

tinga je e k r a m t interne z e aš što b n e z j i n t a , v u o k l “Pos i u mra r u c i t a v i g ne!” i g u r d kao nami o k nit radiš, ali je kao g n i t e nuti” mark e t e m n o r p e s o ne ati int t r i e r o m n o g “I o i nik a s o p i ut pokren

Kreativno! Moderno! Drugačije!


OdluÄ?i se za Dolly marketing taktiku!


$ SEO OPTIMIZACIJA OFFSITE , ONSITE

E-MAIL MARKETING

SOCIAL MARKETING

YOUTUBE MARKETING

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE ADWORDS REMARKETING DISPLAY OGLASI


Odlučite se i Vi za marketinšku metodu ili Dolly taktiku koja će promjeniti Vaše poslovanje i prevladavati na vrhu svih internetskih tražilica. Nakon što se uvjerite u Dolly metodu oglašavanja i zadobijete naše povjerenje zajednički ćemo dogovoriti daljni plan Google oglašavanja.

TEKSTUALNI OGLASI SLIKOVNI DISPLAY OGLASI REMARKETING YOUTUBE OGLASI OGLASI U MOBILNIM APLIKACIJAMA


Remarketing ili “ponovni marketing” je metoda internet oglašavanja koja uključuje oglašavanje samo onim korisnicima koji su unazad određenog razdoblja kliknuli na oglas i posjetili vašu stranicu, te na taj način iskazali interes za ponudom. Drugim riječima, ako korisnik ode s Vaše web stranice i nastavi istraživanje kod konkurencije Vaš oglas mu se ponovno prikazuje.

Zajedno ćemo definirati segment poslovanja, analizirati tržište i konkurenciju!

Implementacija oglasa i njihova svakodnevna optimizacija!

Definirati ćemo ključne riječi i kreirati slikovne display oglase!

Na kraju svakog mjeseca Vam šaljemo izvještaj o uspješnosti Google kampanje!


SEO OPTIMIZACIJA

ON PAGE na samoj stranici

OFF PAGE vanjske poveznice i linkovi prema stranici

Imate web stranicu, ali još ne primate poziva i mailova koliko biste htjeli? Nudite kvalitetne proizvode i usluge, ali je konkurencija prevelika i ne nalazite se na Google pretragama? Vama je potrebna SEO optimizacija stranice. Tražilice su vrlo važan izvor posjetitelja i danas 90 % kupaca upravo dolazi preko pretraga na Google tražilicama i praksa i istraživanja su pokazala da oni koji pretražuju pretraživače ne odlaze dalje od 20. pozicije rezultata pretraživanja i zato je najbolje biti među prvih 10. Nakon izrade web stranice sljedeći korak je SEO optimizacija, proces s kojima uz pomoć ključnih riječi postižemo visoko rangiranje i web poziciju prilikom pretrage.

Naš tim će se zajedno s Vama: 1.Dogovoriti oko ciljeva SEO strategije; 2.Analizirati ćemo Vašu web stranicu i konkurenciju; 3.Odrediti ključne riječi; 4.Optimizirati web stranicu kvalitetnim sadržajem, tekstom, slikama i tablicama; 5.Upravljati vanjskim linkovima ili linkbuildingom; 6.Pratiti kretanje na tražilicama iz dana u dan; 7.Izraditi mjesečni izvještaj; 8.Dovesti stranicu na optimalnu poziciju;


OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Marketing na društvenim mrežama danas je nezaostavni dio komunikacije. Internet je posljednjih godina postao glavni alat marketinških aktivnosti. Razvojem interneta razvile su se i društvene mreže, besplatni online servisi koji omogućuju komunikaciju i povezuju korisnike. 2015. u Hrvatskoj je zabilježeno 1.800.000 Facebook korisnika. Kvalitetni i relevantni poslovni oglasi omogućuju poslovno povezivanje diljem svijeta kao i komunikaciju sa korisnicima i klijentima. Za Vas ćemo izraditi oglašavanje ili jednostavno otvoriti poslovne profile na Facebooku, Instagramu, Twitteru, LinkedInu, Snapchatu, Google + ili Pinterestu.


Facebook

INSTAGRAM

Pinterest

G+

Twitter

LinkedIN

Youtube oglašavanje Idemo vidjeti na Youtubeu ili pogledaj na Youtubeu! Koliko puta ste to čuli. Youtube je danas među najmoćnijim platformama na internetu i oglasi se plaćaju isključivo po kliku (CPC) i rade se pomoću Google Video Networka. Oglasi su dostupni u obliku slikovnih ili tekstualnih oglasa. Dostupni su na svim uređajima, tabletima, računalima i mobitelima. Ukoliko ne želite plaćene oglase putem Youtubea, za Vas ćemo izraditi Vaš Yotube kanal u kojemu možete objavljivati video zapise Vaše tvrtke koji su idealna besplatna promocija Vaše tvrtke.


Google Analytics Omogućava Vam da saznate koliko posjetitelja mjesečno ili tjedno posjećuje Vašu stranicu; tko su oni, njihove demografske i lokacijske podatke; interese, što najviše pretražuju na Vašim stranicama, kako su pronašli Vašu stranicu, preko kojeg marketinškog kanala; preko kojih ključnih riječi su Vas našli; koliko ih se zadržava; koji je najposjećeniji sadržaj na Vašoj stranici. Mi ćemo za Vas izraditi račun na Google Analyticsu, povezati ga sa Vašom web stranicom , postaviti ciljeve koje zajedno odredimo ( u skladu sa Vašim željama ukoliko želite saznati što se najviše posjećuje na Vašoj web stranici) , mjeriti ćemo postignute ciljeve i generirati izvještaje i dostaviti Vam ih uz svakodnevnu podršku! Kada znate što publika pretražuje na Vašim stranicama i što im ne zadržava pažnju na Vašim web lokacijama znate i kako poboljšati svoje poslovanje i unaprijediti prodaju i profit.

Mjesečni izvještaji Poboljšava prodaju Svakodnevna podrška


Email marketing

Email oglašavanje idealan je alat za kontaktiranje svojih potencijalnih kupaca i klijenata brzo i ekonomično. Odličan je za direktnu komunikaciju i s takvom vrstom oglašavanja možete ostaviti personaliziranu poruku, ali pazite da ne pretjerate sa količinom slanja. Email marketing je brz , jednostavan, povoljan. Mi ćemo Za Vas dizajnirati template za slanje na bazu mailova. Ali znate da i tu postoje zakonska pravila? Morate imati gumb za odjavu s liste i da nije dozvoljeno svakome slati mailove ili će završiti kao spam. Zato je najbolje da to prepustite stručnjacima! Nakon dizajna , zajedno ćemo postaviti bazu mailova, izraditi newsletter, poslati ga i Vama dostaviti izvještaj!


Ne isplati Vam se zapošljavati odjel marketinga, a želite poboljšati svoje poslovanje i dovesti nove potencijalne klijente i istaknuti se na tržištu. Ili možda želite ojačati svoj brand i povećati prodaju? Trebate kompletan marketing sa internet i IT stručnjacima koji brinu o Vašem poslovanju, povećavaju profit i osvajaju vrh tržišta za Vas? Za svakoga imamo paket! Izaberite svoj!

START UP IZRADA MARKETING STRATEGIJE IZRADA WEB STRANICE I WEB HOSTING GOOGLE ADWORDS GOOGLE ANALIZA TRŽIŠTA REMARKETING DRUŠTVENE MREŽE 1 PR & 1 BANNER

ADVANCE IZRADA MARKETING STRATEGIJE IZRADA WEB STRANICE I WEB HOSTING GOOGLE ADWORDS GOOGLE ANALIZA TRŽIŠTA REMARKETING DRUŠTVENE MREŽE 2 PR-a & 2 BANNER-a SEO GOOGLE ANALYTICS NEWSLETTER

MEDIUM IZRADA MARKETING STRATEGIJE IZRADA WEB STRANICE I WEB HOSTING GOOGLE ADWORDS GOOGLE ANALIZA TRŽIŠTA REMARKETING DRUŠTVENE MREŽE 1 PR & 1 BANNER SEO GOOGLE ANALYTICS

*ukoliko imate web stranicu iznos se umanjuje za cijenu izrade web stranice START PAKET idealan za početnike MEDIUM PAKET idealan za jačanje branda ADVANCE PAKET idealan za osvajanje tržišta


IZRADA WEB STRANICA

www.dolly-link.hr

Imati web stranicu u današnje vrijeme znači promovirati svoju djelatnost i uslugu i promicati je širom svijeta, no pretvaranje posjetitelja u Vaše kupce je ključ uspjeha. Preko naše uluge profesionalne SEO optimizacije za web stranice za tvrtke i prvenstveno Google tražilicu, te druge internet marketing usluge razviti ćemo efektivnu online marketing strategiju za uspješnu web stranicu koja će Vam donositi prije svega profit. Sve stranice koje izrađujemo su “responzivne” - prilagođene prikazu na računalima, mobitelima i tablet računalima. Optimizacija web stranica i web dizajn idu ruku pod ruku. To nas čini savršenim rješenjem za odličan web dizajn. Kao Google certificirana agencija u mogućnosti smo uspješno promovirati i optimizirati Vašu web stranicu kako bi bili prisutni i visoko pozicionirani na tražilicama.


S TVRTKE OBRTI ČESTE IZMJENE

m TVRTKE OBRTI , OPG SPORTSKA DRUŠTVA

l SAMOSTALNO UREĐIVANJE STRANICE

APP HOTELI APARTMANI HOTELI PRENOĆIŠTA KAMPOVI

WEB TRGOVINA

IDEJNO RJEŠENJE DIZAJN WEB STRANICE IZRADA DO 15 STRANICA KONTAKT OBRAZAC ZA UPITE ILI REZERVACIJE OSNOVNI SEO PRIJAVA NA TRAŽILICE, GOOGLE ANALYTICS UNOS SADRŽAJA I OBRADA MATERIJALA

IDEJNO RJEŠENJE DIZAJN WEB STRANICE IZRADA DO 30 STRANICA KONTAKT OBRAZAC ZA UPITE ILI REZERVACIJE SEO OPTIMIZACIJA PRIJAVA NA TRAŽILICE, GOOGLE ANALYTICS UNOS SADRŽAJA I OBRADA MATERIJALA VIŠEJEZIČNOST, INTERKATIVNA KARTA LOKACIJE

IDEJNO RJEŠENJE , DIZAJN WEB STRANICE NEOGRANIČEN BROJ STRANICA KONTAKT OBRAZAC ZA UPITE ILI REZERVACIJE SEO OPTIMIZACIJA,PRIJAVA NA TRAŽILICE, GOOGLE ANALYTICS UNOS SADRŽAJA I OBRADA MATERIJALA DO 30 STRANICA VIŠEJEZIČNOST, INTERKATIVNA KARTA LOKACIJE CMS ZA SAMOSTALNO ODRŽAVANJE SADRŽAJA NEWSLETTER MODUL ZA SAMOSTALNO SLANJE NEWSLETTERA IDEJNO RJEŠENJE , DIZAJN WEB STRANICE NEOGRANIČEN BROJ STRANICA KONTAKT OBRAZAC ZA UPITE ILI REZERVACIJE SEO OPTIMIZACIJA PRIJAVA NA TRAŽILICE, GOOGLE ANALYTICS UNOS SADRŽAJA I OBRADA MATERIJALA DO 30 STRANICA VIŠEJEZIČNOST, INTERKATIVNA KARTA LOKACIJE OBRASCI ZA ONLINE REZERVACIJU SMJEŠTAJA CMS ZA SAMOSTALNO ODRŽAVANJE SADRŽAJA NA STRANICAMA NEWSLETTER MODUL ZA SAMOSTALNO SLANJE NEWSLETTERA IDEJNO RJEŠENJE , DIZAJN WEB STRANICE NEOGRANIČEN BROJ STRANICA KONTAKT OBRAZAC ZA UPITE ILI REZERVACIJE SEO OPTIMIZACIJA,PRIJAVA NA TRAŽILICE, GOOGLE ANALYTICS UNOS SADRŽAJA I OBRADA MATERIJALA DO 30 STRANICA VIŠEJEZIČNOST CMS ZA SAMOSTALNO ODRŽAVANJE SADRŽAJA NEWSLETTER MODUL ZA SAMOSTALNO SLANJE NEWSLETTERA


KONTAKT

dolly-link.hr info@dolly-link.hr 097 6218 673

Za sva pitanja samo zovite!

Profile for Dolly Link

Dolly Link grafički dizajn i internet marketing  

Dolly Link j.d.o.o je specijalizirana agencija za internet marketing i grafički dizajn! Izrađujemo sve vrste promotivnih materijala; letaka,...

Dolly Link grafički dizajn i internet marketing  

Dolly Link j.d.o.o je specijalizirana agencija za internet marketing i grafički dizajn! Izrađujemo sve vrste promotivnih materijala; letaka,...

Advertisement